Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vera, kicsit ijesztő volt az alvásvizsgálatos kép, de elolvasva már sokkal megnyugtatóbb a dolog. Örülök, hogy minden rendben van Veletek! :D Iza nagyon szép kis csajszi.

Timi, Blanka is nagyon tündéri. :D Nagyon helyes volt az a kicsi piros ruhácskája!
Melus, Boti sem panaszkodhat, mint mindig Ő is a legjobb formáját hozza. :D
Látom Ő sem a rágókát válassza. Szandra folyton papírt eszik. Az első fél lottó szelvény még vicces is volt, amit benyomott, de mára kezd elegem lenni, mert napi szinten nyúlok vmiért a torkába. Ma egy 5ft-os nagyságú nejlon darabot szereztem vissza. :? (Dorina tetkós matricijának fedőborítása). Sajna a tesók segítenek neki, hogy valamit mindig találjon.
Pedig már egy csomó játékot szelektáltunk elérhetetlen helyekre, de még mindig kerül elő vmi.
Tegnap amúgy egy darab gyurmát talált az asztal alatt, de szerencsére azt is megszereztem.

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 



Vera: mi is igy jartunk. Annam 3 honapos koraig orditott furdes kozben es tutira veszem a korhazi surolas miatt, mert o egy mimoza a suttogos kategoriak szerint es neki nagyon betett az ottani hideg vies brutalkodas
sajna o velem a nagy kadban is visitott pedig eleg hamar megprobaltam, de ma mar imad furdeni, sot uszni keszulunk:)
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a gyerekek Mindenkinél!
Vera! Az alvásvizsgálat elég borzasztónak tűnik. Ez miből állt?
Nálunk a 3 hónapos képek itt: http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=34662

Én jelenleg tegnap óta dögrováson vagyok: Nátha, nyirokcsomó duzzanat. Ráadásul Tibi rokonai bejelentkeztek hétvégére. Az egyik csapat szombat ebédre 4 fővel, a másik vasárnap ebédre 5 fővel. Gondolhatjátok hogy mennyire örülök.

Most mennem kell, mert Dalma ébredezik. Változatlanul nagyon jó alvó a kisasszony, aki már 6980 g és 64 cm. :lol:

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Tamara, mi ide járunk: www.babauszi.hu.

Melus

Kép
melus79
 
 


Melus mi is babausziba jarunk, ti mikor szoktatok menni? Mi penteken 6-tol.

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


krsizti, mivel Zoli csak 7végén ér rá, mi szombat 12kor járunk :D

Melus

Kép
melus79
 
 


Bocsánat, KRISZTI az elírásért!

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!

Érdeklődöm, tud-e valaki jó orvost Zuglóban ajánlani. Nem feltétlenül magánorvost keresek de fontos, hogy türelmes és megbízható, ill."arany keze" legyen.

köszi kispatak[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------
[/quote]
Vendég
 


Melus: Tudnál nekem privibe, árakat írni a babaúszással kapcsolatban. Hány hónapos korig kell ezt kipróbálni. Lehet nekünk már késő. Megnéztem az oldalt és nagyon tetszett.

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 



sziasztok tapasztalt anyukák! :)

én a 2009-es topikból vagyok, reméljük, hogy a babó is úgy gondolja, hogy majd csak az új évben kíván megszületni! :) teljesen kiment a fejemből, hogy hétfőn reggel jön a védőnőm, és nyilatkoznom kéne neki gyerekorvos ügyben... ha valaki esetleg a tábornok utcába vagy az örsre az sztk-ba jár, és ismer jó orvost, akkor plíííííz írjon, mert én nem ismerek senkit... :(

köszi!

