Új privát üzeneted érkezett!

szia kata:)

ime:
Üdv itt....

Nagyon sok oldalon tudsz...
www.babafalva.hu
www.noivonal.hu
www.picibaba.hu
www.mamanet.hu

www.lilypie.com
www.wunschkinder.net
www.tickerfactory.com
http://www.pregnancy-duedate.com/
http://www.familyticker.com/ticker/

És még sok oldal....

Elkészíted a vonalzót és a BBCode (egyes helyeken PHPBB) kódsort kell bemásolni!

Felső sor... SEGÉDLETEK... azt lenyitod és ott van a profil... középtájon egy téglalap... oda kell bemásolni a kódsort!

KépKép
dorkamartini
 
 


Kata:üdvözlünk a csapatban! És gratula a két babóhoz!!


Más: Azért ez a törülközős sztori elég durva nekem ( az amúgy is érzékeny melleket még dörzsölgessük is? :roll: ) Uh........ha a doki ezt javasolja az előkészítésre, akkor úristen mi vár rám a szoptatásnál?????? :shock: :shock: :shock:

DM-es cuccokat én is szeretem ( pl nagy kedvenc a barackos bőrradíros tusfürdő)

KépKép
csikipetra
 
 


Én egyszer-kétszer alkalmaztam eddig a dörzsölgetést, de nem történt különösebb dolog. Azt mondta az orvos, hogy azért kell ez, hogy keményedjen a mellbimbó. Ráadásul ez egy nő, akinek szintén vannak gyerekei, ezért úgy gondolom, hogy neki ez vált be, azért ajánlotta nekem is. De még rákeresek a neten a témára. Hátha találok valami okosat ezzel kapcsolatban.

Kép
piciibo
 
 

 
 

Én a törölközős dologgal kapcsolatban azt hallottam, hogy semmiképpen sem szabad és csak ártasz. De persze döntse el mindenki.

t-pk
 
 


Itt Budaörsön szakad a hóóóóóóóóóóóóóóó :shock: :shock: :shock:

KépKép
csikipetra
 
 


Piciibo!

A szoptatásra a mellet NEM lehet felkészíteni, durva törölközős dörzsölgetés egyrészt fájdalmas lehet, másrészt a mell ingerelése terhesen méhösszehúzódást válthat ki (a szülés előtt, ha nagyon nem akar a bébi kibújni, szokták praktikaként emlegetni), úgyhogy akár vetélés, koraszülés is lehet belőle rossz esetben.
Én szoptattam mind a 4-et, elég sokáig (13, 21, 21, 24 hó) és nem is telt el sok szünet többször (2-3. és 3-4. szoptatása között 5-6 hónap szopimentesség volt), és ennek ellenére a 3-4. gyereknél is kisebesedett valamennyire a mellem az első szopiknál, pedig jól voltak mellre téve, heylesen szoptak.
Ez a keményedjen a bimbót sem értem, hisz épp a bimbón keresztül kell kijönnie a tejnek, az puha marad, és a szoptatás után se lesz kemény.
A mellbimbó előkészítése csak akkor lehet indokolt, ha valakinek lapos, vagy befelé forduló mellbimbója van, mert az a baba nem fogja tudni (vagy nehezen) bevenni, de ennek a "kezelésére", a mellbimbó kiemelésére van eszköz (pl. Avent termékek közül Niplette a neve), amivel fájdalommentesen és főleg veszélytelenül meg lehet tenni.
Ha valamit, akkor a védőnőnek és a nőgyógyásznak inkább ilyen szempontból kellene megvizsgálni a mellett, mert a bimbókiemelést még terhesen meg kellene tenni, plusz arra érdemes figyelni, hogy a terhesség alatt valamennyit nőnie kell a mellnek, egyébként ok lehet arra, hogy utánavizsgáljanak, hogy megvan-e a megfelelő tejmirigy állomány.

