Új privát üzeneted érkezett!

BUÉK Mindenkinek!

Vanda, Pasi, gratula a kicsikhez, mihamarabbi felépülést, sok boldogságot, jó egészséget !

Móni, aranyosak a télapóid :)biztosan jó volt otthon lenni kicsit.

Rólam: jól vagyok, növöget a hasam most már szépen, jól lennék másképp csak orvoshoz ne kellene annyit járni :(

Kép
marejke
 
 


Vanda, Pasi! Nagy gratula a kisbabák érkezéséhez!!!! Mihamarabbi felépülést és sok boldogságot!

Kép
mazsi02
 
 


Én is teljes szívemből gratulálok,habár megtettem már személyesen is.Nagyon boldog vagyok,egész nap repkedtem! :D
Ez a B.,és a biológusok egyszerűen szuperek,vegyes páros specialisták ha ikrekről van szó. :D
Remélem minél hamarabb fogadhatjuk itt a kismamát körünkben!De a kipapát is várjuk!!!!Ugye beszámolsz mindenről nekünk?

Kép
ani0227
 
 

 
 

Sziasztok!
Köszi szépen mindenkinek mindent:-)
A babák egyelőre inkubátorban vannak, amellett az állapotuk tegnap kicsit javult, kettős hatású antibiotikummal kezelik mindkettőt. Ehhez én nem értek, de ti biztos tudjátok, szerintem némi ellentmondás van benne: inkubátorban vannak és kapják az oxigént, de nem kellett gépre kötni őket (?)
Dani nagyon legyengült a fertőzés miatt, Réka egyelőre úgy tűnik, a fertőzést megúszta, neki a tüdeje fejletlenebb és sokszor, vigasztalhatatlanul sír. Egyelőre mindketten gyengék és fejletlenek, olyan elesettek és aprócskák, gyakorlatilag csak a pelus látszik belőlük.
Vanda kezd jobban lenni, ma reggel azt mondta, most van abban az állapotban, mint spontán szülésnél fél nappal a szülés után, és egyre virgoncabb. ma már pl. a kávéautomatánál is járt és mosakodott:-)

ani: igyekszem majd beszámolni, ha nem is mindig leszek ilyen részletes, holnaptól bolondokháza lesz, annyi intéznivalóm lesz, balu is rám marad, és mellette én hülye néha még dolgozni is akarok (már csak azért is, hogy maradjon szabim akkorra, amikor már itthon lesznek és elég erősek lesznek mondjuk egy nyaraláshoz:-))
1szálpasi
 
 


Pasi! koszonyuk az infokat, sajnalom hogy kis gyengek a picik, de biztosan 1-2re beerosodnek es haza mehetnek, nagyon szoritunk itt mind a 4M, Vandanak sok puszit kuldunk es mond meg neki hogy nagyon ugyes volt hogy 33 hetre ilyen jo sulyu babakat novesztett a pocijaban :wink:
kivanyuk hogy minnel hamarabb epulyenek fel D+R es kuldunk sok erosito puszit :D :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Sziasztok!

Pasi köszi az infókat!!
Elment a magzatvíz és így indultatok szülni vagy más jelek voltak?
Inkubátor biztosan a súlyuk és hamarabbi jövetelük miatt kell gépek meg azért nem kellenek mert erősek.
Kis ártatlan csodacsomagok, sok ölelést küldünk nekik!!!!
Vandának pedeig üzenem,hogy ne virgonckodjon nagyon pihizzen is! :)

Ani nekem is pont ez jutott eszembe,hogy B.B. és csapata kitünő munkát végez!!!
Küldtem privit a napokban.

Szép napot!
Vendég
 


hát igen kitűnő munka, eddig még nem vettem észre pedig minden olyan jól alakult nálunk is. De mostmár tuti velem van a baj.
:x

Vovanda: Sok erőt a piciknek és felépülést neked

szmet
 
 


Sziasztok

Vanda, Pasi kitartás ügyesek vagytok, sok sok puszi Vandának, Daninak, és Rékának és Balunak. :)
de azért még hívom Vandát is :wink:

Kincs írok privit.

Marejke jól eltüntél :roll: , örülök hogy minden ok. :) néha-néha azért jelentkezhetnél.

Móni bigásodnak helyrejött popója?? Egy ágyban alszanak még?


Szmet neked sokan, sokszor próbáltunk segíteni, de Te SOHASEM hallgattál senkire!!!!!
Pedig a legtöbben azért fórumoznak, hogy segítséget, bátorítást kapjanak és adjanak. A kaáli protokoljában nincs benne sok kivizsgálás, magyarul Ők nem erre szakosodtak!


Én holnapra kérek egy pici drukkot, megyek TSH vérvételre , remélem minden ok. Igaz kezdek beteg lenni :( , már fáj a torkom, így vacsira piritós volt fokhagymával, úgyhogy lehet még holnap se közelít meg senki sem :lol:

Ha vki hallott a FEM nevű gyógytermékről írjon nekem jó.

szép estét, jók legyetek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


sziasztok!

ma délelőtt Rékát, délután pedig Danit is levették az oxigénről, saját erejükből éldegélnek az inkubátorban, és úgy látszik, hogy bírják és tetszik nekik:-)
Vanda délután látta a kis manókat, sőt, ha minden igaz, akkor már az ő lefejt tejcsijét kapták enni, ugyanis a helyben, steril módon lefejt tejcsit odaadják nekik (még nem veszik ki őket az inkubátorból, hogy szopcsizhassanak). egyelőre előtej van bőven, 40 ml-t otthagytunk (1 evéssel 5-10 ml-t esznek még csak, ez elvileg két evés nekik), és Vanda szerint holnapra, de legkésőbb holnaputánra megindul a teje is, tegnap óta hősiesen feji, úgyhogy remélem, nem lesz gond.....

