Új privát üzeneted érkezett!

Szissztok!

Az elöbbit NEM ANGINAK, hanem ANNAMARINAK akartam címezni. BOCS!

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Sziasztok!

FCS, köszi a megnyugtatást a csecsemős nővérekkel kapcsolatban! Kép

Ági, körbenéztem én a neten, de csak fájdítottam a szívemet, olyan jó ágyakat láttam... Persze, lehet, hogy nem a külföldi site-okat kellett volna néznem Kép Amúgy a Megatoys-os ágy relatíve nem drága (22e), gondololom, ennél sokkal olcsóbban úgysem találok.

Mindenkinek köszi a kiságyas hozzászólásokat! Kép

Most viszont sajnos dolgoznom kell, du. úgyis lelépek, megyek a Klinikára szülésfelkészítő-kismamakoncert-kismamatornára Kép

PP
pöttöm_panna
 
 


Sziasztok!

Csilla!
Hú, ne haragudj, nem lehurrogni akartalak, csak egy ötlet volt és igazad van, a kendő mint függőágy csakis egész pici babáknál működik!

Valaki kérdezte, hogy bevált-e a kendő, hát nagyon bevált!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Még 1 évesen is imádott benne lenni Balázs.

Kriszta!
Az, hogy ébredés után _lehet_hogy_ leeseik a kisfiad cukra, még korántsem cukorbetegség! Ha jól tudom, úgy van ez, mint a vérnyomással: az a veszélyes, ha magas! Nekem míg sportoltam sokszor esett le a cukrom, tényleg rossz érzés nagyon, de szerintem ez messze nem cukorbetegség.
Természetesen mutasd meg mindenképp orvosnak, de ne gondolj egyből a legrosszabbra!

Shine!
Van egy csomó mindenem Ádámnak, nem jössz át valamelyik nap átnézni a cuccokat? Mondjuk péntek? 3 után itthon vagyok!

Annamari
muter
 
 

 
 

Sziasztok!
Dani kórházban, nézik a cukrát. Eddig jó.

Annamari!
Dani nem sportol. Amúgy nem csak ébredéskor van ez a hányingeres, szédüléses dolog. Ilyenkor kb. 1 l-nyi folyadékot is megiszik rövid idő alatt, meg ennie kell. Akkor javul. A doki azt mondja, az sem jó, ha leesik hirtelen. Holnap terhelés, ha jó, vizsgálódnak tovább, gondolom.
Holnap többet tudok.

Most csak ennyi.

Kriszta

mohácska
 
 


Sziasztok!

Ma is jól kifárasztottak a lányaim. Hogy lehet ennyi energia egy gyerekben? Egy pillanatra sem állnak meg. Na, jó, Kriszti alszik du. egy órát, ö töltödik, de Daniella nem. Apával vacsi után kicsit leültünk pihenni, a lányok pedig folytatták a napi müsorukat, mi csak lestünk, hogy hogy bírják szusszal. Pedig ma is egy csomót hancúroztunk, sétáltunk, rohangáltunk és nem fáradtak. Ti hogy vagytok ezzel? Vszínü, hogy vitaminokat kellene szednünk, tavaszi fáradtság ellen?

Annamari!
Nem akartam én semmi rosszat azzal a hintával. A hinta viszont nem pótolja az anyai közelséget, amit a kendövel tudsz biztosítani. Kép
Mikor mentek kivizsgálásra legközelebb?

OFF. Más. A barátunkról. Visszajött Mo-ról, hozta a barátnöjét és a gyereket is. Már itt vannak vagy 3-4 hete, de nagyon nem tudtunk még beszélgetni.

Múlt héten felhívott a csajszi, mert nagyon vérzett és görcsei voltak. Beszélt a magyar dokijával és az mondta, hogy vszínü, hogy a spiráljával van gond, menjen haza, vagy nézesse meg itt uh-al.

A baki az, hogy nem hivatalosan tartózkodnak itt, biztosítást nem kötött otthon, így minden orvosi beavatkozás, vizsgálat sok pénzbe kerül. Csak akkor lenne ingyenes, ha életveszélyes dolgról van szó. Vagy ha biztosítása lenne, akkor az alapdíjat fizetné, mint mindenki más itt (30 eu)

A barátunk próbálta meggyözni a csajt, hogy nem lehet vészes, várjanak még. Ezért rászóltam, ha vki betegnek érzi magát, akkor higgyünk már neki.

Ekkor szólt nekem a csaj, mert nem tudott kihez fordulni. Ez a vérzés akármitöl is lehet, ne várjon, mondtam, hogy megyek érte és bemegyünk a kórházba.

Persze felelötlenség volt így kijönni, ráadásul gyerekkel, minden biztosítás nélkül. Ezt már belátta ö is. Most már mindegy.

Egy nögyógyászati vizsgálat (uh, vérvétel, tapintásos vizsgálat) 200 euroba került, ezt elöre a bejáratnál kellett kifizetni.

A dokinéni megállapította (uh, tapintás), hogy a spirálja útban van kifelé, legjobb kiszedni. A méhszájnál volt. Ki is szedte. Azt is mondta, hogy ez már régi spirál, van ennél sokkal jobb, és majd azt ajánlja. Csak addig várjon, míg meglesznek a hivatalos papírjai, és ezzel biztosítása is, mert egyébként nagyon drága lenne.

A csajszi kicsit meglepödött, amit a spiráljáról mondott a dokinéni, mert állítólag Mo-on ez a legújabb, egy csomó pénzbe került. Tavaly nov-ben tették fel.

Most már jól van. Megyek aludni.

Jó éjt!
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Sziasztok!
Kriszta!
Most olvasom, hogy mi van Danival. Írtad, hogy sokat iszik, de pisil is annak a mennyiségnek megfelelöen? Én úgy olvastam vmikor, hogy akkor (is) lehet cukorbetegségre gyanakodni, ha gyerek rengeteget iszik és keveset pisil. Kérdezz rá a dokidtól, hogy a cukros gyerekeknél mik a tünetek. A magad megnyugtatása végett.

Most már tüzök aludni.

Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy keveset vagyok, de holnap szóbelizek..

Krizsi: Andika az agyhártyás oltást és a bárányhimlőt kapta együtt..de elméletileg még nem jött ki semmi..három hét...állítólag.

