Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kedden minden ok volt a dokinál. Legalábbis zárt a méhszáj és a baba is látszólag jól van. Csak a toxoplasma eredményem nem lett jó. Illetve kellett mennem tegnap egy ellenőrző vérvételre (aminek 2 hét múlva lesz eredménye) hogy kiderüljön, hogy ez egy régi fertőzésből származik vagy egy új keletű dolog. De én úgy hiszem ez egy régi dolog, mert annó cirka 10 éve volt macskánk. Úgyhogy szerintem védett vagyok. De majd 2 hét múlva kiderül minden.

Nita: jobban vagy már? Ugye megtettetek minden apával? ;)

Irdab: rókakoma hogy van? Nekem nem sok minden vált be hányinger ellen. Szedj b6 vitamint állítólag jó rá, de vigyázz, mert lehet tőle kilókat is felszedni. Egyébként minden hideg dolog jó rá. (fagyi, tej, jégkocka)
Mi volt az uh-n? Na megnyugtatlak, hogy most már az egész életed egy nagy izgulás lesz. Most a terhesség miatt, ha kint lesz akkor mindig a baba miatt fogsz stresszelni (eszik, nem eszik, alszik… stb) Ha kicsi ezekért, ha nagyobb akkor meg másért. :lol:
Én nem éreztem, hogy kisfiú lesz. Én lányra tippeltem. Mert teljesen más ez a terhességem mint Kendével. Ezért gondoltam, hogy ez kiscsaj lesz, de nem :lol:

Euo: neked hogy volt ez a toxos dolog a múlt hónapban? Mi lett az eredmény? Neked is volt igg és igm a papírodon?

Naegele: Üdv itt. Drukk neked is. Mióta próbálkoztok?

Csige-bige: üdv közöttünk. Valamelyik topicba már olvastalak régebben. Tán a clostisba. Ti mióta próbálkoztok? Na közben már itt is írtad, hogy clostizol.

Edi: te tuti felfáztál. Dokihoz kéne menned ezzel!!!

Pingi: szupi, hogy minden ok a babával! Grat a kiscsajhoz! Ruciméret: ne sokat vásárolj be, de ha veszel is szerintem 56-osat. Mert átlagban 50-53 cm-vel születnek a babók.

Pruci: Ranitának nagyon drukkolunk! És Neked is mennek a drukkok!

Ranita: nem értem miért + a teszted. És akkor hol a baba? Vagy most mi van????????? Nagy ölelés és buksisimi neked!

Bikfy: de jó hogy írtál. Hű neked is „jól” összejöttek a bajok! A 3. napi progi értéked szerintem jó neked! Nekem úgy van a papíromon a referencia értékek, hogy a ciklus első felében (3.napi pé előtt) 0,27-2,61 az ovu idejében: 5,25-38,63 és ovu után a luteális fázisban (21. napi) 3,28-38,63. Nekem a dokim azt mondta, hogy a 21. napinál ha olyan 15 felett már jó esély van a babásodásra.

Princzike: Hogy vagy?

Jucc, Loulou, Bea mizu veletek? Tesztelés????

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Bocs a laptetőért.... Nem akartam elhalászni...

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Hát mi már egy éve próbálkozunk. Eleinte nem volt pém ami a hormonvizsgálatnál derült ki. Akkor clostit kaptam két hónapra és a harmadikban babás is lettem. Sajnos alacsony volt a progiszintem és elment a baba. Most ismét voltam vérvételen és ismét clostizok, most három havit kaptam. Az elsőt már beszedtem, most dolgozunk az ügy érdekében. Remélem a többi gyógyszerre már nem lesz szükség.
Gratula neked a csöpséghez és boldog pocakosodást.

KépKép
csige-bige
 
 

 
 

Csige-bige: akkor ti se tegnap kezdtétek. :( Sajnálom, hogy elment már egy babótok. :( Drukk, hogy most is használjon a clostis és most meg is maradjon a babód!!!
Köszi a gratot. Sajna nekem is 15 hónap volt mire összejött a tesóbabó. Az első babó meg 18 hóra jött össze. Én is clostiztam, de csak 2 hónapig (dec-jan) de nekem ciszta lett tőle így le kellett állnom vele. :( De most már mindegy is, mert végül spontán babásodtam. Illetve bromot szedtem meg gynevac szuriztam. meg apa is szedett egy csomó mindent mert nála is volt némi probléma... De most már boldogok vagyunk :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok Kislányok!