pasi meg hulla, mindjárt mászik az ágyba, csak jött beszámolni nektek:-)

kincs: nem voltak jelek, vanda egész nap (pénteken) szarul volt, még árnikát is idehívta, hogy kicsit segítsen, mert én nem voltam itthon. mivel nem evett és nem ivott egész nap semmit, este felhívta a szülésznőt, és megállapodtak, hogy ez még a vírus. olyan 10 óra körül nekiindultunk, hogy legfeljebb adnak egy infúziót, nehogy kiszáradjon. ahogy újfehértó magasságába értünk, akkor mondta Vanda, hogy ezek fájások és szülünk. amikor beértünk, megpróbálták megállítani, de nem sikerült, és Dani rossz szívhangjai miatt kellett császározni, addigra Réka is befordult (bár mire felvágták, addigra meg már lábbal lefelé bukfencezgetett)
1szálpasi
 
 


Sziasztok!

Pasi!Köszi!És kitartást kívánok neked is...legyél erős...kemény időszak ez most,és még milyen lesz!

Kincs!Elolvastam,bocs,de nem jött értesítés.

Képek:
Kép Kép Kép

Kép
ani0227
 
 


pasi! mond meg Vandanak hogy nagyon ugyes, hogy mar o add enni a piciknek, nagyon orulok es annak meg jobban hogy mar csak siman inkubatorban vannak, nem soka mar onnan is ki veszik oket :wink:
sok sok puszit nektek

arnika! Mattia popoja rendbe jott, mert kaptunk dokibatol egy jo kremet ami hamar helyre hozta, most normalis popokremet hasznalunk, de ha veletlenul ujra csunja lesz ez 1-2re el tunteti, sot ha latom hogy picit piros mar be is fogom ezzel kenni hogy ne legyen neki tobbe enyire kipalva
igy utolag is szoritok neked a vervetelre :wink:

szmet! a kaaliban nagyon ugyik szerintem, de szerencse is kel hozza meg hogy minden rendben legyen, remelem most jol kivizsgaltatod magad es akkor tutti siker lesz 8) en nagyon drukolok

ani! de edesek a kis pankosak :lol:

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


sziasztok!

pasi!köszi az infókat!olyan jó,hogy értesítessz bennünket!vandának gratula,hogy már ilyen ügyes,és az ikrek is ügyesek.meglátod nemsokára már otthon is lesztek mindannyian. :wink: sok puszi és erő!( milyen vírust kapott el vanda?)

árnika!drukkolok nagyon!de te is nekem mert én meg vércukorterhelésre megyek.fújjjj :( már megint az a szörnyű lötty... :evil: remélem babucinak nem lesz ettől semmi baja...max jó édes lesz a magzatvíz,és kortyolgathatja.mert azt bizony szereti csinálni.és hova mész vérvételre?én valószínű oda ahova együtt is mentünk.

ani!annyira édesek a kicsik!tündériek!és az a cumi...imádnivaló! :D

kincs!hogy vagytok?kiskincs?remélem minden rendben?!puszi! :D

móni!remélem ti is jól vagytok? :wink:

szmet!már ne is haragudj,de te egyből magadra vetted a csajok írását,hogy milyen ügyesek B:B és csapata.azért mert még neked nem sikerült,attól még ügyesek,és arról,hogy sajnos neked még nem sikerült,senki sem tehet.te sem.a legtöbb amit tehetsz,hogy elmész kivizsgálásokra.elsősorban egy cukorterhelést javaslok inzulinnal párhuzamosan.nekem szerencsére spontán jött a baba,aminek nagyon-nagyon örülök,és ha nem megyek el én sem kivizsgálásokra,cukorterhelésre lehet,hogy még most is ott tartanék ahol a régen.sehol sem.és én nagyon nagyra tartom a kaáli dolgozóit.nagyon felelősségteljes,és odaadó a munkájuk.
már bocsi,ha nyers voltam,de ezt le kellett írjam!

Kép
timé&tati
 
 


Sziasztok

Vanda ügyes vagy, és Dani és Réka is. :lol:
Pasi te pedig megoldod ügyesen a feladatokat, tudom, kitartás és nyugi.
Ja és amit Én csináltam, hát azt nagyon jó indulattal mondanám segítségnek, inkább mivel láttam hogy szarul van, ezért próbáltam terelni a figyelmét jobb híján :roll: :?
Ezért írtam hogyha tudom hogy szülünk, akkor maradok :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi hooooooool a pocifotó?????????? :roll: :roll: :roll: :lol:
Szeded még a metet?? együttérzésem a lötyihez

Nem voltam vérvételen, mert vmi vírus elkapott :( , már az éjszaka elkezdtem beszélni a mikrofonba. mostmár talán kicsivel jobban vagyok.
A kutyámat meg el kellett altatni :cry: :cry: :cry: :cry: úgyhogy ez a nap......... :(

A vörös hajú kép pedig igazából Vanda kérésére készült, de most másokkal van elfoglalva :wink:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


timi! na aszt en is nagyun utaltam, most nem reg is meg kellet csinalnam, de hallIstennek el mult a cukor bajom, remelem neked is jo lesz az eredmeny, es ha nem kapunk pocofotot akkor nagyot kiabalok :!: :!: :!: pedig aluszikalnak a babak, es koszi jol vagyunk :D

arnika! sajnalom a kutyust :cry:

mi jol vagyunk, a torpek nagyon jol alszanak, hallaIstennek, kb 9-fel10tol reggel 8ig, 4zer eszenk kb 210 ml tapot, februarban megyunk ro-ba es meg lesz a keresztelo is, Mattianak mar meg vettem a rucikat, egy fekete basony nadragot melenykevel, fer inget csokornyakendovel es egy szep feher szfeterket, mert bizti meg hideg lesz, meg kel egy harizsnya es egy body, nekem nagyon tetszik, remelem majd a keresztanyukanak is

na pusza mindenkinek

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


timé.tati: Persze persze én is imádok ide járni. Csak bosszant, hogy minden olyan jól alakult és mégsem. És persze B. doki is nagyon csalódott volt ám.

szmet
 
 


Sziasztok!

