Új privát üzeneted érkezett!

Szia Vivi!

Tényleg jó, hogy vagyunk páran, akik így gondolkodnak! Üdv, közöttünk.

Panny! Ne törődj a beszólással. A legtöbben írigyek még akkor is, ha nem vallják be.
Sokuknak pont a férj a gátló tényező és nem ők. Hiába akarnak több gyereket a férj esetleg nem. Ezért szólnak be, ha már nekik nem lehet, te se érezd jól magad.
Különben én sem reklámozom mert ha beszólnak elég hamar felhúzom magam.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Vivi! Üdv!
Mekkorák a gyerekek?

Panny!
Tessék abbahagyni az agyalást. Meglesz az a két csík. :wink:

Többieknek is DRUKK!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske!

Hát nagyon kivi vagyok......de azért köszi :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 

 
 

Panny,
Mai hőd?????Görbét is dobjál, ha tudsz. :lol: :lol: :lol:
Én alig várom a jövő hetet, akkor lesz elvileg pé-em. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Hétfő délután volt KI-MIT-TUD a suliban. Danika is fellépett. Csináltam videót, a hang elég szar, mert fényképezővel csináltam meg a mellékzörej is nagy volt a tornatermben, de azért valamit hallani. :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=ZM3DKEuh4vs

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Boeske, mi a helyzet veletek? Van már teszteredmény??

Panny! Szerintem nagyon jó időben fogtátok meg. Bizti, hogy csíkozódni fogsz, vagyis nem az a kérdés, hogy sikerült-e, hanem, hogy milyen nemű! :lol:

Lányok, ti szedtek valami vitamint? Nekem még Ginustól megmaradt egy doboz Elevit, talán egy-két szem hiányzik. Nagyon agyalok rajta, hogy elkezdem. Abból baj nem lehet. :roll:

Bár az elején nagyon megdobta a súlyomat, mert olyan étvágyat csinált, hogy na. :shock:

Ha most babás leszek, 56 kg-val kezdek. Ginusnál meg 53 voltam.
Híztam vele 15 kg-ot, és 36. héten született. Igaziból utána még bizti szedtem volna fel 3-4kg-t.
Vagyis verdestem volna a 18-at. :cry: Ami azért elég sok.
És nem ment le valami könnyen.
Szóval most nagyon oda kell figyelnem az étkezésre. :shock:

Ginával állandóan az édességeket kívántam. Különben nem szeretem, nagyon ritkán eszem. De vele végigkísért az édesség evés.
A két naggyal meg állandóan savanyúságot kívántam. Jó sok savanyúkáposzta fogyott akkoriban. Nem is híztam sokat.

Neketek volt valami hasonló tapasztalatotok?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Yusz,
Én már 2 hónapja szedem a "C-E vitamint és a folsavat.
Magzatvédőt nem szedek, mert abban is van E vitamin és nem akarom túl adagolni. :lol: :lol:

A súlyom miatt aggódok én is. Én 86 kg vagyok most.(174 cm magas) Barbival 85 kg-ról(eleve túlsúllyal) kezdtem és 14 kg-ot szedtem fel. Mondjuk az lement, de jó lett volna még legalább egy tízest ledobni, de ez most már esélytelen. :lol: :lol:

