Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Jaaaj Orsi! Nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Én egy ilyen szituációban biztos abba kapaszkodnék, h nem véletlen, de valószínüleg ez kevés. :( Mit írhatnék még? Semmi értelmes nem jut eszembe. :oops:

Azért ültem ide, h megírjam, most valószínüleg ritkábban tudok csak jönni, ui az ünnepet - stílusosan - az ügyeleten töltöttük. Tegnap este óta folyamatosan fáj a méhszájam (vagy legalábbis arrafelé), és már sem állni, sem ülni, sem feküdni nem volt jó. Bementem a kórházba, megnéztek, babával minden rendben, méhszáj zárt, de egy három napos magnézium-kúrára azért bent tartottak volna. Na ebben már volt részem, mikor Gergővel terhes voltam, úh ezt inkább kihagytam (mondjuk nem is nagyon erőltették a dolgot), úh most még nagyobb magnézium adagokat szedek itthon (hova lehet ezt még fokozni?), és fekszem, fekszem, fekszem.
Szóval nem alakulnak vmi jól a dolgok, és most már tényleg nagyon aggódunk. :( Reméljük még azért néhány hetet kihúzunk, mert most még n pici a baba.....mármint korának pont megfelel, csak az önálló életre.

Ennyi voltam, ha jobban leszek jövök.
Vendég
 


Orsi!

Csodállak a hozzáállásodért, és ölellek! Tudományos magyarázatom nekem sincs, de nagy hirtelen 3 (!) közeli ismerősöm jutott eszembe, ahol a 2 terhességgel gond volt, aztán hamarosan a harmadikból megszületett a kistesó. A tiétek is meg fog, talán éppen Sebi 3. születésnapjára. :)

(Még jöhet az a zokogás... az tényleg jó...)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Pann, ne aggódj! Ha a méhszáj zárt, és a babával minden rendben, akkor ne!! A védőnő bölcs :evil: szavai után éppen ezt szeretted volna hallani, nem? Emlékszem, hogy ilyen rettenetes feszítő érzésem nekem is volt Petivel a terhesség közepe táján, nem logikus, de úgy látszik, ekkor nagyon húzódnak a szalagok vagy mik. De biztosan emlékszem erre!

Ne gondolkodj ilyeneken, hogy most mekkora, még sokáig bent lesz és kész. Oké?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 

 
 

Orsi, sajnálom, és csodállak a pozitív szemléletért, és szorítok nagyon mostantól! (Gondolj arra, hogy állítólag gyakran csak egy erősebb menses jelzi, h lett volna valami, talán tesztet se csinál feltétlen az ember ha nincs a fejében a kérdés és rendszertelen a ciklus)
Meli nektek is megy a drukk, gólya, stb.

Pann, jaj, mostmár nem is ismételgetem inkább, hogy feküdj!! Fanyalodj rá a házhoz rendelős kajára stb :wink: Minden rendben lesz, irtóra szorítunk!

Emili, nagyon boldog 2. szülinapot!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Pann, amúgy biztos attól volt ez az érzés, h koncentrálsz mostmár erre témára, i.e. a védőnő telebeszélte a fejed. Én megrögzött hipochonder vagyok, bármimet meg tudom fájdítani szerencsére különösebb betegség nélkül :wink:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Orsi
Sajnos Én se tudok mit írni,de elszomorít.Sírás lehet jó lenne. :cry: :cry:
De pár hónap múlva megint bizti jó hírekkel jösz.

Pann
Nagyon vigyázz magadra!!!Pihenj sokat.

Kditke
Ugye ma ünnepled a szülinapod?
Boldog szülinapot!

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Pann,
nagyon szorítok!

Stip-stop rossz hírek, válassz egy másik blokkot magadnak pl. 'minden rossz előjel ellenére túlhordtam a babát, jaj-jaj mit tegyek' vagy valami hasonlót.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Ó, Sno, Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:


Pann,
Az a lényeg, hogy a méhszáj zárt! Úgyhogy kitartás!!!!!!!!!!!!!!

KépKépKépKép
thelga
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Orsi! Nagyon nagyon sajnálom!!! Nem tudok okosat írni… :cry: :cry: :cry:

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Pann! Nagyon szorítok nektek!!!

…És nem utolsó sorban: Emilinek Boldog Szülinapot!!! :P

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Sziasztok!!!

