Új privát üzeneted érkezett!

Timo,
A mi gólyánkat szívesen elküldöm hozzátok szabadidejében. Egy kicsit túlságosan is lelkes. :roll:

Pann,
Unokaöcsi nagyon sokáig félt a Vuktól. :roll:

Lora,
Általában Füstli szokott lenni vagy Scoby-Doo. Ma az volt reggelire, de nem jött be a tuti reggeli. :lol: Alig evett belőle, szerintem egy darabot sem teljesen. Azt hiszem, ezek a terhességi hormonok segítenek, mert még örülök is, hogy nem kell állandóan főzögetnem. :twisted:
Ebédre beugrottunk az Árkádba. A gyümilevest kiköpte, a tökfőzelékből és sóskából evett 1-1 kanállal, mondta, hogy nagyon finom. :twisted: A rántott hús nagyon ízlett neki, abból megevett egy kb 3x3 cm-s darabot. Ez már délután 3 fele volt. Elég olcsón kijön a gyerek étkezése. :lol:

Kép KépKép
lorca
 
 


Boldog szülinapot akiről lemaradtam, talán még mindenkinél benne vagyok a 8 napba!!!!!!!!!!!!

Lora: Örülök neki, hogy ilyen jól vette az akadályokat Brigó!!

Pann: Gratulálok, hogy Gergő ilyen jól veszi a szobatisztasághoz vezető rögös utat. Egyébként te/ti hogy vagytok? Minden rendben van most már?

Dana: Sajnálom, de ezt még nem hallottam, hogy modulos rendszer. Ez pontosan mit takar?
Jobbulást Laurának!!!

Lorca: Gratulálok, hogy fiú!! Tudom ez nálatok nem 100 % biztos!

Kditke: Hogy alakul Tomi beilleszkedése a bölcsibe? Javul azért?
Én most ott tartok, hogy anyagiak miatt nem lehet egyenlőre második, de közben nem találok munkát sem és ki akarok mozdulni, nekem már kicsit sok itthon. Tudom ott van még a suli is, de az nagyon ritka kimozdulás. Tudom, hogy még nehezebb lesz a munka mellett tanulni, de már csak bő egy év és vége.

Május: Kelének jobbulást! Írással sokszor én is így vagyok!

Evés: Iszonyatos nálunk is. Kelés 7 körül, akkor kap tejcsit kb olyan 2 dl iszik meg. Reggelivel illetve tízóraival olyan f10 körül próbálkozunk, eredmény negyed vagy fél szelet kenyér vagy kifli vagy zsömle kis vajjal, sajtkrémmel és valamilyen felvágott vagy pici tojás (tényleg pici) vagy kis virsli (max fél). 12 körül ebéd ált. pár falat, esetleg megeszi azt a pici levest, amit kiszedtem. Utána alvás 1,5-2 óra. Kelés után nem sokkal próbálkozunk még egy kis másodikkal, nem sok sikerrel. Vacsoráig esetleg eszik még egy kis joghurtot vagy gyümölcsöt vagy kekszet és vacsi f7 körül, akkor viszont sokat eszik. F9 kakaó 3 dl.
Állítólag én is ilyen volt, anyu vitt is az orvoshoz, hogy nem eszek rendesen, ő meg azt mondta ez így is lesz később is, és tényleg, de akkor mitől hízok?

Panka: Tényleg most nektek minden sikerül, bárcsak nálunk is így lenne!

Meli: Ez szörnyű, amit írtál. Nem is tudom mit csinálnék, ha bármi hasonló történne velünk. Szerencsére nincs erkélyünk, ajtókon mindkét oldalt kilincs van.

Gréta mostanában iszonyatosan konok és verekedős lett. Hiába szólunk neki, hogy nem szabad viccnek fogja fel. Harap, csíp, ütöget. Illetve ha valami nem sikerül neki, vagy nem úgy csináljuk, ahogy ő azt elgondolta, akkor elkezd kiabálni és már el is pityeredet. Iszonyatosan érzékeny lett.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Hali!!!

Mostanában sokat dolgozok(nőnap),ezért nem volt időm jönni!!!

Lin,én is azt akartam írni,amit te,h Dénes mindenen elpityeredik!!!!Ha csak rászólok és érzi,h nme viccelünk,egyből sírva fakad.És akkor is,ha véletlenül leejtek valamit és kifolyik,lecsöppen,stb.Pedig nem is ő csinálta :o

Minden rossz evő gyerek anyukájának kitartást,én tuti kiborulnék,ha minden nap hiába főznék.Tétta-nálunk sose lesz megunva.Péntekre azt főztem ebédre spenótosan.Apa ebédeltette és evett alvás előtt és után is SOKAT!!!!

Nehéz az ÉLET :lol: :lol: remélem jegyzeitek ezeket a gyerekszáj-párbeszédeket!!!Én mindent leírok egy füzetbe,olyan jó lesz előszedni pár év múlva.

Most megyek,mert n-n fáradt vagyok,hétfőn már lesz időm jönni,holnap is dolgozom egész nap!!!!
Addig is ha gólyát láttok:egyet ide,egyet Timoékhoz :lol:
Jóccaka

Kép Kép
meli1118
 
 

 
 

Natival ma könyvtáraztunk. :) Nagyon tetszett neki és mivel őt irattam be, így ingyenes. :wink: Aki unatkozik, annak tudom ajánlani a Szabó E gyerekrészlegét, nagyon aranyoska.

Lin,
Igen, nálunk nem biztos. :wink: Én még reménykedek egy kislányban, de valahol érzem, hogy tényleg fiú.
Amit leírtál, abban van fél liter tej. Nem kell aggódni, - ahogy én sem teszem - az majdnemhogy magában fedezi a szükségleteit.
Amit leírtál, az 7 étkezés. :lol: Még ha valóban nem is sok egy-egy alkalom, de igazából nincs is esélye rá, hogy megéhezzen. Vacsora ahogy írod, rendben. Akkor mi is itt a probléma? :wink:

Kép KépKép
lorca
 
 


sziasztok
másfél éve nem jártunk itt.......................................
minden kedves anyának,lánykánaka,hölgyecskének Nagyon Boldog Nőnapot kívánunk. Kép

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Panka

Gratula a bölcsibe jutáshoz, remélem így is marad a Emili lelkesedése, nálunk is így telt az első két hét utána kezdődtek a bajok !!!De nem akarok vészmadár lenni, remélem nálatok jobban sikerül !!!! :wink:

Lin

Megértelek, az ember mindig a saját helyzetével nincs megelégedve !!!! :wink:

Pann

Gratula Gergőnek nagyon ügyi, te meg nagyon kitartó !!!!!! :wink:
orrfúlyás nálunk megyeget, de nem teli erőből, úgyhogy orrszívózás nálunk is hasonlóképp zajlik. :oops:

Timi

Talpreflexológus nem semmi !!!!! :wink:

Helga

Hogy vagytok ????
Porszívóval mi újság ????

Dana

Jobbulást Laurának !!!!!
Férjednek sikerült munkát találni ???

Meli Timi

Gólyát csakis felétek irányítom !!!!!

Sno

De jó !!!!!! :P :lol: :D (mármint amit feltettél a közösre) :wink:

Lora

Jobbulást Brigi pocijának !!!!!