Azért végigolvastam de örülök, hogy Mindenki jól van!!! Balázs is !!!

Megyek pihizni szurkoljatok holnapraKépKépKép
Írásbeli valószínű sikerült, de semmi komolyat nem mondtak róla, rákérdeztem, azt mondták jól van....hát most meg 94 tételből 5 -öt kell kihúzni kb. az 50. tételnél már semmire nem emlékeztem..gondolhatjátok mi van a fejembeKépKépKép
Eddig meg nem volt netünk hétvége óta elvonási tünetke jelentkeztekKépKépKépKép

Puszi Picus
picus
 
 


Sziasztok!

Kriszta!
Nem hagyott nyugodni amit írtam az elöbb, utánanéztem egy orvosi könyvben. Amit az elöbb írtam, az nem úgy van.

Itt azt írja, hogy nagyon sokszor és elég sokat pisil az illetö. Minden órában. Mivel egy nagy mennyiségü cukor kimegy a vesébe, a veséknek a szervezetböl vízre van szüksége, hogy feloldja a cukrot, ezért szomjas az illetö.

A sejtek nem tudják felhasználni a cukrot ezért energiahiány és fáradtság jelentkezik. A test ezért fehérjét és zsírt vesz fel a szervezetböl, hogy az energia veszteséget pótolja. Így a betegek fogynak, annak ellenére, hogy az étvágyuk nö.

Aztán ír még egy csomó dolgot, de már nem másolom tovább.

Picus!
Megy a drukk!

Jó éjt!
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Csilla!

Köszi, hogy gondoltál ránk. Dani pisil is az ivásnak megfelelően. MÉg nem tudok igazán, csak négy eredményt, de azok jók. Majd ma többet.

Picus!

Egy kalappal!!!

Kriszta

mohácska
 
 


Jó reggeltKép

Picus,
tudod: kina összes termése, meg megtoldom még Dani reggeli alkotásávalKépKép ezzel a mennyiséggel simán ötös lesz a vizsgádKép

Csilla,
nekem már a vitamin sem segit, szerintem aksi cserére lenne szükségemKépKép Dani úgy lefáraszt estére, hogy mire leér a fejem a párnára én már ezerrel alszom isKép Napközben meg van amikor vele szunyokálok szopi után, sőt már az is előfordult, hogy elöbb elaludtam mint őKép
Nem semmi a csajszi, én tuti nem mennék sehova biztositás nélkül, bármi megtörténhet bármikor, mint a jelen példa is mutatja. Sőt azt is tudhatta, hogy nem ingyenes az egészségügy, ha nincs biztosítás, hisz itthon is fizetni kell már elég régóta. Viszont előszedném a dokit is, hogy rakhatta fel a spirált ilyen pancserül, hogy fél év alatt magától kikivánkozottKépKép

Kriszti,
drukkolok és várom a további eredményket ám. Amiket tegnap mircen irtál, azok alapján nem cukros Dani, de majd ma meglátod a terhelés után, lehet hogy egy enyhébb intoleranciája van, ami rámutatt hogy figyelni kell jobban, de az is lehet hogy egyszerűen beindult a kamaszodása és a gyors növekedés miatt van több energiára szüksége és gyorsabban használja fel a tartalékokat a szervezete, ezért van rosszul és az evéssel meg jobban, hisz pótolja az energiaveszteséget.

Benő,
amúgy ha jó paszban vagyok akkor az életben is veszem a dolgokat, úgy vagyok vele hogy ugyanannyi energiába kerül vidámnak lenni, mint szomorúnak, akkor meg inkább vidám vagyok, mert akkor nekem is jobbKép Nah ezt jó kacifántosan fogalmaztam megKépKép majd küldök hozzá értelmező kéziszótártKépKép
Nándi mit szólt sok sok puszihoz és az elismerő szavakhoz?Kép Gondolom egy halom mosollyal jutalmazott érte.

Hm, mi lehet a társaság másik felével? Maszatka merre vagytok, Annácska hogy van? tessék legalább egy két sort irni, ha olvasó üzemmódban előfordulsz itt is néhaKép a gyerkőcök mellett.
Solyával is mi lehet a helyzet, nagyon nagyon régen jelentkezett.

Nah menek mert képet készítek anyák napjáraKép

puszi
Ági

Ui: ezt most olvastam aranyköpés, nekem nagyon tetszik:
Amikor megszülettem, annyira meglepődtem, hogy másfél évig meg se tudtam szólalni

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Mi is itt vagyunk, de a jó idő nem enged a géphez! SzerencséreKép
Mostanában a net-kapcsolat sem az igazi, ha minden igaz hétvégén jönnek egy mikrohullámú szolgáltatótól, felmérik, hogy nálunk tudják-e telepíteni az antennát, és akkor lesz normális netünk!
Nem vagyunk nagyon jóban azokkal, akiktől jön a jel és le akarjuk zárni a függőségi viszonyt! A csaj állandóan lekapcsolja a routert. Ő egy külön misét is megér, mármint a csaj.

Amúgy jól vagyunk, megyünk ma a 15 hónapos oltásra. Holnap pedig az Állatkertbe!

Nincs kedvetek egy rögtönzött talihoz, valamikor a jövő héten, hétköznap? Az jön, aki tud, amolyan mini-tali lenne!Kép Solyát majd én felhívom!

Ne harizzatok, de nem nagyon tudtam még visszaolvasni, mert nagyon rapszódikus a netünk, de próbálkozom!
Azt látom, hogy Picusnak drukkolni kell, tehát Hajrá Picus!
Annamariéknak is sok drukk a jövő héthez! Pusziltatom a kis matematikust!

Puszi Mindenkinek!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Krizsi!
Nagyon ügyes Panka, hogy már így próbálkozik a bilivel. Kép

Kriszta!
Hogy van Dani?

Picus!
Számomra teljesen hihetetlen módon Bobó ma kolbászt evett - eszembe is jutottatok...Kép Eddig még soha nem ette meg (csak rágcsálta, meg kiköpte).
Megy a drukk tőlünk is a vizsgához.

Ági!
Nagyon tetszik a hozzáállásod a dolgokhoz Kép . Tényleg ilyen egyszerű az egész....