Pann,Orsi hsz-én nagyot jót derültem,de remélem így is lesz és jó nagy hassal,alig tudsz majd aludni a 41.héten és már n-n szülnél....annyira sokat gondolok rátok és tényleg feküdj és egyetek inkább most néhány hétig rendelős kaját,mindegy mit gondolunk róla(én is jobb szeretem magam készíteni,de nem minden áron)
És majd férj takarít 8)

Ditke,boldogot!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok!

Micsoda hírek:(

Sno!
:cry:
Nagyon hősiesen viseled, tényleg!

Pann!
Szerintem is amig zárt a méhszáj, és a baba is szépen nő, addig nincs gond!Jó pihizést, már amennyire tudsz :roll:

Köszönjük a köszöntéseket!:)

Én is kívánok boldog szülinapot a "friss" kétéveseknek!
És Ditke, Neked is!:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pankaa 2009.07.20 13:38-kor.
pankaa
 
 


Orsi, írtam egy kérdést a levelesre! Majd ha lesz időd megnézed?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Orsi,
Sajnálom a történteket! :( Minden elismerésem ahogy viseled!

Pann,
Remélem hamar tudsz találkozni a saját orvosoddal, aki megnyugtat egy kicsit. Addig is próbálj minél kevesebbet idegeskedni és pihenj sokat! (Könnyű mondani)

Rólunk,
Ma kezdtük a beszoktatást a bölcsibe. Nem volt túl meglepő, hogy ha ott vagyok rám sem bagózik. Azt se tudta melyik játékhoz nyúljon, az újdonság varázsa.

Üdv:
Mónika

mmónika
 
 


Sziasztok!

Meli: Elképzelésem sincs mitől lehet ez az érzékenység. Bár most hallottam egy gyógytornásztól, hogy mostanában több gyereknél hallott ilyet és nagy valószínűséggel ez a hosszantartó rossz idő, sötétség, bezártság az egyik ok, nehezen viselik már. De már én is nagyon!

Orsi: Sajnálom, tényleg nagyon jól viseled, remélem így is marad.

Pann: Még egyszer: Pihenj! Pihenj!

Ditke: Lehet, hogy a suli után megnő az esély, de addig nem tudom mi miből fogunk megélni? Én se irigyelem magam.

Lorca: Remélem jobban vagytok már?

Barbi: Üdv újra köztünk! Nagyon helyes Emma, kész hölgy.

Emilinek boldog szülinapot!!!!

Dana: Laura hogy van? Gréta dettó! Én is bevetettem ez, hogy sírok, akkor ő vigasztal ezerrel. Igen hasonló rendszer van itt is. Itt 70 %-ának kell megegyezni az anyagnak.

Beszéd: Én is csatlakozok a mondatokban beszélő, mondókákat mondó gyerekek anyukái közé.

Rólunk: A hétvégén voltak itt nagybátyámék, akiknek az egy évvel idősebb kislányuk van, mint Gréta, régen raktam fel már róla képet. Most fog áprilisban születni kistestvére (lány, ami persze a nagypapámnak kicsit nehezebb volt feldolgozni, mert ő már az eddig egyetlen dédunokáját, Grétát is fiúnak várta, mert 5 lányunoka mellett csak öcsém az egyetlen fiú). Egyáltalán nem irigylem az anyját, Alexa olyan hiperaktív, hogy teljesen kifárasztott engem is a hétvégén, a kisebbre egyáltalán nem vigyáz, ellöki, figyelmetlen, nem fogad szót stb. Nagy nehéz lesz otthon a picivel és vele, ráadásul nagybátyám elég sokat dolgozik, így keveset van otthon. Igazából erről a szülők is tehetnek, mert mindent megengedtek neki, mindent megkapott.

Lenne még egy kérdésem: Gréta szinte minden éjszaka felkel és rájöttem hogy azért, mert annyira forgolódik, hogy beletekeredik a takaróba és utána zavarja. Amikor kitakarom szépen hasra fekszik és már alszik is és ha nem takarom vissza nem is ébred fel többször. Így viszont félek, hogy megfázik. Egy ujjatlan body és egy plüss rugi van rajta éjszaka és kb max. 23 fokig megy le a hőmérséklet. Mit csináljak?

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Lin!
Lilluson éjszaka egy ujjatlan body és pamut pizsi van és max. 22 fok. Nem fázik, pedig betakarózva nincs.