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


Eszter: mi a tabornokba jarunk, de tolem aztan nem kerdezte a vedono mit akarok, mondta Tarjan doktonohoz tartzounk, es hat igy o az dokink. Oszinten hiaba o a fogyerekorvos a korzetben es hiaba idosebb es oriasi a tapasztalata, de emelle halado szemleletu es hiaba bubaj a gyerekkel, en speciell azt erzem hulyebe vesz, vagy meg pontosabban sz.rik a fejemre:(
Ennek lehet az oka, hogy fiatalabbnak nezek ki joval a koromnal, esetleg tul hulye kerdeseket szoktam feltenni, az elso rossz benyomas( anyukam volt itthon Annaval mikor egyszer ugy betoppant, na o meg aztan nem orvosparti, finoman szolva es el tudom kepzelni hogy lebeszelte a hajat a doki fejerol :oops: , es lehete emiatt nez ram is igy ahogy) az is lehet csak bekepzelem ezt az egeszet es mindenkivel ilyen.
Lenyeg a lenyeg, egyaltalan nem segitokesz, es szamomra nem is alapos. Inkabb az a legyintos tipus, nincs semmi baj, stb...minidg szalad telefonal...
Szo mi szo mi epp a valtason gondolkodunk. Az Orson senkit nem ismerek pedig az lenne a jobb a tabornokban van egy ficko ferjem ot szeretne, a nevet nem tudom de tenyleg olyan kedves, ha mar csak megszolal is.
Anna meg sosem volt igazan beteg igy csak a tanacsadasokon taliztunk de egesz oszinten nem szivesen megyek oda, es ezert is gondolom mas doki kene.
Szoval: HA VALAKI TUD JO DOKIT ENGEM IS ERDEKEL!!!!!!!!!!!!!!!
aaa3
 
 


Sziasztok!
A sztrájk miatt nem tudom, hogy mikor és hogy megyünk/ jövünk, úgyhogy én már most szeretnék Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni.
További jó készülődést az ünnepekre. Kép

Eszter, egy doki jár a lakhelyed szerint. Ha vele bármi gondod van, akkor érdemes keresgélni másikat.

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


sziasztok!
nekem is csak olvasni van időm mostanában, meg írni most, hogy a férjem karácsonyi vacsorán van. De legalább holnap szabin lesz itthon velünk.
Múlt héten karácsonyi rohangáláson voltunk Glóriával, valószínűleg ennek is köszönhető, hogy felébred 1-kor, 3 v. 4-kor és utána óránként. Háááát nekem ilyenkor nincs erőm nevelni: megszopiztatom aztán alvás tovább.... Az is lehet, hogy felzaklatja a sok új dolog amit tud, vagy amire készül, mert elkezdett sikongatni, ami nagyon tetszik neki, azontúl páros lábbal dobálja lábait, ami inkább csak éjjel baj, mert lerúgja magáról a takarót még hálózsákban is...

Kép
chesther
 
 


Sziasztok!
Nekem is Abi gyakran felkel. Nagyon jönnek a felső fogak. Hát én sem nevelek éjjel. Van hogy nappal sem .:)

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Sziasztok!

Gyorsan bekukkantok, hogy miújság veletek. Látom, mindenki készülődik a karácsonyra, mert kevesen vagyunk.

Eszter, már írtam emiatt a blogodra, de erről nem ... szerintem se nevelj éjszaka. Én azt olvastam valami babagondozós könyvben, hogy éjszaka még beszélni sem kell a gyerekkel, mert akkor nem tud később különbséget tenni nappal és éjszaka között. Szóval nálunk első perctől, kezdve max. suttogás volt, és puszika. A halovány fényből, a csendből tudja megkülönböztetni Blanka, hogy most késő van, éjszaka, és ez az alvás ideje. Szóval nagyon jól teszed, hogy megeteted és teszed is vissza aludni, éjjel alvás van :-)
Egyébként kitartást a zűrös éjszakákhoz, remélem hamar elmúlik. Nem a foga jön?

Anikó, neked és az "aprónépnek" is kellemes karácsonyi ünnepeket! Remélem sikerül elutazni rendben!

Hajni, már a felső fogak jönnek? Nem is mondtad, hogy az alsók kijöttek. Gratula!

Tamara: kitartást doki ügyben. Nekem is egy nagyon öreg nyanyika van, de én azért nem cserélek, mert bízom a mielőbbi nyugdíjazásában :-)

Tündi: aranyosak a lányok!

u.i.: ja forgunk hátról hasra és vissza, megállás nélkül egésznap!

Timi

Kép
manati
 
 


Timi!
Gratulálok Blanka forgásához.
nekünk fogunk,még mindig nincsen. Dorka most azzal szórakozik, hogy szétszedi a haptapiját, és rágcsálja :twisted:
jó készülődést mindnekinek.

még egy kérdés: szerintetek mibe lenne érdemes becsomagolni a sóliszt gyurmás jándékot? valami átlátszóra gondoltam, hogy ne porosodjon,meg a tésztája ne törjön könnyen.
Ivett

Kép
.ivett
 
 


Timi: Annak idején én írtam, hogy kijött a két alsó foga, szinte egyszerre, de biztos elkerülte a figyelmedet. :)
Mi is forognánk, ha nem lenne útba az a fránya kéz. :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Sziasztok,

újra itt vagyok :) Tudom nagyon eltűntem de valahogy így alakult időnként volt időm bekukkantani olvasni de másra nem. Valahogy összecsaptak a hullámok a fejem felett.