Tomi vszeg náthás, hétvégén Tescóban jártunk mikor az autó nyitó gomb elromlott, így nem tudtunk hazajönni vele, mivel az immobilájzer-ezt bizti nem jól írtam-letiltotta még az indulást is !!!!! :twisted: :evil: (kulcslyuk nincs az ajtón csak gombbal lehet nyitni) :twisted:

Legközelebb ha autót veszek csak buta autót veszek amiben nincs számítógép !!!!Németországból kell az új kulcsot megrendelni, addig nem tudom, hogy járok dolgozni !!!!
(ja igen apuka telefonos szerviz tanácsára feltörte az autónkat és kijátszottta az _imm.......-t így tudta bevinni a szervizbe !!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Csak, hogy ne legyen uncsi az élet !!!!!

MINDEN ANYUKÁNAK ÉS KISLÁNYNAK NAGYON BOLDOG NŐNAPOT KIVÁN TOMIKA :wink: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kditke
 
 


Helló Kedves Nőtársak!

Véget ért az egy hetes szülinapi vigadalom. Nagyon jól sikerültek a köszöntések, Sebiből kiindulva azt tudom ajánlani, hogy a tortára fektessétek a hangsúlyt :D Annak volt a legnagyobb sikere, ill. a gyertya fújásnak, éneklésnek, tapsolásnak egy végtelen ciklusban.
Teszek majd még fel képeket a picasara, mert tesómék készítettek kartondobozból egy villamost Sebinek!

Most már itt is elújságolhatom, hogy Sebi szülinapján egy új rokon is tiszteletét tette, ugyanis bejelentkezett a kistestvére :D

A nagy ünneplésben drasztikus lépésre szántam el magam: csütörtök délután abbahagytuk a szopit, mivel barnázgatok. Nem akarom elkiabálni, de eddig semmi horrorisztikus tapasztalat, viszont a délutáni elalvás nem megy, úgyhogy azóta nem aludt délután :(
De este simán becserélte mesére, az első éjszaka nyüszögött, de azóta olyan fáradt estére, hogy nem volt gond az éjszakával sem.

Most jönnek a stratégiai kérdések:
- mikortól van védve a kismama a kirúgástól? A 3. hónaptól?
- van olyan, hogy a doki nem vesz valami miatt betegállományba?
- mennyi a betegállomány (úgy hallottam, hogy sávosan csökken a táppénz ideje alatt)?
- még arról sem értesítettek, hogy megkapom a gyest, hogy kell visszamondani, betelefonálok?

Bocsánat, hogy csak magunkról :oops:

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!

Sno!
Gratulálok!!!Nahát, ez aztán a meglepetés!!:Dnagyon örülök, tényleg!:)Úgylátszik jön a tavasz, és vele együtt a gólyák!;)
Szopi elhagyáshoz sok sikert!
Kérdéseidre én nem tudok válaszolni.Akkor nem is megy Sebi a bölcsibe?Gyest miért mondod vissza?Táppénzre mész helyette?Mert akkor igénylje meg a férjed;)Te visszamondod, ő meg megigényli.;)Vszleg hónapokba fog telni, de mire megszületik a tesó, addigra lesz egy kis "tőke" :mrgreen:
Dokihoz mikor mész?és mikorra várható a születése a tesónak?
Család tudja már?

Ditke!
Köszönjük szépen Tomika köszöntését!:)
Igen, én is erre gondoltam, hogy eleinte nem lesznek gondok, mert azt hiszi ez csak pár alkalom.Hanem majd amikor ráeszmél, hogy ez bizony minden nap így van,a kkor lesz nehezebb neki.De hátha jól veszi az akadályt;)

Én mopstanában csak ilyenkor jutok gép közelbe, így nincs is több időm, energiám írni:(Rólunk a blogban olvashattok, akit érdekel;)
Örülök ha azt tudom írni. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!



Először is bocsánat, de nem tudtam még visszaolvasni, elég zaklatott napokat éltünk mostanában. Apukám múlt héten csütörtökön súlyos szívinfarktust kapott, egyik pillanatról a másikra, semmi előzmény nélkül. Volt újraélesztés, nagyon komoly volt a helyzet. Úgyhogy érte aggódtunk csütörtök-pénteken, de hála sokkal jobban van! Vasárnap el is vonatozgattam egyedül Szegedre, és tényleg sokkal jobb színben van.
Szombaton a család egyik felével megtartottuk a szülinapi bulit, ami a fentiek miatt sajnos nem úgy sikerült, ahogy elképzeltük. Nem volt autó formájú torta sem, csak sima kör alakú Thomasos marcipánnal. Áronnak nagyon tetszett a tűzijáték, a gyertyát viszont elég lagymatagon fújogatta.
A szopit már szinte abbahagytuk, tegnap ugye a déli is kimaradt, és mégis tudott apával aludni, ennek nagyon örültem.

Bocsánat, hogy semmire sem reagáltam, majd ma visszaolvasok.

KépKépKépKép
thelga
 
 


Helga!
Apukádnak mielőbbi felépülést kívánok!
Áronnak boldog szülinapot!
Az jó, ha elvan apával is!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Helga
:( Apudnak jobbulást, vigyázzon magára!

Áron
Boldog szülinapot!


Panka
Nem lehet a párod sem gyesen, ha te táppénzen, gyeden stb-n vagy. Sőt munkanélkülin sem. Van ilyen kérdés is a gyes igénylésen, egyébként meg megkérdeztem egy munkaügyis ismit! Lényegében két ellátást egyszerre nem kaphatsz, még a párod sem.

Sno
Gratulálok itt is!!!!! :D Jó kis szülinapi ajándék Sebinek!
Kérdések:
1. Nem tudom, mikortól van védve, de Sebi miatt még mindenképp védve vagy egy darabig!
2. Van olyan, engem sem akartak betegállományba venni, aztán máshogy elintéztem.
3. Nem értem a kérdést. Ha arra gondolsz, hogy csökken-e a tp. összege, szerintem nem.
4. Passz. Gondolom segítenek, ha betelefonálsz.

Kditke
Sajnálom a kocsit. Átérzem teljesen. Mi is épp a hétvégén vettük észre, hogy a szélvédő megrepedt. Elképzelésünk sincs, hogy miért és mikor. Kőfelverődés nyoma nem látszik. Szóval mi is épp autógondban szenvedünk, most nem merem használni, mert többen ijesztgettek, hogy menet közben berobbanhat. :?
Még mindig nem oldódott meg a bölcsi probléma?
lora7
 
 


Lin
Brigi sem eszik semmit. Most annak örülök, hogy végre anyu és anyós is belátja. Eddig azzal traktáltak, hogy biztos én csinálom rosszul, mert náluk olyan szépen eszik. :x Most már náluk is koplal. :mrgreen: Ráadásul Brigócám még tejet sem iszik (tápit sem), és mostanában a joghurtot és sajtot is csak kóstolgatja. Azért apróságok mindig kerülnek bele, és míg rendben van a pelustartalom addig nem aggódok túlságosan.
lora7
 
 


Munkahely, Lora: Nálunk most az a helyzet, hogy apa felveszi a gyes-t, nekem kiadják a szabit és utána felmondanak, mivel már tavaly évvége óta felszámolás alatt van a cég. Azt mondta nálunk a munkaügyes, hogy így én elmehetek munkanélkülire.
De a munkaügyi központban még nem voltam, így nem tudom pontosan, hogy tényleg így van-e, de ha belegondol az ember, akkor ha a feleség gyed-en vagy gyes-en van és a férjet kirúgják a munkahelyéről és elmegy munkanélkülire, akkor nem hiszem hogy valamelyiket megvonják. De tényleg csak találgatok, nem tudom!