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


sziasztok!

Orsi!
:cry: Írtam...

Pann,
remélem, éppen pihensz és azt szuggerálod Rékának, hogy ott van a legjobb helyen! És ha a méhszáj rendben, akkor akárhol is lehet az a pocak, nem?

A felsorolt szülinaposoknak:
Emili,
Ditke,
és Brigó
nagyon sok boldogságot kívánunk
!
Vendég
 


Meli,
Ugye Ti alkalmaztátok már a Tantum verdét Dénessel? Áronnak is szeretnék valami helyi fájdalomcsillapítót alkalmazni, kicsit köhécsel, még nem szeretnék köptetőt adni......
Ja, és hogy adtad be neki???? Nekem kicsit nehéznek tűnik....

KépKépKépKép
thelga
 
 


Brigi! Boldog Szülinapot!

KépKépKépKép
thelga
 
 


Brigi, boldog 2. szülinapot!!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Csajok, a babanet bal szélén futó reklámsávban nektek is az látszik folyton, h "A hiszti a majomanyát is megtöri"?! :lol: :lol: kicst magamra vettem, már napok óta nézem... megnyugtatásnak szánják nekem?

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Brigi boldog szülinapot!!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Szép napot! :P

BRIGI!! Boldog Szülinapot! :P

Pann, remélem minden okés! Időnként azért nyugtass meg minket! ;)

Ágiboldi! Én a reklám csík nélkül nyitom meg az oldalt ;) Nem hagyom magam tudat alatt befolyásolni ;)

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Semmi kedvem ma dolgozni…

Még múlt hét előtti hétvégén beszereztük Emma szülinapi ajándékait. Van közte egy olyan (biztos emlékeztek, már akkor is volt ilyen, amikor mi gyerekek voltunk), amikor egy „tálban” halacskák vannak, és ha bekapcsolod akkor forog körbe, a halak meg nyitják-csukják a szájukat és az a feladat, hogy egy mágneses pecabottal minél többet ki kell halászni.
Na, tegnap elővettük este, csak hogy kipróbáljuk, hogy műkszik-e, nehogy élesben nagy legyen a csalódás ;) Sajna nem mágneses a pecabot, ahogy én emlékeztem, hanem sima horog van a végén, ami nehezíti a dolgot, de mi baromi jól szórakoztunk :lol: Gábor pikk-pakk kiiktatta azt a borzasztó „zenét” amit melléktermékként produkált, úgyhogy felszabadultan halászgathattunk :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Hali!!

Minden kis szülinaposnak nagyon boldogot!!!!

Lin,lehet,h igazad van és tényleg csak a bezártság és a naphiány.De pl.ma is ki akartam menni sétálni és amikor közlöm,h megyünk,akkor nem akar,pedig itthon meg már látványosan unatkozik.Mi hálózsákban altatunk.Alatta hosszú ujjú body és pizsi és zokni.Így neki kényelmes,sokat is alszik és ritkán ébred.

Helga,én a tantum verdét sprézem( :lol: )és Dénes imádja,ha nem kell,akkor is kéri :shock:

Ágiboldi :lol: majomanya :lol: én is magunkra ismerek :wink:

Kép Kép
meli1118
 
 


Brigó,
Boldog Szülinapot!

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Barbi,
emlékszem arra a halacskás játékra, de az elég pici volt (mind a bot, mind a halak). Majd erről tegyél fel képet, ha a szülinapos megkapta. Szerintem a mágneses verziót nem ajánlják ekkor a gyereknek. Ha már a retro játékoknál vagyunk, már látlak benneteket Gáborral, ahogy jövőre őrült hugó-hami csatákat vívtok :lol:

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!

Brigi!
[color=red]Isten életessen ezen a szép napon! :)[/color]

Orsi!
Nekünk van hugó-hamink! :oops: :oops:
A mágneses játékokat miért is nem ajánlják? :roll:

Barbi!
Nekem sincs kedvem dolgozni... :(

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


[quote="timocska"]S írta:timocskaziasztok!

Brigi!
Isten éltessen sokáig!

Orsi!
Nekünk van hugó-hamink! :oops: :oops:
A mágneses játékokat miért is nem ajánlják? :roll:

Barbi!
Nekem sincs kedvem dolgozni... :(

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Na, ez szuper lett! :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


:lol: Barbi, igen, képet akarunk, lehetőleg csata közben!!