Kisvirág, te jó ég! Hogy bírtad ki a 18 meg 15 hónapot? Én olyan türelmetlen vagyok mindig, pedig tudom, hogy csak ezt az egyet nem szabad.
bikfy
 
 


Hát azt elhiszem hogy boldogok vagytok :lol: akkor Ti is vártatok mindkét babócára. Bizakodom, hogy hamarosan nekünk is sikerül. A vetélés után az első éles hónapban sikerült pozitívat tesztelnem, de elmentem a dokihoz és nem látott semmit, majd meg is jött. Szerintem akkor is készült valami. Sajnos nekünk amikor sikerült a baba a nyáron, a dokim nem írt fel utrót, pedig kellett volna, persze lehet hogy akkor is megtörénik a baj, de legalább egy okot kizártunk volna. Most dokit váltottam és folyamatosan járok vérvételre és újra clostizom. Volt is most egy giga tüszőérésem, halálomon voltam. Remélem meg is lesz az eredménye :lol: Szerencsére nekem nem lett cisztám a clostitól és remélem nem is lesz, féltem tőle, de a dokim megnyugtatott.

KépKép
csige-bige
 
 


Hát Bikfy, minél türelmetlenebb vagy annál rosszabb. Nekem azt mondta most a doki, hogy legyek türelmes és nyugodjak meg. Menni fog a dolog, de legfőképp ne sztresszeljem magam rajta. És valóban mindenki úgy babásodik, hogy csak szexelnek egy nagyon és épp nem is a babára gondolnak. Tudom mondani könnyű, hogy ne sztresszelj rajta. Én probálkozom tenni ellene, de azért bevallom nem mindig megy :?

KépKép
csige-bige
 
 


Komolyan mondom, én már nem értem ezt a progi szint dolgot. Az én papíromon az van rajta, hogy a 3. napinál a referencia érték 12-80 között. Ezért nekem az 5 mellé egy minusz jelet betettek.

De Kisvirág mást ír. Szerinte a 3.cn-en a normál érték 0.27-2.61 között van valahol. Nem mintha ebbe beleférnék, mert itt meg felette van az én 5-öm. Ha jól tudom, csige is mást írt. Most akkor mi van? Mik a jó progeszteron értékek, a 3. napon?
Amúgy én egyszer küldtem át nektek egy hormon táblázatot, ott persze megint mást írnak. Ott ha jól emlékszem azt írták, hogy a jó érték 1.5 fölött van.

Tud valaki biztos infóval szolgálni? Megköszönném.
bikfy
 
 


Csige!
Még nem írtam, de most megírom, hogy nagyon tetszik a neved. Honnan jött ez, ha szabad érdeklődni? Annyira cukitündér, nekem mindig mosolyt csal az arcomra. :D
bikfy
 
 


Amúgy írtam már? Táppénzen vagyok. Elkapott egy olyan erős nátha, amiből alig tudok kilábalni. És nagyon unatkozok itthon. Ilyenkor jövök rá, mennyire is szeretek dolgozni.

Van itt valaki aki ráér engem szórakoztatni? :lol:
bikfy
 
 


A férjem adta a nevemet :lol: szóval a babát már kiscsigának emlegetjük ha lány lesz :lol: ha fiú, akkor Bálintunk lesz.
Nem lehet hogy azért van ilyen nagy külömbség a progiszintekben, mert más a mértékegység. Azt nézd meg, mert az nagyon fontos. Úgy emlékszem, hogy az én papíromon is három részre van szedve a kategória, úgy ahogyan kisvirág írta és az értékek is hasonlóak. Ha hazaértem megnézem. Na dobbantok, megyek haza.

KépKép
csige-bige
 
 


Mimikém merre vagy? Nincs kedved jönni?
bikfy
 
 


Bikfy: hát az első fél évben nem nagyon izgultam a babadolgon egyik alkalommal sem. Sőt az első babánál egy év után kezdtem kétségbe esni és nagyon türelmetlenkedni. Akkor kezdtem csak dokihoz járni. 16 hó után csinált hsg-t és utána összejött Kende.
Most a tesónál már fél év után kiborultam minden hónapban. És most hamarabb indultam dokihoz. Meg a hsg-t is megcsináltattam fél év sikertelenség után. De most ugye szorított az idő is, mert nem akartam a két baba között visszamenni dolgozni, és tuti ezért is izgultam, stresszeltem jobban. Most akkor jött össze egyébként mikor mondtuk apával, hogy na most akkor hagyjuk ne erőltessük a babadolgot. Persze közbe szedtük a bogyóinkat, és elmentünk ezer felé strandolni és lazulni és lám + lett a teszt is!

