Új privát üzeneted érkezett!

Betty, szerinted így a gyerek hátrányban lesz? Miért? Ez nem büntetés! Az a cél, hogy a szertartás mögött valódi tartalom legyen, ne csak hagyománytisztelet. Mellesleg valószínűleg megkeresztelik így is, legfeljebb húzni fogják a szájukat. Kép De ti nyugodt lelkiismerettel ígéretet tesztek a további keresztény nevelésére? Ha igen, akkor semmi gond. Egyébként miért akarjátok megkereszteltetni? (Nem muszáj válaszolnod, csak úgy érdekel.)
K.
klara
 
 


Hali!

Betty a profilodban lévő fotóalbum linknél valami nem stimm! Kattints rá, nem a képeid jönnek be!

Pusz
Tigri
tigribigri
 
 


Szia Tigri! Köszi!
betty77
 
 

 
 

Sziasztok,

Nem olvastam a hozzászólásokta több min egy hete. Bocsánatm hogy a bejelentkjezés után (zsebre téve a tanácsokat) "eltüntem", de a régi -nem babás -életem nem engedett. Otthon nem jó az elérhetőség - remélem ez változni fog - a munkahelyen pedig az utódomat okítom. Ez egyfelől dupla energia és idő, másfellől itt ül mellettem és nem akarom a munkamorálját azzal rontani, hogy babanetezek Kép.
Most éppen ebédel, így gyorsan ide szöktem írni pár sort és elolvasni, mi történt a múlt héten.

Zsófi
fules
 
 


Én is hütlenkedem:-(((
Ennek oka hogy totál nem birom utolérni magam!!-Gondolok rátok de mindehhez még jól meg is taknyosodtunk:-(((Gergővel ma dokinál is voltunk!
Duda az orrom fáj mindenem:-(((
A hugommal még semmi holnap viszik át a Szabolcsba genetikai uh!-majd holnap okosabbak leszünk!!
Most megyek is ha összeszedettebb leszek zaklatlak titeket:-)))Puszi mindenkinek
evi
evetke
 
 


Na tessék:-) sehun senki????Mindenki készül a husvétra??
Majd holnap bekukk.puszi evi
evetke
 
 


Sziasztok!

Voltunk kardiológián! Kép
Alexát vissza kell vinnünk 6 hónap múlva, mert a szívzörejek olyan jeleket mutatnak, amik hasonlítanak egy komolyabb betegségre. Fél év múlva fog csak kiderülni, hogy szerencsések leszünk-e és a 98% között leszünk, akiknél nem komoly a baj. Bár állítólag ez a zörej végigkíséri majd a fejlődését, és ha beteg lesz akkor erősebben lehet majd hallani. Hát eléggé megijesztettek. Csütörtökön jön a doktor néni az oltással, majd kifaggatjuk őt is a dolgokról. Ha esetleg valaki tud hasonló helyzetről, írjon nekem valami nyugtatót!
Amúgy nagyon aranyosan tűrte a vizsgálatot, még mosolygott is a doktornőre.

Ja és képzeljétek a rendelőben megszólított egy lány aki szintén babnetezik. Felismerte a lánykámat! Ugye milyen kicsi a világ!

Betty megnéztem az albumot! Gyönyörűek vagytok! A teknősös kép nagyon klassz!

Puszi
Tigri
tigribigri
 
 


Sziasztok!!!
Tigrikém ne aggódd túl magad :-((tudom hogy ez igy most nehéz de imádnak a dokinénik ilyesztegetni:-((Aztán minket is jó pár helyre elküldtek Gergővel volt ott röntgen,ekg...és a végén kiderült hogy semmi gáz!-de akkor engem se lehetett megnyugtatni.Próbálj most a rossztól kicsit elvonatkoztatni és faggasd ki a dokinénit is,remélem ő talán mond megnyugtatóbb dolgokat:-
Na csajok kicsit szépültem megváltam a hosszú hajamtól:-)))nekem teccik:-))de még kicsit fura!
Ma kicsit felhusvétoztam a kérót:-)))-ti hogy álltok??
Na legyetek jók puszi mindenkinek!!Merre jártok csavargók??
Puszika evi
ui:Kati bocsi a multkori msn-miatt de mire megmutattam a Gábornak melyik képeket nyomtassa ki és vissza jöttem már eltüntél:-((Nem akartam udvariatlan lenni veled :-))
evetke
 
 


Szióka!

Evetke biztos csudaszép a hajad! Végre rászántad magad! Most én jövök Kép
Próbáljuk magunkat nyugtatni, hogy a ketyegővel minden rendben, de hát azért ott a félsz! Amúgy meg egyáltalán nem tűnik betegnek. Sőt! Olyan huncut lett! A fürdést már nem utálja, hanem kifejezetten várja és hatalmasakat pancsikál! Már elkezdett fogni is.