Astrid

Kép
astrid
 
 


Szia kata05!
Akkor szerintem találkoztunk, mert én már 12 előtt ott voltam, de kivártam a védőnőt, mert még csak egyszer voltam és egy csomó leletem nem volt beírva. Volt még egy fiatal anyuka, utána meg ketten jöttek. Lehet hogy az egyik te voltál ?
:?:

Vitaminokról: akkor doki nélkül is elkezdhetem szedni? Mármint ha ő nem javasolja?

Üdv az újjaknak! :D

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Sziasztok!

Itt is esik a hóóó :shock:

Most értem be,voltam az Istenhegyin.UH alapján minden tökéletes,a vérvétel eredményét nem tudtam megvárni,hívni fognak telefonon.A Hajdú Dr-nő nem akarta elhinni,hogy 15 éves fiam van :oops:
ÉÉÉÉÉÉssss összefutottam Bobokával.Sajnos mivel sietnem kellett az irodába így nem tudtam vele sokat csacsogni,de a lényeg.hogy találkoztunk.

visszaolvasok......

Kép
v.andi
 
 


Én nem vagyok ebben szakértő, csak leírtam, mit tanácsolt nekem az orvosom. A mell dörzsölése valóban méhösszehúzódásokat okoz, de kizárólag az utolsó időszakban indíthatja el a szülést. Máskor csak akkora összehúzódásokat okoz(hat), mint a szex. Arról pedig azt hiszem, egyetérthetünk, hogy nem okoz sem koraszülést, sem vetélést. :wink:
Amúgy sem hiszek abban, hogy ilyen jelentéktelen dolgok kárt tegyenek a babában. Valahol meg azt írták, hogy a pocak simogatása árt a babának, de már nem emlékszem, konkrétan miben árt. A babák ennél nagyobb dolgokat is simán kibírnak, nem azon múlik az életük, hogy simogatom-e, vagy dörzsölöm-e néha valamelyik testrészemet.

Kép
piciibo
 
 


Piciibo!

Nem teljesen értünk egyet. :wink: :)
Egészséges terhességnél sem a mell ingerlése, sem a szoptatás, sem a szex nem okoz gondot. Ugyanakkor olyan esetben, ha valakinél előzetesen gond volt (vetélés, koraszülés), vagy ennek veszélye fennáll a jelen terhességnél ott épp a méhösszehúzódások miatt ajánlják a szex, szoptatás felfüggesztését. Ugyanígy tehát gondot okozhat a mell dörzsölgetése, ingerlése is. (Azt olvastam, hogy a többedik terhességnél a méhet felkészítő összehúzódások és a vajódás megindulását jelző összehúzódások nem egyértelműen megkülönböztethetők.)
A mell dörzsölése a szoptatás szempontjából semmilyen előnyt nem jelent (ez nem saját vélemény, hanem szoptatási tanácsadóké). Olyan dolgot, ami nem is kellemes :D:D, és nem is hasznos, minek csinálni? :)
Sajnos még ma is nagyon sok tévhit kereng, és lehet hallani még nőgyógyász, védőnő, gyerekorvos szájából is, tájékozódni kell. (Pl. nagyon sok kórházban elhangzik szülés után, hogy az első pár napban nem érdemes szoptatni, "úgysincs semmi a mellben" vagy az, hogy lázasan nem szabad szoptatni, vagy az, hogy nem szabad sűrűn mellretenni a babát, mert "nem jó, ha az emésztetlen tejre friss kerül".)
Poci simogatása alhasi vérbőséget okozhat, ezért mondják, de ezt azért én túlzásnak tartom, azt elhiszem, hogy masszíroztatni nem szabad, de azért a megsimizzük a pocit nem ez a kategória.

Astrid

Kép
astrid
 
 


Sziasztok!

Csikipetra: a mákban sok vas van, egyed csak :-D amikor lehet, polcold fel a lábad, szerintem irodában is meg lehet oldani. A petrezselyem és az alma is jó vízhajtó, meg amúgy is igyál sok szénsavmentes folyadékot.