Hát nem tudom melyik hormontábla lehet a jó. Mert tényleg érdekes, hogy minden papíron más referencia érték szerepel. Igazodjon ki az ember…

Csige-bige: miután a fiam összejött a 6.héten véreztem és egyből kaptam progipótlást. Szerencsére megmaradt nekem ő. :) Most mikor terhes lettem azonnal kaptam a receptet, de nem kellett semmit szednem. :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Az én papíromon ng/ml -ben vannak az adatok.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


ranitánál szerintem még azért pozi a teszt mert még nem ürült ki a hcg........vetélés után is egy ideig jelen van még........ :roll:
virág az orrom még folyik és bedugul de a közérzetem az nagyon jó már.....utoljára tegnap reggel voltunk együtt.majd meglátjuk.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kisvirág!

Neked ng/ml? Nekem meg nmol/l. Akkor ezért az eltérések. F...sza.

Nita!
Te is beteg voltál? 1.5 azaz másfél hónapja képtelenek vagyunk összebújni a férjemmel. Most éppen arcüreg gyulladásom van. Remélem, azért szúrni nem kell. Mindent megteszek az ügy érdekében, kicsit be is vagyok rinyálva.
bikfy
 
 


bikfy még kicsit beteg is vagyok..........folyik az orrom és be is dugul még...... :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitám!
Voltál dokinál? Kaptál rá valamit? Én kaptam valami erős antibiotikumot, azt mondta, ebből 1. nap szedjek be kettőt . Én be is szedtem. Lettek is olyan látomásaim tőle, hogy csak na. Nostradamust zsebre vágtam volna egy kettőből. Pedig most is azt állítom, hogy azt mondták, egyszerre szedje be a kettőt. Mindegy, ilyen élményem még úgyse volt. :shock:
bikfy
 
 


én csak neocitrant iszok.nem kellett dokihoz menjek....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hú lányok mennyit írtatok,amíg fánkot sütöttem...
Virág örülök, hogy minden rendben. Pocaksimi
Bikfy az arcüreg gyulladás nagyon gáz. én is voltam benne, de nekem társult hozzá homlok és középfül gyulladás is, hogy ne unatkozzak. Hát mintha egy méhkasban lett volna a fejem. :?
Egyébként jó rá az infra lámpa, meg ha megpárolod, csak utánna min.1 óráig ne menj ki hidegre. Jobbulást neked.
Nita engem mostanában ér el valami. Reggelre hőemelkedésem volt, fájt a fejem, meg a torkom. de én sem igazán akarok dokihoz menni. Ma már benyomtam egy fél citromot, meg csinálok teát. Doki csak a legvégső.
Csige sztem is cuki a neved. Ez a csiga-bigából jött? meg imádom azt a szót hogy csiga-biga. :lol:
Hát szex terén mi sem állunk fényesen. Asszem 3 napja voltunk együtt. Mondjuk api 3.napja éjszakás. nekem meg fájt a húgycsövem, most meg ez a megfázás.... :oops:

Kép
kissedi
 
 


kisedi akkor jobbulást neked is!!!!!444
én nekem eddig bevált mindíg a neocitran! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok CSajok!

Már elég régen nem voltam. És hát hiányoztatok is.
Ahogy elnézem azóta jó sokan bebabásodtatok :) Így minden pozi tesztesenek hatalmas GRATULÁCIÓÓÓÓÓÓ!!!!!

Bikfy
Szorítok neked és gyere a hírekkel!

Luli
Gratulálok a jó katonavizit eredményéhez :) Remélem hamarosan ti is babásodtok :)

Pruci
Mennek ezerrel a drukkok, hogy babás légy!

Nita
Apára fel!!! Hogy érzed? Ugye ott lesz!?

Pingi
Neked is nagy drukk!!

Irdab
Mi volt a dokinál? Mit mondott? Szerintem nincs semmi izgulni való és minden ok-s odabent :)

Maegele
Üdv itt és remélem hamarosan te is bebabásodsz :)

Ranita
Megy a sok pozitív energia. Remélem azért mondanak neked valami bíztatót is a sok szörnyűség után!! Gyógyulást és kitartást!!