Pirus!
Nem tudom, mondtam- e, de mi támogatjuk a tali ötletét. Kép

Végre itt a várva - várt jó idő, így a délutánt a kertben vagy csavargással töltjük.( Már szép barna Bobó arca meg a kézfeje.) Emellett Bobónak már barátnője is van. Olyan édesek együtt: Bobó odabújik hozzá, Flóra meg puszit ad neki. Kép Remekül eljátszanak : fogócskáznak, Flóra tolja a motoron ülő Bobót... Szóval nem unatkozunk.

puszi: Terika
terika
 
 


Sziasztok!

Pirus: üzenem a többieknek a másik chatra, sajnos csak a Párom gépe tud felmenni a netre és azt a címet nem tudom fejből..de kapom e-mailomra mindennapi beírásokat és követem az eseményeket!!!

Lányok megjöttem egy szóbeli 3 és egy gyakorlati 4 es jeggyel társadalombiztosítási ügyintézői végzettséggel...de ez csak a kezdet júniusban köv. vizsgák a társadalombiztosítási szakelőadói végzettséghez.....
De ez megvan...hál Istennek ezen is túlvagyok. fél 8-ra végeztünk kettőtől hát nagyon fárasztó volt. Most megyek is fürcsizni majd jövök ha kipihiztem magam!!!!

Picus
picus
 
 


Sziasztok!

Kriszta!
Szorítok és remélem, hogy a kiderítik, mi a baj! Azért a sok ivás elég relatív, szerintem egyik nap írd össze, hogy pontosan mennyit iszik aznap! Anyukám kollégája mesélte, hogy voltak dokinál, hogy sokat iszik a gyerek, sokat iszik, és írniuk kellett, hogy mennyit és napi 8(!!!) liter jött össze! Aztán van, aki a napi 2 litert sokallja, ami nem csoda, mert egy kistörpének egésznap innia kell, hogy összejöjjön a 2 liter Kép
Írd majd meg mindenképp, ha kiderül valami!

Shine!
Hova tűntél??? Egész délelőtt hívtalak! Remélem, még nem szülsz! Kép

Annamari
muter
 
 


Picus!

Nagy - nagy gratula a vizsgádhoz! Kép

Terika
terika
 
 


Sziasztok!

Picus!
Gratulációóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!

Jelentem itthon. A részeredmények alapján hamar leesik a cukra, mint ahogy kellene. Diabétesz rendelésre utalnak. Napi 5x étkezni, de keveset, mert már pici többletsúllyal rendelkezik, mindíg legyen nála ennivaló rosszullét esetére. A teljes eredmény 3-4 hét múlva.

Puszi-Kriszta

mohácska
 
 


Sziasztok!

AnnamariKép még egyben, csak anyunál maradt a telefonom. Persze a védőnő is aznap hívott, és este már hiába hívtam, nem volt már benn. Kép
Várom a mailt.

Picus: én is gratulálok.

Kriszta: remélem, nem lesz semmi baj Danival. Nagyon drukkolok, hogy jók legyenek az eredmények!

Puszi, shine
shine
 
 


Sziasztok!

Kriszta!
Sajnálom, hogy beigazolódott a gyanú! Nem tudom, mit jelent a pici túlsúly és hogy miket eszik a kisfiad, de figyelj rá, hogy lehetőleg ne egyen cukros cuccokat, mert attól villámgyorsan leesik az ember cukra.

Shine!
Csakhogy végre előkerültél! Kép Mindjárt írok!

Hát eseménydús napom volt!
Felhívott 2 fejvadász, az egyikük valahogy elkapott egy céges mailemet, amiben benne van a benti számom és a beosztásom is és át akart csábítani egy másik céghez. Mikor kérdeztem, honnan tudja a benti számot, azt mondta, hogy ők ismerik a melóhelyemet, együtt dolgoznak. Mondom és akkor hogy van ez, kiközvetítenek valakit, aztán átcsábítják máshova? Erre a csaj: tudom, meghökkentően hangzik, de tulajdonképpen igen. Aztán megkérdeztem a hr-est, dolgoztatnak-e ezzel a céggel. Persze nem Kép Csak azért vagyok biztos benne, hogy egy elkapott mailből szedte az adatokat, mert azon a néven szólított, ami ott a feladóban szerepel, az pedig nem igazán egyezik azzal, ami a becsületes nevem.
A másik fejvadász előadta, hogy benne vagyok az adatbázisukban és látja, hogy Ercsiben lakom (2,5 éve nem) és van ott egy ilyen és ilyen cég... Na itt közbevágtam és megkérdeztem, melyik cég. Szóval kiderült, hogy ki akart közvetíteni a jelenlegi munkahelyemre, a jelenlegi pozíciómba (éppen munkatársat keresünk ui) KépKépKépKépKép

Aztán hazafelé majdnem karamboloztam egy hatalmasat; álltak a belső sávban, gondoltam, kikerülöm őket. Persze, álltak, mert épp kanyarodott keresztbe valaki a szembejövő sávból. 2 autót is majdnem elvittem, de hatalmas mázlim volt.

Puszi!
Annamari
muter
 
 


SziasztokKép

Mindenkinek békés ébredést és gyönyörű napot kivánok az első eus napunkon majd.

jóéjt
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek szép ébredést és vidám napot az EU-ba lépés elsö napján. Kép
Néztem a magyar tv-ben, hogy micsoda bulik lesznek ezzel kapcsolatban országszerte. A hangulat milyen?

A svédek annak idején amikor beléptek az EU-ba nem csináltak semmit. Én örültem a belépésnek, mert legalább a kutyáimat kivihettem az országból, mert elötte nem lehetett, illetve, ha kivitted nem engedték volna vissza öket.

Picus:
Gratula a vizsgádhoz!

Kriszta:
Remélem a további eredmények jók lesznek.

Puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Sziasztok!

Balázs úgy döntött, hogyha mi EU-tagok vagyunk, akkor Ő már le semfekszik Kép Keservesen zokog az ágyában, pedig ma korábban is akart lefeküdni.

Annyira gáz, hogy az rtl-en a tahóvilla lakóinak picsogását mutatják, miközben tökjó bulik voltak ma!

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Tettem fel pár képet az új lakásról Kép
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=5019

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Látom, napok óta csak lézengés van errefelé!

