Új privát üzeneted érkezett!

HURRÁ, HURRÁ, csoda történt, Ádám rábólintott az uh-ra! :D :D :D Bemegyek, és megmondom a dokinak, h addig nem megyek el, amíg ki nem deríti, h ki lapul odabent! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


És feltétlenül írd meg ha kiderült!!! Nagyon izgi!

Én is pont ezen gondolkoztam, h véletlen volt-e, de sztem igen, mert még sose próbálta, és elég gyáva az ilyen kísérletekhez. Rémísztő volt. A szekrényajtótól pont nem láttam a kádat, és semmi különöset nem hallottam, csak olyan rossz érzésem lett, erre odanézek és Boldi sehol, ki se lógott csak az egyik karja, azt se tudtam hány másodperc telhetett el, de biztos nem sok mert akkor nyelt volna szegény. És tuti, hogy magától nem tudott volna felülni, ebben biztos vagyok, vagyis igaz az, h egy ekkora gyerek derékig érő vízben is megfulladhat. (Boldiapu szerint nem ilyen egyszerű, mert előbb utóbb úgyis csapkodott volna stb és akkor meghallja az ember, de mondjuk azt azért nem szeretném megvárni)

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!


Lora
Hogy van Brigi?

Ágiboldi
Én is ki szoktam futkozni a fürdőből.MOst maradok.Remélem nem lesz ilyen.Nálunk bölcsibe is volt farsang és be is öltöztek.Gyerekek élvezték,de Én mire kitaláltam mi lesz verejtékeket izzadtam.

Pann
Laura pont ugyanezt csinálta minden UH-n./Csak nem Réka/Doki fél órát lesegette mire pár másodpercre elvette a kezét.De az arcát se nagyon akaodzott megmutatni.

Sno
Torta jelmezt hogy csináltátok?

Nanica
Nem is gondoltam van ilyen könyv amibe farsangi jelmezötletek vannak.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 

 
 

Sziasztok!!!!

Ágiboldi,simán futkos a hideg a hátamon!!!Elképzelem,ahogy fekszik a Boldi a víz alatt :shock: :shock: Nálunk otthagyás szóba sem jöhet,mert Dénes dedósan fürdik:a nagykádba beleállítva a fürdetőállvány és abban a gyerekkád(nagyobb méretű) :oops: :oops: mi még nem értünk meg rá,h minden este fél órát ázzon,ebből meg ki lehet venn 10 perc után a hidegségre hivatkozva(beválik)szóval ha otthagynánk n-nagyot zuhanna.

Pann...édes lehet a Réka ahogy takargatja magát.Szégyenlős :o Várom a jelentkezésed!!!!!

Na,kinek van 2 csíkja??????32.napon vagyok és úgy tűnik ez már talán baba !!!!!Jövő hétre be is ütemezem az uh-t,ha addig nem alakul valami rosszul!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Meli, gratula!!! És nem ezzel kezded? De ez már nem a mensi előtti akció eredménye ugye, hanem egy friss a múltkori dokis uh-os bíztatás nyomán?

(amúgy nagy kádból is ki lehet venni 10 perc múlva, legalábbis mi ezt tesszük)

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ági,nem ez már valszeg rendes középidős együttlét eredménye....még nem bizakodom nagyon,a múltkorin okulva,de azért n-n remélek!!!!
Most azon parázok,h pattanásos vagyok és én sose vagyok az,amikor Dénest vártam,akkor sem voltam.....hát igen,ahogy Sno mondta,mindig csak az izgalom...

Nagy kádból Dénes cska akkor hajlandó távozni,ha már teljesen széjjelázott 8) 8)

Kép Kép
meli1118
 
 


Meli,
akkor tehát van egy pozitív teszted? GRATULA!!!!

Nekem kezd az agyamra menni a dolog, eddig úgy voltam, hogy augusztusi ne legyen az még meleg, szeptemberi szupi lett volna, októberivel még kiegyeztem volna (de ez a hajó is elment), a téli hónapokkal viszont annyira nem szimpatizálok :roll:

Ágiboldi,
jó hogy mondod, én kiszaladgáltam pont a leírtak miatt, hogy majd meghallom, de szerencsére nálunk is apa fürdet általában, de eztán nagyobb önfegyelem.

Pann,
Naaaaaa?

Dana,
tortajelemez: 80-as években divatos hosszú szoknya, lefelé bővülő, három vízszintes csíkból összevarrva (rózsaszí árnyalatai), ebbe kartonból egy hengert varrni, mint egy abroncs, a szoknyát húzentrógerrel :-) rögzíteni, vattából tejszínhabcsókokat ragasztani rá, és egy gyertya a fejre. Ha nem érthető, kérdezz, és próbálom jobban leírni.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!


:D :D :D KISLÁNY!!! :D :D :D És szerintünk gyönyörű, de hát muszáj is, h mi annak lássuk! Mindenesetre nagyon-nagyon boldog vagyok! :D :D :D Töviről-hegyire átnézték, szerintük is minden tökéletes, mégis vhogy megnyugtatóbb volt látni is, nem csak hipp-hopp kapni egy papírt azzal, h minden rendben. :roll:

Meli! GRATULA!!!! :D :D :D De jó, de jó, két csík! Ráadásul már a 32. nap, szuper! Nagyon drukkolok! :wink:

Sno! Én azt mondtam, h bármit, csak nyáron ne kelljen nagy terhesnek lenni. :lol:

Jelmez-ötlet: ezt a tortát is megjegyeztem! :wink:
Vendég
 


Pann,
Éljen Réka! Mostaztán hiper-szuper irigy vagyok!

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


De jó híreket olvasok! :lol:

Gratula Pann és Meli.

Pann
Akkor családban egyenlő lesz a nemek száma. :D
Megkérdezhetem,Te általánosba tanítasz?Lenne egy nem most ide vágó kérdésem.

Meli
Dehogy alakul valami rosszul.Ez már bizti baba.
Csak az a gond annyit olvasok itt babákról,hogy 2 hete Zsoltinak felvetettem mi lenne jönne a harmadik./de csak álom/

Sno
Kitartást.Nem sokára itt a ketteske.
Köszi a leírást,elmentettem.Így érthető.