Vanda és a kisbabák nagyon ügyesek :wink: Pasinak kitartás!
Ja, és szép neveket választottatok. A Réka nálam is favorit, ha lány lett volna, nekünk is Rékánk lenne.

Árnika, sajnálom a kutyád :(
Akkor mikor mész vérvételre?

Timi, fotót kérünk végre! :wink:

Ani, mindig olyan jó képeket raksz fel, öröm nézni :wink:

Kép
mazsi02
 
 


sziasztok!
a jó hír: úgy tűnik, Dani baba teljesen rendbe jött, ma már annyira virgonckodott, hogy muszáj volt cumiból etetni (eddig csak szondán és infúzión keresztül kapott).
a rossz hír: most Rékán jött ki valószínűleg ugyanaz a nyavalya. ráadásul délben jól megijesztettek, hogy nem reagál a kezelésre, amitől Dani rendbe jött, délelőtt pedig egyszer volt, hogy nem volt vérnyomása (remélem, Vanda idáig nem olvas vissza, neki lájt verziós beszámoló ment a hírről, hogy leesett a vérnyomás), infúzióra kellett kötni, a főorvosnő szerint közepesen kritikus állapotban volt. délutánra kicsit javult.
Vanda lelkileg teljesen készen van, magát okolja a koraszülésért, a fertőzésért, azért, hogy nincs velük, és Baluval sem tud lenni, egész délután sírt. próbálom nyugtatni, az eredmény kérdéses, remélem, ha kialussza magát, jobban lesz (tegnap éjjel nem sokat aludt, egész éjjel tornáztatta az agyát). holnap kiszedik a varratait, és elengedik az újszülött osztályról a koraszülöttre, hogy közelebb lehessen az ikrekhez (most még autóval is kész kalandtúra egy-egy látogatás, olyan messze van egymástól a két osztály), pedig elvileg mehetne bármikor, csak ez a gyakorlatban nehezen kivitelezhető. legnagyobb bánatomra én max. napi 5 percet lehetek a babákkal :-(


timi: pontosan nem tudjuk, mit nyeltek be, a doki bácsi beszélt valami strafilococcus neonatalisról vagy hasonlóról, ami elő szokott fordulni koraszülötteknél, és állítólag nem mindig derül ki, hogy hogy került oda, de akkor sík ideg voltam Réka miatt, amikor erről beszélt, nem nagyon ment át az infó:-(

árnika: bocs, hogy Vanda nem vette fel a telót, pont akkor voltunk a babáknál, akkor kaptuk a rossz híreket, utána senkivel nem akart beszélni, nekem meg kiment afejemből, hogy rád csörrenjek :(
1szálpasi
 
 


Pasi NAGY DRUKKKK a Manóknak, hogy mihamarabb minden rendben legyen+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
mazsi02
 
 


pasi: Üzenem vandának, hogy minden rendben lesz kitartás. :)

szmet
 
 


Pasi!
Veletek vagyunk!Biztos minden rendben lesz,nagy türelem játék ez most nektek.Nem hívtam ma Vandát,félek,hogy rosszkor hívnám.Holnap lehet megpróbálkozom vele.

Árnika!
Pedig tuti a vörös! :wink:
Én is sajnálom a kutyust.Biztos nagyon fájhat.:( De szívesen viszek nektek egyet,mi pont(ill.én)el szeretném tüntetni őket a portáról.

Timi!
Nagyon gyorsan telnek a hetek...Vásárlással hogy álltok?Kilók?Babóci mérete?Neve???

Szmet!
Lehet,hogy túl görcsös voltál!Valami biztos nincs rendben,tényleg járj a végére!

Kincs!
Éjszakára mennyit eszik Donát?Mi majd 3 dl,de nincs akkora üvegünk.
:? Megoldható a dolog azzal,hogy cumisüveget váltunk,de szerinted lehet kapni nagyobb cumisüveget,mint 2,5 dl?Egyszerűbb lenne.Nálunk a rossmannban nincs.
Uzsonnára mit adsz neki?Az enyémek már unnak mindent,nincs ötletem...

Kép
ani0227
 
 