Viri
Köszönöm kérdésed. Azt hiszem én februárig nem nagyon leszek babás. Hétfőn a diatetikus elmondta, hogy mennyi a napi szénhidrát mennyiség, hogy lehet és nem lehet étkezni. Hát.... hétfőn elég ki voltam bukva emiatt, de azt hiszem most már egy kicsit jobb. Annyira nem vészes szerintem, mint ahogy megélem, csak nagyon sz***ul esik az egész. Február végén kell visszamennem újra vérvételre, hogy megnézzék javulnak-e az értékeim. Remélem ez alatt a 3 hónap alatt vissza megy normálisra!
Addig azt hiszem nem is érdemes élesben próbálkoznunk :(

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike nem tudom.nem merek remélni...ha akar ugyis jön a kis manó.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Princzike!
Szerintem igenis érdemes élesben próbálkoznotok. Tudod, én is csináltam a diétát és nem úgy lett jó, hogy 3 hónap múlva pikk-pakk, hanem fokozatosan. Napról napra lettem jobban és olyan életerős lettem, hogy csak na. Szóval kár addig felfüggeszteni a baba témát, mert soha nem tudhatod, mikor szeretne őkegyelme jönni. Legalább a lehetőséget add meg neki. Ha addig nem jön, az se baj. De ha éppen beköszönt, hidd el, nagyon fogsz örülni neki. És most arra gondolj, milyen gyönyörteli időszak áll előtted. Egy csomó minden jót teszel a szervezeteddel, szükség lesz az önuralmadra, de ha sikerül legyőznöd önmagad, az hihetetlen büszkeséggel tölt majd el. Csak pozitív dolgok állnak előtted, szóval fel a fejjel. Nagyon szorítok neked és nagyon büszke vagyok rád, hogy ilyen hős módjára elfogadtad a helyzetet, mármint a diétát. Egy idő után nem is fognak hiányozni azok a dolgok, amik nélkül most még el sem hiszed, hogy lehet élni. Nyugi, lehet. Hidd el, tapasztalatból mondom.

Sok erőt kívánok mindezekhez, puszillak: bikfy
bikfy
 
 


Kép babóca

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


kissedi: a név már régen megvan, lánynevet nagyon hamar sikerült választanni, a fiúnevekkel voltunk inkább bajban
Szóval Nóra lesz

princzike: nekem mihez küldted a drukkot?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


princzike halgas bikfyre...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Princzike nagy kitartást kívánok neked.!!!! És mi az amit ehetsz? én már máskor is csodálkozva olvastam, hogy mennyi szénhidrátot ehetsz egy nap. :shock: akkor mit eszel? és nem vagy éhes? én tuti az lennék :oops: főleg édességre :roll:

Kép
kissedi
 
 


Jah tényleg Pingi. már írtam hogy szép a név. bocs elfelejtettem. :oops: Majd szerzek már egy kis cavingtont. :lol:

Kép
kissedi
 
 


Sikerült beraknom, kb fél órája nem engedi :twisted:
Szóval láttam ahogyan ver a kis szivecskéje, kicsordult a könny a szememből :lol:
dec 30-án megyek újra. Akkor api is jön már velem.Felül a kerek az a szikhólyag, alatta a hosszukás, igeeeeeen, igeeeeeen, az én kis babócám. :lol:
Holnap reggel jövök és írok, de most ne haragudjatok, nagyon fáradt vok, le kell feküdnöm.
Bikfy drága örülök, h jöttél reggel jövök, jobbulást :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


gratula irdab!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csak nagyon röviden egy-két mondat... :oops:

Irdab,
hááááát, megláttam, és elolvadtam! :D Cukorfalat!!!

Kisvirág,
a toxonál a pozitív IgG azt jelenti, hogy életed során valamikor már átestél a betegségen, az IgM pedig azt mutatja meg, hogy mikor kaptad el. Ha pozitív, akkor van még benned aktív fertőzés, ha negatív, akkor már régi a fertőzés, és minden oké (nekem a második vérvétel megmutatta, hogy negatív). (Nem tudom, hogy mikor kell amúgy antibiotikumot szedni, akkor is, ha az idő előrehaladtával csökken az IgM mennyisége, vagy csak akkor, ha nő, mindenesetre ne aggódj, ha időben észrevették, és szeded az antibiotikumot, akkor a babának nem lesz baja. A László kórházban van egyébként a Lyme ambulancia, ahol a toxoval is foglalkoznak, a szakérőtjének a neve Ferencz Adrienne, a telefon 455-81-45, kedden és csütörtökön délelőtt lehet hívni. Ő a leletek birtokában megmondja, hogy mi a teendő, és el is küldhet vérvételre, de látom, ezt már megtette a dokid.)

