Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nita!
hogy érzed baba lesz?

Pingi!
Nagyon jo érzés, mikor rugkapál a kicsi!!! Én imádom!
encike 2
 
 


Ranitáról valami hír????? Remélem már jobban vagy drága! puszika neked!
Encike biztos csodás lehet ez az érzés. de jó lenne már érezni :oops: :wink:
Pingi remélem nem idegesíted fel magad a hétvégén. csak Nórikára gondolj és az majd megnyugtat!!!

Kép
kissedi
 
 


Adri nagyon cuki a kis manód :wink: :) én is szeretnék már ilyet!!!!!
Princzike szorítok hogy kibírd a diétát! hát elég kellemetlenek lehetnek a mellékhatások. de vedd úgy hogy most belerázódsz mit fogsz érezni babásan :lol:
egyébként én sem vagyok valami jól.Reggel ment a hasam, meg hányingerem volt. de most már jobb. remélem nem ér el valami vírus. :twisted:

Kép
kissedi
 
 

 
 

Sziasztok!

Tegnap nem voltam, kicsit magam alá zuhantam, m elkezdtem barnázni. Piri ma reggelre m a niagara... Azt hiszem most tényleg feladom és Petra egyke lesz. Pedig annyira bíztam ebben a hónapban...:cry: :cry: :cry: :cry:

Ranitáról: pénteki tesztje negatív, a tegnapi megint pozitív. A dokik tanácstalanok, csak találgatnak. Hétfőuh, aztán remélhetőleg csinálnak is valamit.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Szegény Rani!!!
Gondolom ki van már.
Jobbulást mind testileg-lelkileg!
encike 2
 
 


Jaaaj, Ranita mi a fene lehet ez? :shock: Úgy sajnálom :(
Nevetséges, hogy nem tudják a dokik :shock: :evil: Még jó, hogy elvégezték az orvosit!! Találgatni mi is tudunk. Gondolom szegény Hannácska is hiányolja az anyukáját :roll:

Pruci tudom milyen szar érzés ez most neked, de ne add fel! Nem szabad. Tudod mi igazi cicák vagyunk, mindig talpra esünk :wink: Jönni fog az a kistesó hidd el, csak valamiért nagyon megváratja magát. Mire elmúlik az a fránya menzid már megint úgyanúgy fogsz reménykedni. Tudom miről beszélek, mert én is ezt csinálom minden hónapban.
Millió puszi és ölelés neked

Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok, sajnos ez nem az én hónapom. De majd 2 hét múlva ismét. Ez a várakozás a legpocsékabb. 6 éve, az esküvő után fél évvel megbeszéltük a férjemmel, hogy a mensi után próbálkozunk. De már nem jött meg, így a kisfiam meglepi lett. Most nagyon lassan telik az idő. Sziasztok, üdv mindenkinek Naegele

Kép
Kép
naegele78
 
 


Ranita remélem hamar túlleszel ezen a sok szörnyűségen. puszika
Naegele sajnálom pirit. szorítok, hogy 2 hét múlva megfoganjon a tesóbaba!!!
Pruci a francba pirivel!! menehtne már a p.csába!!!
Csajok én reggel megint olyan rosszul voltam. belázasodtam és megint ment a hasam, úgy mint tegnap reggel. Ráadásul a gyomrom is fájt.de most már nagyon éhes vagyok. meg már nem vagyok lázas.
tisztára valami bujkál bennem.

Kép
kissedi
 
 


Kissedi!
Húha, ez egy vírus, remélem nem hatalmasodik el rajtad. Képzeld én megpróbáltam kihordani valamit lábon, de persze nem sikerült, most itthon ülök arcüreg gyulladással. Voltam koponya és arcüreg röntgenen, kaptam valami bitang erős antibiotikumot, hála a jó égnek végre javulok. Nagyon vigyázz magadra és jobbulást kívánok! :D
bikfy
 
 


Naegele!
Én még nem is üdvözöltelek köztünk, de most megteszem. Nagyon örülök, hogy vannak nálunk újak is. Szóval örülök, hogy jöttél. :lol:
bikfy
 
 


Sziasztok!

Naegele én is szeretettel köszöntelek köztünk :lol:
Sajnálom, hogy nem jött most össze neked. Annyira utálom én is ezt a pofára esést. :evil: Nagyon helyes a kisfiad :lol: Hogy hívják?

