Új privát üzeneted érkezett!

Én megyek aludni. Jó éjt mindenkinek!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


pruci nem kell befognod.nekem is van egy gyerekem mégis nagyon vágyom a másodikra ugyanugy mint aki az elsőre vágyik!!!!!! :roll: :(
sajna akik babót akarnak azoknak csak a várakozás van!!!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ranita,
jaj, nagyon sajnálom! :( Tudom, legalább vége a bizonytalanságnak, de sajnálom, hogy így...

Nyanya,
sajnálom a nega tesztet, de tudod, mindig van remény, amíg még nem jön meg! Hőd milyen?

Luli,
tényleg ijesztően hangzik a mióma. Okosat nem tudok mondani, nincsen tapasztalatom ez ügyben, de biztosan megtaláljátok a jó megoldást, és minden rendben lesz. Én mindenesetre drukkolok!

A gyerekvágy a negyedik esetében is ugyanolyan erős... (Mondjuk persze az a vigasz megvan, hogy három már van, de akkor is.)

Én meg nagyon bíztam ebben a hónapban az utóbbi pár napon, mert bár csak a ciklus elején tudtunk együtt lenni (a 12. nap az utolsó), ugyanis utána mindenki beteg lett, de a hőm az elmúlt két napon jó magas volt (37,2), erre ma csak 37,0. Szóval kezdem felkészíteni magam az újabb csalódásra...

Luli,
kijavítanád a táblában, hogy a ciklushossz 24-28 nap? A napra pontos 28 napos ciklusom ugyanis a múlté, a legutóbbi kettő 24, ill. 25 napos volt. :?

Itt szépen süt a nap, tegnap tiszta tavasz volt, nem is vettem kabátot, amikor sétálni mentünk. :) És tegnap elkezdtünk készülődni a karácsonyra, színespapírból ragasztottunk láncot. Minden nap csinálunk valamit, így kézzelfoghatóbbá válik az egész. :)

Szép napot!

E.
euonymus
 
 

 
 

Ranita! :( :( :( Nagyon-nagyon-nagyon sajnálom, ami történt. Veled vagyok gondolatban, és próbálok pozitív energiát küldeni az újrakezdéshez!! Erősödjél testileg-lelkileg, legközelebb minden rendben lesz!

Nyanya, nem lehet, hogy korán teszteltél? Ismételd meg pár nap múlva. Ha piri sincs, akkor valaminek lennie kell! :shock:

Pruci, Neked is sikerülni fog, csak türelem kell hozzá! Különben meg laptetőd van... :wink:

Princzike, remélem túl leszel hamar ezen a diétán, gondolj a célra, amiért teszed!

Euonymus! Te nem tesztelsz?

Nita, örülök, hogy jobban van a kisfiad!

Virág, remélem elmúlik a jobb oldali fájásod. Mitől lehet? Doki mit mond?

Köszi még egyszer a hozzászólásokat a jódos vízhez. Lehet, hogy mégsem iszom, hanem most beszedem lassan az összes Elevitet, és Gravidára váltok, abban van jód. Köszönöm a torok ügyre adott jótanácsokat is. Tegnap nagyon szenvedtem, megittam egy hekto teát, fél kilo citrom kifacsart levét, mézet eszegettem, c vitamint, most is teázom. (Remélem a csíkocskám is kibírja valahogy... pénteken megyek dokihoz)

Kép
judi79
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan beugrok, mert megyünk Barnussal sétizni.

Ma reggel megjött... :cry: :cry: :evil:

Nagyon ki vagyok akadva és egyet értek az előttem szólókkal a gyerekvágyat illetően. Most már tuti, hogy nem lesz zebrás teszt a fa alatt. Áthúzhatjuk az 5. hónapot is. Így már fél év lesz minimum. Az a baj, hogy még sírni sem tudok, csak legszívesebben ordítanék dühömben :evil: :evil: :evil:
Július óta rajta vagyunk a dolgon és tutira vettem, hogy karácsonyra babás leszek. Dehát ember tervez...Valamiért a Jóisten nem akar nekem babát adni :cry: Csak tudnám miért nem.
Egyébként meg nagy örömmel nézek a karácsony elébe, mert 26-án mehetek nagy családi összejövetelre, ahol nézegethetem az unokatesóm feleségének nagy pocakját ( a 7. hónapban van) és vághatok az egészhez jó pofát, mintha nem is érdekelne az egész. Ja és nekik is van egy kisfiuk, aki egy héttel idősebb az enyémnél. Tuti az egész család azt fogja kérdezgetni, hogy "és nektek mikor jön a kistesó???" Be fogok dilizni ettől!! És nem tudok póker arcot vágni. Mindenki látni fogja rajtam, hogy szenvedek :evil:

Bocs, hogy így kifakadtam, de egyszerűen csak úgy dől belőlem. Ne haragudjatok, hogy ilyen nega vagyok. :oops:

Megyek sétálni meg kiváltani a clostimat...

Kép
nyanya77
 
 


Nyanya, nagyon sajnálom pirit! ŐPedig annyira azt hittem.....
Kérlek ne keseredj el!
Lányok, tartanunk kell egymásban és magunkban a lelket! Fel a fejjel!Ezután csak jobb jöhet!

