Új privát üzeneted érkezett!

Ranita nagyon,nagyon szorítok!!!!! remélem minden rendben lesz.

Kép
kissedi
 
 


Judy!
Jódozott vizet bármelyik gyógyszertárban kaphatsz elvileg. Én a Jódaqua nevűt vettem meg, 1169 Ft volt, állítólag nagyon jó. Leírom, mit olvastam rajta:
Sóshartyánban (Nógrád megye) feltárt forráskút őstengeri eredetű vize világviszonylatban egyedülálló ásványi összetétele és kiemelkedően magas jódtartalma miatt gyógyászatban eredményesen hasznosítható természeti kincs. STB, STB...

Állítólag ez az egyik legjobb. Én megvettem, de nem merem használni. Állítólag a hormonokat megkeverheti. Nem tudom... Te miért akarod szedni? Az az igazság, hogy én szedem a Gravidát és állítólag van benne olyan mennyiség ami megfelelő. Szerinted lehet ezt túladagolni?
bikfy
 
 


a vitamint is lehet tuladagolni...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Nita!
Úgy gondoltam, hogy a jódot lehet-e túladagolni? Merthogy ugye a zsírban oldódó vitaminokat lehet. A vízben oldódóakat azért nem, mert ezeket kipisiled, ha többet vettél be.
bikfy
 
 


Jó éjszakát Mindenkinek!
bikfy
 
 


a jódot nem tudom...bocsi hogy nem figyeltem.kisé szétszort vagyok....szegény máténak 39 fokos láza van.....így kell anyumékhoz vinni mert sajna nekem tanfolyamra kell menjek......bár ha nem megy le a láza leszarom a tanfolyamot.....a gyerekem fontosabb....
jó éjt... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt csajok!

Van valami híretek Ranitáról? Szgénykém, ez olyan kiborító lehet ami vele történik. Annyira együttérzek vele...és olyan idegesítő, hogy nem tudok semmit tenni.

:cry: :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!

Ma még nincs hírem Ranitáról, kicsit később érdeklődöm nála. Ha megtudok valamit, írok.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Írtam Anitának. Ma szerencsére még nem vérzett. A hétfői vizsgálattól függ minden. De olyan messze van még a hétfő. :(

Írtam, hogy mindenki szorít nekik!

Küldök most neki egy lóherét, remélem szerencsét hoz nekik!

Kép

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Bocsi, most nem írok másnak. Nagyon fáj szúr az oldalam. Lehet a baba rosszul fekszik. Már reggel így keltem fel. Persze Kendével egyedül vagyok és hát nem nagyon tudok pihizni. Pedig mikor fekszem akkor jobb. Már 3. napja full egyedül vagyok a kölyökkel és holnap is megy apa melózni. Tegnap még éjszakás is volt. Na mindegy. Nem panaszkodom. Örüljek, hogy babás vagyok. :)
Remélem holnap jobban leszek és rendesen visszaolvasok.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Mindjárt indulunk a férjemmel színházba, csak azért jöttem, hogy megkérdezzem, tudtok-e valamit Ranitáról, illetve érdekelne az is, hogy Nita kisfia jobban van-e? Mindenkinek jobbulást, később ha tudok jelentkezek. Puszi: Bikfy
bikfy
 
 


Sziasztok! Én is annyit tudok mint Virág. Nekem ennyit írt:

"Elmúlt a vérzés. De még egy nyomorult uh-ot se bírnak csinálni. A bizonytalanságtól vagyok kész. Aranyosak vagytok, puszilok mindenkit."

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Jó reggelt

Valahogy ezena hétvégén mindenki nagyon elhallgatott....
Hol vagytok? :o

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi nagyon szép a vonalzód, és nagyon szép nevet választottatok. gratula
Ranita remélem már jól vagytok és hamarosan jöhetsz haza a kórházból. puszi neked és szorítok.
Nita kisfiad hogy van?
Bikfy milyen volt a színház? mit néztetek?

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Sajna nincs sok időm ismét, igy csak ezt az oldalt olvastam el, de mi történt Ranitával?????

