Új privát üzeneted érkezett!

Judi
Gratulálok a kis manóhoz! nagyon szép :)

Irdab
Ha ma reggel a mérleg jól mutatta, akkor most már majdnem 5 kg minusz :)
Remélem úgy minusz 12-15 -ig meg sem áll :) Akkor teljesen elégedett leszek magammal. Sajnos kb ennyi, amit úgy kb 3 év alatt felszedtem és nem tudtam leadni.

Bikfy
Hogy haladsz? A korizás tényleg tök jó. Én már nagyon régen nem volztam, mfert sosem tudott úgy összejönni a társaság :( párom meg sjanos nem tud, Így nem tudom rávenni egy kis korizásra, bár két nappal ezelőtt már fűztem, de sajnos nem jött össze.

Kép

Kép
princzike
 
 


Én imádok korizni, de most nem merem bevállalni :lol:
Princzike, gratulálok, nagyon ügyes vagy :wink: Ha ez vigasztal én rajtam 3 év alatt 20 kg jött fel, és most lettem babás, úgyhogy még jönni is fog. De majd ha túl vagyok a szopiztatáson akkor eldöntöttem leadom. Most a szénhidrát bevitelre figyelek oda, persze nem fogyozóm, csak odafigyelek :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Princzike!

Hát én elég rosszul állok, merthogy kb. 50 kilóról indultam, és nekem is lement vagy 4-5 kiló. Gondolhatod. Minden ismerősöm sajnálkozva néz rám. Na mindegy, majd túlélem. A férjemnek tetszem és ez a lényeg. Ő azt mondta, hogy még eladó lyány koromban sem voltam ilyen szép. Hát ízlések és pofonok... :lol: :lol: Ő a vékony lányokat szereti. Úgy tűnik, most sikerül neki kedveznem. :shock:

Többiek, merre vagytok?

Irdab!
Te most ne is korizz, van ennél fontosabb dolgod is. Pl., hogy vigyázz a picikédre. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

SziasztokBikfy,apáról nem nagyon szeretek mostanába beszélni,próbáljuk rendezni a dolgainkat,haladunk is de nagyon lassan és messze az út vége még nagyon.Szüleim mellettünk állnak,segítenének de ők is tudják,hogy ezen nem nekik kell.
Irdab,a baba nemét még nem is emlegette,nem is kérdeztem mert még nagyon korai,majd a 18.hetesen remélem kiderül,mert utánna csak 32.hetesre megyek :(
A teát az Istenért nem tudom beszerezni,pontosabban neten találtam,de a 600 ft-os teát 1500-ért hoznák ki :evil: ,így még kicsit kutakodok,de nagyon kellene.Igen rosszul vagyok már,tegnap már majdnem ügyeletre mentem,2 órán keresztül olyan szinten görcsöltem,azt hittem belehalok...nem tudom mi lesz,ráadásul a vas amiket 12.héttől kell szednem még nagyon sokat rontott a helyzeten.Lányok ha van valakinek valami jó receptje székrekedésre kérem írja meg,mert iszonyatosan kínlódok vele,és ennek nem lesz jó vége úgy érzem,már rettenetesen fáj a derekam,meg aranyér körüli állapotok uralkodnak már körülbelül odalennt...én bármit szívesen kipróbálok,de már nem tudom mit.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Vera
vernike25
 
 


Szia Vernike!

Bízom benne, hogy sikerül a dolgaitokat rendbe hozni, szorítok, ügyes légy!

A székrekedéses gondra a barátnőm terhesen a glicerin kúpot használta, ha jól emlékszem. De szerintem a kamilla tea is jó lehet, azt hiszem, azt terhesen is lehet szedni. Minden esetre a glicerin kúpra kérdezz rá a patikában. Szerintem recept nélkül is lehet használni. De holnapra kikérdezem a barátosnét, akkor majd többet tudok írni. Addig is puszi: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Köszi Bikfy.....életembe nem volt még ilyen gondom,de ez most már nagyon rossz. :oops: :cry:
vernike25
 
 


Vernike: nekem is volt ilyen gondom egy éve és nagyon megszenvedtem vele. A végén már nem mertem elmenni wc-re. Én akkor oliva gélt ittam, amit gyógynövényboltban lehet kapni. Nem olcsó dolog, szép nagy műanyag flakonban van és hát elég pocsék az íze. Úgy kell meginni, hogy egy pohárba sok-sok szörpöt teszel, majd egy evőkanál gél és hozzá víz. Így elég tűrhető, bár egy szuszra kell meginni, mert igen darabos és nem túl kellemes érzés. Nekem pl. húgom meg sem tudta inni. Én lenyomtam. Nekem már másnapra kutya bajom sem volt. Ez szépen egy védőréteget képez a belekben és tisztítja azt, a székletet pedig gyönyörűen lazítja. Nekem nagyon bevált, ajánlom neked is és remélem segíteni fog. A kamilla teával vigyázz, mert azt nem szabad huzamosabb ideig fogyasztani, mert a bélben lévő hasznos élősködőket elpusztítja, legalább is én ezt hallottam.