Kép

Kép
luli
 
 


Sziasztok Drága Lányok!

Sokat gondolkodtam rajt, hogy egyáltalán jöjjek e, lesz e erőm hozzá. De azt hiszem nem hagyhatom szó nélkül azt, hogy ilyen sokat gondoltatok rám és ennyire drukkoltatok nekem, ha ezen múlott volna, ez a dolog mind nem történik meg. Ezer hála mindenért, nagyon szeretlek Benneteket!!! Komolyan.

Szóval röviden. Tegnap délelőtt megvolt az UH. A dokim reggel bejött, mindenkivel közölte, hogy Ő akar megnézni, de el kellett mennie császározni. Jött egy idősebb doki, mondta, hogy menjek, megnéz, én szóltam a nővérnek, hogy nem akarom és különben is az én dokim akarja csinálni. Erre azt mondja, jó , mondhatom , hogy nem, megtagadhatom a vizsgálatot, de akkor nekem annyi :shock: :shock: :shock: Nem volt más választásom. Na, az egy szívtelen dög volt és megintcsak elsírom magam, ha rá gondolok. Csak annyit mondott, ez egy teljesen tönkrement terhesség, a petezsák már össze van esve, menjen vissza az osztályra, még ma meglesz. Ennyi. Szégyen, nem szégyen, mire visszaértem az osztályra nekem annyira kellett sírnom, hogy egyszerűen leültem a folyosóra és ott bőgtem :cry: :cry: :cry: :cry: . Szörnyű volt. Soha az életbe ezt senkinek ne kelljen átélni :!:
Kb negyed óra múlva ott volt az altatósorvos, műtő, ott persze mért is ne várni kellett, természetesen végigbőgtem. És akkor a műtöröl ne is beszéljünk. Rémálmomba se lássam többet. Egy megváltás volt mikor éreztem, hogy csukódnak le a szemeim.
A szobába tértem csak magamhoz és mondanom se kell, mihelyt kinyitottam a szemem, egyszerre sírtam és egyszerűen nem tudtam abbahagyni. Egyébként mindenki tényleg nagyon rendes volt, próbáltak vigasztalni meg lelket önteni belém, dehát ilyenkor mi vigasztalhatja az embert.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Még tegnap hazajöhettem. Ja, képzeljétek ott a kórházba összevontás a szülészetet a nőgyógyászattal. Minden áldott nap azt kellett látnom, hogy jönnek be szülni, hozzák a babákat az anyukájukhoz.... Azt hittem a szívem szakad meg. :cry: :cry:

Testileg az ég világon semmi bajom, mintha nem is történt volna semmi, mégcsak nem is vérzek. De egyfolytában az agyam a tegnapi napon jár és sokszor olyan sírhatnékom van. Tudom, hogy ez egyáltalán nem segít, úgyhogy próbálok túllépni rajt, gondolom azért minden nappal jobb lesz majd. Meg nem akarom azt se, hogy a lányom, vagy a családom azt lássa, hogy állandóan pityergek. Mindenki azt mondta próbáljam meg úgy felfogni, hogy ennek meg volt az oka, amiért így történt, hát próbálom.
És tudom, hogy lesz nekünk még babánk, ezek után nem is történhet máskést :!: :!: :!:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok lányok!
Nem szoktam ide írni, de Ranitát ismerem egy másik topicból.
Csak szeretném megírni neked Ranita, hogy mélységesen együttérzek veled. Most az elkövetkező pár nap nagyon nehéz lesz és idő kell hogy egyáltalán fel tudd fogni. Nagyon drukkolok neked, hogy mihamrabb regenerálódj mind testileg mind lelkileg. Nekem már fél éve volt a vetélésem, de olyan mintha tegnap lett volna, hát nem könnyű feldolgozni. Úgy érzem, hogy készen állok az újabb terhességre, mert azért már halványultak az emlékek, de nagyon sokszor eszembe jut, hogy már 24. hetes kismama lennék és már szép már nagy pocim lenne stb. Nagyon nehéz, de erős lány vagy és menni fog.

KépKép
csige-bige
 
 


Nagyon helyesen gondolkozol Ranita. Én most orvost váltottam egy hónapja és azt mondta a doki amikor előszőr mentem hozzá és elmeséltem a kórtörténetemet, hogy annak a vetélésnek megvolt az oka és ennek így kellett lennie. Ha minden rendben van a babával, akkor nagyon kapaszkodik ott bent és nem lesznek vele komplikációk.
Én is csak abban bízom hogy talán majd most lassan ismét sikerül, és most már nem lesz semmi gond.

