Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Evi, mélt megkaptam. Jövő héten mennyire érsz rá majd? És Kati? Ha valamit megszerveztek, szóltok nekem? Nem lehet, hogy csak megszépül a múlt? Mármint hogy Niki nem volt sose hisztis. :-))) "Bezzeg az én időmben." Melyik sulit választottátok végül?
Tigri, én nem láttam a Passiót, és nem is akarom megnézni. Lényegében az egész film alatt csak verik szegényt, nem?
Ez azért vicces, hogy nem futtok össze Bettyvel.
Bár a múltkor nem volt egyértelmű a villamosvégállomási játszó "megítélése" nálunk, azért szívesen elmegyünk még egyszer. Van már valami napirendetek? Délelőtt sétáltok?
Tegnap voltunk a Margit-szigeten Jankával, teljesen odavolt a kacsákért a kis állatkertben. Kép És milyen szép idő volt! Nem úgy, mint ma.
További vidám esős napot mindenkinek!
K.
klara
 
 


Kellemes napot csajok!!
Az előbb tök szépen sütött a nap most megint tök beborult!!Utálom ezt az időt!!
Ari vagy Tigrikém .nem is azért sikitottam hogy ugyé má tuggyátok:-))))Csak az én drága párom lassan két hete olyan szinten"piszkál" a banyaságommal és számol vissza mintha centit vágna!!:-))))Egyszerűen csak rossz szembesülni azzal hogy milyen szinten rohan az idő!!Jó lenne egy 10 -el fiatalabbnak lenni,de ezt az életemet akarnám amit most élek!!Szóval nem is kesergek:-((
Jut eszembe én trehány disznó módjára mindannyitok szülinapját elkevertem,ugyhogy vagy kérem szépen mégegyszer vagy tessék felhivni rá a figyelmemet:-))))
A passiót én is szeretném megnézni Gáborom már letöltötte csak hát idő hiján:-((mindig lemarad!!
Valahogy éreztem hogy Klárus ki akar ebből maradni:-))Láttátok azt a Jakupcseket mikor a filmről volt szó??-eléggé megoszlott a vélemény!!Klárusom drága hogy mi lesz a jövőhéten :-))bár tudnám!!Most az a tervem hogy minden reggel miután megfőztem a párom 5 órás kávéját nem fekszem vissza:-(((igy nyerek 2 gyerekmentes órát ami alatt melózhatok!! A hétvége totál elment és alig haladtam valamit.Igaz hétközben most hordom a kajcsit,amilyen nehezen fogadta el Gergő egész jól bevált!-és rengeteg időt és főleg pénzt spórolok meg!!A hétvége viszont a kis családomé,ez fontosabb bárminél:-)))!!!
Szóval nem tudok előre semmit mondani de nagyon szeretnélek látni titeket!!-LEGYEN JÓ IDŐ!!!-és akkor oda vissza mászkálhatnánk:-))ha hagynak pihizni persze!!
Na most futok rohanok kicsit összerámolom a lakást! Legyetek jók puszi evi
evetke
 
 


Én láttam a Passiót, most szombaton. szerintem jó volt, de bevallom, voltak olyan jelenetek, amikor eltakartam a szemem. Ez egy másféle bemutatása a sztorinak, és mivel nincs igazán pontos infónk arról, hogy a kegyetlenség milyen szinten volt elfogadott akkoriban, ezért nem is tudjuk megítélni, hogy mennyire hűek a jelenetek. Bár szerintem belefér...
Úgy érzem, kevesebb lennék, ha kihagytam volna. Nem tudom megfogalmazni, mit, de valamit adott. Lelkileg. Hozzá kell tennem, hogy nem vallásos szemmel néztem. El tudom képzelni, hogy aki igazás és mélyen hisz, az ... hát ...meghökken.
És persze azt is meg kell jegyeznem, hogy voltak benne túlzások, egy átlag ember ennyi veréstől nem egyszer, de háromszor is meghal. Nemhogy még as vállára vegye a keresztet...
Szóval szerintem jó film. Csak tudni kell, hgy nem egy limonádéra ül be az ember.

Ja! Szerintem ez tipikusan az a film, ami "nem jön le jól" a tévén. Ehhez a mozivászon kell...
foltvarró_cili
 
 

 
 

Hali!

