Új privát üzeneted érkezett!

Na tessék :)

2009. május 5-én amikor felébredtem gyanús folyást észleltem. Olyan volt, mintha szivárogna a magzatvíz. Nem voltam benne biztos, hogy az, meg délelőtt el is állt. Kitakarítottam, mostam kettőt, kimostam pár konyhaszekrényt, főztem, mert úgy volt, hogy délután megyek Zsófival az IKEA-ba. A magzatvíz dolog azért nem hagyott nyugodni, néha jött pár csepp vízszerű anyag, de feleslegesen nem akartam kórházba menni. Háromkor felhívtam a dokimat, hogy nem tudom, ez magzatvíz-e, mit csináljunk. Mivel nagyon kevés volt, abban maradtunk, másnap reggel megnézi. Meg is nyugodtam :) 50 perc múlva elment egy nagyobb darab nyákdugó, és rá nyolc percre elkezdett fájni a hasam. Még ez sem volt egyértelmű jel, napok (hetek, hónapok…) óta fájdogált a hasam. A fájások 10 percesek lettek, és egyre keményebbek voltak. Hát vicces volt Zsófival kettesben vajúdni :) Közben ő uzsonnázott, Boribont olvastunk, leszedtük a ruhákat, elpakoltuk, bepakoltuk a hiányzó cuccokat a táskába, lezuhanyoztam, hajat mostam. Ötkor indult haza a férjem a dugóban, mi addig itthon vajúdgattunk :lol: Hazaért, a fájások továbbra is csak 10 percesek voltak, el sem akartam még indulni. Végül hét után elindultunk, a kocsival meg kellett állni a fájásoknál, már nagyon fájt. A kórházban 7:50-kor csengettünk a szülőszobán. CTG-re tettek, ami semmi fájást nem mutatott, megvizsgált az ügyeletes doki, már bő három ujjnyira tágultam. Szóltak a dokimnak, idő már nem volt semmire, se beöntésre, se EDA-ra, csak szülni :) Gyorsan kaptam antibiotikumot a strepto miatt, majd ráültem a labdára, de kb két perc múlva ott volt a dokim :) (Ez volt 20:35-kor.) Labdáról le, megvizsgált, és felgyorsultak a dolgok. Burkot repesztett, fájások folyamatosak lettek, jöttek a tolófájások is, és 21:00-kor kibújt Fruzsi 3730 gramal és 55 centivel :) A doki csak viccelődött, hogy én csak erre jártam kipottyantani egy babát, olyan gyorsan történt minden :) Volt megint belső sérülésem is és gátmetszés is, de rögtön a szülés után tudtam ülni, Fruzsi már szopott a szülőszobán, és minden annyira simán ment, hogy én csak csodálkozom, hogy ezt így is lehet :)

Nagyon szép élmény maradt, megbeszéltük a dokimmal, hogy a többi szülésem is ilyen lesz :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Panndi! Fruzsi egy kis gyönyörűség! Nagyon édes Zsófi is, egészen meghatódtam a képeken és a szüléseden. Tök jó, hogy ilyen simán, szépen ment minden.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Köszi, hogy megosztottad e szép történeted. Gyönyörűek a közös képek a lányaidról.

Én nagyon izgulok a második szülés előtt, mert nekem az első is nagyon gyors volt és csak tolófájásaim voltak. A kórház meg 35 kmre van tőlünk. Rémálmaimban az autóban szülök úton a kórház felé (anyukám 4ből 2x nem ért be a kórházba :lol: )

Az első mikor szültem 4 doki mondta azt, hogy nem szülök és másnap indítják a szülést, és rá 2 órára az én kis tündérem megszületett. Az volt a szerencsém, hogy nem jöttünk egyből haza, hanem még vásárolgattunk egy kicsit :oops:

Kép
Kép
deedee84
 
 

 
 

SZiasztok!

Ezekre a képekre nem lehet nem reagálni :lol: :lol: :lol:

Panndi ügyes voltál :lol: :lol: :lol:

Majd jövök: Danyuci :)
danyuci
 
 


Sziasztok!

Panndi, nagyon édesek vagytok a képeken :lol: :lol: :lol: Igazán megható a szüléstörténeted :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


...
jaimee1
 
 


Panndi: Szépségesek vagytok!!!!! :P :P :P :P Nagyon szép szülésed volt. :wink:

Én közben végképp elválasztottam Rékát, végülis csak egy balhés esténk volt, azóta nem kéri a cicit, mintha soha nem is szopott volna, úgy csinál. :shock: :shock: :shock: :lol:
Vendég
 


Poppy,

GRATULA A RÉKÁNÁL ELÉRT SIKEREDHEZ!!!