Vera tudom kicsit késve de nagy gartula Izához azt hiszem most már feltehetem a teljes táblázatot :) Örülök, hogy Izával minden rendben és le a kalappal, hogy egyedül csináltad végig a szülést. Tudom ez régen természetes volt de nekem most elképzelhetetlen, hogy a férjem nélkül szüljek.

Eszter mi is járunk Lavivel Dévényes gyógytornára mert ferde volt a fejtartása.Tegnap voltunk kb. 6-szor és ha minden igaz még egyszer kell menni majd jővőre. Tudom nem vigasztal de nálunk is ugyanez a helyzet Levivel, hogy éjszaka ugyanilyan gyakran kell és ezt 1-2 hete kezdte. Miután majdnem egy idősek lehet, hogy ez egy korszak. Mondjuk Benőnél nem volt ilyen de ő egy minta gyerek volt.


Nálunk a Srácok jól vannak Bendegúz nagyon benne van a "nem" korszakba és ettől estére teljesen lefáradok.

Múlt héten voltunk Levivel oltáson és 3 hét alatt 28 dkg-t hízott és azt mondták etessem táppal. Egy bibi van csak, hogy nem hajlandó elfogadni a cumisüveget. Adtam magunknak még egy hetet, ami ma telik le és megyünk méricskélni. Kíváncsi vagyok mi lesz. Mondjuk ez alatt a 3 hét alatt beteg is volt.
Egy dolog miatt lehet, hogy tényleg kevés a tej, mert eddig szinte átaludta az éjaszakát most pedig legalább 3-szor felkel de lehet, hogy a foga mert mindent rág és iszonyú kemény már az ínye nem tudom kétgyermekes anya lévén elég tanácstalan vagyok.
Tegnap megpróbáltam, hogy a mélyhűtőben lévő anytejet üvegből utána kanállal utána pedig pohárbaól próbáltam belédiktálni de nem sikerült. Bendegúznál ez nem volt mert ő már elég hamar kapott tápszert.
Nincs valami tanácsotok ez ügyben. Vagy majd ha nagyon éhes lesz akkor csak eszik. Arra gondoltam, hogy lehet a tápszert majd eszi mert az más ízű, mint az anyatej és nem ragaszkodik az "eredeti csomagoláshoz".
Hát kíváncsi vagyok hány dkg-t hízott most egy hét alatt. Lehet, hogy elkezdem majd 5 hónaposan a hozzátáplálást.Benőnél 4 hónaposan kezdtem.
na jó hosszúra sikeredett.
Kata
Kép

Kép

Kép
pocvarek
 
 


Jó hosszú lista! :D

Kép
trimi2003
 
 


És milyen sok lány! :D

Kép
trimi2003
 
 


sziasztok!
Úgy látszik csak kicsit panaszkodnom kell és minden jóra fordul :-). " napja visszatért az eredeti rend: 3-kor, 5 körül kelés csak! Nálunk ez nagy eredmény. Pedig tegnap oltáson is voltunk. Azt mondták egyelőre még rendben a súlya:770g-ot hízott 6 hét alatt. Mondjuk én tömöm magamban a homeopatiás tejserkentőket...

Kata, tényleg egyidős Levi és Glória, nálunk is lehet, hogy a fogával volt valami, mert mindent tömött a szájába múlt héten, és reggelente vizes kaki is van, ami állítólag arra utal...(főleg, hogy nálunk 1-2 hetente szokott valami produktum lenni) de fogacskát nem érzek. Szerintem ez még nálunk korai is lenne?! Pohárból próbáltad már? Én csak okoskodok, de állítólag elég gyorsan meg tudnak tanulni inni pohárból...

Glória már nagyon ügyeskedik (vagyis szeretne): feszíti magát össze-vissza, rúgdalja a lábait, sikongat... szerintem nemsokára meg fog furdulni!

Blankának gratulálok én is! Ti is nézzétek meg Timi blogján milyen ügyesen fordul Blanka!!!