Edi, Bikfy gyógyuljatok meg minél hamarabb :roll:

Elég nagy ma a pangás itt. Biztos mindenki vásárolni ment... Tényleg ti hogy álltok ajándék ügyben? Mi már készen vagyunk, csak a csomagolás van hátra.

Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok!

Nyanya, én ma egy úttal lerendeztem 10 ember ajándékát, de még nem tudom, hogy mit adjak apukámnak és anyukámnak. Valaki? Vmi ötlet?

KépKépKép
bikfy
 
 


Látom, alszotok már. Hát akkor mindenkinek jó éjt! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Nem voltam egy ideje!

Anita, iizgulok érted, remélem a végén minden oké lesz. Szegénykém, miken mész keresztül. Gondolok Rád!

Edi jobbulást Neked, irány a doki!

Naegele, üdv közöttünk! Sajnálom, hogy megjött.

Pruci, nehogy feladd! Lesz baba, meglásd!

Én is elkettyentem egy kicsit. Nagyon reménykedtem, mert nekem 4-5 nap barnázás előzi meg a mensit. Na most nem jött Barni, már nagyon reménykedtem. Aztán aznap mikor meg kellett volna rendesen jönnie már barnáztam és egy nap késéssel megjött Piri.

Bár lehet, hogy ennek örülnöm kellene a myoma miatt. De ez volt az a hónap, amikor Pé után tudtam meg ezt a fránya miómát és akkor még ugye a babára gyurtunk. Mostmár nem merek. Szóvalé lányok lehet, hogy elköszönök egy időre, hoszen a mioma miatt msot védekezni fogunk. Legalábbis ha pénteken a harmadik doki is azt mondja, hogy még baba előtt le kell távolítani. :(

Ha igen, akkor valószínűleg Pécsre megyek le embolizációra. Érfestéssel kiválasztják azokat az ereket amik a miomát táplálják és elzárják őket karpn keresztül. Így azok elhalnak pár hónap alatt. Zsugorodnak zsugorodnak, aztán attól függően mekkora miomáról van szó kb egy fél év alatt teljesen eltűnnek és kiürülnek.
Azt hiszem ezt a megoldást fogom választani. Ugyan nem régóta csinálják Magyarosrzságon, de jobban bízok ebben, mivel így nem vágják fel a hasamat és a méhemet sem piszkáják meg.

Bocsi, h. ilyen sokat írok magamról.
:oops: :oops:

Hát sajnos Karácsonyra nem lesz baba. Próbálom lefoglalni magam és új célokat keresni. :cry:

Kép

Kép
luli
 
 


Luli: nagyon sajnálom hogy nem lett baba és hogy várnotok kell. Nagyon nehéz lehet amikor az ember már annyira vágyik egy kis csöpségre. Azért fel a fejjel, szépen rendbejössz és akkor más semmi sem állhat a babásodás útjába.
Én dolgozgatok, még öt nap és utána pihi. Már annyira várom. Ha álmodhatnék, akkor azt álmodnám, hogy hétrőn reggel a tesztem pozitív, de nem mondom meg a férjemnek, hanem szenteste szépen eldugom a fán mint egy karidíszt a tesztet és mondom neki, hogy kereskedjen a fa körül, mert várja ott valami. Azt hiszem lenne nagy öröm. Utána már nem jönnék vissza dolgozni két ünnep között, hanem otthon nyugiban kismamáskodnék és semmi féle komplikáció nem lenne a várandóság alatt, hanem élném a kismamák boldog mindennapjait. Azt hiszem most ébredtem fel :? Egyre inkább úgy tűnik, hogy nem maradhatok otthon a terhesség alatt, mert szükség van a pénzre, ugyanis most költöztünk a nyáron új házba és van mit csinálni még rajta kívülről, ehhez pedig két fizetés kell. Szóval amég a doki nem mondja, hogy veszélyeztetett terhesként muszáj otthon maradni addig melózok. Hát ha most kívánhatnék akkor ezt kívánnám magunknak karácsonyra :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


pingi nefélj nemsokára olyan erőseket fog rugni hogy csak na!!! :shock: :D
encike nem merek érezni semit...ha jön a baba akkor jön ha nem akkor piri........ :roll:
ranita sokat gondolok rád nagyon!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Tud valaki valamit Ranitáról??! Mi lehet szegénnyel.