Húsvét: barkát beszereztem, feldíszítettem még a tavaly kifújt tojásaimmal. Vidékről kaptam bazi hosszú aranyeső ágat, ami már kinyílt. Kosárkában csokitojások a műfüvön. Egyenlőre ennyi.
Betty ne törjön le a lelkesedésed díszítsd nyugodtan a lakást, nem tudják mi a szép Kép

Puszi nektek, megyek mert már késő van!
Tigri
tigribigri
 
 


Halihó!-csak bekukk:-))
Persze Tigri én is félnék ez tiszta sor,de inkább bizzunk abban hogy csak vaklárma lesz!Biztos nagyon kis tündi bündi lehet a pici lány már!!Lenne velünk az idő végre hogy meglátogatnálak!!De látod valami mindig van:-( Mi már jobban vagyunk bár én még mindig nagyon köhögök:-(
Ma én is feldiszitettem a kis tojásfánkat:-))
Holnap indulunk itthonról,remélem jó időnk lesz!
Nektek is legyenek kellemes szép napjaitok ha addig már nem néznék be!Nagyon szar most a net alig akart betölteni már majdnem feladtam:-(( Na puszika mindenkinek!Evi
Ui.Sok sok locsolkodót kivánok mindenkinek!!-és Kellemes ünnepeket!!
evetke
 
 


Sziasztok! Tigri, megvolt az oltás? Dokinéni mit mondott? Reméljük, tényleg nem lesz semmi komoly.
Evi, hugod még mindig kórházban? Hajadat megnézném, biztos jól áll. EGyformán rövid, vagy fokozatos lett?
Nálunk elkezdődött az oviszünet, ennek örömére Gellért azzal ébredt, hogy nem tud ráállni a jobb lábára. Nemsoká megyünk a dokinénihez, mert ma ő rendel utolsóként. Eléggé aggasztó a dolog, mert nincs megdagadva, nem verte be, szóval gőzöm sincs, mi ez. Négykézlábazni tud, a lábfeje fáj. Így kimenni sem tudunk, pedig már szépen süt a nap.
Én nem csináltam semmilyen húsvéti dekorációt, főleg, mert Nagycsütörtök van, holnap meg Nagypéntek. Már ilyenkor szokás kitenni a tojáskákat? Igazából ablakokat kéne mosni, de építkeznek szemben, fúrnak-faragnak, és rögtön újra összekoszolódna.
Katinkkal mi lehet? Nem ír sehová. Talán nagymamáznak a Balcsin?
Na megyek, ha addig nem jönnék, mindenkinek szép Húsvétot!
Pusza, K.
klara
 
 


Sziasztok!

Tegnap megkaptuk a 3 hós oltást, szegénykének csak úgy tűzelt utána a homloka, ment is a kúp rögtön. Kép
Szívzörejjel kapcsolatban picit megnyugtatott a doktornő, de azért jó lenne már ha ott tartanánk, hogy azt mondják nincs semmi baj. Na félre bánat, félre bú, mindenkinek kellemes Húsvétot!
Kép

Tigri
tigribigri
 
 


sziasztok
Bocsi, én már a xvker másik oldalán lakom, de azt kérdezném hogy pestújhely, körvasút sor környéke hova jár dokihoz? Hol a rendelő? Köszönöm
P
pumpi
 
 


Pumpi, üdv itt is! Tudtommal az Ady Endre utcában Pestújhelyen. Továbbra is orvost kerestek?
Pusza, és sok-sok hőúsvéti örömöt mindenkinek!
Klára
klara
 
 


Olyan orvosi viselkedéssel találkoztunk hogy a hajam égnek áll, ezért érdekelnek a tapasztalatok, de itt se ott se untatnék senkit, csak keresem a lehetőségeket hogy hova lehetne menekülni, úgy hogy ne Botin csattanjon az ostor, hogy szuri után későn érünk haza.... stb,stb.
Köszönöm az infót
pumpi
 
 