KépKép
csige-bige
 
 


Vernike! Nagyon drukkolok h rendbehozzátok a kapcsolatotokat!!!!!!!
Nincs tippem székrekedésre, de a kúpról már én is hallottam. Esetleg megkérdezheted a dokidat h a szülés után amit adnak szirupot, azt lehet-e kapni, m az is segít.

Princzike! Nagyon ügyi vagy!

Adri! Ilyenkor a súlyoddal ne is foglalkozz!!!

Bikfy! Hogy én mennyire irigyellek a súlyodért! Mondjuk annyi nem szeretnék lenni, de van rajtam felesleg rendesen. Bár most ennek a gyógyszernek a hatására már lement7 kg, de kéne még vagy 10et fogynom. :oops:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok Lányok!

Irdab, Vernike, Judi, gyöyörűek a pocaklakók! Csodás érzés lehet látni, hallani őket!

Ranita, örülök, hogy jobban vagy és örömmel olvasom a pozitív hozzáállást! Ez az! sikerülni fog, mert sikerülnie kell! Pláne azokután, amin keresztülmentetek!

Vernike, sokat gondoltam Rád! Remlem sikerül helyretenni a dolgokat, szorítok!

Pruci, Pinczike, Bikfy! Nem semmi amit leadtatok kilóban! Gratula hozzá! Rám is rám férnie úgy 3-4 kiló minuszban. Csak a cici maradna!

:oops:
A székrekedéssel nekem is vannak mostanában gondjaim. Valószínüleg a daganatösszehúzó teától. :oops: Elég vacak ézés.

Rólam: a harmadik doki, aki egyébként nagyon profi na és persze nem is olcsó :oops: Szóval ő onkológus-nőgyógyász. Ő végez egyedül méhátültetéseket Mo-n, ha jól tudom.Szóval, ő azt mondta, hogy bizony nem kicsi a mióma, de ennek ellenére ő azt javasolja, hogy minél hamarabb essek teherbe. Ha sikerül és az első 12 héten túl vagyunk, akkor nem lehet semmi baj, mert a miómi kifelé nő és a babát nem bánthatja. :) Na de ha májusig nem sikerül, akkor annak oka lehet a mióma is. Bár nem igazán érinti a méhnyálkahártyát, de ha minden más ok kizárva akkor a miómára is gyanakodni kell.
Rövidre zárva: ha májusig nem esek teherbe és ráadásul nő is addig a mióma, akkor valahogyan el kell távolítani. És akkor jó sokat pihentetnünk is kell majd a babatémát. Akkor pedig valószínűleg a korábban már említett érelzárós módszert választanám.
De májusig még van időnk. Addig mindenféle természetes gyógymódot bevetek a mióma ellen és babára fel!!!!!!
Bocsi, ha hosszúra sikeedett.
Az ünnepeket a szüleimmel töltöttük leginkább, meg át kellett rágjuk a dolgainkat a műtét/nem műtét témában, de most már igyekszem majd töbet jönni és talán egy táblával is megpróbálkozom.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
luli
 
 


Vernike, örülök, h itt vagy, és írtál :lol: Nagyon drukolok, h az uradal rendezni tudjátok a dolgokat. Megadrukok mennek. Remélem hamarosan jó hírről számolsz be :lol:
Glicerines kúpot vény nélkül kaphatsz gyógyszertárban, nem is drága, és terhesen is használhatod is. Csak tudd bennt tartani :wink:
Kamilla teát is nyugodtan ihatod. Bocsi Csige, de én nem értek egyet azzal h elpuszítana bennt hasznos baktériumokat. Nekem a dokim is mondta, h nyugodtan lehet inni, csak több folyadékot kell inni, mivel vízhajtó is.
Amúgy én is székrekedéssel küzdök, de én már volt olyan, h sima olivaolajat kanalaztam be. De az olivaolajos gélnek amit Csige ajánlott utánna nézek, mert érdekelne. Ennek komkrétan ez a neve?
Nekem az aszaltszilva segített egyedül. De már kezd herótom lenni tőle.
És már nekem is felírta a dokim a vasat, amit 12. héttől kellene szednem. De azt hiszem, én 12. hét után a HIPP Natalt fogom inni.
Abban is van vas, és székrekedéses kismamákna bevállt (interneten kerestem rá, illetve barátnőmnek is bevállt ). Remélem nekem is be fog :roll:
Hogy hogy 18-és 32. hét között nem mész uh-ra Vernike?

