Új privát üzeneted érkezett!

Hát nem tudom. Semmi más tünetem nincs. Időközönként bedugul és fájdogál. Most már kezd fájdogálni a torkom is. Lehet hogy összeszedtem valamit és egyből a fülemet támadta meg. Nem olyan vészes, de hosszú távon kellemetlen.

KépKép
csige-bige
 
 


Nem próbáltatd még a fülgyertyát? Mi is használtuk, és több ismerösöm is esküszik rá. Dm-ben is lehet kapni, meg bioboltokban.
Basszus, óránként vagyok éhes :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Hú laptető, az elmult napokban egy csomószor, remélem meghozza a szerencsét.
Hát nekem is ajánlották a fülgyertyát, tegnap ki is próbáltam, de semmi változás. Sőt még az éjjel jobban fájt a fülem. Azt hiszem a doki majd segít, legalább is bízom benne.
Hát én nem tudom, de rám is rám tört az éhség, remélem hasonló ok miatt mint neked Irdab :lol: Nem bírtam ki délig, már fél 12-kor megettem a levesemet, majd egy banánt, utána ebédkor a másodikat, majd egy forrócsokit és most csipszet. Egyszerűen éhenhalok. Hát nyáron is így kezdődőtt :lol: de már nem is merek reménykedni, mert mindig csalódás ér.

KépKép
csige-bige
 
 

 
 

Hát akkor nincs más ötletem :roll: , marad az orvos. De akkor vigyázz az antibiotikummal azért.
Remélem bejön ez a laptetős dolog :wink:
Hát én sem lájtosat ettem, sültkrumpli, szilvabefőt, majonéz. Egyszerüen ezt kívántam :oops:
Én ezt az éhességet úgy két három napja érzem, és az az élvezet ami az étel tud nyújtani :wink: hát az leírhatatlan örömet okoz :!:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Valóban nem diétás, de hát ha ezt kíván bent a kis lúrkó Irdab :lol:
Most is olyan antibiotikumot szedtem amit a kismamák is szedhetnek és szerintem ez most is így lesz. Hétvégén kiderül, hogy mi a helyzet odabent.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige! Nagyon drukkolok h ugyan azért legyenek ezek a tünetek m nyáron!

Annyira aranyosak vagytok h így bíztattok! Köszönöm, jól esik!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Pruci egyet kell értsek Csigével az aggodalmaddal kapcsolatban. Egyébként meg úgy tudom 35 felett van egy spec. vizsgálat, amit ha elvégeznek meg lehet állapítani, hogy van e valami gond a babával. Azt hiszem pont a családtervező központ oldalán olvastam egy cikket, ami azt írta, hogy pont e maitt a vizsgálat miatt inkább a fiatalabb korosztálynál jellemzőbb, hogy esetleg beteg gyerek születik, mert ott nem csinálják ezt meg. És még valami! Az Istenhegyi klinikán már úgy láttam van erre egy olyan lehetőség, hogy egyszerű vérvétellel állapítják meg, így nincs veszélyben a magzat. Mondjuk fizetős, de ha ember ott van sztem kifizeti. Úgyhogy ne aggódj és ne töprengj ezen, csak folytassátok apával a próbálkozást.

Csige remélem összejött most nektek.

Adri jól tetted, hogy nem mentél be dolgozni. A főnököd meg álljon a feje tetejére aztán ketyegjen mérgében.
Mi is csúszkáltunk össze-vissza Barnival az úton hazafelé angolról. Szegény gyerek spárgázott is néhányszor mellettem, ha nem fogom a kezét tuti felnyalja a betont.

Képzeljétek még nem is meséltem, hogy átjelentkeztem az Örs vezér téri családtervezőbe az Istenhegyiről. Utána néztem az áraknak és sajna egy esetleges terhesgondozást nem tudnék ott megengedni magamnak :( Már pedig ha szimpi lett volna a doki biztos nála akartam volna szülni. Szerencsére ugyanúgy péntekre kaptam időpontot. 10-re megyünk apával. Kíváncsi vagyok mi lesz. Mindenesetre szeretném, ha végre komolyan venne valaki és utána néznének a problémámnak.