:D :D :D

Kép
Kép
deedee84
 
 


Panndi én már elolvastalak a másik topicban! :wink:
Ngyon gyönyörűek a gyerekek,szép és gyors szülésed volt!
Gratula!Te is csinos anyuka vagy!!! :wink: :D
Zsófi pedig nagyon rád hasonlit! 8)

Kri Zsombi bizti cicivel a szájában fog megnősülni(csak hát.......) :lol: :lol: :lol: !

Deedee a te szüléseid is jó gyorsan ment!
Nos az enyém ezekhez képest sokkal"hororosabb" volt és végül császárral végzödött! 8)

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Panndi! NAgyon szépek vagytok mindhárman!!! Ilyen szülést kívánok mindenkinek!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Panndi nagyon ügyesek voltatok! lányaid gyönyörűek, és te is sugárzol :lol:

MI 4 óra alatt zavartuk le Zsigakibújást! :lol:

Fiam extraturbócsigát játszik, semmi időm..

Ske minden nap 10kor megyünk le sétálni a játszótérre..mivel fiam ma alszik így a hintázás jön . ma is... egy fekete jané babakcsival leszünk, a kupolának narancs a szegélye és egy színes betűs kispléd mindig van nálunk :wink:

mindenkinek puszi
Vendég
 


Panndi,

olyan gyönyörűek vagytok hárman a képen!tündériek a Lánykáid!
én is meghatódtam!
ha lehet, másodszorra én is így szülnék! :D bár nekem is minden olyan volt, mint a Tied, kivéve azt., hogy 15 órán keresztül vajúdtam, és összeértek a fájások, semmi szünet nem volt.kb. a felétől. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Hát, az első szülésem nekem sem ilyen volt. Indított szülés volt, hosszú volt, kilátásban volt a császár is, de aztán szerencsére a dokim kitartott :) Én már mondtam, hogy vegye ki valahogy Zsófit, de csitítgatott, hogy várjunk még. Megérte :)
Vendég
 


Panndi! Akkor ez a szülés egy kellemesebb élmény volt. Azt mondják, h a 3. szülés a legkönnyebb és a leggyorsabb, a 4. egy választó: vagy baromi nehéz vagy nagyon könnyű.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Panndi, kösz a bíztatást!reméljük, a Kistesó nálunk is ilyen könnyen kibújik majd.
csak ismételni tudom magam, olyan gyönyörűek a lánykáid!!!!!én is szeretnék!!!!!csak férjen bele max.4-be. :D nem sok esélyem van rá, a férjem családja totál fiús.de ha az ember megnézi a képeidet, rájön, hogy egy ilyen gyönyörű kislány is kell!!!!! :D illetve bocsánat, kettő! :D

KépKépKépKép
moti
 
 


sziasztok,

Csatlakozhatok?? :lol: :lol: Bár már 1-2 topic-ba írogatok, de remélem nem dobtok ki. :lol: :lol:

Mi is szeretnék kistesót 2010-ben. Ez a hónap nem jött össze, eddig negákat teszteltem és már nem sok esélyt látok, hogy bekétcsíkozódjak, mert hétvégére várom pirit.
Egyébként nem vagyok nagyon elkeseredve, mert még nem érkezett meg az ismétlő rákszűrés eredménye.(az előző nem lett jó)

Panndi,
Gratulálok a gyors szülésedhez. Gyönyörűek a lánykáid. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy:Üdv közöttünk!

Panndi gyönyörűek a lányok! :D


Én is rakok képet Vivikéről!
Kép Kép Kép

Kép
aniko...
 
 


Judy! Szia, gartulálok a szép nagy családhoz! Mikorra lesz rákszűrés eredmény?

Vivike nagyon kis édes, aranyos a két kis copfal (hű ezt így kell írni?) :D

Van egy kérdésem? Ti hogy oldjátok meg a gyerkőcöknél a körömvágást?
Eddig ez nálunk nem volt olyan nagy gond, sőt Emci a kezéről még úgy ahogy hagyja, hogy levágjam a körmeit, a lábujjakkal van probléma. Már eddig is ketten kellettünk hozzá Apával, de tegnap este így sem sikerült valami jól. Ilyen ordítást még nem rendezett a lányom semmi miatt :shock:
Alvás közben még nem próbáltam, de akkor szerintem tuti felébredne. :(

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Köszönjük a bókokat :)

Én alvás közben vágok körmöt az elejétől fogva. Próbáltam ébren, de esélytelen :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Hallottatok már a Pocaklakó-dalolóról?