Én Bazsival az édességet kívántam, meg is látszott 20 kg-ot szedtem fel. Danival állandóan savanyúságot és zöldségeket ettem.+13 kg :lol: :lol: Barbinál meg állandóan a befőttet vásároltam. Érdekes, hogy mindegyik gyereknél mást és mást kívántam. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok lányok!
Magamról: 31 éves vagyok (nem sokáig). Első gyerkőc 7 éves lesz, fiú. Második 4 éves múlt, lány, harmadik 2 éves és szintén lány. Most így negyediknek szeretnénk fiút 8) 8) 8) 8) , de a férjem szerint "úgyis" lány lesz... :shock: :shock: :shock: de az se baj!
Próbálkozni az előző ciklus óta próbálkozunk, de most ugye megjött sajna, bár nem is olyan nagy baj, mert kicsit aggódtam, hogy előtte beteg is voltam stb, meg előző ciklus után hagytam csak abba a gyógyszert. Szoval így nyugodtabb leszek, ha most jön össze.
Gondolom, a gyógyszer is bekavarhatott valamennyire, hogy nem jött most össze (ami nekem azért fura, mert mindig azonnal összejött). Sebaj, most belehúzunk!
Beszólások: Nehogy már ez a világ mondja meg, hányat szülhetek! Nem vagyok fedél nélküli koldus, hogy kéregetek betevőért a családomnak, akkor meg mi közük hozzá?! Ja nálam már a harmadiknál volt pár beszólás, egyik "kedvencem":
"..... és mit fogsz csinálni a három gyerekkel?!"
Válasz: "...azt, amit az első kettővel!"
Na majd most a negyediknél! Gondolom, hogy nem vagyok normális stb, de akkor majd szépen ránézek, és azt mondom:
"EZ A GRATULÁCIÓ AKART LENNI?"
Hagy jöjjenek ŐK zavarba! :twisted: :twisted: :twisted:
Kilók: Nekem a harmadik után már nem volt egyszerű lefogyni, de csak sikerült. Na azért még mindig van rajtam egy-két hurka, de sikerült 56-ra lefogynom, viszont most feljött 2 kg :oops: :oops: :oops: :oops: , annyira beleéltem magam a babásodásba! Szoval én is 58-ról indulok, ha most összejön!
Vendég
 


Judy én is a harmadikkal már 20 kilót szedtem föl! remélem, most ez lecsökken 15-re! De nagyon tudok zabálni, ha terhes vagyok. :(
Vendég
 


Yusz, igen én is az utolsó 4 hétben 4 kilót híztam!!!! Iszonyú vizes voltam.
Vendég
 


Nekem mindig ugyanazok a tipikus tünetek voltak mindnél, elején émelygés, plusz KÁVÉUNDOR (ami félreérthetetlen tünet, mert különben mindig kávézok), viszont egy valami különbözött a fiamnál, hogy Vele folyton elájultam a 6. hónapig. Hol itt, hol ott. Hol a lakásban, hol a boltban, hol a buszmegállóban.... :cry: :cry: :cry: :cry: a lányokkal meg nem. ÉN se értem :roll:
Hízni elsővel 15, másodikkal 18, harmadikkal 20... remélem, a negyedikkel nem 23 kiló lesz!
Vendég
 


szia Vivi,
Az első 2 babám után én is szépen visszafogytam 68 kg-ra, de most az az igazság hogy még neki sem álltam a fogyókúrának. :oops: :oops: Most meg már nem is nagyon akarok. Majd a 4. baba után mindenképpen, és utána már nem is akarok hízni, csak tartani a súlyomat. :lol: :lol:

Kávé undor nálam is volt, pedig én is nagy kávés vagyok. :lol: :lol:

Ja, és nálunk is mindegyik gyorsan összejött, azért is csodálkoztam, hogy most nem. És én nem is szedtem semmilyen fogamzásgátlót, mert ugye szoptattam 2 hónappal ezelőttig. Én abban reménykedek, hogy eddig azért nem jött össze, mert még csak nemrég hagytam abba a szopit. :lol: :lol:

Én már nem is mondom sehol, hogy 4. babát szeretnénk. Jobb elkerülni ezeket a beszólásokat. Legutoljára amikor bent voltam a munkahelyemen, az egyik lánnyal beszélgettem, aki a 2. babáját várja, hogy lehetséges hogy lesz 4. Erre az egyik kollégám meghallotta, és a megjegyzése. "Mi van Judit, más a bélyegeket gyűjti, te meg a gyerekeket???" Hát nem esett valami jól. :twisted: :twisted: De nem igen érdekel.

Amúgy lányok, azt még meg sem kérdeztem, hogy így 35 fölött milyen vizsgálatokat érdemes elvégeztetni??Eddig ugye nem volt rá szükség, de most hogy átléptem a 35-öt kellene valami.