KépKép
csige-bige
 
 


Az orvossal is beszéltem. Az mondta minden valószínűséggel itt a terhességgel volt a baj, nem volt egészséges. Szerinte nincs okom elkeseredni, sajnos nem ritka és rá nem sokra bekövetkezik egy normális terhesség. Most, hogy megcsinálták ezt a küretet Ő úgy gondolja, hogy normálisabb lesz a mensim is, remélem én is , hogy beáll valami normális kerékvágásba, mert most is a 24. napon volt a pé.
Egy hónap múlva kell visszamennem. Úgy gondoltam csak a barátcserjét fogom szedni és most még az elevitet. Befejeztem mindenféle próbálgatást.
Most 3 hónap szünet. De nem igazán értettem a dolgot. Azt mondja 3 hónap szünet, de nem kell védekezni, csináljunk mindent úgy, mint eddig. Ha esetleg mégis becsúszik sincs gond, dehát a 3 hónap....Most én akkor ezt nem értem. Szerintetek :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Na, lányok, kicsit hosszúra sikerültem, de ezt így úgysem fogom soha senkinek elmondani és jó volt leírni. Kicsit sírtam közbe, de kicsit meg is könnyebültem :cry: .

És csak előre, igenis sikerülni fog újból :!: :!: :!: Úhy döntöttem egyszerűen nem is hagyom, hogy bármi nem odaillő megforduljon a fejembe :) .

És egyszer már írtam, a kedvencem a Crystaltól:

Ha van még egy álmod
Még van mért felállnod
És menni kell
Egy lépést még tenni kell
Még érzem, hogy menni kell
Még hosszú az út

Mindenki ezt tartsa szem előtt, ok, lányok :) :?:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Szia Csige,

Nálatok most akkor hogy volt ez a 3 hónap dolog?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita! Örülök, hogy itt vagy újra közöttünk, még ha ilyen szomorú események után is.... de az idő gyógyír lesz mindenre, és biztos vagyok benne, hogy a sors hamarosan egy szép, egészséges kisbabával fog benneteket megajándékozni! Nagyon drukkolok, hogy így legyen! És örülök, hogy próbálod egy kicsit pozitívan felfogni a dolgokat! Sok-sok energiát, és erőt küldök Neked így látatlanban is!!!! Ezt a 3 hónapos dolgot nem tudom, de ismerőseimtől én úgy tudom, hogy akinek ilyen műtétje volt, utána 3 hónapig nem kellene teherbe esni, hogy egy kicsit regenerálódjon a méhfal. Szóval azt gondolom, hogy talán jobb lenne védekezni, és majd 3 hónap után hajrá. Vagy rosszul tudnám? Többiek mit gondoltok?

Nyanya, a francba pirivel, elmehetne már hűvösebb éghajlatra. Úgy sajnálom! De kitartást, kitartást!!!



Lányok, lehet, hogy hülye kérdés, de én is izgulok az itteni történések miatt is. szóval pénteken tudom meg, hogy van-e babó... és ugye addig megvan a terhesség, amíg vérzés nincsen? Ugye nem lehet olyan, hogy felszívódik a bébikezdemény mindenféle vérzés nélkül...? Bocs, ha ilyeneket kérdezek, de én is úgy tartok már mindentől.... mondjuk a hő továbbra is fenn van, ma van a 46. nap, piri nincs, két csík erős, hasamat érezgetem, de olyan rossz gondolataim vannak néha.... attól még lehet babó a dologban, ha péld. róka se kacsingatott még.... nem mintha annyira vágynék rá, de az már biztosabb jele lehet a babónak... na mindegy pénteken kiderül, csak gondoltam megkérdezlek benneteket ilyen apró betűvel.... bocsánat...

Kép
judi79
 
 


Bocs, nem tudom miért nem működik az apró betű....... na mindegy....

Kép
judi79
 
 


Szia Ranita!

Jaj de jó, hogy itt vagy :lol: Annyit gondoltam (gondoltunk) rád. Attól tartottam, hogy már nem is fogsz jönni. De te ilyet nem csinálsz, ettől te sokkal erősebb csaj vagy. :lol: :lol:
Még olvasni is szörnyű volt, ami veled történt, sírva is fakadtam. Borzasztóan sajnállak és együttérzek veled. De most már tuti biztos vagyok benne, hogy túl fogsz jutni rajta, lesz Hannának nagyon hamar kistesója, én tudom!!!
Olyan erős vagy és bátor, hogy ilyen pozitívan gondolkozol. Le a kalappal! Most már én sem sírok, hogy megint csak nem vagyok babás. Nekem csak egyszerűen megjött és itt itatom az egereket, te meg mit éltél át és milyen pozitív vagy.

Na jó, lelkifröccsnek vége.

Ezt a 3 hónap dolgot én sem értem, de szerintem ezt majd Nita fogja tudni.

Sok puszi és ölelés neked

Kép
nyanya77
 
 


Ranita: nekem is három hónapot kellett kihagynom, vagyis két ciklus alatt nem eshettem teherbe és nekem mondta is a doki, hogy védekezzünk. Van aki már az első hónapban terhes lesz, de nekem azt mondta a doki annó, hogy hagyni kell, had regenerálódjon a méh, had erősödjön. Azért ez csak egy műtét volt, még ha "nincs is nyoma". A doki azt mondta, hogy azért is kell kivárni a három hónapot, nehogy ismté megtörténjen ez a szörnyűség. Szóval szerintem érdemes várni. Mi kivártuk és azóta már ez a harmadik ciklusom amiben próbálkozunk. Én nagyon számítottam rá, hogy már az első élesben össze fog jönni és nagyon csalódott voltam hogy nem. Az elmult ciklusban már nem éltem bele magam annyira és nem esett olyan rosszul hogy nem sikerült, viszont nem értem hogy miért, mert éreztem a pét és minden tökéletes volt és mégsem. Szóval most ismét clostizom és bízom benne, hogy talán most. Nem szabad elkeseredni, most én is úgy vagyok vele, hogy minden egyes hónap egy újabb lehetőség és majd csak sikerül.