sziasztok!
friss hírek: Dani egyre vagányabb kispasi, bár reggel egy kicsit elkezdett szürkülni, de egy kis nővéri paskolás (na ja, biztos valami csini nővérke csapkodta a popsiját, erre én is jobban lennék:P) helyretette, egyéb kezelés nem kellett. néha nem árt egy kis figyelmeztetés, hogy pasi fia nem szürkülhet el:-)
Réka állapota a tegnap este óta változatlan (a doki szerint ennek örülni kell, mert nem romlott), minden tápszert kiköp, nem volt hajlandó enni, délután anyatejet kapott, azt meg mind megette, és úgy tűnik, az megmarad benne....okos kiscsaj, nem dől be minden műkajának:-)
mindketten szoliztak nap közben, mert elkezdtek besárgulni....
pasinak meg semmi se jó, az se, ha szürke a fia, meg az se, ha sárga.....:D
anyakönyvi mizéria is van: mivel ennyire korán jöttek a babák, hiába minden kaális igazolás meg akármilyen egyéb papír, nem telt el elég idő Vanda jogerős válása óta, ezért a volt férje nevére fogják anyakönyvezni a babókat aztán majd mehetünk pereskedni, hogy neki végképp semmi köze hozzájuk, kb másfél éve nem éltek együtt, amikor megfogantak a manók, csak nem volt jogerős válóperes ítélet....persze azért nem lett jogerős, mert a volt férj el se jött a tárgyalásra, át se vette az ítéletet, de ez persze senkit nem érdekel....2 NAP HIÁNYZIK.....hülye jogászok és barom jogszabályok
Vandának ma kiszedték a varratait, és végre átköltözhetett a koraszülött osztályra, bár az ikrek még mindig inkubátorban vannak, de most már legalább egy épületben van velük, nem kb. fél órás séta, amíg átér a fagyos hóban.....és délután már engedték azt is, hogy cumisüvegből etesse őket (persze még inkubátoron belül és naponta 1-2 alkalommal cumiztatják őket, a többi még szonda+infúzió, de jót tett a lelkének):-)
Vanda fizikailag szépen javul, lelkileg nagyon mélyen van....haszontalannak, tehetetlennek érzi magát, magát okolja a koraszülésért, és hogy 3 gyerekének lenne rá szüksége, de ő egyik mellett sem tud ott lenni...próbálom tartani benne a lelket, de nem nagyon hagyja magát:-(
1szálpasi
 
 


sziasztok!
friss hírek: Dani egyre vagányabb kispasi, bár reggel egy kicsit elkezdett szürkülni, de egy kis nővéri paskolás (na ja, biztos valami csini nővérke csapkodta a popsiját, erre én is jobban lennék:P) helyretette, egyéb kezelés nem kellett. néha nem árt egy kis figyelmeztetés, hogy pasi fia nem szürkülhet el:-)
Réka állapota a tegnap este óta változatlan (a doki szerint ennek örülni kell, mert nem romlott), minden tápszert kiköp, nem volt hajlandó enni, délután anyatejet kapott, azt meg mind megette, és úgy tűnik, az megmarad benne....okos kiscsaj, nem dől be minden műkajának:-)
mindketten szoliztak nap közben, mert elkezdtek besárgulni....
pasinak meg semmi se jó, az se, ha szürke a fia, meg az se, ha sárga.....:D
anyakönyvi mizéria is van: mivel ennyire korán jöttek a babák, hiába minden kaális igazolás meg akármilyen egyéb papír, nem telt el elég idő Vanda jogerős válása óta, ezért a volt férje nevére fogják anyakönyvezni a babókat aztán majd mehetünk pereskedni, hogy neki végképp semmi köze hozzájuk, kb másfél éve nem éltek együtt, amikor megfogantak a manók, csak nem volt jogerős válóperes ítélet....persze azért nem lett jogerős, mert a volt férj el se jött a tárgyalásra, át se vette az ítéletet, de ez persze senkit nem érdekel....2 NAP HIÁNYZIK.....hülye jogászok és barom jogszabályok
Vandának ma kiszedték a varratait, és végre átköltözhetett a koraszülött osztályra, bár az ikrek még mindig inkubátorban vannak, de most már legalább egy épületben van velük, nem kb. fél órás séta, amíg átér a fagyos hóban.....és délután már engedték azt is, hogy cumisüvegből etesse őket (persze még inkubátoron belül és naponta 1-2 alkalommal cumiztatják őket, a többi még szonda+infúzió, de jót tett a lelkének):-)
Vanda fizikailag szépen javul, lelkileg nagyon mélyen van....haszontalannak, tehetetlennek érzi magát, magát okolja a koraszülésért, és hogy 3 gyerekének lenne rá szüksége, de ő egyik mellett sem tud ott lenni...próbálom tartani benne a lelket, de nem nagyon hagyja magát:-(
1szálpasi
 
 


ani: hívd bátran, ha nem veszi fel, akkor abban az állapotban van, hogy bőg és nem akar beszélni senkivel:-(
illetve reggel fél 5 és este fél 8 között 3 óránként fejésen/etetésen van a babáknál....
holnap délután beviszem hozzá manót, lesz nagy sírás manó részéről, hogy ne hagyjuk ott anyát, és vanda ettől tuti még jobban ki fog készülni:-( de muszáj, hogy balu is lássa, hogy anya még megvan és minden rendben van vele....
1szálpasi
 
 


Szió!

Pasi nagyon köszönjük a híreket!!! :)
Vandának üzenjük, hogy igen is hasznos 3gyermek anyukája akiknek Ő a legfontosabb és pihizzen a kórházban amennyit csak lehet mert később a gyerekek szétszedik! Mond meg hogy fogadjon szót neked mert ha nem elfenekeljük!
Egyébként egy nagy puszit is adj neki helyettünk!
Babók ugyesek hiszen Pasi és vanda gyerekei :) ++++++++++++erősítő megadrukk nekik!
Papír és ügyvéd :x :evil: anyós nem tud vmit intézni?