Lorca: Jó akkor nem aggódok az evésen.

Kditke: Sajnálom az autót. Tényleg a mai autókhoz szinte te illetve a férfiak hozzá se tudnak nyúlni már, mindenhez szerelő kell.

Sno: Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!! :D :D Egyre több kistesó lesz. Mikor mész uh-ra??
Kérdések: Passz!

Helga: Sajnálom és jobbulást apukádnak és kitartást!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Boldog szülinapot Áron!

Helga!
Nagyon sajnálom apudat, de biztos rendbe jön! Nekem a mamim volt kórházban egy hétig, folyton aggódok a szülők, nagyszülők miatt! :(

Orsi!
Szívből gratulálok itt is! :) Majd számolj be a tünetekről meg mindenről! :)
A kérdéseidre passz a válaszom, de ha fel tudod hívni a tb-t, ott segítenek.

Lillus megint beteg. :( :( Taknyos és köhög. Bár gyanítom, ez még a múltkori maradványa. :(
A házvásárláson már megint hezitálunk, ebben a válságos időkben nem merünk hitelt bevállalni, úgyhogy nem költözünk egy darabig. :(

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Boldog szülinapot Áron!!!!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Áron,
Boldog Szülinapot!


Helga,
jobbulást apudnak!!!

Panka,
ha el tudok menni táppénzre, akkor nem menne bölcsibe. Igen, én is úgy tudom, hogy ilyenkor apa igényelheti a gyest. Szerintem Pannék is úgy csinálták.
most pénteken megyek uh-ra, már alig várom. Úgy számoltam, hogy okt. 24 a szülés várható időpontja.
Hajrá Emili bölcsijéhez, olyan sikerszériátok van, hogy biztos nem lesz gond.

Lora,
köszi, lehet, hogy Sebi nem fogja megköszönni :D lehet, hogy egy kutyának jobban örült volna.
1. de Sebi csak addig véd, amíg gyes-en vagyok, ha visszamondom már nem, nem?
3. én úgy tudom, hogy idősávosan csökken a mértéke (első x nap y %, aztán egyre kevesebb)

Szélvédőcsere lesz, vagy javítható?

Lin, Timo,
köszi!
nem vagyok (még) annyira rosszul, mint Sebivel, de jól sem. A lelkivilágom ugyanúgy borús, mint anno, akkor az első hónapokban el sem tudtam képzelni, hogy hogy mondhatják egyesek a terhességet életük legboldogabb időszakának, ezért cserébe viszont a második, és főleg a harmadik trimeszterem tök jól telt, ezzel most is kiegyeznék.

Jobbulást Lillusnak!

Ditke,
elgondolkodtató, amit írsz a kocsiról, a miénk fapados, utólag lett beszerelve az immo, meg a központizár, és eddig csak ezekkel volt baj :evil:

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


A legfontosabbat meg nem is írtam! Sebi éppen alszik (csüt óta ez az első normál délutáni alvása), és simán elaludt, hogy ültem mellette és meséltem a B. Boldizsárt! :o Nagy megkönnyebülés.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


és megint én :oops:

Pann,
nekünk ilyen a triciklink: http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8067934-52398461/
ennek nem forog a pedálja, ha ráteszi a lábát, de legalább kerreg (engem nem zavar), és bkocsi kiváltására tényleg jó, de biztos van olyan típus, amit a tolókarral irányitani is tudsz, az sokkal prakikusabb lehet.

azt is elfelejtettem, hogy beszéltem a igazságügyi/munkaügyi infovonallal (vagy valami ilyesmi), és ott azt mondta a nő, hogy a jelen szigorítások mellett nem hiszi, hogy kiírnának, ill. hogy nincs olyan törvény miszerint csak azért ne lehetne kirúgni valakit, mert terhes :shock:

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Minden töpörtyűnek, akiről lemaradtam, Boldog 2. szülinapot!

SNO: igen megnyugtató, amit a szopi elhagyásról írsz. Én el sem tudom képzelni még a szopi nélküli elalvást. És éjzsaka, ha felébred, akkor sem kéri. Hihetetlen! :D

A bölcsit ősszel sem kezdené el, hogy esetleg napközben tehermentesítve legyél??

Lillusnak jobbulást. Lakáshitelt ilyenkor igazán jó felvenni, adott forint összeget - már ha devizában hitelezik az ember - kevesebb devizából kijön. És remélhetőleg a törlesztéskor esedékes árfolyam ennél már csak kedvezőbb lehet... (reméljük)
egyébként az is igaz, hogy most talán olcsóbban lehet lakáshoz jutni.

Helga, Apukádnak jobbulást!

mennem kell ... felébredt...
Este még jövök olvasni...

nanica
 
 


BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ÁRONNAK!

Kép

Apukádnak mielőbbi gyógyulást!

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Áron boldog 2. szülinapot! Helga, apukádnak jobbulást! Egy kis unokázás majd jót tesz neki ha már szabad..

Sno, akkor hivatalos gratula!!! :D Én azt hittem, h onnantól, h bejelented a munkáltatónál a terhességet nem rúghatnak ki. De persze ki tudja..

Na csak sikerült felkelteni a tricikli kapcsán az érdeklődésemet végül :lol: különösen a babakocsi kiváltása címszóval, mert nálunk tragikus a babakocsi-intolerancia Boldizsár részéről..

Pénteken meg mit csinált? Kiesett a rácsoságyból :roll: Épp itthon próbáltam altatni délután (eljöttünk a bölcsiből a prevenar oltást beadatni), nem akart aludni, ami rendhagyó nálunk, hanem inkább kábultra ordította magát (ami nem rendhagyó, csak nem az ágyban), de irtó fáradt volt, így többszöri bemenés, megvigasztalás után megint visszaraktam, kijöttem, erre nagy dübbenés, és ott feküdt hason a szőnyegen, persze már annyira kivolt, h ahogy felszedtem elaludt a karomban. Na persze a frász tört ki, h most akkor fejre esett? és miért kába stb, telefon védőnőnek, ne aggódjak, ne ébresszem fel, stb. Aztán mikor felkelt azonnal Thomast akart nézni, úgyhogy kutya-baja szerencsére :)

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Lin
Na jó, megadom magam. Úgy látom az a biztos, ha mindent a hivatalokban megkérdezünk.

Sno
:shock: Eddig én is meg voltam győzödve róla, hogy nem lehet kirúgni egy terhes nőt!
Tetszik a tricikli, csak egy baja van, most voltunk a Csömöri Decathlonba és ott ilyen nem volt. De akkor majd lehet megkérdezem a többit is. Bár annyi helyen van ilyen nagyjából egyforma áron, hogy lehet nem ragaszkodunk a D-hez.
Valószínűleg szélvédőcsere lesz, mert nem csak karcolás. Sajnos belül is érezni a repedést. Bár párom most nézett utána és talán meg lehet javítani. Még nem tudom... Szerencsére nálunk nem létkérdés az autó.

Ágiboldi
Jaj, szegény Boldi! Brigi ugyanígy esett ki még nyáron az ágyából. Én is aggódtam, hogy nem történt-e baja, de megúsztuk.