Pruci, milyen szülés utáni szirup? Erről nem is hallottam még?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Luli, de jó, h jöttél, és azért ez jó hír, nem? Hogy babásodnod kell mihamarabb :wink:
És ha nem mennyi az az idő, amíg nem lehet a műtét után?
De persze addig tutkó bebabásodsz :lol:
És mi van ebben a daganatösszehúzó teában? És mit monstak pontosan mekkora a myoma?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Adri, igen, ez jó hír.
Az érelzárós műtét után kb 4-5 hónap míg egy ekkora mióma kiürül. aztán utána még 3- hónap mire a méhfal regenerálódik.
Ja a miómára mértek már 5,2 cmert is. De a legutóbb Pécsett (ahol az érelzárást csinálnák-ez volt a 4. doki akihez elmentünk :) ) 4,5 cmert mértek a leghosszabb átmérőjének. Persze modta a doki, hogy azért ne bízzam el magam, mert azért ez az ultrahangos mérés nem olyan pontos, egyik ennyit mér, másik annyit, meg a mióma is forog stb.....De én akkor is bízom benne, hogy 7 mmer különbséget nem lehet csak úgy elmérni. :lol: És bízom benne, hogy ezek a természetes csodagyógymódok zsugorítják a daganatot.
TAFEDIM a tea neve, valami afrikai gyógynövény. Rákos betegek fóruán találtam rá. Sokmindenkinek használt ott.
Ezenkívül progeszteron krémet is rendeltem Angliából. A mioma.hu oldalon nagyon ajánlák és egyéb helyeken is pozitív tapasztalatokat olvasni róla. A hasamra kenegetem, de inkább csak pé után.Így még a babásodásnak is jót tehet.
Iszok barátcserjét és mostmár aloe italt is.Bár a hányinger kerülget tőle, de ez legyen legkevesebb!

Kép

Kép
luli
 
 


Sziasztok!

Luli! Ez tényleg jó hír! Szerintem bizti h csökkent a mérete, a 7 mm túl nagy eltérés lenne. Hajrá tea és kenőcs!!!

Irdab! A szülés után csak akkor engednek haza ha volt széklete, és h minél előbb legyen adnak egy kis szirupot. Vízbe kell belekeverni és meginni (elég édes de iható).Az biztos h hatásos. Ja és puhítja is az állagát. :oops:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Bikfy
Te is nagyon ügyi vagy. A súlyod miatt meg szerintem nek kell kétségbe esni. Szerintem diétázásnál ez a súlyveszteség mindenkineél normális. Legalábbis hogy fogy. És tényleg az a lényeg, hogy párodnak tetszel.

Irdab
Így van. Kilókról majd csak a szopiztatás után szabad gondolskodni. Addig meg csak gyarapodjatok :)

Vernika
Örülök, hogy apával rendbehozzátok a dolgokat :) És gyere minél többször, mert tudni szeretnénk rólad/rólatok, hogy miújság a kismanóval is :)
A székrekedésre én is csak első gondolatra a kamilla teát tudnám mondani, mivel annak van egy kis hashajtó hatása.

Luli
De jó, hogy jöttél :) Már rég nem hallottunk felőled. Az azért jó hír és elég sok idő van még májusig, úgy, hogy apára fel.

Nekem meg ma reggelre megjött. Hát.... hajrá január! Most már sikerülnie kell!!!!

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike! Sikerülni is fog!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Helló, halló Kislányok!

Végre hazaértem, Pesten voltam, tök jó volt. A húgom jelentkezett a Széf nevű játékra és mit ad Isten, behívtak minket. Ha megfeleltünk, mehetünk játszani és sok pénzt nyerni. Kell is hanarosan a babakelengyére... :lol: :lol:

A Camponában egy bababolt mellett mentünk el, hát ne tudjátok meg, mit éreztem. Ha a Jóisten megsegít, hamarosan bebabásodok, mert különben megőrülök. De jó lenne már egy ilyen boltban vásárolni... Na majd nemsokára. :wink:

Lulika!
Nevettem a soraidat, mármint azt, hogy te is mit meg nem teszel a babáért.
Na akkor ide pislázz, Bikfy néni receptjére:
1. Candida diéta
2. szénhidrát diéta
3. iszom az Aloé verát
4. iszom a fehér fagyöngy teát
5. cickafark+palástfű tea
6. minden nap tornázok
7. +-ként csinálom 2 naponta az Aviva tornát
8. teljes méregtelenítés
9. teljes életmód váltás
10. pozitív gondolatok, no stressz. :lol:

Te, ha ez nem segít, akkor semmi. Amúgy az Aviva tornát neked is ajánlom, kimondottan javasolták miómára, PCO-ra és petevezető elzáródásra.

KépKépKép
bikfy
 
 


Princzike, sajnálom, hogy megjött, de örülök, hogy nem kerültél padlóra! Ügyi vagy! Csak pozitívan, az már fél siker!

Bikfykém! Te csak úgy magadtól kezdted el a Canida diétát, vagy kiderült hogy "fertőzött vagy"? merthogy lehet a DM-ben veni ezt a candida gyorstesztet. De nekem nincs hüvelygombám, akkor is lehetek Candidás? Mert az általános tüneteim megvannak az alsó feltájin kívül.Szerinted? Vagy nagyon hülyét kérdeztem?

Nem semmi amit Te is végigcsinálsz! Én a diétát nem tudom mennyire bírnám, pedig 2-3 kg minusznak is örülnék!
Puszillak

Kép

Kép
luli
 
 


Lulikám!