Ranitának további drukkok mennek! A hcg lassan ürül, lehet, azért pozitív még a tesztje, nem értem, miért nem vérvételen nézik, hiszen úgy a különböző napi értékek nyilvánvalóvá tennék, hogy csökken-e vagy nő...

Minden tesztközelben lévőnek drukkok mennek, a betegeskedőknek jobbulást, a problémákkal küzdőknek mihamarabbi megoldást kívánok!

Én meg fura módon görcsölgetek olykor-olykor általában bal oldalt (főleg ülés közben), ezért bár eredetileg januárra terveztem az első dokilátogatást, azt hiszem, a jövő héten felkerekedek. Csak addig azt is ki kell találnom, hogy kihez menjek...

E.
euonymus
 
 


euonymus bizti kitalálo kihez menj......... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Irdab nagyon aranyos a uh képen a kicsi manókád :lol:

Csajok a clostis témához lenne kérdésem. Tudom már megdumáltátok, de csak most tudtam jönni a géphez. Szóval nagyon figyelmesen olvasgattam Bikfy és Csige a párbeszédeteket, de sajna nagyon kezdő vagyok a témában :oops: Nekem mondjuk nem volt hormon vizsgálat de a ciklusom viszonylag normális és eddig még sosem maradt ki. 26-33 nap közt ugrál mikor hogy. Nekünk ez most a 6. hónap, hogy próbálkozunk összehozni ketteskét és ebben a hónapban kezdtem a clostit. Barnus annó elsőre összejött és ezért akkor semmi ilyesmivel nem kellett foglalkoznom. A doki azt mondta, hogy a mensi 2. napjától kezdjem szedni a clostit 5 napig napi egyet. Ti mennyit szedtek? Ez normális adag így elsőre? Most a többieket is kérdezem Nita és Virág? Akkor a dokinál eszembe sem jutott, hogy hormon vizsgálatot kérjek tőle ő meg nem mondta. Lehet úgy volt vele, hogy előbb nézzük meg így mi lesz?? Nem tudom, de most már mindegy. 10 db van az üvegben, tehát még a következő hónapra is marad. Illetve van még egy hülye kérdésem :oops: Mi az az utró? És azt mikor kell szedni?

Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de csak titeket tudlak faggatni ez ügyben.

Virág én sem tudom hogy bírtad ki ezt a sok időt a babákra várakozva. Nem tudom hogy viselném, de nem szeretném megtudni... :roll:

Nita nagyon remélem, hogy meg lesz az eredménye az apira való felmászásnak :wink:

Gondolom már senki nincs itt, úgyhogy mindenkinek szép álmokat.

Kép
nyanya77
 
 


nyanya normális adag.nyugi.....mondjuk én napi 2x1-et szedtem 5 napig.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt mindenkinek, úgy tűnik én keltem a legkorábban :lol:
Nyanya: szerintem teljesen normális adag. Én is 2*1-es szedek és én is a 2. naptól öt napon keresztül. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem sem volt soha életemben gond a menzimmel. Ugyan úgy jött meg mint neked. Nem napra pontosan, hanem kb. 34-38 napra. Egyszer csak úgy gondolta hogy kihagy egy hónapot és ugye akkor derült ki, hogy nincs pém. Egyébként ami nagyon fura, hogy ugyan úgy megvolt a középidős fájdalmam, amit az ember peteéréskór érez, pedig nekem mégsem volt pém. Szóval rácsodálkoztam, hogy mennyire be tud csapni a szervezet. Szerintem a hormonvizsgálat jó dolog. Csupán egy szúrás és sokminden kiderül belőle. Nem is értem, hogy sok doki miért ózkodik tőle annyira. Basszús fizetjük havonta azt a csomó pénzt a tb-nek, nem igaz, hogy olyan nagy dolog ezt megcsinálni. Na mindegy. Szerintem fél év után még ne gondolj semmi rosszra. Egyébként a clostit ilyen esetben is szokták felírni kis adagban mint neked, akiknek van pé és nem jön a baba. A gyógyszerrel egy kicsit stimulálják a petefészkeket és adnak egy löketet a havi ciklusnak.
Az utrót hormonpótlásra szokták adni azoknak akiknek alacsony a progeszteron szintjük, de olyanoknak is felírják, akiknek redben van. Lényegében ezzel meg lehet támogatni a babát a 12. hétig, hogy szépen megtapadjon ott bent és ott is maradon a 40. hétig. Nekem tuti, hogy szednem kell majd, mert alacsony a progi szintem.
Remélem segítettem, kérdezz még nyugodtan, szívesen megosztom veled a tapasztalataimat, mert sajnos van már belőlük, mivel nekünk sem jött elsőre a baba :roll:

KépKép
csige-bige
 
 


Irdab: nagy gratula az uh-hoz. Hát olyan jó lehetett látni. Vigyázz magadra :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok Csajszik itt vok, csak ugye dolgonom is kell. Ráadásul helyettesítek is úhygogy bevagyok havazva.