Csunyeszka: jó volt a gyerkőcös sztori :-D

Piciibo: az alvással én is így vagyok…többször ébredek, és nagyon nehezen alszom vissza. Az éhség-hányinger nálam tipikus terhestünet volt, de csak az elején szenvedtem tőle.
Vettem kölesgolyót, bekapok párat, és rendben is van a dolog :-D Én nem bírnám törölközővel dörzsölgetni a mellem, annyira érzékeny, hogy ha a póló hozzáér, már az is fáj szinte :oops:
Pocaksimogatás felfüggesztését akkor szokták javasolni, ha sokat keményedik a has.

Dorka: szerintem lehet kapni külön bimbóápoló krémet. Ja, most látom, Manó ugyanezt tanácsolta :-D

Manó: nálunk is fúj a szél, éjjel csak úgy tépkedte a tetőt…Ezt a dm-es bimbóápolót le kell mosni közvetlen szopi előtt?

T-pk: szia és gratula az ikrekhez :-D

Andi: örülök, hogy minden oké volt az UH-n :-)

Taranee: igazából egy terhességi vitaminban (és más multivitaminokban) sincs olyan nagy mennyiségben semmiből, hogy túl lehessen adagolni. Ha jónak látod, szedd. :-) Enyém doki pl. nem nyilvánított véleményt a vitaminokról, én magamtól szedtem, ameddig abba nem kellett hagyni a székrekedés miatt…

Astrid: húú, Te nagyon otthonvagy akkor szopi témában :-D (gondolom a többiek is, akik már szoptattak valaha 8) így tök jó, majd lehet kérdezni…én igazából ettől a résztől tartok a legjobban, mert elég nagy a tétje, hogy jól működjön minden szempontból a szoptatás.

A tejgyűjtő kagylóról mi a véleményetek? (egy barátnőm miatt kérdezem..)Használta valamelyikőtök?

Csajok, megint jön a tél, és marad a szél :evil: tavaszt akaroooook :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Természetesen én is a problémamentes terhességekről beszéltem, hiszen mégiscsak az a gyakoribb (szerencsére).
És nagyon idegesítőnek tartom, ha pláne első terheseket mindenféle dolgokkal ijesztgetnek. Most már szinte mindenre rámondják, hogy káros, pedig ez nem reális.
Nekem is az első terhességem, de már teljesen elegem van a sok "jó tanácstól", ami megmondja, hogy mi mindent nem szabad. Már odáig juttunk, hogy néhány kismama nem tudja, hogy merjen-e vitamint szedni az orvosa nélkül. Én ezt gondolom nagyon károsnak a terhesség idején.

Kép
piciibo
 
 


Ja, és senki ne vegye magára a kirohanásomat, mert nem nektek szól, csak most ilyen dühöngős hangulatom van.

Kép
piciibo
 
 


Andi:Gratula az UH-hoz? Hogy viselkedett bent a pocaklakó?

Szezso:A lábfelpolcolást sajna csak akkor tudom megoldani ,ha nincs bent a főnök ( japán, gondol ezzel mindent elárultam)
Megint vettem egy mákos patkót, este pedig meggyes mákos rétes lesz a vacsíííííííííííííííí :lol:

Piciibo: szerintem ma mindenki dilis ( gondolom az idő miatt van)
Én már reggel kezdtem a hisztit......

Itt már hóvihar van!!!!Sötét és hideg!!Utálom!! :x

KépKép
csikipetra
 
 


[quote="piciibo"]
írta:
piciiboNekem is az első terhességem, de már teljesen elegem van a sok "jó tanácstól", ami megmondja, hogy mi mindent nem szabad. Már odáig juttunk, hogy néhány kismama nem tudja, hogy merjen-e vitamint szedni az orvosa nélkül. Én ezt gondolom nagyon károsnak a terhesség idején.