Sno, megvettem tegnap a Bárány Boldizsárt. Mennyit tud belőle Sebi? Marha nehéz, én nem tudnám megtanulni! Boldinak is tetszett, de csak az elejéig (ebédszünet Borbálánál) jutottunk, mert onnantól egy nyomorék Thomasos könyvet kellett olvasnom :cry:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Igen: miért nem jó a mágneses játék? :roll:

Timó: mi is terveztük Hugó Hamit is, aztán a halak maradtak ;) Ezzel is szerintem inkább mi fogunk játszani :lol: De mi marha jól szórakozunk :D Mondjuk rá van írva, hogy „Plays a beautiful music“ :shock: hááááát... Ha hallottatok már hamis lambadát... :shock: (meg hogy hogy jön a lambada a horgászathoz :roll: ) Gábor első dolga volt, hogy szétszedte és elvágta a drótot 8) :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Orsi,
:cry: :( :cry:

Pann,
Nem tudom, hogy megnyugtat-e, de nekem is fáj minden, ami a babához közel lehet. :roll: Az új technikám, hogy Nati alacsony ágyáról felkeljek, hogy legördülök a padlóra, majd négykézláb szuszogva felkecmergek. Az egyszerű felülés már nem megy, viszonylag puha az ágy.

Van a gazdasági válságban jó dolog is. Hétfőn Robiéknak megmutatták az MTI-nek leadott hírt - a cégük bezár, úgyhogy mindenki mehet haza. Bőven lógott már a levegőben, nem nagy meglepetés. Igy most itthon van. :D Én egyenlőre örülök neki, bár egy kicsit vicces, hogy pont abban a hónapban szűnik meg a munkahelye, amikor én pont két ellátás között vagyok és 0 Ft üti hivatalosan a markomat. Még szerencse, hogy tanítok és jön az érettségi/vizsgaidőszak. Tavasszal vagyok a legnépszerűbb. :wink:
A gyerekek jobban, de még bőszen csorog mind a kettő. :twisted:

Ami viszont egy kicsit megráz, hogy Szabi egyáltalán nincs kész a kistesó fogadására. Nati 21 hónaposan teljesn készen volt rá, de ő 2,5 évesen nem lesz. :roll: Nem, mintha tudnék bmit is tenni, de egy kicsit aggódva nézek sorsunk elé.

Brigi! Boldog Szülinapot! :D

Emili, bocsi a késésért, Neked is kívánok sok boldog szülinapot. :D


Ágiboldi,
A reklámcsíkot még azelőtt be szoktam zárni, hogy betöltené a gép a lapot. Mivel te olvasod, biztos neked szánják. :lol:

Lin,
Nálunk hálózsák van, abba nem tud beletekeredni, mert vele fodul. Alatta vastag rugi, body. 22/23 fok.

Kép KépKép
lorca
 
 


Emma-száj:
Egyik este vacsoránál beszélgetünk, kérdezgetjük Emmát, hogy volt-e egyik meg másik gyerek aznap bölcsiben (Gergő, Hanka, Izsák, stb). Látszik rajta, hogy nem nagyon figyel, mindenre csak azt válaszolja, hogy „Igen”… Gábor gondolta, kizökkenti a gyereket:
- Emma, és volt ma bölcsiben Will Smith?
- Neeem, Apa! Vil-ma!

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Lorca! Sajnálom Robi állását :( Van vmi kilátásban ezek szerint, hogy már számítottatok rá?
Miből érzed, hogy Szabi nincs még kész a kistesó fogadására? :roll:

Ja igen: Emmának is hálózsák van a kezes-lábas pizsin és kb 25 fok :oops: én fázós vagyok és a gyereknél jobban fűtünk :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Vil-ma! :lol: :lol: köszi Barbi, nekem is uncsi a meló.. :lol:

Lorca, még senki nem láttam akit ennyire ne rázott volna meg, h a férjének megszűnik az állása. Engem még így is megrázna, h teljes állásban dolgozok. Irigylem az optimizmusodat :wink:

Nálunk is hálózsák. Ebbe is belecsavarodik, de legalább nem tud megfázni.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BRIGI!

Kép

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Mágneses játék,
ha a mágnest lenyelik az állítólag elég durva dolgokat csinál a belsejében, konkrétumokat nem tudok, de ezért vontak be nem régen valami játékot, mert lepotyogott a mágnes róla, és a gyerekek megették.