Nita!
Máté hogy van?

Bocsi, de most csak ennyi időm van, ha tudok jövök.
encike 2
 
 


sziasztok!
szegény mátékám beteg....lázas és köhög.....holnap doki...... :cry:
ranita drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita mihamarabbi gyógyulást Máténak :roll:

Annyit gondolok Ranitára :roll: Vajon mi lehet vele? Holnap nagyon fogok neki szorítani, hogy minden rendben legyen.

Bikfy mesélj milyen volt a színház? Mit néztetek meg?

Pingi tényleg nagyon aranyos a vonalzód :lol: És a név is szép :lol:

Virág ma remélem megkaptad a várvavárt pihit. Nem lehet könnyű neked... :roll:

Nálam még mindig semmi piri ügyben. :roll: Drukkoljatok csajok...

Jó éjt mindenkinek

Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok!

Ranita írta: "Éjszaka meg reggel véreztem sajnos, most meg a barnázás. Már kibőgtem a szemem. Holnap de uh, hát nagyon félek."

Nyanya! Továbbra is drukkhegyek! Mikor tesztelsz?

Nita! Jobbulást Máténak!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!!

Ranita, sokat gondolok Rád! Szorítok!

Nita, Máténak jobbulást! Szegénykém!

Nyanya, ez nekem nagyon babagyanús!!! :lol: Mikor tesztelsz?

Nekem hálistennek úgy tűnik mégiscsak volt Pém. Volt tojásfehérje is, csak később és kevesebb mint máskor. De a hőm is felment úgy tűnik. És ha mindenigaz el is kaptuk. :) De majd kiderül. Most istentelenül szurkál a bal oldalam. Mintha a petefészkem lenne. De már pén túl vagyok.

Kérdeznák egy lehet, hogy hülyeséget. Tegnapelőtt volt PÉ (ha mindenigaz). Ma megyek rákszűrésre. A rákszűrés nem tehet kárt esetleg a megtermékenyült?? petesejtben?????? Lehet hogy hülyeség, de azért megkérdem. Nem tudom ilyenkor hol tanyázik, nehogy véletlenül a kenettel kiszedjék nekem. Vagy ez badarság?

Kép

Kép
luli
 
 


RANITA!!! Nagyon-nagyon gondolok Rád, remélem minden rendben lesz! Ezerrel szorítok Értetek!

Nita, hogy van a kisfiad? Ugye már nem beteg?

Luli!! Jók a jelek, és remélem, hogy tényleg sikerült most Nektek! A kérdésedre sajnos nem tudom a választ, de tényleg jó kérdés... vizsgálatig remélem kapsz rá megnyugtató választ.

Nyanya, Te gyanús vagy..... mikor tesztelsz?

Lányok, köszönöm szépen a jódos víz ügyében a válaszokat!!! Szóval úgy hallottátod, hogy megzavarhatja a hormonokat? Mert akkor semmiképpen nem szedném..... pedig jókat hallottam róla. Az Elevtiből van még pár szemem, mert azt szedtem, akkor utána inkább váltsak Gravidára, mert abban van jód?? Előre is köszi.

Ha híretek van Ranitáról, jelezzetek!

Kép
judi79
 
 


Sziasztok!

Nem voltam, mert családilag betegek voltunk mindannyian egy hete. A felnőttek már meggyógyultak, de a gyerekek még taknyosak és köhögnek. (Ipari mennyiségű taknyot termeltünk az egy hét alatt... :? )

Ranita,
jaj, nagyon drukkolok a mai uh-hoz!!!

Nyanya,
nem tesztelsz? Olyan kiváncsi vagyok! Drukkolok!

Most ennyi voltam, bocs.