Kép
Kép
nyanya77
 
 


sziasztok...köszke a sok drukkot...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Naegle
GRATULA!!! De jó :)

Ranita
Szuper a kép :) És a kiscsaj egyre helyesebb! :)

Irdab
Gratulálok a 12-ik héthez :)
A végén kiderül, hogy feleslegesen izgulsz itt, hogy tünetmentes vagy. Az érzelmi ingadozásokat már mástól is hallottam :)

Pruci
Francba Pirivel!! :evil:

Kép

Kép
princzike
 
 


Csajok!
Nem elkeseredni!!! Idén mindenki bebabásodik :) Én tudom.

Tegnap az SZTK-ban a doki is azt mondta, ha így haladok a következő rákszűrésre már terhesen megyek :)
Így legyen. Nem akartam neki mondani, hogy addigra már inkább szülés közeli, 9 hónapos állapotban szeretnék lenni :)

Bikfy
Hogy haladsz a hőmérőzéssel?

Irdab
Szerintem jobb is, hogy nem mentél be dolgozni ilyen időben.
Mondjuk én még pont megúsztam, mert amikor elindultam még nem volt jeges, és amikor már mentem haza, akkor már inkább nedvesek volta az utak, mint jegesek.

Kép

Kép
princzike
 
 


Nyanya
Nem is hittem volna, hogy egy intézetnek, aminek több helyen is van elérhetősége, az árai ennyire eltérőek. Viszont kérjük majd a beszámolót :)

Nem is mondtam nektek, hogy mikor tegnap voltam szűrésen... mondom a dokinak, hogy ha már itt vagyok, akkor ha van rá mód, legyen olyan kedves és csináljunk már egy kis UH-t, hogy ebben a hónapban van-e peteérésem, mert szerintem a múlt hónapban volt. Bár nem nagyon értek hozzá, mert én még előtte nem igazán éreztem ilyet. Erre mondja, hogy a Dél-Pestiben tud már csak a napokra beszorítani, mivel náluk már egy hétre előre tuti teli van minden időpont. :( Hát mondom kihagyom, mert nem tudok elmenni ezért most délelött erre a remek 5 percre, hogy aztán meg a melóhelyemen morogjanak. De majd a következő ciklusban tuti megnézetem. Remélem a mostani is olyan szupi lesz, mint az előző vagy még jobb :)

Tényleg... az a jó, ha enyhe szurkálódást érezek egy rövid ideig valamelyik oldalamon? ÉN azért gondoltam, hogy az lehetett, mivel másnap reggelre a hőm is megemelkedett.

Bocsi... :oops: kicsit hosszúra sikerültem.

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike igen az is jo ha szurkálásokat érzel....hajrá.... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok, most jövök a dokitól, 1 cm-es petezsákot mutatott ki az UH. Azt mondta, még nem tudja megmondani, kire hasonlít, de úgy tűnik minden rendben. Erre várok már egy éve, de most egy kicsit beparáztam. Tünetem nincs semmi Levivel ilyenkor már ezerrel hánytam. Sziasztok

Kép
Kép
naegele78
 
 


Neagele: gratula nektek. Nem kell semmit szedned, hogy támogasd a terhességet?

KépKép
csige-bige
 
 


naegele.nem baj ha nincs tüneted.az lenne baj ha lenne és hirtelen egyik naprol a másikra abbamaradna....szal nyugi.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Naegle
Szupi! És szerintem semmi gond vele, hogy nincs semmilyen rosszulléted :)

Nita
Remélem is hogy jó jel :) Bár remélem a gyógyszer minél előbb hat. Bár azt mondják, hogy fél év, hogy tuti eredménye legyen.
Én azért bizakodom, hogy a február végi leleteim tök jók lesznek és nem kell fél évet várnom...