KépKép
csige-bige
 
 


csige ranitáról pruci szokta hozni a híreket!!
pruci írta:
Ranitáról: pénteki tesztje negatív, a tegnapi megint pozitív. A dokik tanácstalanok, csak találgatnak. Hétfőuh, aztán remélhetőleg csinálnak is valamit

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

Egyik este olvasgattam a könyvemet (Az a 9 hónap), és abban a betegségek résznél volt egy két olyan ami Ranita bajára utalhat.
Értem ezalatt az összevissza vérezgetést és az ingadozó HCG szintet. Pl ilyesmit produkál az üszög avagy móla terhesség, bár ennél sokkal összetettebb tünetekkel. Az ilyen terhesség után akár egy évvel is össze-vissza lehet a hcg szint.

Jaj na jó nem akarok találgatni, csak oylan rosz hogy mióta húzódik szegény Ranita esete, és még mindig semmi... :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


ping mindenképpen érdekes amit leírtál......szegéynnek tényleg nem lehet most könnyű.... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Princzike!
Ha olvasol bennünket légyszi gyere, szeretnék tőled valami fontosat kérdezni. Sajna a nődokim tegnap fedezte fel nálam a PCO-t.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Hol van mindenki??? Nagyon nagy a pangás itt! Ez nem jellemző! :roll:

Bikfy jaaaj, az nem túl bíztató :roll: Én sajna semmit nem tudok ehhez hozzászólni érdemben :( Dokid mit mondott?

Luli a te helyedben lehet és is ezt a megoldást választanám a myoma eltüntetésére. Úgy látom azért maradtunk itt egy páran, akiknek karácsonyra nem lesz baba... :cry: De fel a fejjel, majd a 2009-es év!!

Nitácska veled mi van? Te is eléggé elmaradozol. Minden oké?

Képzeljétek nekem ma olyan erős lett a második csík az ovutesztemen, amilyet még nem láttam. :shock: :wink: Azt hiszem este ugrom apára... :oops: :lol:

Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok!

Bikfy! Tudom h tudatlan vagyok, de mi az a pco? Már olvastam h van ilyen, de nem tudom mi az. :oops: :oops: :oops:

Ranita még mindig kórházban van, nem látnak m.k terhességet, de ma is pozitív volt a teszt. A dokik nem tudják mi van, és haza sem engedik.
Szerintetek mi lehet ez? Ha az az üszögterhesség lenne, akkor műtét után ennyi idővel is pozit mutatna a teszt?

Nyanya! Akkor lehet h ez a Te hónapod!!!

Luli! Én is ezt az utat választanám. Ez nem hangzik annyira rossznak m egy rendes műtét.

Hajrá 2009!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


nyanya vagyok én.....csak ma elvoltam a doinál gyógyszerért.....aztán mind a 3man elaludtunk .....utána főztem és most tudtam csak idejönni......de a tételeket is kéne csinálnom......ááááááááááá :x
nemigaz hogy ennyira pancserek a dokik.....szerintem méhen kívüli ......máskülönben már nem szabaddna pozinak lenni a tesztnek........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok! gyors bekukk. Képzeljétek ma voltam dolgozni. Tegnap behívtak interjúra, és utánna egy órával már az alkalmasságin voltam. :lol: . A t.scoba vagyok munkaügyi előadó.
eddig elég zavaros, de remélem belejövök.
Jah és piri is meglátogatott, itt a nagy örömben. :twisted:
Na megyek még főznöm kell vmit. puszi
Ranita remélem minden rendben lesz szorítok.
bocs de most nincs időm nagyon visszaolvasni. :oops:

Kép
kissedi
 
 


gratulaaaaaaaaa a munkádhoz!!!!ügyi vagy .....hamar belejössz!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pruci, Nyanya!

PCO- policisztás ovárium szindróma

Ez egyfajta anyagcsere betegség, nagyon hasonlít a cukorbetegséghez. A szervezet nem tudja feldolgozni az inzulint, ennek hatására a petefészekben lévő peték nem tudnak megérni, a petefészek fala megvastagodik, a pete kiszabadulni sem tud, stb. A petefészekben lévő bennragadt peték cisztákká alakulnak, olyan mintha a petefészek gyöngyökkel lenne tele. A betegség mellett jellemző a nagyon alacsony progi szint, a peteérés hiánya, a petefészek gyakran 2-3x-ra duzzad, gyakorlatilag meddő lesz tőle az ember. Gyakotlatilag most itt tartok.
A doki előbb a férjemet akarja megvizsgálni, utána engem akar januárban laparoszkópiával műteni.