KépKép
csige-bige
 
 


Ranita Drága :cry: :cry: :cry: :cry: csatlakoznék Nyanyához. nagyon erős vagy. sajnos nem tudok mit írni. bocs...... :cry:
Na próbálom magam összeszedni, de ezek után nehéz. Nagyon sajnálom
A hugom majdnem egy éve járt így. 10 hetes terhes volt, mikor...
De azt mondta a doki, hogy arra gondoljon, hogy jobb így, mintha nagyidősen kellett volna, vagy netán beteg lett volna a gyerek. ez lebegjen előtted. Hogy jobb így, hisz lehet hogy ha megszületik akkor nem lett volna egészséges.
Itt nálunk is egy osztályon van a szülészet meg a nőgyógyászat, így én is akárhányszor kinéztem a folyosóra egy terhes jött, ha néha csend volt akkor meg a babák sírását hallottam :cry:
Nagy ölelést küldök neked.

Kép
kissedi
 
 


Hugomnak mivel már 10 hetes volt, szednie kellett 3 hónapig fogigátlót, és aztán 3 hónapig nem védekezni kellett. MOndjuk nekik azóta sincs, de most egyenlőre nem is szeretnének...

Kép
kissedi
 
 


Jajjj, én olyan kis hülye vagyok. Ne haragudj Judy, de én azt hiszem még nem is gratuláltam a pozitív teszthez. És nyugogj meg, minden rendben, más meg ne forduljon a fejedbe :!:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Most olvastam egy fórumot valahol, ott nagyon sokan a 2. mensi után próbálkoznak. Az a 3 hónap nagyon hosszúnak tűnik :(
Aki esetleg átesett már ilyenen, az normális, hogy ma már egyáltalán nem vérzek ??? Tegnap se volt túl sok, de ma meg semmi :shock:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


És igen, erős vagyok, mert úgy döntöttem az leszek. Siránkozhatnék itt, meg hisztizhetnék, meg depresszióba eshetnék, de kinek segítek vele??? Egyet tudok, azt, hogy babát akarok és lesz is.
Nem gondoltam volna, hogy ez az egész ezt fogja belőlem kihozni, tegnap még inkább elbújkáltam volna, de összeszedtem magam és nincs siránkozás. Persze, nincs olyan óra, hogy ne jutna eszembe, vagy hogy ne pityeregném el magam, de ez szerintem természetes.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok Lányok,

Ranitám,
én mostanában nem nagyon írtam, de minden nap százszor is megnéztem, hogy van-e valami hír rólad.
nagyon sajnálom, ami történt, és tudom, hogy az "ennek így kellett történni..." kezdetű mondatok nem segítenek, úgyhogy ezt ki is hagynám.
gondolj arra, hogy ott a kislányod, ami a legnagyobb kincs, és - ha nem is olyan hamar, mint ahogy szerettétek volna - lesz egy kistesója is....
de látom, szuper csaj vagy, tudom, hogy tul fogsz tudni lépni rajta.

Judi,
ne viccelj! az a kis bébikezdemény ott van, és ott is marad.
vannak barátnőim, akiknek egyszer sem volt hányingerük a terhesség alatt. szóval inkább örülj ennek!!! és ne is gondolj ilyenekre.

és most kicsit magamról:
ez a 2. hónap, hogy 28 napra jött meg, aminek nagyon örülök. eddig - már amióta rá vagyok kattanva a baba-témára, és nagyon figyelem - 24 naposak voltak a ciklusaim. most egy kicsit megpróbáltam nem görcsölni ezen az egészen, és lám-lám beállt normálisra. olyan furcsa ez, hogy mennyit befolyásol a tudat, nem?
amúgy nálunk semmi változás. vagyis múlt héten elmentünk egy szexuálpszichológushoz, remélem segíteni fog nekünk.
hiszen annyira szeretjük egymást, csak ez a szex-probléma áll közénk. szerintem, ha ezt megoldjuk, akkor már a baba-projekt is simán jön majd.
mimilee
 
 


Ranita:Nagyon sajnálom ami veled történt! :(
Fel a fejjel!
Amúgy én a te helyedbe,valószínű,hogy csak 1 hónapot védekeznék,utána már menne élesben!De ezt inkább érdeklőd meg több felől is!

Kép

Kép
syl100
 
 


Szia Syl!
Igen, én is gondolkodtam ezen. Azt elvileg nem ajánlják, hogy most a mensiig együtt legyünk, de gondoltam rá, hogy utána nem védekezünk, aztán lesz, ami lesz. Nem tudom. Végülis azt mondta az orvos, ha jönne, nem lenne baj.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Drága Ranita, nagyon örülök, hogy itt vagy újra Velünk.

