Új privát üzeneted érkezett!

Naegel,
Nem a tesztcsík, a controllcsík, bocsi :oops: .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Vernike!

Szerintem azt tudod csinálni, hogy.... ööööö.
Na, elvileg szülés előtt egy hónappal már él a tgyás, tehát neked 06.11-től. A maradék 2 hétre meg elmehetsz táppénzre. Szerintem mást nem nagyon tudsz csinálni. De ha nem így van, javítsatok ki.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


sziasztok.........Ma voltunk oviba.máté első napja volt......nagyon megdicsérték..azt mondták nagyon jó fiu!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Bikfy
nem jó, hogy ilyen sokat iszol a teából. Ezek mind gyógynövények és a túlzott fogyasztás nem igazán tesz jót. Azt mondják - legalább is én úgy tudom -, hogy naponta 1-2 bögrével. És elég is ennyi. No persze csak a ciklus első felében.

Kép

Kép
princzike
 
 


Nyanya
Örülök, hogy végül kerestél egy másik dokit és bejelentkeztél ebbe a központba. :) Azért kíváncsian várjuk majd a fejleményeket, de addig is gyere sűrűn :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Vernike
Örülök, hogy minden rendben van ezek szerint. A bokádra és magatokra is nagyon vigyázzál.
Azt meg lehet kérdezni, hogy pontosan mit jelent a reggeli szilvával való megoldás? VAgy csak én vagyok ennyire szőke hogy nem értem ? :oops: :oops:

Kép

Kép
princzike
 
 


Csajok
Nálunk a melóhelyen többen is azt mondták, hogy a Dunán korzitak Szigetszentmiklóson. Állítólag totál be volt fagyva. De valaki Soroksár magasságában. Tök jó :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Naegle
Mi lett az eredmény??? Kifúrja az oldalamat a kíváncsiság...

Pruci
Még szerencse, hogy nem lett semmi bajotok. VAgyis, hogy senkinek sem. A hideg ráz a történettől....

Bikfy
Ha a doki normálisan követi a ciklusodat Closti mellett, akkor ilyen szerintem nem fordulhat elő, mert látnia kell a dolgokat. Viszont azt a dokit elég felelőtlennek tartom, ami Clostit ír fel és semmilyen UH-os követést nem csinál. Már hallottam olyat, hogy valaki ettől becisztásodott, mert a Clostitól ugye megindult a petefészek működése, de nem tudtak kirepedni. Na de nem akarok senkit sem ilyesztgetni.
Bár a véleményem az, hogy ha a doki felírja a Clostit, akkor igen is kövesse a ciklust UH-val!!

Kép

Kép
princzike
 
 


Vernike
Szerintem kb a 8-ik vagy már a hetedik hónaptól el tudsz menni melóból és simán otthon tudsz maradni. De ha gondolod a doki is kiír, mint veszélyeztett terhes, ha van olyan jó fej.
A jogi dolgot sajna nem tudom neked pontosan megmondani, de szerintem ha rákeresel a neten, akkor szerintem egy csomó dolgot fel fog dobni, amiből tudsz mazsolázni.

Kép

Kép
princzike
 
 


Nita
Tök jó :) És nagyon nehéz volt az elválás? VAgy ott voltál egész nap? Bocsi ,de ezekhez a dolgokhoz nem értek :oops:

Kép

Kép
princzike
 
 


azért a jégremenetellel én vigyáznék a dunán......hirtelen mélyül......ha beszakad.....én inkább a műlyégre megyek azt tudom.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vernike!

Jogi dolgokban szívesen segítek, ha gondolod. Ahol utána tudsz nézni: Társadalombiztosítási jog, illetve a munka joga. Mindkettőben vannak rád vonatkozó rendelkezések.
Egyébként nem úgy volt, hogy véglegesítettek? Mindegy, alapból a törvény védi a kismamákat. A szerződésed lejárta előtt mint kismamit nem küldhet el. Legalábbis én így tudom. De ez nagyon spéci jogterület, majd pontosan utánanézek én is.