Nem panaszkodni akarok,de ennek a hétnek vége lehetne már.Laura mint egy turbó disel.Ha nem ül és legozik vagy a babakocsiját tologatja,akkor mindig valami rosszaságon töri a fejét.Ma este csak a velux ablakomról tépte le a hosszú függönyöm karnissal együtt.Utána királylányt játszott.És még azt gondoltam nem kreatív ebbe a korba a gyerek.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Sziasztok!

Ágiboldi: én is ki szoktam szaladgálni, de ezentúl tuti nem teszem. Bár talán az úszás arra jó volt, hogy 3-5 másodpercig ilyedség nélkül elvan a víz alatt, de ha bepánikol... huh, belegondolni is rossz!

Meli! gratu a teszthez... :D Párod mit szólt?

Pann, a kislányhoz szintén gratulálok, olyan jó volt olvasni a hszt- csak úgy ragyogott! :D

SNO: Sebi még mindig fájdalmasan kakil? Vagy már elmúlt?

Szomszéd kislánynak is hasonló gondja, nála kiderült, hogy azért fáj - és azért tartja vissza az amúgy lágy kakit is, mert berepedt a nyílás, és fáj a seb, ami ördögi kört indított el. Remélem Sebi jól van...

nanica
 
 


Sziasztok!!!!

Köszi a gratulákat,n-n rámfér.....ma is teszteltem egy sokkal erősebb 2 csíkosat ,de mindig azt érzem,h most fog megjönni...folyamatosan feszül a hasam és fáj is!!!!Annyira izgulok,még jó,h nem n érek most rá gondolkodni,mert a 7vége kész káosz lesz :lol:

Sno,én sem szimpatizálok egy esetleges december végi szüléssel....ha ez most sikerült és tényleg baba,akkor októberi lesz,ami szuper!!!Remélem azért ti esélyesek vagytok egy novemberire 8)

Nanica,apa boldog,pláne,ha ez most valóban összejött.Szerintem ő is az uh után éli csak bele magát...

Pann!!!!!!!!!!!!!!Mondtam,h kis szégyenlős lányka!!!!N-n
gratulálok!!!

Dana,édes lehet Laura függönytépés közben......no jó,tudom,nem is olyan vicces....kitartás!

Képzeljétek,este nem volt szopi....annyira elkopott már a tejem,h napok óta csak az üreset szopizta.Tegnap este elmondtam neki,h anyának elfogyotta teje és ma este csak mesélni fogok.Egyetlen zokszó nélkül tudomásul vette és odabújt az ölembe.Olyan boldog voltam!!!!!N-n ügyes volt,aki hasonló cipőben jár,annak állíthatom,h gyorsan és könnyen megy. :) :)

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok!

Pann!
Gratulálok a kis nunishoz!!!:DSzerintem ne érezd rosszul magad az érzéseid miatt, talán csak simán csalódott voltál, hogy nem úgy történta dolog, ahohy képzelted.Én is nagyon szerettem volna tudni mielőbb a nemét, de én indig azt mondtam, hogy persze, ha minden rendben van vele, jók a vizsgálati eredmények, akkor utána az az első, hogy milyen a neme.Szerintem kevesen vannak akik nem kíváncsiak rá.Derhát már úgyis kiderült!;)


Ágiboldi!
Meniy vízben fürdik Boldi?Mert Emili ha bele is fekszik, akkor is csak a füléig ér.Én ki szoktam menni, mert ő mindig haburcol, és hallom hogy énekel, meg locsolja avizet.:DDe csak amig a kajáját melegítem, meg ha egyedül vagyok.Egyébként mindig Tomi van vele., ő is fürdeti.
Boldi miért merült el?Búvárnak készül? :lol:

Meli!
Gratulálok, akkor megint csak halkan :wink:
Dénes jól vette az akadályt :wink:

Dana!
Laura királylány:
:lol: , gondolom te már nem láttad ilyen viccesnek:)

Tegnap megnéztünk egy pár albit, és csak 1 esélyes van, honap megint megyünk egyet megnézni(vagy többet, ha találunk addig)Most anyóséknál vagyunk, így csak 3/4 óra az út.

Ja, és képzeljétek lesz állásom!:DTegnap kaptam a jó hírt, hogy az egyik asszisztensnő felmondott(csak szóban, még nem írta alá az új szerződését).Április egytől menne el.Deháűt csak akkor megxyek, ha találok bölcsit :roll:

Nem is érek rá most nagyon, keresgélem a kégliket.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Pann, de szuper, kicsit most még én is irigy vagyok, bár még nem aktuális! Egyébként még tegnap éjszaka csak ezért bekapcsoltam a gépet, olyan kíváncsi voltam :lol: csak már fáradt voltam reagálni :wink:

Panka, Boldi vize a pocakját pont ellepi, de azért hónalj alatt, mert elég hűvös a fürdőszoba, mindig félek, h megfázik ha kevés a víz.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Nanica,
voltunk tanácsadáson, és a doktornő Laevolac-laktulóz szirupot javasolt, szerinte is berepedhetett, és elvileg kakilás előtt be kéne kenni a fenekét lidocain kenőccsel, de a gyógyszertárosnő ezt nem javasolta, úgyhogy csak a szirup megy, majd beszámolok az eredményről.

Panka,
de jó lenne, ha lenne állás és bölcsi (Boldiékhoz biztos felveszik :D )

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!

Mivel az elmúlt bő egy hónapban nem volt egy csepp időm sem, így csak néha-néha olvastalak benneteket. Nem tudok mindenre reagálni, meg már sok minden elavult.

Gratulálok az újabb kis babákhoz, remélem mindenkinek jól fog telni a terhessége!

Gratulálok a Rita az államvizsgához, Dana a vizsgákhoz!

Pann gratulálok a kislányhoz!

Orsi: Azt hiszem kb egy éve mi is azt a szirupot vettünk és jó volt.
Mi sajnos a bilivel vagyunk úgy, hogy akkor nem kakilunk. Valamelyik nap reggel is mondja, hogy megy kakilni és bújik el.
Kérdezem: Nem próbáljuk meg a bilibe?
Gréta: De.
Semmi. Pedig ha ő mondja, hogy megy akkor mindig van kaki és már máskor is jártunk így.

Agiboldi: Nálunk vagy Zsoltival vagy velem fürdik Gréta, ha viszont egyedül vagyok vele itthon, akkor egyedül fürdik és akkor ki szoktam menni gyorsan rendet rakni és a tejcsit elkészíteni. Lehet, hogy most már nem teszem.