Na, ezzel teljesen egyetértek. A fenti dolog meg nem neked szólt ám teljesen, csak nekem meg a szoptatási ilyen "vörös posztó". :D:D
Sokszor van az az érzésem, hogy a mindenféle tanácsok csak többet ártanak, mint használnak. A legtöbbször épp békén kellene hagyni az anyákat, ahelyett, hogy ellentmondó infokkal összezavarják őket. Ha valaki nem tud mondani jót, nem mondjon semmit, vannak igazán jó könyvek, lehet azt ajánlani (HORMANN, ELIZABETH; GUÓTH-GUMBERGER, MÁRTA: Szoptatás c. könyve pl. ilyen), , szerintem egy védőnőnél, orvosnál sem szégyen, ha nem tud mindent, lehetne szoptatási tanácsadókhoz irányítani a kismamákat.
Én sem voltam egyébként szoptatásban perfekt, és még most sem tudok mindent, sőt! De azt gondolom, hogy nálam a szoptatás sikere abban volt már az első gyereknél is, hogy senki nem piszkált. Nem is kezdtük egyszerűen, de valahogy egy olyan környezetben voltunk, ahol az volt a természetes, hogy szoptatunk. Nem "jó anyaság", "rossz anyaság" vízválasztó vagy egyéb hülyeség. Gyerek éhes --> anyamell. Csak ennyi. Nincs "mennyit kell szopni, mérjük, mennyit kell hízni, nem szabad csak x óránként, egyébként tea, nehogy adj, mert elkényeszteted, ne szoptass éjszaka (pláne a saját ágyban nem) mert soha nem fogja átaludni az éjszakát", stb. Akkor soha nem gondoltam volna, hogy ez ennyi indulatot kiváltó dolog lehet, ami táborokra osztja a kismamákat, de persze mindenki ért hozzá (mint a focihoz), hogy kéretlen tanácsokat osztogasson, a szomszéd hentestől a soha nem szoptatott anyósig. (Az én anyósom egyébként egy tündér, aki egyrészt maga is szoptatott, másrészt soha nem szólt bele a dolgunkba kéretlen tanácsokkal, így nem róla van szó! :):))

Astrid

Kép
astrid
 
 


Lógok a neten.:D:D:D (Na nem ám, csak számítógáppel dolgozom, a holtidőkben netezek.)

Ezt az időt! :shock: :shock: :shock: :( 20 perce olyan sötét volt, hogy villanyt kellett kapcsolnom, 10 percre rá kisütött, most megint tiszta borult, lassan megint villany kell.
Úgyhogy én ma nem szólok senkihez itthon, nehogy megharapjam! :D:D

Astrid

Kép
astrid
 
 


Sziasztok!!!
Nahát már szoptatunk,a jövőhónapban már a fősulinál fogunk tartani,mire megszülünk kész lesz a gyermek életútja!! :lol: :lol: :lol:

Dorkamartini,száraz bőrre nővéremnek a bőrgyógyász a gyógyszertárban kapható Lenola fitt fürdőolajat ajánlotta,nagyon bevált,azóta csak azt használja ha szárad a bőre,a drága neves tsetápolók maradnak a bolt polcain!!!!!

Kata(T-pk):gratula az ikrekhez,írj majd eredményeket,uh-képet kérünk.stb.Ha nem titok esetleg infokat magadról(hol.laksz?hol és kinél szülsz?esetleges foglalkozás,Spontán ikrek vagy lombik)
Atya ég de kiváncsi vagyok,(hamar megöregszem!! :lol: ; már nem!)

OEP HÍREK!!!!!!!!
Elb....ták az egészet!!!!!!a 2008-as kereseteimet kérték holott a táppénzem a 2007-esből kéne számolniuk,ők nem tudták h nekem volt akkor is keresetem? -Én:talán meg kellett volna kérdezni,mikor kérték a 2008-as hiánypótlást-megjegyzem azzal még(2 hónap alatt)semmit nem csináltak.Ja mindezt úgy nem csinálják h 6 hónap után már nincs visszaút kapsz amennyit kapsz.(nekem addig már csak 1.5 hónapom van)!Két héten belül hívnak h akkor mit is kéne nekik küldenem h tudjanak számolni!Szerintem a jövőhéten is bemegyek,akkor egy főnököt fogok kérni és ha kell személyesen adom oda a hiányzó papírokat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.03.18 14:27-kor.

sutimano76
 
 


Ja és a m.helyem könyvelője egy kisg..i,mert a márc 6-án leadott táppénzes papírom még nem kapta meg az oep!!!Tehát ő sem sieti el a küldözgetést!! :twisted: :twisted: :twisted:

Ezekután hogyan legyek boldog kiegyensúlyozott kismama????

