Új privát üzeneted érkezett!

éljen a fiatalság........ :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nyanya, nem baj, jöhet a lavina, az én véleményemet már ismered. :x

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok csajok

Egy ideje eltűntem, bocsánat. Igazából sokszor nem tudtam hozzászólni a témákhoz, és egy picit feleslegesnek éreztem magam. :oops:

Azért szokatalak olvasgatni benneteket.
Mi jól vagyunk a babával, néha alig mozog, néha meg kirúgja a ház (hasam) oldalát. Ma megyünk orvoshoz (nőgyógyász), kíváncsi vagyok mit mond. Utoljára genetikai UH-on voltam, de azt elég gyorsan lezavarta az a doki..így rég láttam a picúrkámat.

Jól vagytok?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 

 
 

Irdab
Szerintem nem vagy idős! Hogy honnan vették ezt, hogy a KOROD miatt már számítottak erre? :roll:

Ranita
Hát nem tudom. Épp most agyaltam rajta, hogy lehet, hogy most először volt vagy éreztem talán a PÉ-t..... Még most is mérem a hőmet és ha volt is a múlt ciklus alkalmával, akkor elég későn a 21-ik nap környékén. De gondolom az lehetett, mert egyik nap délután, este felé szurkálódást éreztem az egyik oldalamnál, mire másnapra meg is emelkedett a hőm. Ennyire szabályos az előzőekhez képest még nem volt a hőgörbém :) - ez legalább jó jel - majd kb egy hét múlva leesett a hőm és másnap reggelre már meg is látogatott piri.
Remélem most már minden rendben lesz :)

Pingi
Ilyet mondani, hogy fölösleges vagy? Mi örülünk, hogy jössz és mesélsz jó sokat magatokról !!


Lányok mikor jöttök új képekkel? Már kíváncsian várjuk őket! Nő már rendesen a kis pocitok?

Puszi Mindenkinek.

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok!

Hűha lányok, nagyon nagy a pangás itt nálunk :(
Hol van mindenki??

Pingi nehogy már ilyeneket gondolj! Bármikor jöhetsz még akkor is, ha nem tudsz hozzászólni az adott témához. Legfeljebb feldobsz egy másik témát. Ebből ne csinálj problémát.
Gyere és mesélj, hogy mi volt a dokinál! Ja és képet is tegyél fe, ha van.

Adri kezet foghatunk :lol: Én is annyi vagyok.

Princzike olyan szépen leírtad a hőmérőzést, hogy most én is kedvet kaptam hozzá. A következő ciklusban mérni fogom. Ezt még nem próbáltam..., ja és a cickafark teának is adok esélyt. Ki tudja... :roll: Most egyébként határozott szúrkálást érzek a jobb oldalon lent, úgyhogy lehet ez a PÉ-m. Azt sem tudom, hogy a ciklusomnak pontosan hányadik napján tartok. De direkt nem is számolom. Api pizzázni ment a haverjaival, de ha este megjön elkapom... :oops:

Bikfyke veled mi újság? Nem voltál ma valami bőbeszédű.

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Nem akarok senkit elkeseríteni a cickafark és palást teával, de én is ittam és hát itt vagyok baba nélkül. A vicc, hogy akkor lettem babás a nyáron, amikor egyáltalán nem ittam semmiféle teát és nem szedtem semmiféle vitamint. Én után még egy hónapban teáztem, de nem lettem babás és azóta sem. Szóval ha jönni akar a baba, akkor jön, tea ide vagy oda. Persze aki szeretné próbálja ki. Lehet hogy van akinek beválik.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Nyanyus!
Köszi a hiányolást, de én annyira lefáradtam így az első héten, hogy este ülve elalszok. Tegnap is olyan 7 körül értem haza, lefürödtem, leültem tévézni, aztán éjfélkor keltett fel a férjem, hogy legalább feküdjek már le. Azt se tudtam, hol vagyok, még fogat se mostam. :x Ma vagyok a 12. napon, de nem tudom, mi lesz velem. Rendszeresen elalszom a romantikázás előtt. Félek, erre a hónapra is fátylat boríthatok.

KépKépKép
bikfy
 
 


Még valami, véleményeket kérek.