Puszi Mindenkinek. Még jövök :)

Kép

Kép
princzike
 
 


milyen gyógyszert is szedsz? :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok.Ideértem én is.Naegele,nagyon szuper...és figyi.Van egy kismama itt nálunk 10 nappal későbbre van kiírva mint én,az első terhességét végig hányta,ezzel semmi gondja.erre ne adj,ne izgulj,nem lesz semmi gond...
Ma voltam én is védőnéninél reggel,dokinál meg este.Minden rendbe volt a doktor bácsi megdícsért,hogy csak 1,5 kg-t híztam,a fogorvost emlegette nagyon ott még nem voltam.Sajna még kaptam h.kúpot,mert van egy kis folyásom,de különben minden okés azt mondta.Ja és egyszer csak elővett egy mérőt,és megmért valamit a köldökömnél indult,gondolom a babát,de ez miért kell?Vagy mit mér vele?Valahol már azt hiszem olvastam ezt,de már nem tudom miért kell mérni.
Szóval most nyugi van,hétfőn AFP,aztán 3 hét múlva uh!!!Ja,és még mindíg ki van akadva,hogy dolgozom!!:)
Mindenki vigyázzon nagyon magára,nehogy elcsússzon ezen a vacak úton!
ölelés mindenkinek....

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Hali!

Irdab,
köszi a hiányolást :) , tényleg eltűntem...

Elég sűrű volt az ünnepi időszak, utána meg rajtam kívül mindenki lebetegedett, a középsőm járt legrosszabbul, mert tüdőgyulladása lett, tegnap kapta az utolsó adag antibiotikumot. Szerencsére kórházba nem kellett menni, de azért eléggé kikészített az itthoni helyzet a sok beteggel (a férjem is csak feküdt, olyan vacakul volt). Mostanra már sokkal jobb. :-)

Dokinál a fenti okokból kifolyólag még mindig nem voltam, remélem, a jövő hétre meggyógyul anyukám (aki szintén beteg), tud vigyázni a gyerekekre, és el tudok végre menni (vasárnap leszek 10 hetes). Néha fáj a pocim, ezért nem vagyok teljesen nyugodt, de a babára bízom a döntést, remélem, akar maradni.

Közben azért át-átfutottam, hogy miket írtatok, és csendben drukkolok mindenkinek, meg örülök (Naegele, gratula! :) ), vagy együtt szomorkodom, ha éppen olyan van, de erőm nem volt reagálni, örültem, ha sikerült olvasni.

Szóval így csendben drukkolok mindenkinek, hajrá! A téli esték jóóóóó hosszúúúúúk! :wink: :D

E.
euonymus
 
 


Nita
Meforalt 850 mg - kell szednem :(

Euo
Örülök, hogy jöttél. Remélem mindenki hamarosan teljsen egészséges lesz :) és akkor azért gyere, hogy miket mondott a doki. Ja és persze képet is szeretnénk majd látni :)

Puszi

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike értem.....
vernike én megértem a dokid hogy ki van akadva...hisz gyerekek közt dolgozol.véletlen megüthetik a pocakod.akármi bajt elkaphatsz.....igaza van...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vernike! A dokid a FS távolságot mérte- fundus-symphisis. Van egy táblázat, hogy mekkora terhességben hol van a fundus. ( méhfenék, a vége) mennyit nőtt a méh magyarul. Pontosan már nem tudom az értékeket, de ha érdekel előkeresem a tankönyvemet. Köldökig olyan 20-24 hetesre emlékszem. Ezt otthon is megtudod nézni, ha lefekszel, és kitapogatod a méh felső szélét, hogy hány harántujjal vagy a köldök alatt és nyomon tudod követni, ha nő. Remélem segítettem szia

Kép
Kép
naegele78
 
 


Sziasztok!