A teszteknek ne higgy, az nem mutatja ki, hogy fertőzött vagy e. Vannak speciális gépek, amivel a kandidát lehet mérni. Egyébként én évek óta fertőzött vagyok, csak néha jobb, néha rosszabb. A hüvelygombám pl. most nem jött elő, de a PCO az nagyban a candida miatt alakul ki, ahogy az endometriózis és a mióma is.
Mindig csak a doktornőt tudom idézni, aki azt mondja, a diéta elkezdése után 4 hónappal számos lány teherbe esett, aki addig meddő volt. A candida sajnos nagyon alattomos betegség, sok olyan dolgot okoz, hogy nem is hinnéd. Az én állapotom egyébként rohamosan javul, a bőröm végre gyönyörű és még sorolhatnám. Kíváncsi vagyok, mi a helyzet a cisztáimmal, bár még nem nagyon reménykedem. Azért ez a 3-4 hét még nagyon kevés. De bizti, hogy a diéta segíteni fog. De nem ámítalak vele, kutya kemény. Sokszor nem akarok nagy szavakat használni, de elvonási tüneteim vannak. Nagyon döbbenetes, remélem sikerül kibírnom. Azt tudom, hogy amikor ezek a tünetek megvannak, mint pl. egy alkoholistánál, akkor a gombáim tüntetnek. Ők követelik maguknak az édességet. Viszont azt mondják, ha megjelennek ezek a tünetek, akkor a diéta jól van beállítva.

Mint már mondtam, tuti a táplálkozásban és a helytelen életmódban kell keresni a betegségek okát. Régen azt sem tudták, mi a szösz az a PCO, ma minden 10. lány beteg. A hivatalos statisztikák szerint. Én úgy látom, 10-ből 4 lánynak van ilyen problémája. Ahogy mondogatom az ismerősöknek, kiderül, hogy ja, nekem is ez van, nekem is, stb... Mindig csak azt tudom mondani, hogy DÖBBENET.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok lányok!

Én másik topic-ban vagyok, de ide is átolvasgattam, és gondoltam, írok pár gondolatot:

Vernike: vécés témában rengeteg tapasztalatom van, nekem tavaly februárban még egy frankó aranyér műtétem is volt. Amúgy a székrekedés vezetett ide. Szinte mindent kipróbáltam korábban, és tudtam, h a műtét után muszáj lesz megoldást találnom, ha nem akarom, h kiújuljon. Egyetlen dolog segített: útifű maghéj (psyllium husk) szedése. Gyógynövény boltban lehet kapni, 1 doboz kb 1000 Ft és elég 3 hónapra. Csak reggel egy pohár vízben elkevered és megiszod. Teljesen természetes, csak egy rost, nem lehet hozzászokni. Garantáltan minden nap lesz puha eredmény.

Bikfy: mi az a PCO?

Kép
lujzici
 
 


Azt hiszem igen, Aloa gélnek hívják és gyógynövényboltban lehet kapni. Talán fél literes kiszerelésben van és igen gusztustalan barna műanyag flakonban, aminek jó nagy szája van és szép nagy matrica van az oldalán. Nekem minden nap meghozta az eredményt és semmi fájdalom nélkül sikerült a dolog, mivel szépen ez a gél bevonta a székletet. Na mindegy, nem részletezem :lol:
Ma már meló, hát elég cudar volt hajnalban kelni. Ma már fájdogál a hasam, de messzemenőleg enyhébb a fájdalom mint szokott lenni. Különösebben nem foglalkozom vele. A mult hét óta kétnaponta együtt voltunk a féjemmel és szeretném tartani ezt. Hátha ez meghozza az eredményt. Már kipróbáltuk azt is hogy naponta voltunk együtt, de nem hozott eredményt. Lehet hogy elhasználtuk az összes aktív kiskatonát és már csak agyhalottak maradtak :lol: hátha most beválik. Igazából most tök jó, mert nem a baba miatt voltunk együtt, hanem mert jólesett. Valahogy az ünnepeknek megvan a maga hangulatuk.
Na megyek melózni.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok.Nagyon rendesek vagytok lányok,hogy ennyi tippet adtatok nekem erre a gondra,átolvasva mindent talán ezt az útifű maghéjat ki is próbálom,megpróbálom meghozatatni ma a tesómmal.Egy kérdésem azért lenne hozzád még Lujzici,nekem ugye ezt a dolgot leginkább a vas szedése okozza most(2 napig nem vettem be,sokkal könnyebben ment a dolog :oops: ),szerinted emelett a szer mellett szedhetem újra a vasat is?Egyeztessek előtte a nődokimmal,vagy csak utánna szóljak neki?Terhesség alatt nyugodtan lehet akkor ezt inni ugye?
Bocsi a sok dumáért,de most egy reménysúgár felcsillant,mert a kamilla teát apszolúte nem tudom meginni,a sok gyümi,tej meg az epéköveimetet nem kímélte,szóval már kezdtem elveszíteni a reményt.
Mégegyszer köszönöm a sok tanácsot,nagyon rendesek vagytok.
Ja,és apa ma itthol aludt....de ez már más....
vernike25
 
 


Sziasztok csajok!

Visszatértünk a régi kerékvágásba, kettesben vagyunk itthon. Olyan rossssz! Vagyis jó, csak olyan jó volt, hogy apa is itthon volt. Nem tudom mi lesz, márhogy én hogy bírom, meg a gyerek is. Kicsit elkanászodott ebben az egy hónapban, rendesen el lett kényeztetve. Lehet, hogy most pár napig szenvedni fog, mert gatyába kell rázni :D :D :D

Gratula mindenkinek a babákhoz, nagyon édesek.