Princzike!

Valamiért bízom abban, hogy még egy spontán hónap segíthet nekünk. Lehet, megbeszélem a dokival, hogy adjon még egy kis időt nekünk.

Nita!

Máténak nagyon örülök.

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy köszike.én isssss :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok.Húúú lányok nagyon bevacsiztam most meg itt szenvedek....
A meló dologban írtam a Szakbarbárnak egy indexes fórumon,várom a válaszát.Bikfy nagyon megköszönném a segítségedet,minden infó jól jön most.Hát igen,úgy volt minden okés és véglegesítenek,de hát a csaj akit helyettesítek úgy döntött (persze az anyja a jegyző a polg.hivatalba),hogy még 7 évig szerződésbe áll az oviba és akkor jön vissza amikor majd szeretne.Ezt egy kollektív szerződés alapján érték el miszerint míg 3.gyermeke be nem tölti a 10.életévét ő fizetés nélküli szabadságon lehet,így a helye megvan.Így nekem nem tudnak hosszabbítani,mert helyettem vkit ugye fel kell venniük....bonyolult egy kicsit,ezért is nehéz rá törvényt keresni,de utánna nézek majd annak amiket ajánlottál.Most már én is szeretnék a lehető legjobban kijönni a dologból.
Princzike:Reggeli éhgyomorral 2-3 szem aszalt szilva,és már működik is a rendszer,ma mondjuk nem is ettem mégse volt gondom,pedig újra szedem a vasakat is,kellett neki egy kis rásegítés....Csütörtökön megyek dokihoz majd kíváncsi leszek mivel rukkol elő megint...
Nitácska,nekem az elmúlt 2 évbe kiscsoportom volt,imádtam őket és nagyon sajnáltam mikor pityeregtek anya után,de nagyon ritka volt,jól szoktattuk őket az arany középúton...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernike....aranyosak a kicsik csak azért nehéz éehet az ovónöknek annyi kicsivel. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nem tudom,én sokkal jobban szerettem őket,mint most a nagyokat,ők már el tudnak kanászodni.Mondjuk én nagyon dajkálós óvónéni vagyok alapból is... :oops:

Vernike

Kép
vernike25
 
 


az jó ha dajkálós vagy......máté ovonénii is nagyon aranyosak ,kedvesek.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok, két csíkom lett, el sem hiszem! Görcsölt a hasam tegnap is, ma is, kalici vírus van nálunk, a kollégák wc-n vannak egész nap, hol felülről, hol alulról jön. Folyamatosan szurkál a hasam, annyira még nem élem bele magam, jövő héten elmegyek dokihoz. De nagyon izgulok. Köszi a drukkot!

Kép
Kép
naegele78
 
 


ÉLJEN!!!!Én vagyok az első aki gratulál!!!!Jaj de jóóóóóó....figyi!!!!Én is görcsöltem az elején,a dokim kapásból behívott és adta a magnéziumot meg az utrot,én a helyedbe mennék amilyen gyorsan tudok,főleg,hogyha vírus is van!!!Szerintem irány a doki,veszteni nem vesztesz semmit!!!!!!!Vagy csak hívd fek!!!!(na már be is paráztatlak itt az elején!) :oops:

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Neagele: gratula 2009 első babásának! Remélem most már szépen sorba jön mindenki.
Hát Miklósnál én is láttam a kisdunát, azon koriznak, de a nagy dunán tuti nem. Vannak olyan öblök ahol rá lehet menni, de én nem vállalom be, mert beszari vagyok. Félek hogy beszakadok :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Naegele!
Dejó, de jó, de jó, GRATULÁLOK!

Itt egy hétvégi balatoni kép. Nem mi voltunk ám ilyen agyatlanok, úgy kaptuk kölcsön, már családról családra járt. De a Hanna nagyon élvezte :D :D :D

Kép

Kép

Kép
ranita1979
 
 


naegele gratula...... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Naegele! Hatalmas gratula!!!