Ez egy új, várandósoknak (és párjaiknak) szóló előadás, amivel a 0-6 hónapos korig alkalmazható dalok, mondókák és a hozzájuk kapcsolódó játékok világába tekinthettek be. 2x2 órás előadásról van szó, de az "előadás" kifejezés nem is jó, hiszen igazából dal- és mondókatanulással egybekötött beszélgetésről, tapasztalatcseréről van szó. Szó esik a pszichés háttérről, a fejlesztési lehetőségekről, módszertani segítséggel, ötletekkel látlak el Benneteket. Sőt, a megtanult 40 dalt és mondókát (játékleírással) a végén CD-ROM-on meg is kapjátok, hogy a későbbiekben könnyebben felidézhessétek azokat.

www.cilizenebolcsije.eu

E weboldal Pocaklakó-daloló menüpontjában tájékozódhattok róla.

Júniusban két új helyszínen indul két csoport: Óbudán és Újpalotán. Mindkettő remek közlekedéssel, a Pólus Centerhez illetve az Árpád-hídhoz közel helyezkedik el. A konkrét időpontokról és helyszínekről szintén a fenti weboldalon tájékozódhattok.

Zenebölcsi - babatorna - Pocaklakó-daloló
www.cilizenebolcsije.eu
huligánlány
 
 


Sziasztok!

Judy üdv közöttünk.

Aniko, Vivike nagyon édes :lol: :lol: :lol:

Körömvágás, én dúdolok miközben vágom a körmeit a kezdetek óta ez vált be.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


körömvágás:horror...állandóan elszökik előlem, ha meg lefogjuk, ordít.így én részletekben vágom, egy nap alatt összejön egy kéz. :D
Judy,

mi volt az előző rákszűréssel?nekem sem volt jó szülés után, de aztán kiderült, hogy az csak a szülés miatt volt, hormonális hámelváltozás, plusz méhszájseb....nagyon kétségbeestem, aztán a kontrollon már rendben volt szerencsére.most én is félek a rákszűréstől, de ha megjött a piri, és elmúlt, elmegyek én is, mert anélkül nem szeretnék próbálkozni, hogy ne tudjam, minden ok-e.

KépKépKépKép
moti
 
 


sziasztok,

Atizka,
Körömvágás nálunk is kész cirkusz. Gyerek lefog, közben üvölt, én meg próbálok körmöt vágni anélkül, hogy belevágnék az újjába. Próbáltam már alvás közben de felébred. :lol: :lol:
2 hét múlva lesz eredményem. Remélem jó lesz. :roll: :roll:
Moti,
Igazából fogalmam sincs, én nem értek hozzá.P3 lett, és az van a papíromon, hogy "atypusos mirigyhám,nem meghat.AGUS" Hogy ez mit jelent??? :roll: :roll: Kaptam gyógyszert meg kúppot, és most várom az ismétlés eredményét, ami remélem jó lesz, különben megint kapok kezelést és újból kell ismételni 3 hónap múlva. :(
Igen, én is ezért mentem el, hogy ne jöjjön a baba addig amíg nem vagyok teljesen rendben.Itt is látszik, hogy milyen fontos a rákszűrés. Bármikor bármi probléma adódhat.
Jövő héten meg megyek hormonvizsgálatra is, kiváncsi vagyok az eredményekre. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Képzeljétek hogy megijedtem tegnap. Fürdésnél vettem észre, hogy Barbi fenekében van egy kullancs, ami már jó kövér volt, körülötte meg piros volt a bőr. Na azt az ijedtséget :shock: :shock: :shock:
Még soha nem láttam élőben kullancsot, a fiaimban soha nem volt, bennem sem. Sírás elkapott, mondom mi van ha fertőzött, (agyhártyagyulladás, lájm kór)Írány az ügyelet, doki néni alig tudott megnyugtatni. Ott is bőgtem. Kérdezi első baba???Nem mondom 3. Na, akkor meg minek vagyok ennyire kiakadva, mondom még soha nem láttam kullancsot, meg sok rosszat hallottam. A lényeg a lényeg, hogy kivették, lefertőtlenítették és jöhettünk haza. Figyelgetnem kell, hogy lesz-e a helye körül nagyobbodó piros folt, meg 2 hét múlva magas láz, vagy hányás.
Tényleg nagyon megijedtem, megfogadtam, hogy minden nap átnézem a gyerekeket. :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy,

