Új privát üzeneted érkezett!

[quote="fanni73"]b írta:fanni73izony hamarosan járni is fog.

vagy nem annyira hamar :wink: :lol: :lol:
ismerek egy rémet, aki egészen 7 hónapot töltött el azzal, hogy állás után elinduljon :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


[quote="gömböcske"]
írta:
gömböcskeTényleg, mikor kell neki cipőt venni? Neki még nincs cipője.

rendes cipőt én akkor vettem, amikor már stabilan kint is járt, álldogált.
szerintem még ráér nálatok.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :P
Kitalálom. Csak nem Lili-rém? :lol: :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 

 
 

[quote="fanni73"]O írta:fanni73rsi :P
Kitalálom. Csak nem Lili-rém? :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: de :)
bár Levinél is volt 5.5 hónap, Máténál meg 3.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Pandus!
Dóri nagyon ügyes,gratula neki! :D

Sütöttem ma mézes kalácsot, finom lett! Kicsit megdagadtak,de nem baj!

Lányok,
Nekem nagyon hullik a hajam,de valami iszonyat módon. A halántékom már teljesen megkopaszodott! :cry: Annyira idegesi't! A férjemnek már nem merem mondani,mert már megkaptam,hogyunja már nagyon,hogy mindig ezen si'rok,de mit tegyek,ha zavar? Teljesen látni a fejbőröm,nagyon csúnya. Most megint elkezdtem szedni az Elevitet,de nem tudom segi't e?!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Orsi :lol:

Kisfóka :P
Nekem is veszett hullásnak indult, pont 1 hónappal azután, hogy abbahagytam a szoptatást. 1 hétig annyira hullott, hogy ijesztő volt. Én is vitamint kezdtem szedni, de csak pár napig, mert kiettem a frigót. Kezdem visszaszedni a terhes súlyom :oops: Na mindegy, szóval utána azért mérséklődött. Hullik még mindig, de már azért bíztatóan kevésbé...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok!

Kisfóka!

Nekem is nagyon hullott a hajam, és a revalid segített. És le is vágattam jó pár centit a sörényemből, tehát lehet, h a 2 dolog együtt jött be.

Orsi!

Köszi!

Peti 7 hónapos kora előtt felállt, akkor lehet, h csak 14 hónaposan indul el? És főleg a jobb lábával nyomja fel magát, de néha ritkán a ballal is. Ez normális? A mászása teljesen szimmetrikus.

Kép
Kép
gömböcske
 
 


Gömböcske :D
Lili extrém kört futott azzal, hogy 8 hósan állt fel és 15 hós elmúlt, mikor elindult... Levi 7 hósan állt fel és 12.5 hósan indult el.
De vannak gyerekek, akik akár 1 héttel a felállás utána elindulnak, szóval erre semmi recept nincs.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


hajhullás jelentem itt is van, de most levágattam a hajam az segített.. szopi alatt lehet revalidot szedni?
Vendég
 


Boni :P
Nem tudom, mi van a Revalidban, nézd meg. Ha csak vitamin, akkor igen. Amúgy ha A és E vitamint szedsz, az is elég!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni köszike!
Vendég
 


Nekem szülés után hullott a hajam, de csomókban. Összegyűjthettem volna őket egy parókának :lol: Azóta szerencsére elmúlt. Csak C vitamint szedek, néha Elevit, ha nem felejtem el.

Dóri 6. hónap végén állt fel, és most 10. hónap elején indult el. Nővérem első kislánya 10 hónaposan állt fel, és 15-16 hónaposan inult el. A második kislánya 10 hónaposan állt fel, és 14 hónaposan indult el. Tényleg változó. Ismerősünk kisfia pedig hamar felállt, de végül csak 20 hónaposan indult el. Már vitték orvoshoz is, de semmi baja nem volt, egyszerűen kivárta a megfelelő időt :D
Vendég
 


Boni, én nem szednék szoptatás alatt Revalidot. Pontosabban nem is szedtem. (Nekem is hullik a hajam, de ami jobban zavar, hogy törik a körmöm, akár keresztben is. :shock: A gyerekorvos azt mondta, ne szedjek Revalidot, bár ez is attól függ, mennyit szopik a gyerek, de a tiéd még sokat. )

dkata
 
 


Gömböcske,
Máté 6és fél hósan állt fel és még nem indult, de néha már nem kapaszkodik és mintha próbálna 1 lépést tenni, de még abszolút nem megy...