Cilivel abszolute egyetértek a Passióval kapcsolatban! Amúgy én sem bírom az ilyen véres dolgokat, szóval szembecsukás az volt nálam is Kép
Sajna a mozivászont mi még egy jó darabig hanyagoljuk Kép
Viszont szerintem Máriát nem játszotta valami túl jól a színésznő, vagy legalábbis a rendező gondolta úgy, hogy Mária egy "hős" és túlzottan nem roppan össze a fia megkínzásától. Én legalábbis úgy képzeltem, hogy Mária összeroppan. De persze ezen is lehetne vitatkozni.

Napirend szerintem még jó darabig nem lesz Kép Kép
Amikor csak lehet sétálunk. Az esti 20 órás fürdetéshez ragaszkodom, egyébként minden változó. Ami nagyon jó, hogy éjszaka alszik.
Na megyek, mert megint hív.

Puszi
Tigri
tigribigri
 
 


Sziasztok lányok!
Hát én mindent ami esetleg a héten szóba jöhetett volna lemondok:-((Niki reggelre belázasodott,elég csúnyán köhögött egész hétvégén,sajna ez lett a vége!Reggel a dokinál kezdtünk,csak sajnos a miénk épp nincs és a világon semmit nem kaptunk-((Csillapitsak lázat meg köptető..ennyi,meglássuk mi lesz holnapra!Szegény olyan kis elesett!Szóval ez van ,dolgozok ezerrel ma sikerült még az 5 órás ébredést betartani:-))
Tigrikém az jó ha éjjel aludtok!!-nagy kincs!!!
Cili puszi neked is!!Neharagudj hogy hütlenkedünk csüt.-ként de egyszerüen mindig kimarad valami miatt.Azért még mindig ismételünk itthon:-))De szerintem sajnos ritkán fogunk összefutni bármennyire is sajnálom!
Talán végre tényleng elkezdhetjük az alapásást:-))Szerdán kell bemennünk a modositott engedélyért!!Szoritsatok!!
Puszi mindenkinek,legyetek jók Jó éjt!!Evi
evetke
 
 


Tigri, vitatkoznék veled. Szerintem a Máriát alakító színésznő volt magasan a legjobb (magánvélemény). Na nem mintha a többi rossz lett volna... de szerintem ilyen méltósággal viselni ezt a dolgot... meg aztán az összeroppanás nem egyenlő a hisztériás rohammal...

Egyébként beazonosítottam a színésznőt: ő volt Anakin Skywalker anyja a Baljós Árnyakban.
foltvarró_cili
 
 


Sziasztok!
Most találtam rátok!!! Segítsetek!
Nemrég költöztünk a XV. kerületbe, a Nádastó utcába. Most már gyereket szeretnénk, és nekem nincs olyan orvosom, akiben megbíznék. Olyan lenne jó, aki a kerületben, vagy közel rendel kórházban és magánrendelésen is.
Keresgéltem az Újpesti Szülőotthonról is, de nem sokat tudtam meg. Jó helynek tartjátok?
Aranyos, türelmes, kedves dokit keresek, persze mindenki ilyet szeretne, tudom. Van egy méhszájsebem is, és nem tudom mi lesz így a tehesség idején. Szóval segítsetek!

Kép
Kép
verona
 
 


Szia Verona!
Újabban felétek szoktam sétálni. Ha minden igaz, van arra egy játszótér, igaz?!
Én az újpesti szülőotthonba szültem februárban. A dokim dr Szunyoghy János volt, aki a Rákos úti SZTK-ban rendel, és Újpesten a Rózsa utcában van a magánrendelője. Ha valami bővebben érdekel, szívesen mesélek....
betty77
 
 


Na Cili én pont ezért írtam, hogy lehetne vitatkozni Kép Saját magamból indultam ki, ha a fiamat elöttem kínoznák így én ott halnék meg.

Szia Verona, üdv itt! Mesélj többet magadról!

Pusz
Tigri
tigribigri
 
 


Sziasztok!!-Szia Verona! Én is a szülöotthonban szültem,nekem nincs negativ tapasztalatom,de sokat ne várj ha e mellett döntessz:-((Csak a dokim ide tartozik:-))Neszt Kálmán öt viszont imádom!!De nem egy behizelgős fajta doki:-))Viszont nagyon odafigyelt végig,én lassan 8 éve járok hozzá! Ha érdekel kérdezz bátran:-))
Tigri örültem neked reggel még ha rövid ideig is!!Niki már "csak"estére lázasodott be!!Ma udvari takaritás volt hulla vagyok:-))
Megyek is csicsizni,legyetek jók puszi!:-))
Kati??Klárus???Többiek??
evetke
 
 