E.
euonymus
 
 


Luli,
a rákszűrés egyáltalán nem tehet kárt a petesejtben, ami ilyenkor a petefészekből vándorol éppen lefelé a petevezetőn, a rákszűrés meg éppenhogycsak a méhnyak szájánál történik, onnan dörzsölnek le pár sejtet. Van doki, aki akkor csinál rákszűrést, amikor kiderül, hogy terhes az anyuka (mások ilyenkor nem bolygatják inkább a méhszájat).
E.
euonymus
 
 


Luli!
Egyetértek Euonymus-szal, sok doki akkor csinál rákszűrést, amikor kiderül, hogy terhes az illető. Szóval nem tehet kárt a megtermékenyült petesejtben.


Judy!
Én nem állítom, hogy biztos megbojgatja a hormonjaidat a jódozott víz, de megzavarhatja, mivel nem tudod, hogy neked abból mennyit kell innod. Viszont a túladagolás mint mindennél, nyilván a jód esetében sem tesz jót. Én ezért nem ittam belőle 1 mg-ot sem. Viszont a Gravida azért jó, mert tartalmaz jódot, méghozzá kálium-jodát formájában, ami a jobb felszívódást biztosítja. És biztos nem tudod túladagolni, ha napi 1 bogyót beszedsz belőle. Magyar termék, magyar kismamiknak kifejlesztve. Én ezt eszem és meg vagyok vele elégedve. Amióta szedem, még egyszer sem voltam beteg, pedig már mindenki kidőlt mellőlem. A gyerekek pedig ugye állandóan köhögnek, tüsszögnek a környezetemben. Szóval szerintem jó, de hát mindenki maga tudja.
bikfy
 
 


Ranita!
Nagyon drukkolok neked, de most már tényleg az lenne a legjobb, ha biztosat tudnál. A bizonytalanság ezerszer rosszabb, mint a biztos rossz. Remélem, jól végződik a történeted, te erős lány vagy. Sok erőt kívánok a mai napra, gondolok majd rád. Nem tudok mást küldeni, mint egy bíztató mosolyt: :wink: Sok szerencsét!!!
bikfy
 
 


Nyanya, Kissedi!
Hát a színházat ne firtassuk inkább! Nálam megütötte a minősíthetetlenül unalmas kategóriát. Azt hiszem a férjemnél is, mert az első 10 perc után heves könyörgésbe kezdett, hogy lépjünk le. De végigültük, már csak bosszúból is. :twisted: Az uram ugyanis előző nap fiúbuliban volt, ahonnan csak hajnalban talált haza. :evil: Én sz...rrá idegeskedtem magam. Ő persze ott szervezte le, hogy megnézzük ezt a színdarabot. Majd legközelebb meggondolja, kinek mit ígér. :P
bikfy
 
 


Kislányok!
Sehol senki? Nem azért, jól elbeszélgetek magamban, na de azért mégis... :shock:
bikfy
 
 


Sziasztok! Ranita gondolok rátok! remélem minden ok.
Bikfy hát akkor jó volt a színház :lol:
Én épp szenvedek. fogászaton voltam és ideiglenesen tömött, szerdán megint megyek. Most kezd kimenni az injekció hatása, de nagyon fáj. Hát még rosszabb mint volt. Mi lesz így .... :twisted:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a nődokitól. Van egy több mint 5 cmes myomam a méh falán. Nagyon rossz helyen.

A doki szerint meg kell műteni. De a műtétnek (igan kis százaláékban, de akkor is!!!) meg van a kockázata, hogy kiveszik a méhemet.

Csajok nagyon félek!!!!!!!! A doki szerint emellett a hüvelyi szülés kizárt. És nagy a valószínűsége hogy nőni is fog. És ha nő nagyobb baj lehet.

De balahalnék, ha kivennék a méhemet. Teljesen kész vagyok. :( :(

Bocsi, hogy önző módon csak magamról!