Bikfy, hát nem a legjobb hírekkel jöttél. De próbáld meg úgy felfogni a dolgokat, hogy tudjuk, h mi a probléma, és ez orvosolható. Mert ugye sok embernél, ez már egy éves próbálkozás, vagy esetleg egy vetélés után derül ki. És ha szépen kezelni tudják, akkor ezeket simán kitudod kerülni. Nagyon drukkolok neked, h mihamarabb babásodj. Na de elsősorban ebből a fránya arcüreggyulladásból lábaj ki.

Princzike, neked is hasonlókat tudok csak mondani mint Bikfynek, hogy a rosszban próbáld megtalálni a jót, hogy rendberaknak, és akkor jöhet a baba. Fogyni is fogsz ettől a diétától tutira. Tudom, h nagy erő kell h rááljon a szervezeted erre az étrendre, de ahogy Bikfy is mondta hozzá lehet szokni, és egy idő után nem fognak hiányozni azok az ízek.

Edi, hogy vagy? Voltál orvosnál?

Pingi, én még azt hiszem nem is gratuláltam a kislányhoz :oops: , de most megteszem, szóval nagy gratula. És nagyon szép neve lesz a kislányotoknak.

Virág, a magne B6 napi 2x szednem kell a magzatvédő mellé, e mellett volt hányingerem :oops:
De két napja jobban vok, nem vagyok olyan álmos sem már, és nem is émelyegtem azóta annyira. A tej tényleg jó rá. Volt olyan este, h 2 l is lecsúszot.
Azt szeretném kérdezni, ha nekem 4 éve volt egy cicám, akivel egy lakásban laktam, akkor nekem is érdemes lenne megcsináltatni ezt a toxoplazma viszgálatot? Ezt alapból csinálják, vagy kérni kell?

Ranita, nagyon sokat gondolok rád. Én még ilyenről nem is hallottam, amin Te most átmész!? Teri, nincs esetleg valami híred róla?
És te hogy vagy, mennek a megadrukkok!

Ha valakit kihagytam ezer bocsánat, de azt is Ölelem!!!

Hétfőn megyek védőnöhöz, aztán majd jövök a hírekkel. Persze addig is itt vok :lol:
Nem tesztel valaki mostanában?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Helló Csajszikák!

Irdab! Gyönyörű ez a kisgyerek! Gratulálok hozzá!

Nyanya!
Closty témához egyelőre nemigen tudok mit mondani, mert még nem kaptam, de gondolom kapni fogom. Reggel megkaptam a 21. napi vérvétel eredményeimet, minden tökéletes, kivéve a progi szint. Referencia érték 10-80 között, az én értékem pedig 2. Vagyis k...ra alacsony. Vagyis nincs peteérés, ez most bebizonyosodott. Mondjuk ezt csak én állítom, mert dokinál nem voltam, majd jövő héten valamikor. Viszont egy csomó dolognak utánaolvastam ezzel kapcsolatban, ezért tudom, hogy kb. mit fog mondani.

Viszont vannak jó híreim is, a vérvételből kiderült, hogy nincs pajzsmirigy túlműködésem. És a vasam is mindig a megengedett értéknek kb. a 10X-e szokott lenni, azon csodálkoztak, hogy még élek. Erre most a vérvétel eredmény szerint nemhogy sok a vasam, hanem súlyos vashiányos és ezáltal vérszegény vagyok. Csak néztem, mint a luki nyúl... :shock: :shock: :shock:

Ezen kívül a mai kalandjaim: Visszamentem a körzeti orvoshoz, hogy még mindig nem vagyok jól. Erre arc és homloküreg gyulladás gyanúval elküldött koponya és arcüreg röntgenre. Laza 3 óra hosszat kellett ott ülni. Ezután bementem és bemutatkoztam, mint doktor XY, megmondtam, mire várok. Nem hiszitek el, kb. 5 perc múlva ott volt a kezemben az eredmény. Undorító... Hogy ma mi van az egészségügyben, azt nem is tudom elmondani. Mindezek után tüdőgyulladás gyanúval el kellett volna mennem a tüdőszűrőbe, de azt mondták a körzeti orvosomnak, hogy oda sajnos ma már nem tudok bejutni, protekcióval is legfeljebb hétfőre vagy keddre tudnak időpontot adni. Értitek??? Lehet, hogy tüdőgyulladásod van, de ma nem férsz be, majd 5 nap múlva. Még most is remeg a gyomrom az idegességtől. :twisted:

Viszont az a jó, hogy ott a kórházban eldöntöttem, én ide nem vagyok hajlandó jönni, ez olyan erőt adott, hogy rögtön a jobbulás útjára léptem. Azóta határozottan érzem, hogy jobban vagyok. :D
bikfy
 
 


sziasztok!!!
olyan jó híreket kaptam.voltam ismét uh-on. nkh-m 9.9 mm-es.volt tüszőrepedésem is!!!!!mostmár csak várni kell!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gratula Nitácska. Akkor minden adott a babához, hajrá, drukkolok, hogy sikeres legyen ez a hónap. Tudod nekünk együtt, egy napon nem fog megjönni :lol:
Bikfy: hát igen, elkeserítő ami most az egészségügyben utalkodik. Én nagyon ritkán veszem igénybe az eü szolgáltatás ahhoz képest, hogy mennyit fizetek be havonta. Ezrét is bosszantó, hogy egy kicsit emberibb elbánásban is részesülhetnénk. Gratula a jó eredményekhez, a progiszinten pedig segíteni fog a doki hidd el. Minden rendbe lesz és hamar babásodsz.

KépKép
csige-bige
 
 


csige nekd is egy gyönyörűkis porontyot kívánok karácsonyra!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszi szépen az infokat a clostival kapcsolatban. Aranyosak vagytok :lol: Tök jó érzés, hogy bármit kérdezhetek tőletek, itt mindig kapok segítséget. :lol:

Nita nagyon örülök a jó eredményekhez. Szorítok értetek.

Bikfy tényleg elég undorító az eü. ma :evil: És dühítő is! Én ezért kötöttem ki a pajzsmirigy problémámmal magánklinikán. Olyan flegma és bunkó volt a doki és egész délutánokat töltöttem ott, pedig akkor még szoptattam Barnust. Az volt a legviccesebb az egészben, hogy utána még egyszer visszamentem oda és vittem magammal a magánklinikás leleteimet is. Erre a doki úgy leb....ott, hogy csak néztem. Én meg megmondtam neki, hogy amíg a saját egészségemről van szó, addig ott vizsgáltatom ki magam, ahol akarom!! Úgy összevesztem vele, hogy oda így már soha nem megyek vissza. Igaz így 3 havonta egy tízesembe kerül, de így legalább emberszámba vesznek.

Képzeljétek ma csináltam meg az első lh tesztet és már nagyon halványan, de ott van rajta a másik csík :lol: Szerintetek innentől kezdve még hány nap, mire pé-m lesz? 3-4? Tudom megint hülyeségeket kérdezek :oops: Lehet ez most a clostitól van és tényleg segít? Jaaaj, olyan jó lenne...

Egyébként meg megint azt álmodtam, hogy pozit teszteltem. Olyan jó volt, de aztán olyan szar volt felébredni :(

Tényleg ki van most tesztközelben? Pruci?

Luli ha tudsz dobj egy táblit légyszike. Mi van veled egyébként? Régen voltál.

Kép
nyanya77
 
 


nyanya a closti tutira csinál pé-t.az segít!!!!
köszihogy szorítasz!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bikfy, Nita, Irdab
Köszönöm nektek a bíztató szavakat :) próbálok pozitívan gondolkodni. Néha megy, de néha nagyon sz***r :( Már más is mondta, hogy nem fognak hiányozni annyira a régi dolgok. Mondjuk egyet sajnálok, az pedig a fagyik és a sültkrumpli. Ezeket nagyon szeretem :(
Most fáj egy kicsit a szívem, hogy lassan mindenki bebabásodott én meg itt heverek parlogon babó nélkül :( Na de majd 2 hónap múlva tuti az leszek és kész. És ikrek lesznek!!! Punkt tum. Eldöntöttem és így lesz! :roll: :lol:

Edi
hogy mit ehetek? Elég sok mindent. Pl a húsban szinte semmi szénhidrát nincsen. Annál több viszont a péksütiben a fehérlisztekben és persze a sütikékben :( Így sajna a gyümölcsmennyiségre is vigyázni kell, hogy mennyit eszek. Azért ki lehet bírni. Persze kaptam mellé gyógyszert is. Ennek sajna az egyik mellékhatása érezhető még hozzá nem szokik a szervezetem. És nem is lehetne más mint a hányinger a két oldal mellékhatásokból. Most úgy érzem magam, mint egy terhes... nem vagyok éhes, de szinte egész nap hányingerem van :roll:

Nita
mennek a drukkok...!!! Biztos ott lesz a kismanó :)

Nyanya
Azt hiszem kb 2 napig látod rajta a két csíkot. Ha jól tudom, akkor az lh tesztek 48 órásak. Tehát elméletileg egy nappal előtte már mutatja.