Halihó!!!
Itten e az elveszett evi is:-))
Drága Katinknak kipurcant a gépe:-((Azért tünt el szegény !-reméljük hamarosan megjavitják!!
Hulla vagyok:-))Jók ezek a Nagyis napok de mindig totál lefáradunk...hosszú az ut,ráadásul mind betegek vagyunk mi kell még:-))Azt hiszem kedden mi is megint dokinál kezdünk:-( Klárus mi lett Gellért lábával??-remélem nem komoly?? Szegény Alexa :-((Mi is mindig belázasodtunk picit az oltásokra,viszont örülök hogy a dokinéni picit megnyugtatott!
Nagyon arik voltak a gyerköceim,képzeljétek a réten szedték össze amit a "nyuszi" szét hagyott nekik!
A hugom is itthon van már!-sokat sokat kell pihennie akkor semmi baj nem lesz!:-))A babával minden rendben van szerencsére!
Szia pumpi neked is!:-)sajnos én nem tudok orvosilag segiteni azt hiszem én pont ellenkező irányban lakom,vagy nem:-))??Halál hülye vagyok tájákozódásilag:-))
Na megyek csicsizni legyetek jók!Holnapra sok sok locsolkodot a lányoknak és piros tojást a kisfiuknak!Legyetek jók! Evi
Ui:Kati nem tudok sms-re válaszolni:-))Hosszu igy majd elmesélem miért:-))
evetke
 
 


Hahóóó! a nyuszi ráült a kezetekre???
Mi ujsi csajok!!-mindenki nyomott talán mint én??
Nagyon érdekesen rossz a kedvem mostanság,jövök kicsit feltöltödni és sehun senki:-((
Na majd később Puszi evi
evetke
 
 


Sziasztok!

Evetke az enyimen csak a lányom ül! Kép Extra depi van nálunk is.
Majd jövök ha tudok igérem!
Pusz
Tigri
tigribigri
 
 


Sziasztok újra!

Nektek is megírom mi történt ma:
Becsöngetett egy nő hozzánk és amikor megkérdeztem milyen ügyben jött azt mondta, hogy ő dr. X.Y. és az István kórházból (ott szültem) jött baba-mama látogatóba. Én naiv beengedtem azt hittem valami közvéleménykutató vagy mifene. Hát kiderült jó pénzért készítenének a csemetémről fotókat, mert ő egy fotós cég alkalmazottja. Rendkívül sokat beszélt és elég erőszakos volt. Miután elment eszembe ötlött, hogy valamikor olvastam a Kismama újságban egy olvasói levelet hasonló esetről. Előkerestem és kísértetiesen hasonlít minden! Szóval 20 kép + egy nagyítás 15 e Ft. Csak azt felejti el közölni, hogy még plussz lové a kiszállás, a negatívok, az album stb. Enyhén fel vagyok háborodva, hogy milyen átvágás ez! Még jó, hogy a férjem imád fotózni és nem mentünk bele!

Pusz
Tigri
tigribigri
 
 


Sziasztok! Tigri, ilyen alak hozzánk is jött anno, de a párom elhajtotta. Kép Amúgy egy barátnőmnél láttam képeket, amiket ezek a hiénák csináltak, és tényleg nagyon szépek voltak. Ami felháborító, hogy drxy-nak adta ki magát, hogy erőszakosan benyomul a lakásodba, hogy nem közli korrekten, mennyi az annyi a végén.
Gellért lábára a dokinéni azt mondta, hogy vírusos csípőizületi gyulladás (???), szerencsére 2-3 nap alatt rendbejött.
Evi, nagyon örülök, hogy a hugodnál jóra fordultak a dolgok!!! Akkor már ne depizz!
Képzeljétek,tegnapelőtt elmentünk a Mézeskalács téri (illetve villamosvégállomási) játszóra, végül magánakcióban. Annyira tényleg nem szuper, inkább nagyoknak való (dehát az iskola mellett van tulképp...). Azért egy kis homokozó nem ártana valóban. Gellértnek tetszett. Őrülten EUkonform az a két nagy mászóka pl, de használni is lehet valahogy? Kép A csúszdás az rendben, de a többi? Továbbra is a Kerékgyártó utcai játszó áll az élen, az a legtutibb, de a tömeg óriási mindig.
Úgyhogy lehet, hogy mégse itt kéne talizni, ha valaha összejön. Kati gépe még nem él?
Na megyek, írjatok jókat!
K.
klara
 
 


Sziasztok!Kép

Tegnap este megcsinálta a párom a gépet, úgyhogy már minden okés!
Húsvétkor egyébként lent voltunk Anyuéknál.
Jól vagyunk,minden rendben nálunk. Április 8-án voltunk ultrahangon, 3D-s UH-ot is csináltak. Azt mondja a doki hogy nagyon izgő-mozgó baba.

Evi: Örülök hogy már otthon van a hugicád és minden rendben van vele!

Tigri: Nekünk 3 éves korában kell Bencét visszavinni a kardiológiára. Ne aggódjál, elhiszem hogy szeretnétek minnél hamarabb túl lenni a dolgokon. Biztosan nincs semmi baj!!

Klárus: Jobbulást Gellértnek!!!
A "belső udvari" meghívás még áll!Kép Mindenkit szeretettel várok.

Jók legyetek!

Puszi: Kati
kfk
 
 


Helló!