Lorca,
milyen az a gyerek, aki kész a kistesó fogadására, és milyen, aki nincs?
Tényleg Robinál van valami kilátás?

Hogy kell bezárni a reklám csíkot??? :oops:

Ágiboldi,
Azokat a részeket tudja, amik a Márkus László által mondott meselemez A oldalán vannak (amíg Boldizsár elesik). Tudja úgy, hogy én kezdem a mondatot, ő befejezi, de teljes versszakokat is el szokott darálni játék közben (elég halandzsásan). Most, hogy ez a délutáni altató, már elég jól megy neki, addig, hogy a Boldizsár elkezdi jóvátenni a dolgokat.
Sebi mindent megjegyez, aminek dallama van. Tökéletesen utánozza mindenkinek a szavajárását hangsúllyal együtt, és találóak a hangutánzó szavai. Szerintem tök jó a hallása azért.

Sebi-száj: "leveszem a sapkámat, had lobogjon a hajam!" (mind a fél cm)

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sno, de jó! én se tudom bezárni a reklámcsíkot, csak nem mertem monadni, mert már így is majomanyának érzem magam kvalitásaim tekintetében :lol: :oops:

A meselemezek nagyon jók, a húgommal mi is kívülről fújtuk őket. és még ma is, ha valamelyikünk elkezd egy sort, a másik tudja folytatni, és senki a világon nem érti, h mi van :D (legjobb ahol ugrott a szalag felvételkor (nekünk magnókazik voltak), és mindketten ott halandzsát mondunk.

A dolgozó nők nevében mindenkinek köszönet a gyerekszáj mondásokért, amik egy percre kizökkentenek a folyamatoptimalizációk fordításából :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Brigi boldog 2. születésnapot!

Orsi: Sajnálom! Kép

Ágiboldi: A cikkel én is szemeztem, de még nem tudtam oda jutni, hogy el is olvassam. Boldi nem javult még meg?

Kedvet kaptam a Bárány Boldizsárhoz! …

Mágnes lenyelve: azért veszélyesebb, mint a sima golyók pl. mert a mágnesek lenyelve összegabajinthatják a beleket és nem tud kiürülni sem a mágnes, sem a bélsár, és begyulladhat, míg mondjuk a golyók simán átjuthatnak a bélrendszeren.

nanica
 
 


Ágiboldi, akkor csak neked:

(Mivel Péter fiam nem hajlandó beszélni továbbra sem, a többiek gyerekszájaival (? :)) traktállak:

B-tal múltkor valami nagyon apró lego-darabot kerestünk. Egyszer csak felkiáltott: "Megvan - mondom diadallal." :shock: (kiderült, hogy a kisfiú és az oroszlánokból idézett, éljenek a meselemezek!)

Adél a nagyszülők kertjében kis ágacskákat ültetett, az egyik kis kupacba két ág került. "Gyertek, nézzétek meg a jámborszarvast!"

Meg a kedvencem: Még tavaly nyáron az úttesten láttunk egy elgázolt sünit. Este is arra mentünk, esett az eső. B:"Szegény süni, nem elég, hogy elgázolta egy autó, még ez az eső is..."

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Húúú ez a mágnes ijesztően hangzik :shock: Akkor gondolom nem véletlen, hogy a halas is már "sima" horoggal megy :roll: Egyébként nem olyan kicsik a halak ;)

Reklámcsík (csak nem tilt ki a babanet :twisted: ):
eleve úgy írjátok be a web címet, hogy:
www.babanet.hu/tarsalgo
és akkor meg sem jelenik ;)

Bárány Boldizsár nekem is felkeltette az érdeklődésemet, bár egyszer asszem már néztem és kicsit bonyinak találtam a szövegezését - mármint Emmának. Nálunk most az Anna, Peti, Gergő a nagy sláger. Asszem 5 rész van meg, de már többször elmeséltük az összeset :P

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Nekem meg tanulni nincs kedvem, pedig már nagyon kéne!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Jámborszarvas :lol:

Barbi,
APG 8) nálunk is űber-sláger. A BB csak azért került elő ilyen korán, mert azt tudom fejből, és amikor kicsinek szóval kellett tartani, akkor azt nyomattam, és most is elalvásnál mindegy mi csak monotonon sokáig lehessen mondani.