Emlékeztek, amikor írtam, hogy én vagy nagyon csinálok valamit, vagy sehogy. Így voltam a cickafarkkal is. Napi 2 litert ittam meg belőle. A ferihegyi reptéren meg olyan rosszul lettem, hogy azt hittem, ott maradok. Szörnyű görcseim voltak, meg miegymás. Szerintetek mitől volt? Tudjátok, hogy PCO-m van.
1. végre lett egy jó kis peteérésem, és az érett pete próbált kiszabadulni
2. ugyanúgy nem lett peteérésem, csak a cicka turbózott, és ugyanúgy bent maradtak a kis ciszták és ez fájhatott.
3. azt mondják, a cicka kimossa a cisztákat. Esetleg ez történhetett?

Most megint gondolkodom, hogy elkezdem inni, de így komoly félelmeim vannak. Lehet, hogy többet ártok, mint használok? MIt gondoltok csajok?

Puszi: Bikfy :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Csige,
teljesen egyetértek veled.

Bikfy!
Úristen, 2 liter?????
Szerintem attól volt bajod. Abból egy nap max. 2 bögrével ihatsz. Nem szabad 2 litert :!: :!: :!: :!:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Rani!
Hát nem tudom, a Maria Treben könyvben olvastam, hogy azt mondták egy beteg nőnek, hogy annyi cickát igyon meg egy nap alatt, amennyit csak bír. Meg is gyógyult. Na ebből gondoltam, hogy nekem se árt majd meg a cucc. És hát ugye valami történt is. Csak nem tudom, hogy jó, vagy rossz.

KépKépKép
bikfy
 
 


Szerintem is az nagyon sok Bikfy. Én is csak napi két bögrével ittam.
Szerintem az intenzív peteérést kizárhato, mert az olyan nem görcs, hanem feszítő érzés. Olyan mintha lenyeltél volna egy labdát és túl kicsi neki a hely.

KépKép
csige-bige
 
 


Bikfy,
hát nem tudom. Ezt én is úgy olvastam valahol, hogy ha valaki túl sokat iszik belőle, akkor lehet ilyen mellékhatása.
Igen, azt jó lenne tudni, hogy most mi is történhetett valójában. i tudja, lehet, hogy Te csináltad jól. Mikor mész legközelebb orvoshoz?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Nem tudom, milyen a peteérés, de ez feszített, szúrt, görcsölt, minden volt. Először azt hitték, vakbélgyulladásom van. De én tudtam, hogy ezt a cicka okozza. Azóta viszont nem merem inni. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Igen, igaza van Csigének. A pé. erős szúrkálás. Ugye nekem is most volt egy elég intenzív pé-em, de az is csak erős, igaz nagyon erős szúrkálással járt.
Én azt mondom, napi 2 bögre.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Görcs pé-nél tuti nincs. pf-nél érezted?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ma a 12. napon tartok, legközelebb, a következő mensi 5. napján elkezdem a clostyt, aztán 14. és 21. napon akar látni a dokker. A diétát viszont a tornával kombinálva annyira hatásosnak érzem, hogy lehet, kérek még tőle pluszban 1 spontán hónapot. Mit gondoltok? Ő azt mondta, nem nagyon hisz a természet gyógyászatban, de én meg érzem, hogy jó.

KépKépKép
bikfy
 
 


A két oldalamnál éreztem, talán nem görcs volt, de szúrt és fájt. Azért lehet, hogy maradok a napi 2 bögrénél. Na de ha az meg nem hat? Jaj, nehéz az élet. Az ízét meg úgy utálom a cickának, hogy kb. hánynom kell tőle. Mondjuk, a fehér fagyöngy se kutya. :roll:

KépKépKép
bikfy
 
 


Hát elég jellegzetes fájdalom a pé, nem hasonlít a menzis görcsre. Én azért tudom milyen, mert amikor abbahagytam a gyógyszert, akkor az első hónapban annyira fájt a hasam középidő, hogy elmentem a dokihoz mert azt hittem összeszedtem valamit. Akkor derült ki hogy pém van és azt érzem. Onnantól tudom, hogy ez a különleges érzés az. Egyébként gyógyszerszedés alatt soha nem volt ilyen fájdalmam és előtte sem. Azóta van mióta abbahagytam a gyógyszert.