Fanni,
ma nálunk is 37fok volt és nyűgi, de fogalmam sincs mi van, semmi bajt nem észlelek és leszámítva, hogy tényleg picit nyűglődik, óriásiakat nevet, jól van.. :roll:
már napok óta érzem, hogy mintha picit néha melegebb lenne, de csak ma mértem

Pandus,
gratula az első lépésekhez!!!
voltak nagy esések?? :D
vettem tanulószéket, kivi leszek szereti-e :?:
most karácsonyra elhalmozzuk ajándékkal, hátha vmi leköti, mert elég dráma így egész nap a szórakoztatása, ráadásul vmi anyás napjait éli és ahogy elhagyok egy szobát, nyüszögve lohol utánam :D

Kép
fendike
 
 


Sziasztok Lányok!

köszönöm az érdeklődést, a csajok meggyógyultak! Nellit is elöntötte a kiütés, de eltünt pár nap allatt. 6 hósan voltunk mérésen Dorka 6.56, Nelli 6,13 kg. Mindketten 64 cm. Bár szerintem hosszabbak. Csak mérőszalaggal méri a védőnő.
Nagyo zűrös volt az elmúlt 2 hét. Becsípődött a derekam, nem tudtam felegyenesedni. Anyósom nem tudott jönni, G volt itthon három nap. Masszázzsal jobb lett, de még most sem az igazi. :cry: A tejcsi mennyisége is csökken, amit elég rosszul viselek. Már csak 100-akat tudnak szopizni. Lehet ennyit bírt a szervezetem?
Nelli újra ébred óránként éjszaka, tanácstalan vagyok. Dorka egyszeri szopival átalusza az éjszakát. Nellikém már mászik és rendesen ülnek, bár nem önállóan.

Remélem,lesz időm átolvasni a történéseket!

Viri

Kép
viri8
 
 


Viri,
Boldog 6. hófordulót a lányoknak :D Dorka ilyen ügyes alvás terén? Irigy-irigy, nekünk az elmúlt napokban pocsék éjszakáink vannak.

Fendike,
Tuti, hogy szeretni fogja, én eddig még nem találkoztam olyan babával, akinek nem tetszett volna ez a szék :wink: Kép Mátéról??

Donika,
Hogy vagytok?

Vanda,
Gyere ide is!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

nagyon-nagyon eltüntem, de volt rá okom rendesen.
Orsi kórházban volt sajnos, ahol bunkók voltak, de mindegy is most már, aztán anyukám is kórházba került, szóval........

Mindenki gyönyörű, és hihetetlenül megy az idő!!!!!!!!!!!!!

Huni!
Imádni való, vagyis zabálni való a fiad, és nagyon büszke lehetsz rá, és biztos nagyon finom volt a torta. egyáltalám milyen volt, és mennyit evett belőle????

Dobok pár képet magunkról, mert megígértem :wink: :wink:
[img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1229641899.5633.jpg[/img] attachments/1229641848.5569.jpg[/img]
Kép

Kép
csiperke
 
 


Sziasztok :D
Még egy elveszett ember...

Szoktalak olvasgatno benneteket, de írni már nincs időm... Főleg, hogy nemrég 2 hosszű hsz-t is írtam, amiben majdnem mindenkinek reagáltam, és mind2 elszállt. Olyan elkeserítő volt :(

Hiányoztok ám!

Nézegettem a babákat, és olyan jó volt látni, hogy fejlődnek, szépek, tüneményesek!