Kép
chesther
 
 


Sziasztok!

Mi is karira készülünk, minden szabad percemben ajándékokat csinálok, meg takarítok stb.
Boti kicsit náthás, szívom az orrát nehogy komolyabb baj legyen. Ma féléves :oops: úgy elszaladt az idő, még csak most született!!!
Pár napj aa délutáni szopi után adok neki pár kiskanál reszelt almát (ezt nem szereti még), illetve alma bébiételt (azt nyeli!!!nem darabos, gondolom azért), csak hogy ismerkedjen a tejen túli ízekkel is :D

Anikó, kellemes ünnepeket kívánok nektek!

Timi, gratula Blankának a forgáshoz!

Ivett, szerintem celofán vagy pedig egy üres képkeretbe ragaszd be (én ezt fogom csinálni)!

Jó készülődést mindenkinek!

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!


Húúúúú, de rég jártam már erre :oops: ! Néha azért olvastalak titeket, de az írásig már nem jutottam el...mindig úszok mindennel :oops:

Most is csak ezért jöttem:

VAN PÁR ADAGNYI FAGYASZTOTT TEJCSIM, AMIT SZÍVESEN ODAADNÉK VALAKINEK!

No és akkor két kép a mi kis télapónkról :P :

Kép

Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodom közétek, de januárra várom a babámat. Én is az Uzsokiban fogok szülni, Csapó doktorúrnál.
Elmondaná valaki a tapasztalatokat a kórházzal kapcsolatban és ha lehet a dokival kapcsolatban is? Én nagyon bízom a szakértelmében, úgy érzem egy nagyon alapos doki, bár nagyon kimért, de ez annyira nem is zavar.
Császárral fogok szülni sajnos. Ha van köztetek császáros anyuka, szívesen fogadnám a tapasztalatokat. (A császár altatásban lesz).

Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!!!

És mindenkinek gratulálok a babához!!!! Egy pár oldalt visszanéztem és már én is alig várom, hogy végre magamhoz ölelhessem a kislányomat.

Kép
jandrea
 
 


szia Jandrea! Én császáros voltam, bár nem altatással, szívesen megosztom veled tapasztalatom. Csak kb mond mégis mire lennél kiváncsi?

Kép
trimi2003
 
 


Melinda!

a folpack is jó? az van itthon. :oops:

Kép
.ivett
 
 


trimi: előre is köszi!
Mikor láthatom a babát???
Neked mikor indult be utána a tejed???
Apuka mikor láthatja a babát?
Milyen szobák vannak?
Mennyire voltál megelégedve a kórházi segítséggel?
Van-e látogatási idő?
A dokid mennyire foglalkozott veled szülés után? (egyáltalán kell-e valamilyen vizsgálat szülés után?)
Mennyi ideig voltál bent?

Egyenlőre ennyi. Mint látod, teljesen sötétben tapogatózom.

Kép
jandrea
 
 


SZiasztok!

Jó látni, hogy régi nem látott-hallott anyukák is megjelentek. :)

Zéti egy tündéri kis Miklás! :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Sziasztok,

szóval szerdai mérés szerint csak 10 dkg-t hízott egy hét alatt. Jön a tápi de hogyan azt még nem tudom.

Bár úgy tünik, akár csak Eszteréknél hogy lehet, hogy visszaáll. Most csak egyszer kelt fel éjszaka pedig nem kapott tápszert. Próbáltam már pohárbaól de nem tetszett neki, Majd csak kialakul.

Tegnap viszont megfordult hátról hasra és vissza ezt többször megcsinálta. Szóval a kevés sűlygyarapodás ellenére is fejlődünk :D

Nem tudom, hogy fogok jönni még gondolom, mint mindenki mi is ezerrel karácsonyozunk. Ha nem jönnék de remélem még fogok addig is nagyon boldog Karácsonyt!

Kata

Kép

Kép
pocvarek
 
 


szia Kata!

Szerintem ne add fel, próbáld sokszor cicre tenni - bár biztos tudod, van már Benőkéd. Nálam is volt, hogy csak 40-et hízott egy hét alatt, aztán meg naponta hízott ennyit. Szerintem a foga zavarta, mert a cicimet is úgy szorította az inyével, hogy csillagokat láttam. Most elmúlt, és úgy tűni, hogy rendeződött a dolog - egyelőre!

Szia Jandrea!