Sziasztok!
Szóval 27 vagyok, babát szeretnénk, és minden részletre kíváncsi vagyok.
A dokim Dr. Görhöny Gáspár, tavaly voltam nála először, nem is mondanám, hogy a dokim, mert még vacilálok rajta. Azt se tudom, hol rendel még, és egyébként is ... Ismeritek a nevét?
Lehet, hogy kicsit túlzásba viszem a „rákészülést” a gyerekre??? Ti sokat görcsöltetek rajta? Érdemes magándokit fogadni, szülésznőt meg ilyenek? Azelőtt a Déli pu-hoz jártam nőgyogyihoz, mert az közel van a munkahelyemhez, de szülni az messze van, és a BM Kórházban rendel. Vagy érdemes hozzá járni, mert jó doki, és majd valahogy eljutok a BM Kórházba nagy pocakkal? Vagy ajánlanátok egy jó dokit a Rákos utcai Rendelőintézetben???
Betty77!!! Ez a Szunyogh doktor milyen??? A szülés alatt normális volt? Kb. hány éves? Nekem ideális lenne, mert így aránylag minden közel van: Rákos út, Szülőotthon, Újpesti magánrendelő. Mesélj még róla!!!
Egyébként imádom a környéket, ahol lakunk, csendes utca, szép környék. Nem volt utolsó szempont, mikor keresgéltünk, hogy olyan „babatologató” hely legyen.
Evetke!!! Neszt doki mennyi idős? Hol rendel?
A papás szülésre kell valami felkészítés az apukának?
Az a legnagyobb gondom, hogy van egy nőgyógyászati problémám, nyitott a méhszájam. Tudtok erről valamit? Ahány doki, annyifélét mond. Egyik szerint műteni kell, a mási szerint nem gond, a harmadik meg se hallja amit mondok.
Egyébként milyen otthon a babával? Alig várom, hogy terhes legyek. Már dolgozunk a projekten, és nagyon sok kérdésem van, nagyon örülök, hogy rátok találtam. Még jelentkezem, előre is köszi mindent. Ja, azért kapkodok, mert a munkahelyemen vagyok, és most éppen bolondok háza van, de majd később csendesebb lesz. Írjatok!!!

Kép
Kép
verona
 
 


Sziasztok!
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha a Görhöny is az SZTK-ban rendelne.... legalábbis mintha olvastam volna a nevét.....
Szunyoghy: nekem szerencsém volt, mert ő volt ügyeletben, amikor szülni mentem :-) Nagyon rendes volt. Szülés után minden reggel bejött hozzám a szülőotthonba, és a baba felől is mindig érdeklődött, pedig 2x voltam a magánrendelőjében terhesgondozáson, a többi esetben az SZTK-ba jártam. Azaz nem tömtem tele a zsebét pénzzel, és mégis nagyon kedves volt.
Kb. 50 éves, külsőleg is szimpatikus ember. Nálunk is apás szülés volt, amit Ő nagyon támogat. Voltunk a szülőotthoba egy 2-3 órás "előkészítőn". Hírtelen ennyi.... Ja, és telefonon is adott felvilágosítást, ha valami olyan kérdésem volt.
betty77
 
 


Hali!

Verona én elég sok dokit ismerek az SZTK-ban, Görhöny nálam nem jött be, Szunyoghy állapította meg a terhességem (végül az Istvánban szültem, nem nála).
Viszont a Neszt nagyon jó fej és jó doki! Kb. talán 50 éves, de majd Evetke jobban felvilágosít róla. Ő az intézményvezetője a Rákos úti SZTK-nak.
Jó orvos még ott a Krammer is, de ő a Szabocs utcai kórházhoz tartozik.
Én a BM-ben dolgozok amúgy és elvileg oda "tartozom". Melyik dokit ismered? Amúgy a Városligeti fasor azért nincs olyan messze! Érdemes az általad jónak tartott doki mellett kitartani, sokat számít!
A babát ne akard görcsösen, mert az csak rosszabb! Ne is gondolj rá, hogy épp "családotalapítotok" Kép Amúgy nekem nem volt könnyű Alexát összehozni, de más okokból. Szülésznőt szerintem nem érdemes fogadni, de orvost azt igen.

Most én is kapkodtam, de csak azért mert már fáradt vagyok.
Ja még annyi, hogy most nyitott a méhszájad vagy méjszájsebed van? Mert tudtommal a kettő nem ugyanaz. A sebet ecseteléssel vagy fagyasztásos módszerrel meg lehet oldani.

Na lépek aludni.

Puszi
Tigri
tigribigri
 
 


Üdv mindenkinek!