Panka: Gratulálok Pesthez, az állás lehetőséghez, reméljük az albi és a bölcsi is össze jön.

Rólunk: Nehéz volt ez az időszak. Nagyon sokat kellett tanulnom, Gréta sokat volt len a mamával, papával és nekem nagyon rossz volt, hogy nem vele foglalkozom. Nagyon megviselt, már sokszor azon gondolkodtam abba hagyom ezt az egészet, de már csak a harmadik év, már be kell fejezni.
Most már nagyon mennék vissza dolgozni, de eddig sajnos semmi esély rá, voltam egy-két állásinterjún, de nem hívtak vissza. Az a baj, hogy nő vagyok, fiatal, tapasztalatlan és még hozzá gyerekem van. Rita, ahogy olvastam a te a hsz-edet, rögtön magamra ismertem benne.
Közben meg hiába foglalja le az időm nagy részét a tanulás, sokszor nem ott jár az agyam. Sokat vagyok itthon, sokat tűnődök a jövőnkön.
Kicsit nehéz is és nagyon jó is olvasni, hogy mindenkinek lassan már jön a második illetve harmadik. Én is nagyon szeretnék már, de elsőnek saját házat szeretnénk, amihez munka kell elsősorban. Ha már dolgoznék könnyebb lenne, hogy nem rágódnék ezeken egyfolytában, mert már őrületbe kergetem magam vele.

Közben van egy gyönyörű kislányom, akin szinte ámulok, hogy mennyi mindent tud már és mekkorát nőt. Gyönyörű szépen mondókázik. Tudjuk már a Süss fel napot, Kerekecske gombocska, Mókuska-mókuskát, Cirmos cica jajt, Ciróka-marókát, Boci boci tarkát, Csip-csip csókát, meg még sok mindent. Van egy ilyen éneklős könyvünk, amiben kb 30 ilyen ének- mondóka van és azt minden reggel végig kell olvasni. Egyre többet megjegyzett belőle, már szinte minden második megy. Azokat nekem már nem is szabad énekelnem, azt csak ő.
Szerencsére (kop-kop-kop) egész télen szinte nem volt beteg, kétszer volt két napos megfázásunk és ennyi, pedig januárban mindenki beteg volt körülötte.


Kicsit azt hiszem sok lettem, nézzétek el nekem, régen voltam.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Ja és nálink egyfolytában ez megy:

Mit csinálsz? Mit csináltok? Mi az? stb.

Pann: Szomszéd: Én is fiatalon szültem, 22 voltam és nem bántam meg.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Mi is próbáltuk, hogy csak bugyiban lesz Gréta, pelus nélkül, amikor egy-két hete nekünk is nagyon piros volt a popsink. Nem is szólt és a mamiék szönyegét összepisilta és nem is nagyon zavarta.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!

Na ma egész nap nem volt babanet.:(
Tomi búcsú bulin van:)Holnaptól nem dolgozik, intázi a papírmunkát:)
Sikerült albit is találnunk, zuglóban, egy csendes utcában, 3 lakásos társasházban.Kicsi a világ, mert a tulaj az Tomi mostani munkatársa(bár nem közvetlen), és felettünk laknak, 2 gyerekkel.Kislányuk Emikével idős, a fiú 4 éves.Alattunke gy idősebb házaspárlakik.Reméálem tényleg csendesek!A ház nem régi, 2000 vmennyiben épült.

Bölcsi nem biztos hogy lesz, telefonon legalábbis nem biztattak:(Max. szeptembertől.Van egy nagyon közel, gyalog pár perc.

Ágiboldi!
Hová jár Boldi bölcsibe?Bár szerintem tőlünk messze:(

Lora!
Ti is zuglóban laktok, ha jól emláékszem?Meg Lorcáék is?
Infók jöhetnek, játszótér(egy van a közelben), játszóház ügyben.Meg minden érdekes dologról:)

Hó végén fogunk költözni, előtte lesz még egy tisztasági festés is.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Pann
Gratulálok Rékához! :lol: :lol: :lol: Remélem nem növeszt kukit! :lol: Brigi csak a 31. héten volt hajlandó megmutatni milye van, pedig előtte is voltunk már pár uh-n. Úh. örülhetsz, hogy sikerült megtudni. Sikerült egyből, vagy noszogatni kellett?

Meli
Neked most akkor lehet gratulálni? Mindenesetre nagyon drukkolok!

Sno
Legfeljebb lesz még egy tavaszi kisbabád! :wink: Egyébként mi bajod a téli szüléssel?

Ágiboldi
Fúúúú, még jó hogy nem történt baj! Nálunk is apa fürdet, időnként kimegy ő is. De ezentúl nem fog! :twisted:

Lin
De jó, hogy jelentkeztél!
Hát igen, nehéz dolog állást találni kisgyerekkel, főleg a jelenlegi helyzetben. De kitartás (mondom ezt magamnak is), minden meg fog oldódni! (és majd jön helyette más..., fő az optimizmus! :twisted: )

Panka
De jó, ti is Zuglóba jöttök! :D
Itt megtalálod az összes zuglói bölcsi elérhetőségét: http://www.zuglo.hu/wps/wcm/connect/Zug ... Sznevid=25 Térképen meg tudod nézni melyik van hozzátok a legközelebb. :wink: Melyik utcában, merre fogtok lakni? Nem hiszem, hogy túl közel hozzánk, mert mi a Füredi ltp-n lakunk, és erre alig van új ház. Cím jöhet priviben is, kíváncsi vagyok nagyon. Nyáron majd összefuthatunk akár biciklivel is! :wink: :D

Köszi az érdeklődést, jól van Brigi. "Csak" az orra folyik és köhög. Emiatt a műtét elhalasztódik. Még nincs pontos új időpont, kb. 2 hét. Pedig már azt hittem megússzuk a halasztást, mert pénteken a láz után már semmi baja sem volt. Vasárnap kezdte a taknyolást. :?
A gyógyszertárba mentem tanácsot kérni, mit adjak neki. Orrcsepp az van, de ugye a szirupok esélytelenek nála sajnos. Ott ajánlottak egy krémet a mellkasára és hátára. Van ebből Naturlandos is, de ő egy gyógyszertári keveréket adott (uaz egyébként, csak a N-os hiánycikk) Szerencsére nem volt túl drága és megvettem. Sose gondoltam volna, hogy ez ilyen jó! Brigi köhögés nélkül átaludta az éjszakát, pedig előző éjjel szinte semmit nem aludt, öklendezett már a sok köhögéstől. Szóval minden hasonszőrűnek szívből ajánlom. :wink:
Csak tudnám, hogy az orvosok miért mindig a legdrágább dolgokat ajánlják. Pl. előttem egy anyuka szintén hasonló korú gyerekének 300 Ft-ért vett kakukkfüves köptetőt. (Persze ez is ízesített szirup, gondolom nagyjából ugyanolyan, mint az 1000 Ft-os, és állítólag jó is.)