Amúgy egyértelmű, hogy nálad is a gyógyi miatt nem jött össze elsőre. Idő kell mire újra elindul a pé. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy!
Az a fura, hogy én éreztem a peteérést! Na mindegy, biztos (remélem), a gyógyszer volt az oka. És remélem, most végre sikerül. 35 felett, hát épphogy kellhet a plusz vizsgálat, ez a genetikai valami.
Bár az nem 40 felett van? Nem tudom.
Szopi, Nálad tuti az kavarhat még be, de sztem simán összejön most már, ha Ti is ilyen termékenyek vagytok!
Olyan szép idő van itt! Van köztetek budapesti? Esetleg Szent Imrés???
Vendég
 


Vivi!

Majdnem egyidősek a gyerekink ahogy látom :wink: ..és az is stimm hogy én is csak március végén hagytam abba a gyogyit és ezért lehet hogy még nekem is bekavarhat...nálunk is mindhárom gyerkőc elsőre fogant :wink:

beszólások:na ez az...úgy szegezik nekünk a szemrehányó kérdéseket mintah legalábbis leányanyák lennénk akik a vakvilágba szülnek és mástól várnánk hogy felneveljék a gyerekeinket...annyira gáz.Egyébként én is ezt mondtam az egyik kollégának amikor beszólt:" sztem inkább gratulálnod kéne és erőt,egészséget kívánni a gyerekekhez...."erre azért kicsit elvörösödött a csaj :twisted:

Judy!

Ma már felment a hőm 36,85-re.Szted ez jó??Valahogy annyira nem bízom ebbe az egészben..valahogy azt érzem hogy most nem sikerült..nem tudom miért...

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 77600_.png

Yusz!

Én is úgy vok mint Judy...még Olika után le sem sikerült fogynom :oops: :oops: :oops: és most már nem is erőltetem.majd a 4. után viszont szigorúan le akarok én is és tartani szeretném a súlyom..amúgy én is most 86kg vok :oops: :( :oops: :( ..amúgy se vok egy nádszál típus..soha nem voltam..inkább mindig sportoltam és így tartottam az alakom ahogy tudtam.

Én is épp elővettem a megmaradt Elevitemet és kikészítettem..én csak akkor fogom elkezdeni szedni ha poz lesz a teszt.Amúgy E vitamint én is szedek.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny,
Ez egy teljesen jó hőgörbe. Nincs vele semmi gond.De, ha esetleg most sem jönne össze(de össze fog) akkor sem kell elkeseredni, mert ugye azért tényleg van ám utóhatása a fogamzásgátlónak. :lol: :lol: És a hőd teljesen rendben van.Ne aggódj. :lol: :lol: :lol:
Vivi,
Én is mindig érzem ahogy a tüszőcskék nődögélnek, de ugye minden hónapban más és más minőségűek a petécskék. Lehet hogy neked ebben a hónapban nem volt olyan jó minőségű, hogy meg is termékenyüljön. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Panny,
Ez a ciklusos progi beteszi a pé-t jelző vonalat???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy!

35 fölött ajánlott a magzatvízvétel, a genetikai uh. Nekem csak az uh volt, mert nem engedtem megszúrni a hasam.
Viszont megcsináltattam a kombinált tesztet (30 e. Ft), ami nemcsak a down-t szűri, hanem elég sok más genetikai rendellenességet is.
A vércukor vizsgálat kicsit más, a többi ua. mint 35 alatt.

Vivi!
Én is eléggé vizesedtem az utolsó hónapban, de az is tény, hogy rengeteget ittam. Napi 3 l ásványvíz, csipkebogyó tea stb...
A vége felé már csalánteát ittam, az picit vízhajtó hatású. De a bokám a duplája volt.