Bikfy
Undórító amit csinálnak veled. Teljesen felháborodtam. Hihetetlen... játszanak az ember egészségével! BRRRRR :evil:

Irdab
Tündér kis picúr :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike!

Na ne izélj már, hogy itt mindenki babás! És én? Öcsém, ma derült ki, hogy még csak peteérésem sincs. Szerinted én mennyivel vagyok előrébb mint te? :shock:
bikfy
 
 


Princzike!
Amúgy meg engem is tessék ám sajnálni, mert én is kezdem a diétádat. Csak én úgy döntöttem, hogy majd karácsony után fogok bele. Én eddig mindig a karácsonyt buktam be. Ott a finom bajai halászlé, a jó sok tésztával, meg a sok süti, nekem most már ez a két hét ide vagy oda nem számít semmit. Utána viszont nyugodt lélekkel vágok bele. :wink:
bikfy
 
 


Sziasztok!

Ma még nincs hírem Ranitáról. Nem merem zavarni, majd ha nem addig nem jelentkezik, majd jolnap írok neki h mi van vele.

Nyanya! Én ezeket a dolgokat nem tudom :oops:

Princzike, Bikfy! Nyugi! Hamarosan mindenkinek ott lesz a pici babó a pocijában!!!

Irdab! Irigy-irigy az uh-képért! Nagyon kis cuki!!!

Nálam még semmi jele pirinek. Csak aztán nehogy pofára essek!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztooook

Gyorsan írok, mert megyünk anyósékhoz vidékre, és már megint rám kell várni... :?
Szóval drukkoljatok, hogy ne idegebetegen térjek holnap haza.

De van egy oltári hírem, vagyis egyszerűen csak meg szeretném osztani veletek.
Tegnap este, apa céges partyn volt,én meg egy fárasztó bánat-bevásárlás után (eredmény 7 babaruha :oops: ) :oops: csak csendben ültem a kanapén és olvastam. Késő volt már, olyan 10 után valamivel (ilyenkor már rég aludni szoktam).
Éééééés. A kis csöppség a pocakomban irtó erősen elkezdett mozogni. Teljesen kivehető volt, hogy ő mozog, és nem másról van szó sőőőőőőt. Ahogy elkezdtem érezni, rátettem a kezem a hasamra, és csak ültem csendben és vártam. Szinte végig csak bent éreztem a mozgást (komolyan mondom, még azt is hogy néha más belső részeimet is megnyomja)...aztán egyszer csak a tenyerembe bökött a hasam egy pontja jó erősen :lol: Éééén nagyon szégyellem, de először megijedtem :oops: :oops: . Majd pár másodperc kellett hogy felfogjam: a baba a kezembe bökött / rúgott, olyan erősen hogy kívülről is lehetett érezni. Azóta szinte eufórikus állapotban vagyok, és már alig várom a következő mozgolódást...mármint hogy érezzem is, mert azt tudom hogy mozog sokat, csak még nem érződik.Feltűnt, hogy ha mozgok akkor nem mozog vagy csak én nem érzem.

Na jó, mennem kell fürdeni, csak ennyit szerettem volna hétvégére mesélni nektek. Még indulás előtt bekukkantok, de aztán majd csak vasárnapeste. Jó hétvégét neketek, s vigyázzatok magatokra.

Üdv
Pingi

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi: gratula a mozgolódáshoz, biztos csodás érzés lehetett. Remélem nem tesznek idegbeteggé a hétvégén és ez most akkora löketet adott neked, hogy történjen bármi, nem húzod fel magad.
Nyanya: sajnos az lh teszthez nem értek és soha nem csináltam, nem stresszel még ezzel is magam, ugyanis elég jól érzem a pét, így arra alapozunk. Hát hogy jól tesszük e, majd kiderül.
Na lépek, mert szombat van és hát takarítok mint mindig. Nagyjából ez eltart estig. Jó hétvégét mindenkinek.

KépKép
csige-bige
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?