Kép

Kép
luli
 
 


LULI! Jaj, te drága, ez nem a legjobb hír, amit doki mondhat, de biztos, hogy semmi komolyabb baj nem lesz. Biztos nem kell kivenni a méhedet, ne is gondolj erre légyszíves!! Mit mond a doki, csak műtéttel lehetséges a mióma eltávolítása, esetleg gyógyszeresen vagy valami lézerrel ez nem működhet?
Figyelj, mesélek egy storit. Egy ismerősöm teherbe esett idén tavasszal, és a korai ultrahangvizsgálatokon megállapították, hogy a bébi mellett miómája is van. A bébi és a mióma együtt nőtt, neki is olyasmit mondtak mint Neked. Megszületett a bébi egészségesen a 9. hónapban - igaz programozott császárral, de ez legyen a legnagyobb baj -, és mellette kivették a miómát, de megmaradt a méhe. Ezt csak azért meséltem el, hogy próbáljalak valahogy pozitív gondolatok irányába terelni. Biztos műthető vagy anélkül, hogy komolyabb gond lenne. Ha viszont műteni kell, mert az a rondaság esetleg növekedésnek indul, akkor ne halogassad! Tessék mielőbb túllenni rajta és nem a legrosszabbra gondolni!!! Sok-sok erőt küldök Neked!!!

Kép
judi79
 
 


Sziasztok!

Luli ez nem túl jó hír :( De csatlakozom Judihoz, szerintem is az a legjobb, ha minél előbb kiveteted. Az csak rosszabb lesz, ha ott nődögél. De azért én rákérdeznék a dokinál, hogy tényleg csak műtétileg lehet e kezelni.
Ill. én is mesélek egy storit. Anyukámnak egy pár éve szintén volt myomája és hónapokon kereszül mindenféle hormon gyógyszereket írtak neki fel rá, de semmi nem használt. Neki is a műtétet javasolta a doki, amikor egy barátnője tanácsára elkezdett szedni egy aloe verás készítményt és egy hónapon belül elmúlt neki. Természetesen nem akarlak semmire sem rábeszélni, csak én is azt szeretném kihangsúlyozni, hogy kicsit pozitívabban lásd a dolgokat. Szerintem egy kérdést megér a dokinál. Bár mondjuk anyu csak úgy elkezdte szedni.
Minden esetre kitartás neked. :lol:

Euo jobbulást nektek :D

Ranita mi újság veled?????
Csajok ha tudtok valamit róla írjatok!

Én azt hiszem ma du. veszek egy tesztet...De várnom kellene vele holnap reggelig :roll: Nem tudom sikerülni fog e, mert már teljesen kész vagyok :roll:

Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok!

Ranitáról még semmi hír.Egyenlőre nem merem zargatni, h mi lehet vele. Amint jelentkezik, jövök.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Lányok, bocs megint egy kérdés, mindig valami kínom van. Iszonyat elkezdett fájni a torkom ma délután, mit szedhetek rá, így pozi teszt után? Torokfájás, nátha, esetleg láz esetén mi szedhető ilyenkor? Köszönöm előre is a tanácsokat.

Nyanya, hajrá teszt!!!

Judi

Kép
judi79
 
 


Sziasztok!

Csak nagyjából futottam át a sorokat.
Nekem még mindig fáj a jobb oldalam. Apa meg végigmelózta a 7végét, és a kölyökkel is egyedül voltam. Nagyon nehéz gyerek mellett, ha fáj valamid és nem bírsz mozdulni se. :(

Ranitáról sajna nincsenek jó híreim. Kép Kép Kép

Nyanya: mizu??? Teszt????? Sajna tegnap is melózott apa, de ma itthon van. Kicsit pihiztem is. :)

Irdab: még nem is gratuláltam a 8,4 mm petezsákhoz! Szuper!!!

Nita: Máté hogy van?

Luli: a rákszűréssel nem tudják a megtermékenyített petesejtet kiszedni!!! A megtermékenyülés a petevezetőbe történik meg. Kb egy hét mire a méhbe ér, és ott szépen beágyazza magát. A rákszűrés alkalmával a méhnyakról vesznek mintát (kenetet). Nem nyúlnak fel a méhedig!!! Nekem 7 hetes volt a pötty mikor rákszűrést csinált a doki és semmi baja nem lett a babónak!
A miómát kikapják hamar, és nem fogják kivenni a méhed!!! Ne gondolj egyből a legrosszabbra. (Tudom könnyű innen dumálni..)