Ágiboldi,
mi ezt még filmekkel is csináljuk családi szinten. De a csúcs mondat, amire mindenkit kiráz a hideg: "Nem tudsz egyedül játszani?! Szégyelld magad!!!" Na miből van?

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Orsi, mi is a filmeket idézgetjük, olyan jó! :D

Gondolkodom, még ne áruld el!! Esetleg segíts egy kicsit! :)

A húgom hasonló okokból a walesi bárdokat szavalja a másfél éves fiának...:lol:

Ágiboldi, gyereklemezeket nem hallgattatok? Pancsoló kislány, Tündérkaszinó... :D

Meli, a "tantum verdét sprézem" nagyon jól hangzik, szerintem ezt még soha senki nem írta le. Jó ritmusa van... :D

(Mennem kell, sportolni viszem a gyerekeimet meg egy pluszgyereket, pedig úúúúúúgy elüldögélnék itthon... :? )

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!


Meli,
Köszönöm!!!! Ma kipróbáljuk mi is. Kíváncsi vagyok.....

Nekünk van mágneses horgászó. Még Karácsonyra kapta Áron. Nem tűnik veszélyesnek.Áron nincs elájulva tőle, de a szomszéd kislányék nagyon szeretnek vele játszani.
Persze Barbi, a Tiétek nagyon profinak hangzik :)

Hugó-hami otthon is van Szegeden, és már elő is vettük, de Áron feszegette a vizilovak fejét, így gyorsan elraktuk :)

Majomanya: :oops: :oops: azt hiszem, nekem is talált :)

Na, azt hiszem, elbújhatok :( Én semmilyen mesére nem emlékeszem már........ :oops: :oops:

Sno,
Honnan való az idézet?

KépKépKépKép
thelga
 
 


:lol: jámborszarvas; "feszegette a vizilovak fejét" kész vagyok :lol: :lol: :lol:

Sno, úúú, irtó ismerős!! Miből van?

Rita, zene nem jellemző, inkább mesék voltak, Óz, Alíz csodao-ban, stb. rengeteg egyéb, grimm, nép..

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Orsi,nem a reszkessetek betörők???Én is n ott vagyok filmekben,de ebben most nem vagyok biztos!!!

Annyit nevettem,tök jók vagytok....jávorszarvas és társai...hugo-hami.kész.

Rita,neked nem elég 4 gyerek :lol: :lol: :lol: ????nekem az egyemmel elindulni is balhé néha...

Kép Kép
meli1118
 
 


Idézet: meselemezről van szó, és általában mindenki félt tőle (ugye a jó meselemez ismérve).

Timo, ill. aki hasonló műtéten esett át,
nem kaptam túl sok infot elbocsátásomkor.

Mikor lehet újra próbálkozni? Nekem azt modták, hogy a szexre és az új babára is 6 hét várakozás vonatkozik (előbbire soknak, utóbbira kevésnek érzem).

Ill. mi számít még normális vérzésnek? Eddig teljesen elmúlóban volt, mint mensi végén, de egy pár órája éreztem valamit tompán, és újra elkezdtem vérezni. Annyira nincs kedvem e miatt még az orvost zargatni, de azt sem akarom, hogy gond legyen.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!

Brigi!
Isten éltessen sokáig!!!

Reklámcsík:nekem már évek óta nincs, először nem is értettem mire gondoltok.Én úgy tüntettem el, hogy kihúztam a bal oldalt telejsen, így csak a rószaszín széle látszik, semmi reklám,És így mentettem el a könyvjelzőbe is, így csak rákattintok, és már látom is a rekláémmentes írásokat:D

Mágnes:bizony bizony, azzal vigyázni kell, mert összeragadnak a belekben, és elzáródást okozhat!!!

Tantum verde:nekem is van sprays. de még nem próbáltam Eminek, mert mentolos, és csíp.

Lorca!
Köszi nekd is a köszöntést!
Hú ez tényleg gáz, sajnálom hogy megszűnt a munkája Robinak!:(És van kilátásban másik?Te hogy fogod bírni ,hogy annyi tanítványt vállalj, hogy megéljetek belőle?Na nem akarok tolakodni, csak belegondoltam a helyzetbe... :?

Sno!
Van egy vetélős topik a fogamzás rovatban, sajnos ők jártasak a témában:(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?