Annamari!
Megkukk a képeket. Szépek lettetek! Gratulálok az új lakáshoz!
Valamelyik nap írtd, hogy a sok cukortól lemegy a cukor. Nem lemegy, hanem felmegy (kellene).

Daninak fel is megy, de félóra után csúszik is lefelé. Ez a baj. És ez a cukorbetegség rosszabbik fajtája. De ebből lehet még klasszikus cukorbetegség is. Most várunk még egy eredményt, ami igazolja az előzetes vizsgálatok eredményét. Bár a cukorprofilunk a doki szerint tökéletes. Azonban azt nem tudta, hogy előtte megivott 6 dl ice teát majd kb 2,5 óra múlva mentem vissza, és akkor másfél óra leforgása alatt megivott újabb 7,5 dl ice teát és almás hasét. Közben ugye folyt a profilvizsgálat. Ennek ellenére a vércukorszint pár tizeddel ugyan, de csökkenő tendenciát mutatott, holott nem szabadott volna ennyi cukros étel fogyasztása mellett.
Kb. 5-6 kg többlet lehet rajta. Igazándiból a pocija nagy, meg a combja húsos.
Ahhoz kell szoknunk, hogy 5x egyen, de keveset a hízékonysága miatt. Legyen nála mindíg valami szőlőcukor, vagy édes lötty, ha rosszul van.
És vigyázni, ne legen annyira rosszul, hogy elájuljon, mert bekómálhat, abba pedig belehalhat.
Szerencsénk, hogy korán észrevettük.
Most itt a következő dilemma: folytassuk-e a babaprojektet. Még nem beszéltük meg. De meg kell beszélnünk. Elég sok mindent tudk már. De nem tudom, hogy lenne-e erőm egy újabb beteg gyerekhez.

Hol vagytok, merre jártok?

Puszi-Kriszta

mohácska
 
 


Sziasztok!

Nem tudom ki emlékszik még rám elég rég írtam már ebbe a topikba.

Picus: Nagyon tündéri a lányod.

Mi egyébként jól vagyunk Márk már kész nagyfiú. 16 hónapos. Rengeteget beszél és mindig szalad. Imád hintázni.

Most csak ennyi majd még írok
Sziasztok
Andy és Márk
andy78
 
 


Sziasztok!

Mohácska!
De igen, felmegy a cukor édesség után, de úgy olvastam valahol, hogy hirtelen löki meg a vércukor-szintet és ezért gyorsan termelődik az inzulin is, amitől gyorsan visszaesik a cukor. Mondjuk én ezt beigazolódni látom, amikor éhesen megeszem egy Sport szeletet és utána még éhesebb vagyok Kép
Nade komolyan: remélem, hogy a vizsgálatok kiderítik, hogy a Kisfiadnál nincs semmi komoly, vagy ha mégis, akkor gyógyszerekkel kordában tartható!

Én meg most elbúcsúzom, megyünk Balázzsal holnap a Sváb-hegyre, holnapután megcsinálják a tükrözést és szerdán már túl leszünk mindenen! Kép
Kérek drukkot sokat!

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!
Andy78 emlékszem Rád. Andi 18 hónapos de értelmeset nem beszél sokat. Ha egy időben mond is valamit aztán elfelejti!!!
Ha nagy baj van mondja aja, ha kaka van akkor megmutatja a popsitörölőtKép
Apa az ment egy időbe de most nem..
A saját nyelvén nagyon sokat beszél és próbál utánozni mondatokat Kép
De aból csak a saját nyelvén jön ki valamiKépKép
Autó pl mamamamamma tudjátok úgy indul az autó, hogy mmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaKépKép
Azzal vagyok meglőve, hogy fogalmam sincs mennyit vagy hogyan kellene beszélni. Mindent de mindent megért!!!!!!! DE beszéd az sehol mindent megmutat mit akar és morog hozzáKépKép
Andy a Fiad kész nagylegény és nagyon szép!!

Picus
picus
 
 


SziasztokKép

Minden anyucinak boldog anyáknapjátKép
Egy kis történettel szeretnék mindanyiónknak kedveskedni:


Fizetve


A kisfiunk kiment a konyhába, ahol édesanyja épp vacsorát főzött, és átnyújtott neki egy teleirt papírlapot. Feleségem megtörölgette a kezét a kötényében, kezébe vette a papírt, és a következőket olvasta:
Fűnyírás

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


tetszik
picus
 
 


Ági! Muszáj megríkatni így kora reggel????Kép
Nagyon aranyos történet!

Picuskám, Te csak nyugizzál meg! Andika szép és egészséges kislány, minden gyermek a saját üteme szerint fejlődik, a beszédben is! Szerintem Andika sincs semmiről lemaradva, majd egy fél év múlva meg azért fogsz könyörögni, hogy ne karattyoljon annyit!Kép

Szia Andy, én is emléxem ám Rátok!Kép Hogy vagytok, meséljél!

Annamari! Nagyon sok drukk megy Balázsnak! Majd gyere és számolj be az eredményről!

Mi jól vagyunk, csak a jó idő elűz a gép mellől!
Mikor fogunk talizni?Kép
Ezen a héten???? Sajnos néztem, hogy már megint elromlik az idő, de talán a hét vége felé már jobb lesz!
3 hét múlva megyek a nődokihoz, megcsináltatom a rákszűrést, megnézzük a hormonjaimat, és augusztusban beindítjuk a kistesó projektet!Kép Már alig várom!!!!

Puszi: Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Annamari! Megy a drukk!!!!!

Ági! Nagyon jó történet volt, köszi!!!! Megkaptad a levelem? A freemail-re írtam.

Pirus! Hajrá baba-projekt!!!! Mi végül is minden vágyam ellenére átszerveztük a terveket - muszáj elmennem dolgozni egy kicsit, hogy lakást vehessünk, úgyhogy három év múlva kistesózunk leghamarabb...

Finiselő babások, egyben vagytok még?

Mi is folyton kint vagyunk: Margit-sziget, Népliget, vagy a környező utcák. Szabolcs imád hintázni, már jó tíz percet is elücsörög, győzzem lökni. Tényleg talizhatnánk már! A Margit-szigeten van az az édes kis állatkert, meg egy egész jó játszótér is van, le lehet telepedni plédekre, csak még WC-t nem találtam a közelében, de biztosan van. (Az állatkertnél van WC, csak az a sziget túloldalán van.) Ott is talizhatunk akár, nem? Esős ötletem nincs.
Fulescsacsi
 


Sziasztok Anyák!