Rólunk: Csabi lassan 6 hónapos... 7600 gr, és 71 cm. Nagyon erős kis fickó. Négykézlábra áll, és még nem mászik, de valahogy előre jut, úgy billeg :lol: Sokat mozog. Szerencsére még csak anyatejes. Valószínű - kopp, kopp - hogy már kibírjuk azt a bűvös félévet :D Nagyon szeret szopizni. Éjjel még 2X ébred, bár volt időszak, amikor már csak 1X, de most fogzik, és emiatt kicsit nyűgösebb. Még 3X alszik napközben. Délelőtt 2 órát, délután is kb. ennyit, és est még 3/4 órát. Nagyon édes pali, tényleg, majd teszek fel róla képet!
Lilu egyre kezelhetőbb. Enyhültek a viselkedészavarok, hála a heti 3X-i BHRG-s gyakorlatoknak, és perzse Orsinak, aki mindezt ajánlotta :wink: A suliban egyre jobban teljesít, és egyre motiváltabb. Bár, még továbbra is sajtkukac, és nem tud nyugton ülni 45 percig, de legalább próbál!

Jövök mindjárt képekkel!
Vendég
 


Kép
Kép
Vendég
 


Panda,
nálunk is változó éjszakák vannak, ami furcsa mert hónapokig előtte 9-9ig aludt
többször felsír, hasonló mint fogzáskor, de az eddigi 8 foga kijött könnyen, max. 2 nap volt hogy hajnalban felsírt, most meg van hogy 3szor kel
mondták, hogy a telihold, de annak már vége... :D
ma megint átaludta, kopp-kopp

Viri,
nem lehet, hogy Nelli most éhes, hogy csökkent a tejci??
derekad átérzem, nekem 2hétig volt becsípődve a hátam, nagyon rossz volt.. :oops:

Véda,
Csabi tényleg szép nagy fiú és örülök, hogy rendeződnek a dolgok...

Csiperke,
Orsi huncut mosolygós, nagyon aranyos!!!

Lányok szerintetek nem baj, hogy még a hordozót használom a kocsiban?? Máté imád benne aludni, ahogy berakom csukja a szemét (bárcsak az ágyával lenne hasonló viszonyban :D ), lába persze hosszú, de sztem nem zavarja...
Mikortól kell hivatalosan az autósülés?? Abból is van ami dönthető ill. visszafelé beköthető?

Kép
fendike
 
 


Fendike,
én csak mostanában, tán egy hónapja tettem Barnust rendes gyerekülésbe, Alizt meg tegnap először. Addig hordozóban utaztak.
Épp tegnap voltunk dokinéninél, Barni 9,3 kg és 77,5 cm, Aliz 8,75 kg és 73,5 cm. Van háttal beköthetős is, és van dönthető is. Orsi biztos szakért majd neked erről.

KépKép
lili73
 
 


Csiperke,
Jó, hogy jelentkeztél, írhatnál többet magatokról, hogy mit csinál már Orsi, mi volt ez a kórházas dolog stb. Gyönyörű kislány!!

Véda,
Na végre :lol: Meghallottad a hiányolásomat? :wink: Nagyon helyes Csabi, Lilla már kész nő ebben a ruhában. Látom nektek is van ilyen illatos szőrős izétek, Dóri unokatesójának is, és amikor csak tudja, megszerzi tőle, utána a létező összes nyálával átitatja :) Imádja :lol: Örülök, hogy Lillával is rendeződnek a dolgok. Csabi pedig nagyon erős, hogy már most négykézlábra áll, vagy nyomja magát, felkötheted a nadrágodat Te is :wink:

Fendike,
Hordozóban nem tudok segíteni, ez nálunk kimaradt, de majd Orsi megmondja!

Donika, Fanni, Boniko
??????

Haladunk :D :
http://www.youtube.com/watch?v=BHiwaEdt ... annel_page

http://www.youtube.com/watch?v=AinSARP9 ... annel_page
Vendég
 


Sziasztok!

Próbálok jönni gyakrabban, hiszen ha Fanninak sikerül ikrek mellett, akkor nekem is kellene.