Kati éljen, éljen, éljen! Örülök, hogy minden oké és itt vagy!
Többiek?!

Betty, mi újság Lilivel? Voltatok már csípőszűrésen?

Pusz
Tigri
tigribigri
 
 


Hahó!!
Csak egy mondat,minden okk...ill.mégse:-)))de most hosszú lenne.Holnap irok hosszan ! Puszika Örülök hogy mind itt vagytok!!!!
evi
evetke
 
 


Sziasztok lányok!!
Na nem vittétek túlzásba a beirást:-)))
Hát akkor kicsit mesélek:-))
Húsvét előttöl még mindig nem kászálódtunk ki a takonyból és a köhögésből,már 2x voltunk vissza a dokihoz:-(talán majd most.
A meló lassan elönti az előszobámat és a haladás alig látszik:-(
Holnap kezdtünk volna alapot ásni,bementünk bejelenteni a munka kezdést mert hogy ennek ez a menete és kiderült hogy nem érvényes az épitési engedélyünk:-(((((Tudnillik 2 éve amikor megkaptuk az egyik szomszéd fellebbezett és erről a hivatal senkit nem értesitett:-(( Emiatt nem lett jogerős.Szóval elvileg ma visszakerültek a papirok pestről és szerdára talán már tudnak többet mert soron kivülre vesznek minket,de addig semmit nem kezdhetünk el!!:-((És mindeddig ez egy fiókban csücsült,hihetetlen hogy van ilyen de előre bocsájtom hogy mindenhol nagyon korrektül álltak a dolgokhoz,talán ez a legkevesebb:-))
Tigrikém én azt a nőt páros lábbal rúgtam volna ki :-)de hát ilyet urinő nem csinál!Ez tényleng szomorú hogy miért ad ki a kórház cimeket:-((
Amugy mi a gond elég tulterheltek a te soraid is??
Kati drága!!Hurrá hogy "meggyógyult" a gép!! Köszönj rám ha van időd!Minden okk egyébként!?
Klárusom Én még nem is halottam ami a Gellérttel történt,rendesen ilyesztő,örülök hogy megoldodott minden!!
És ti kallódó csajok!!??
nagyon eltüntek a többiek??-csak lustaság vagy történt valami??
Na pusza! Kellemes hétvégét legyetek jók Evi
evetke
 
 


Na tessék kezdünk vissza fejlődni:-))))?? Mi ujsi hun vagytok???Kép Akkor ezt küldöm nektek!!! Puszika
Evi
evetke
 
 


Sziasztok!
Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek, a fiúk gyűjtöttek sok piros tojást, a lánykáknak pedig volt sok-sok locsolójuk.... :-)
Mi most jöttünk vissza vidékről. A lakásban két kupac, a tiszta rucik, és a mosásra itéltek. Középen Lilike jelzi, hogy lassan menne már fürödni, de nincs körülötte egyetlen nagyi vagy dédi aki szórakoztatná. Hiába, megint elmúltak a jóidők... :-( Már alig várom, hogy megint meztelensúlyt mérjünk.... Lilinek remélem megint jót tett a vidéki levegő.
Az ortopédiára 30-ára kaptunk időpontot. Holnap valami belső UH-ra megyünk, és holnap fogunk egyeztetni a 2. hos oltással kapcsolatban is.
Nagyon nagy a pangás, mi történt?
betty77
 
 


Sziasztok!
A kupacok változatlanul a szobában, de Lili már alszik! Mára ez is valami! Nem tudja valaki, hogy a Duna Plazanál, hol van a Kenguru nagykereskedés? SOS, mert holnap megyek arra, és benéznék.... :-) Előre is köszönöm
betty77
 
 


Helló!

Betty ha még nem késő, a Kenguru a Gyöngyösi sétányon van, sajna a számát nem tudom megmondani.

Tegnap megvolt a keresztelő, gyöngyörű és szuper jó kislány volt Alexa. Csak akkor sírt, amikor kicsit fejjel lefelé kellett döntenem a víz miatt. Egyébként nekem ez tök új volt, hogy az anyukának kell tartani közben, mert a keresztlányomnál még én fogtam a babát. A rokonok imádták a csajt, körbe volt rajongva, pont úgy ahogy a Lili baba is Kép Most meg meg van sértődve, hogy nincs nyüzsi körülötte. Amint van egy kis időm rakok fel képeket is.

Tényleg nagyon pangunk lányok, mi van veletek? Tavaszi fáradtság?