KépKép
csige-bige
 
 


Puszilom a Bandát, most elmegyek a dolgozómba. Este jövök. Ne halljak rosszat felőletek! Csókol Benneteket: Bikfy

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Majd meglátod mit mond az orvos, meg mit mutat az uh. Úgy is ott látszik mi is van valójában. De ha Te úgy érzed nyugodtan spontánkodjatok még. De ne várj túl sokat :!:
Én úgy látom, mert én is sok ilyet olvastam már, hogy ez a diétás, tornázós, fogyós dolog inkább a túlsúlyosaknál jön be. Én őszintén megmondom, nem hiszem, hogy neked IR-ed lenne. És ha az nincs, ne várj szerintem sokat, lépj! Ez persze csak az én véleményem és tapasztalatom. De mi is spontánkodtunk 9 hónapig és nemhogy eredménye nem lett, de még pozitív irányba se lett válozás.
De szívből kívánom, hogy Te legyél a pozitív példa :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979
 
 


És még valami. Minél előbb csináltasd meg az inzulinterhelésest, azzal nem veszítesz, csak előrébb leszel vele! Akkor már jobban fogod tudni, hogy hogyan tovább.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


sziasztok.ranita hogy vagy,miujság van veled?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Nitácska!

Jól vagyok, köszi. Napról napra egyre jobban. Már majdnem olyan, mint rég. Estére azért még elfáradok, meg picit húz a hasam, de ez már istenes :D .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok!

Ranita örülök, hogy jobban vagy már :D Csak így tovább! Meglásd ez az év a mi évünk lesz :D

Bikfy biztos ez az időjárás is hozzájárul a fáradtságodhoz. Az ember ilyenkor szeret begubózni és ha lehet ki se dugja az orrát.

Lányok a teázástól jól elvettétek a kedvem :( Inkább el sem kezdem! Igaza van Csigének, ha a baba úgy gondolja hogy jön, akkor tea nélkül is fog jönni. Legalábbis remélem... :roll: Nagyon-nagyon remélem!!! Bár szerintem erre a hónapra is keresztet vethetek.
Képzeljétek bejelentkeztem családtervező központba :lol: :lol: Megfogadtam a tanácsotokat és kerestem másik dokit. Nem fogok itt ölbetett kézzel ülni szeptemberig! és malmozni!!! Igaz nem a XIV. kerületibe jelentkeztem be, hanem az Istenhegyire (itt annyira segítőkészek és kedvesek voltak a telefonban, az Örsnél meg flegmák és bunkók :( ), ráadásul sokkal közelebb is van. 16-án megyünk, api kivesz szabit, úgyhogy most nagyon izgulok, hogy mi lesz. Az ottani dokit a neten nagyon dícsérték és az olvasottak alapján nekem is szimpi. De majd meglátjuk :roll:

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok!

Teák: hát mi amikor elkezdtünk próbálkozni, akkor életemben elősször volt köztesvérzésem, illetve a vetélésem óta barnáztam mensi elött. Én ittam a cickát és a palástot is. 4 hónapig próbálkoztunk, és a 3. hónapban már nem volt barni mensi elött, és a 4. összejött a baba. Én csak napi egy bögrével ittam minden reggel. Én hiszek benne, és szerintem nagyon ritka manapásg már az az orvos aki nem gyógyszerbeállítottságú. Szóval nem a gyógynövényeket, hanem a gyógyszereket helyezzik előtérbe szerintem.

Nyanya tök jó, h bejelentkeztél :lol:
Ranita de jó, hogy ilyen jó a kedved, és ilyen pozitív vagy :lol:
Bikfy, szerintem is nézesd meg az inzulinrezisztenciát. Akkor már tényleg többet tudná, és tudnád h akkor merre is indulj el.
Amúgy hól dolgozol, h 10 óra után indulsz melózni? Lehet h már írtad, de nem emlékszem rá :oops:
Csige-Bige, én még sohasem éreztem a peteérésemet. Ez jó, legalább tudjátok, h mikor van tényleg. Én mivel nem éreztem abban is kételkedtem, h van e egyáltalán.

Jövő héten megyek kedden integráltra, és láthatom a babócámat. Remélem minden rendben van odabennt.
Amúgy durván szétvagyok esve, ma bennt hagytam a melóban a mobilomat, hazajöttem, hívni akartam az Uramat. Na nem találtam. Mondom basszus megint lennt hagytam a kocsiba, na lebatyogtam a 4.ről, és persze nem volt ott. Na akkor felhívtam a férjemet, h nem találom a telefonomat, ő mondta tudja hól van :idea: :roll: :?:
bennthagytam a melóban, mert már hívta rólla a kolleganőm. Na mindegy hétfőig ott marad, mert én be nem megyek érte.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziasztok.Csak gyors bekukk,totál szét vagyok esve.Elkaptam valami vírust az oviba,folyik az orrom mint állat,lázam nincs szerencsére,de a fejem majd szét hasad.Ráadásul hétfőn olyan vacakul léptem,hogy részleges inszalag szakadás lett a jobb bokámon,amivel a héten simán dolgouztam,hogy majd elmúlik,és csak ma mentem vele dokihoz.Eredmény 1 hét fekvés,mert 1 hajszál választ el a szakadástól,műtétől és 8 hét gipsztől!!!!Éljen az élet!!!De jól vagyunk egyébként a Down-kór szűrésem eredménye is negatív lett:)
Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánok.Ja és nagy problémámat megoldottam a reggeli aszalt szilvával!!ÉLJEN!!!
Puszi mindenkinek,majd még jövök!!
vernike25
 
 


Sziasztok!