Orsi hányás miatt volt bent, elvittem ügyeletre, kapott szurit, de nem fogta meg, tovább hányt,abban egyeztünk meg, hogy akkor kórház, be is vittem , igaz hajnal volt, és tudom, hogy mindenki utál ilyenkor dolgozni, de ez engem nem érdekelt, felvettek, kapott infúziót, reggel meg el akartak engedni, mondván hogy ott nem hányt, én meg mondtam, hogy de hogyis nem, csak ugye senki felénk sem nézett, akkor ujra rátették a palackot, mondták, hogy itassam, de Orsi csak a vizet ismerte, abból meg sosem viritykelt, csak ebédhez kért, itt meg elvárták, hogy legalább 5 decit igyon meg, mondtam, hogy ez nehéz dolog, na mindegy, haza adtak úgy hogy nem evett nem ivott semmit, nem volt semmilyen vizsgálata, itthon csak feküdt mint egy darab fa, a dokink hozzánk költözhetett volna annyit hívogattuk, de láttam, hogy rosszul van a picuri, aztán bevittem ujra a kórházba, üvőltöztem, aki ismer nem gondolná rólam :oops: :oops: , muszáj volt, mert a gyerekemmel senki ne szórakozzon, megint infúzióra tették, folyamatosan hányt, erre a szemem előtt kérdezte meg a doki a nővért, hogy tényleg hányt e és mondta hogy igen, mert pont előtte takarította fel, ááááááááááááááááááá mindegy, szemét társaság volt.

Orsi mászik, fel áll, oldalazva lépeget,8 foga van, dumál, rámol ezerrel,tépked, dobál, akaratos, hisztis, hús zabáló, és sajt imádó, még szopik is, de nagyon-nagyon kevés már a tej, tápi, tejpép semmi nem kell neki.

Szerintem későn fekszik, 9-kor fürdik, 10 kor fekszik alszik, de hajnalban mindig felébred, üvőlt mint akit nyúznak, nem lehet észhez téríteni, nem tudom mi a baj egyszerűen, ha van ötlet szívesen veszem.

3 képet tettem fel, de csak kettő lett becsatolva, pótólni fogom.

Puszi mindenkinek.

Kép
csiperke
 
 


Csiperke,
és kiderült, mi volt Orsi baja? Sajnálom nagyon. Melyik kórház volt ez? És hogy lehet, hogy egy picivel így bánnak?

KépKép
lili73
 
 


Lányok!

Ne haragudjatok, de reménytelen, hogy bepótoljam a kimaradásomat!

Panda,

Köszönjük! Emlékszem, mikor Dóri volt 6 hós írtad, milyen hamar eltelt ez az idő. Én akkor alig vártam a 6 hós szülinapjukat! Így utólag tényleg iszonyat hamar elrepült! Olyan rég voltak nagyon picik.
Elég kemény időszak áll mögöttünk!
Nagyon ügyes Dóri baba! Jesszus! Ez normális ilyen korán? :wink:

Fanni,

Neked is köszike!
Fiúk? Mit adsz nekik enni? Nálunk már mindennapos a gyümölcs, de még csak folyákony halmazállapotban :lol:

Fendike,

Nelli nem lehet éhes, mert kb egy hónapja már kap este sinlacot is! Rengeteget eszik! Olyan nagy néha a pocija, azt hiszem kidurran :lol:

Csipi,

Őrület mik vannak! :shock: Kiderült, mi okozta a hányást? Nagyon gyönyörű Orsika! Milyen nagy lány!

Véda,

Végre már! Jó hallani rólatok! Húúha! Csabika mekkora nagy baba! Lili szemei mindent elárulnak. Ő már tényleg egy kis csini hölgyemény :wink:

Jaj! Képzeljétek! Nellikém kb két hete leesett az ágyunkról! szerencsére az az alacsony fajta és parkettánk van a hálóban. Kiszaladtam mosogatni....Persze körbe volt barikádozva a "játszótér", de átfordult a hengerré csavart plédeken is. Semmi baja nem volt, csak nekem volt napokig lelkiismeret furdalásom. Azóta a földön játszanak a habtapin.