Igen, Görhönyt az SZTK-ból ismerem, ott voltam nála. De a leírtak alapján úgy döntöttem, utánanézek Szunyoghy doktornak. Szimpatikus, amit írtatok. Evetke! Neszt doki melyik kórházban van? Hol van a magán rendelője?
Tigribigri! Dr. Bíró Gáspárhoz jártam három évig, ő van a BM Kórházban, de ő volt az, aki a P1-es rákszűrésemmel meg akarta műteni a méhszájsebemet. A kolléganőm nála szült, de majdnem belehalt, mert nem vette ki a teljes méhlepényt. Szóval ezért vacilálok. Tudom,, biztosat nem lehet mondani egyik dokiról sem, de azért körbenézek.
Egyébként méhszáj sebem, és nyitott méhszájam is van.
Abban igazad van, hogy nem kellene görcsösen akarni, de sok dolog van, ami miatt szinte egyfajta projekt-szemléletben kell gondolkodnunk. Sajnos az anyagiak miatt át kell gondolni minden részletet. Tudom, hogy sok minden közbe jöhet, de amire lehet, felkészülök. A cégemet valószínűleg fél éven belül el fogják adni, és nem tudjuk, mi lesz a dolgozókkal. Sok mindent ígérnek, de nem tudom mi lesz. Emiatt nem lenne rossz minél előbb teherbe esni. Kicsit undorítóan hangzik, de sajna ilyen világban élünk. A másik, hogy sok mindent lehet hallani mostanában a nőgyogyikról, és igyekszem az aránylag legnormálisabbat megtalálni.
Igazából ha meg véletlenül jön a baba, akkor is fel lehet készülni.
Na most hangosan gondoltam végig. Szóval nem görcsölök. Igazad van.

Kép
Kép
verona
 
 


Tigribigri!
Miért nem jöbb be Görhöny?
Lányok! A Szülőotthon úgy működik, mint egy kórház? Mármint TB alapon, vagy fizetni kell valamiért? Bocs, de még ezt se tudom.

Kép
Kép
verona
 
 


Sziasztok csajok!!
Verona!Neszt doki a Rákos uti sztk igazgatója.Heti 1x még ott is rendel,de van magán rendelője a Bercsényi utcában!Közel nem a pénzről szól nála semmi,lelkiismeretes doki de nem az a hizelgős fajta:-))Engem más anno a te "bajoddal" müteni akart:-))Aztán ráleltem ,és kiderült hogy nincs is méhszáj sebem:-))-érdekes?? Azóta szültem nála két gyereket,egyiket apásan a mai napig semmi gond velem hálistennek!Szóval egy misét megér,szerintem mennyj el mint egy rutinvizsg.aztán szürd le mi a benyomásod:-))Az még nem dönt el semmit,de lesz egy képed!Ja és a Szülöotthonhoz tartozik:-))
Na csajok!Szép kis 32.banya vagyok!!
Tegnap az én drága párom meglepi pizzapartit szervezett,az állam leesett.IMÁDOM!!
Aztán kaptam egy digi fényképezőt,persze ezt is hónapok óta szervezte hogy megvehessek:-))Folyamatosan"nyulta a kis fizetését+ a családot is bevonta aki akart beleszállt:-))Mindig tudtam hogy szerencsés ember vagyok,de a büvös 7.év ben:-))Szerelmesebb vagyok mint valaha:-))
Most kicsit rosszabb történés:-((Ma megint dokiztunk:-((Gergő is belázasodott:-((Sajnos ő kicsit huzósabban alig tudtuk a lázát levinni még hűtőfördővel is:-( Kaptunk egy csomó gyogyszert antib.stb és 1 hét múlva vissza kell vinnem! Nik ugy ahogy alakul de nem az igazi!
Na most megyek is majd irok ha több időm lesz! Puszika mindenkinek! Legyetek jók és vigyázzatok a családotokra!!
Ui:Kati köszönöm!!!
evetke
 
 


Kép

Nagyon boldog szülinapot Evetkének!

Kati
kfk
 
 


ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG EVETKE!!!!

Kép
Kép
verona
 
 


Evetkém NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!Kép
Majd jövök még, de most bibis a fogam helye, pár órája húzták ki...

Puszi
Tigri és Alexa
tigribigri
 
 


Szia Evetke!
Boldog Születésnapot kívánunk :-)
betty77
 
 


Verona Görhöny nekem mint ember nem volt szimpi.