Princzike!
Ugye te kérdezted, hogy állok a hőmérőzéssel. Hát nagyjából sehogy. Úgy gondoltam, ez a hónap tényleg legyen spontán teljesen, na meg hát reggelente el is felejtem mérni. De a következőket érzem. Elindul a peteérés, szurkál a hasam, minden fene megvan, azután nem tud megrepedni és kiszabadulni a tüsző. Érzem. Úgyhogy azt hiszem ez a hónap sem a miénk. Nem baj, ez után jön a Clostyzás, 2 hónapig, utána meg ha nem segít, akkor jöhet a Met. És én érzem, hogy ez fog segíteni. Viszont Isten tudja miért, de a Closty-tól félek. Diéta és mozgás továbbra is megy, de nem bánnám, ha most már tavaszodna, akkor ki is lehetne menni. Azt hiszem futni fogok. Most egyelőre benti torna, aerobik, Aviva. És a csodás várakozás... :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Naegele!

Neked volt valami trükköd, hogy így egy év után most hirtelen mégis sikerült bebabásodni? És bocsi, de arra sem emlékszem, volt-e valami nyavajád? PCO, endo? Vagy csak szimplán megváratott a bébi?

Hogyhogy hajnalban írtál? Nem tudtál aluszkálni?

KépKépKép
bikfy
 
 


Szia Bikfy! Éjszakás voltam, de jövő hónaptól elmegyek táppénzre. Remélem kiír a doki, mert nem bababarát a munkahelyem. Belgyógy. intenzíven dolgozom, most is karantén alatt levő osztályról vettünk át beteget. Azt hittem a guta megüt. Még 6 műszak, már számolom vissza. Levivel is kiírtak korán, pedig akkor még szülőszobán dolgoztam. Csak ott meg műtőbe nem mehettem az altatógáz miatt.
A babával még az elején nem próbálkoztunk, mert a férjem sulijának végére vártunk, mert mindig elmegy 1 hétre. Most végez az idén. Úgy voltunk vele, ha lesz baba, akkor jó, de nem adtunk bele 100%-ot. Aztán nyáron elkezdtük a jónás napokat, hogy kislányt próbáljunk, de nem jött össze, aztán hagytam, pé-re mentünk, így most lett.

Kép
Kép
naegele78
 
 


Naegele: akkor egyértelmű hogy otthonmaradsz. Szerintem mindenki ezt tenné a helyedben. Vigyázz magadra és pihizz amennyit csak tudsz.

KépKép
csige-bige
 
 


sziasztok...van vki teszt közelben? :roll: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Luli
Merre vgy?

Tud valaki valamit Luliról? Már nagyon régen nem írt.
Mondjuk ugyanez vontakozik Mimilee-re is!

Kép

Kép
princzike
 
 


CSige
Szerintem is tök jjó, hogy inkább otthon leszel, mint bent a melóhelyen. A végén még elkapsz valamit :( Legalább pihizel egy kicsit előtte :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok!

Jöttem beszámolni a tegnapi családtervezős mókáról.
Csak jókat tudok mondani :lol: Minenki nagyon kedves volt és segítőkész. Egy védőnővel beszélgettünk, mindent alaposan kikérdezett, kaptunk egy kis kapcsos mappát, amibe mindenféle okosságok le vannak fűzve. Érdedes a védőnő egy percig sem mondta, hogy várakozzak és legyek türelmes. Mikor mondtam neki a pajzs problémámat és a rendszertelen ciklusomat egyből megkérdezte, hogy volt e hormon vizsgálat. Nagyon nézett, amikor mondtam, hogy nem. Úgyhogy hétfő de.-re kaptam időpontot a nőgyógyászukhoz, aki fog nekem adni hormon vizsgálatra beutalót. Remélem a nődoki is rendes lesz. Hormon vizsgálatra meg a mensi 3. napján kell majd menjek. Csak azt nem tudom mi van akkor, ha ez a 3. nap 7végére esik :roll: Nektek ilyenkor hogy volt? Ja, és kaptam 3 doboz Elevitet :lol: Pont elfogyott, úgyhogy nagyon jól jött. Annyit mondott még a védőnő, hogy apinak lehetne egy katona vizsgálat. Én mondtam neki, hogy ha ő nem akarja én nem erőszakoskodom, de azt mondta semmi gond, csináljuk meg.
Így most tele vagyok reménnyel, hogy lassan minden jóra fordul. Már csak azért drukkolok, hogy lehetőleg hétfőig ne jöjjön meg. Ma van a 25. napom és a múlt hónapban 23 napra jött meg :(

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Nyanya!