Vernike!
Akkor azért jó úton haladtok. Nem tudom ugyan mi vezetett idáig, de azért a baba érdekében próbáljatok meg mindent. Puszi.

Bikfy!
50 kiló???? Az nem semmi. Kíváncsi vagyok az inzulinterhelésedre.
Tudom már egyszer leírtad, de most nincs időm keresgélni, mi is az a candida diéta????? Csak röviden.
Most hogy volt ez a fertőzésem egy candibene nevű kúpot kaptam, de ezt tuti a kórházban szedtem össze. Milyen jelei vannak még?

Princzike,
fenébe a pirivel! De már itt is van az új hónap.

Luli!
Akkor apára fel, május még odébb van, bármi megtörténhet.
A tábliba átírnád a korom 29-re?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Bikfy!
Igen, 10 hetesen már kis ember formájuk van a babáknak. És képzeld el, a kórházba volt egy csaj, aki 12 hetesen, az utolsó pillanatban vetette el. Addig mégis hol volt??? Kisebbségi volt :x Azt hittem leütöm.

Lányok, én azt hiszen kicsit hipochonder lettem. Úgy érzem, hogy állandóan érzek valamit, amit nem kellene. A bal oldalamba pl. pár napja olyan erős szúrások jönnek, de nem tudom mitől. Én már mindentől teljesen pánikba esek :( . Tiszta hülye vagyok :( .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok, jó reggelt!


Hogy vagytok dolgozó sorstársak? Aki munkába igyekezett ma reggel, hogy viselte? Én elég nehezen.... nagyon rosszul esik ekkora pihenő után ismét dolgozni, bár igenis kell örülni, ha van munka és munkahely...

Fő a pozitív gondolkodás és az optimizmus az élet minden területén.

Vernike, remélem, hogy a férjeddel megoldjátok a problémákat és együtt örültök majd a picurkátoknak. Szorulásos témára nincs jobb ötletem, mint a lányoknak, de az biztos, hogy az aloás gélről sok jót lehet hallani, és tényleg menj el egy gyógynövényboltba, ahol tudnak majd neked adni valami hatásos szert. Egyébként miért nem mész 18-32. hét között uh-ra??

Luli, nagyon drukkolok, hogy sikeresen legyőzzed ezt a csúnya miómát. Biztos vagyok benne, hogy kisebb lett, nem véletlenül mértek két értéket. Májusig még sok idő van, minden esélyetek megvan arra, hogy összejöjjön a babó! És össze is fog jönni!!! Együtt legyőzitek a rosszat!!!

Bikfy! Te is babás leszel hamarosan, tudom!!! Mikor lesztek a széfben, tudod már a napját?? Húúú, ez annyira jó, meglesz az esélyetek a nyerésre!

Princzike, Neked hajrá január, új év, új esélyek!!!

Pruci, Bikfy, Princzike! De jó, hogy lefelé mennek rólatok a kilók és nem felfelé, bárcsak én is tudtam volna fogyni valamennyit a bébi előtt, így majd csak egy jó év múlva lehetséges, akkor nem lesz annyira könnyű...

Csige, Neked is megy a drukk!!

Szép napot, könnyű hetet mindenkinek!!!

Kép
judi79
 
 


Vernike
De jó, hogy alakulnak köztetek a dolgok :) Remélem minden rendben lesz hamarosan. Az viszont szerintem is nagyon jó, ha már otthon aludt :)

Bikfy
Mikor lesztek a műsorban? Mikor derül ki? Ugye szólsz, hogy megnézhessünk titeket?

Csige
Mennek a drukkok!!!! Piri meg kerüljön el!!!

Luli
Nagyon ügyi vagy! Szerintem májusig tuti babás leszel! :)

Ranita
Hát... akkor egy kis rendrakás nem is árt :) A kis gézengúz meg túléli :)
A nemzetiségiekhez sajnos semmi jót nem nagyon tudok ilyen téren hozzászólni. Amikor én is HSG-n voltam, akkor is egy csomóan voltak elvetetni a babát. Ráadásul még ki is jelentette, hogy mindent megtett, hogy elmenjen. Szemét!! :x
A szúrkálódás nem lehet, hogy a műtét miatt van? Mármint úgy értem, hogy gyógyulsz belül?

Lányok köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat, nagyon jól estek :).
Nálunk most szombaton voltak másodunokatesómék 3 gyerekkel. Berohangálták a lakást és persze rögtön megtalálták a mesefilmeket (így utólag bevallom én nagy Disney mesefilm rajongó vagyok :oops: ), és már jött is a kérdés, hogy akkor mi már felkészültünk a kisbabára? Azt hittem lemegyek hídba. Kár hogy még nem tudom nekik sem mondani, hogy igen és hamaraosan pár hónap múlva meglátják.