Na ez az, amit nem szeretnék megengedni. Egy csomó mindent olvastam a neten, azt mondják, a műtét csak 40% sikert adhat, és csak kb. fél évig. Utána a ciszták visszajönnek.

A megoldást egy metformin nevű gyógyszer adhatja, ami az inzulinszintet stabilizálja. Nagyon sokan utána 1-2 hónapon belül teherbe is esnek. Na ebben bízok én. De a met-et csak endokrinológus doki kivizsgálása után lehet szedni. Itt nálunk nem is tudom, van-e ilyen. Most ez után rohangálok. Szerencsére a férjem elég korrektül áll a dologhoz, hát majd meglátjuk.

Szorítsatok nekem nagyon és gyertek többet, néha olyan jó ezeket a dolgokat kibeszélni.
Én is szorítok minden babásnak és mindenkinek, aki ez után lesz babás. Sok puszi: bikfy

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!
Bocs, hogy úgy eltűnök néha, de már melóhelyről nem tudok netezni :(, este meg nem mindig kerülök gép elé.

Bikfy
Most, hogy írtad az előző oldalon, hogy nem volt peteérésed, gondoltam rá, hogy neked is hasonló bajod lehet,mint nekem , de ahogy tovább olvastalak a doki ki is mondta :( Mit mondott még? Gyanuja van, vagy látott mást is UH-án?

Ranita
Mi mind gondolunk rád és veled vagyunk!!! Fogjuk a kezed, hogy egy kicsit jobb legyen! Gyógyulj minél hamarabb és remélem végre a dokik is rájönnek végre, hogy mi van! :evil:

Pingi
Grautálok az első kis rugásokhoz. Tényleg fantasztikus lehet olyankor.

Edi
Grautlálok a munkához :) Hurrá!!!! Végre!!! :lol:

Pruci
Francba pirivel!!

Luli
Nehogy eltűnj nekem! Azért szeretnénk tudni rólad, hogy mi van veled.

Nyanya
Akkor apára fel!!! :)

Nae
Üdv itt köztünk :)

Encike
Veled mi újság?

Ácica
Hol vagy? Nagyon el vagy tűnve!!! Gyere és oszd meg velünk a mindennapjaitokat :)

Mimi
Nálatok mi a helyzet?

Kép

Kép
princzike
 
 


bikfy azért van remény......drukolok hogy sikerűljön a baba......nagyon szép a párodtol hogy ilyen korrekten áll a dolgokhoz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bikfy
Nekem pl ezek szerint semmilyen PÉ-m nem volt normál esetben, de a dokim szerint, legalább is amikor megvizsgált nem voltak cisztáim. Hál istennek. Ezek szerint neked látott valamit a doki.

Szóval elmentem endokrinológushoz és csinált vérvizsgálatot. Én úgy tudom, hogy a SOTE-n van egy doki, aki nődoki és endokrinológus egyszerre, bár én egy heti próbálkozás után sem értem utol (legalább is telefonon) Küldöm neked az oldalt.

http://www.sote.hu/intezetek/munkatarsa ... emp_id=922

Viszont találtam egy másik helyet, de az sajna fizetős és kb 1-2 hónap mire bejut az ember (ha mázlid van, akkor valaki lemond egy időpontot és előbb bejutsz). Elmész, töviről hegyire kikérdez az orvos és az elmondottak alapján elmondja, hogy szerintem van-e IR-ed vagy egyéb másra gyanakszik.
www.mensmentis.hu
Én itt voltam. Kedvesen nagyon, bár megkérik az árát. :( Ez nem olyan jó hír....

Kép

Kép
princzike
 
 


Bocsi, most lépnem kell, mert kajaidőm van utána meg el kell mennem.

Puszi, még jövök este.

Bikfy
Fel a fejjel van remény :) Én már csak tudom : 8) :oops:

Hatalmas ölelés mindenkinek.

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike!

Én tele vagyok cisztákkal. Szóval nálam már nem csak a gyanú áll fenn sajnos.