Timi
Sajnálom a lakást. Azért van valami abban, amit Nanica írt. A tesóm most vett fel Euros hitelt és igaz, hogy magas, és még egy darabig nőhet is, de később csak jobb lehet ennél. (Reméljük) :roll:
lora7
 
 


Lora: Ahogy írtam nekem fogalmam sincs igazából hogy van, csak azt írtam amit hallottam, meg amit én magamtól gondolok. Tényleg a hivatalos szerveket kell megkérdezni, hogy mi is a helyzett. Nálunk biztos, hogy így lesz, mert a céghez biztos felmondana előbb vagy utóbb, így inkább előbb legyen. Április közepétől tudok biztosat mondani, akkor megyek a munkaügyi központba.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Lora

Szélvédős ismerős van ha esetleg szükség lenne rá, mi kb fél éve cseréltettük ki újra és nem bolti arany áron, ha gondolod elküldöm a telefonszámát priviben és meg tudjátok vele beszélni !!! :wink:
Egyébként ha csak egy pötty akkor azt be lehet ragasztatni vannak a multik parkolóiban ezek a gyorsragasztó emberkék !!!!!
Nekem létkérdés a munka miatt sajna !!!

Apa és a főnököm felváltva hoznak és visznek majd egy hétig mig megjön Németországból az alkatrész !!!!Bár a szabinak jobban örültem volna de a főnököm inkább ezt vállalta. :oops:


Ágiboldi

Nálunk is volt ilyen hál istennek Tomikának sem lett baja a kiesés után, bár én láttam mikor kipottyant, de mire odarohantam már nyekkent szegénykém !!!!!

Helga

Apudnak mielőbbi jobbulást !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Áronnak Boldog szülinapot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Sno

Legközelebb ha autót veszünk csak olyat amit két csavarhúzóval meg lehet szerelni !!!!!!!Semmi immo semmi számítógép !!!!!!! :twisted:

Lin

A mai autókhoz nem szerelő kell, mert azt a férjem akkor megoldná, hanem INFORMATIKUS a számítógépes elemeihez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Igen vidéken még rosszabbak a munkába állás esélyei, hátha a suli után megnőnek !!!!!!!Bár ebben a világban már semmit nem lehet tudni !!!!!!!!!

Örülök, hogy nem most kezdjük nulláról az életet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem irigylem a mai huszonéveseket !!!!
Mondjuk magunkat sem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timi

Jobbulást Lillusnak !!!
Tomi is ma reggelre belázasodott és köhög éjszaka a saját köhögésére felébred szegénykém !!!!!!!! :evil:
Mit kap Lillus ????Mármint gyógyszert !

Panka

Reméljük minden OKÉS lesz a bölcsivel!!!
Nálunk napról napra rosszabb volt a végén, most el van mivel itt a nagymama és kenyérre kenheti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
(betegápolásban besegít szerencsére)

Torkom fáj, orrom folyik engem is elkapott a nátha !!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :evil:

Dana

Mi van veletek ???????????????????

Kép
kditke
 
 


Lillus! Boldog Születésnapot!

KépKépKépKép
thelga
 
 


Lillusnak nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Hali!!

Triciklik:
http://www.tulli.hu/index.php?cPath=2_592_952

Én egyébként n-n sokszor rendelek a tullitól,mert viszonylag olcsó(a 20-as puzzle 690-és ez Dénes alapjátéka,imádja őket kirakni)és nem kell mászkálni utána.Unokatesóknak és kisbarátoknak is innen rendelünk ajándékokat mindig.

Lillusnak nagyon boldog születésnapot!!!
Remélem hamar meggyógyul szegény!!!Nálunk most mindenki taknyos kicsit,így sanszos,h valaki visszafertőz minket is.

Sno,annyira gratulálok!!!!!A kedved azért borús,mert nem voltál még uh-n,nem???Én addog paráztam folytonosa,amíg azt nem mondták,h egészséges,jó helyen tapadt petezsák,x mm-es pöttöm,pulzáló szívvel...De természetesen minden rendben lesz.
Örülök,h gyorsan ráállt Sebi a szopitlan létre,Dénes is így tett anno,most már egy hónapja.Igaz,ha meztelenül lát,azért még rákérdez :lol:

Helga,remélem apud jobban van.Gyors gyógyulást neki!!!! Nálatok is tuti,h ilyen könnyen megy.Szerintem ezért jó már ez a kor aszopi elhagyására,mert annyira értelmesek és ha kapnak érzelmileg ugyanannyit,akkor nem problémáznak rajta.Mert ugye ez már nem fizikai táplálkozás.

Gyed,Gyes,Tb....nekem is rá kell kérdezni majd.Egy biztosnak tűnik,h apa veszi fel a gyest.Anyuval nekem emiatt (is)szerencsém lesz.

Autó:hát az biztos,h minél több mindent tud,annál nagyobb eséllyel megy tönkre :roll:

Lakásvásárlás:Nanicát támogatom és ehhez még az is hozzájön,h sajnos egyhamar nem lesz ebből a válságból érdemi kilábalás,így az árak csak még lejjebb mennek majd.És még nem is beszéltem a banki árverésekről(lásd N.Y.)ami bár állati elszomorító,de annak,aki kitart és akkor vásárol majd,nagy szerencse lesz.Annak,akinek elveszik....hát szemét ügy,de ez lesz :cry:

Szép nap

Kép Kép
meli1118
 
 


Lillusnak szülinapi puszik!!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Boldog Szülinapot Lillus és Áron!

Olyna jó éjszakánk volt, hogy muszáj egy kicsit kikapcsolódni. :twisted: Elvben most alszom és anyós vigyáz a gyerkőcökre. Tegnap döbbenetemre arra ébredtem, hogy Robi és Nati is itthon vannak. Nem tudtam mire vélni, este még mind a kettő kb jól volt, Robival még az 1 órási wc túrán is összefutottam és ok volt. Csak reggel 6-ig hosszú onnan az út. :lol: Nati 5 hetes egészéges sorozata megszakadt, dokinéni verdikt szerint "masszív bronchitise" van.

Ma éjszaka orrtörléssel, iszi adogatással és hátsimivel tellt. 1 körül meguntam, akkor kapott Nat köhögéscsillapítót. Ez egy kicsit tiltó listán van, mert ha nem köhögi fel a trutyit, akkor tüdőgyulladás a következő kör. Igy 2-3 körül már majdnemhogy aludni is tudtam, csak olyan 10-20 percenként kellett felkelnem, hogy az orrát törölgessem. Szerencsére 5 körül már el is aludt. Ekkor mentem ki, mert Szabi hangját hallottam, aki ilyenkor mindig mély álomban szokott pihegni.

A konyhában Robi azzal fogadott, hogy Szabi is lázas, köhög. Hogy bizonyítsa, nincs olyan jól, gondosan lehányt. :? Kétszer. Úgyhogy onnantól körülötte sertepertéltem, de szerencsére a Nurofen hatott, így 7 körül már tudtam is aludni. Tök jó. :twisted: Csak Nati aludta ki magát f9-re.