Judi: nem értem mihez akarsz plusz jódot. Ha nagyon akarsz akkor használj jódozott sót a kaják főzésénél. Szerintem fölösleges a vitamin mellé még + inni is jódot.
Torokfájásra: Homeogene homeopátiás bogyó.
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... ory_id=151 Itt kereshetsz mindenféle szert, mindenféle betegségre. De ha esetleg lázas is lenne akkor nyugodtan szedhetsz rubophent!

Euo: jobbulást nektek!

Edi: fogorvos: jájjj részvétem.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Köszönöm csajok! Olyan aranyosak vagytok!

Nyanya, rákérdeznél, hogy milyen aloes cucc volt amit szedett anyukád? Bármi természetes dolgot kipróbálnék, ami nem árthat.

Judi, nem tudod mekkora volt a lánynak a miomaja, mikro észrevették? Én is ezt a megoldást választanám. Márminthogy azt mondta a doki, hogyha nem veszik ki, akkor csak császár. Ezt nem is bánnám, csak félek, hogy a babával együtt úgy nő majd a myoma, hogy kárt tesz a babában, vagy a méhemet is ki kell venni vele együtt.
Szóval megyek még másik dokihoz is, több szem, többet lát alapon. De addig is kipróbálnám ezt az oles dolgot!

Köszönöm mégegyszer!

Nyanya, ennek pozitívnak kell lennnie! Szorítok!

Anita, remélem minden oké!

Eou! Jobbulást Nektek is!

Kép

Kép
luli
 
 


Virág mi van Ranitával? :cry: szegénykém :cry:
Luli nekem egy is van egy ismerősöm akinek mióma volt a baba mellett, de már csak mikor terhes volt akkor vették észre. neki is nőtt a babával együtt. Hamarabb megszületett a pici császárral, de azóta sincs semmi baja, sőt azóta még egy fiuk született.
úgyhogy szerintem is fel a fejjel (gondolom nehéz, nekem is az lenne), és próbáld meg azt az aloás szert. sztem jók.
Ha meg mindenféleképp műteni kell, akkor minnél hamarabb. szorítok. puszikállak.
Euo én is jobbulást kívánok neked.
Nyanya várjuk a pozitív tesztet!!!!!!!! :wink:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok Lányok!

CSak egy gyors bekukkra jöttem, mert most az egész életem egy nagy rohanás.

Kivel mi újság van?

Ranita?
Mi a helyzet? Doki mit mond?

Remélem a kismamáink is mind jól vannak :)

A többieknek meg mennek a pozi energiák :) Remélem Karácsonyig mindenki bebabásodik :)

Rólam röviden csak annyit, hogy doki pirulákra és jó kis diétára fogott. Dec. 8-án megyek a diatetikushoz, hogy elmondjon minden okosságot. Egyenlőre csak annyit tudok, hogy napi 5x-i étkezés. Reggelire 20 g, tízóraira 20g, ebédre 50g, uzsira 20g és vacsira 40g szénhidrátot iktathatok be az étkezéseimbe.
Ez elég keményen hangzik. Ma direkt megnéztem a ropis zacsin, hogy hány gramm. Hát elkeseredtem. 45g :cry:

Majd még jövök és visszaolvaslak titeket :)

Addig is hatalmas puszi mindenkinek :)

Kép

Kép
princzike
 
 


sziasztok!
Máté nagyon picit van jobban...annyi hogy egyenlőre nem lázas...de még csúnyán köhög.....4 féle gyógyszer szed kb.... :roll:
ranita kezem lábam csuriba értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


[quote="kisvirág_30"]S írta:kisvirág_30ziasztok!