És akkor egy kis vidámság: mondtam a férjemnek, hogy a terápia egyik alappillére a sok mozgás. Legalább heti 3x keményen kell tornázni. Na ennek nagyon megörült. Azt mondta mikor megölelt, hogy de jó, akkor te leszel a legszebb kemény fenekű kismami. Mit mondjak, jól esett. :)

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy nagyon humoros a párod!!!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bikfy: nagyon sajnálom hogy pco-d van. Szerintem nem rossz ötlen a sote-n elmenni ehhez a dokihoz. Nem azért mondom, de én is a sote-re járok, de én másik dokihoz és eddig nagyon elégedett vagyok vele. A műtétemet is a sote-n csinálták a nyáron és csak jó véleményem van a kórházról. Persze azért külön kell választani a egészségügy ramaty helyzetét és azt hogy ennek ellenére a kórház hogyan próbál fennmaradni. A körülmények lehetnének jobbak, de a nővérek és a dokik teljesen normálisak voltak.
Kissedi: gratula a munkához és azt kívánom hogy érezd jól magad az új munkahelyen.
Ranitának nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi komoly probléma, mert azért ez már aggodalomra ad okot. Azért kicsit bosszantó, hogy a dokik csak nézegetik és még mindig ott tartanak mint egy hete.
Én holnap megyek vérvételre, 21. napira. Jó kis tortúra lesz. 45 perc várakozás után kinyitják az épületet, addig az utcán állunk, majd leveszik a vért és utána át kell vergődnöm egész Pesten.
Pénteken ugyan ez, akkor a 24. napira megyek.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!

Akkor holnap ügyi légy! Köszi a Sote-s infót. Puszi érte.

KépKépKép
bikfy
 
 


Nincs mit bikfy. A doki nagyon sokat számít, én is most ősszel váltottam dokit. Én is egy vén rókát választottam a sote-n, mert hallottam róla, hogy jól kezeli ezt a hormonproblémát ami nekem is van és nekem most ez volt a legfontosabb. Sok olyan babanetesnek hozott már össze lurkót, akik túl vannak egy vagy több vetélésen mint én is. Emellett rendes is a doki. Szóval hajrá. Fontold meg és dönts célirányosan :lol: Én imádtam az előző dokimat, így nagyon nehezen döntöttem, viszont olyan dokit kerestem mint már írtam is. Aki tudom hogy tudja kezelni a problémámat. Szóval hajrá :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


jó volna már ha segítenének ranitán.........szegény...... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na mizu csajok??

Ma még sehol senki?

Bikfy nagyon jó, hogy a párod ilyen pozitívan áll a dologhoz. Aranyos volt :lol:

Edi gratulálok az új munkádhoz. Sok sikert hozzá.

Ranita továbbra is nagyon sokat gondolok rád :roll:
Remélem a dokiknak sikerül karácsonyig rájönni, hogy mi baja és addigra hazaengedik. Annyira dühítő, hogy ez ma megtörténhet :evil:

Csajok én annyira bízom abban, hogy tegnap összehoztuk a babát :roll: Még a horoszkópom is azt írta, hogy "végre egyenesbe kerül az életem és kitartásom eredményre vezet". Aztán még a hasam is elkezdett fájni estére rendesen, tuti a pé miatt. Eddig sosem fájt. Két vastag csíkom volt az ovu teszten és akkor képzeljétek, este ültünk apival az autóba. Bevásárlásból jöttünk hazafelé és a rádióban elkezdték lejátszani a Jazz + az mit tehet a sejt című számát...Mi meg csak egymásra néztünk és mindketten ügyanarra gondoltunk....hogy nekünk szól.

Na jó, befejezem, majd januárban úgyis kiderül, hogy mi újság.

Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem voltam. De látom nem is volt túl nagy pörgés erre.

Remélem mindenki meggyógyult akik betegek voltak!

Látom nincs újabb kismamink :(

Ranitáról: ugyanaz az infóm, mint amit tegnap írt Pruci.
Azt nem értem miért nem mérik a véréből a hcg szintet??? Abból azért sok minden kiderülne. És mi van ha 2 hétig még + a teszt nem jöhet addig haza??????? Annyira sajnálom szegénykémet.

Princzike: hogy bírod a diétázást? Azért már kezded megszokni?

Irdab: neked grat a kismanóhoz. Nagyon jó a kép! Hányinger megvan még?
Hát nekem Kendével nem csinálták meg alapból a toxo vizsgálatot. Most viszont az afp-vel együtt megcsináltatta a doki, pedig nem is kértem. Ja és ugyanannál a dokinál vagyok, mint Kendével voltam. Szóval nem tudom hogy ezt most alapból csinálják-e vagy sem. De szerintem mond a dokidnak, hogy van cicád és szeretnéd megnézetni a toxot. Szerintem nem fogja elutasítani. (azt nem kell tudnia, hogy már nincs meg a cicus) De szerintem már te is védett lehetsz.