Álomkór megtalált nem nagyon tudtam jönni. :oops: De nagyon sokat gondoltam rád, és
Szívből sajnálom, h ezen átkellet esned, és hosszú idő kell ahhoz, h teljesen fel tud dolgozni az egészet lelkileg.
Én is jól tudom, 2 éve én is átestem ezen, 10 hetes voltam, én elötte nem véreztem csak utánna 4 hétig. De mindenkinek más a szervezete.
Az orvosom azt mondta 3 hónapot ne próbálkozzunk, voltam egy másiknál is ő 6 hónapot mondott. Több ismerősöm is sajnos áteset rajta, és a nagy többsége nem várt 3 hónapot, hanem egy hónap után már újra babáztak. És olyan is volt, akinek egyből össze is jött és most gyönyörű babájuk van.
Nagyon örülök, h bizakodó vagy, és remélem mihamarabb megtalál kistesó benneteket. Ölellek
Adri

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Nyanya, nagyon sajnálom pirit, pedig már azt hittem....
Fránya piri elhúzhatna a p...ba már. :twisted:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziasztok.Rég jártam már erre,sajnos nálunk is összegyűltek a gondok.
Ranita igazából nem is tudom mit írjak neked,nekem anno az elején a doki azt mondta amikor görcsölgettem,hogy ha a gyógyszerekkel és szurival nem marad meg a baba,akkor valószínűleg nem is lenne egészséges.Tudom,ez nem vígasz,de én bízom benne,hogy a női szervezet mindíg jól dönt.Tudja mi a jó és mi nem....sajnos ez egy szörnyű dolog,de nagyon büszke vagyok rád,hogy itt maradtál közöttünk,és ilyen stramm csaj vagy.Nekünk is van egy család ismerősünk ahol már 2 baba is elment sajnos az anyukának,és ő is éppen ilyen erős mint te,van egy kislányuk és kitart mellette nagyon,erős és nem hagyja el magát.Nagyon becsüllek benneteket.
Közbe én is nagyon félek,most tartok a 9.hétbe,és nagyon aggódom,hogy valami baj lesz mire megyek dokihoz,de abban bízom,hogy egy 9 hetes magzat már mindenféle nyom nélkül nem hal el...vagy lehet ilyen?Mérges is vagyok magamra,mikor eltrógerkodom a gyógyszereimet és nem veszem be mindet.....de a mg portól nagyon rosszul vagyok például.
Az aloe veraról én csak csupa jókot tudok írni,de csak arról amit rendelni lehet közvetítő útján a berry nektarosról.Szörnyű íze van,nekem annó a karnagyon szerezte be egy fincsi teával együtt (a kettő volt 9000 körül),amikor kiderültek az epeköveim." hónapig ittam és nagyon sokáig semmi panaszom nem volt,sajna utánna nem tellett rá,mert ez a 9000 egy havi adag volt,de hihetetlen,hogy mit csinál a szevezeteddel.Próbáld ki nyugodtan Luli én 100%-ig biztos vagyok benne,hogy segíteni fog neked és szó se lesz róla,hogy kiveszik a méhedet.A legtöbb magától felszívódik.
Nyanya fene piribe,de ne add fel még ilyen hamar kérlek!Légy erős és kitartó!!!
Ne haragúdjatok,hogy a többieknek nem írtam,de egész nap csak szédölgök...megyek is pihizni....jó éjt mindenkinek!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Ranita
Nagyon sajnálom. Tényleg nagyon bele való csajszi vagy, hogy ezt mind végig csináltad. Abban meg tényleg mindenkinek igaza van, hogy lehet, jobb így, ha elment. A következő meg már biztos megmarad és te leszel a világon a legboldogabb kismama :)

Judy
Grautlálok a pozi tesztedhez és ne izgulj! Nem lesz semmi baj :)
Ügyik vagytok :)

Luli
A Forever Livinges Aloe Verát lehet, hogy kapsz máshol. Egyébként én sem tudom most pontosan az árát, de normális esetben boltban nem tudod megvenni. Ahhoz be kell lépned a céghez. Ezt a terméket EURO-ban szokták a cégnél árusítani és a napi árfolyamon váltják forintra, mikor az illető elmegy és elhozza. Apunak is van oda kártyája. Olyan, mint az AVON csak szépségápolási szerekkel foglalkoznak.
De ha gondolod, akkor bemész egy gyógyszertárba és ott is kapsz. Akár ízesítettet, akár ízesítés nélkülit :) viszont nem Forever termék. Ott az ára kb 6000 Ft ha jól emlékszem, de már rég vettem ilyet. De ha ragaszkodsz hozzá, akkor hozok neked. Nincs is messze tőlünk a központ. CSak annyi hátulütője van, hogy egy bizonyos értékhatár fölött tudok ott vásárolni. De lehet, hogy máshonnan össze tudom ezt vadászni :)
Szólj ha kell :)

Nyanya
Sajnálom Pirit :evil:

Irdab
Veletek miújság? Hogy vagytok?

Vernike
Te meg vigyázz magatokra!!! Mikor költöztök?