Először is megköszönném Laikusnak a verset, amit mindannyiunknak küldött. Nekem tényleg tetszett.
Másodsorban, pedig hiányoztatok.
Mostanság nincs sok időm írni, de próbálok mindig visszaolvasni.

Hát megnéztem a szójatej és a zabtej árát. Hát úgy döntöttem, hogy Panna nem lehet tejallergiás. Kép
Félretéve a humort, mit csináljak muszály lesz vizsgálatra menni...
Csullah - nálatok is oly ragyogó idő van? Nálunk csoadszépen süt a nap. Annyira, hogy semmi lelkierőm dolgozni...
Annamari!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ drukk Balázsnak. Remélem gond nélkül meglesz a tükrözés. Szép lett a lakásotok.

Picus!
Gratula a vizsgákhoz. :-)

Mi van a kismamáinkkal? VK Orsi, Shine, ...???
Mohácska-Kriszta!
Dani is jobban lesz majd, meglásd.

Hétvégi bababörze?

Üdv: Krizsi
krizsi
 
 


Sziasztok

Köszike, hogy emlékesztek még rám.
Mi nagyon jól vagyunk Márk már 16hónapos múlt.
Nagyon tündéri imád hintázni a homokot utálja, de remélem ez még változni fog és megszereti.

Krizsi: Honnan tudod, hogy tejallergiás a kicsi? Ha már valahova leírtad akkor bocsi, de nem olvastam annyira vissza.

Sziasztok
Andy
andy78
 
 


Sziasztok!

KrizsiKép De aranyos vagy, hogy hiányoltál! Kép
Megvagyok, csak mostanában nagyon nyűgös napokat élek! Lehet, hogy a mai holdfogyatkozás bekavart? Vagy csak puszta hiszti? Nem tudom, de nagyon nyűgös vagyok mostanság.

Kezdődött a vasárnappal, amikor annyira szerettem volna, ha a párom felköszönt anyák napja ürügyén, de nem tette, és ezen nagyon kiakadtam. Kép
(na jó, utólag megtette, miután kiderült mitől van rossz kedvem, de az már nem az igazi.)
Aztán tegnap voltam dokinál, aki mondta, hogy jó lenne leállni a hízással. Köszi! Szerintem már így is kevesebbet eszem, mint terhesség előtt, és így is nagyon ki vagyok akadva, hogy folyamatosan hízok! de egyik napról a másikra feljön egy kiló! Pedig nem eszem semmi extrát. V. doki tegnap azt mondja ne egyek éjjel csokit! Kép Nagyon vicces! Este 7 után nem is eszem már semmit, csoki után meg csak vágyakozom, mert enni nem merek egy szemet sem. (Utoljára csokinyulat ettem húsvétkor, de abból is csak keveset.).
Szóval, félre ne értsetek! nem a dokira haragszom, mert ő nagyon aranyos volt, mint mindig. Hanem erre a tehetetlen érzésre, hogy bármennyit is kajálok, csak úgy ugranak fel a kilók! Kép
Meg arra, hogy miért van ilyen rossz kedvem, mikor a párom eddig olyan büszke volt rám, hogy akármilyen nehézséget nevetve, mosolyogva küzdöttem le. Még mondogatta is másoknak, hogy én mennyire jól viselem a terhességet, és nem hisztizek semmit. Erre tessék! Kép

Na jó, erről ennyit!

Azért is jókedvű vagyok! KépKépKépKépKép

Egyébként jól vagyunk, a méhszájam teljesen zárt, és úgy tűnik, hogy nekem már nem lesz májusi babám. Mindegy, a június is tuti hónap! KépCsak ne akarjon túl sokáig bennmaradni! Még a végén 100 kiló leszek! Kép(Bár más most is csak a következő jelzőkkel illetném magam: kihalásra ítélt T-Rex, partravetett bálna és felborult büdös bogár. Ezek legfőképpen a következő szitukban jutnak eszembe : zoknihúzás, cipőfűzés, kádba be és kiszállás, tömött buszon utazás, túl kényelmes székből való felállás, szörtelenítés, körömvágás stb). Kép
De Ádámka, ha minden igaz, jól van, és ez a lényeg. Most az anya sír, és hisztizik, Ádám egész nap mocorog, hogy vigasztalja anyát c. játokot játsszuk. Kép
Hétfőn megyek először CTG-re, remélem, ott is megmutatja, mit tud! Kép

Képzeljétek, dokika nem küldött el uh-ra! Ezen is nagyon meglepődtem, mert akkor honnan fogják tudni, hogy jól van-e, kifér-e a feje, meg ilyenek.

Na jól van, szerintem ennyi elég belőlem. Kép

Annamari: nagyon drukkolok Nektek!!!!!

puszi, shine
shine
 
 


shine a vége felé már mindenki nyűgös!!!
A hormonok és Ádámka játéka...
Uh én is keveset voltam, de hát biztos tudják mit csinálnak hidd el. Tudom ilyenkor mindenbe mindent belelát az ember - ez így természetes!! Nyávogjál csak annak az energiának ki kell jönni valahol. Kép
Hízás hát erre nincs tippem én nem híztam sokat bár a védőnő mindig azt mondta sokat hízik összesen 9 kg de így is 56 -tal mentem szülniKépKépKép
Fel a fejjel !!!! Már nem sok van hátra ezek a napok a legnehezebbek de bármennyit is tudsz pihizni tedd meg mert később csak álmodozáskor jön elő a pihenés..KépKépKépKép

Picus
picus
 
 


Sziasztok!

Shine! Olyan nosztalgikus kedvem lett a soraidtól! Biza, ezek a hormonok, ahogy Picus is írta. Annyit életemben nem sírtam, mint akkoriban, és a kedvem sem volt annyira változékony sohasem, mint akkor.
Hízás: én nem híztam, vagyis a tehesség előtt híztam meg, alatta csak kb. öt kiló jött fel, de Szabolcs nagyon szereti, hogy olyan puha vagyokKép. Újszülöttként, és pár hónaposként imádott rajtam aludni. (Most is imádna, csak akkora, hogy nem fér el Kép). Majd lefogyunk, ha vége a szoptatásnak, és amikor nekiindulnak a lurkók, akkor is le fog menni jó pár kiló, ne izgulj.
Az ultrahanghoz nem tudok mit szólni, engem ultrahangoztak nyakra-főre...