Amióta anyós megjött, mindkét gyerek jól van. :roll: Szabi virul, Nati még csak nem is köhög. :twisted: Az csak nekem jár. Robi is vissza munkahelyre. Hármaska meg mintha egy kicsit elhanyagolva érezné magát, tegnap estétől szinte megállás nélkül rugdos. Nézzük a mai nap jó oldalát. :lol: Süt a nap, nem fúj a szél. :lol:

Meli,
A kirakó nálunk is nagy sláger, de Szabi még nem tudja kirakni. :roll:

Sno,
Nem tudom a törvényt citálni, de a terhesek védettek. Bizonyíték erre a jó néhány munkaügyi per, mivel vannak olyan zsenik, akik vagy nem tudnak a törvényről (infós liba) vagy nem akarnak tudni róla.
Igy csak ismereteimre hagyatkozva. Melegen remélem, hogy azóta nem változott a kismamákra vonatkozó rendelkezés.
A terhesség kezdetétől védett a kismama, tudnia sem kell róla.
A doktor nem köteles betegállományba venni, de még nem hallottam olyan nőgyógyit, aki ne talált volna indokot.
Nem tudom, hogy működik most a táppénz, bocsi, gyes kérdés is passz.
Óriási gratulációk!!! :D :D :D
Nekem is voltak olyan ismerőseim, akik váltig állították, hogy nem terhes vagyok, hanem áldott állapotban lévő nő. Határozottan eltért a véleményem. A különbség annyi, hogy nálam a 2./3. trimeszter sem volt épp életem fénypontja.


Lin,
Mielőtt megszünteted a munkahelyed, azért kérdezd meg a munkaügyi központot is. :roll: A mi munkaügyeseink soha nem tudnak jó infókkal szolgálni, amikor tőlük kérdezek, néha kiderül, hogy még én is többet tudok a témáról :? Annyira bonyolódott már a munkanélküli segély, amióta én voltam az ('92 :wink: ), hogy rémes.

Lora,
Ha egyikünk Gyesen van, a másik miért nem kaphat táppénzt? Ez egy kicsit új. :? Ha egy átlag apuci megbetegszik, biztos nincs olyan kérdés a dokinál, hogy az ön felesége Gyesen van? Akkor fodítva miért? Egy egész év alatt azért még apuciknak is van rá esélyük, hogy megfáznak. :?

Helga,
Nagyon sajnálom, ami apukáddal történt. :( Mielőbbi jobbulást!

Kditke,
Azt hiszem, nem fogunk kulcslyuk nélküli autót venni. :twisted: A miénk lassan kamaszodik, ott még nem volt ilyen gond. :wink:

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Nagyon régen nem jártam már erre, de páran talán emlékeztem még Emmára és rám :) A szülinapos nosztalgiázás ide csalogatott az oldalra - olvasgatok ma egy ideje :D
Szeretnék minden 2 éves csemetének Nagyon Boldog Születésnapot kívánni és nagy nagy gratuláció a már megszületett és még úton lévő kistestvérekhez ;)

Sok puszi!
Barbi
barbuss
 
 


Sziasztok!

Lillusnak nagyon boldog szülinapot! :D
És jobbulást!

Lorca
Én már tényleg feladtam, hogy valaha kiigazodom ezen. Szerencsére azt tudom ami jelenleg rám vonatkozik, a többivel innentől fogva nem foglalkozom, csak épp aktuálisan.

Kditke
Sajnos nem valószínű, hogy javítható, mert ez rendes repedés, nem csak kőfelverődés miatt karcolás. Azért köszi.
Tominak is jobbulást! És örülök, hogy végre hosszabban is jöttél. :D

Barbi
Szia! Ti hogy vagytok?
lora7
 
 


Barbi, de jó!! Akár írhatnál is mint rég :D Emmának is boldog szülinapot, azt még tuti nem késtük le, mert a fiatalabbak között volt! :D

Lorca, akkor gyógyulást mindenkinek akit érint!

Hű, Lillusnak ugye kívántam már? Asszem :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT LILLUSNAK!

Kép

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Lillus,
Boldog Szülinapot!


Barbi,
Szia :D
Tényleg gyere, jó lenne újra a csapatban tudni titeket Emmával!
Akinek a szülinapját még biztos nem késtük le, mert emlékszem, hogy amikor Lillus belehúzott, vagyis pont két éve, akkor kezdett fogyni a türelmed, hogy mikor már... igaz?

Lorca,
ez jól hangzik, mondhatnám, hogy irigy vagyok...de nem. A háromgyerekesség mostanában kezd lekerülni nálam a napirendről. :twisted:
Pihenjél!
Jó is hogy írtad a rugdosást, Pannt is akartam kérdezni, hogy menyit rúgkapál a baba?
Miért van az, hogy egy itteni információban jobban megbízom, mint egy hivatalos szervében? :x
Ma a védőnő is azt mondta, hogy ő még nem látott olyant, hogy valakit ne vettek volna állományba.

Meli,
igazából nem az uh miatt vagyok letörve, de az szent igaz, hogy Sebinél az első uh hozta meg a fordulatot, amikor végre tudtam valamihez kötni az egész borzalmat :oops: Amúgy meg olyan vagyok, mint egy puskaporos hordó, úgyhogy senki ne szóljon be! :lol:

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT LILLUS!

Sno! Nektek naaagy gratula! :D :D :D
Én vagyok az embered a kérdésekkel kapcsolatban:
1. A gyes véd a kirúgástól, de ha bejelented h terhes vagy, akkor már a pici jogán is védve vagy. (Csak azt nem értem, h erre mi a garancia, mert ha nem írtunk papírt arról, h én ezt bejelentettem, akkor mindenki azt mond, amit akar, de vki a másik topikban n sokat problémázott ezen, meg utánajárt, aztán abban maradt, h ez ennyi.)
2. Akkor mehetsz táppénzre, ha rajta van a nőgyógyis papírodon az "ágynyugalom", vagy vmi hasonló. Ha egy ilyet meglengetsz a házidokinak, akkor kérdés nélkül ki kell írnia.
3. Táppénz csökkenése: könyvelő csaj hasonlóképpen reagált, mint Lora ("Nem értem a kérdést."), szerinte sem csökken a mértéke az idő előrehaladtával, úh én most éppen hiszek neki, aztán majd kiderül.
4. Gyes visszamondás: na ez passz, gondolom lehet telefonálgatni, vagy biztos van erre is egy formanyomtatványuk. :mrgreen:

Sztem is lehet kérni az apa nevére a gyest, ha az anya táppénzen van, mert semmi nem tiltja. Elég jól utánanéztem, de hamarosan ki is fog derülni, mert mi biztos, h beadjuk az igénylést.

áááá, nagyon sokat írtatok, úh gyorsan megírom még, h megvettük Gergőnek a kiságyat, és már üzembe is helyeztük. :D :D Este csak négyszer jött ki, aztán elaludt, most du.meg nemtomhányszor, mert visszaküldtem, még mielőtt kijött volna. :) Szóval megyeget a dolog, még a leesésgátlót kéne megoldani, mert egyelőre nem rohantunk el venni (8-10E Ft - MIÉRT???)