Kép

Kép
princzike
 
 


Irdab,
bocsi elfelejtettem válaszolni a múltkori kérdéseidre.
Integráltra megyek, nem kombinált tesztre. Bár nem pontosan értem, hogy mi a kettő között a különbség. Azt tudom, hogy genetikai vizsgálat lesz, ultrahang és két vérvétel. 25 e Ft-ba kerül a vizsgálat.
Megérzésem egyébként nincs a bab nemére, nem tudom, mit kellene éreznem. Titokban inkább kislányt szeretnék, de a kisfiúnak is ugyanúgy örülnénk. Rokonaim szerint, ha nem vagyon nagyon rosszul, akkor biztos fiú lesz... persze ezt sem hiszem, mert amikor anyukám velem volt várandós, alig volt rosszul. Szóval pár hét múlva meglátjuk...

Kép
judi79
 
 


Köszönöm lányok a drukkokat :lol: nagyon igyekszünk a férjemmel és bizakodom, hogy elcsípjük a pét.
Hát ma már én is dolgozom és hát nem is meló, hanem a hajnali kelés volt nagyon nehéz. De valóban, én is úgy vagyok vele, hogy örülök hogy van munkám és hogy van havi jövedelmem, így tudjuk építgetni a jövőnket, ami sajnos a mai világban nagy dolog.

KépKép
csige-bige
 
 


Judy,
én sem voltam sose rosszul :D . Ezekre nem szabad adni. A lényeg, hogy egészséges legyen .

Princzike!
Én is arra gondoltam, hogy talán ahogy gyógyul, azért érzem ezeket. Meg lehet hogy ott is a belső varratok is húznak vagy már készülődnek kifelé.De már parás vagyok :( .

Tényleg nem tudja azt valaki, hogy a belső varratok mikorra esnek ki vagy szívódnak fel :?:

Eddig egész jól vesszük az akadályokat. Így hogy apa nincs itthon, olyan, mint máskor, úgyhogy bírok Vele. Elmentünk sétálni, kb 3/4 órára, na az nekem betett picit. Sok volt, egyből éreztem a bal oldalam :( , alig vártam, hogy leülhessek.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok!

Ranita! Vigyázz magadra! Ne erőltesd meg magad, nehogy vmi baj legyen!!! Nem tudom mikor szívódnak fel a varratok. Kisebbségieket úgy leütném. Nálunk a suliban volt egy lány akinek 8.ban volt abortusza, másnap már jött suliba és ott dicsekedett vele. Én meg a vetélés után hetekig nem tértem magamhoz.

Csige! Akkor hajrá! Drukk-drukk!!!

Vernike! Persze h ez nem ugyanolyan, de az már jó jel h otthon aludt a párod. Szerintem minden rendben lesz. Lehet h a párod megijedt a hirtelen felelősségtől.

Princzike! Drukk h ez a hónap neked is sikeres legyen!
Na meg persze mindenkinek!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Vernike: hát, én utána olvasgattam a dolognak itt a neten, sehol nem írják, h ne lehetne terhesség alatt szedni. De nézd meg te is, psyllium husk/ útifű maghéj címen.
Ez csak egy rost és nem szívódik fel, de azért ha gondolod, kérdezz rá az orvosodnál.

Még vmi: ne hagyd, h a boltban rád tukmáljanak valami psylliumot IS tartalmazó csodaszert több ezer Ft-ért. Velem mindig megpróbálják. De azok általában ún. béltisztító szerek, és hashajtó is van bennük. Ja, úgy könnyű...

Szóval, csak ragaszkodj a sima 100% psyllium-hoz, kis rózsaszínes dobozban van és a Naturganik gyártja (esetleg meg lehet nézni, nekik van-e weboldaluk, és h írnak-e vmit a terhesség alatti szedésről). Én 955 Ft-ért vettem, a Móricz Zsigmond Körtér környékén.

Lujzi

Kép
lujzici
 
 


Vernike: Lujzicinek igaza van, szerintem is maradt mindenképpen a természetes dolgoknál és ne engedj a tukmálásnak. Szerintem a doki véleményét mindenképpen érdemes kikérni.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ilyen sokára jövök csak.

Vernike nagyon örülök, hogy jöttél és hogy úgy látszik rendeződnek köztetek a dolgok. Drukkolok nektek.

Judi nagyon édi a pici babád :lol: :lol: Szinte látszik a kis arca :lol: Gratulálok :lol:

Luli örülök, hogy jöttél :lol: Májusra tuti bebabásodsz :lol:

Ranita teljesen természetes, hogy pánikolsz néha és figyeled magad, hogy hol mit érzel. A te helyedben én is ugyanilyen lennék. Vagy rosszabb :oops: Nálunk egyébként ugyanez volt a szitu ma reggel itthon. Furi volt apa nélkül, nagyon hozzá szoktunk ebben a két hétben, hogy itthon van.

Bikfy és Princzike nagyon kis ügyik vagytok ezekkel a diétákkal.
Bikfy valaki kérdezte mi ez a candida diéta. Én sem nagyon emlékszem, pedig tuti írtad már valahol :oops: Mit nem szabad enni?