Kávéundorom sosem volt, émelygés, hányás se. Sőt, olyan étvágyam volt, mint egy malacnak. :oops:

Viszont a szagokra nagyon érzékeny lettem, és jóval előbb megéreztem bármilyen illatot, szagot mint más. :shock:
Ájuldozós a fiammal voltam, viszont mindhárom terhességet alacsony vérnyomással vittem végig.

Nekem talán az állandó tünetem terhességek előtt a gyakori pisilés és a derékfájás.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Yusz!

Nem teszteltem, még nem mutatná. Majd pár nap múlva. De semmi tünetem nincs, pedig én az összes babát korán éreztem.

Márkot felvették az oviba. Örülök, mert nem volt biztos, hogy lesz helye.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Judy!

Igen bejelöli a ciklus.hu a pét-t de hogy mikor azt nem tudom...asszem elég későn.Kivi vok mit ír madj...Olikánál nagyon mellényúlt mert 11.napra rakta és közben meg a 18.napon volt.

Én is voltam olyan integrált teszten a Czeizelnél.Tényleg olyan 28-30 ezer körül volt.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!
Judy! Hát igen, lehet. Bár én összvissz 3 hónapig szedtem a fogamzásgátlót... :lol: remélem, hamar kitisztul és nem roncsolt agyon azalatt a 3 hó alatt! :evil:
Ti hisztek ebben a Jónás módszeres valamiben?
Yusz, azt hogy érted, hogy állandó tüneted terhességek előtt a gyakori pisilés stb? Mármint mikor már terhes voltál, de még nem teszteltél? Nekem elmúlt hónapban olyan tüneteim voltak, hogy én azt mondtam, ezekután már csak a tesztnek hiszek!!!
Na mindegy.
Alacsony vérnyomásról annyit, nekem is alapban 110 körül van, és mikor a fiammal ájuldoztam, még lejjebb ment, viszont (!) a 7. hónaptól meg 170-et mértek és onnan meg vérnyomáscsökkentőt szedtem. :x De ez csak első terhességnél volt.
Nektek lesz választott orvos, szülésznő? Nekem eddig csak a doki volt választott, most viszont cserélek és csak szülésznőm lesz!
Vendég
 


Sziasztok!

Vivi!

Üdv itt!


De jó,hogy így fellendült a topic!!!

Jöttem megnézni,van-e már zebránk,de, ahogy látom nemsoká egész csorda lesz belőlük! :wink:

Panny!

Csak nyugi! Küldik Nektek odafenntről, pont akkor,amikor kell! De biztos nagyon hamar!

Hízás, hm...

Én a kislánykámnál szedtem fel a legtöbbet. 53kg-ról indoltam,majd a 4 hónapig tartó napi 10-12 hányás eredményeképp lefogytam 50 kg-ra,majd 73 kg-mal :shock: mentem szülni!!! Jó,utána azért peregtek le szépen,de 60kg-nál megálltam és azóta nagyon lassan fogyok,sok tornába került,míg lefogytam 56.5kg-ra,de az 50 kg a cél,addig nem bújok fürdőruciba! :lol:
Ja, és a fiúknál a legtöbb hízásom 13 kg volt...szóval nagyon más volt Kamillánál!

Szorítok minden leendő kismamának!

És hoztam Nektek a mostani kedvenc képeimet is!

Kép Alszom...

Kép Kukucs

Kép Kis masiniszták

Kép Boldogság

Márti
borossné becz márta
 
 


Ja, és terhesvitaminból a Béres Gravida a legjobb,nem másért,mint a jódtartalma miatt! Nem hízlal és nem okoz nagy étvágyat, nem eredményez óriásbébit!! Ja, és ez nem az én fejemből pattant ki,hanem a belgyógyász főorvosnő mondta nekem,akihez a terhességi cukorbetegség miatt jártam...

Márti
borossné becz márta
 
 


jó reggelt,

Később jövök, most a reggeli indulási cirkusz van nálunk, csak muszáj elmondanom, hogy megjöttek a hormonjaim és TÖKÉLETESEK
minden a helyén, mindegyik tartományon belül. Most már aztán tényleg nincs akadálya a kis tesónak. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Márti!