Kép
viri8
 
 


Egy kép a csajokról 6 hósan Kép Nelli, Dorka

Kép
viri8
 
 


Csipi,

alvással kapcsolatosan nem adnék tanácsot....Nálunk a lányok még mindig rapszodikusan alszanak, ki tudja mi okból......Bár a mostani éjszakát egy szopival mindkét lánykám végigaludta :lol:

Kép
viri8
 
 


Sziasztok! Nektek és családjaitoknak Áldott, Szeretetteljes Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!
Kép
Vendég
 


Pandus megvagyok! :wink:

Csiperke na így merje rábízni a babáját valaki a dokikra.. hú de felhúztam magam..remélem jól van már Orsi

Gyönyörűek a gyerekek! mind !

Kata köszönöm a tanácsot.. elolvastam, csak akkor nem reagáltam


tegnap Zsigi egész nap nyügi volt, éjjel is ébren voltunk, nem lázas, nem köhög, nem tüsszög.. nem tom mi volt, lehet egyszerűen anyahiánya volt? most alszik mint a tej...

:roll:
Vendég
 


Boni :P
De jó kép Rólatok!!!
Hú... Tiszta libabőr lettem... :D

Panda :P
Igen, megéreztem, hogy hiányolsz :wink:
Dórika továbbra is szívem csücske... mondd, hogyan lehet ennyire szép? Mint egy habcsók... Olvadozok tőle...

Viri :P
Édesek a lányok!
Köszi, hogy te is hiányoltál! Nem panaszkodom, de nem mindig könnyű a 2 gyermekes élet. Tudom, van aki 3 gyerekkel is jól bírja... Lehet, engem máshogy programoztak. Igaz, Liluhoz viszont elég jó türelmem van, amin sokan csodálkoznak :roll: :lol:
Örülök, hogy "néha" hagynak aludni a csajok :D

Fanni :P
Régebben tettél fel képet a fiúkról. Teljesen odavagyok értük! Márk szakasztott te vagy. Azok a szép szemek :shock: És olyan édesek együtt! Hátad hogy van? Remélem, Karácsony előtt nem hajtsz túlságosan...

Orsi :P
Jól vagytok?
Nálatok hogy telnek majd az ünnepek? Vándoroltok?
A BHRG-t még egyszer hálásan köszönöm! Nagyon jót tesz Lilunak! Ti még jártok?

Csiperke :P
Jó hallani felőletek! Igaz, a kh-i sztorinak nagyon nem örülök. A hányás különösen megviseli a gyerekeket... Szörnyű látni mikor szenvednek. Amúgy a lányod nagyon szép!
Kistesó projekt???
Vendég
 


Boldog Karácsonyt kívánok minden babának és mamának!
Valami ilyet: Kép vagy ilyet Kép
Az én karácsonyi manóm pedig így kíván nektek szép ünnepeket: Kép
Vendég
 


Véda megzabbantom! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Nálunk is aktuális az új ülés, még Peti is bébihordóban utazik, de alig fér benne. Milyet? Hol érdemes?

Én szedtem revalidot, mert tudtommal csak vitaminok vannak benne.

Peti is alig alszik, ha alszik, csak a babakocsiban, úgyhogy elég fárasztó.

[color=green]Mindenkinek mi is áldott, szép Karácsonyt, és Boldog Új Évet Kívánunk!

Peti baba és családja
[/color]

Kép
Kép
gömböcske
 
 


Sziasztok!

Csiperke!
Sajnálom Orsit,remélem már jobban van! Tényleg felhábori'tó,hogy mit gondolnak magukról egyesek! Szegény kicsi lány!

Pandus!
Dóri nagyon ügyes! :D

Viri!
Örülök,hogy alakulnak az éjszakák! :D Gyönyörűek a lányok!

Véda!
De jó,hogy jöttél! Nagyon helyes Csabi és nagyon ügyes! Természetesen Lilu is tündér! :D

Boniko!
Nagyon helyesek vagytok!

Fanni!
Végül nekem is az E és A vitamint mondták,Revalid nem ajánlott szopi alatt!