Magamról: Holnap megyek ahhoz az endokrinológus nődokihoz. Már kezdek parázni, hogy mit fog mondani. Egyébként meg most már tuti biztos vagyok benne, hogy a hülye pajzsmirigyem nem enged teherbe esni, így az esélytelenek legnagyobb nyugalmával bújunk össze apival. Azt sem tudom mikor van PÉ-m, de már nem is érdekel. Most abban bízom, hogy holnap hallok majd valami okosat a dokitól, ha más nem elküld egy rendes kivizsgálásra.

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok.Csöppet se akadtam ki ám....délelőtt szóltam tesómnak,ő Győrbe dolgozik,hogy hozzon olyan maghéjas csudát,fel si hív,hogy kapott meg minden,tökre örültem...na erre hazajön és hoz valami naturecare Orange nevű akármi port,mert azt mondták,hogy ebbe ugyanaz van,mondjuk bele van írva,hogy ez a maghéj az alapja annak is,és mindenki ezt viszi.Tökre kiakadtam tőle,direkt mondtam neki csak azt,mást semmiképp se!!!Na most mit csináljak????Még esetleg meg is próbálnám,de ha nem találom el a mennyiséget,többet találok enni belőle,akkor az már fogja a székletet és nem segíti...na ti mit csinálnátok????Megpróbáljam,teljes gyógynövényes ez is,kismamák is ihatják....
A védőnővel is beszéltem ma,igazából nem érti ezt a sok-féle vasat amit felírt a doki,mert még a vérképem nem jött meg,így nem tudni vashiányos vagyok-e.1 félét mondott,hogy szedjek,meg ő a búza-korpát ajánlotta,meg a korpovit kekszet...na most mi legyen ilyenkor???????!!!!
vernike25
 
 


vernike a glicerines kup vagy a guttalax csepp az nagyon jó.én ezeket szedtem terhesség alatt ......sajna én is így szenvedtem mint te.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vernike: sajnálom!!! Velem is állandóan ezt csinálják. Csak én már eleve úgy megyek oda, h tudom, mit akarok. Szóval, nem a tesód hibája. Sajnálom, h nem írtam meg hamarabb a gyártó nevét. :-( Remélem legalább nem volt túl drága.

Szerintem próbáld ki, ha már így jártál. Vegyél be belőle egy kicsit kevesebbet, mint amit írnak, legfeljebb nem lesz hatásos, de legalább nem is fog meg. Igyál aztán jó sok vizet, az amúgy is segít.

Még van egy ötletem, néha ezt is használom: egy müzlis tálat félig teszek natúr zabpehellyel, ráöntök vizet h alaposan ellepje és még túl is érje, aztán be a mikróba 2 és fél percre. Mikor pici kihűlt, bele egy gyümölcsös joghurtot és megeszem.

Angolul ez az oatmeal, ont kint sokan ezt eszik reggelire, én nagyon szeretem. Magyarul főtt zabpehely.

Kép
lujzici
 
 


Vernike: most néztem meg a neten, beírtam a naturecare ornge-ot és azt mondja, hogy ez egy "rostos hashajtó". :(
Jó hír: írd be a google keresőbe h "Naturganik" és a negyedik dolog amit kiad, az a psyllium rost. Meg lehet rendelni online, nagyon egyszerű és gyors is.

Nitácska: én annak idején mind a glicerines kúpot, mind a guttalax-ot használtam (ez utóbbit 2 évig!). Az a baj velük, h mindkettő hashajtó, engem nagyon tönkre vágtak hosszú távon.
Abban persze igazad van, h ideiglenes megoldásnak (csak egy adott helyzetre/időre) sokkal jobb, mint a semmi.

Kép
lujzici
 
 


A rostos hashajtó akkor ezek szerint nem jó????1400 ft,volt,de mst ez se hiányzott + kiadásnak...:(
vernike25
 
 


lujzici nekem anno nagyon rossz volt már az aranyér is kijöt de ezek ketten egy vagy két alkalommal helyretettek és utána egész terhesség végéig nem volt semmi.....sőt szülés után is ez segített....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska: egy pár alkalom biztosan nem káros, az igaz. Ezek erre vannak kitalálva. Csak én olyan buta voltam,h 2 évig minden nap hashajtókat használtam, azért tettek tönkre.

Vernike: a szintetikus hashajtóknál biztosan jobb. :)
Ha meg az van ráírva, hogy kismamák is szedhetik, akkor gondolom nem árthat. próbálj ki belőle egy kisebb adagot!

Kép
lujzici
 
 


2 évig minden nap?!az nagyon sok........így megértem már megértelek....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Most csak egy nagyon gyors bejelentkezésre jöttem. Most értem nemrég haza a dokitól. Most nem írok mindenkinek külön-külön, majd holnap, ha ide jutok.

Röviden
PCO: policisztás ovárium szindróma. Nincs peteérésem, a petéim csak kb. 10 mm-re nőnek meg a 20 helyett, így megrepedni sem tudnak. Ezek benne maradnak a petefészkeimben, és ott cisztává alakulnak. A cisztákban folyadék van, ami hormonokat terhel. A betegség maga nagyjából egy anyagcsere betegség, majdnem ugyan az, mint a cukorbetegség. Csak sajna kevesen veszik észre, még a nőgyógyászok is csak keveset tudnak róla.