Megyek valami kaját összekéne dobni, míg alszik a gyermek.
lora7
 
 


Lora!
Köszi, a bölcsiket én is megtaláltzam, és fel is hívtam már őket, még a 13. kerületieket is, de persze nincs hely.Mondjuk ha személyesen megy be vki akkor lehet esetleg listára veszik, de nem reménykedem.
Talán őszig egy magánbölcsi, hogy ne ússzon el a meló lehetőségem. :?
Kassai utcában fogunk lakni.Pesten bicajozni????Én most attól is terregek, hogy villamosra szálljak babakocsival :? :oops: Foggalmam sincs, hogy apestiek hogy tudnak babakocsival, kicsi gyerekkel közlekedni???Pedig biztos közlekednek :lol: :wink: Itt most jó dolgunk volt, ha nem jött busz jöttünk gyalog.De hogy ott mi lesz???Vszleg egy ideig ki sem dugom az orrom, és várom hogy megszálljon a bátorság. :D Szerencsére van nagyon közel egy játszótér, aés gyerekdoki is a szomszéd utcában van.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Ahelyett, hogy dolgozgatnék, lógok itt a neten...pedig célzatosan jöttem, letöltöm az érettségi témaköröket aztán húzok is mosogatni. Na persze :lol:
Szabinál beindult a beszédtanulás. Remek dologkat tud már, pl hernyó (=anyó), spájz (=páj), de többnyire csak akkor, ha megkérjük rá. Amit tisztán, érthetően mond a kulcsszavak, anya, apa, nem, tej.. csak megtanul beszélni egyszer.

Pankaa,
Közlekedés addig nem volt gond, amíg nem lettem terhes. :wink: Nati, 3,5 már elég önálló, csak a mozgólépcsőn fogoma kezét fel-leszálláskor. Szabi általában a kezemben, 2 évtől már nem olyan fontos a bbkocsi sztem, főleg nem rövid távon. 15-20 kilót simán cipelek :D
Mi csak szeretnénk Zuglóban lakni :) 8 ker. De böcsi téren itt jobban járnál. A zuglói bölcsiket/ovikat csak azért ismerem, mert barátosnémmal jártam végig a kálvárájukat és elég sok infót szereztem be. Végülis örülök, hogy maradtunk a 8ker ovinál, nagyon jó. Bölcsi témában semmi jót nem tudok mondani, max szeptembertől tudod vinni, hacsak nincs valami protkód. Az albiba mindenképp be kell jelentkeznetek hozzá. Ha tudsz 8. kerületi lakcímkártyát a gyerkőcnek, akkor jobb a helyzet.

Pann,
Szabinál is kislány volt az 1. és a 3. uh eredménye :) Tény ugyan, hogy csak sima 3Ds volt.

Meli,
Gratuláció a zebrateszthez :D
A nagykádból ki lehet húzni a dugót és akkor hivatkozhatsz a vízhiányra. :wink:

Fürdés:
Fürdő. Juj. Beindulnak vészmadárkodásaim, amikor bent vannak a vízben. De ennek ellenére néhe kinthagyom a fürdőlepedőt vagy hasonlót és kiszaladok. Mindig halálra váltan rohanok vissza, hogy vajon annyi élő gyerek van-e a kádban, ahányat ott hagytam. Nati egyszer úgy csúszott el és verte be a fejét a kiálló lefolyóba, hogy van csúszásgátlónk és bent voltam, mellette.

Jelmez:
Nati kijelentette, hogy maci lesz. Én meg pánikolok. Farsang 19-én. Nulla kreativitással születtem :?

Kép KépKép
lorca
 
 


Lora, igen igen, a kakukkfüves a legjobb köptető (ez ugyanaz ami nekünk volt 30 éve és kanalas gyógyszer néven futott mert akkor még nem voltak hatástalan köptetők százával)

Na mit is akartam még?
Panka, a mi bölcsink a 8. kerben van, (Horánszky utca) fogalmam sincs hol van Zugló, biztos messze de itt (kevés) pénzért sztem nyártól megőrzik, ugye Timó? :wink:

Lányok, ki találkozott a Lillus és Boldi bölcsisnénijével a manikűrösnél? :wink: i.e. kinek van ideje olyanhoz járni? :twisted: :lol: (mesélte, h valaki ráismert a bölcsire) :D

Sno, szeretnék újabb szadianyu-módszert szabadalmaztatni! Hááát az úgy volt, h Boldi nem volt hajlandó se sétálni a bölcsiből, se beülni a kocsijába, csak ölben, de én táskával, babkocsival max 20 métert birok overálostul stb.. és mikor nem bírtam beültetni a kocsiba (pedig egy járókelő segített :oops: ), és sehova se haladtunk, és 20 perce fetrengett a földön ordítva, de berakni nem lehet, mert ívbe feszíti fel a csípőjét, h ne tudjam bekapcsolni, na akkor hanyattdöntöttem a kocsit a földre, és a gravitáció berántotta őkelmét a kocsiba, fenék le, és bekapcsolás! :oops: :oops: csak hárman nézték, várom a gyivit..

Kép
Kép
agiboldi
 
 


A hétvégén volt egy remek tapasztalatom. Natival pont az Ikeát jártuk, amikor begörcsölt a pocim, amolyan remek levegőt sem kapok módszerrel, alig tudtam hazahúzni a hátsó felemet. Hát nem dobott az önbizalmamon. :?