Ani mi vettünk a Brendonban 330milis üveget Aventes de nem használjuk...a cumi része miatt vettük mert a régi eresztett.
Este vacsira csak szopizunk és aztán még 1körül ismét szopi így alszik 7-8-ig 8-kor csak szopi 11-kor gyümi (itt sokszor alma, de szereti) 13-kor szopi+a napokban kezdtem el főzit adni a szopi után, 17-kor szopi és gyümi (eddig itt evett főzeléket)
Gyümölcsből almát eszik szinte minden nap, őszibarack ,sárgabarack, banán,mandarin, szilva,....főziben krumli,cékla,sütőtök,sárgarépa,zeller, ma paradicsomot is kóstoltuk néha husi és máj...eddig én kutyultam de most kicsit meginogtam, a bébiételek olyan sokfélék és ha akciós akkor olcsó is. én mire megveszem (azt sem tudom hol és mit merjek venni, minden mű és felfujt :( :evil: ) megfőzőm és nem biztos,hogy megeszi...
Kb két hete eszik bio kölesgolyót ezt imádja felcsipegetni és ha eszünk már ő is rágcsikálja ezt :) Ja és bio zabkorpát is evett már almával és szilvával..eddig a fagyasztóból evett amit én eltettem és almát is a termelőtől kaptuk...ezért vagyok bajban a vásárlással :(((

Árnika ktyusodat sajnálom! :cry:
Neked pedig jobbulást!

Mazsi köszi!

Timi??
Móni pusz az ikreknek!
Vendég
 


kincs: anyós annyit tud intézni, hogy minél gyorsabban lezongorázhassuk...:-(
sajnos ennyit tud tenni értünk, így is min. 1 hónap lesz....
1szálpasi
 
 


Pasi kááár,két nap :evil: emberség lehetne az ügyvédeknél...bár tudom papír az papír :cry: :cry: :cry:

Ani : http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=38
Vendég
 


kincs: nem az ügyvéden múlik, hanem a sz*ros népsessségnyilvántartáson, ott meg a számítógép automatikusan számolja a határidőket, szóval emberség biztos nem lesz benne.
1szálpasi
 
 


1szálpasi: Vandának üzenem, hogy kitartás, olyan erős csajszi, eddig ő tartotta bennem a lelekt, nehogy már megforduljon a dolog.
Minden rendbe fog jönni. Még egy pár nap vagy hét és otthon lesz a kis=nagy család. :D Ő lehet a világ egyik legboldogabb anyukája, hogy már van három gyerkőce.
Nekem még egy sincs.

szmet
 
 


sziasztok!

pasi!sok-sok kitartás és erő nektek!vanda pedig ne magát okolja,mert nem tehet róla.ügyes és nagyon jó anyuka ő.de gondolom ezt mindig mondod neki,amikor csak vele vagy.a kicsik pedig meglátjátok ripp-ropp helyrejönnek,és meghíznak.persze mindenhez idő kell.türelem és kitartás.nagyon nagyon szorítok értetek,és veletek vagyok,ahogyan a csajok is! :wink: :D
a névmizériáról ,pedig csak annyit,hogy ez egy nagy baromság.nekünk is kell friss házassági anykönyvi kivonat.mondom a védőnőnek,hogy már 7 éve házasok vagyunk,és együtt is élünk,de ez nem számít,akkor is kell kérni újat.ez is egy fél napomba fog kerülni,és feleslegesen.ismerek olyan (kisebbségi)illetve hallottam,hogy ő nem kért és a férjére került a gyerek.mert kinyitotta a száját a kedves.sajnos ezek a jogszabályok. :evil:

árnika!én is nagyon sajnálom a kutyusodat. :(
remélem már jobban vagy?pocifotót ígérem rakok fel ha apa végre ráér.mert ő tudja ezeket csinálni.én nem értek hozzá.bindzsó vagyok a számítógéphez.még sok mindent most tanulok..... :wink:

mazsi!remélem jól vagytok?puszi kisatinak!képet tehetnél fel róla,hogy lássuk mennyit nőtt,és csodáljuk,hogy milyen szép!

móni!pusszancs az ikreknek!

kincs!ügyes vagy,hogy ilyen odaadóan eteted kiskincset.értem ezt arra,hogy bio,és hazai otthon készített ételeket adsz neki.szerintem az a legegészségesebb a számára.azért olyan kis erős,vasgyúró kiskincs! :D

ani!igen már megvannak a holmijai a kicsikénknek.a kiságyat anyukámék vették meg,sok ruhát és pellenkázóasztalt anyósomék,tesómék pedig ideadták a keresztlányunk holmijait.kiskád,babakocsi,bébyhordozó,stb...már mi is vásároltunk neki néhány dolgot,de az az igazság,hogy nem sok mindent kell venni neki.még cumisüveg,cumi,pelus,ilyesmik kellenek.de ez már elenyésző.a neve is meg van már.Sándor Ede :Sándor az apukája után,mert apa ragaszkodik hozzá :evil: de az Edét fogjuk használni.már mindenki Sedinek becézi. a sógornőm nevezte el SEdinek. az S a Sándorból és így lett Sedike.egyébként meg úgy is lesz sok-sok beceneve:életünk, kismanó,kincsünk,bébikecicukánk,stb...mi ilyen becézgetős család vagyunk... :lol: a súlyomról pedig...hát eddig 5 kg-ot híztam
de a kiskönyv szerint ez normális.próbálok viogyázni,de most nekem az a legfontosabb,hogy a babónak minden jó legyen.rólam meg majd lemegy a felesleg.ha kell ismét diéta+torna ha már tehetem.. :wink:

mindenkinek sok-sok puszi!

Kép
timé&tati
 
 


mazsi!Sok boldog névnapot kisatinak! :D (az apukájának is ha ő is Attila)

Kép
timé&tati
 
 


Sziasztok

Mazsi Sok Boldog Névnapot törpikédnek

Vanda, Pasi Nekem nagyon bejön Pasi Apa beszámolód, köszi.
A többit személyesen, akarom mondani telón keresztül.

Timi bindzsó ??? :roll: ez jó még nem hallottam ezt a szót :lol: :lol: :lol:
Házassági anyakönyvi ???? .........elmennek a picsába, na csak tőlem kérnének :evil: :evil:

Kincs szerinted vírus bekavarhat TSH eredménybe??? -egyik orvos azt mondta minden megzavarhatja, a másik meg hogy nem???
Meg kellene céloznom, de filózok nagyon rajta...... :roll:
Bejött az új pelus??