Evetke akkor várjuk a képeket, tessék gyakorolni az új fényképeződdel Kép
tigribigri
 
 


Evi, boldog szülinapot, gyerkőknek jobbulást!!!
K.
klara
 
 


Sziasztok!

Bocsi az OFFÉRT!
Ha érdekel valakit úgy gyermekruha kedvező áron (nagyker ár alatt) , akkor szivesen küldök fényképes listát. ÉN is Bp-i vagyok, tehát a ruhák személyesen átvehetők Zuglóban, vagy megbeszélés szerint.
A ruhák 74-kb. 104-s méretig vannak.
Ha érdekel, emailben keressetek meg. (gitike kukac freemail.hu ---bocs, hogy igy irtam)

Köszi:Giti
gitike
 
 


KÖSZÖNÖM!!!!
Imádlak titeket!! Aranyosak vagytok mindig tudtam én:-))))
Sajnos második éjjel virrasztok Gergővel:-((Nappal semmi éjjel 39.5 a láza!-ráadásul azt a szaros antib.kihányja:-((Ugy kell állandóan kicselezni:-))Valahogy nem jön ez az iz be neki:-))
A Nikiék anyáknapi műsora annyira szép volt!!-tiszta büszke voltam:-))
Tigrikém a gépet majd egyszer biztos megtanulom...bár....a gépet is alig tudtam megtanulni kezelni anno:-)))Rengeteg a melóm és most sajnos nem is haladtam a gyerekek miatt,de ilyenkor nem is érdekel.Náluk nincs semmi fontosabb!!
Hát ennyi !-mindenkinek kellemes hétvégét!Legyetek jók,lehet hogy kicsit eltünök mert hétvégén kezdünk a telken végre plussz minden más:-)))De gondolok rátok:-)) Evi
evetke
 
 


Sziasztok! Csak beugrottam kicsit, hogy örüljetek velem. Egy hónapos a pocaklakóm! Kép
Ami a legjobb, hogy a nővéremé szintén. Együtt fogunk szülni december közepén. Kép ...úgyhogy most egy csomó mindent be kell szereznünk, amit a nővéreméktől kaptunk kölcsön anno.
Puszi nektek!
borcsa
 
 


Borcsa Szia!!!

GRATULÁLOK!!!

Puszi
Tigri
tigribigri
 
 


Borcsa!!!-gratulálok!!Meglátod tök jó lesz :-))Mi is eggyütt voltunk terhesek a hugival,és a végén 17 nap különbséggel szültünk!
Vigyázz magadra!
Na csajok mi nagyon rosszul kezdtük első Uniós :-)))hétvégénket!!
Reggel ügyelet:-((Gergő hörgögyull.átment baloldali tüdőgyusziba!Kaptunk másik gyógyszert jó lenne ha áttörást jelentene,mert tehetetlenségemben du.már szétbőgtem a fejem:-((
Hát ennyi most hirtelen!!Kati?Klárus?Remélem minden okk???Majd irok mailt???-az jó??:-)) Puszi Evi
evetke
 
 


Sziasztok!Kép

Na nagy nehezen én is megérkeztem!Kép Az igazság az, hogy mostanság szinte egész nap lent vagyunk és nem nagyon ülök a géphez.
Nálunk minden rendben van. Bencét ma írattuk be az óvodába. Többek között ma voltam AFP szűrésen. Remélem minden rendben lesz.

Borcsa: Gratulálok a pocaklakóhoz!!!!!!!!KépKép

Evetke: Gergővel minden rendben?
Írtam már két levelet, megkaptad?

Verona: Drukkolunk a babához!

Tigri: Jól vagytok?

Klárus: Remélem nálatok is minden rendben van!

Betty: Ti is jól vagytok?

Jók legyetek és vigyázzatok nagyon magatokra!

Puszi: Kati
kfk
 
 


Sziasztok lányok!! Zavarosak a napok,de jobban vagyunk:-))Emelett sok más is összejött:-(((
Majd irok ha több időm lesz!!
Kati a leveleidet megkaptam:-))Sajnos a szerdát le kell mondjam:-( de remélem nektek összejön:-))
Puszi mindenkinek!!Evi
Ui:Tigrikém irtam levelet a jeggyel kapcs.mégis kellene ha még aktuális!!!!!Puszika
evetke
 
 