Ágiboldi,
Zugló a szomszéd kerület az Örs felé :D

Lora,
Nati 3 múlt az orrmandula műtétkor. Az altatóorvos leírása, hogy a műtét után leginkább egy kis vad állatkára hasonlítanak, elég helytálló volt. Nyüszített, sírt, forgolódott, vér csorgott, tehát elég horror volt számomra. Neki viszont nem volt borzalmas élmény. Egy hónap múlva a kontrollon egyáltalán nem látszott rajta a legkisebb félelem sem a kórház láttán, pedig emlékezett rá, mondta, hogy "nem volt jó". Nálatok is vszínűleg inkább csak téged fog megviselni, mint őt. És tökéletes képet kaptam legalább arról, Nati szemei hogy állnak narkósan. 8)
Ha unod a leveseket, bővítsd ismereteidet :D Én is el tudnék levesen élni, csak nem szeretem csinálni, mert akkor Szabit etetni kéne vagy takarítani...lustaság :wink:

Mónika,
Az idei tél a tavalyihoz képest klasszisokkal jobb volt. Ami a legnagyobb javulás, hogy képes volt meggyógyulni a náthából. Tavaly egyszerűen megfázott ősszel és tavasszal gyógyult ki. Sztem megérte. Őt nem viselte meg, több hónap várakozási lista van, ezt kalkuláld bele, amikor jelentkezel.
Anna/Peti nálunk is nagyon menő. A torokgyulladásost sztem legalább 40x elolvastam, volt, hogy napjában többször is. :twisted: Most is lesz ajándék szülinapra, ráadásul kettő, mert Szabi és Nati is kap egyet-egyet.
Az egy hét ovi két hét otthon azért egész jó. Nálunk két hét otthon, három nap ovi után küldtek haza két hétre bárányhimlő gyanú miatt.

Panka,
A 13. kerületből hogy lett végül Zugló?
Én voltam ofő. Nem igazodok ki a bürokráciában. Szerinted hogy tudtam volna elmagyarázni? 8) Közgázt végzett barátnőm szerint szándékosan érthetetlen pl a Magyarország portál a neten. Hogy ne is kérdezz inkább. :twisted:

Pann,
35 vagy 41 hét, szerintem egyik sem jó, de hát kit melyik kígyó csípett meg. Azért vszínűleg én is inkább a 41-re szavaznék, de Natival az 6 hét extra hányást, hányingert, gyomorégést, levegő után kapkodást jelentett. Nem tett épp túl boldoggá. :roll: Én a betöltött 37-re szavazok, majd egy bébi a kezemben. :wink:
Rájöttem, mi a legjobb abban, hogy nem én igénylem a Gyest. Robinak kell utánajárni. :oops: :lol:

Meli,
A sétában nem maga a séta a gond, hanem hogy nincs lift, csak nagyon magas 3 emelet (kb 5nek felel meg). Szabi azt nem bírja, így kézben kell(ene) felhozni, amit most nem szívesen csinálnék.

Gyes:
Kihagyom :wink: Most tudtam meg, hogy csak a Gyed első évére járnak a szabadnapok. :evil: Felháborodtam. De így is van 146 szabadnapom. :wink:

Bigsis,
Nati elég jól fogta, hogy jön a kistesó. Remélem, hogy most kicsit jobban értette, mint a múltkor, amikor a szülés után mondta, hogy az ő pocijában van a baba. Bár amikor véletlenül szóba kerül és nézi a pocimat, akkor látszik rajta, hogy nemigazán érti a dolgot. De nagyon aranyosan tudja a homlokát ráncolni :lol:

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!!!

Hát a mérlegem:
4 + teszt
8 mm(nagyon gyatra)méhnyálkahártya
0 petezsák

Ergo,vagy majd megvastagszik és valami elemi csodának köszönhetően megtapad valaki,vagy volt ott valaki,csak a nyálkahártya elvékonyodott(??????)
vagy még bejátszhat egy méhen kívüli,de örök optimistaként ezt hagyon utolsó opciónak.
Jah,még lehet hormonzavar is(de melyik okoz +terhességi teszteket ezrével,meg még hozzá pont olyan tüneteket,mint anno(hányinger,émelygés,fáradtság,puffadás,undor,fejfájás)

Így aztán ott tartunk,h K holnap viszi a reggeli vizeletemet és majd a kórházban megbűvölik.Ha ott is +,akkor várunk és tesztelünk és uh-zunk szorgalmasan.
Mindez persze csak akkor él,ha nem jön meg.

Egy kálvária,komolyan mondom,de mindezek ellenére jól vagyok és derűsen fogadtam mindent.
Ha most nem,majd legközelebb!!!!

Ezt elküldöm...

Kép Kép
meli1118
 
 


Köszönöm is mindenkinek a drukkokat,egyenlőre csak raktározom!

Ágiboldi,a szadianyus megoldásaid állatiak,nekem is de sokszor jól jött volna ez a babakocsis.Gyivi ment???

Lorca,Szabi nem szeret lépcsőzni???Nálunk nincs sok,de mi passzióból gyakran csináljuk...Igaz,ha siet az ember,nem egy tuti dolog fel a magas 3-ra fél óráig.Te Natival végig hánytál????Nem rossz :?

Lora,remélem Brigi hamar túl lesz rajta és a műtétet sem kell tovább halasztani.Jó már túllenni....szerintem a dokik szerződve lehetneka gyógyszergyártókkal,mert már én is megfigyeltem,h ha van 5 féle ugyanolyan,akkor tutira a legdrágábban kapom ajánlatként.Mi dokink mindenre jó csodaszere a tantum verde,mindig elmondja,h mindig legyen itthon...biztos nem véletlen!

Panka,n örülök,h találtatok albérletet,ráadásul ilyen jót jó helyen.Bölcsi is biztosan lesz!!!Tesómék is Zuglóban laknak,tavasztól gyakran leszünk náluk!!!Összefuthatnánk!!!!Loráékkal is!!!

Lin,de ügyes a lányod,milyen sok mindent tud!Ilyen fiatalon szültél???De jó,a lányoddal igazi barátnők lesztek majd(mi is anyuval)Én sajnálom,h nem szültem pár évvel korábban,igaz akkor még nem lett volna saját házunk.Szóval mindennke van előnye is és hátránya is!!!

Sno,van egy FLP.s lips,ami n-n jó herpeszre,sebekre és aranyérre is.Azzal is be lehetne kenni Sebi popsiját,hátha jó lenne rá.Csak természetes anyag van benne!!!

Mennem kell,pedig még akartam tanácsot kérni,de majd később....
Hali

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok!