Én Csapónál szültem császárral. Azt nem írtad miért kell altatásban császározni nálad?
Nálunk 18h körül érkezett Glória, elment a magzatvízem, de mivel farfekvéses volt és kicsit koraszülött is, meg fájásaim se voltak ezért döntöttek a császár mellett. Szerncsére a doki pont bentvolt, mert aznap már volt egy császára, úgyhogy pikkpakk előkészített a szülésznőm (nekem volt fogadott): beöntés, borotválás, papírmunka, infuzió, ctg és toltak is a műtőbe: spinális érzéstelenítést kaptam, és kb. 3/4 óra alatt végeztek is mindennel.

Kérdéseidre a válaszom:

Mikor láthatom a babát??? Nekem rögtön odahozták fürdetés után, de aztán másnap inkubátorba tették (mert nagyon fázott, mert koraszülött volt) és csak este hozták ki. A császárosoknak 3 óránként ki szokták hozni enni, de után visszatolják őket, hogy első nap még pihenhessen az anyuka. Szerintem miután kikerülsz az örzőből (első nap ottvagy) utána már meg is kapod a babát.
Neked mikor indult be utána a tejed??? Úgy emlékszem, hogy 3. napra lövellt be, de már a másodikon volt előtejem.
Apuka mikor láthatja a babát? Szerintem rögtön a műtét után, amikor megmosdatták stb.
Milyen szobák vannak? Változó. Van egyágyas,kétágyas fizetős, aztán háromágyas lerobbant, fürdőszobás 5 ágyas... Szerintem látogass el a kórházba és kérj meg valakit, higy vezessen körbe.
Mennyire voltál megelégedve a kórházi segítséggel? Teljesen. Szülésznők, nővérek, orvosok mind figyelmesek, rendesek, kedvesek. Szerintem.
Van-e látogatási idő? Biztos van. De hogy mikor: nem tudom :-). Nálunk déután v este jött be a férjem.
A dokid mennyire foglalkozott veled szülés után? (egyáltalán kell-e valamilyen vizsgálat szülés után?) Csapó nagyon rendes, figyelmes, gondoskodó (bár a stílusa az valóban egyedi, de én bírom), mindennap bejött meglátogatni és megkérdezte, hogy hogy vagyok.
Mennyi ideig voltál bent? 5 napig. Császárosoknak eddig kell bent lenni. Én vasárnap este kerültem be, és péntek délelőtt lehetett hazajönni.
na megyek, kérdezz nyugodtan, ha van még kérdésed, csak szólj

Kép
chesther
 
 


chester: nagyon szépen köszönöm az infokat!!!
Azért így nyugodtabb vagyok, hogy kb. tudom, mire számíthatok.

Altatás ugyancsak a gerincsérvem miatt van (emiatt van a császár is). Pont a lumbális részen van, ahova nyomják az EDA-t is. Sérvnél inkább nem szúrnak be oda tűt.

Hogy-hogy koraszülött volt a picid??? Mikorra született??

Mennyi idő volt egyébként mire úgy "normálisan" tudtál mozogni???

Lenne mégegy kérdésem, de ha kellemetlen, akkor légyszíves priviben írd meg a választ (ha egyáltalán válaszolsz rá). Szóval te mennyit adtál a dokinak szülés után? Rákérdeztél mennyit kér vagy csak úgy kitaláltál egy összeget???

Mégegyszer köszi a válaszokat!

Kép
jandrea
 
 


annyira azért nem volt koraszülött, csak 3 héttel és 2 nappal korábban született, 49 cm és 2750 g volt. Aki 3 héttel korábban születik az koraszülött lesz :-(. De már nagy baba :-). Itt egy kép róla.
Hogy normálisan tudj mozogni? Attól függ mit értessz alatta :-). Felkelni fel kell már aznap, és nekem fájt azért még másfél hétig, de igazából ha a kisbabádat a kezedbe tartod minden fájdalmadat elfelejted :-)
Pénzt meg annyit adj, amennyit gondolsz és bírsz.
Kép [/img]

Kép
chesther
 
 


Gyönyörű!!!!! Gratulálok!!!!!
De akkor ugye maradhattatok ott az Uzsokiban??? Mert azt hallottam, hogy ott nincs koraszülött osztály, de 2750 gr-mal már csak nem volt rá szükség. :-)

Én most voltam uh-n a héten és 2700 gr-ot saccolt a gép. A doki szerint kb. 3800 gr-os babára számolhatok, ha időre jön.
Úgyhogy jó nagy baba lesz. De nem is baj, így ha esetleg előbb beindulna, akkor sem lehet gond.
Egyébként én is kislányt várok és nagyon boldog vagyok, mert apukája és én is kislányt szerettünk volna.