Puszi
Tigri és már nem pogányka Alexa Regina
tigribigri
 
 


Jó estét!
Kicsit úgy érzem, mintha magammal társalognék. :-(
Köszi Tigri, megtaláltam, és elég sok "durvaságot" láttam nyárra. Már majdnem vásároltam is, de nem mertem megsaccolni a nyári méretünket. Viszont kaptam "kintről" egy doboznyi rucit. Nagyon édesek. Némelyiken nem is látszódott, hogy használt.
betty77
 
 


Sziasztok lányok!!
Gratula a kis kereszténynek:-)))Biztos jó kis buli volt utána!Na akkor te igazoltan voltál távol!!Szegény Betty még jó hogy valakit elcsipett itt:-)Nekem is fel kell töltenem a nyári ruha kollekciót,igaz most elsősorban cipőt kell vennem mindkét csemetémnek!!Annyi szép cuccot látni csak győzze a pénztárcánk:-)Ruhailag Gergővel kicsit meg vagyok lőve,nincs elfekvőbe 104 cuccaitok??:-))Lassan itt a bababörze is,remélem sikerül pár jó dologra szert tenni!Tényleng most vasárnap a Csokonayba is van börze 10 től,azt hiszem bekukkantok!-titeket nem érdekel??
Mit szóltok milyen szupi idő lett a kölköket alig birom behozni az udvarról.
A kicsikkel sokat sétáltok??Tényleng Tigri Alexa eszik már valami gyümipépet??Betty megnéztem az albumodat megint nagyon ari kis manó a Lili is!!-a no commentes képen tiszta duci juci!!
Tigri rakj ám majd képeket a keresztelőről!!At albumban csudi szépek vagytok!!Talán a pici lány el is tünne apuci sisakjában:-)))
Na megyek mert a fiam éhen akar halni:-)) Én is megjegyzem:-))Legyetek jók vigyázzatok magatokra!! Hahó többiek??Merre???
Puszika Evi Kép
evetke
 
 


Halihó!

Teljesen be vagyok havazódva, de azért olvasgatok. Igérem lesz kép, pusszantás!

Tigri
tigribigri
 
 


Sziasztok!
Mitől vagy behavazódva Tigri?
Én most dicsekszem egy picit. Tegnap bejött anyum, mert 2 nap alatt nem bírtam a kupacok alól kikerülni. Leküldtem Lilivel, és kezelésbe vettem a lakást. 9 napig nem voltunk itthon, de a lakás az olyan poros, mint ahol porcica tenyészet van. Egész délután ment a mosógép, szegény ő sem tudta, hogy most miért van ennyire büntetve, mindent áttörölgettem, felmostam, vízkőmentesítettem. És most úgy érzem magam, mint a Coccolino maci, mindenhonnan száradó ruhák néznek rám.... Csak azt nem értem, hogy a nagymamák miért nem mehetnek nyugdíjba, ha elkezdődik az unoka dömping?! Na ez nem is igazi dicsekvés, akkor lenne jó, ha a vasalást is be tudtam volna fejezni.
Evetke:a ruhákról annyit, hogy én most kaptam egy doboz nyári rucit, most azon szurkolok, hogy a nyáron legyen egy kis jóidőnk, amit persze nem a panelba töltünk el, és tudjuk őket hordani. "elfekvőben" semmink nincs, mindig az aktuálisat kapjuk meg mi is. És ezt valójában most tudom értékelni, hogy voltam a Kenguruban és láttam az árakat. Félelmetes....
betty77
 
 


Sziasztok!
Betty, ügyes vagy! irigy-irigy... Kép
Tigri, nagy puszi a kis kereszténynek! Tényleg, mitől vagy behavazódva? Itt a tavasz! Kép
Evikém, az a nagy büdös helyzet, hogy a Gellért is 104-eset hord. Hogy csinálod, hogy a két éves fiad szintén? Kép Ettől függetlenül szívesen keresek neked valamit, amit ő hordott két éve, hátha jó. Konkrétan mire lenne szükséged? Hányas lába van a fiadnak? Írtam a wiwen, de már biztos feladtad a várakozást, és nem nézel be oda. Melóval hogy állsz? Katinál összejöhetnénk, ha itthon van. Azt látom, hogy sehová nem ír. Csak nincs valami baj?
Evi, írhatsz mélt is! kisklarus(kukac)freemail.hu
Tényleg mindenki nagyon eltűnt. Zenebölcsibe jártok még?
Puszka, K.
klara
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok nem tüntem ám el!!Kép Minden rendben nálunk csak mostanában elég sokat voltunk lent az udvaron és az írás kicsit elmaradt de folyamatosan olvaslak benneteket.
Ma voltam védőnőnél és holnap este megyek fogorvoshoz. Remélem nem talál komolyabb munkát!Kép Most valahogy anyagilag nem tenne jót.