Olyan fura az idő, nem? Mintha nem tudná eldönteni, hogy jó, vagy rossz akar lenni. Szabolcsom szegény csak a kezemben volt hajlandó létezni délelőtt, még imádott sétája alatt is csak úgy fél órát gagyarászott a kocsiban, aztán üvölteni kezdett. A kezemben csend lett, visszaraktam, öt perc múlva üvöltés - párszor eljátszottuk, aztán hagytam a kocsiban, el is aludt öt perc alatt. Én sem vagyok a legrózsásabb kedvemben...
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Ági,
nagyon tetszett a fenti történet. A könnyeim potyogtak. Kép

Annamari,
szorítok nektek! Ahogy Ági mondaná sok-sok ++++++++++++++ energia! Kép Néztem a képeket, nagyon szép az új lakásotok!

Pirus,
csak neeem??? Kép Hajrá kistesó-projekt!!! Kép

Shine,
de jó hallani rólad. Kép
Nyügösség:
engem eddig még elkerült, bár az éjszakákat nagyon nehezen viselem. Én egy hanyattesett teknőchöz szoktam hasonlítani magam, ahogy éjszaka megpróbálok egyik oldalamról a másikra fordulni. Kép
Mi pénteken megyünk UH-ra, de ne izgulj biztos neked is kell még menned.
CTG:
Én is hétfőn megyek. 9-re vagyok bejelentkezve. Lehet, hogy összefutunk? Kép

Rólunk röviden:
Múlt hét csütörtökön voltunk doktor bácsinál. Azt mondta, hogy a méhszáj alakulóban van, és nagy valószínűséggel itt már május végén baba lesz. Kép Kép
Apa azon drukkol, ha már május végén, akkor időzíthetné a kicsi fiúnk 28-ára az érkezése időpontját, mert neki is akkor van a szülinapja. Kép

Végül egy kérdés:
A CTG melyik épületben van? (Bejelentkezéskor elfelejtettem megkérdezni. Kép )
Kosza_gabriella
 


Szia Gabi!

CTG: a főépületben a földszinten a főbejárat felől a jobb oldali folyosó - ami a szülőszobákhoz vezet. Az alagsorból gyalog a hátsó lépcsőn a földszintre felsétálva balra kell fordulni - könnyű, mert így jobbra a szülőszobák vannak. Remélem, érthető voltKép.

Örülök, hogy jól vagytok, várjuk a friss híreket.
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

FCS,
köszi az infót, így már biztosan megtalálom.

Pusza mindenkinek!

Gabi
Kosza_gabriella
 


Na sziasztok !!

Jól eltüntem, mi???

Hát most csak beugrottam, és ígérem, visszaolvasokKép

Naszóval: Hát szokásomhoz híven jól beparáztattam magamat Anna miatt, megint olvasgattam a netetKép Így meg akartam várni a tegnapi UH (agyi) eredményt, és utánna írni.
Szóval a lényeg a lényeg, hogy én diagnosztizáltam Annán a vízfejűség jeleit. (vagy valami egyébb agyi rendellenességet).
Mivel "naplemente tünetet" produkált (lefelé nézett tehát felül jó darab látszott a szeme fehérjéből - ez a fokozott agynyomás egyik tünete. Miután meggyőztem magam, hogy áááá nincs baja, addig olvasgattam, amíg el nem olvastam, hogy 2 cm-t nőhet a feje havonta. Nosza elő a centit: 40,1 cm a gyerek feje 8 hetesen 34-el született. Ez igy elég gáz....

Na lényeg a lényeg 2 hétig nem aludtam....aztán tegnap megmondták, tökéletesen oké a lány, még a pocija se gázos (a belei), ezért olyan jó gyerek.

Na szóval: Anna 5,5 kg jelenleg, még mindig csak szopizik semmi mást nem fogad el (nem is kínálom) se cumit, se semmit. Az ujját ezerrel szopizza, tündéri. Ma reggelire 200 ml-t evett, aztán kétóránként: 120,140,150,120, stb....az estit nem mértem, bár ilyenkor mindig biztos vaagyok benne, hogy nincs benne semmi (A ciciben) mert olyan löttyedtek, míg reggel majd leszakadnak (főként a bal, a jobb még minig takarékon "üzemel")
Eszek egy kapszulát Alfalfa lucerna - cékla kivinat. Lehet, hogy ez is besegít.
Aztán: Anna csoda jó baba, bár ma semmit nem aludt napközben, viszont (előre is kopp kopp) ÁTALUSSZA AZ ÉJSZAKÁT !!!!
Sőőőőt Petivel egy szobában alszanak, (Peti egy éve nem aludt a saját szobájában a saját ágyában), és nem ébresztik fel egymástKépKépKép
Peti be lett iratva az oviba, azóta naponta arra kell menniKépKép Mondja is mindenkinek, hogy Ősszel Ő oviba megy. Megyünk az ovi szülinapjára szombaton, majd mutatok képeket.
Kapott a nyuszitól bicajt, egy béka van az elején, ami zenél meg brekeg. Az egész környék tudja merre járunkKépKépKép
Annyira édes, Anna kocsija mellé szokta leparkolni a játszótéren, és ha a többi gyerek oda akar menni békát nyomkodni, mindig rájukszól, hogy:- Neeeee hangos, Anna baba alszik !!!!!!!!"
Szóval megvagyunk, nagyon jól vagyunk, leszámítva, hoy én még mindig hányok néhanapján (a szokásos : csak este - éjjel, csak ha 4 után eszem - bármit) Nem a legjobb.

Jaa: Anyáknapjára én se kaptam semmitKép Pedig én vettem meg a mi anyáinknak a virágot, és még meg is jegyeztem, hogy szeretnék egy olyat, mint amit anyósnak vettemKép

Nahát Gabi, Shine !!! Már a finisKép:.....de jóóóKép A tünetek naagyon is ismerősekKép
Kilók miatt nyugi, lemegy azKépKép de még mennyireKép

No menek aludni, az enyémek is nyűgösek voltak ma. Peti remélem nem lesz beteg, mert kibírhatatlan volt. (mondjuk január óta még egy orrfojása se volt, hála a Bronco vaxom kapszulakúrának)Kép remélem, már megússzuk ezt a "telet" betegség nélkül.