Na, vki megjött és ismételgeti: "Nagyot aludtam!", úh ennyit a visszaolvasásról. :(
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást :D

Köszönjük, jól vagyunk!
Nálunk végül úgy alakultak a dolgok, hogy tavaly júniusban visszamentem dolgozni. Emma a nyarat még anyukámmal töltötte, aztán szeptemberben kezdte a bölcsit, amit szerencsére nagyon szeret és nagyon jó helye van! Nekem is sikerült egy nagyon jó pozíciót kifognom: baromi érdekes a munka, jó fejek a kollégák, járhatok olyan időpontban dolgozni, hogy még emberi időben odaérjek Emmáért :)
Emma egyébként egy örökmozgó kis huncut :D Alapvetően nagyon jó gyerek, de persze hisztik nálunk is vannak. Egyre többet beszél érthetően – ezt azért írom, mert baba nyelven eddig is magyarázott, de most már értjük is ;) Konkrétan folyamatosan beszél :D Most egyébként a kismotor a nagy sláger, amikor nem esik az eső, akkor igyekszünk minnél többet kint lenni. Mostmár jöhetne a tavasz :)

Teszek 1-2 képet, aztán jövök majd még ha nem bánjátok :)

Kép Kép
barbuss
 
 


Áronnak és Lillusnak mi is sok boldogságot kívánunk!

Helga, apukádnak meg gyors gyógyulást!
Ditke, ha Tomika most ünnepelte a névnapját, akkor sok boldogságot! Ha nem most, akkor is...

Orsi, nektek hajrá és akkor kislányhoz kell drukkolni, ugye? (bár, már felesleges drukkolni, ő már rég eldöntötte, mi akar lenni :lol: )

A dobozvillamos szenzációs!!! Én nagyon kevésszer utaztam villamoson, de tényleg mintha ilyen kezelőpultja lenne!
(Mi csak egy szimpla kis házikót építettünk dobozból, az is munkás volt, ezért a villamos készítőjének nagyon gratulálok!)

Lora,
nálam is pont most aktuális a szélvédőcsere, szintén repedés miatt. Van casco-d? (Mert nekem a biztosító által javasolt szélvédős 4500-ért kicseréli-ez az önrészem.)

Tricikli: ha mi nem kaptunk volna ajándékba az 1 éves szülinapra, akkor csakis olyat vennék, amibe be lehet kötni a gyereket, mert R. arról is leszökött én meg pocakostul szaladtam utána. Szóval nekem nem volt a bkocsi alternatívája.... :( Ági, ezt gondold át! :wink:

Szülinap: még csak 2x ünnepeltük. Az elsőn csak mi és Kicsi mama (anyósom hívja így magát, de én őt nem, mert mégiscsak 100 kilós). Hát ez nem sikerült jól, mert Roli inkább játszani akart a mamával, mintsem tortázni. Szóval a képeken bömböl-bár Tamás szerint csak meghatódott. :lol: A másodikon (A SZÜLINAPON) nem volt vendég, gyertya sem, de jól befaltuk az általam készített gyüm. tortát. (ld. kép a picasan)
ÉS majd lesz egy nagy ünneplés 28-án az én egész családommal, amikoris az én szülinapomat is bepótoljuk, mert aznap (és csak aznap) sajnos elkapott minket a f*sós-hányós vírus :roll: .
Most éppen azon töprengek, hogy ha már itt lesz végre mindenki, megtartsuk-e Olivér keresztelőjét is......

Pann, nagyon tetszett Gergő beszólása! :lol:
Írjatok sok ilyen gyerekszáj történetet!

Az én kedvenceim, hogy "Kiborult a Roli" (vmit kiborított) és a "Sötét a anya" (lekapcsolta a lámpát a szobában, ahol voltam-vagy szó szerint értette??? :o )
És a kedvencem, hoyg hogyan lehet feleseléssel pénzt keresni:
még nyáron apukám felhívta Tamást, hogy átbeszéljék a tippmix tippeket és a kérdésre, h fog-e rúgni gólt van Nistelroy az XY meccsen, Tamás nemet mondott, Roli viszont egyből rávágta, h DE. A papája neki hitt és nyert 2,5-szeres pénzt :lol: (sajna nem tett rá milliókat, csak 200 ft-ot :lol: )

Hú, de hosszú lettem :oops: Tettem új képeket a tesókba...

Ja, Barbi, szia! Tényleg jöhetnél még!

(és most Ria és Mazsi megint eltűntek???)
Vendég
 


ja, és gólyát hozzám ne küldjetek, betelt már a létszámkeret! :lol:
Vendég
 


...és amit elfelejtettem: még múltkor írtam, h rendeltem egy (3-7 éveseknek) szóló fejlesztő magazint.
Főleg a nagytesóknak ajánlom, de a mieink is hamarosan abban a korban lesznek...
Itt lehet megnézni ill. informálódni:

http://www.csibeszkemagazin.hu/index.php?blog=3
Vendég
 


Bigsis, nagyon jól szórakoztam, főleg a sötét anyán :lol: :lol:

Barbi, milyen nagyon érdekes látni Emmát ennyi idő után (na nem mintha Boldiról sokkal gyakrabban látnátok képet :oops: ), de értitek mire gondolok.. fantasztikus mennyire felnőtt! Csak a fülbevaló a régi! legalábbis olyan..

Pann, és tényleg nagyot aludt? :wink: Sztem mi nem úsznánk meg ennyi ágyból kimászással, pedig fontolgatjuk a rács leszerelését... a kibukás óta (Boldi ágyból, én magamból)
De egyelőre bízunk a hálózsákban :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ha valaki még nem írta alá az adókedvezményt kérő papírt, tegye meg. :? Még jó, hogy majd egy hónapja berángattak a munkahelyemre, mondván, hogy alá kell írnom valamit, majd miután bebumszliztam már sem ők sem én nem tudtuk, hogy mit is kéne. Csak épp feltűnt, hogy jóval kevesebb a pénz. A jó az egészben, hogy még nincs táppénzes papírom, így nem kapok egy petákot sem tehát nem lenne egyébként se miből levonni. :twisted:

Ágiboldi,
A hálózsák nem akadályozza meg abban, hogy kiessen a rácson keresztül a kiságyból. Nati barátnője ezt hangos puffanással be is bizonyította.

Bigsis,
Sötét. :lol:

Barbuss,
Üdv újra itt. :) Remélem, legközelebb egy kicsit hamarabb is idenézel. :lol:

Pann,
Nem lehet levenni az ágy lábait? Akkor megspóroljátok a leesésgátlót. Ezért is van nálunk csak szivacs. 8)

Sno,
Puskaporos hordó? Irigyellek az energiáért. Én max egy elázott puskaporos hordóra tudnék magammal kapcsolatban asszociálni. Alaktalan és semmire sem jó. :twisted:

Hogy valami pozitív is legyen már abban, amit írok. :D Egyik nap néztem, hogy mennyire próbál manó megfelelni az elvárásoknak. Virslit eszegetett villával, némi ketchuppal nyakon öntve. Mivel mindenki más is szépen felszúrta és a szájába tette, ő is ezt akarta. Egyik kezével fogta, a másikkal pedig a villát próbálta beleszúrni. Amikor kiesett a tányérból, visszatette. Számoltam. Egy sikeres szúrás általában 6-7 próbálkozás eredménye volt. :lol:

Kép KépKép
lorca
 
 


sziaaa barbiiiii!
fúú, milyen nagylány lett emma! én is örülnék, ha néha benéznél... örülök, h minden ilyen jól alakult látom, a lakást nem adtátok el végül! :wink:

bigsis
hehehhe, sötét
elmentettem a linket, köszi!