Szépek vagytok!!!

Judy!

Klassz h rendben a hormonok!!!!!!!!!

Nézd meg ezt a hülye ciklus.hu-t hova rakta a pé-t :shock: :shock: :shock: ..totál hülyeség mert sokkal később jelzett az LH teszt is. :shock: :shock:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 64000_.png

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Márti,
Csodaszépek a képek, és te is nagyon szép vagy. (irigy-irigy a vékonyságod miatt)A leguccsó kép tetszik a legjobban. :lol: :lol:
Remélem igazad lesz és tényleg egész zebracsorda lesz itt. :lol: :lol:
Vivi,
Én nagyon nem hiszek benne, de vannak akiknek bejött. Érdemes azért próbálkozni vele. :lol: :lol:
Panny,
Tényleg hülyeség ahova a ciklus betett a pé-t. Megpróbálom átrakni a ferty-be és jövök hogy az mit mond. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Panny,
Íme a ferty-s ciklusod. Ez már sokkal jobban néz ki. És a valóságot mutatja.



Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Reggel írtam egy jó hosszú hsz-t, és elszállt! Olyan mérges lettem, hogy nem írtam újra. Na, most...

Márti! Gyönyörűek a gyerkőcök, Kamilla kis tündérke. (lehet, hogy kicsit lánypárti vagyok?? :lol: )
Akkor mi hasonló alkatuak vagyunk, én is általában 52 körül szoktam lenni, 165 magassághoz.
Voltam 50 is, de rámszóltak, hogy nagyon soványan öregítem magam.
A párom meg szereti, ha tud mit fogni rajtam, így megígértem neki, hogy 55 alá nem megyek. :lol: :lol:
A fiamat anno 43kg- val kezdtem.

Vivi!
Igen a terhesség elején vannak a pisi tünetek, kb a beágyazódástól kezdődően. :oops:
Nekem az első két gyereknél dokim volt, akit nagyon kedveltem mert jó orvos és segítőkész. (Márti ismeri, a Kazár doki, a BM-ből)
Aztán a harmadik baba 14 évre rá jött, addigra elköltöztünk, messze lett volna odajárnom.
Így a lakhelyemen kerestem orvost, szülni pedig szülésznőnél szültem.

Mivel mindkét módszert kipróbáltam, bátran állíthatom, hogy a szülésznők vannak olyan jó szakemberek mint az orvosok.
Egy sima szülésnél sokkal többet tud nyújtani (lelkileg is!!!) egy szülésznő, mint az orvos.
Persze, a komplikációnál csak doki jöhet számításba.
Azért van úgy kitalálva, hogy a szülésznők mellett orvosok is részt vesznek, persze a háttérben.

Nekem végig ott volt a szülésznőm, nagyon sokat segített, a végén ő varrt össze, és lelkileg is összekanalazott. És nem csak engem, hanem a férjemet is. :wink:
Ellátta munkával, mindíg mondta mit csináljon, hová álljon, milyen műszert adjon stb... :lol:
Olyan családias és meghitt légkör volt, amire nagyon jó visszaemlékezni. :lol: :lol:

Szóval 4-eskét is nála szeretném szülni (remélem 4-eske is hallja és készülődni kezd!!)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Judy!

Örülök, hogy a hormonok rendben vannak!
Akkor már minden egyben van, már csak rajtatok múlik!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, nincs kedvem írni..... Kicsit kezdek izgulni...

Már 35. cn-on járok, sehol semmi, 23. napon nem védekeztünk. Nyugtassatok meg, hogy nem jön össze olyan könnyen!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske,
Hááááttt...ha azt veszem alapul, hogy neked is 3 gyermeke van, és ha elég könnyen összejöttek, akkor nem tudlak megnyugtatni.
Lehet négyeske úgy gondolja, hogy nem akar 2-3 évet várni. :wink: :wink: Hány naposak a menzeszeid???Miért nem csinálsz tesztet, akkor legalább megnyugodnál. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Boeske!