Betty: Irigykedem a nagymama miatt. Nekem ilyen nem nagyon volt pedig milyen jó is az ha lefoglalják addig a babót amíg takarítasz és egyéb házimunkát végzel.
Ultrahangon mi volt? Minden rendben?
Hogy viseli Lili, hogy nem ugrálják körbe?Kép

Evetke: Olyan jó, hogy néha sikerül egy kicsit társalogni a messengeren.
Sajnos nem tudok ilyen méretű rucikat adni mert nincsen, pedig nagyon jó amikor az embernek nem kell vennie hanem megszánják. Állítólag a Posta mellett van egy jó kis turi azt nagyon dícsérik. Ott még nem voltál?

Tigri: Mi ez a behavazódás?Kép Mostanában egyáltalán nem látlak a messengeren. Minden okés?
Gratulálok a keresztelőhöz!!! Mi júniusban tervezzük Bence keresztelőjét. Tudom hogy már 2,5 éves, de valahogy most jutottunk idáig. Jobb későn mint soha, nem?

Klárus: Bármikor jöhettek ide!!!Kép Nagyon örülnék nektek.
Ti is jól vagytok? Jankának már sok foga van?Kép

Na befejezem, jók legyetek!!

Puszi: Kati
kfk
 
 


Sziasztok!

Valahová fel kell írni csupa nagybetűvel, hogy alszik a lányom és még nincs 10 óra sem!
A behavazódás leginkább arra értendő, hogy maximálisan leköt a lány. Hihetetlenül igényli, hogy vele foglalkozzunk. Ha nincs itthon a párom, mint pl. ma akkor totál kifáradok. Persze gondolom ezt senkinek sem kell bemutatni. Ráadásul dokinénihez rohangálok, valszeg van egy kis vashiányom. Egyenlőre még csak vért vettek, nem tudom milyen a vérképem. Ma sétáltunk volna el Alexával az eredményért, de pont elkezdett szakadni az eső. Talán holnap eljutok a dokihoz. Aztán meg a messenger azért nem megy, mert Apa teljes mértékben birtokolja a gépet és ő van bejelentkezve. Mondjuk napközben nem is tudnék írni, mert nem alszik a kölök! Komolyan én nem is gondoltam volna, hogy ennyi energiája van!
Most jó kuszákat írok, mi? Kép

Kati,
örülök, hogy jól vagytok! Bence mit szól a pocaklakóhoz?

Klárus,
ugye a fiacskád már teljesen jól van?

Evetke,
mi még kizárólag anyatejcsin élünk Kép De már elég sokszor észrevettem, hogy lesi, hogy én mit eszek. Az almámat múltkor hagytam, hogy megnyalja, husi volt!
Sokszor sétálunk ha jó az idő. A múltkor "összefutottunk" egy olyan kutyussal, amilyen a tiétek!

Betty,
ügyes vagy, hogy így neki indulsz a nagyvilágba csavarogni! Én nem tudok még egyedül BKV-ni! A múltkor, amikor a Madarászban voltunk, próbaképp én vittem le a lépcsőn a babakocsit, hát majd besz... Pedig nem is egy nagy babakocsi, egyszerűen csak gyenge vagyok.
Tegnap meg egy nő akasztott ki a 69-es villamoson, arrébb nem állt volna, hogy könnyebben elférjünk, még a térdemet is jól bevágtam a nagy szerencsétlenkedés közepette.
Ha nem haragszol két tanács a csípőszűréssel kapcsolatban:
- már megszünt az a bejárat (Kassai utca), amit a dokinő írt a beutaló hátuljára, a Jókai utca felől tudtok majd bemenni.
- mindenképp jelentkezni kell a kartonozónál, hiába kaptál időpontot. Mert ezt a telefonban nem mondják, mi meg csodálkoztunk miért nem hívnak már be...

Egyébként már szűkítettem a kört a babakocsikkal kapcsolatban, de szerintem mi nem sétálunk egy időben Kép Miért nincs rólad kép az albumban?! Kép

Jók legyetek, puszi mindenkinek!
Tigri
tigribigri
 
 


Szia Kati!
Megkérdezhetem, hogy milyen messengeren vagytok?
Az uh-on minden Ok volt. Ma megkaptuk az oltásunkat, és vért is kellett venni, mert a kórházból vett vér valahol "elveszett". Drnő teljesen el volt ájulva, hogy a Lili milyen édes. Beadta a szurit, de mire rátettem a borogatást, már nem is sírt. A vérvételnél ue. Mikor megszúrták sírt, mire a negyedik "kört" is összevéreztük, már folyamatosan karattyolt a drnéninek. De jött a délutáni vihar és mindent bepótoltunk. Szinte sikítva sírt.... :-(
Lili nagyon sunyi tud lenni. :-) "Alszik" közben kinyitja az egyik szemét és körülnéz, hogy van-e körülötte valaki, ha igen, pihen tovább, ha nem felsír, hogy ő most aztán olyan egyedül van, hogy csak na! Otthon könnyű volt, mert valaki mindig állt fölötte, és csodálták, hogy mennyire édesen alszik. Én meg most rakhatom körbe mindenféle játékkal, hogy kifáradjon mire körbenézi őket. Ja, és már 2x észrevette a kezét!
betty77
 
 


Most raktam fel pár képet az albumba. Sajnos a keresztelős képek nem valami jó minőségűek.