Vernike, örülök, hogy minden oké!

Bikfy, azért csak mértékkel!!:)

Nyanya, ki lesz a doki?Mioma miatt voltam ott uh-n.

Én nem tapasztaltam flegmaságot a XIV. kerületibe, teljesen pozitív a tapasztalatom. Lehet, hogy kifogtaál egy recepciós tanuló fiút. Vérvételre jelentkeztem be tegnap és ő valóban egy nagy nulla volt. Semmit nem tudtam kérdezni sem tőle. Tiszta nyegle volt. De ő ott egy recepciós, csak akkor vesz fel telefont, ha éppen nincs senki valamiért.
De az Istenhegyi is tuti jó lesz!

Kép

Kép
luli
 
 


Luli!

Mi a helyzet a miómáddal? Annyit gondolok rád! :)

KépKépKép
bikfy
 
 


Na jó reggelt fiatalok!

Este én zártam a sort és ma is én kezdek? Hol vagytok? Csak nem szorgoskodik itt mindenki? Én már elmosogattam, nagybevásároltam, főztem, most meg takarítok. Hajj, de utálok. Délután viszont ráérek, ha van kedvetek dumcsizni, gyertek! Mindenkinek puszi: Bikfy :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Szia Bikfy!

Itt vagy? Jöttem dumcsizni :lol:

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Én is takarítottam ma. Mondjuk apával együtt. Így gyorsabban ment :D Na de ne gondold, hogy valami takarítógép a férjem, csak most szedtük le a fát és hát az olyan két emberes dolog. De utána ugye rendesen ki is takarítottam, úgyhogy most ki vagyok rendesen.

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Luli biztos igazad van, már én is gondoltam arra, hogy tuti valami hülye portással beszéltem. De most már mindegy. A XIV. ker. lett volna az olcsóbb megoldás, de valahogy nem tudom miért engem az Istenhegyire húz a szívem. Bár távolról sem vagyok egy pénzeszsák, úgyhogy nem igazán engedhetem meg :roll: ...de végül is api bólintott rá :lol: Meg így legalább nem kell átutazni a várost. Ha nem tetszik legfeljebb nem megyek vissza.
Neked mi volt a benyomásod, mikor ott voltál? Dr. Gasztonyi Zoltán a doki neve.

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Hahóóóó!

Sehol senki???
Csak nem kimentetek a szabadba ilyen kutya hidegben?

Nem tudom meddig tudok itt ülni :roll:
Kb. míg kedves párom tévézik. Ha megunja tuti elhajt engem innen :roll:

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok!

Én is jöttem picit.
Apa dolgozik, mi meg itt vagyunk a mamiéknál. Délelőtt vásárolni voltunk, már megint egy vagyont költöttem el a gyerekre, úgy nő, mint akit húznak, szörnyű :D . Egyszerűen nem győzöm meg ruhával. De most legalább vannak akciók. De így is egy vagyon. Úgyhogy leendő anyukák, készítsétek a pénztárcákat :D :D :D :D .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Holnap meg megyünk ebbe a jó időbe a Balcsira csúszkálni. A Hanna már nagyon várja. Ma nálunk egész nap -8 fok volt :x .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Szia Ranita!
Mi is akarunk menni csúszkálni a jövő hétvégén, csak mi a Velencei-tóra. Az közelebb van. Már én is nagyon várom. Évek óta nem koriztam.

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Korizni én se koriztam már évek óta, most meg be se merem vállalni. Úgyhogy marad a csúszkálás. De ilyen hidegbe szerintem max fél órát ha kintleszünk.
Nekünk közel vana Balaton, 20 perc autóval. Valamelyik nap is voltunk, akkor is sétáltunk egyet, meg megetettük a hattyúkat. :D

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ide Tatára is jöhettek korizni, 3 tó is van. És tök jó a jegük. :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy csak mostanra értem ide, de api tegnap dorbézolni volt, hajnalban ért haza, így ma ezt-azt be kellett pótolnunk. Holnap megpróbálok többet jönni.