kismamák
n n jó olvasni a beszámolókat, szinte újra átérzem :lol: . azt mondjuk én se értettem egész végig, h h mondhatja vlki a terhességre, h "élete legboldogabb időszaka", amikor én nagyjából végig aggódtam vlmin és akkor a csúcsélményt, mint szülés meg se említettem :roll: de aztán rájöttem, ami utána jön pár hét az annyira durva, h utólag visszanézve a terhesség tényleg n boldog időszak :lol: (az azelőtti életére meg sztm már senki se emlékszik igazán :twisted: )

pann
hajrá új ágy! én n f.sok tőle, mert azért - bár kele jól alszik kop-kop - azért a módszer hatékonyságát a rács alapozza meg :twisted:

helga
gyors jobbulást apukádnak!

snorsi
sztm még mindig úgy van, h kismamának nem lehet megszüntetni a mviszonyát. sőt, ha kirúgják és kiderül, h akkor már terhes volt, akkor is vissza az egész. azért gondolom, h ez még mindig így van, mert most már belevették a védelembe a lombikprogramban résztvevőket is, pedig az aztán eltarthat egy ideig.

ágiboldi
azt én is akartam írni, h nektek egyértelműen csak az a jó, amin biztonsági öv is van (lehetőleg ötpontos :lol: )
én ezt venném meg, igaz használt, de n jó márka és sztm n menő :lol: http://www.vatera.hu/smoby_ferrari_tric ... 77271.html

majus3
 
 


Sziasztok!

Szülinaposoknak újfent sok boldogságot!

Először magunkról. Pénteken felhívott a bölcsöde vezetője, hogy üresedés van és Öcsi akár mehetne is, ugyanis én annó januártól írattam be. Szóhoz sem jutottam és gyorsan haladékot kértem hétfőig. Egyrészt örülök, mert lassan 4 év után kezd hiányozni a munka és anyagilag is jó lenne az erősítés. Másrészt nagyon nehéz elengedni Öcsit, főleg, hogy Bálinttal 3 éves koráig itthon voltam. Pont most kezd érdeklődni intenzíven a világ iránt. Állandóan kérdezget, beszélget, ismétli amit mondok neki. Írtóra élvezem, hogy próbálja utánozni amit mondok, persze nem tudja teljesen tisztán. Bálint jókat rötyög amikor Öcsi a kockásfülű helyett kukásfülű-t mond. Lelkesen gyakoroltatja vele. Persze alábbhagy a lelkesedésem, amikor már 120.-jára végig kell mondani a vonatok nevét a Thomas-os könyvből. Végül is igent mondtam, holnap megyünk megnézni a bölcsit.

Sno,
Én mindkét terhességemnél egyéni vállalkozó voltam, ennek ellenére az orvosom mindig kiállított 12. héten egy igazolást. Ezt bemutatva a munkáltatónak már nem rughat ki. Mondjuk én magammal egész jól elvégeztem a dolgot, de az én időmben a 12. héttől nem rughattak ki. Azóta változhatott, de nem hiszem.

Na akkor cigiszagú bölcsisnéni megoldva.

Bálint is nagy kedvvel gondol vissza a 2 éves szülinapján kapott 3D-s vonat tortájára. Én már kevésbé. Rendelt torta volt, az íze borzalmas. Ráadásul valami intenzív kék krémmel volt bevonva, ami a lakás több pontján visszaköszönt napokig.

Tricikli,
Úgy látom kitört a tricikli láz a fórumon. Én nem vennék, kismotor párti vagyok. Azon gondolkodom elő kellene vennem Bálint babasétáltatóját. Nála nem használtuk mert fegyelmezett volt, de Öcsi nagyon szófogadatlan. Gyakoroljuk vele az úttestnél állj, kezet megfog parancsokat. Eddig azt értem el, hogy úttest közelettével vidáman nevetgélve vágtába kezd. Úgyhogy, ha motorozni kezdünk szerintem eleinte kell majd a babapóráz.

Evés,
Öcsi is egyre kevesebbet eszik és a pocakja is látványosan csökkent. Nálunk a reggeli mindig joghurt/ kefír és kakaó plusz ezek mellé ha fér kalács, vagy valamilyen kenyér. Utánna ha nem eszik semmit délig akkor jól ebédel. A délután kaotikus egy kis gyümi, kenyér féle, néha megissznak egy csomó tejet.

Ágiboldi,
Nálunk is így működik az orrszi-porszi. A porszívó bekapcsolásán veszekednek, hogy ki kapcsolja be (annó Bálint össze is rakta az orszit), aztán mindkettő futásnak ered az ágy letávolibb sarkába.

Timó.
Nálunk a jelszó: Oviba Bálintért. Erre mindig kapható Botond indulásra.

Lorca,
Nálunk is Bálint már túl van Vekerdy, Thomas Gordon stb. néhány írásán a könyvtári kölcsönzés során. :wink:

Helga,
Sajnálom a történteket, remélem apukád már jól van.

Pann,
Leesésgátlónak leporellók a matrac és ágy közé szorítva. Nálunk egy éjjeliasztalka és egy szék van az ágy mellett.

Üdv:
Mónika

mmónika
 
 


Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket! :lol: :lol:
Lillus megkapta a kuckót, nagyon élvezi, az összes plüssállatát behordja oda, ő már alig fér be! :) Tegnap még aludni is ott akart! :)

Szia Barbi! :D :D

Pann!
Leesésgátlót az RS-ben kapni 2-3 ezer Ft-ért. Ságiék vettek ott, simán rászerelték az ágyra, tök jól funkcionál nekik.

Tricikli:
Lillus kapott egyet anyuéktól, kicsit nagy még neki, nem ér le a lába. Lehet irányítani, bár kicsit nehézkes. Talán a nyáron már jó lesz neki.

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom! :D

Barbi! De jó, hogy jelentkezetél! :D :D :D Emma n nagyot nőtt! :shock: És már nem is hasonlít Gergőre. :lol:
Nagy szerencsétek van a munkával meg a bölcsivel, főleg, h még rendes időben odaérsz Emmáért! Na meg ha még a meló is jobb, mint azelőtt....az már tényleg csoda. :wink:

Timo! Sajnálom, h leállt a költözés szervezése, de megértem. Most vhogy nekem sincs/lenne kedvem hitelt felvenni. :? Ezzel együtt néha nézelődöm az ingatlanpiacon, hátha tényleg érezteti a hatását a válság, de sztem még nem. :(
Lillusnak jobbulást, mi egy hete nem tudunk kimászni a náthából. Semmi komoly, csak az állandó orrcsorgatás. :x

Tricikli: köszi a linkeket, azóta hétvégén voltunk jajdecukiilyenünkmégnincs babaholmit vásárolni, és akkor kipróbáltunk 1-2 ilyen bicót (tricót :lol: ) is, és úgy döntöttünk, h mi ezt átugorjuk és inkább a kitámasztó kerekes biciklire váltunk. Elvileg a 12"-os már 2 éves kortól ajánlott, és valószínüleg hosszabb ideig tudjuk majd használni. :roll:

Réka-baba: csatlakozom az előttem szólókhoz, a terhesség nekem sem az a "leányálom". Mióta betöltöttem a 20. hetet, kezdtem magam újra embernek érezni, de azóta meg annyira elkezdett nőni a pocak, h most ez kezd zavarni. :? Közben persze folyamatosan aggódom, h legaláb a 36. hétig húzzuk ki vhogy, és minden hetet megünnepelek, amit sikerült betölteni.
Egyébként van jó oldala is - nyilván. Most már folyamatosan érzem a mocorgást, láthatóan púposodik itt-ott a pocak, így már meg tudjuk különböztetni - méret alapján - hogy itt a popsija/buksija vagy a keze/lába, és lehet vele játszani....aranyos. Emlékszem, Gergővel is pont ilyen volt. :lol:

Írok még egy gyerekszájat, aztán megyek, mert a derekam megint vacakol:
Vacsorázunk, Gergő szokás szerint csak turkál, szórakozik, majd közli, h elmegy.
Kérdezem tőle, h
-És mi lesz a vacsorával?
-... (csak néz)
Egyszerűsítem a kérdést:
- Nem vacsorázol?
Mire ő:
- Már vacsoráztam....délelőtt.
- :shock: :lol:
Vendég
 


Tudom már, mit akartam még kérdezni:

Dana! Hogy van Laura? Remélem gyógyulgat!