Kép
jandrea
 
 


Jandi - köszönjük szépen! Maradhattunk az Uzsokiban szerencsére, csak papíron volt igazából koraszülöt, de az égvilágon semmi baja nem volt, az Apgarja is 9/10-es lett.

Hogy fogják hívni a kislányt?

Csapó nagyon jól saccol egyébként (legalábbis nálunk) - pont annyi lett volna, ha időre érkezik, mint amennyit saccolt :-)

Kép
chesther
 
 


Egyébként valamiért úgy érzem a kislányom is előbb fog jönni, amitól egy kicsit tartok, hiszen akkor gyorsan össze kell rántani a csapatot a császárra. De gondolom, azért ott ezt megszokták már.

Biankának fogják hívni. Ez egyébként azért érdekes, mert ez a név a terhességem előtt sosem jutott volna eszembe. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor ugrott be, hogy Bianka lesz, pedig még azt sem tudtuk, hogy kisfiú vagy kislány. :-) Szerencsére a férjemnek is tetszett, úgyhogy ennél is maradtunk. Fiú nevünk nincs is. :oops:

Kép
jandrea
 
 


Sziasztok Lányok!

Még mindig el vagyok havazva, szerintem már nem is tudok jönni Karácsonyig!SAjnos Boti náthás, meg kijött a 2. foga is :D , nagyon nyűgös :( !

Mindenkinek kellemes ünnepeket és nagyon boldog, babázós új évet kívánunk Botival együtt!

Melus

Kép
melus79
 
 


Melus: Neked is kellemes ünnepeket és boldog új évet! Na és erőt a "fogas" időszakhoz!!!!

Kép
jandrea
 
 


Sziasztok

én sem jövök már valószínűleg karácsonyig, így ezúttal kívánok mindannyiótoknak nagyon békés, boldog, gyermek mosolyokkal teli karácsonyt.
Linda
Fogadjátok tőlem ezt az ajándékot, amit én készítettem. :)

Kép

Kép
Kép
prünty
 
 


Sziasztok!


Hajni!


Köszi, hogy TE reagáltál a Zétimikulásomra :P !

Kismamik!

Ha nem kell itt senkinek a tejcsi, akkor feldobom más fórumra is...csak gondoltam először az Uzsokis anyukákat kérdezem meg :roll:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!
Rég jártam erre... Illetve jártam, de nem volt időm írni. Annyira ritkán ülök a gép elé. Remélem most már más lesz. A következő két hétben biztos, mert a férjem itthon van és sokat foglalkozik Karinával.

Jandrea,
én is Csapó doktornál szültem. Szerintem ebből a csapatban én voltam nála az utolsó. Én nagyon meg voltam vele elégedve. Minden pont úgy volt jó, ahogy volt. Nem volt választott szülésznőm, de aki ott volt, azzal jól kijöttünk. Csak velem foglalkozott (más nem szült éppen). Nekem csak jó emlékeim vannak. Mesélek még, akár élőszóban is, ha gondolod.

Benettke,
Nálunk sosem volt elég tejci, és ma sem elég. Elejétől 2/3 anyatej 1/3 táp a napi adag. Ha gondolod, és bár mi még nem ismerjük egymást, én szívesen elfogadom a lefagyasztott tejet, mivel tudom, hogy az 1000-szer jobb a tápszernél. (Bár Karinán nem látszik, hogy különbséget tenne köztük). Szóval, ha más nem jelentkezik érte, én örülnék neki...
Kép
Íme Karina, általában minden reggel ilyen elégedetten ébred... :)

Anna

Kép
tulli
 
 


Sziasztok!

Benettke: remélem majd akkor is lesz ilyen lelkes felajánló, ha majd nekem lesznek gondjaim a szopiztatássa (remélem nem lesznek). Igazán rendes tőled!!!!

Tulli: nagyon édes a kislányod!!!! Látszik rajta, hogy nagyon kis kiegyensúlyozott baba.
Köszönöm szépen a segítséget!!!! Raktál fel ide szüléstörténetet??? Mert ha igen, akkor visszakeresem!!!