No pusszancs, mellékelem a képeket ha sikerülKép

KAta
KépKép
maszat
 
 


Sziasztok!

Köszi lányok a biztatást! Kép Mára meggyógyultam, azt hiszem. KépIgaz nagyon vicceseket álmodtam, pl. hogy mindenki csokis kekszet kajál körülöttem, én meg kék rizst. Meg a doki kérdezi, mennyit híztam, én meg szemrehányóan mondom neki, hogy semmit, de a gyümölcsnapokat végighánytam stb.
Hálistennek vége a holdfogyatkozásnak, így remélem, megúszom a további rossz kedvet! Kép
Fcs: lehet, hogy Szabolcsra is a holdfogyi hatott, állítólag a ababák érzékenyebbek az ilyesmire.

Gabi: sziaKép Képzeld, nekem is azt mondta a szülésznőm (mert már ilyenem is vanKép, hogy hétfőre kilencre kér időpontot. Na, ezekszerint megint fel kell hívnom, hogy az már foglalt. Vagy egyszerre többen lehetnek benn? Mindenesetre tök jó lenne találkozni! Kép Irigyellek a májusi szülésért!! A dokim szerint én csak júniusban fogok. Mondjuk jobban örülnék, ha sikerülne májusban, de csak önzőségből: pl.hamarabb lássam a Picimet, ne hízzak annyit, Ádám se, és annyi szép családi ünnep van májusban, stb. De ha június, akkor június. Kép Legalább majd elmesélsz mindent! Kép

Maszat: hogy gondolhatsz ilyeneket Annáról! Kép Ejnye-bejnye! Hiszen olyan szép kisbaba! Kép Nagyon klasszak a képek! Kép
Anyák napja: jövőre majd biztos felköszönt Peti az oviban. Kép

Lányok: Annamariról tudunk valamit?

Puszi, shine
shine
 
 


Sziasztok!

Shine/Gabi! Három ágy van a CTG-n, egyszerre lesztek bent, dumcsizhattok ezerrel!

Maszat! De jó, hogy itt vagy! Őszintén szólva már kicsit várható volt valami új para - ezt nem bántásként írtam, de tudjuk, hogy ilyen vagy... KépKépKép Azért örülök, hogy semmi sincs, csak sajnálom, hogy ilyen vacak időszakon vagytok túl...
Én Szabolcs mozgásfejlődésén akadtam ki, mert 12 hetesen még nem tartotta a fejét, (itt a rendelőben is azt írták hasonló esetre, hogy neurológushoz kell vinni...), de asszem ezt le is írtam már - mindenesetre három hét múlva hasrafordult, rá két hétre meg vissza, azóta nem olvasok semmilyen értéket, skálát, táblázatot, hogy mikor milyennek kell lennie, mit kell csinálnia a gyerkőnek... Gyönyörűek a lurkók amúgy, hasonlítanak azért egymásra, csak, amíg Anna kisebb volt, ez nekem nem tűnt felKép.
Fulescsacsi
 


Sziasztok Lányok!
Érdeklődöm, hogy tud-e valaki vmit Dr. Ács Nándorról?
A Szülőszoba c. műsorban vezetett le egy szülést. Elég szimpi volt. Várom a tapasztalatokat.
Köszönöm
Andi
jós
 
 


Sziasztok Lányok!
Érdeklődöm, hogy tud-e valaki vmit Dr. Ács Nándorról?
A Szülőszoba c. műsorban vezetett le egy szülést. Elég szimpi volt. Várom a tapasztalatokat.
Köszönöm
Andi
jós
 
 


SziasztokKép

Jós,
használd a keresőt, ird be a nevét és elég sok infot kaphatsz majd róla, olvasd vissza őket, meg majd jönnek a csajok és regélnek neked, én csak annyit mondhatok, hogy olyan szimpi életben is mint a tévében.

Shine,
de jó nektek, hogy együtt ctgztek majd Gabival, legalább dumcsizhattok egy jót, miközben nyomogatjátok a gombot amikor mozgolódik babócaKép
A kilók miatt kitartás, sajna az utolsó időszak erről szól, nagyon gyorsan tud feljönni egy két kiló, de ne izgulj simán lemegy utána.

Maszat,
jajj de jó hogy végre irtálKép Ne parázz, szerintem el kéne téged tiltani a szakirodalamtólKépKép és nem lenne semmi bajKép Nagyon édi Annácska, és tényleg nagyon hasonlitanak egymásra a gyerkőcökKép

Annamari,
nagyon nagy drukk, remélem minden renben ment és semmi bajt nem találtak. Szoritottunk ám nagyon és még szoritunk isKép Kérünk majd részletes beszámolót.

Pirus,
hm te még mindig logsz nekünk egy fotóval, nem láttuk a fekete villámot még. Vagy lehet hogy nem is kaptál új autót?KépKépKépKép

Terika,
Bobó hogy van? Edz már a következő menetre? Zongora leckékkel hogy áll?

Gabi,
hajrá, kitartás, még egy hónap és ti is babázhattok ezerrel. Csak azt tudom javasolni, hogy pihenjetek ezerrel, mert utána egy darabig elfelejthetitek a kiadós alvás fogalmátKép

Angi,
Mi a helyzet veletek? rég jelentkeztél.

Csacsikám,
jösz vasárnap vagy nem? Mit szólnál egy Gellérhegyhez jövőhéten?