Betty, piszokság, hogy "eltűnt" a vér! Borzasztó, amikor a piciket kínozzák!
tigribigri
 
 


Szia Tigri!
Ma egész sokat lent voltunk, mert nagyon tűzött a nap. A mögöttünk lévő "játszótéren" ücsörögtem, és néztem az ovis gyerkőcöket.
Te bátor vagy, hogy BKV-zol. Én arra az elkövetkező 1 évben nem fogok vállalkozni. Legalábbis egyedül. Vásárolni már csábítottalak téged is. Egyeztetünk, és 1x útrakelünk. Persze csak sétálva vagy autóval. :-)
2 hete lementem a gyógyszertárba egy idősebb bácsival 1xre értünk a bejárathoz. Nézzük egymást, majd miután nem történik semmi kinyitom az ajtót, és az öreg bemegy rajta, majd hátrafordul és végignézi, hogy szerencsétlenkedem egy sort a babakocsival, mire be tudok menni. Ezek után a villamosra rá sem merek nézni...
betty77
 
 


Na a BKV csak szigorúan Apával! Egyébként tényleg nem tudják kezelni a babakocsis helyzetet az emberek Kép A lift is tetszik. Mert ugye elég kicsi, épp, hogy elfér a kis családunk benne. Képesek megsértődni amikor szólok, hogy nem férnek már mellénk be.
tigribigri
 
 


Ó, akkor nálunk sokkal jobb fejek az emberek, mert bemennek előttem (a liftbe), és akkor én vagyok az, aki nem fér be!
Sőt, valamelyik délután jövünk vissza a sétából, egy pasi az üvegajtón keresztül végignézi, amíg előkeresem a kulcsom, kinyitom az ajtót, egyik lábammal megtámasztom, közben húzom ki a kulcsot, és kezdem befele tolni a kocsit. Látta milyen ügyes vagyok, és bement a földszinti lakásába. Én pedig folytattam a liftajtóval, mert persze az is minden alkalommal hátbaver....
Húúú, elég negatív reggelre ébredtem :-( így a sorokat olvasva.
betty77
 
 


De legalább nálatok is van a ház előtt a lépcsőnél feljáró, nálunk még az sincs Kép
Remélem nem volt negatív napod!
tigribigri
 
 


Sziasztok mindenkinek!!
Na végre beindult az élet:-)))Talán a jó idő teszi:-)).Ma én is belesz...a melóba és lakás renoválás volt:-((Rendesen esz minket a por amióta ez a folyamatos meló van!!-tegnap azt hittem lesz szusszanásnyi időm,kb.1 órás melóm volt még erre az egészet kicserélték és kezdhetem előről az egészet!!!
Ma hozzá se nyultam!!!-még a vasalnivalóm van azt megcsinálom aztán holnapól megint beletemetkezem!!
De ha egyeztettek randit csajok akkor tüzön vizen keresztül viszem hogy ott legyek csak szóljatok!!!
Köszike hogy akartok ruhailag segiteni,de majd összejön valahogy:-) csak most hogy ennyit udvarozunk látom igazán mennyire nincs elég:-))) Egyébként inkább 98-a méret csak össze vissza beszélek!!!:-)
A babakocsis közlekedésről nekem is csak rossz élményeim vannak:-((((Volt hogy inkább hazagyalogoltam ujpestről mert senki nem segitett felszállni:-((aztán mikor elment a 3. busz is feladtam:-((
Hát "friss" kismamák csak gyüjtsétek a kis energiát:-))Nehogy azt higgyjétek később könyebb:-)))Hu Gergő totál 100 ördög,Tegnap előtt olyan szinten szeleburdi hogy fejreesett a motorjával.Most tiszta prezuros az orra meg a homloka:-)).A hisztiről meg ne is beszéljünk:-( Niki sose volt ilyen:-))))
Jut eszembe holnap megyünk az én nagy lányomat beiratni a suliba!!!Tiszta lázba van!!:-)
Most lépek várnak a ruhák!!Legyetek jók puszika!!!Evi
evetke
 
 


Sziasztok,

Olvasom az írásokat és nagyon reménytelennek tűnik, hogy valaha is felvegyem a fonalat Kép.
Második hete nem dolgozok (előtte a munka átadása körüli őrület volt 2 hétig) ezért nem tudtam sem olvasni sem, írni és nagyon lemaradtam. Ráadásul itthon nem valami jó a kapcsolat, örülök, ha minden 2. vagy 3. nap sikerül csatlakozni.
Azért igyekszek szorgalmasan olvasni, még ha nem is írok... remélem majd csak képbe jövök.
A boltcímeket köszönöm, többet már meg is látogattam a múlt héten terepfelderítés céljából.