Mondtam az oep-be az öregasszonynak h amit eddig küldtek az éhenhaláshoz kevés nem h az életben maradáshoz!! :twisted: :twisted:

Tehát nekem a táppénzt(ami 2008 nov3-tól van)a 2007-es év után kéne számolniuk,a gyedet meg a 2008-as évből fogják számolni.A táppénz nem számít ebben az esetben jövedelemnek.Abból számolnak,amikor aktív dolgozó voltál.A gyed viszont annak számít,tehát a kövi gyereknél már lehet abból számolni!!!!Ennek fejében én tuti visszamegyek fél évre dolgozni a két gyrek közt.

Boboka mik a hírek???
Andi,örülök h minden oké,nem is lehetne más!!!

sutimano76
 
 


Sziasztok!

Astrid, nagyon jól megfogalmaztad: "...hogy kéretlen tanácsokat osztogasson, a szomszéd hentestől a soha nem szoptatott anyósig"
:lol:

Na én ezért is vagyok egy kicsit úgy vele, hogy amíg csak lehet, minél kevesebb emberkének mondom el, hogy babát várunk. Persze mindennél jobban örülünk Picibabának, csak annyira falra lehet mászni a sok okostól, hogy jobb, amíg nem tudnak róla. :lol:

Igen, találkoztunk Andival az Istenhegyin, de tényleg nem volt sok időnk sajna dumcsizni.

Velünk is minden ok hál Istennek, Bátorfi doki nagyon alaposan megnézte a Picikét.

Van orrcsontunk, CRL: 65,5 mm, BPD: 20,1 mm, NT: 1,6 mm, HC: 68,6 mm, AC: 58, 3 mm, FL: 7,4 mm

Jól telt gyomor és hólyag.

A biometriai adatok alapján 12 + 0 -nak felel meg.

Na, a lényeg a lényeg, hogy szépen fejlődünk :lol: :lol:

Down kockázat: 1 : 10 790
Edwards-szindróma: 1 : 246 310
Patau-szindróma: 1 : 966 379

A szűrés eredménye: negatív
:lol: :lol: :lol: Nagy a boldogság :lol:

Süti, jelenkezz, ha megjöttél az oep-től 8)

Üdv az újaknak :wink:
De jó, hogy már ilyen sok ikresünk van :) :) Gratula :wink:

Mindjárt teszek fel egy sztárfotót 8)
Vendég
 


Közben látom megérkeztél te is Süti :lol:

Hát nem semmi, hogy így elcseszte az oep is meg a melóhelyed is.... :twisted:
Vendég
 


Sziasztok!

Eltűntem, mert teljesen kiütött a nyavalya, fel sem bírok kelni... nem tudom, mióta nem voltam ilyen rosszul... :S

Próbálok reagálni, amire emlékszem....

A bimbóm nekem is hámlik, és viszket, én is DM-es krémet használok rá, de nem mindig segít... meg is őrülnék, ha dörzsiznem kellene törölközővel.... azt hittem, ez csak nekem van, mert alapból utálok minden krémet, és azt hittem, nekem száradt csak ki....

Nekem is szokott elég erősen szúrni a jobb oldalam, főleg hirtelen mozdulatoknál... néha meg kell álljak, úgy fáj.

Az időt én is nagyon utálom, nemrég keltem, most éppen süt a nap Budaörsön, de rémlik, ha valami (akkor a hó) nagyon kopogott a tetőablakon.