Ani aranyos vagy, elfelejtettem mondani , hogy a fotókon olyan tündéri a mosolya mindkettőnek, mintha Jázmin nem tünne mostanában annyira kimértnek. :wink: :lol:
Köszi, de kutyus egyenlőre nem :cry: ez most tényleg nagyon fájt.
[size=9]Se gyerekem, se kutyám :cry: [/size]

Móni nálatok megint ott a Jézuska??? Tegnap olvastam ismertetőt Veronáról, Nekem nem ízlik olasz pizza, remélem Te jobbat csinálsz.

Nekem középidő, el kellene kapni Apát,pláne hogy holnap újra elutazik, igaz már rókáék nem kergetnek,de a könnyes szemem,(ami nem szerelemtől könnyezik) és piros duzzadt orrom valahogy nem lehet egy cekci látvány :lol: no és a libidómat is elvitte ez a t****kór.


jók legyetek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


pasi! el szomorkodtam kicsit hogy milyen problemakal kel kuszkodjetek, tudom hogy a babak nem soka jol lesznek es akkor Vanda is helyre jon lelkileg, de hogy a volt ferj nevere mennek a babak nagyon boszanto :twisted: emlekszem hogy Balura sem nagyon kivancsi :( na nem baj most fizethet 3 gyerektartast - csak vicc volt, ne haragudj) kitartast nektek es sok gyogy puszit a manoknak :wink: :arrow: :arrow: :arrow:

ani! en is akartam irni hogy van 330ml-s aventes cumisuveg, puszika nektek :D

kincs! hogy te milyen ugyi vagy, meg egy csomot szopiztatot kiskincset, tehat jok az uveges kajak? ha ki fogom akcion majd veszek en is en kb a jovo honapban kezdem a szolid kajat, de meg kel beszeljem a dokibacsival, puszi nektek is

timi! hu mar tenyleg sok minden meg van Sedinek, ilyen kicsi ido alatt nagyon sok mindent be szeredtetek, ugyik vagytok, az 5 kg nagyon ok, te meg ugyis star vagy a fogyozasban :wink:

arnika! kuldtem sms-t, remelem meg kaptad es varom a valaszod, puszika
:D

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


mazsi! sok boldog nevnapot a ket pasidnak :D

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


arnika! meg kaptam, koszi :wink:

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Sziasztok!

Részemről is mennek az erősítő drukkok továbbra is az ikreknek++++++++++++++++++++++++++++++++
Az nagyon jó, hogy mostmár Vanda közel van hozzájuk.

Timi, jó, hogy olyan sok mindent kaptatok. Nekünk mindent meg kellett venni, mert a családban a legkisebb gyerek 7 éves, és az anyja már rég mindent eladott.
Nagyon tetszik a Sedi:wink: :) Egyébként mi is ilyen becézgetős család vagyunk, főleg én. A párom épp a napokban szólt, hogy jó lenne gyakrabban nevén szólítani a gyereket (lehet igaza van, de mindig jön valami a számra :? ) Most a slágerek: Kismanó, Cukorfalat, Cukorborsó, Csimpike, Gyöngyöm és társai.. :)

Köszi Kisatim nevében is a köszöntést, aranyosak vagytok :wink:

Árnika, kis takonykór ide-oda, kapd el apát! :wink:

Kép
mazsi02
 
 


Vanda írtam privit. Amint tudsz válaszolj!

Mazsi olvastál másikon??? :lol: :lol:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


sziasztok!
mai beszámoló: ti még nem tudjátok, de a világtörténelem egyik nagy eseményét éltétek meg, amiről minden ma élő ember leplezetlen lelkesedéssel fog majd mesélni az unokájának-dédunokájának...ti pedig elmondhatjátok majd nekik, hogy az elsők között értesültetek az eseményről: PASI MA - ÉLETÉBEN ELŐSZÖR - TELJESEN EGYEDÜL (kis telefonos segítséggel) MOSOTT!!!!! és továbbra sincs rózsaszín boxerem, és a gyerek összes ruhája is megmaradt az eredeti színében:-)
Dani baba változatlanul jól van, a kajaadagját 10 grammról 15 grammra kellett emelni. Réka baba állapota változatlan, de a kajaadagját 6 grammról 8 grammra kellett emelni:-)
csak anyatejet esznek, van bőven tejcsi szerencsére, bár sajnos még mindig csak szondán kapják, napi 1-2 alkalommal cumiból.
Vanda feji magát, a maradékot fagyasztja. szerencsére már a koraszülött osztályon van, így minden etetésre át tud menni, és még ezeken kívül is muszáj fejni, mert nagyon be van durranva a cicije, és nem akar mellgyulladást. fizikailag jól van, lelkileg még mindig elég mélyen. ma Baluval voltunk nála, kicsit ez is jót tett neki, bár az elválás nagyon nehéz volt, szerencsére manó bealudt addigra az autóban, így simán ment. Vanda ma kézbe foghatta Rékát....pont akkor fürdették, amikor ment etetni, és a nővérke addig nem tette vissza az inkubátorba....:-)
a doki szerint a babák a súlyuk alapján már kijöhetnének, de az általános állapotuk nagyon gyenge, ezért még bizonytalan ideig maradnak az inkubátorban.