a kullancs miatti aggodalmadat abszolút megértem!én is nagyon félek a fertőzéstől.jövőre beoltatom Boldit, meg szerintem magunkat is.illetve lehet, hogy magunkat már idén, de neki a gyerekorvos csak jövőre tanácsolta.mi van a mai kullancsokkal, mindig popsira hajtanak?a barátnőm kislányának is a popsijában volt, a hajlatban, csak azért vették észre, mert még együtt fürdik az öccsével, és játék közben szólt a kisfiú a barátnőmnek, hogy SZonja popsiján van egy folt.
Rákszűrés-lelettel kapcsolatba, annyira utálom, hogy a laikus ember nem érti, mi van odaírva. :D ha sok szabadidőm lenne, elmennék az orvosira, komolyan mondom....én is mindig a legrosszabbra gondolok, ha latinul olvasok hasonlókat, de én nem bírom ki, és részletesen kikérdezem a nőgyógyászomat, hogy magyarázza el.szerencse, hogy egyrészt nő, és megérti, másrészt mindenben nagyon tájékozott és nem hozza rám a frászt.

KépKépKépKép
moti
 
 


Körömvágás: kész rémálom. Egyszerre csak egy-két köröm, és másnap kezdjük előről.

Kullancs: én sem találkoztam még ezzel a drága kis állattal, (kop-kop-kop), de nem is akarok :lol: . Védőoltásban mi is gondolkodunk, de a mi dokink szerint is korai még.

Ma "fura" dolog derült ki a babavárásommal kapcsolatban. De kezdem az elején. A legidősebb nővérem "kisfia" most 20 éves. Ő nayon beelőzőtt minket hármunkat. Anyukám mindig mondta, hogy úgy szeretne már második unokát. De a legidősebbnek sajnos nem lehetett több gyermeke :( . A második nővérem meg nem kapkodta el a dolgokat :lol:
2005-ben viszont a két a középső testvérem egyszerre (1 hó különbséggel) szülte meg első gyermekét. Anyukám szerint így csak mi tudunk időzíteni.
Tavaly én az a második nővéremmel egy hétre voltam kiírva szülni, de végül az élet úgy hozta, hogy pont 4 hét lett a lányok között.
És akkor itt a mai nap:
Elmentem fagyizni a a harmadik nővéremmel. Elkezdtünk beszélgetni és mondtam hogy lehet hogy megint nagynéni lesz :lol: , erre ő megkérdezte mikor? Hát ha minden jól megy jan. 11.
Erre elkezdtett nevetni, hogy ma volt dokinál és ő is jan 11-re van kiírva :lol: :lol: :lol:
Csak még azt nem tudjuk, anyukánknak hogyan tálaljuk, mert szerintem úgysem hisz majd nekünk :P :P :P

Kép
Kép
deedee84
 
 


Sziasztok!

Judy, én is megijedtem volna. Mivel sokat vagyunk kint a szabadban én minden nap átnézem Zsombit nincs e benne kullancs.

Deedee, ez nagyon érdekes. Jól időzitettetek :lol: :lol: :lol:

Mi is elkezdtünk próbálkozni, nekem csak egy dilemmám van mivel még a szülés óta nem jött meg így nem tudom hogy honnan is fogom tudni akkor, hogy van baba, vagy nincs. Nem csinálhatok állandóan tesztet. :roll: Ti mit javasoltok?

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Deedee ez valóban érdekes sztory!Bizti nagyon fog örülni anyukád.....
Sajnos a Fruzsinak onokatesója a közeljövőben nem lesz....
Nekem van 3 tesóm a nővéremnek egy lánya(ők többet nem is akarnak)meg 2 öcsém,akik még nagyon fiatalok!
A férjemnek pedig nincs tesója :?
Így ezért kell mihamarabb a Fruzsinak kistesót "csinálni"... :lol:

Kullancstól én is nagyon félek!:(
Még szerencse én sem találkoztam vele!
Fruzsinak én ios beszeretném adni az oltást!
Mennyibe kerül kb.lányok,tudjátok?