Syl
Nagyon vagány csajszi a lányod :)

Mimi
örülök, hogy mensis dolog rendeződik. Remélem a pszicho doki után csupa pozitív gondolattal tértek haza és utána már jön is a babó. Drukk nektek :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzi köszi!
és te hogy vagy? magadról nem is írtál...
jóéjt lányok....
mimilee
 
 


Ranita: én csak azt tudom mondani amit a doki nekem mondott a műtét előtt és után. Hat hétig nem lehettünk együtt és nem ülhettem vízbe, mi ezt betartottuk. Én sem véreztem a műtét után, csak barnázgattam. Nagyon fontos, hogy két hétig abszolult ne emelj semmi nehezet. Értek ez alatt már három kg. Ennek ellenére, holott tudtam ezt, elmentem bevásárolni és a macskaalmot feltettem a futószallagra és a kocsiba. Elkezdtem vérezni és az ügyeleten kötöttem ki, ahol kaptam Ergan cseppet, ami érösszehúzó hatású. Nekem akkor azt mondták, hogy ne packázzak a szervezetemmel, mert ez is egy "műtét" volt, holott kívülről nem látszik, regenerálódni kell a szervezetnek. Az első menzi lehet hogy más lesz mint szokott. Nekem azt mondta a doki, hogy 4-5 hétre fog megjönni. Hát nekem öt hétre jött meg magától és teljesen normális volt. Mentem a hat hetes kontrolra, megnézett a doki, minden tökéletes volt. Mondtam neki, hogy akkor szeretnénk próbálkozni már. Azt mondta, hogy nem tanácsolja, holott valóban vannak nők akik már a következő hónapban terhesek. Regenerálódni kell a szervezetnek, persze ezt mindenki maga dönti el. Én féltem tőle, hogy ismét megtörténik, mert türelmetlen vagyok, így mi vártunk. Másfelől pedig féltem tőle hogy ha valóban egyből terhes leszek és ismét így járok, akkor folyton az fog a fejemben járni, hogy türelmetlen voltam és "miattam van". Hát röviden ennyi. Másfelől pedig lelkileg is érezned kell, hogy kész vagy rá. Én is egész jól voltam a műtét után, de azért a gondolatok ott motoszkáltak a fejemben és el-elpityeredtem. Nehéz volt feldolgozni és mai napig gondolok rá. De mi már dolgozunk az ügy érdekében ismét, bár még nincs eredménye, talán majd ebben a hónapban :lol:
Mindenkinek mielőbbi babásodát kívánok és a pozitív teszteseknek pedig gratula.
Judy: szerintem ne is gondolj ilyenre. Én amikor megtudtam hogy babás vagyok, akkor felhívtam a dokimat és azt mondta, hogy várjak még két hetet amikor kb. 6 hetes leszek akkor menjek hozzá uhra. Előtte úgy sem lát sokmindent. Szerintem minden féle rossz gondolatot hessegess el a fejedből. Minden rendben lesz. Az hogy fáj a hasad, normális, mert nyúlnak a méhszallagok. Vigyázz magadra.
Bocsi, hogy sokat írtam, nem akartam okoskodni, de amikor nekem kérdéseim vannak, akkor nagyon sokat segítenek itt a lányok a babaneten és tudom, hogy amikor hazajöttem a kórházból annó, sokmindent innen tudtam meg.

KépKép
csige-bige
 
 


ranita!!!!örülök hogy ujra it vagy!!!!!!
a 3 honapot érdemes megvárni..........d az első menzit mindenképp......utána hajrá!!!!!!
egyépként januárba én i s a poklok poklát éltem át.....nekem az akkori dokim az életemet veszélyeztette........nemsok kellet hogy otmaradjak... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok!

Ranita, jó hogy itt vagy! Le a kalappal előtted! Nem semmi, amin keresztülmentél..:( Én első mensi után (ha úgy tűnik,h. azzal rendben kiürülsz) folytatnám a projectet.

Lányok aranyosak vagytok a tanácsokért, köszönöm!Kedden egy újabb doki, aztán 19-én egy másik. Meglátom ki mit mond.
Addig meg természetes gyógymódokkal próbálkozom.

Sok helyen olvastam, hogy a természetes progeszteron csökkentheti a myoma nagyságát. Ezért égre földre keresek progeszteron-krémet.Hallott már róla valaki? Nem utolsó sorban a babásodáshoz is jó.

Idézek:

A krém formájában alkalmazott progeszteron elkerüli a májat és jobban felszívódik.

A New York-i Mount Sinai Medical Center orvosa, Neils H. Lauersen „Premenstrual Syndrome & You” című könyvében azt állítja, hogy a természetes progeszteron jót tesz a terhességnek, ezzel szemben a szintetikus progeszteron használata egyenesen ellenjavallt, mivel árthat a fejlődő magzatnak. A Dr. Lauersen által említett tanulmányok szerint a terhességük alatt természetes progeszteront szedő nők különösen arányos gyermekeket hoztak világra. Dr. Dalton 1968-ban végzett kutatásának összefoglalójában (mely kutatás 90 olyan gyermek megfigyelésén alapult, akiknek édesanyja antenatális progeszteront kapott, összevetve az antenatális progeszteront kihagyó anyák gyermekeivel) arról számol be, hogy a progeszteront szedő anyukák gyermekei nagyobb arányban szoptak fél évesen, álltak és jártak egyéves korukban, és 9-10 éves korukra jobb eredményeket mutattak fel a beszédkészség, angol, aritmetika és a kézügyesség terén. Mindkét vizsgált csoport tagjai egyenlő teljesítményt nyújtottak testnevelésből. Az antenatális progeszteron kezelésben részesült anyák egyike sem tapasztalt toxémiát terhessége folyamán, míg a kontrollcsoport több mint a fele toxémiát tapasztalt.