Panka! Tök jó, h Zuglóba költöztök, de erre a kerületre (XIV.) nem dob ki Kassai utcát a kereső. :? Esetleg 16. vagy 4. ker? :roll:

Lorca! Ne idegesíts, pont ma vettem egy csomó rózsaszín miniatűr ruhát! :shock: :lol: Mindegy, egyszer vkinek majd csak jó lesz a családban, de azért csak-csak látszódott volna vmi, h fiú....remélem. :roll:

Meli! nyugi, a júliusi topikban van egy csaj, akinél szintén nem mutatott semmit az uh, aztán még a kórházi vizelet teszt is nega lett, viszont minden otthoni tesztje pozitív volt. :shock: Egy idő után aztán persze végre az uh is kimutatta, de azért ez n fura, h ilyen van...

Ági! :lol: :lol: :lol: megjegyeztem a módszert, hátha egyszer szükség lesz rá. Cipelni én sem vagyok hajlandó, ráadásul most olvastam, h nem is jó, mert rászoknak. Az én derekam nem bír ki egy rászokást. :?

Dokik: mit gondoltok, miért dolgozik az a sok gyógyszer-ügynök, és tolja a dokikba a sok promó ajándékot??? Ez a "kölcsön kenyér visszajár". Te dobsz nekem egy laptopot/utazást/akármit, én meg cserébe a ti gyógyitokat írom fel. Sajna ez így működik. :x
Vendég
 


jah, jut eszembe, manikűrös. :lol: :lol: Engem nyugodtan kihúzhatsz a listáról, még soha nem találkoztunk. Nagylány vagyok, körmöt vágni magamnak is tudok, a műköröm meg nagyon nem az én világom. :lol:
Vendég
 


pann
gratula rékához!

lorca
huhh, nálatok én azon se csodálkoznék, ha egyáltalán nem hagynád el a lakást 2 és fél gyerekkel, emlékszem még azokra az emeletekre!

köptető
ha egyszer végre elfogy ez a mucopront, akkor tuti én is gyszertárit veszek, tök mindegy, milyen íze van. rátértünk ugyanis a megvesztegetésre, vagyis úgy jobban hangzik, h az ok-okozati összefüggések feltárására :lol: . pl ha megiszod a "szörpit" =köptető+c-vitamin+calcium kis kubuval álcázva akkor megeheted a túró rudit :oops: . ha kicseréltük a pelust, megyünk sétálni.... és így tovább.

pankaa
gratu az albérlethez, n jól haladnak a dolgaitok! a pesti közlekedéstől ne tarts, simán bele lehet rázódni. vlmint itt is lehet ám gyalogolni, ha mégsem tetszik a villamosozás :wink:

snorsi
a laveolac rem, bevált. én ismertem felnőttet, akin n sokat segített!

köv. gyerek
én újra tavaszit szeretnék, ha mégsem, akkor is lehetőleg tél végén szülessen. egy őszi-téleleji gyermekágyasságban én asszem otthagynám a fogam :oops: mondjuk ez csak az elméleti sík, tudom, h van olyan, amikor már minden mindegy, csak jöjjön :wink:

jelmezek
sztm mindegy, mennyire béna a kivitelezés, a lényeg, h az lehessen a gyerek, ami akar (na jó, kis kompromisszummal :twisted: ) hálistennek kele csoportjában nincs farsang, sztm kele még semmit nem értene belőle.
nekem egyébként n tetszett a krumpliszsák, megjegyzem magamnak! előrelátóan a múltkor vettünk az ikeában nyusziálarcot (nem műanyag, csak a szemét takarja, de van rajta két fül +nyuszifog), az pl fehér harisnyával és fehér pólóval egyszer még nagy pácból húzhat ki minket :lol:

tali
sztm is legyen koratavasszal nagytali! én továbbra is játszóházpárti vagyok (zárt+wc :lol: ), de szívesen alkalmazkodom

jut eszembe, összefutottam bozotkával, ki van virulva! minden oké náluk, baba nemét még nem tudni.

majus3
 
 


Lorca!
13. kerbe fogok dolgozni.
De ide be leszünk jelentkezve, így a 13. kilőve.

Pann!
Pedig Kassai utca, nekem simán kidobja a google :roll: Biztos hogy 14. kerbe fogunk lakni:)
Orvoslátogatók:én azért ismerek olyan dokit, akit nem lehet megvásárolni :wink: Csak sajnos keveset.:(

Meli!
:? hát elég fura, de talán mégsem középidős a baba, hanem későbbi. :roll:
de fő a + hozzáállás:)
Talizni jó ötlet!
Meg a TÖBBIEKKEL is!!:D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!



Vagyunk mi is. Áronnal a múlt hetet a szegedi mamáéknál töltöttük. Készültem is, hogy majd mennyit fogok én majd pihizgetni, mozizni, menni erre-arra, erre Áronkám sajnos lebetegedett :( És megint beleestem abba a csapdába, hogy nem vittem egyből orvoshoz. Már hétfőn este lázas volt, meg hányt, meg nagyon betaknyososdott, de mivel jobban lett, így csak a szerdai visszaesés után mentünk orvoshoz csütörtökön :( Kaptunk ab-t :(, meg Rhinathiol köptetőt, ami megint hatástalannak bizonyult. Eddig semmi sem vált be nekünk (Mucoptron, Prospan), de nem szeretnék Áronon kísérletezgetni, így inkább nem veszek most új köptetőt, majd legközelebb (Ágiboldi, valami Thymi köptetőt írtál legutóbb, ugye????)

Viszont nagyon örülök Pann kislányának!
És nagyon szurkolok Meli Nektek is!
Panka, tök jó, hogy Bp-re költöztök! Sajnálom a bölcsit, viszont az is igaz, hogy muszáj az embernek kilincselgetni a helyekért. Akár kétnaponta megjelenni a bölcsiben és győzködni a gondozókat, hogy Neked tényleg nagyon kell a hely (legalábbis itt ez a módi)

Ágiboldi,
Fürdetés: nagyon durva!!!! Én szoktam Áront egyedül hagyni a vízben, de ezek után inkább nem!

Elég durvának hangzik a babakocsis sztori is. Nekem is néha nehéz őkelmét beletenni a kocsiba, mostanában beválik az, hogy felemelem, és az arcába nézve próbálok vele egyezkedni, megmagyarázni, hogy miért is lenne jó, ha beleülne a kocsiba. És néha működik!
Viszont a gyógyszerbeadásos módszered már nem alkalmazható nálunk. Anya viszont simán beadta egy kanállal a gyógyszert. Csak lestem. Azóta ez is működik.