árnika: beléphetek vanda nevével és elmondhatom neki a prividet vagy inkább csak ő olvassa? (nem, nem fogok beleolvasni, ha azt mondod, hogy ne tegyem) csak azért kérdezem, mert ebben a hónapban még nemigen lesz itthon:-((((

móni: köszi a hívást, ha úgy van időd, hívhatod Vandát is, etetés kivételével tud beszélni, ha nem veszi fel, akkor a babáknál van (vagy lelkileg annyira összetörve, hogy senkivel nem akar beszélni)
1szálpasi
 
 


Pasi!
Olyan jó,hogy beszámolsz!Estére értem telefonközelbe,nem tudtam ill.este már nem akartam telefonálni. :( Nagyon -nagyon ügyi vagy,hogy mostál.Minden elismerésem a tiéd! :D

Árnika!
Dörgölődjél össze azért apával!Apa jobb lába a magasba,és tuti a siker. Állítólag akkor bizti hogy sikerül! :wink: Bárcsak hallottam volna ezt hamarabb.... :lol:
Jázmin vigyorgás terén tényleg nagyot fordult.Mindenkit le vesz a lábáról vele.De az akarat az megvan benne.Ne tudjátok meg...kegyetlen tud lenni!

:shock:

Kincs,Móni!
Köszönöm az ötletet!

Timi!
Tényleg tök jó becézés a Sedi!Aranyos!
Nálunk Jázmin:Lujza,Lujzika,Rozinante,Suna-muna,Törpike,Hárpia
Szabi:Petike,Petyus,Manó,kicsi Béla(férjem szerint nem rá hasonlít a gyerek,hanem B.-re :D ),Fütymürüty,Tökigolyó,és természetesen Öcsike..stb

Én is boldog névnapot kívánok az Attiláknak!

Kép
ani0227
 
 


sziasztok!
asszem, pasi fáradt....beszéltem reggel Vandával és a "hogy telt az éjszaka?" kérdést kapásból úgy hallottam, hogy "hozták a babákat".....
a babák állapota változatlan, Réka 10 grammot nyakalt be hajnalban cumiból, Danit most nem cumiztatták. enni még meg kell tanulniuk.....
1szálpasi
 
 


Sziasztok

Tiszta boldogságos vagyok :P tudtam beszélni Vandával!!!! Babák jól vannak.
Már hülyére aggodtam magam, mostmeg mérges vagyok mert mehetnék hozzájuk, megkukseroznám Danit és Rékát is, és erre tessék ez a qva megfázás.
Kb. úgy látok mint egy japán és kinai pár leszármazottja lennék, azaz semmit.

Pasi arany vagy! :) ( de ezt ne szokd meg :wink: :lol: ) köszi a helyzetjelentést gyermekeidről és édesanyjukról.
Tudsz Te ha akarsz akár mosni is, ha szépen megy, jöhetsz hozzánk is. :lol:
Ja, és vmit félreértettél, mert nem Vandának írtam privit.
sok sok puszi a törpéknek és Balunak.

Móni eltüntél??? Elvitt a januári jézuska?? remélem minden ok, és mostmár tudom hogy sikerült beszélned velük. :)

Ani ha elképzelem Apa lábát szex közben ahogy folyamatosan tartja, inkább röhöghetnékem mint szexelhetnékem van :lol: :lol:
De ha hazajön szólok neki, hogy frissitünk, és tornász lesz ezután az ágyban. :wink: nem zsanklód :lol:
De miért a jobbat??? :roll: :lol: :lol: :lol:

majd még jövök

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


ba...s bocsi Pasi, tényleg Vanda nevét írtam privire, mostmár csak azt nem tudom hogy kinek küldtem el????? :roll: :roll:

Móni jelentkezz nem kaptál tőlem tegnap privit????????

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


sziasztok!

pasi!add át vandának légyszi!NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍNÁNOK!
nagyon örülök,hogy az ikrek ilyen jól esznek.az csak jó,ha minél többet igényelnek anya tejcsijéből! :D

ani!tetszenek ezek a becézgetések!főleg a kicsi Béla :D mi is szoktuk öcsikézni Sedikét,meg illa-zsilla,meg zsinórvég,stb.én szeretek becézgetni.a férjemet sem hívjuk a családban Sándornak hanem Tatinak,Locskának,stb. :lol:

árnika!gyógyulj meg minél hamarabb!de azért a lábemelős pozíciót ne hagyjátok ki apával!hajrá!

mazsi! olyan jó becézgetéseket hazsnálsz te is!szerintem tök jó.és hidd el biztosan megtanulja a gyerek az igazi nevét is.mondjuk abban lehet igaza van a párodnak,hogy többször kellene nevén szólítani,de emelett becézgetheted is.biztosan mi is fogjuk,és jó sokáig! :D
igen jó,hogy sokminden megvan a kicsi Sedikénknek.szerencsére van kisgyerek a családban.nem is egy.egyébként biztosan nagyon sokba került neketek is,hogy minden t meg kellett vennetek.de én mindig azt mondom,hogy a gyerek az első.gondolom ti is így vagytok ezzel. :wink:

móni!remélem jól vagytok!?én is remélem,hogy nem sok az az 5kg+ és majd lemegy a szülés után :wink:
a férjem ma hozta el a cukorterhelésem eredményét.nagyon jó lett szerencsére.az éhgyomori:3,7 a 120 perces:5,9 lett azt mondták a laborosok,hogy ez nagyon jó.hát remélem ezután sem lesz baj. :wink: puszi az ikreknek!

ma megyek este a dokinőmhöz,akinél szülni fogok.vizsgálat egyebek.remélem minden oké a pindur-pandurunkkal! :D

puszi mindenkinek!