Sztwem is csinálj egy tesztet...ha terhes vagy már kimutatja..így legalább tisztán látsz majd !!!

Judy!

Tényleg,a ferty-s görbe már sokkal jobban tetszik...csak ahogy nézem...ha sikerült is a fogamzás,szal esélyes a fiúcska mert pont a pé estéjén voltunk együtt :wink: :wink: ...de ezen igazából már nem agyalok...teljesen mindegy :wink: :wink: :wink:

Vivi!

Nekem az eslő szülésemnel volt dokim(MÁV kórház) de nem volt szülésznőm...az lett belőle hogy a dokim épp ittas volt :evil: és nem tudott bejönni a szülésre(pedig napra pontosan jött a nagyfiam)és az épp ügyeletes dokival és az épp ügyeletes szülésznőkkel szültem...és nagyon jó élményem volt,tök rendi volt mindeki(persze nem is kellett sokat élveznem a társaságuk mert a kórházbaérkezés után 40 preccel már megvolt Márk)Aztán Krizsinál rátaláltam a dokimra aki most is a dokim és imádom...ő is a MÁV -ban volt...fogadtam mellé szülésznőt is aki tünemány volt és így kettejükkel csodálatos élmény volt a második szülésem is(ez már hosszabb volt..kb.3-4 órás)Aztán a MÁV-ot szétrobbantották és a dokim átment a SOTEII Klinikára és én követtem..de sajna a szülésznőm maradt ..szal egy új szülésznőt válszatottam ,akit a dokim javasolt és nagyon szuper volt vele is Olika születése(ez volt a leghossazbb,kb.5 óra)Ahogy Yusz is írja..a szülésznő mindig tudta h mikor hol a helye,ha épp szükség volt rá ott volt,de ha látta hogy nem kell akkor háttérbe vonult.Poénkodott velem és a férjemmel is...amúgy nekem a dokim is egy fiatal krapek aki annyira jó fej..tegeződik velem és a férjemmel is)a szülés alatt épp a Forma1-ről dumáltak a férjemmel)..szal laza orvos és ez nekem nagyon klaffol!!Így én is jobban el tudok lazulni..nekem a nagyon szigorú,vaskalapos dokik nem jönnek be.Ja és Krizsinél és Olikánál is végig mindent a szülésznő csinált..mivel gátvédelemmel szültem a két kicsit így volt is dolguk...a dokinak semmit nem kellett közreműködni a szülésnék mert nem volt komplikáció.A végén a betapintásos méhvizsgálatit csinálta meg Krizsi után mert két részletben jött ki a lepény és muszáj volt emiatt a vizsgálat.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Boeske,
Ha jól tudom még szoptatsz, és azért az is bekavarhat a ciklusodba. De szerintem csinálj tesztet, az a legbiztosabb. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


1-2 mai kép. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Nagyon tündéri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Judy!

Ezt mindíg leírom, de most sem tudom kihagyni: mintha a saját lányomat látnám!
A hajuk színe és mennyisége, a huncutság a szemükben, a jóságjelek az arcukon, a fülük formája és úgy összességében rengeteg hasonlóság van!! :lol: :lol:
Ha együtt látnák őket még testvéreknek is nézhetnék. :lol:
Majd teszek fel én is képeket.

Boeske! Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez! Tessék tesztelni!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Yusz,
Hát igen, a bal szeme alatti jóságfoltot tegnap szerezte. Állandóan szalad mindenhova, a sétálást nem ismeri, aztán elesett a folyosón és bevágta a szemét és az arcát a lavor szélébe."Gyönyörűen" néz ki szegénykém. :lol: :lol: És ez még csak a kezdet. Ezután jön majd a térde. :lol: :lol:

Jó lenne egyszer találkozni valahol, csak olyan messze vagytok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Valaki átküldte a Jónás naptárat. Azt mutatja, hogy a múlt hónapban pont akkor volt a különleges pé-m, mikor menstruáltam és épp műtét után voltam. Tehát véletlenül sem voltunk együtt. Ebben a hónapban meg most szombatot mond, a ciklus 7. napján. Ja, és lányt mond...
Na mindegy, de ha összejön és azt mondják, egy héttel nagyobb, akkor bejött!!! Kíváncsi leszek!
Vendég
 