Ranita! De jó lehetett a csúszkálás!

Nekem meg tegnap megjött. Most is így jártam... :(

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Naegele, de jó megagratula! Te nyitod az évet, és remélem babaesőt hozol a többieknek is :lol:

Olyan rossz, hogy már nincs tábla, mert most nem tudom h kinek drukkoljak még, ki/kik azok, akik ciklus vége fele járnak?!

Ranita gyönyörű ez a kiscsajszi :lol:

Rólunik :lol:
Tegnap voltam uh, nyaki redőt nézte a dokim, és jó minden adat. babócám 58.9 mm hosszú, fejszélesség 19 mm, 60 g, combcsonthosszra nem emlékszem :oops: , nyaki redő 1,4 mm.
És úgy izget mozgot, h a dokinak nem volt könnyű elkapni azokat a képeket amikor le tudta mérni az adatait. Kis újjacskáit is mozgatta, és mint egy kis tájboxos, ütöt, rugdosott :lol:
Pénteken megyek genetikai vérvételre. Sajnos a kép amit most csinált nem lett jó, de majd apival felrakatom valamikor.
Pont ma vagyok 12. hetes, a tudat megnyugtat :lol:
De már azon aggódtam h tünetmentes vagyok erre ma reggel majdnem kitacsoltam az utcán, amíg mentem a kocsimhoz, illetve durva hányingerem is volt ma de.
Vernike, és szeretném ajánlani neked az új felfedezésemet, ami nekem nagyon bevált. Zabpelyhet megcsinálod mint a tejbegrízt, és pl mézzel édesíted. Tuti siker a nagyvécézéshez. Nem tudom te hogy bírod az aszaltszílvát, de én 4 hét után már undorodtam tőle :lol:
Ha majd ettől fogok, akkor eszem újra az aszaltszilvát.
Mondta a dokim, h én is kezdjem el szedni a vasat egyessével. Én meg kérdeztem heti egyet? Nem, napit, kicsit kikészítem a kérdéseimmel.
Szerintetek ha a magzatvédőben van vas akkor is kell még szedni vasat? Persze nem akarom a dokimat felülbírálni, csak ez a kérdés úgy felmerült bennem?!

Amúgy eléggé "hisztis" vagyok néha, ami rám tök nem jellemző, illetve az sem h bőgjek, de szinte most mindenen tudok. Mondtam is az uramnak, h lehet h kiscsajszi lesz, h ennyire túltengnek bennem a hormonok.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


irdab..mostmár megkönnyebűlhetsz hogy betöltötted a 12.hetet....gratula... :wink:
az meg hogy hisztis vagy teljesen normális,....dolgoznak a hormonok....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Naegele jaaaj de jóóóóóóó :lol: Gratulálok :lol: :lol: De jóóó neked! Éééééééén iiiiiiiiiiiiiiiiiiis.... Drukkolok, hogy minden okés legyen :D

Pruci ne keseredj el a hülye piri miatt :roll:

Ranita nagyon édi a Hanna, ahogy ott kuporog :lol: Mi vasárnap megyünk és már nagyon várom. Barnusnak visszük a szánkót.

Nita mesélj, hogy ment Máténak az első nap! Ott voltál vele egész nap? Csak ebédig maradtatok vagy egész du.? Ovis beszoktatásnál meddig kell az anyukának ott lenni? Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de érdekel a dolog, mert Barnus szeptemberben kezdi az ovit.