A természetes progeszteron krém nemcsak biztonságos, de egyenesen javallott az egész terhesség folyamán: a fogamzástól a szülésig; elsődleges alkalmazási területei: a has (altest – abdomen), mellek, a hát alsó, illetve a comb felső része (ahol a bőr megnyúlása ellen is hat). A terhesség első 2 trimesztere (első 6 hónap) alatt használjon átlagban 1/2 – 3/4 teáskanálnyi, az utolsó trimeszterben pedig egy egész teáskanálnyi krémet 2–3-szor naponta. A szülés után egy hónapra felfüggesztett krémhasználatot újra kezdheti 1/4 teáskanálnyi adagokkal naponta 2-szer. A természetes progeszteron krém a szülés után gyakran jelentkező gyermekágyi depresszió kezelésére is alkalmas.


A myomával kapcsolatos részt (amit nem ezen tanulmányban, hanem egy myomás oldalon találtam)most nem másolom be ide, mert szerencsére rajtam kívül mást nem érint.

Princzike, köszönöm a lehjetőséget, nagyon drága vagy, de először ezzel a krémmel próbálkoznék (ha valahol megtalálom)+palástfű+barátcserje. Minden ami progeszteron emelő.

Mimi, örülök, hogy jó úton haladtok! Mindent bele!:)

Vernike, Neked is köszönöm a biztatást. Sajnos a myomák nem szoktak felszívódni. Azok a cysták lehetnek, amiről Te írsz. De csökkenteni meg lehet próbálni a méretükön.

A dokim szerint inkább csak nőhetnek:( De nem adom fel. A műtét előtt megpróbálkozom ezzel azzal.

Te pedig ne aggódj, minden rendben lesz a babával, hiszen nem is pecsételgetsz! Tessék optimista maradni!
Ölelés

Kép

Kép
luli
 
 


luli hajrá!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Sajna látom nem tul jo dolgok történnek, de szivből sajnálom. Tudom Ranita mit érzel, ezen én is keresztül mentünk apával. Szörnyü volt az a pár hét, honap, mire felfogtam, de az idő begyogyitja a sebeket.
Mi megvártuk a 3 honapot, ugy gondoltam, hogy nem szeretnék ismét ugy járni és 2 honap proba után össze is jött. Neked is ilyen gyorsan sikerüljön!!!!

Én jol vagyok, holnap me4gyek védőnőhöz és nemsoká cukorterhelésre, brrrrr
encike 2
 
 


Sziasztok!

Köszönön tényleg mindenkinek a vigasztaló szavakat és a támogatást, a jó tanácsokat, azoknak is, akik privit írtak :) .
Megpróbálok lassan visszakapcsolódni, nem akarok lelépni, mert tudom, ha lesznek rosszabb napjaim, rátok akkor is számíthatok és muszály, hogy támogassuk egymást.

Látom ezen a dolgon tényleg sokan átestek, olyanok is, akikről én nem is tudtam :( . Itt ahányan vagyunk szinte mindenki másképp vélekedik arról, hogy mikor kellene újra kezdeni a babagyártást. Szívem szerint arra hallgatnék, aki azt mondja, hogy első mensi után, de még nem tudom. Azt megvárom, aztán meglátjuk, hogy érzem. Én sem szeretném ezt soha többé az életbe átéllni, de bízom benne, hogy a szervezetem tudni fogja a dolgát és többet ilyet nem csinál velem.

Ma gondoltam én, jól vagyok, mosás, teregetés, porszívózás, bolt, aztán délre majdnem szétszakadt a hasam, meg a derekam. Vissza kell vennem kicsit a tempóból :( .

Luli!
Sajnálom azt a miómát, jól teszed, hogy elmész másik dokihoz is. De ha úgy látják jónak, szerintem ne halogasd sokáig a műtétet. Persze próbálj ki gyógynövényt is, de ha nem segít, ne várj sokáig, nehogy elkezdjen nőni.

Mimi!
Remélem apával rendeződnek a dolgok és a pszichológus tud segíteni Nektek!

Nita!
Nálad mi történt???

Nyanya!
Sajnálom azt a h**** pirit, de majd legközelebb. Sikerülni fog!!! Nem feladni!!!

Kismamik pedig nem aggódni :!: :!: :!: Azt hiszem én vagyok itt az élő példa, ha baj van, akkor annak van jele. Ugyhogy ne agyaljatok ilyenen.