Vivi,
Akkor hajrá szombat, apára fel. Ki tudja, lehet tényleg bejön. :lol: :lol:

Én azért nehezen tudom azt elhinni, hogy menzesz alatt foganjon baba, de csodák még léteznek. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Én se nagyon hiszek a Jónásba..már csak azért sem mert Krizsikénél lányt írt :shock: :?
Meg valahogy én is inkább a racionális dolgokban hiszek....ami magyarázható és megfogható :wink:

Tényleg jó lenne egyszer talizni,nem?Én Bpestig rugalmas vok...sőt Székesfehérvárig is ha nagyon kell.
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Megnéztem a Jónás naptárt.....
A hétvégén kellett volna együtt lennünk! Viszont hétvégén még igencsak benne voltam a mensi közepében! :oops:

Szerintem ez olyan mint a horószkóp. Én sem hiszek benne.

Nálam is a fiamnál lányt írt. A többi stimmelt. :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam kicsit és látom mennyi minden törént közbe :D

Panny
Nagyon drukkolok neked és remélem irigykedhetek, mert babás vagy :lol:

Nálunk megoldották ezt a saját orvos meg szülésznő dolgot, mert csak akkor jöhetnek be a szülésre ha éppen ők az ügyeletesek, amúgy nem lehetnek ott. Erről kb 3 éve volt is szó a hiradóba, elég sokat foglalkoztak a témával. Pont akkor ment a kavarodás amikor a lányomat szültem. Akkor szerencsém volt, mert ügyeletes volt a dokim a szülészeten, csak az volt a baj, hogy ő csak reggel 7-kor jött én meg már elötte nap fent voltam . Több mint 24 órás vajudásom volt vele :shock: Amig ő nem volt ott szinte rám se néztek. A kisfiamat az ügyeletesnél szültem, de szerencsére nagyon rendes volt a doki is meg a szülésznő is. 4:23 kor vettek fel a szülészetre és 5:45-kor már meg is született és csak én szültem egyedül, szoval ráértek velem foglalkozni.

Judy

Tündéri ez a kicsi lány!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
chlarissa
 
 


Sziasztok!
Igen, valamennyi köze biztos van a horoszkóphoz. Én sem hiszek a horoszkópban igazán, csak abban a részében, hogy valamilyen szinten hasonlít a személyiségük az azonos horoszkópúaknak, mint pl. az ikrek kíváncsi. De kb ennyi. Az ilyen minden napos baromság horoszkópban stb. nem. Itt a Jónásból is kb annyi stimmelhet, hogy ugye köze van a holdhoz. Namost az köztudott, hogy a hold állása befolyásolja a nőket, pl. nagy százalék holdtöltekor menstruál és több szülés indul be holdtöltekor. Úgyhogy ilyen szinten lehet benne valami, akár peteérést is befolyásolhat...
Szoval annyira én sem hiszek ezekben, de azért hátha... 8) 8) 8)
Vendég
 



Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Ha azt veszem számításba, hogy fogamzásgátlót szedtem, ami 28 napos ciklusokat állít be, akkor lehetséges az eltolódás. Mivel nekem 30-33 naposak a természetes ciklusaim, a Jónás naptár szerint tényleg az esne félidőre. :roll:
Viszont a szervezetemben mégiscsak egy tisztulási folyamat zajlik akkor, amikor pé-nek kellene lennie. :shock:
Szóval nem tudom! :shock:
Ha a Jónás naptár mutat igaztat, akkor megint lemaradtam 4-eskéről! :cry: :cry:

De inkább valószínűbb, hogy a gyógyi miatt eltolódott a ciklusom és Jónásék elfelejtették bekönyvelni a változásokat!! :lol: :lol:

Hú lányok durva éjszakán vagyunk túl!!!
A felettem lakó fiatalok teljesen eláztatták a lakást, szinte minde szobám törnkrement.
Hajnali 3-ig lapátoltuk a vizet, szegény Gina kiságya a szoba közepére volt húzva, csak ott nem csöpögött. Mint kiderült a wc-cső durrant el, a lefolyó ági. Azért volt sárga a víz......
Lassan indulok a biztosítóhoz kárfelmérést kérni. :evil: :(
Még jó, hogy márciusban festettem ki az egész lakást, mert el akarjuk adni. :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Ahogy ígértem teszek pár képet!