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Vernika javítanám magamat nem zabpehelyből kell csinálni, hanem zabkorpából. Legalább is én abból csináltam.
Teri annyira sajnálom :cry:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Most már nem foglalkozom vele. Van még 1 hónapom h sikerüljön, utána nem foglalkozom vele, és Petra egyke lesz.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


nyanya máté nagyon élvezte az első napot....ahogy belépett a csoportba már ment is játszani.....kb 1-1,5 órát ott voltunk aztán elmentünk vásárolni és délbe ment érte a párom....még nem alhat ott....mivel még nincs 3 éves....majd hétfőtől megyünk minden nap.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok.
Irdab,gratula a 12.héthez,most egy kicsit elgondolkoztam,mert nekem a baba 6,2 cm volt de nyaki redőre csak 1 mm-t mértek,de nem mondták,hogy gond van,és a Down-kór szűrés is negatív lett.Tudja vki a határértékeket?
Az aszalt szilvát már 3 napja nem eszem,de így sincs gondom most de tökre be is vagyok parázva,mert ma délelőtt én is találkoztam egy kalicid vírusos bácsival,3 lépést hátráltam gyorsan,de azóta 2-szer voltam wc-n,és csikar a hasam is.Szerintetek elkaphattam?Ha igen lehet baj a babával?A neten próbálok utánna kersni most,ált.azt vettem ki,hogy nem...de ti tudtok erről valamit?Nálunk ez 2 éve volt az oviba járvány....Naegele te hallottál vmit róla?

Haj mi jön még...hétfőn megyek AFP-re....nem szeretem a vérvételt...bár múltkor nagyon ügyesek voltak.
Irdab ne izgulj a vas miatt,én 3 félét szedek,minden nap mást...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


verni nem lesz semi baj....az is lehet hogy csak az idegeség miat fáj a hasad...... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lehet igazad van Nitácska,ma tiszta ideges vagyok úgy is,vacakol a fűtésünk az ÚJJJ!!házba....
Te leszel a következő tesztelő egy hét múlva?[/url]

Vernike

Kép
vernike25
 
 


majd meglátjuk kell e a teszt.....eddig nem kellett mert pontosan megjött hálaégnek.....
amugy nyugodj meg.nem jo a streszelés.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Igazad van,azért drukkolok,hogy kelljen csak az a teszt.Mit érzel erre a hónapra?Előrejlzés??

Vernike

Kép
vernike25
 
 


apszolut nem figyelem a jeleket...probálok másmere figyelni....majd kiderűl 8 nap mulva... :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Naegele!
Nagyon gratulálok!!!! :wink:

Nitácska!
De jó lenne, ha 8 nap múlva te folytatnád a sort 12 nap múlva meg én tesztelnék pozit. Lehet, hülye vagyok, de nagyon bízom ebben a hónapban. Mintha spontán peteérésem lett volna. Hátha... Csak sikerül. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


valaki nekem megjósolta hogy márciusba fog sikerűlni a babó.majd meglátjuk....de nagyon örülnék az tuti ha már előbb is jönne.....de majd a jóisten eldönti... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


HAJRÁ NITÁCSKA!!!HAJRÁ BIKFY!!!!!De szép lenne a sor...és persze Naegele mikor tesztelt pozitívat??Na mikor???És a barátnőmnek mikor sikerült a jogsilya??Na mikor???Hát ma!!A névnapomon...(ez nem a reklám helye,de milyen ügyes vagyok.. :lol: :oops: :roll: :wink: )

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernike köszi..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vernike akkor nagyon boldog névnapot neked :lol: :lol:

Csajok én is beállnék ebbe a szép sorba, amit elkezdtetek...

Nita tök jó, hogy így tetszik Máténak a dolog :lol:

Pruci ne hülyéskedj már! Nem adhatod fel!!!!!!!!!!! Miért gondolkozol így?

Kép
Kép
nyanya77
 
 


abban bízom hogy továbbra is ugyanígy fog neki tetszeni az ovi.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt!

Nitám!
Azért csak nem lennél mérges, ha még márc-ápr. előtt pozit tesztelnél, ugye? :wink: Most azt kívánom, hogy ne legyen igazam, és sikerüljön mindenkinek előbb. Szorítok!!!!!!! :D

KépKépKép
bikfy
 
 


Pruci!