Ranitáról sajna nincsenek jó híreim. Kép Kép Kép




Ezt írtam délután! Azt hiszem egyértelmű mi a helyzet velük. Kép

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


jaj istenem :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Na most szégyellem magam. A saját nyomorúságom miatt, csak átfutottam a híreket és abból amit írtál Kisvirág, csak az tudatosult bennem, hogy nincs híred. Közben meg nincs jó híred...Hát igen, ez sajnos így egyértelmű.
Jajj, Anita, kérlek légy erős! Itt vagyunk Veled! Sokat gondolok Rád!
Remélem hamarosan felépülsz testileg és lelkileg is. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
luli
 
 


ranita millio puszit küldök neked!!!!!!!!!!!és sok ölelést!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ja és kisvirág! Köszönöm az infókat a rákszűrésről és myomáról.
Hát az igazság az, hogy ha 1% esély is van rá, hogy a méhemet ki kell venni, akkor csak legvégső esetben vállalom a műtétet. Mert ha lenne már egy babánk, akkor könnyebben belemennék. Nekem még a 0,001% is soknak tűnik most. :(

Kép

Kép
luli
 
 


luli az az 1% nagyon kevés....ne félj nem veszik ki a méhed!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jaaaaj Ranita rettenetesen sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem is tudom, mit mondjak :oops:
Azt kívánom, hogy minél hamaram legyél túl rajta, hogy aztán újult erővel vághassatok neki a dolognak.

Luli beszéltem anyuval az aloés cuccról.
Aloe berry gél a neve. Forever living products a gyártó cég neve. Azt mondja nem tudja, hogy lehet e ezt boltban kapni, ő egy barátnőjén keresztül rendelte. De talán természet gyógyászati boltokban nézz utána. Amerikai a termék és csak természetes anyagok vannak benne. Állítólag immunerősítő, meg tisztító hatású stb. Ilyen kis kannás a kiszerelése. Amit anyu szedett, az egy picit ízesített, de van valami sárga kannás is, az totál rossz ízű, viszont abban van a legtöbb aloe vera és így hatóanyag is. Az ára olyan 6000 Ft körül van, de ezt pontosan nem tudja.

Az értem való drukkolást akár abba is hagyhatjátok, mert negatívat teszteltem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Úgy látszik a mai nap nem éppen jó hírekben gazdag...

Kép
nyanya77
 
 


nyanya sajnálom a nega tesztet......majd a köv honapba sikerűl!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nem írtam, m pont akkor érdeklődtem Ranitánál amikor Virág is írt. nagyon sajnálom szegényt. :cry: :cry: :cry:

Luli! Nyugi, tuti nem kell kivenni a méhed! De az ilyen műtéten jobb előbb túllenni, m sokáig halogatni.de remélem nálad is beválik ez az aloe vera gél és nem is lesz szükség semmiféle műtétre! (a sárgának kegyetlen keserű íze van) a minden igaz valami aloe vera italt a rossmannban is lehet kapni. Azt nem tudom h az is jó-e.

Nita! Jó h jobban van Máté!

Nyanya! :( :( :( Mennyit is késik? Lehet még belőle pozitív, ugye?

Princzike! Nem hangzik túl jól, de a saját egészséged érdekében ki fogod bírni!!! És hamarosan jöhet is a baba!

Judi! Mézes tea, hársfatea, kamillatea...(nekem ezt kellett annó)

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


pruci és te hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita! Köszönöm kérdésed, megvagyok. Holnap viszem Petrát szemészetre, m kancsal gyanús. Félek h mit fognak mondani (apjának is volt gond a szemével, én rejtett kancsal vagyok...). Jövő héten meg oltás.
Ezeket leszámítva bízom benne, h talán most sikerült. Bár lassan a feladás szélén vagyok, és komolyan elgondolkodtam az örökbefogadáson, de a párom hallani sem akar róla.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


jol teszi a párod hogy nem akar az örökbefogadásról ........lesz spontán kistesó....csak sajnos nem megy az egyik pillanatról a másikra....legalábbis azoknak akik szeretnének babát!!!! :(
drukk holnapra hoyg ne mondjanak roszat!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi a drukkot!
Remélem h hamarosan sikerül spontán. Bár ez még csak a 4. hónap, de akkor is néha olyan elkeserítő tud lenni. És tudom, befoghatom, m nekem már van egy és hányan vannak akiknek még nincs egy sem, pedig évek óta próbálkoznak. Csak ez a várakozás szörnyű.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?