Tiszta szívből örülök, hogy pozitív élményekkel tértél haza. Hát az, hogy eddig még csak hormonpanelt sem csináltak neked, enyhén szólva is megdöbbentő. Arról persze gőzöm nincs, hogy mi van akkor, ha a 3. vagy a 21. nap hétvégére esik. Imádkozz, hogy ne így történjen. Nálam is csak a sűrű ima maradt, de végül minden jól jött ki. Egyébként, ha jól tudom, a 3. és a 4. napi vérvétel is jó. Szóval valamelyiket csak sikerül jól elcsípned.

KépKépKép
bikfy
 
 


Képzeljétek, pár perccel ezelőtt meghalt a férjem nagymamája. Úgy sajnálom, mert nagyon szerettük egymást. Ő volt a családban az én egyik szövetségesem, nagyon jó fej volt a mami. Remélem segít majd az égből is, és küld hozzánk egy babát. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Bikfy!

Részvétem!

Nyanya!

A 3. napi hormonnál jó még a 4. és 5. nap is.

Én ma elkezdtem barnázni, ha minden igaz kedden kell megjönnie.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Nyanya
örülök, hogy jók voltak a tapasztalatok. És ahogy Ranita is írta, valóban jók a 4 vagy esetleg az 5-ik napit vérvétel eredmények is. Engem is a 4-ik napon döftek. De ugyanez vonatkozik a 21-ik napira is. Nálam pl úgy számolta, hogy milyen hosszú szokott lenni a ciklusom és ahogy igazította, így valamivel később mentem, mint a 21-ik nap :)
Ne izgulj :)

Bikfy
Részvétem a nagyi miatt. Remélem egy csöppség viszont hamarosan érkezik hozzátok :)

Ranita
Remélem egy-két hónap után te is egy kis meglepiről számolhatsz majd be nekünk :)

Mi tegnap feküdtünk rá apival a témára :oops: . Gondoltam a gyógyi csak hatott annyit, hogy ne zavarja össze az LH tesztet. Tegnap 2 csík volt rajta, ma meg csak 1. Még csinálok még vagy hármat és meglátom mi lesz az eredmény :roll:
Régebben mindig össze-vissza mutatott mindent. Egyiknap ok, hamarosan PÉ, másnap vagy harmadnap meg nem értékelhető vagy nincs most PÉ vagy akár a negyedik napon is képes volt pozit mutatni. De majd most kiderült, hogy eddig mennyit segített a gyógyim :)
Reménykedem és remélem a következő ciklusban, ha most nem jött össze, akkor legalább UH-ra is bejutok az SZTK-ba.

Puszi Mindenkinek :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzikém!

Én úgy tudom, az LH teszt a PCO-soknál értelmét veszti. Nálunk van az, hogy 1x ezt mutat, másszor meg azt. Sőt a PCO-nál gyakran mindig pozi az LH teszt. Én ezért vagyok úgy, hogy nem is költök rá. Amúgy meg hajrá és mindent bele!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Hát én még soha nem lh teszteztem lányok :oops: nekem szokott hóközi hasfájásom lenni és én arra hagyatkozom.
Hát nekem még nem jött meg a menzim. A hasam egy pár napja fájogat, de nem a méhem, hanem kétoldalt a petefészkem és elég érzékeny a bal mellem. Nem tudom ez jelent e valamit. Barnázni nem barnázok még, szóval ha holnap reggelig nem jön meg akkor csinálok egy tesztet. Majd kiderül.