Mi holnap kapjuk az öthós oltást, remélem nem viseli meg tulságosan manót. Aztán ezerrel probálok lakást varázsolni ebből a koszfészekből, mert hétvégén ünneplejük apája szülinapját, meg még ugye börze is.
Tényleg lányok akkor ki jön börzére???
TalizhatnánkKép

Most megyek mert megyünk megvenni macipapa meglepijétKép (Jó kis alliteráció, vagy nem igy hivják ha minden szó ugyanazzal a betűvel kezdődik?Kép

puszi
Ági & Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszi a drukkokat, ma hazaengedtek minket a kórházból, ahol minden simán ment. Balázsnál krónikus hörgőgyulladást találtak, ami kicsit beszűkítette a hörgőit és ez a gyulladás tette Őt fogékonnyá a fertőzésekre.
Most kaptunk inhalátort és szteroidot is meg sima gyulladáscsökkentőt is és hogy ne alakuljon ki asztma, legalább félévig de inkább óvodáig nem mehet Balázs gyerekközösségbe, aminek a megvalósítása még nagy fejtörést okoz nekünk, de a lényeg, hogy remélhetőleg megvan a tettes és mostmár meggyógyulunk pár hónap alatt Kép
Szegénykém annyira megszokta a vizsgálatokat, hogy egy félős ikerpárnak Ő mutatta meg, hogy nem is fáj, ha belenéznek a torkába. Mondta, hogy ÁÁÁÁÁ, doktornéni belenézett a torkába, majd Balázs közölte, hogy kész Kép Magát a bronchoszkópiát is nagyon jól viselte, nem is sírt, mikor megkapta a nyugtató injekciót, aztán mikor az hatni kezdett, már végképp hepi volt a világ Kép

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Maszat!
Gyönyörűek a gyerkők!Kép

Gabi!
Megy a drukk, hogy Benke május végi legyen Kép - Bobó is akkor született (31- én). Amúgy meg, ő dönti el, mikor akar megszületni, vele kell egyeztetni. Kép

Fcs!
Elkészült- e már a játszó- takaró?

Ági!
A legjobbkor érdeklődsz a motorozásról. Kép Ma ugyanis addig- addig motorozott ez a kis csibész, amíg teljesen le nem amortizálta a cipője orrát meg a talpát. Este pedig bemutatta, hogyan kell fejjel zongorázni - nem részletezem hogyan, biztosan el tudod képzelni.Kép
Gondolunk holnap rátok, hogy ne legyen gond az oltás miatt. Kép
Jól tudod Kép: alliterációnak hívják.

Annamari!
De jó, hogy megtalálták a probléma okát! Reméljük, a kezelés is legalább ilyen eredményes lesz!!!Kép

Terika
terika
 
 


Sziasztok!

Annamari!De jó, hogy minden gördülékenyen, szépen lezajlott, és nem viselte meg az én kis Balázsomat! Kép Remélem, most már minden rendben lesz. És akkor most babysitter?

Gabi: képzeld, rákérdeztem a hétfőre, és együtt megyünk kilencre! Kép De jó!!!!! Kép

Terika: legalább muzikális a gyerek! Kép

Ági: asszem Annamari megy, de majd ő nyilatkozik. Én tuti nem megyek most börzézni, mert már nehezen bírom a tömeget, meg tényleg olyan T-Rexes avgyok, és alig férek el a buszon. Miért csak nők adják át a helyet? Nálatok is így volt! Szinte hihetetlen!

szép napot, shine
shine
 
 


shine néha még a nők se adják át ha lelyet !! Utolsó hónapokban bizony álltam a metrón és egy "barna" nő aki ugyan úgy állt tette szóvá, hogy mért nem áll fel valaki - akkor sem álltak fel!!!!
Az emberektől sajnos itt Mo-on csodát várni nem szabad. Kicsit neveletlen és empátiamentes társadalomban élünk sajnos...
Picus
picus
 
 


SziasztokKép)

Megjöttünk a szuriból és a mázsálásbólKép
Méretek: 66 cm és 8 kiló a kölökKép, hál az égnek most csak 350 grammot hizott egy hónap alatt, meglátszik hogy belekezdett a forgolódunk, kuszunk mászunk projectbe, szépen lemozogja amit megeszik. A szurinál kicsit sirt utána szép mosolygós volt, mindaddig, mig a következő baba meg nem kapta a szuriját és el nem kezdett üvölteni, utána manó is rákezdett, szerintem csak szolidaritásból, de azt állati jól csinálta, alig birtam felöltözteni, de mire a buszhoz értünk már aludt a szentem.

Terika,
elképzeltem a koncertetKépKépKép Köszönjük a drukkot az oltáshozKép
A lábbelik sorsa sajna ilyenkor elkerülhetettlen, főleg ha azzal fékez a drágaKép, csak agybajt ne kapjon tőle az ember, ha arra gondol mennyibe fog kerülni a következő párKép

Shine,
megértelek a börzét tekintve, tavaly én is nagy pocakkal mentem ki, és alapból nem vettem semmit, bevallom igazán nem is volt róla fogalmam mi is kéne, most már hála vanKép Majd gondolunk rádKép és ősszel már te is ott leszel, persze csak ha akarsz is majd menniKép

Annamari,
jajj de jó, hogy kiderült az ok, mostmár csak kitartás kell, hogy elmúljon. Mit fogsz csinálni a munka mellett, babysitter vagy nagyszülök?
De ügyes volt Balázs, le a kalappal elötteKép

Olan ronda idő van, hogy az csuda, mért mindig hétvége felé romlik elKépKépKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!
Üdvözlet mindenkinek, kellemes pocakosodást, gyors szülést és vidám babázást mindenkinek.
Néhányan talán még emlékeznek ránk, Andris egy éve és egy hete született a klinikán és ő az akinek nem vették észre a szájpadhasadékot a bent töltött 7 nap alatt, csak itthon derült ki, szoptatási tanácsadó vette észre. Az elmúlt egy év nem volt könnyű, de szerencsére minden különösebb gond nélkül telt el.
Andrist 9 hónaposan megműtötték, sikeresen, azóta tudom rendesen etetni, addig kanállal sem tudott, csak egy spéci cumival.
Hál isten mindezek után is most egy jó étvégyú gyerkőcöm van, általában vidám és mióta megtanult lépegetni, 11 hónapposan, azóta folyton megy, mászni már nem hajlandó.
Néha beleolvasok a fórumba, de olyan pörgés van itt, hogy nehéz követni. Gondolkozunk a kistesón, szeretném rendesen megszülni (Andris császárral született), remélem egészséges lesz és tudom majd szoptatni. Most hagytam abba a fejést, a doki szerint még várjunk egy-két hónapot és utána inditsuk a "projektet".
sziasztok
Tutuja
tutuja
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?