Hát nálunk a betegség Grétit kicsit összezavarta.Az én jó alvó kislányom, már napok óta pocsékul alszik éjszaka! Többször kel! Na,de egyszer biztos visszaáll a kis békéje és visszaáll szépen a napirend!

A főzelék nem megy nekünk. Répát próbáltam krumplival adni Neki,de vokákol tőle,kiöklendezi. Holnap próbálok almát adni krumplival,ha az sem kell neki,akkor a főzeléket pihentetem kicsit. Majd később próbálom.

Lányok!
Holnap nem tudom,hogy tudok e még jönnni,ezért most ki'vánok
MINDEN KEDVES TOPIKTÁRS ANYUKÁNAK BABÁNAK ÉS APUKÁNAK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!

Kép

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Bekes, boldog karacsonyi ünnepeket kivanunk mindenkinek!

Judit es Davide

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Kép

hozzánk reggelre meghozták angyalkákaz ajándékot és a fát! :lol:
Vendég
 


Lányok :P
Szép karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Lányok!

Gyönyörű, békés, szeretettel és finomságokkal teli boldog Karácsonyt és Új Évet kívánunk Nektek és családotoknak!

Viri, Nelli, Dorka és G.


elutazunk nagyiékhoz, nem leszek net közelben)

Kép
viri8
 
 


Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek :D
Vendég
 


Viri,
Tündériek a lányok :wink: Személyiségben mennyire különböznek? Ki a mosolygósabb? Hisztisebb? :lol:

Fanni,
Nagyon szépek! Most megpróbálom eltalálni, hogy ki kapja be az ujjait, mert nagyon aranyos... szóval... Márk? :roll: :D

Véda,
Olyan, mintha Csabi lenne a Mikulás kismanója :) Egyszer azt írtad, hogy szerinted nem kifejezetten szép baba(remélem jól emlékszem :roll: ) de szerintem meg igen is az. Helyes pofija van!

Boniko,
A bátrak magukról is feltesznek képet :lol: Jó arcot is csatolni egy névhez :wink: Látom Zsigi szépen szunyókál, nem érdekli a fotózás :D

Donika,
Merre vagytok???? Régen írtál :roll:

Szokásos sétálgatós videó:
http://www.youtube.com/watch?v=7rgjgy2q ... eeblog.hu/

Nyugi, ha megszokom egyszer, hogy már így közlekedik, ígérem nem hozok többet :lol: Néha még mindig hihetetlen, hiszen csak tegnap született...

Hoztam én is képeket, sajnos most csak ilyen nagy méretben tudtam, bocsi, velem lesz tele az oldal :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


ma értünk haza a síelésből :) kellemes ünnepeket mindenkinek! :)

üléstéma - csak ezért írok :) -
minél később annál jobb. Megfordításnál két szempont lehet
1) a fülvonala túllóg a hordozó felső pontján
2) válszélességben kicsi a hordozó

a lába eléri a háttámlát NEM szempont! :)
minél később fordítja meg az ember, annál biztonságosabb.

Lili még mindig háttal utazik, neki finn ülése van (britax multitech), bár most a sítúrára előrefele volt bekötve, mert így tud a férjem is vezetni - elég sok helyet foglal egy háttal bekötött ülés -.
nem ismerem most a piacot, lehet, hogy jöttek be új ülések, de régen nem igazán volt olyan ülés, ami 9-18as és háttal beköthető, de majd körbenézek kicsit.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


jah, és a kisliba :)

Kép

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!!
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!

A GYERKŐCÖK TÜNDÉRIEK kivétel nélkül!! :D

Most van kis időm, máté kivételesen túlalussza a szokásos 30perces délelőtti alvását...

Orsi,
köszi, még várok akkor, vállban oké és szereti
römer milyen?? azt hallottam, hogy a römer king nagyon jó :roll:
gondolom azt sem lehet háttal bekötni

Donika???

Kép
fendike
 
 


Pandácska,
milyen fantasztikusan ügyes Dóri, h már így megy!!!

Orsi,
Lili most tanult síelni? Vagy ilyenkor még korai? Élvezte? Gondolom a fiúk már nagymenők ebben!