KépKép
csige-bige
 
 


bikfy részvétem nektek....a baba sikerűlni fog meglásd.....hamarosan... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bikfy
Ebben igazad van :) tényleg össze-vissza mutat mindent ilyenkor az LH teszt. Én ezt most kíváncsiságból csinálom.
Remélem azért valamennyit hatott már a gyógymód és így az LH teszteket sem bolondítja meg. EGy próbát megér. Még régről van 5 db-om, amit a DM-ben vettem. Na.. ezeket most elhasználom. Bár én most a 12-13 napon csináltam vele egy tesztet, az 2 csíkos lett. Azóta minden nap megcsinálok egyet és azok mind negatívak. Igaz nekem csak egy napig volt két csíkos. Remélem azért ez már bíztató jel lesz :)
Tényleg .... te elmész inzulin vizsgálatra azért?

Kép

Kép
princzike
 
 


CSige
Hajrá!!!!! Már várjuk nagyon a teszteredményeket. Remélem pozi lesz :) Küldöm a sok pozitív energy-t :) +++++++++++++

Kép

Kép
princzike
 
 


én is kérek drukkokat ám...holnap utánra hogy ne jöjjön pirike..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Princzikém!

Hát ezt az inzulin vizsgálatot nem tudom, hogy egyelőre megcsináltatom-e. Én annyit vívódom ezen az egészen, hogy néha azt hiszem, beciculok. Egyik nap már végképp eltörött a mécses, még bőgtem is. Pedig tudjátok, én mindig igyekszem nagyon pozi lenni. Csak abban bizakodom, hogy esetleg a terhességi hormonok dolgoznak. De jó lenne... :wink:
Néha úgy érzem, velem majd csoda történik, és elég lesz a diéta meg a torna. Aztán magamat is szembe röhögöm, azt gondolom, elkezdem a Closty-t. De attól meg félek, hogy hiperstimulálnak vele és szétreped a petefészkem. Én igazándiból a Met-ben hiszek, alig várom, hogy a doki a 2 hónap Clostyzás után felírja. Más is szokott így vívódni? Vagy ti vakon megbíztok a dokitokban? Olyan fura ez az érzés... :shock:


Nita!
Rám számíthatsz drukk ügyileg, nagyon szorítok, de ha mégsem, akkor se keseredj el, tudod, nemsokára itt a március. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Amúgy drukkokat én is kérek, ma a 22. napon vagyok, remélem egy hét múlva isteni pozitív meglepetés ér. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy sikerűlni fog neked is.....hajrááááááááááá!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nagyon drukkolok nektek csajok!!! Nita, Bikfy, Csige Hajráááá!

Ma voltam a nőgyógyásznál ott a családtervezőben. Szimpi volt és rendes. Elküldött hormon vizsgálatra. Most már csak meg kell jönnie annak a francos pirinek. Ha eddig bármily kicsi reményem is volt, hogy esetleg ez a hónap a miénk volt, akkor az ma szertefoszlott. Ugyanis a doki megnézett hüvelyi ultrahanggal. Mindent rendben talált, de természetesen semmit sem talált, aminek örültem volna :cry: Én marha meg csak néztem a monitort és majd kifolyt a szemem, annyira szerettem volna látni egy pici petezsákot... :cry: Már elképzeltem, ahogy azt mondja "Ön terhes" :cry: :cry: :cry:
Na de elég a nyafogásból. A 3-5-ik nap kell menni először hormon viszgálatra, aztán meg 19-21 közt. Ja, és felírt E-vitamint, mert hogy az jót tesz a petefészeknek meg a méhnek.

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Most már egyébként annyira várom ennek a hormon vizsgálatnak az eredményét. Tutira biztos vagyok benne, hogy valami gond van és ha ezzel rájönnek mi van, akkor fognak tudni nekem segíteni teherbe esni.