Nekem állandóan hányingerem van, ha egy kis ideje nem ettem... elég kellemetlen, de tényleg elmúlik, amint eszem picit... most sajna olyan is van, hogy nem múlik el, ez biztos a betegségtől van.... :(

Üdv Kriszti80 és T-pk!

floranan
 
 


Kép

És a kis bokszolós kép:

Kép

Ja, és nem mert mondani nagyon semmit a nemét illetően, csak halkan mondta, hogy szerinte inkább lány :lol:

Szóval kezd megdőlni a csoki evés = fiú teóriám :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Végre meggyógyultunk, a férjem tegnap elutazott, így most kettesben vagyunk Lillussal péntekig ... még szerencse, hogy ő is és én is jobban vagyunk, nem tudom mit csinálnék vele betegen egyedül ...

Szóval: iszonyatos gyomorfájásom volt 2 napig, még vizet sem bírtam inni anélkül, hogy begörcsölt volna a gyomrom ... mivel egész nap alig ettem, délutánra majdnem lefordultam a székről, akkor magamba erőltettem egy kis főtt csirkemellet pirítóssal, és onnantól jobban lettem ... másnapra Lilla kezdett el sugárban fosizni, de van egy szuper homeos szerünk, az mára rendbe szedte :)

Nem is kísérlem meg visszaolvasni a topicot, annyit termeltetek :):):)

Üdv. a (számomra) újaknak, és innentől ismét vagyok :)

Jaaa, és még valamit meg kell osztanom veletek: ma megvolt a heti mázsálás, és még mindig nem híztam semmit (vagyis tartom a fél kiló gyarapodást ) :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok! :)

Üdvözlet a frissen csatlakozott kismamiknak! :) Tök sokan vagyunk már! :)

Astrid, a szívemből szóltál szopi ügyben! Engem is módfelett tud dühíteni, ha olyan osztja a hülye tanácsait, aki életében nem hogy szoptatott, de még gyereket sem látott! S mennyi ilyen van, te jó ég... :evil: :evil: :evil: :evil: De a legnagyobb bajokat a védőnők tudják elkövetni, hisz bennük az anyukák bíznak... Hála az égnek, nekem tökéletes szopipárti és széleskörű ismeretekkel rendelkező védőnőm volt a nagylányomnál, így az alapok stabilak :) :) :) Nem is volt gondom soha, mindhárom gyerkőc sokáig szopizott :)

Süti: ez durva hallod :evil: még jó, hogy bementél..
Elképesztő, mennyire nem számít semmi :evil:

Nálunk még süt a nap, összesen két percig szállingózott a hó, aztán újra napsütés, remélem így is marad!

képzeljétek, frontérzékeny a pocakom most már fix

vicger
 
 


Andi, nagyon örülök, hogy minden okés! :) Sztárfotó? :)

vicger
 
 


Napocskásabbat!

Én elfelejtettem laptopot vinni a dógozóba,így muszáj voltam dolgozni :lol: :lol: :lol:

Boboka,úgy örülök,hogy találkoztunk.Remélem sikerül azért majd összehozni egy pocakos talit,amit kimondottan a beszélgetésekkel töltünk majd.Szívből örülök,hogy minden rendben veletek.Most néztem a paíromat,miliméter eltérések vannak a babáink között.Most már nagyon kíváncsi vagyok ám a teóriádra :wink:

Floranan,jobbulást kívánok neked.Dokinál voltál?Kaptál valami gyógyulás segítőt???

Suti,ezek szerint nem volt alaptalan az OEP felé az utálatod.Most hogy így "kiszúrtak" veled,meg pláne!

Astrid,egyetértek!!!!

Petra,Junior ma rumlizott UH alatt,Hajdú dr-nő picit megkínlódott vele,mert mindig hátat fordított nekünk.

Piciibo,én ilyet még nem hallottam,hogy dörzsölgessük a mellbimbót.Ez persze nem jelenti azt,hogy hülyeség,de személyes tapasztalat,hogy az.Inkább nézz romantikus filmeket,vagy olvass detektív könyveket,de a sok internetezés inkább árt,és nem használ.Sokan hajlamosak más "problémáit" is magukra venni.

Hopp,még egy ikres kismami.Üdv közöttünk!