Lányok,
képzeljétek, én 23-án csalánkiütéses lettem, és csak mára múlt el, bár még helyenként van rajtam egy kicsi. Vírusra gyanakodtak, de nem biztos, ételt nem ettem újat. Úgyhogy szigorú diéta, sőt, egyszer adrenalin, kétszer meg szteroid injekciót is kaptam, annyira csaúnya volt, viszketett és rosszul is votlam rendesen. Nálunk így teltek az ünnepek...

KépKép
lili73
 
 


Lili :(
Szegény...az enyém sem jobban, vállgyulladást kaptam 23-ára, már előtte is fájt egy-két napja, de addigra már egyáltalán nem tudtam használni az egyik kezem... Azóta szteroid, mára jobb... szerencsére, mert utánaolvastam és akár 3 hónapig is eltarthat :shock: Namost így fél kézzel emelem a srácokat. Gondolom jót tesz a derekamnak :evil:

Dórika és Lilike gyönyörű. Ilyenkor mindig én is én is kislányt... de annyira kripli vagyok, hogy lehet, hogy még sem merek bevállalni még 1-et :(

Igen, Pandus. Nyert :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Jó pihenést mindenkinek a további napokra!
Boni
nagyon helyesek vagytok! Köszi a wiwes jókívánságpkat is, képzeld 9szer jött át! :shock: :lol:
Véda
Csabika nagyon tündéri ebben a szerkóban! én sehol nem találta ilyen jópofákat. :?
Fanni
fiúk nagyon helyesek mint mindíg, jó a kép.Jobbulást!Én is hetek óta egykezes vagyok,nem tudok támasztani a hüvelykujjammal emelésnél. Hú nagyon nyomi ez így. Hajrá hugi! Lehet kifejezetten kiscsajt kérni? :wink:
Panda
Dóra gyönyörű, de ezt csak ismételgetem mindíg... :D
Orsi
Lili is csodaszép és azon az ablakos képen annyira zabálnivaló, igazi finom kislányos! :D
Lili
hát ez nem hangzik jól, sajnálom.Szerencse hogy a babákon nem jött ki.
Velünk: újdonság h.Léna kapja a maltofert, amitől most újra bukik..Pedig már tök jól visszaszorítottam a buksik számát a non-stop büfiztetéssel meg a függőlegesben tartással.Viszont voltunk fejlődésneurólógián és minden ok! :lol: :lol:

Kép
katica_75
 
 


Fanni :P
hát, ez sem hangzik jól! Sajnálom. :( Mi még csak ki sem mozdultunk emiatt. Sógorékhoz lettünk volna hivatalosak, de még a férjem sem mert menni egyedül, hátha hordoz valamit, és ott is van két pici gyerek. Szerencsére viszont anyukámék két délután is vállalták a gyerekeket, az az igazság, h jól esett kicsit pihenni nélkülük. Amúgy is bújkáltam előlük, olyan ronda volt az arcom :roll:

KépKép
lili73
 
 


Lili :)
jobbulást.

Lili még nagyon kicsi a síeléshez, még Máténak sem jött be nagyon, Levi viszont teljesen rákapott. Elvileg 3 éves kortól oktatnak, de tavaly pl. mindkettő még éretlen volt hozzá. (nem beszélve arról, hogy Máténak akkor - utólag már tudva - a nagymozgásbeli lemaradásai miatt joggal nem ment semennyire sem a dolog)

Fendike :D
a römerek jók, a kiddyk tesztje is jó.
de ezek mind menetirány szerinti ülések.
(de ha olyan a gyerek, akkor 1 éves korig simán elvan a hordozóban)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
sztem mi elleszünk 1éves korig, Máté csak 8kg, nem egy hízóbajnok és még nem is lóg ki belőle
utána már jöhet a menetirány szerint...

Fanni,
jobbulást!! :oops:

Kép
fendike
 
 


Fendike :)
1 éves kor az már a nyugati szabványok szerint is jobban elfogadott, ha Máté most ekkora, akkor szerintem is jó lesz 1 éves korig.
Lili is kb. addig volt benne.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?