Képzeljétek mit mondott ma Barnabás! Lent sétáltunk és találkozott az egyik kis barátjának a testvérével, aki de. mindig oviban van, de most ő is sétált. Én meg mondtam Barnusnak, hogy az a kislány a barátjának a testvérkéje. Erre Barnus:"Én is kéjek testvéjkét" Azt hittem a szívem szakad meg...Mondtam neki, hogy azon vagyunk, de sajna ez nem ilyen egyszerű... :cry:

Kép
Kép
nyanya77
 
 


nyanya de cuki a fiad ....istenem..... :wink:
meglesz a hormonvizsgálat és utána jönni fog a babó is!!!!drukkolok!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát látom sajnos hogy a többségnek nehezen megy a babásodás. Én sajnos reggel elkezdtem barnázni és fáj a hasam, szóval ma meg fog jönni. Hát nem mondom hogy röpködöm örömömben. Még van egy adag clostim, amit beszedek, de most már nem igazán érdekel hogy mikor vagyunk együtt és mi lesz a végeredmény. Lesz ami lesz. Ha nem sikerül akkor pedig vissza kell mennem a dokihoz. Most megint úgy érzem, hogy egy kcsit belefáradtam az egészbe, a sok csalódásba.
Nyanya: nagyon aranyos a kisfiad. Hát igen, bárcsak ilyen egyszerűen menne a dolog.
Bikfy: persze hogy más is szokott vívódni. Én most azon vívódok, hogy mit is csinálunk rosszul, ha egyszer jók a hormonok, már egyszer sikerült teherbe esnem, akkor most miért nem megy?! Sajnos erre tudom nincs válasz.
Nitácska: nagyon drukkolok neked, hogy pozitívat tesztelj.

KépKép
csige-bige
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Mostanában mindenki jól el van tűnve :? .

Bikfy,
azt hiszem ez a vívódás teljesen normális dolog, ezen mindenki átesik.

Nyanya,
úgy örülök, hogy ilyen jók ott a tapasztalataid és végre van valaki aki komolyan vesz és tényleg azon van, hogy segítsen. Biztosan nemsokára lesz a Barnusnak is kistesó.
Én pont apának mondtam valamelyik nap, hogy ha a Hannának már lenne kistesója, az is késő lenne :D , mert nagyon igényli már a gyerektársaságot.

Nitácska,
nagyon drukkolok. Már csak egy nap. Tesztelsz vagy vársz?

Csige,
úgy sajnálom ezt a francos pirit. Közhely már tudom, de itt a következő hónap. Tudom, hogy nem egyszerű, de nem feladni.

Nekem tegnap megjött. És csak 2 napot barnáztam, az is inkább csak mutatóba volt, ennek azért nagyon örülök, gondolom a küret végett lehetett. És olyan normálisan is jött meg, nem úgy, mint szokott. Legalább van valami jó is.
Tegnap tudtam meg, hogy a szomszédom terhes, júl. 1-re van kiírva. Kb én is arra lettem volna :cry: . Nem azt mondom, hogy most én aztán utálom vagy irigy vagyok vagy bármi ilyen, csak egyszerűen rosszul érintett :cry: :cry: :cry: És csak azon járt tegnap este az agyam, hogy miért kellett ennek megtörténnie, miért pont velem.... Hülyeség tudom.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Hát Ranita szerintem aki átesett hasonlón, az mind így érez. Én is folyton arra gondoltam, hogy miért pont velem. Tudtam hogy ez sajnos gyakori probléma a nőknél, de igazából nem is gondoltam bele, hogy velem is megtörténhet. Én mai napig benézek a márciusi topicba, már lassan szülnek a lányok. Sajnos sokszor eszembe jut hogy én március 08-ra voltam kiírva és hát lassan itt van. Na mindegy, ezen már nem lehet változtatni és valóban itt van ismét egy hónap. Megjött és hát ennek is tudni kell örülni, mert jön egy újabb esély. Legalább is én ebben bízom.

KépKép
csige-bige
 
 


Egyébként ez a családtervező központ tök jól hangzik. Ha nem váltottam volna dokit, akkor lehet hogy megpróbálnánk. Mivel az ősszel váltottam dokit, aki elég alaposnak tűnik, így maradok egyenlőre itt. Arra vagyok kíváncsi, hogy ha a harmadik adag closti után sem leszek terhes akkor mit fog mondani, ugyanis akkor fogunk találkozni.

KépKép
csige-bige
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?