Timo! Köszi a leesésgátlós tippet, mindjárt meg is nézem, hátha fent van a honlapjukon.
Vendég
 


Lillus Boldog szülinapot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lora

Aranyos vagy köszi a hiányolást, de kicsit kiakadtam, mert már az autó az utolsó csepp volt a pohárban !!!!! :oops:
Reménykedem benne, hogy minden egyenesbe jön !!!! :wink:


Igen Tomika most tartotta a névnapját köszöni a köszöntést !!! :wink:

Kép
kditke
 
 


Jó reggelt!

Próbálom felvenni a fonalat ;) Biztos lesz, ami kimarad…

Lora, hogy van Brigi? Tényleg ilyen hosszú a gyógyulás? :shock: Hú, nem gondoltam volna… :(

Pann! Igen, már nem hasonlít :D Gratula Réka babához!! :D
Irigykedem a szobatisztaságra! Nálunk Emma elvonul a szekrénybe kakilni :roll: Ha próbálom bilire/WCre ültetni, akkor inkább nem csinál semmit. Ha hagyom a szekrényben egyedül „alkotni”, akkor tuti a siker… :roll: Na de a bilit azért csak nem adom be neki… :shock:
„Nehéz az élet” – majd’ bepisiltem :D Nálunk a múltkor ez volt (Gábor kinyírna, ha tudná, hogy leírom… :twisted: ):
Gábornak alsógatyákat vettünk, amiket otthon felpróbált. Közben Emma motorral rodeózott a lakásban, majd egyszercsak kiszúrta az apját alsógatyában. Meglátta a „csomagot” elöl, oda mutatott és közölte:
- Kaka!
:D

Timó! Megértem a dilemmát a házzal kapcsolatban :? Kuckó nálunk kari aji volt. Azt hittük, hogy nem akkora sláger, míg nem sikerült azt a merevítő rudat eltörnöm :roll: Egész este mondogatta, hogy „Eeetőt a kuszkó! Anya eeetőte a kuszkót!” :shock: Úgyhogy másnap beszereztünk egy másikat :D

Tricikli – nálunk most kismotor. Egyenlőre nem tervezek váltani ;)

Május! Igen, végül nem költöztünk. 5 hónapig húzódott a lakáshitel ügyintézés: megvolt a cserepartner, de a 2 bank képtelen volt lepapírozni az ügyet, mivel csere, pedig semmi akadálya (anyagi) nem lett volna :shock: :evil: Aztán 5 hónap után közös megegyezéssel feladtuk a dolgot, azóta is jóban vagyunk a másik párral, összejárunk :D Csak nekem SOS vissza kellett mennem dolgozni… :roll:

Orsi! Igen, jól emlékszel, 2 éve ilyenkor már kibírhatatlanul hisztis voltam :D Minden tisztelet a férjemé, hogy elviselt… :D Gratula a babához Neked/Nektek is!!

Lorca! Neked is gratula hármaskához :D Becsúszott babához: nekünk most nézett ki úgy, hogy védekezés ellenére becsúszott egy baba :roll: Tervezünk tesót, csak eredetileg kb 2 év múlvára, de nagyon megörültünk, én teljesen beleéltem magam, aztán nagyot koppantam amikor végül mégis megjött :cry: Viszont lehet, hogy újragondoljuk a tesó kérdést és nem várunk olyan sokáig ;) Minden jó valamire :D

Evés - bölcsiben nagyétkű, otthon turkál… :roll: Bár mintha kicsit most javult volna a szitu...

Panka, szia! Szuper a siker széria! :D Bocs ha lemaradtam: neked is megvan már itt a munkád?

Ditke! Mi volt a probléma a bölcsivel? Nálunk fél év után volt most pár sírós nap, ami eddig sosem… :shock: Fene tudja miért :roll:

Bigsis! Gratula Olivérhez :D „Sötét” :D

Most mennem kell, így is sok lettem :oops:
barbuss
 
 


Sziasztok!!!

Olyan sokat írtatok és most n-n kevés az időm,nem is reaglok,ne haragudjatok.
Dénes egyik nap zabálnivalóan édes,másik nap meg a hajam égnek áll.Nem tudom mi az oka,de jó lenne végre egy kis nyugi.Ma apa tanfolyamon lesz egész délután és cska éjjel jön haza,remélem mi itthon nem szedjük szét egymást :)

Barbi,szia,én nem ismerlek,de jó,h visszajöttél,aranyos kislányod van és milyen jó a humora :lol: kaka :lol:

Bocs,tényleg csak ennyire futja!!!!
Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118
 
 


Barbi, szuper, mostmár rendesen visszacsatlakoztál :D már csak egy vonalzó kéne, h ne kelljen 2 évnyit visszalapoznunk a szülinapi dátumér'! :lol:

Kuszkó nálunk "sátort" néven fut (amúgy is sok szó végére rak egy 't' hangot, az apukám szerint ez már az állítmány helyét jelöli :lol: ), és tegnap is benne időztem kb 15 fejjel lefelé parkoló :?: matchbox társaságában :roll: )

Akkor Tominak boldog névanpot!

Laura hogy van?

Sno, megnéztem a képeket, az a villamos fantasztikus!!!! Én nem gondoltam, h életnagyságú (mármint Sebinagyságú)

Bigsis, nálunk is kedvenc ez a fakirakós, kb 5 másodperc alatt kirakja, míg én egy csomó ideig szerencsétlenkedek vele ha nekem kell elpakolni :lol:
Testvérek cukik együtt!!

Május, tricikli tipp nekem nagyon tetszik, főleg, h ferraris. De asszem maradunk mi is a motor(t)-nál. Boldiapu amúgy megvétózta a biztonsági öves verziókat, majd meglátom hogy inal utána.. :lol:

Ellenvélemény: nekem tényleg a terhesség volta a legszebb időszak. Semmi gondom nem volt, és meglepően keveset aggódtam magamhoz képest (biztos vm hormon), ill. még migrénem se volt, egyszóval fantasztikus időszak... szülést leszámítva...
De azért még nagyon nem vágyom rá megint, úgy élvezem ismét az életet, és főleg Boldit, egyszerűen lusta lennék egyelőre megosztani a figyelmem. De majd pár év múlva!!

Kép
Kép
agiboldi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?