Ja még valami! A GYES-sel kapcsolatban már megkaptam a határozatot, hogy március 10-től kapom. Szerencsére a ceglédiek nem utasították vissza..

KépKépKépKép
thelga
 
 


Ma kivételesen én vittem Natit oviba, nem férj. Az ovisnéni teljesen meglepődött. :wink: De pocira pillantva nem kellett neki sok magyarázat, hogy rájöjjön az indokra. Ami szörnyű, hogy elszoktam a reggeli készülődéstől. 7 előtt keltünk, EGYETLEN metromegállóra van az ovi, meg kb 3 perc séta pluszban. Ehhez képest f9-re épp, hogy beestünk. Barátosném két gyereket visz oviba/bölcsibe és 8-ra ott kell lennie. Szerintem nekem ehhez kb 4kor el kellene kezdeni készülődni.

Meli,
Sajnálom, hogy ilyen bizonytalan a dolog, de erre tényleg nem lehet azon kívül mondani semmit, hogy optimizmus ezerrel. :wink:
Szabi csak a galérián szeret lépcsőzni. Azt meg én nem díjazom :twisted: Elég sokan voltak már itt a csapatból, szerintem mindenki lihegve érkezett meg hozzánk. 8) Szöszmösz sajna kb az első után megunja, de ha szerencsém van, akkor feljön. Csak épp ez lutri. Nincs sok kedvem cipelni. :oops: Volt már úgy, hogy egy óra volt, mire Szabival terhesen felértem Natival. De a leányzó az egyszerűbb eset, Szabi makacsabb. Ha ő úgy gondolja, hogy nem jön, nincs értelme várni.
Natival nem hánytam végig, a 7. hónap kimaradt. :lol:

Helga,
Hogy lehet a Gyest visszautasítani? :o Az jár és kész, nem?

Pann,
Szabin most egy rózsaszín csillagokkal díszített body van. Nem tudom, miért lenne baj, ha Réka mégis Andris lenne 8)

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Panka: Örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgaitok. Biztos sikerül valami megoldást találni a bölcsire is.

Meli: Köszönöm!
Igen ilyen fiatalon. Igazából mindenféle képpen fiatalon szerettem volna, mert anyukámék nem azok voltak (anyu majdnem 30 volt amikor szült, apu majdnem 40) és első gyerek vagyok és kicsit nehéz volt főleg kamasz koromban velük illetve most meg egyfolytában azon izgulok, főleg mióta apu beteg, hogy megélik-e az unokáikat és még sokat szeretnék velük lenni.
Másik, hogy úgy gondolom minden időszakban nehéz gyereket vállalni mostanság. Először induló tőkét kell gyüjteni a házhoz, utána ház részlet, autó részlet stb, anyáéknak meg hatalmas házuk van, ahol bőven elférünk és nincs is semmi konfliktus.
De a második viszon szigorúan (az eszem szerint) csak a ház vásárlás/ építés után jöhet (szívem szerintent nem akkor jönne), így jó ishogy ilyen fiatal vagy van még időm.
Drukk a manóhoz!!!!

Talit: Még nem tudom, majd megláttjuk akkor mi lesz a helyzet.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Ja!

Anyósék: Szilveszter óta nincs otthon apósom (előtte hol itt-hol ott), de azért haza-haza jár segíteni. Anyósom azóta idegbeteg, sógorom nehezen viseli el otthon már. Állandóan nyavajog a pénz miatt (vállalkozó és jól keres) stb.

Apu: Ugye karácsony előtt volt még egy pici műtéte, azóta nem volt semmi gond, mostanáig. Egy-két hete kezd megint szűkülni, nagyon nehezen megy vissza-pedig tudja, hogy minél hamarabb annál jobb-mert volt olyan szobatársa akit már vagy negyedszer műtötték.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Lin,
nálunk is úgy néz ki, hogy rövidtávon beválik, remélem hosszútávra is megoldja a problémát ez a szirup.
Kitartás az iskolához, úgyis nyugdíjas éveinkig tanulni fogunk, jobb ha életformánkká válik.

Lora,
semmit nem tudok felhozni a téli szülés ellen, egyszerűen csak nem szimpatizálok a november hónappal egyébként sem.

Panka,
a Kassai utcában laktak rokonaink egy időben, szimpi helynek tűnt, már amennyit láttam belőle, ők aszem szerettek ott lakni.

Ágiboldi,
én is kizárnám magam, mint manikűrös-informátor.
Egyszer teszteltem a babakocsi szadi másik formáját: nem akart lefeküdni a fekvős kocsiba aludni, mindig felült, úgyhogy feltámasztottam a háttámlát, bekapcsoltam a gyereket, és visszadöntöttem a háttámlát, amire ugye rá volt rögzítve a döbbent gyerkőc. Na az már annyira szadi módszer volt, hogy röhögve elnézést kértem tőle, és kiszabadítottam.

Meli,
ez az idegtépés netovábbja, még jó, hogy derűs nyugalommal viseled! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a pozitív teszt rejtély kulcsa.

Május,
fontolgatom, hogy magamat is kezelem vele, csak olyan gyorsan fogy.

Helga,
hurrá, akkor sinen a gyes! Hát mégis emberek dolgoznak itt-ott...

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Mi nem használunk babakocsit, kb fél éve. Bolt, post, gyógyszertár, ha egyedül megyek 2 percre van, ha Grétával 15 perc. Általában szépen jön velem, ha nem próbálom eltereleni a figyelmét énekléssel. Ha a városba megyünk akkor kocsival, ott meg sétál vagy bevásárló kocsiban ül.
Egyépként szoktunk a környéken is sétálni sokat és nagyon szépen jönn velem, kb egy órát bír biztosan, többet még eddig nem próbáltuk nagyon.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Tettem pár képet a téli albumba!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, ma hívtak, hogy van hely, a bölcsiben… jövő héten megyünk egyeztetni a részleteket…
Jut eszembe, Lorca, mi mindketten fél nyocra járunk (majd) dolgozni… szerinted? :twisted:

Lin: Apukádnak jobbulást! Géta hatalmas, a Nagylányos képen fel sem ismertem, hirtelen sokkal nagyobbnak tűnt.