Bocsánat, ha valakinek nem írtam, de próbálok majd tényleg jönni és követni az eseményeket.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


ranita:nekem januárba a 12.hétbe meghalt a babám....ez pénteki napon derűlt ki.az orvsom azt mondta hétfőn megműt...mondtam jo.....már péntek este voltak fájásim....de fájdalomcsillapítóra elmult........majd szombat éjjel ismét kezdtek fájásaim lenni......sokáig fájtam...majd keresztbe tettem a lábam és utána éreztem egy nagy pukanást majd elfolyt a magzatvizem......rohantam a wc-re ott elkezdett ömleni belőlem a v..r meg magzatvíz és minden egyébb......utána gyorsan bementem a szobába szolni a páromnak...elmontam mi van és hívta azonal a mentőket!!!!!!
akik 30 perc mulva értek ki én addig a toaletten ültem.....közbe piszkosul fájtam......közbe felhívtam az akkori dokimat...azt mondta akorházba találkozunk.....majd megérkezett a mentő......elindultunk......utközbe meg kellett állni mert rosszul lettem a vérveszteségtől....
a korházba beérve felvetek az osztályra.....kértem fájdalomcsillapítot.....nagynehezen adtak.../ugy voltam vele hogy a semmiért nem akarok szenvedni/
Majd oránként jött eg yorvos megnézte mennyiyre vérzek.látták hogy nagyon.de nem mondtak semmit..../1 alatatóorvos volt az egész korházba/...... :? azt mondták reggel 6 ora fele hogy 8-kor megműtenek.....de telt mult az idő nem jött senki.nekem már székelési ingerem volt....elmentem toalettre és éreztem hogy jön a baba.....gyorsan feláltam és szoltam anyuéknak hogy hívjanak valakit mert a wc-n fogok megszűlni......de mondták hát most nem tud jönni senki...../kössz/......aztán apu nagyon begurult és lerángatta az orvost.....végül vasárnap fél 1-kor végetért a szenvedésem........olyan kimerűlt voltam a sok vérveszteségtől hányingerem volt mert 2 napja nem ettem.ittam......ja a műtét előt az orovsom benyögte hogy ő nem jön be az ut miatt.....gyűlölöm a mai napig ezért......ráadásul a baba 3-4 napja halott volt...hullamérgezést is kaphattam volna de ő még várni is akart........
szóval ez a januári történetem a májusi már nem volt ilyen rossz ...az inkább csak lelkileg......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


úristen Nita, ez borzasztó, amin keresztülmentél :cry:
nagyon sajnálom...
mimilee
 
 


mimile hát nem volt könnyű az tuti.élni se akartam.....nem is hagytak egyedűl nehogy hülyeséget csinájak.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska :shock: :cry: ez borzasztó lehetett...Úr Isten, nem csodálom, hogy így gondoltad. Szegénykém.

Kép
kissedi
 
 


mostmár lassan 1 év elteltével könnyebb.....és várom hogy az angyalkáim küldjenek egy kistesót máténak!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Úgy lesz Nita.Ölellek

Kép
kissedi
 
 


:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Jézusom, Nita. Teljesen kirázott a hideg. Egyszerűen le vagyok döbbenve. És az ilyen orvosnak mondja magát???? Amikor ez kiderült, abban a szent pillanatban kórház, műtő, nem hogy még menj haza. Az eszem megáll.
És akkor jól értem májusban volt még egy vetélésed? Az hányadik hétben volt? És kiderült bármelyiknél is esetleg valami ok?
Ne haragudj ám, hogy kérdezgetlek, ha rossz róla beszélni, persze nem kell.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


ranita már tudok rola beszélni.....
a januári babát most tudtuk meg nemrég pár honapja hogy 3 vírusom volt amitől az egészséges baánk meghalt....
a májusi baba meg az uj dokim szerint hamar jött./3 honapra rá/ ő felszívódott az 5 .hétbe.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jaj csajok csak gyorsan bekukk tanácsért,be vagyok parázva mert tegnap meg ma reggel mintha valami vízszerű folyt volna belőlem,de nem fáj semmim,nem vérzek nem barnázok,csak ez....mitől lehet?menjek dokihoz?lehet magzatvíz és elmegy a baba???FÉLEK

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernike ne mondj már butaságot......az "csak" sima folyás.ha nem fáj semmid jolérzed magad akkor ne stresszeld magad feleslegesen...nem jo se neked se a babának.nyugi!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi,de annyira parázós vagyok......nem tudom mi a természetes és mi nem....tudom,hogy nem jó neki sem és nekem se.....de hát első baba és gőzöm sincs minek,hogy kellene lennie...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


És pont ezek a hetek amiket ti is írtatok,hogy elment a manó....

Vernike

Kép
vernike25
 
 


semmi baj.....de ne legyél ilyen parás mert akor tényleg baj lesz,tapasztalatbol mondom......Máténál /akkor még nem volt net/azt se tudtam hogy baj lehet e.....nem is tudtam olyat hogy vetélés vagy bármi baj........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vernike: amiről írsz olyan nekem is volt, és van egy rosz hírem...ez azóta is van. A folyás mennyisége terhességkor megnő, és akár higulhat is. Ezt miután a csodakönyvemben is olvastam a nődokim is megerősítette. És közölte, hogy erre véig számíthatok. Elég kellemetlen, de meg lehet oldani...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?