Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!!
Borcsa azt hiszem kissé keményen fogalmaztál:-((((Én ugyan nem ismerem ezt a hölgyet aki ajánlotta a könyvét itt a topikban,de szerintem nics okunk nem meg hallgatni!!A dolgok másik fele pedig én kedvelek mindenkit akikkel itt kötöttem barátságot,de nem hiszem hogy ez feljogositana arra hogy kinevezzem ezt személyes topiknak:-))).Pontosan azért született gondolom valamikor hogy ismerkedjünk,segitsünk egymásnak!!-Sajnálom,de ez most igy jött ki,ahogy te szókimondó vagy én belőlem is kikivánkoztak ezek a dolgok!Mert szerintem ezzel az erővel ezután hogy vehetné akár más is a bátorságot hogy ide akarjon irni,ha azt érzi hogy ellenségesen fogadják:-((Ismétlem nem ismerem a hölgyet de nem tett ő azzal rosszat hogy beajánlotta a könyvét,valószinűleg én sem veszem majd meg,de ettől még szerintem nem kell udvariatlannak lennünk!
Na most lépek üdv. mindenkinek evetke
evetke
 
 


Sziasztok!
Evetkém, Borcsa szvsz arra gondolt, hogy Kira beírt pl a Sasha, Áfonya Réka babája és hasonló, "személyes" topikokba, mert ott tényleg furi egy ilyen beírás, ahol az adott család képei szoktak szerepelni és csak az ismerősök kuksizzák meg. Másrészt meg elég lett volna, ha Kira beírja a hirdetését valahol a Keres-Kínálban, így viszont az elmúlt naponban mindenhol az ő neve szerepel, és ez egyrészt felesleges, másrészt pl a modemmel megnöveli a letöltési időt. Kép De tudom, Te pl nem elmúlt naponnal keresel, ezért ez fel sem tűnhetett. Ráadásul aranyos toleráns vagy. De ez a Kira sok mindenkinek szemet szúrt valóban.
Kati, szerintem az integrált ovinál az a kérdés, hogy milyen arányban integrálja a fogyatékkal élőket. Ahogy Cili írta. Talán 10% még elmegy, de különben nem marad idő a "normál" gyerkőcökre. Szerintem sincs messze a 24-sel tőletek az ovi, csak mi pl gyalog szeretünk járni. De tényleg, régen nagyon jó kis ovi volt, mindenki szerette.
Borcsa, vicces, amit a bölcsiről írtál! Na akkor most figyelj: Gellért 19 hónapos korától járt, és NEM és NEM lett szobatiszta, csak abban az 1 hónapban, amit a mandulaműtétje miatt itthon kellett töltenie. Kép A bölcsisnénik nem veszik le addig róluk a pelust, amíg nem megbízhatóan szobatiszták. Ők még nálunk is kényelmesebbek. Viszont az evés terén reménykedhetsz, meg az öltözésben is sokat önállósodnak. Én bölcsipárti vagyok, amennyiben a gyerek nyitott személyiség, igéynli a korabeli társaságot (nagyon). Nézzétek meg, nem veszíthetsz!
Én nagyon szeretem a moldvait, de nem bírok elszabadulni, Janka még nem itthagyható, későn alszik el, és sokszor fel is ébred.
Süti, ma jött 3 nagy levél a freemailre tőled, de ugye nem az ACDsee volt? Mert a mellékletet nem tudtam megnyitni.
Tigrimami, nagy pusszancs nektek is!
Klárus
klara
 
 


Evetke! Klári! Mindenki!

Kíra MINDEN topikba beleírt! Az én foltvarrósomba, a zenebölcsisbe, a RR-be, a szülőszobásba, szóval szó szerint mindegyikbe. És ez az, amit én pofátlanságnak nevezek! Ahogy Klári mondja: bőven elég lett volna az Erről-arrólban nyitnia egyet. De nem. Ő mindenhová feltette volna magát. Na ez a stílus az, amitől én biztos nem venném meg a könyvét. Még akkor se, ha jó, bár (látatlanban) azt hiszem, ez a téma lerágott csont.
foltvarró_cili
 
 

 
 

Magamban maradtam a véleménnyemmel de akkor sem gondolom másképpen!-Én valóban csak ide irok hozzátok igy nem tud szemetszúrni a högy neve még 600 helyen jelölve.-ez van!
Klárus valószinűleg mi is fogunk majd bölcsizni,de lehet hogy kivárom a mini csoportos ovodát!Nem tudom, Niki járt bölcsibe,rengeteget önállósodott,irta is anno a dadus amikor "kiröpült"-tudjátok én mindent megőrzök:-)))De mostanában elég rosszakat hallok erről a bölcsiről,nem tom majd meglátjuk szept.-ben.De azt hiszem itt ajánlottak nakam egy ovit,májusban elmegyek jelezni hogy oda szeretnénk járni!Hétfőn szülőink lesz találkozunk a tanitónénikkel:-))-nagyon várom mennyire lesz szimpi??
Hu készültök a farsangra ???-Niki minden nap más akar lenni most éppen a menyasszonynál tartunk:-))Pedig már csak 1 hetünk van rá! Na ennyi legyetek jók puszi evi
evetke
 