A tavakon vigyázzatok, ne kelljen izgulnom értetek, tegnap is beszakadt a Balcsi egy apuka meg a lánya alatt. Csak óvatosan ám!

Takarításom, csak hébe-hóba volt, api kiharcolta, hogy ma még meglegyen este a fánk. Majd holnap szétszedjük, na akkor porszívózok, meg miegymás. Hurrá!!! Szerettem volna ezen már ma túllenni.

Most mindenkinek jó éjszakát!

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok lányok, nem bírtam a hétfőt megvárni, megcsináltam ma a tesztet. Nem hogy 2, de 1 csíkom sem volt. Rossmannban vettem one step-et. Vártam vagy 10 percig. Pedig az előírt 6 mp-ig benn hagytam a pisiben. Valamicske nagyon halványat láttam utána, de ha akarom látom, ha akarom nem, olyan volt. Ott hagytam, visszamentem aludni, és 2 óra múlva megnéztem, és tök halványan, de 2 csík van. Gondolom ennyi idő múlva már nem számít. Vélemény?

Kép
Kép
naegele78
 
 


Sziasztok!

Naegele!
Nem tudsz gyorsan egy másik tesztet szerezni? A két csík bizakodásra adna okot, akármilyen halvány is, de azért a controll csíknak rögtön elő kellett volna jönnie. Mindemellett nagyon szorítok, tán te leszel nálunk az év első kismamija? De jó lenne megindítani a sort!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, köszi a biztatást, vettem másikat, majd holnap vagy kedd reggel megnézem. Puszi

Kép
Kép
naegele78
 
 


Sziasztok!

Neagele! Drukk-drukk-drukk!!!!!

Vernike! De jó h minden rendben van! Vigyázz magadra, és pihenjél sokat! nehogy baj legyen a lábaddal!

Én is mennék korizni...

Képzeljétek mi történt velünk pénteken: elindultunk Pestre, tök sötét volt, Mezőtúr után 2 gyalogos ment az út szélén, a párom későn vette észre őket, ki akarta kerülni, szemből meg jöttek, elrántotta a kormáényt, megcsúsztunk, megfordult a kocsi és az árokba sodródtunk. Én úgy megijedtem, de szerencsére semmi bajunk nem lett, a kocsinak elszakadt a kuplung bovdene (vagy mi) és defektes lett az egyik kerék. Utána behúztak vissza Mezőtúrra, ahol beültünk egy füstös kocsmába (gyerekkel, alig néztek hülyének) amig meg nem érkezett az apósom. Mi Petrával felültünk a vonatra és hazajöttünk. Állandóan a szemem előtt van ahogy csúszunk. Nagyon rossz érzés volt, az ellenségemnek se kívánom.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Jajjjj, Teri a hideg is kirázott ahogy olvastam a soraidat. Tökre örülök, h nem lett semmi bajotok!!!

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Pruci!

Látod, nem véletlen, hogy eddig nem maradtál terhes. Gondold el, mi lett volna, ha ezt kismamiként kell átélned. De nem baj, a Jóisten megsegített, szerencsésen megúsztátok a jeges kalandot, most tehát hajrá pocakosodás!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Ha nem baj, kérdeznék tőletek valamit. Tegnap átnéztem az egyik Closty-s fórumra és a második hozzászólás el is vette a kedvemet.
Azt írja a csaj, hogy a PCO-ja mellett kapott Closty-t, és nagyon fájt a hasa, mire rájöttek mitől, addigra késő lett. Annyira túlturbózták a betefészkeit, hogy azok bevéreztek, és szétrobbantak. Persze a hasa tele lett vérrel, műtét, stb. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem követték a ciklusát uh-gal, na de akkor is. Szerintetek járhatok így én is? 5. naptól 9. napig szedem be a gyogyikat, de csak a 14. és a 21. napon fog nézni a doki ultrahanggal. És ha akkor már késő? Ráadásul a petefészkem jelenleg tele van apró kis cisztákkal. Ezek is reagálhatnak a gyógyszerre? Kapott más PCO-s is Closty-t? Megírnátok, mik a tapasztalatok?

Előre is köszi, érdekelne a véleményetek. Pusz: Bikfy

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!