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Panny,
Tuti jó a görbéd, szép a hőd nagyon, ciklus meg kapja be, mert rossz helyre tette a pé-t. Miért nem a ferty-t használod???Bár már mindegy mert ahogy elnézem 1 hét múlva már zebrás tesztet fogsz mutogatni. :lol: :lol: :lol:
Boeske,
Mi a helyzet????Teszteltél végül?????Nagyon kiváncsi vagyok. :lol: :lol:
Yusz,
Sajnálom ezt az elázós dolgot. Gondolom tiszta ideg vagy, szétrúgnám a fenekét a felső szomszédnak. :twisted: :twisted: :twisted:
Ginus egy kis angyalka és tényleg nagyon egy típusúak. :lol: :lol: :lol: Nagyobb gyerkőcökről is dobhatnál képet. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Rendben Judy, majd lencsevégre kapom őket. :wink:

Bár a fiam ilyenkor kiakad és mély mutáló hangon elbőgi magát, hogy "Anya ne mááááá, olyan cikiiii!!"

De majd igyekszem.... :lol:

Hát én is tiszta ideg vagyok, kiváncsi leszek mit mond a biztosítós.
A nappaliban a könyveim egy része is elázott, mire észleltük a dolgokat.....Szerintem azt senki nem fogja megtéríteni. :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Yusz!
Elázás: :x :x :x

Nos, csináltam tesztet még tegnap du. Hááát, nem volt meggyőző egyik irányban sem.... SZóval még várjunk.... Van 1-2 tünet is, persze ez pszichés alapon is lehet......
Én mindenesetre már mindkét verziónak örülnék.... Így is jó, és úgy is....

DRUKKK mindenkinek!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske,
Akkor most azért szorítsak, hogy pozitív legyen, vagy hogy negatív. :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: Én azért a pozitív irányba hajlok.
Hát nagyon izgulok értetek. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy!

Igazából nem tudom miért nem a fertyt használom..ez jó kérdés..majd a köv ciklusnál(ha lesz olyan :wink: ).
Eddig jól alakul a hőgörbe..de ez még semmit nem jelent sajna... még nagyon messze a ciklus vége...(elég pesszimista vok sajna..pedig tudom h nem így kéne hozzáállnom))

Boeske!
Hogy -hogy nem volt meggyőző egyik irányban sem a teszt?Egy csík vagy kettő?Halvány másik vagy ilyenek?

Tuti ha terhes vagy akkor kiscsaj...és igaz szerelemgyerek mindeféle számolgatás nélkül!!!

:wink: :lol: :wink: :lol: (én is drukk hogy poz legyen :wink: )

Yusz!

Ti szegények!!!Nem írigyellek...nagyon bosszantó lehet hogy most festettetek és épp most áztok be...
És azt mondod a wc csőben levő cucc is rátok ázott??Basszus :x :evil:
Anno amikor emeletes házban laktunk mi is jártunk hasonlóan... megvettük a lakást lepukkanva...írtóra felújítottuk,nagyon szép lett...és kb 2 hét múlva mi is beáztunk..csak nálunk a tető ázott be(mert a 4.-en voltunk legfelül).Szal a lakásszövetkezet megtérített minden kárt+a biztosító is fizetett..szal anyagilag jól jártunk de a bosszúság,a sok meló megvolt.

Sztem ne agyalj a Jónás napon...a kiszámolós pé-t és az LH tesztet biztosabbnak ítélem sokkal.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?