Kép
v.andi
 
 


Bobóka csudi klassz kis bokszoló van a pocakodban!!! :) :) Nagyon aranyos! :D

vicger
 
 


Vicger,csak neked,csak most:
Kép(most ez a telefonommal készült)

Mit érzel,amikor frontérzékeny a pocakod???

Kép
v.andi
 
 


Andi, jól látom, takarja a kis szemét?

Nagyon aranyos :wink:

Én is remélem, hogy össze tudunk majd hozni egy beszélgetős találkát. Szerintem pár hónap és nagyjából mindenki jobban rá fog érni egy kis fagyizásra :lol: :lol:

Floranan, sajnálom, hogy még mindig nem vagy jól.

Brumi, tök jó, hogy nem híztál semmit.

Én most két kiló + -nál járok :oops: :oops:
Vendég
 


Andi :) :) Integet, vagy bújócskázik? ;) Kis aranyos :D

Fáj, görcsöl. Nem nagyon durván, de elég kellemetlenül.

vicger
 
 


Na,nálam is leesett végre a kő,hívtak az Istenhegyiről.

Down kockázat: 1 : 5 100
Edwards-szindróma: 1 : 60 000
Patau-szindróma: 1 : 237 000

Mindenem negatív,így most már fellélegezhetünk :wink:

Kép
v.andi
 
 


[quote="boboka"]A írta:bobokandi, jól látom, takarja a kis szemét?

Nagyon aranyos :wink:

Én is remélem, hogy össze tudunk majd hozni egy beszélgetős találkát. Szerintem pár hónap és nagyjából mindenki jobban rá fog érni egy kis fagyizásra :lol: :lol:

Floranan, sajnálom, hogy még mindig nem vagy jól.

Brumi, tök jó, hogy nem híztál semmit.

Én most két kiló + -nál járok :oops: :oops:


Boboka: én 15 kg plusszal indultam !!!!! :) ... de a 2 kg plusz is simán beleférne, hisz már a 4. hónapban járunk :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Brumi Kép én is fél kilónál tartok :wink:

Kép
v.andi
 
 


Én benne vagyok a fagyizásba, mondjuk a KisGergely cukrászdában :D az ország legfinomabb fagyija készül itt! :D :D :D és nyáron itt Miskolcon legalább 5 fokkal hűvösebb van, mint a Nagyfaluban :D

vicger
 
 


Andi, gratulaaaaa :) :) :) :)
Vendég
 


Boboka,igen,ma nagyon szemérmes volt ez a gyerek.Nem mutatott semmit,de a dr-nő nem is próbálkozott.Én még holnap megyek a saját dokimhoz a kórházba,talán majd nála :wink:

Kép
v.andi
 
 


Vandi: nagy gratula a tökéletes eredményekhez !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="vicger"] írta:vicgern benne vagyok a fagyizásba, mondjuk a KisGergely cukrászdában :D az ország legfinomabb fagyija készül itt! :D :D :D és nyáron itt Miskolcon legalább 5 fokkal hűvösebb van, mint a Nagyfaluban :D


Kriszti!

5 évet tanultam Miskolcon, törzsvendégek voltunk a KisGergelyben .. én is megerősítem: ilyen finom fagyit sehol, még Olaszoban sem ettem !!! :) .... húúúúúúúúú, de be tudnám most vállalni :) :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="v.andi"]B írta:v.andirumi Kép én is fél kilónál tartok :wink:



ügyik vagyunk :) ... nem tudom, te hogy vagy vele, én mindig szerda reggel mérem, és mindig halálra váltan készülődök a mérlegre ... :roll: :roll: :roll: ...remélem, később sem szalad el velem annyira a ló, mint Lillussal anno ... na, azt borzalmas volt megélni ...mármint amikor egy 63 kilós nőből pár hó alatt 92 kg-ós lesz :oops: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok!

Itt is fantasztikus idő van.Hol tök sötét,hol süt a nap.De a szél az nagyon fúj.

Szoptatással kapcsolatban osztom Astrid véleményét.Sok hülyeséget tudnak összehordani emberek.