Sziasztok!
Nagyon nagy a pangás!
Képzeljétek el, Lili egy hét alatt kinőtte mindenét! Egyik délután azt vettem észre, hogy alig bírom tartani, és az esti fürdetés után sorra cserélem ki a badikat, mert nem bírjuk szegényre ráadni. Már több mint 5 kg. Múlt hétfő óta esténkét 150 ml eszik cumisüvegből, nem is akar büfizni, és a cicin alszik el. Mindez egy hét alatt! Ja és a haja is elkezdett nőni. Lehet, hogy csak az miatt lett több mint 5 kg.?! :-)
Képzeljétek az Auchan-ba 500 Ft-ért tök jó 100%-os pamut-badik vannak! Vettünk 2 rövid és 1 hosszú-ujjút.
Gratulálunk az új bébiknek! (és nagyon írigykedem is :-) )
betty77
 
 


Szeva Csajok!
Irigyellek benneteket. Nagyon szeretnénk már babát. De annyi minden más van, ami még lóg a levegőben.
Most voltam egy munkahelyi felvételin, de nem jött össze. Kicsit elkeserít. Van 8 órás melóm, csak kéne még egy kis bejelentett, hogy több legyen majd a gyes.
Vigyázzatok a babucikra!!! Legyetek jók!

Kép
Kép
verona
 
 


Halihó!! Ne irigykedj Verona :-))eljön a te időd is!!Légy türelmes,épitgetsd addig a biztos jövőtöket:-))Van valami különösebb szervi gond is,bocsi ha túl személyes lenne a kérdés:-( vagy csak egyszerűen nem jön össze a babuci??
Lilly te nősz mint a gomba:-)))Lassan könyebb etetni mint öltöztetni:-))??
Mentek bababözzére csajok???Tigrikém ha csüt. nem irsz majd megcsöngetlek legfeljebb!Holnap lesz Kati Klárus randi???
Puszika evi
evetke
 
 


Hali!

Evetke hová küldted azt a mailt?! Nem találom Kép
Sajna már nem tudom neked adni a jegyemet, mert akadt gazdája. Gergőke hogy van? Mit csináltatok a telken? Tesód jól van? Írj, sokat! Kép

Lili, hogy te milyen nagy vagy!!! Én is a cicin alszom el! Puszi Alexa

Kati, de jó, hogy végre írtál! Sétáljatok sokat! Nem is írtad még, hogy Bence mit szól a tesóhoz! Mekkora a pocid?

Verona, ami késik nem múlik! Kép

Klárusom te meg merre jársz mostanában?

Mi jól vagyunk, leszámítva a fogam helyét... Megyek, mert a jány éhen akar halni Kép

Puszi mindenkinek!
Kép
tigribigri
 
 


Sziasztok!
Mikor lesz a börze? Kell belépőt fizetni, és ha igen, kb mennyit? Megéri kimenni?
betty77
 
 


Sziasztok!
Profi anyukák, Lili 11. hetes múlt, sztem napközben nem mindig elég a tejem, mit adhatok neki, ami kicsit izgisebb mint a tápszer? Még van fagyasztott tejcim, de amíg Ő nem panaszkodik, addig azt nem akarom felhasználni.
betty77
 
 


Szia Betty!

Miből gondolod, hogy nem elég a tejed napközben?
Amúgy nem vagyok profi anyuka, csak érdeklődöm.

Bababörze: május 9. 8-15 óráig Budapesti Vásárközpont A pavilonja.
800 Ft a belépőjegy. Én még nem voltam, sajna most sem tudok menni. Azt tudom, hogy irtó sokan szoktak lenni.

Puszi
Tigri
tigribigri
 
 


Szia Tigri!
Először is érzem, hogy "üres" a cicim. Ma pedig próba képpen kiolvasztottam 4 jégkockát, (kb 40 ml) és szopi után simán bevágta. Ja, és elmaradoztak a büfik kajci után... Az igazat megvalva ma 5320 g-ot mértünk, 1 hete 5070 g volt. Lehet, hogy csak kultúrember lett Lili, és ezért nem büfizik hangosan?! Te mikor adtál először valamit Alexának?
betty77
 
 


Hát néha én is érzem, hogy üres, de ez talán csak azt jelenti, hogy beállt a kereslet-kínálat egyensúly és azért nem feszül annyira. A fagyitejcsi "benyomásra" nem tudok okosat mondani, jó étvágya van Kép Alexa sem akar mindig büfizni. Sőt mostanában sűrűbben kér enni, szerintem inkább csak szomjas.
Én kb. 1,5 hete adtam neki pár kanál almalevet (reszeltem és szűrtem), mert már nagyon cuppog ha lát minket kajálni. De ez még nálunk nem mindennapos dolog. Amúgy ízlik neki.
tigribigri
 