Candida: Nem eszek semmit amiben cukor, élesztő és liszt van. Ezek emelik ugyanis a vércukor szintet, ami miatt nőnek a hülye kis ciszták. Helyette rengeteg nyers saláta, esetleg párolt zöldség és egy kevés hús. Lehetőleg fehér hús. Kutya kemény diéta, de megéri.

Dokinál most voltam, ez a hónap spontán, az utána lévő hónapokra viszont kaptam Closty-t, mensi 5. napjától, azt hiszem a 9. napig kell szedni, és utána a 14. és a 21. napon látni akar uh-val.
Ha ez nem válik be, akkor kipróbáljuk a met-et, megmondom őszintén, ehhez nagyobb bizadalmam lenne, de a closty is megér egy próbát. Azt mondta még, hogy végső esetben ott a műtét lehetősége is, de mondtam neki, hogy az tényleg csak a legvégső legyen, mert rinyálok. Azt mondta, szerinte még spontán is van esélyem a bébire, úgyhogy nyugi. :lol:

Hát akkor most nyugi van. Majd csak lesz valami. Viszont felhívta a figyekmemet, hogy nőhet az ikerterhesség esélye. Legfeljebb ikres mami leszek. Nagy kaland... :wink:

Most mindenkit csókolok, majd jövök. Pusz: Bikfy

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy az én dokim is mondta hogy a closty növeli az ikerterhesség esélyét.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok csajok!
Csak egy gyors bejelentkezés: ma már rózsaszíneztem. :( :( :( Kicsit elkettyentem. Mit csinálhatunk rosszul? Valami biztosan nem stimmel. Ha nem lenne semmi gond, akkor 5 hónap alatt már sikerült volna, nem?
Na jó, elteszem magam holnapra, mert szégyellni fogom az elkeseredettségemet. Csakhát Api ma vidéken van és olyan rossz egyedül. Ilyen már nagyon rég volt. :(

Nyanya, drukk holnapra!!!
Ranita, hogy telt végül a nap?
Verike, ebben a hashajtó dologban nem tudok segíteni :( De a többiek látom tudnak!

Kép

Kép
luli
 
 


Sziasztok!

Bikfy! Akkor hajrá ikrek! Csak legyen, nem baj az ha több is :wink:

Ez a hashajtás dolog elég kemény... Szerencsére nekem eddig nem kellett. Na ezt most lekopogom (kopp-kopp-kopp)

Luli! Piri grrr. De ne bánkódj, nekem is 5 hónap sikertelen volt. Na most a január viszont mindenkié!

Nyanya! Drukk a holnapi dokihoz! Aztán gyere ám h mit mondott!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Judi! Téged is annyira irigyellek a fotó miatt! Annyira cuki a babaócád! Mikor lesz már nekem is ilyenem?

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Judi! Én a 9 hónapot végighánytam. De ez semmit se jelent. Érdekes dolog h ki mit is akar. Én világ életemben fiút akartam, aztán ahogy terhes lettem, azon imádkoztam h kislány legyen, m el se tudtam volna képzelni egy fiút magamnak.
De mostmár kisfiút szeretnék. Már ha összejön egyáltalán a baba.

Lányok! Lehet h hülyeséget kérdezek, de nekem a szülés óta időnként előjön az aranyér. Mit lehet vele csinálni? M nagyon rossz...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Bikfy!
Én is szedtem clostit, 3 hónapig. Most már a 4. vagy 5. hónapja nem szedtem, mégis ikerterhesség lett volna, ha az égiek is úgy akarják. A dokim azt mondta, hiába nem szedtem hónapok óta a hatása még mindig megvolt.
Úgyhogy tényleg megvan az esély, pedig én előtte nem hittem el.

Luli!
Egész jól megvoltunk, nem volt gond. Csak azt hiszem sétát mára nem vállalok be.

Pruci!
Nekem is még kb 1-1 1/2 évig előjött az aranyér szülés után. Én hemorid kenőcsöt használtam, aztán egyszercsak elmúlt, nem jött elő többet. De tudom milyen szar dolog.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Igen lányok, aki clostit szed és társait, annak fennáll az ikerterhesség, nekem is mondta a dokim. Én három hónapig szedtem clostit és utána lettem terhes amikor már nem szedtem. Szóval egy ideig még megvan a hatása. Én ezért parázok most egy kicsit, mert a progiszintem 20 fölött van, mégis szedem a clostit, hogy megtartjuk a jó hormonszintet és hát ha többecskén lennének, háááát, azért én annak a híve vagyok, hogy jóbol is megárt a sok :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige,
hát ebben egyetértünk. Én nagyon félnék egy ikerterhességtől.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Csak nem bírtam magammal és felhívtam a dokit, mert ezek a fájások egyre többet jönnek a bal oldalamba.
Azt mondta, szerinte nem lehet ott gond, lehet, hogy meg fog jönni, azt érzem most ennyire intenzíven a műtét végett. Remélem igaza van. Mindenestre azt mondta, ha nem múlik, menjek és megnéz.
Töke kilehet velem, de nekem is magammal ám.

Kép

Kép
ranita1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?