Zsófi
fules
 
 


Sziasztok!
Evetke, küldhetnék egy kis vasalnivalót?! Én már három napja nézegetem a szárítón, de nem visz rá a lélek, hogy elkezdjem. Délelőtt megy a szokásos progi (fürdés, gyerekátöltöztetése, etetés, mosogatás, kis pakolászás, és már megint jön az etetés) aztán amióta ilyen jó idő van, séta. Délután pedig úgy betűz a nap, hogy nincs kedvem még a vasalóval is fűteni.
betty77
 
 


Szia Zsófi!
Mikorra várjátok a pocaklakót?
Szerdán voltam a Kenguruban, és ott is volt 30-50%-os akció.
betty77
 
 


Sziasztok csajok!!
Imádom amikor ilyen gyönyörü az idő!!!!Lassan a fűtést is le lehet kapcsolni,szinte be se kapcsol már!
Betty ne is törődj a ruhákkal:-))Ugyse csinálja meg helyetted senki:-))
Nekem olyan furcsa hogy reggel fürdetsz:-)Tudom mástól is halottam már,csak nekem az valahogy az esti lefekvéshez kapcsolódik:-))Nem bolygatja fel Lilit??-bár ha ehhez van szokva.
Tényleng te már mindennapos kismama vagy Zsófi??-de ugye nincs semmi félsz?:-)))Ne aggódj minden rendben lesz:-)
Lányok most bucsúzom indulok takaritani a szokásos péntek esti feladat!
Kellemes hétvégét mindenkinek puszi Evi
evetke
 
 


Szia Evetke!
Én fürdök reggel! :-) Tudom egy kicsit beteges, de már az évek során megszoktam, hogy reggel este tusolok! Lili szigorúan 20:30-kor fürdik. Semmi rendszert nem tartunk, csak ezt az egyet. Tehát nem bolygatja fel...... :-)))
betty77
 
 


Drága Betty:-))Ez nem beteges:-))-én is igy szoktam,valahogy frissebben indul a nap!!
Na puszi nektek!!!
evetke
 
 


Na mindenki elbujt az eső elől:-))) Jó kis szomoru hétvége ez megint igy! Tegnap beiratkoztunk az iskolába! Lányok a jövőhéten 32 leszek,a lányom iskolába megy....igy mulik az idő!NEEEEEE:-)))
Teljessen oda volt kapott mindenféle apró dolgot,és totál el volt ájulva tőle/órarend,radir,matrica../Angol inf.irattam remélem még haszna is lesz belőle!
Na megyek is du.vendégeim lesznek,kicsit rá kell készülnöm:-))
Mindenkit puszilok legyetek jók és kellemes hétvégét! Puszika Evi
Ui:Betty az MSN-ez olyan beszélgetős progi le kell tölteni és akkor tudod használni közvetlen beszélgetésre akinek szintén fenn van! Sajnos azt hiszem modemes kapcs.gáz,szegény Klárusunk is azért nem tud dumcsizni velünk! Bár megjegyzem mostanában nagyon mi se lógunk rajta!:-))))):-((((
evetke
 
 


Ezennel ünnepélyesen megfogadom, hogy mielőtt bármit beírnék ide elmentem a Word-be! Ugyanis megint írtam egy csomót és elszállt! Olyan bosszantó, pláne, hogy alig van ideje az embernek.
Szóval sziasztok!
Evetkém nem vagy ám elfelejtve! Kép Pont a naptárat lapoztam reggel és látom ám, hogy szülinapod lesz a jövő héten!
Niki husi lehet, tök jó, hogy ilyen lelkes! Te pihensz azért valamennyit? Mizujs az építkezéssel? Sógornődék, hogy vannak? Tesód?
Jó lenne már megint randiznunk!

Zsófi, de jó, hogy írtál, már azt hittem te is elvesztél! Pontosan mikorra is vagy kiírva?

Betty, szerintem ti nem is itt laktok a szomszédban! Kép Kép Kép Hogy lehet, hogy sohasem futottunk még össze? Tegnap 2,5 órát sétáltunk lent...

Klárus, tegnap láttam a Passió c. filmet. Elég véres tényleg. Ti láttátok már?

Többiek?! Merre?!

Jó hétvégét mindenkinek!
Kép
tigribigri
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?