Séta babakocsi nélkül: ebédelhozás egyedül 20 perc. Linussal 2 óra! garantált elalvás 5 perc alatt...

nanica
 
 


Orsi: bár a gyermekeim 75%-át tavasszal vagy nyár elején szültem, de kicsit gondolkodtam neked a novemberi szülés előnyein. :) Íme:
- az első időkben az embernek úgy sincs nagy igénye kimozdulni, ha otthon kell ülni a babával, semmi baj. Meg nincs is kényszer, hogy a nagyobbikkal ki kell menni játszóterezni órákra, mert úgysem lehet.
- mire ki lehet menni, és a nagyobb gyerek is az egész napját kint töltené, a baba napirendje is nagyjából kialakul.
- éppen hathónapos korára érik a meggy, aztán a barack, friss zöldségek.
- mire stabilan, jól tud járni, másfél évesen kb, éppen nyár van megint, lehet sétálni.
- és milyen szép lehet a karácsony egy icuri-picurival...

((Egészen kedvet kaptam... :D))

Május: ok-okozat :lol:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


A babakocsi nélküli közlekedés nálunk nem úgy mérhető, h én egyedül x perc, Boldival x+valamennyi, hanem úgy, h Boldival együtt egyáltalán nem érünk oda, vagyis x+végtelen. Ha nem akar hirtelen, akkor fekszik a földön és kész.

Hihi :lol: Manikűrös kapcsán Pann és Sno eleve szóba se jöttetek :lol: (én se élek vele :D )

Lorca, a lépcsőtök brutál, én a helyedben valszeg leköltöznék a lépcső alá egy pokrócra 2,5 gyerekkel..

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ja, Helga, igen igen Thymi valamixum (complexum, elixirium, mittomén) De ez maga a Lora által emlegetett klasszics kakukkfüves köptető! És jóó!

Rita, hajrá :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ágiboldi: meggondoltam magam... :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Ágiboldi,
na szép, már egy műkörmöt sem néznek ki belőlem... :lol:

Lin,
de jó az a kiskötény! Az ágyon támaszkodós képen simán elmenne óvodásnak :o

Nanica,
hurrá bölcsi! A fél 8-as munkakezdés tényleg masszív lesz, milyen messze van a munkahelyetek - a bölcsitek - a lakásotok?
Nem tudom, hogy reagáltam-e anno a szopis képre, de annyira cuki, hogy majd elsírom magam rajta. Volt már egy ilyen képe, amit akárhányszor látok kész vagyok (ül egy barna melegítőben).

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!


Tegnap voltam a dokimnál, és felemelte a magnézium adagomat a az otthon szedhető max-ra (gyógyszert váltottunk), és megint "ágynyugalom"-ra ítélt. Ami még ennél is rosszabb, most már ő is elkezdett aggódni, és a "nem lesz itt semmi gond" helyett most a "próbáljuk meg minél tovább bent tartani a babát"-nál tartunk. :cry: Kicsit el vagyok keseredve, és persze meg vagyok ijedve - nem így képzeltem. :cry:

Más: Panka! Megnéztem újra, és tényleg van itt Kassai utca, biztos elgépeltem vmit. :oops: Mi az Ilosvay térre járunk játszizni (ha tehetjük), ami attól függően, h a Kassai utca melyik felére költöztök, nektek is jó lehet. :wink:

Nanica! Fél 8? Te jó ég! :shock: Bár, ha elkezdek dolgozni, nekem is legkésőbb fél 8-ra bent kell lennem, de szerencsére Ádám csak 9-re jár, úh majd ő viszi a gyerekeket (szegény), én meg hozom. :roll:

Mennem kell peluscserére, remélem most benne lesz a produktumban a tegnapelőtt lenyelt kisautó hátsó lámpa! :lol:
Vendég
 


Ééééés igennn! Aki keres az talál! :D :D :D Meglett a lámpa, de ha lehet akkor a jövőben ezt a kakiban-kutatós részt inkább kihagynám. Erősen kerülgetett a rosszullét, pedig azt hittem, h már edzett vagyok kaki-téren. :lol:
Vendég
 


Pann: Hurrá lámpa!!

Nekem is nagynak tűnik nagyon. Tegnap kérdezte is egy ismeretlen, hogy ovodás-e?

Tényleg kb most mekkorák nálatok a gyerekek, hány cm-ek?

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!


Hú, Pann, nekem is erősen kavarog a gyomrom, épp ebéd előtt állok :)
Ez az ágynyugalom viszont iszonyú ijesztően hangzik! Kitartás!!!! Üzenem Rékának, hogy tessék szépen benn maradni!

Lorca,
Gyes: persze, mindenkinek jár. Csak Snot figyelmeztette az ügyintéző, hogy nem fogadják el az esedékesség előtt 30 napnál régebben leadott igényeket. Most kellemesen csalódtam a ceglédiekben. Gyorsak voltak, nem akadékoskodtak.
Te még most is cipelgeted Szaszát a lépcsőn??? :shock: Nem semmi kondid lehet! Most hogy voltunk anyáéknál, akik 5 emeletes panelban laknak, ahol nincs lift, persze a legfelső szinten, majd megszakadtam a napi 2-3x-i Áron-cipeléstől. Terhesen tuti nem mernék ilyenre vállalkozni.

Nanica,
Mikor kezdtek a bölcsiben???? A fél 8-as munkakezdés elég durvának hangzik :shock:

Lora,
Ahogy olvastam a múlt héten beírtakat, egyfolytában Brigiért szorítottam, aztán láttam, hogy elnapolták a műtétet. Teljesen természetes, hogy aggódsz, és jobb lett volna túllenni már rajta. Mikor lesz végül??

Köszi még egyszer a köptetőt!!!

Na ezt elküldöm...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára thelga 2009.02.12 12:17-kor.

KépKépKépKép
thelga
 
 


Lin,
Nem tudom. Jó lenne egy 2 éves státusz. Állítólag a felnőtt kori méretük nagyjából a 2éves korinak a kétszerese :) És állítólag fiúknál ez elég jól működik.

KépKépKépKép
thelga
 
 


Kditke,
Tomival elkezdtétek már a bölcsit??? Ha igen, hogy tetszik neki?

KépKépKépKép
thelga
 
 


Pann: Tessék piheni, még sokáig bent kell maradni a babócának.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?