Judy szoritok,hogy minden rendben legyen az eredménnyel! :wink:

Körömvágást nálunk apa végzi! :wink: Közben én bohóckodok Fruzsinak,hogy elvonjam a figyelmét!
Valahogy így probáljuk lebonyolitani.... 8)

Probálkozóknak megy a drukk!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
szintus
 
 


Kri hát ez igen érdekes lesz....
Nem szeretnéd megvárni az első menzit?(boccs nem beledumálni akarok :oops: :oops: )
Csak azért,hogy akkor tudnátok valamihez időziteni a születés dátumát!
Egyébként szerintem észreveszed a terhességet!
Rosszullét....

Kép
Kép
szintus
 
 


kri, én anno kb hathetente teszteltem egyet :) De nem estem teherbe, csak miután megjött. Remélem, most gyorsabb lesz a dolog :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi csajok :D

Szintus, Zsombival nem volt semmilyen rosszullétem, uh alapján meg ki tudnak valami dátumot tűzni. Egyébként meg 1 héttel túlhordtam Zsombit is, így szerintem az hogy mi lenne a menzesz alapján nem nagyon befolyásol.

Panndi, az egyik ismerősünk is hasonlóan járt a második gyerkőc fogantatásával. Lehet akkor ez az általános . :wink:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


sziasztok,

Deedee84,
Tényleg nagyon jó az időzítésetek. :lol: :lol: :lol: Azért jó érzés lehet tesóval együtt várni babát.Az enyémnek sosem lesz, ha így folytatja. :lol: :lol:
Moti,
Én is megkérdeztem, valami gyulladás. Valszeg a szülés miatt és a szoptatás alatt gyengült immunrendszerem kapott be valamit. :roll: :roll: Annyira lassan megy az idő az eredmény kézhezvételéig. Nem tudom miért kell 2 hét. :roll: :roll: Csak rágom a körmöm. :lol: :lol:
Kri29,
Menzesz nélkül is lehet baba. Én már nem egy ilyenről hallottam. Használj LH tesztet és akkor nagyjából látni fogod mikor van pé-ed, és onnantól már nagyjából tudsz viszonyítani, hogy mikor tesztelj.
:lol: :lol:
Szintus,
Én most adattam be a fiaimnak az ismétlő oltást, nekik 9 000 ft volt az oltóanyag(nem fejenként), de ennél van olcsóbb is. Meg kell kérdezni róla a dokidat.
Jövőre én is beoltatom Barbikát, csak idén nem akartam terhelni ezzel, mert kapott már szegénykém elég sokat mostanában.
Most meg már eleve késő lenne, meg kullancscsípés után közvetlen nem is lehet beoltatni. :oops: :oops:

Az én hőm elindult lefele, hasam is fájdogál, valszeg holnap reggelre meg is jön. :cry: :cry:
Tesztem is megint nega lett. :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Köszi mindenkinek a körömvágásos tapasztalatokat :) . Majd próbálok ügyeskedni...

A kullancstól én is tartok, bár bennem még soha nem volt, és be is adattam magamnak a védőoltást. (Igaz, totál elfelejtettem, hogy mikor kaptam utoljára :oops: , a kis kártyát nem találom, amin rajta van az időpont, és ugye 3 évente kellene ismételni...)
A gyerekorvost én is kérdeztem, hogy Emmi mikor kaphat, ő azt mondta 1 éves kor alatt semmi képpen, és aztán is csak akkor, ha már valamennyire lemegy a kullancsszezon, szóval leghamarabb ősszel.
De ezek szerint ahány orvos, annyi vélemény.

Deedee, érdekes szitu lehetett, kíváncsi leszek anyukátok mit szól az unokák hírére :D ! Majd mesélj!

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Kri, szerintem is csinálj bizonyos időközönként tesztet. De semmi tüneted nem volt Zsombival? Kívánósság, mellfeszülés...? (Az jó, hogy nem voltál rosszul...)

Judy, ne szomorkodj! Talán majd a következő ciklusban... Te egyébként használsz Lh teszteket? (Csak mert ajánlottad Krinek. Én most beszereztem és próbálkozom vele. Érdekes... Eddig csont negatív, pedig a ciklusom hossza alapján már kellene valamit mutatnia. Vagy az is lehet, hogy pár napig teljes negatív - azaz semmi nem látszik, aztán egyszer csak pozitív? Vagy szépen fokozatosan kéne megjelenni a 2. csíknak?
Esteleg másnak van ebben tapasztalata?)