Süti OEP: :evil: :evil:

boboka gyönyörű sztárfotó! Gratulálok! :)

floranan jobbulást neked!

andi Junior tünemény.Örülök,hogy minden rendben.

Én pénteken voltam mázsáláson,és a kedves helyettes védőnő,meg sem várta,hogy megálljon a mérleg,közölte plusz egy kiló. (még jó,hogy a saját védőnőm nem ilyen gyors) :)
Megmértem magam a "szokásos" mérlegen,és azon mínusz 2.

Kép

Kép
tisz
 
 


Vicger,a XVI. kerületben a Vári Cukrászdára esküszöm,és itt 8 fokkal van hűvösebb.Na???? Kép :lol:

Kép
v.andi
 
 


Tetszenek a képek csajok!!!Andi neked se tudtak mit mondani a nemére vagy csak én olvasok úgy h fel sem fogom mit írtatok,ha már írtad bocsi?!

Örülök h meggyógyultatok!Szerintem ha volt is plusszod 2-3 nap hasmenés+hányás,no meg a kevés étel és megvan a nem kívánt fogyókúra!!!Múlthét szombaton én is még csak 1.5 + -t mértem.de nem tudom mennyi volt ebből a ruha??biztos sok :oops: :lol: .

Ha nekem egyszer valami simán menne,az lenne a csoda,eddig minden hivatallal meg kellett küzdenem!!!

Jaj el felejtettem írni az előbb h voltam turiba,vettem egy terhes farmert,kicsit nagy tehát még 2-3 kg hízás is belefér,és tök jó állapotú,ez még a kövi "10 "gyereket is kibírná.Láttam jó állapotú next farmerokat!!!Ja és 2500 volt a gatya!ÉÉÉÉÉÉÉÉs ha valaki szeretne még venni,akkor találtam egy kissebbet és 3 nagyobbat is,pontos méretet nem tudok,de viszonyításként:én 156 cm magas és 61 kg vagyok :oops: :oops: :oops: .A kicsi nekem egy számmal volt kisebb a nagyobbakat már fel se próbáltam.

sutimano76
 
 


nekem egy kiló pluszom van, /a már begyűjtött 20-on felül/.

vicger
 
 


Brumi,azért rajtam is ott a 10 kiló plusz.Szóval volt miből elvegyen.Én minden reggel mérlegelek éhgyomorra,pizsiben :lol: Danis terhességből tanulva muszáj odafigyelnem,és már nem vagyok tini :wink:

Tisz,ez nem egy Katalin nevű vénlány volt????Az ilyen mentalitású.Anno én nagyon nem bírtam,mikor ő helyettesített.

Kép
v.andi
 
 


Fagyizásban én is benne vagyok! :D

Kép

Kép
tisz
 
 


Süti,nadrágról amikor már benne vagy fotót kérünk :wink: Amúgy nem olvastál félre,Jnior még szegényke nemtelen.Nem látta a drnő.

Kép
v.andi
 
 


Andi őőőőőőőőő, de ez KisGergely, és mellette ott a Diósgyőri vár, na? :D :D :D
És persze itt vagyok én is! :lol: Na, ezt nem tudod überelni :lol: :lol: :lol:

vicger
 
 


Vicger,azt hiszem tényleg nem.Bár.....még próbálkozom :lol:

Kép
v.andi
 
 


Eddig én nem voltam fagyis,tehát azt nem tudom,de a Vári cukit én is ismerem,sütiben viszont az újpalotai Pálmai cuki a nyerő,van a Colosseumnál egy névhasonmás az NEM AZ,sőt kimondottan rossz.
A VILÁG LEGJOBB RIGÓJANCSIJA(nekem az a kedvencem)CSAK A PÁLMAI EHETŐ,a többi helyen borzalmas volt,pedig próbáltam néhányban!!!!!

sutimano76
 
 


Na, ahogy nézem itt a kilókat, ebben én vagyok az abszolut nyertes :evil: :D :oops: :cry: :lol: :shock: :?
167 cm és 86.5 kg

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

kis nagy töltött galamb. És tényleg töltött :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?