Euo: köszi a toxos infót. Nekem az Igm érték negatív lett, akkor tuti régi fertőzés. Kíváncsi leszek azért majd az új eredményre is az majd jövőhéten lesz meg.

Nyanya: én a clostit a 3.nap kezdtem szedni és napi 2 szemet 5 napig. Remélem jól hajráztatok és te leszel az év első kismamija ;)
Hát nem volt könnyű nekem a babára várni. Voltak hónapok amiket tragédiának éltem meg, de volt hogy letojtam. De mit tudtam csinálni, azon kívül, hogy a dokim nyakára jártam és próbálkoztunk mindennel. Ja és hát a türelem… Egyébként én soha életemben nem voltam türelmes. Nekem mindig azonnal kellett valami vagy nem is kellett, de hát ez a kétszer hosszú távú babaprojekt megtanított egy picit türelmesnek lennem. Amit most jól hasznosítok Kende mellett is. :)

Bikfy: sajnálom, hogy ilyen alacsony a progi szinted. Tuti kapsz peteérlelő bogyót. Ó még Pco is? Na ne! Szegénykém! De arra is van ám gyógyszer, csak sajna hosszadalmas lesz a babaprojekt :(

Nita: nagyon jók az értékeid! Drukk, hogy most már összejöjjön a babóca!

Pingi: grat a bébimozgáshoz! Tök jó érzés mi?

Edi: grat a munkahelyhez! A piri miatt :evil: De azért közben próbálkoztok nem? Vagy most egyenlőre teljesen leálltok?

Luli: piri :evil: Sajnálom nagyon. Azért majd írd meg mit mondott pénteken a doki!!!

Csige: kívánom, hogy az álmodozásod valóra váljon!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Ranita írt: "Holnap reggel lesz egy punkcióm, ha vért találnak akkor műtét. Szorítsatok kérlek!"

Szorítunk és veled vagyunk!!!!!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok lányok!
Kösz mindenkinek a gratut és szorítsatok hogy tudjam csinálni, mert most még nagyon zavaros.félek hogy 130 ember lesz a kezem alatt, vagyis bér miatt :?
Ranita nagyon szorítok!! Remélem hamarosan túlleszel rajta!
Virág azért nem hagyjuk abba a próbálkozást. :lol:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Edi! Hatalmas gratula az álláshoz!!! Ügyes vagy, és menni fog! Hamar bele fogsz jönni!!!

Mindenki eltűnt? :(

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


sziasztok....ranita megy a drukk.....
lenne egy kérdésem.lehet hülye vagyok de enm tudom mi az a punkció? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!


Ranita írt tegnap, csak nem volt időm tolmácsolni.

"Megműtöttek reggel. 2 dl vér volt a hasüregbe. A bal petevezetőbe volt, azt kivették, a petefészek maradt. Most már jobban vagyok, nem fogom elhagyni magam."

Sajna ez van velük, de legalább túl van mindenen. Most már csak jó jöhet!

Nita: a punkció az olyan beavatkozás, melynek során szervből, normális vagy kóros testüregből egy speciális tű vagy sebészkés segítségével folyadékot távolítanak el, kórmegállapító vagy gyógyító célzattal. Az előbbi esetben csak kevés mintát vesznek, az utóbbiban pedig leengedik a kóros mértékben felgyülemlett folyadékot.

Edi: ügyes vagy és megállod majd a helyed!!!

Teri: hát elég nagy pangás van itt. Gondolom mindenki melózik meg karácsonyra készül.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


ranita mostmár minden rendben lesz......sok ölelés..... :lol:
virág köszönöm a felvilágosítást.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


én sem tudom mi az a punkció :oops:

Ranita túl van a műtéten, sajnos vér volt, 1,5-2 dl, a bal kürtben volt, azt kivették, a pf szerencsére maradt. Tegnap nagyon ki volt borulva, de mára összeszedte magát.
Annyira sajnálom szegényt! De most már ugye csak jó dolgok jöhetnek???

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


na jól van, most látom h Virág is írta mi van Ranitával...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


hs jol értelmezem akkor méhenkívülije is volt?! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jabulást neked Ranita és nagyon drukkolok hogy mihamarabb felépülj.

KépKép
csige-bige
 
 


hova tűnt mindenki? :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?