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Kri,
Igen folyamatosan LH tesztelek.
A 2. csíknak fokozatosan kell megjelennie, először semmi, majd nagyon halvány , majd erősödni kezd, és amikor pozitív lesz, (mindkét csík egyforma erősségű, vagy a teszt csík erősebb) akkor kell apára ugrani, meg másnap is. :lol: :lol: :lol: Attól függ ki milyen nemű babát szeretne. :lol: :lol:

Példaként itt az én e havim. :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Judy: üdv! :lol: :lol:
Ami engem illet, nem vagyok válogatós, jöhet akár megint egy kislány. :lol: :lol: Csak ne várasson sokáig, mert türelmetlen fajta vagyok. :oops: :oops: :lol: :lol:

Moti: Örülök, hogy írtad ezt az összeértek a fájások dolgot, mert nekem is ilyen volt a kitolás és már sokan mondták, hogy olllyan márpedig nincs. :roll: :roll: :roll: Hát vaaan!

Anikó: Vivi egy tündér! :P

Atizka: Körömvágás - én igyekeztem kiskorátol szoktatni Rékát, hogy na most leülünk és levágjuk Réka baba körmeit. Ne kelljen már altatásban vagdosni. Sokáig ez be is vált, érdekelte, mit molyolok a körmével, de mára már ollllyan önálló lett, hogy nehezen tűri a körömvágást is. Általában 5 körömig jutok, a többi nyisszantását halasztjuk.

Kri: Én is lh-zom, bár Egyeskével abszolút nem jött be, nem mutatott semmit soha. :twisted: :twisted: Most mégis ráfanyalodtam, ha majd élesben dolgozunk az ügyünkön jó lesz tudni mikor legyünk nagyonnagyon aktívak. Nekem 2 erősebb nap szokott lenni, aztán elhalványul.

Kullancs ellen mi még nem oltatjuk Rékát, majd ha ovis lesz. :wink:
Vendég
 


Sziasztok

Ma nem vagyunk valami jól. Este Etusnal elkezdett menni a hasa :( , és az éjszaka folyamán 16 pelenkát telerakott és 9 váltás ruhát elfogyasztott :? .
Ma reggel 40 fokos lázzal ébredt. Mindig 40 fokos a láza, tökmindegy csak taknyos egy kicsit vagy tüdőgyuszija van, tehát ebben már gyakorlott vagyok egy kicsit. akkor reggel iránya doki, aki megállapította, hogy a hasmenés mellé tüszős mandula gyulladása is van :cry: . Felhívtam a bölcsit, hogy nem a gyerek jövőhéten, mert beteg, erre közlik, hogy már akkor csak hármat várnak jövőhétre. (szép kis járvány :evil: )
Ezután hívom anyósom, mert ő szokott ilyenkor félnapokat rávigyázni, hogy nekem ne kelljen szabit kivennem és ellentétben az én anyukámmal velünk egy városban lakik. Kiderült, hogy ő meg este eltörte a karját, tehát babysitter lefújva. Szóltam a főnökömnek, hogy jövőhéten ne várjon.
Közben nekem folyamatos rosszulléteim vannak, amiről nem tudom eldönteni, hogy az új baba miatt vagy a gyerek fertőz engem is :lol:
A párom meg eközben minden nap dolgozik reggel 6tól este 10ig, mert a mezőgazdaságban dolgozik és szezon van :cry:

Anyukám átjött segíteni (nem tudja, hogy babát várok, mert jövő héten ha jön haza a többi nővérem csak akkor fogjuk bejelenteni), elkezdett vígasztalni, nem baj, most még egy után mosok-takarítok, mi lesz majd a 3 lesz ilyen beteg egyszerre :!:

Kép
Kép
deedee84
 
 


Judy, ugyan Krinek címezted, de én kérdeztem az Lh tesztet :lol: . Nagyon köszi, hogy feltetted a képet, így legalább várok türelemmel, mikor lesz pozitív. Látom az első 3 napon neked sem mutat sok mindent.

Hú, Deedee, ez a betegség Etusnál nem hangzik valami jól :( . Gyógypuszik neki, remélem te nem kapod el, és persze apa sem.