 


Jó reggelt!
Már az almára én is gondoltam, de ti vezettek 2 hónappal :-) és félek, hogy annyira megtetszik neki az új íz, hogy utána majd nem kell neki a tejci. ÁÁÁÁ, alig vagyok parás...
betty77
 
 


Sziasztok lányok!!
Ha két kismama beszélget:-))))Nagyon arik vagytok!!
Klárus Kati taliztatok??-az idő tök jó volt!
Na csajok ma visszavittem Gergőt még a hurutoldót adnom kell neki de amugy minden okk.Pár napig még tuti hányást takaritok:-))A házikó alapjai le vannak téve:-))-kérdezted Tigrikém:-)! Tegnap egy kisebb vagyontól szabadultunk meg a tégla rendelésekor,és most tartunk ott hogy kicsit kifutottunk a lóvéból viszont ezt a munkafázist muszály befejeztetni,jönnek a szülők:-))A hitelt még csak most tudjuk majd elinditani,addig szusszanunk eggyet:-)) De tök jó érzés,egyenlőre csak röhögünk pedig tényleng totál el fogunk a köv.két hónapban uszni:-))Mindent téglában számolunk:-))1 tégla=3 gombóc fagyi:-))))
Hát ennyi irjatok sokat!!Majd jövök ha jobban ráérek! Puszika nektek Evi
evetke
 
 


Sziasztok!
Evetke, tök jó, hogy elkezdtétek a Nagy Munkát!!! Házat eladtátok? Akkor mostanában nem leszel túl ráérős, igaz? Kép
Tegnap sikerült Katival a tali, nagyon aranyosak voltak, és a kis játszóterük is remek! Janka meg Bence egész jól kijöttek. Kép Majd megyünk máskor is. Oké, Kati?
Újabban azon parázok, hogy Janka lábfeje befelé fordul, cipőben főleg. Elviszem valami ortopédiára. Újabban nem emelik a cipők talpát, de neki ez nem jön be.
Betty, nálunk mindkettő 7 hónapig csak szopizott, és kínszenvedés volt bevezetni bármit, ami nem anyatej, úgyhogy szintén nem vagyok tapasztalt korai hozzátápiban. De az biztos, hogy ha nem feszül a cici, az még nem azt jelenti, hogy kevés a tej. Éjjel szopizik Lili? Tápszert miért adsz neki? Minél többször adsz neki mást, annál kevesebb lesz a tejed, viszont minél többször teszed mellre, annál több. Ha sokáig szeretnéd szoptatni, ne adj neki semmi mást (teát, tápit se), hanem tedd mellre gyakrabban, akkor is, ha üresnek érzed. Szopás közben termelődik a legtöbb tej. Ilyen nagy babák már nemigen szoktak már büfizni, nem ez jelzi a jóllakottságot, hanem a pisis pelusok száma, meg a baba "állapota", vagyis hogy szép a bőre, elégedett stb.
Na jó, nem okoskodom itten tovább, puszi nektek, legyetek jók.
K.
klara
 
 


Sziasztok!

Klárus tessék csak "okoskodni" sokkal többet! Nagyon beállt a topikunk!

Képzeld Betty, pénteken a dokinénink hozzátok akarta vinni az oltásokat! Kép Aztán felhívta a rendelőt, hogy hová is kell mennie. Emlegettük a Lilit!
Szóval megkaptuk a 4 hós oltástokat. Hát nagyon ügyike volt a lány. Ma reggel agyon is dícsértük, hogy milyen jól viselte, erre meg érzem, hogy meleg a homloka Kép Szerencsére csak hőemelkedése volt.

Evetke jó ez a hasonlat! Biztos jól fel kell kötni a gyatyát, de jó lesz a végén nagyon!

Napot akarok!
Jók legyetek!
Tigri
tigribigri
 
 


tigribigri
 
 