Kép
timé&tati
 
 


pasi! hu de ugyi vagy :D ! hat nem vagy te anyira lusta, mint amenyire reklamozod magad, orulok a babaknak, remelem Vanda is jobban van picit (mar mint lelkileg), jo hogy van anyi tejcsi hogy tud belole fagyaztatni is :D

arnika! bocsi, de en keso delutan mar nem szoktam gep kozelben lenni, hagyom az uramat is potyogtetni, valaszotam a prividre, remelem el mulik hamar a megfazasod es mehetsz kisbabakat simogatni

timi! nagyon ugyi voltal a cukormeresen :D

na pusz mindenkinek tolem meg torpikektol is

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


arnika! nem ertettem eszt a januari jezuskat :roll:
es en pizzat nem sutok, mert nagyon szeretem az ittenit, nyami nyami :D

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Na megjöttem.
Beutalókat megkapom postán. De sajna be van gyulladva a méhem és gombám is van. Ez hihetetlen fogalmam sincs hogy hogy jött ez elő.
Kaptam clion d és dalacint.
Viszont a bal oldalamban van valami a mi 24mmes . Debrecenbe azt mondták nekem hogy ez ciszta ez a doki meg megkérdezte hogy ez nem kürt.
Na mi is az a kürt?

szmet
 
 


Szmet!
Kürt?Nem tudom mi az.A petevezetőt nevezik még kürtnek ha nem tévedek. :roll: De azért kíváncsi vagyok mire gondolt!Örülök,hogy elkezded a kivizsgálásokat.

Árnika!
Jobb láb goldolom azért kell,mert akkor jobban célbatalál... :roll: De felteheti mindkettőt,viszont azt már nem tudom elképzelni. :D De ha addig böngészed a Káma-szutrát biztos lesz ötleteed! :lol:

Én is ma beszéltem Vandával.Jó passzban volt szerintem.Nagyon erős!Jó sok teje van,és lehet,hogy nemsokára ott lehetnek vele a picik is. :D

Kép
ani0227
 
 


sziasztok!
a babák egészségi állapotában továbbra sincs változás.
Réka követeli magának a kaját, nagyon akar, nagyon elszánt, evés közben még a kis kezét is ökölbe szorítja, annyira küzd:-)
Daninak ma volt egy kis légzési rendellenessége, kap rá gyógyszert, más kezelés nem szükséges. amilyen ügyesen evett az elején, most annyira kezd ellustulni, emiatt a cumiztatás elmaradt, szondán keresztül etetik (bár az este 8-as kajáláson már Vanda etette, mert ha éhes, akkor kegyetlenül tud sírni), az adagját is csökkentették, jelenleg mindketten 12-12 grammokat kapnak.
Vanda kezdi összeszedni magát, jót tesz neki, ahogy egyre több mindent csinálhat az ikrekkel....
1szálpasi
 
 


szmet! nem tudom mik azok, sajnalom hgoy gyogyit kel szegyel, de jol teszed ha mindent jol ki vizsgalsz es helyre hozatol mindent a kovetkeze program elott, ha nincs semilyen bibi nagyobbak az eselyek :D

pasi! koszi a beszamolot, az jo ha kajabalnak mikor ehesek :D :D :D orulok Vandanak is :P

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


sziasztok!
pasinak ma sírós napja volt....reggel hívott Vanda, hogy a 8 órai etetéskor kivették a manókat az inkubátorból és kiságyban folytatják földi karrierjüket:-) itt még csak könnyes lett a szemem.
a 11-es etetésnél pedig elindultam, hogy ablakon keresztül megnézhessem őket, amikor hívott Vanda, hogy menjek vissza, mert megkapja őket oda, maga mellé végre a vip-szobába (nem akarunk kismama-szálláson lakni, mert elég érdekes ott a kismamák összetétele). itt már el is sírtam magam:-)
később etettem is a manókat (x+1-dik könnypotyogás közepette), ráadásul Dani még a sírást is abbahagyta, amikor ölbe vettem (össze se tudom számolni, hányadik elérzékenyülésem).
infúziót még kapnak, de már kint vannak a pic-ről, Vanda mellett!!!! természetesen ez a kismama lelki állapotának is nagyon jót tett, ma szinte szárnyalt:-)
mondjuk valószínűleg az egy kicsit rásegített a gyors távozásra, hogy teltház van a koraszülött részlegen, és kell az inkubátor náluk rosszabb állapotban lévő babáknak...de hátha ez majd abban is segít, hogy az osztályról hamar hazajöhessünk:-)
Dani 2050 gramm körül van, és nagyfiú, nem fogadja el a kajcsit cumiból, pohárból iszik, 18-20 grammokat :-)
remélem, a héten senki nem lottózik köztetek, ugyanis Dani baba első tisztába tétele alkalmával lepisilte anya kezét, én pedig kirohantam a lottózóba, és Vanda pisis kezével kitöltettem egy lottószelvényt, úgyhogy a heti öttalálatos már biztosan megvan:-)
Réka 1750 gramm körül van, és ügyesen cumizik, de hamar fárad, ilyenkor kis szünetekkel 12-16 grammokat kajcsizik.
a súlyuk 2-3 napja változatlan, tehát a csökkenést megállt, most már csak meg kell indulnia felfelé, és minden rendben lesz :-)
állítólag 2200 gramm körüli súllyal engednek haza, de most, hogy ott vannak Vandával, már nem csak 3 óránként kapnak enni, és Vanda meg is küzd velük, hogy a megfelelő mennyiséget berántsák, és hamar jöhessünk....:-)
1szálpasi
 
 


Dani olyan, mint az anyja: demánderögtöndeazonnal kell neki minden, ha éhes, akkor üvölt, ki se nézném belőle, milyen hangja van:-)
Réka nyugodtan és csendesen tűri az éhséget is, báránylelkű és birkatürelmű, mint az apja:-)
1szálpasi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?