Szép hétvégét mindenkinek! Mi ünnepelni fogunk :wink:

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Dedee84,
Jujjj...Etusnak jobbulást kívánok, és rengeteg gyógypuszit küldök neki. Remélem hamarosan rendben lesz. Hát igen, nem könnyű, ha mindegyik gyerek egyszerre beteg. Ennél már csak az a roszabb, ha te is elkapod. Na, az nem semmi. De reméljük erre soha nem fog sor kerülni. :cry:
Atizka,
Ne hari, még nem igen vagyok képben, hogy ki kicsoda. :lol: Idővel megszokom. Remélem hamarosan neked is 2 csíkos LH teszted lesz, majd utána ugyanilyen HCG-d. :lol: :lol:

Nekem tegnap délután megjött. :cry: :cry: Dunát lehetne rekeszteni vele. Kedd reggel megyek vérvételre, megbeszéltem a dokival. :oops: :oops:

Szép hétvégét mindenkinek. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: Nekem tegnap jött meg, 11. dpo után. :shock: :shock: Valszleg a szopi miatt lehet, mert nekem mindig 14 szokott lenni. :roll: :roll: :roll: Progim a kanyarban? Nem tudom, még jó, annnnyira még nem is számít. Remélem, őszre helyrejövök. :roll:

Deeedee: Etusnak jobbulást! ++++++

Atizka: Bocs, akkor én is félrebeszéltem LH teszt ügyben. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a sok tanácsot. Asszem elkezdem én is ezt az LH tesztelést :lol:

Atizka, mikor Zsombival voltam terhes csak mellfeszülés volt az elején, de az nem volt szokatlan mert mikor megjött előtte mindig volt mellfeszülés. Így ezt nem mondanám szokatlan tünetnek. Egyébként meg álom terhesség volt, néha mikor nagyobbat nőt a pocakomban azt megéreztem, de ennyi. Kívánós sem voltam. Azonban anyukám ugyan így volt mikor a húgomat és engem várta annó. Szerencsés gének, eddig :lol: :lol:

Deedee, jobbulást a kislányodnak, és szorítok hogy te ne kapd el. Mennek a drukkok++++++

További szép hétvégét
Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Olvaslak ám Titeket, csak elég sok időt elvesz a két kiscsaj :)


Fruzsi hasfájós, szóval este hattól éjfélig elég fix programunk van :? Zsófi meg belelépett a nem korszakba. Bármit kérdezünk tőle, rávágja, hogy nem, aztán vagy igen, vagy nem, próbáljuk meg eldönteni :lol:

De nem panaszkodom, mert nagyon boldog vagyok velük :wink:

Négy hét múlva kiderül, mikortól próbálkozhatunk a harmadikkal :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Körömvágás: nálunkk is éprdekes dolog. Kezdetben hagyta, most meg visít tőle, de néha ő kéri h vágjuk és akkor enged is 1-2 körmöt levágni, aztán kezdi...

Dedee! Nam semmik vagytok! Lesz ám meglepi anyukádéknak! Etusnak jobbulást! Remélem te nem kaptad el!

Kri! Ezért a terhességért irigyellek nagyon! Én Petrával végighánytam az egészet. :?

Panndi! Nem vagy semmi, h már a harmadik babán gondolkodsz!:lol: :lol: :lol:

Lányok! Én annyira nem értek ehhez az lh teszthez, de most vettem egy adagot. Az létezhet h a 23.-24. napokon lesz pozitív a 32 napos ciklusban? Utána meg negatív? Ilyenkor csak a pé késik? vagy borul a ciklus? De a héten kiderül, ma vagyok a 31. napon, de sztem meg fog jönni, m fájdogál a hasam és feszüólt vagyok, na meg veszekszem mindenért ok nélkül :oops: :? :oops:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Anikó! Gyönyörű a kis Vivi!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pruci:
[quote]A írta:z létezhet h a 23.-24. napokon lesz pozitív a 32 napos ciklusban?


Éppenséggel létezhet, bár akkor elég rövidke a luteális fázisod. Annak 10-16 naposnak kell lennie, ha rövidebb, az nem túl jó. De talán nem is fog megjönni 32 napra. Hogy a teszt utána nega lesz, az normális. wink:

[quote]P írta:anndi! Nem vagy semmi, h már a harmadik babán gondolkodsz!