Húúú, az nem semmi. Én ilyenről még nem hallottam. Az biztos, hogy uh-gal nézni kellene, nem e lesz tőle ciszta.
Én kaptam clostyt akkor is, amikor tele volt a pf-ek apró cisztákkal, de rajtam semmit nem segített, de szerencsére cisztáim se lettek. Fél éven keresztül szedtem úgy, de soha egy árva tüszőt se csinált, sajnos :( . DEEEE! Ez nem jelenti, hogy neked se fog.
MOst neked tulajdonképpen volt spontán pé? Mert nekem sose. A műtét előttig. Utána már igen.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok.Lábadozok már...ma már sokkal jobb,csak pihentetni nincs időm.
Pruci,tökre megijjedtem mire végigolvastam a történetedet,de hála Istennek nem lett bajotok.Néha én is tökre berezelek,mert sajna a férjem elég "lendületesen" vezet.hiába szólok rá....egyszer majd mi is így járunk.
Lányok nem tudjátok hol tudnék utánna olvasni jogi dolgoknak?Gyed,Gyes,táppénz meg minden féle.Képzeljétek pénteken a kedves főnökasszonyomból előjött azért at énje másik fele is...közölte velem,hogy jól elcsessztük ezt a gyerek csinálást,a könnyeim majdnem kifolytak mikor kimondta,egész napomat tönkre tette,hát amikor még közölte,hogy nem csináltam meg egy éve a gyerekek jellemzését,amire azt mondta már nem kell írni....na totálra tette a napomat.A lényeg,hogy előbb le fog járni a szerződésem mint,hogy szülnék 1,5 hónappal és nem tudja meghosszabbítani és ilyenkor nem tudom mi legy a szitu a Gyed-del...
De ez nem ide tartozik,csak hátha vki tud valami jó kis oldalt ezzel kapcsolatban.
Apa is itthol van már,igazából úgy néz ki anyámék miatt bukott ki,de ez nem mentség arra,hogy velük együtt minket is itthagyott!!
Naegel,a rossmannos tesztek nem valami jók,nekem mikor terhes voltam nem mutatott semmit...nálam amedi-lab volt az első amit csináltam menzi előtt 1 nappal és gabriel a 2.de az halványabb lett....ez minegyik jó szerintem.Nagyon drukkolok itt csendben halkan neked!!!!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Voltunk ma a Balcsin, tök jó volt, a Hanna nagyon élvezte. Majd teszek fel képet.

Apával viszont volt egy kis vitánk. Mondtam neki, hogy mikor voltam fodrásznál, elmeséltem a csajszinak, hogy hogy jártam. Elmeséltem neki, mert tudtam, hogy Ő is átment már pár dolgon. Mondta, ha gondolom, Ő Tapolcára jár, tud jó dokit, csak szóljak. Mi ezt már meg is beszéltük-legalábbis én mondtam neki-, hogy várunk és ha így nem sikerül, Tapolca.
Erre Ő kiakadt picit. Márminthogy én Tapolcán gondolkozom.Azt mondta nem erről volt szó, hanem arról, hogy nyaralás, lakásátalakítás... :shock: Nem foglalkozunk a gyerekdologgal. Persze erre én is kiakadtam, mert én elmondtam neki, hogy mit szeretnék, de úgy látom Ő elengedte ezt a füle mellett. Anyósom pl. meg volt lepve, hogy próbálkozni szeretnénk, mert neki azt mondta apa, hogy látta mennyit szenvedtem, nem akar mégegyszer próbálkozni se. Na ezt nekem nem mondta :( .
Tudjátok, az a baj, hogy erről a dologról otthon nem beszéltünk. Úgy csinált, mintha meg se történt volna a dolog, mintha semmi se történt volna.
Nem értem én a pasikat. Mondtam neki, ha Ő nem akarja, akkor mondja meg kerek-perec, ne azzal jöjjön, hogy én mit mondtam a kórházba, amikor amúgy is ki voltam borulva. Azért hülye én se vagyok, tudom, hogy elmondtam neki, hogy igenis próbálkozni akarok, Ő pedig rábólintott, erre most az ellenkezőjét mondja.
De aztán a végén csak megegyeztünk a folytatást illetően. Azt mondta csak szóljak nyugodtan mikor aktuális :D .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Naegel,
nekem is volt one step teszt, amin később jelent meg a tesztcsík, az nem jó szerintem. Csinálj egy másikat majd. Drukk!

Pruci,
a hátamon futkoz a hideg. Még jó, hogy semmi baj nem történt.

Kép

Kép
ranita1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?