Kép
jandrea
 
 


sziasztok!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Remélem mindenkinek úgy sikerül, ahogy eltervezi. Képeket majd tegyünk fel, a porontyokról :)
sziasztok

Kép
.ivett
 
 


Én is kívánok Mindenkinek Áldott Karácsonyi Ünnepeket!!!

A gyerekek tündériek.
Linda ha jól látom a képen Vivi már mászik?
Hát nekem ez a Abi nagyon lusti. :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Ivett, Ajni: nektek is nagyon boldog karácsonyi ünnepeket!!!!
ez lesz az első karácsonyotok a babákkal... olyan jó lehet!!!!

Kép
jandrea
 
 


Sziasztok,

most alszik mind a két fiú csak azért ugrottam be, hogy kívánjak nagyon boldog, örömteli, békés Karácsonyt!
Pont tegnap beszéltük, a férjemmel, hogy ez már annyira nem rólunk szól és jobban izgulunk, mint a gyerekek, hogy mit szólnak majd a fához és az ajándékokhoz. Benőnek szreintem most fogja már fel igazán tavaly még csak egy múlt mikor Karácsony volt.
N amegyek mert még be kell fejeznem a zserbót is.
Kata

Kép

Kép
pocvarek
 
 


Sziasztok!

Jandrea: Én mindkét csajszim Csapónál szültem. Nálunk mindkét esetben azt mondta, hogy nem lesz nagy baba, aztán mindegyik 3800 g-al született. :lol: Én másodszorra kicsit csalódtam, mert Dalma annyira sietett, hogy majdnem a zuhanyzóban jött a világra. Csapót meg alig bírták előkeríteni, mivel ő sokkal későbbre várta a babám. Ennek ellenére ismét őt választanám, azt hiszem.

Ezúttal kívánok én is mindenkinek boldog, békés karácsonyt!

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Sziasztok,

En is jo reg jartam erre, de sajna, ha be van kapcsolva a szgep, akkor Adi meset akar nezni, ugyhogy inkabb ki van kapcsolva...

En is kivanok mindekinek kellemes Karacsonyt!

Kata,

nekem azt irja a szopis konyvem, hogy a 4. honapig 115 gramm a heti minimum gyarapodas, viszont a 4. honap utan csak 85 gramm, tehat ti meghiztatok a minimumot. Egyalltalan nem akarok beleszolni(vagy lebeszelni a taprol), de nekunk nagy tanusagot hozott az elmult idoszak.

Anno Adinal azert kezdtem el tapozni, mert elso heten csak 8 dekat hizott es 30-40eket evett. Mar Annanal is majdnem belestem ugyanebbe a csapdaba, de a lanyoknak hala megnyugodtam. Az eredmeny: Anna a mai napig nem eszik tobbet 60-70 ml-nel viszont atlag 20dkg a heti sulygyarapodas.(Fogalmam sincs mitol hizik, mert irto keveset eszik) Szoval, ha nehezem megy a cumisuveg/poharas dolog es van meg energiad, akkor tedd delutan tobbszor cicire, hatha akkor kibirja az ejszakat. A masik otletem meg az lenne (hisz lassan 5 honaposak vagytok), hogy este adj neki par kanal SINLAC-ot (ha nem ismered kerdezz ra a gyerekorvosnal). Na nem osztom tovabb az eszt, csak megnyugtatni akarlak, hogy jo a sulygyarapodas. (csak a gyerekorvosok allandoan paraztatnak).

Amugy nallunk minden ok, csak a szabadidobol vagyok hijjan, ugyanis Anna egesz delutan az olemben van es cicizne, viszont ennek koszonhetoen atalussza az ejszakat, ugyhogy hagyom.

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


tündi76: köszönöm szépen. Ez már kevésbé pozitív, de ha mégegyszer őt választanád, akkor biztos bízol benne. Nálam nem tudja megúszni a szülést, az biztos. A császárnál muszáj, hogy kézbe vegye a szikét. :-) Persze azért izgulok, hogy mi lesz, ha a megbeszélt időpont előtt beindul a szülés én meg várok rá vajúdva annak ellenére, hogy tuti a császár. Na mindegy!
Valahogy majd hozza a sors!

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!!!!
És így utólag is nagyon gratulálok a babákhoz!!!!!

Kép
jandrea
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?