Nekem az egész gyermekágyas időszak arról szólt, hogy mikor lesz ketteske. :D :lol: :lol: :
Vendég
 


Köszönjük a bokokat!:)

Etusnak jobbulást!Huuu ez nagyon jo lehet most,tesoddal együtt,gratulálok!:)Nekem 1 nővérem van,köztünk 3 hónap van a két pici között!:) :P

Körömvágás:A kezén még ok!de a lábán...ott már birkozunk vele! :lol: :lol:

Assszem én is kifogom probálni ezt az lh tesztet!

Na :arrow: ,lassan kel a lányom és olyankor irány az udavar,alig lehet behozni,olyan hisztit lerendez h csak na!tényleg hisztire van vmi tippetek??

Kép
aniko...
 
 


Jaj, én is nagyon vártam már a kistesót. Hathetes kontroll után zöld utat kaptunk, de peteérés és menstruáció sehol sem volt :roll: Remélem, a harmadik baba gyorsabban jön :wink:
Vendég
 


Nekem azért eltelt pár hét h újra babát akarjak. Nagyon sokáig nem tudtam mozogni a szülés után, menni alig bírtam, rengeteg vért vesztettem, a védőnőnél úgy szedtek össze, m majdnem elájultam... (a szülés volt a legkellemesebb az egészben) De ez már a múlt... :lol: :lol: :lol:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Köszönjük a jókívánságokat :lol: . Etus alakul, pár nap és szerintem helyrejön. Én meg félóránként kezet mosok, indent fertőtlenítek, nehogy elkapjam.

Én LH tesztben nagyon nem vagyok otthon, szerencsére soha nem volt szükségem rá.

A szülés után én is egyből szerettem volna kistesót. Mivel Etus betegen született, így megbeszéltük, hogy majd ha túlleszünk a műtéten. Akkor még úgy volt, hogy kb. 1 évesen fogják műteni, de sokminden közbe szólt, és 5 hetesen túl volt mindenen.
Akkor a párom, azt mondta, hogy majd az első menstruáció után visszatérünk a babakérdésre, ha már a sors így megtréfált minket :lol:
10 hetes volt Etus mikor először megjött, hiába volt kizárólag anyatejes 7 hónapos koráig :lol:
Utána nem volt téma közöttünk: Ha lesz jó, ha nem, akkor sem stresszelünk rajta.
2 hónapja viszont amikor bejelentkeztem a dokihoz az éves rákszűrésre, akkor jött fel megint a téma. Ahogy eldöntöttük, hogy akkor teljes kivizsgálás ne legyen semmi baj egy tervezett terhesség alatt (nekem terhességi cukorbajom volt és már többször kezelték a szívemet is :cry: ), rá 3 hétre terhes lettem. Úgyanígy volt Etussal is :lol: . Férjem nagyon büszke magára, szerinte mindez rajta múlt :D :D :D


Amúgy a terhességi cukromat leszámítva probléma mentes terhességem volt, sőt elmondatom magamról, hogy még fogytam is közben 5 kilót. Igaz volt miből :lol:

Panndi:
Nem tudok a hisztihez mit szólni, az én lányom is most kezdi. van hogy akár földhöz is csapkodja magát, ha nem úgy van ahogy ő elgondolta.

Tapasztalt anyukáktól én is szívesen fogadom a jó tanácsokat.

Kép
Kép
deedee84
 
 


jó reggelt,

Poppy,
Nekem is most 13 nap volt a ciklusom második fele.Lehet még én sem vagyok teljesen rendben szopi után, mert azt olvastam, hogy a második felének a ciklusnak mindig 14-nak kell lennie. Nade majd kiderül a hormonvizsgálatokból. :lol: :lol:
Panndi,
Már ilyen hamar szeretnétek a 3. babát???Hát, nem lesz könnyű. :roll: :roll:
Pruci,
Simán lehet késői pé, ez nem ritka, viszont akkor a ciklusodnak nem 31 naposnak kell lennie, hanem pé+14 nap. :lol: :lol:
Drukkolok, hogy ne jöjjön meg. :wink: :wink:
Deedee84,
Örülök, hogy jobban van Etus. :lol: :lol:

Sajna hisztiben nem nagyon tudok segíteni. Én sem tudom kezelni. Az én fiaim rettenetesen hisztisek, főleg Danika. És most már ehhez párosult az akaratosság és a flegmaság. Én egy darabig tűrök, aztán amikor szakad a cérna üvöltök. :lol: :lol: Nem mintha lenne hatása, mert legtöbbször kiröhögnek.Ilyenkor valami meg van tőlük vonva amit nagyon szeretnek. Igaz a mondás "kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond!"

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?