Sziasztok csajok!!
Na mi ez a pingi-pangi??:-)) Klárus Kati ??-semmi hozzászólás ennyire lustik vagyunk??Örülök hogy összejött a randitok,sajnálom hogy nem sikerült csatlakozni:-(majd legközelebb!Kati elmentél azóta zenebölcsibe??-hugi is akart de nem birt odaérni.-meg szerintem nagyon nem is kéne erőltetnie mert van még 3 hónapja ugyan de akkora pocija van mint Bálinttal 9 hónaposan:-))És nagyon nem is bir!Neked is gondolom látványos már a pocakod:-)Afp jó lett??-de bizti az lesz:-)Mostanában olyan ritkán futunk össze itt is:-(( Klárusom hát idővel mindig is hiján voltam de majd csak lesz valahogy:-))Nikinek is már csak ebben a hónapban van ovoda aztán szept.szünet van,ugyhogy itthon leszünk.Majd valami rendszert beépitünk az életünkbe hogy ne őrüljek meg ,csak ha melóm van sajnos nagyon tekeregni se tudok velük:-))
Voltam bababörzézni:-))Hát meg nem gazdagodtam:-((de jó volt kicsit kikapcsolódni:-))-és találkoztam régi osztálytársaimmal is!! Tigri ti tüzoltó majálisoztatok???Jó az oldal ,de mire én hazaértem már mindenről lemaradtunk elvileg:-))A hőem.miatt ne aggódj,mi majdnem mindeggyik után belázasodtunk:-((emlékszem Niki a 3 éves után a lábára alig birt állni/combba kapta/ugy sajnáltam!Betty én ciciügyben nem vagyok képben sajna nem tudtam szoptatni,de azt amit Klárus mondott én is halottam:-))A védőnődnek mondd el a "félelmeidet"hátha ő is ad tanácsot.De igazából szerintem abból is lemérheted hogy Lili jólakott e vagy sem mennyire ébred gyakrabban,mennyire nyugtalan stb.Ha ezek nem változtak akkor biztos tele a poci:-)Egyébként meg mindannyian parások vagyunk ám:-))Ki igy ki ugy:-))
Hát további kellemes hétvégét!!Legyetek jók puszika eviKép
evetke
 
 


Sziasztok!
Evetke: lehet tudni, hogy merre építkeztek? Annyi biztos, hogy nagyon bátrak vagytok... :-)

Klara: nem, nem adok neki tápszert, éppen ellenkezőleg! Nagyon tápszer ellenes vagyok! Ezért érdeklődtem valami "izgisebb" után. Alma, banán stb. Köszke a tanácsot, és egyáltalán nem okoskodtál... :-)
Tegnap este, 22:00-kor elaludt, hajnali 4-kor felkelt, sztem csak szomjas volt, mert csak 2-3 -ig szopizott, majd reggel 10-kor kelt fel legközelebb! --> ez elég pozitív nem? ja és a vacsija 160 ml volt.

Evetke: a drnőnk 100 %-os, a védőnőnkről inkább nem beszélek.... :-(

Tigri:biztos azért, mert egy hét múlva kell kapnunk a 3 hós oltást. És hogy jöttetek rá a keveredésre?
betty77
 
 


Betty, Lili gyönyörűen gyarapodik, semmi okod az aggodalomra! 3 hó körül van egy ilyen növekedési ugrás, hirtelen több tejcit kérnek. Nagyon gyakran tedd mellre, akár óránként, és több lesz!
A bélrendszerük még fejletlen ilyenkor a gyümihez, meg az allergia veszélye is nagyobb. Szóval nyugi!!! Ébredés, nyugtalanság nálunk biztos nem függött össze a tejci mennyiségével, a babáim egyszerűen rossz alvók...
Pussz, K.
klara
 
 


Halihó!
Nálunk pont másképpen működött minden:-)Mindkét gyerekem "sajnos"tápszeres volt:-))De én nem éreztem ennek a hátrányát.Ez van,viszont Niki 1 hónapos koráig óránként üvöltött mire megkaptuk a tápszert azóta átalussza a mai napig az éjszakát:-))Tehát ő éhes volt!Gergő más tészta ő egyszerűen"lütyike":-)))
Mogyoródon épitkezünk Betty,és nem lesz egyszerű dolgunk:-)-De mi egyszerű manapság??Fiatalok vagyunk előttünk a világ:-))
Na léptem ebédezni,pusza mindenkinek Evi
evetke
 
 


SziasztokKép

Fényévenként egyszer én is bejelentkezemKép

Csajok, nem tudjátok hol lehetne társastáncot tanulni a környéken? Naggyon kezdőknekKép)

Előre is köszi, puszi:

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


Szasztok!
Evetke:nagyon írigyellek az építkezés miatt! Én/mi is szívesen menné(n)k ebből a panelcsodából. Nálunk is a fő cél egy kertes ház, nagy kerttel.... De mi még adunk magunknak időt az álmodozásra... :-)

Lili ma 190 ml-t vacsizott, kiváncsi vagyok az első ébredésre....
betty77
 
 


háát az éjszakánk nem jött össze, 2 óránként ébredt ÉHESEN! :-(
betty77
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?