És akkor mi van, ha ebben a hónapban nem sikerül? Mi az, hogy Petra egyke marad? Akkor soha többet nem fogtok kufircolni? Dehogynem. Ezzel a dologgal mindent lehet, csak feladni nem. Továbbra is tessék szerelmesnek lenni, jönni fog az, nyugi! Ne görcsölj rá! Úgy fogd fel, hogy minden pillanat, amit szerelembenm töltötök, az élet ajándéka. Ráadásul már van egy gyereketek. Innentől kezdve meg ha jön a kistesó jön, ha nem, nem. De jönni fog, csak ne gazolj be! :roll:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nyanya!

Persze, hogy te is babás leszel. Higgyétek el, hamarosan a kakis pelusokról fogunk eszmecserét folytatni. Csak türelem!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


elszállt minden amit az elöbb írtam :twisted:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Újból, ma nem mentem be melózni, mivel itt 10-20 perc alatt újnyi vastag ónoseső esett le. Le is baktattam a kocsihoz, de hívott a kollegám, aki mondta ha lehet ne induljak el mert 20-al araszolnak, a szélső kerekek a földön mennek, és 50 m-enként be van borulva egy autó az árokba.
Felhívtam a főnökömet - aki ma nem jön dolgozni - h nem megyek mert ez van, hát nem nagyn tetszet neki de nem érdekel.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Csajok, ez lesz a Ti évetek, kérlek szépen benneteket ne forduljatok be. Ahogy Bikfy is mondta mindenki be fog babásodni. Csak tényleg szeressétek egymást apival, és próbáljatok ne nagyon rágörcsölni a dolgokra.

Vernike sok bldog névnapot utólag is :wink:

Euo, ha olvasol adj életjelet magadról. A babás tpikba is bejelentkeztél, és ott sem ill itt sem jelentkeztél azóta sem. Remélem rendben van veled minden, mostanában sokat gondoltam rád, h mi lehet veletek :roll: :?:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Bikfy! Nem azért gazolok be, m elegem lenne a dologból. Hanem februárban betöltöm a 35-öt és akkor már megnő a betegségek veszélye és nem élném túl ha kiderülne h valami baja van a babának. Elvetetni nem tudnám, de egy beteg gyerekkel meg nagyon nehélz lenne. Ááááá, nem tudom mi lenne jó. A jósnő akinél voltam tavaly, azt mondta h akarunk-e még babát, m ha igen ha nem, lesz még...

Vernike! Utólag nagyon boldog névnapot!!! Ne képzelj be semmit, minden rendben van a babával, nyugi!

Nita! Hajrá! Remélem most sikerült!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Irdab: na ná hogy nem mentél dolgozni, igazad van. Kismamaként nem játék, el is eshetsz és most az a legfontosabb, hogy vigyázz magadra. Egy nap kihagyástól nem dől össze a világ.
Pruci: szerintem ne gondolj ilyenekre. Egyre több nő van, aki 35 fölött szül és semmi komplikáció nélkül, egészséges gyereket. Egyébként 20 évesen is szülhet valaki beteg gyereket. Szóval szerintem erre ne is gondolj. Szépen védekezés nélkül legyetek együtt és jönni fog a baba. Nagyon drukkolok nektek és szeirntem ezen ne stresszeld magad.
Hát már itt is esik az ónoseső, nem tudom hogy fogok hazamenni. Sajnos a fülem még mindig fáj, már két hete, így holnap vissza kell mennem a dokihoz. Nem használt az antibiotikum amit írt. Nem tudom, majd most mit kapok.

KépKép
csige-bige
 
 


Pruci, na ne butáskodjál már..... A te babádnak nem lesz semmi baja, és kész. És ahogy csige-bige is mondta manapság ez az egész szülés dolog is kitolódott, és egyre több nő 35 felett vállalja be az első babáját is.
És fiatal korban szülő nőnek is lehet beteg gyereke.

Csige, mi baja van a fülednek? Mitől fáj?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?