 


Evetke!
Én nem erre a topikra mondtam, hogy személyes, hanem a személyes topikokra, ahol például Kovács Jánosné bemutatja magát, férjét, gyermekeit. Ez a Kíra minden olyan topikba beírta magát, ahol volt előző napi bejegyzés. És szerintem ez azért durva. Nézd csak meg! Egész másként festett volna a dolog, ha minden olyan topikban reklámoz, ami eleve is így, vagy úgy, de a témával foglalkozik. De akkor sem szóltam volna semmi rosszat, ha mondjuk csak a mi topikunkban találkozok az írásával. De nem így történt, és ez engem nagyon zavar. Akárhol olvasgatna az ember, mindenhol bele ütközöm. Egyébiránt teljesen igazad van abban, amit mondtál, csak engem értettél félre.
...ja most olvasom, hogy Klárus is megmagyarázza. Na igen. Erről van szó.
Klárus, nagyon köszi a bölcsis szavaidat. Márciustól próbát teszünk.
Huh lányok! Ha túl vagytok a farsangon, rakjátok fel ide a maskarás gyerekeitek képét! Majd elmentem. Jó lesz később ötletnek. :o)
borcsa
 
 


Ha akartok maskarákat nézegetni, Zsombi egész csoportja fel van téve a
http://kep.tar.hu/nefelejcs
http://kep.tar.hu/mulatsag
oldalakra (az én fiam Zsombi néven fut)
Vannak benne jó ötletek!
foltvarró_cili
 
 


Evetke!

Csak a biztonság kedvéért, ha nem kapnád meg a levelem: ha akarod Nikinek a tornát, jövő kedd!
foltvarró_cili
 
 


Halihó!
Na most már képben vagyok teljessen!-tanitsatok!!!Tényleng nem lázadni akartam ,csak nekem az jött le hirtelen hogy "harapjuk le az ember fejét" mert jót akart!!:-))))Igy persze egészen másképpen fest a dolog,én nem tudtam hogy vannak saját topikok is!-na hagyjuk a fenébe,nem ér ennyit az egész!Jó kis banda vagyunk mi és pont!!Most megyek mert a gyerekeim szétáznak a kádban!-de örülök hogy igy nap végére nem csináltam teljessen hülyét magambúl,de legalább tudjátok hogy van igazságérzetem:-))))puszi evi
UI:a torna érdekel megnézzük aztán majd eldönti a lány
evetke
 
 


Sziasztok!

Kíra hozzászólásán már meg sem lepődöm, mert pont most láttam egy apróhirdetéses honlapon, hogy simán beírt egy "hajat veszek" illető a babahordozók és a kismamaruhák közé Kép Így kell élelmesnek lenni, végül is jól csinálja, csak tényleg kitol a modemesekkel!

Képzeljétek ma Alexa pelenkázója fölé lógattam egy szélharangot és a kiscsaj úgy megmarkolta, hogy egy ideig csak azt rángatta! Kép

Amúgy megint megéreztünk valamelyik nap a havat, tényleg egy barométer.

Na megyek, mert megint kajás, pedig még annyi mindent írnék. Ja és tudjuk mondani, hogy : "gaga gigi és eje" Kép

Puszi
Tigrimami
tigribigri
 
 


Sziasztok!
Azt hiszem, nem csak Alexa "érzékeny" az időjárásra... Hétfőn voltam dokinál, szépen elkezdtem tágulni, már érezte a kicsi buksiját. Mára már úgy rendelt vissza, hogy nem vagyok-e babonás, mit szólnék ha péntek 13-án születne stb stb. Erre délelőtt megállapították, hogy esze ágában sincs kijönni a bébinek, és teljesen "felkúszott" nem lehet rendesen kitapintani ....
betty77
 
 


Utólag is Boldog Szülcsit Kívánok/unk minden ünnepeltnek :-)))
betty77
 
 


Halihó!
Tigrikém hát már frankón dumál a kis csajszi:-)))Ügyik vagytok,fog esni hó a hétvégén?:-))Betty te se keseregj gondol eggyet a babuci és még akár ma is világra jöhet:-))-én már azt hittem babázol régen irtál!
Ez most nagyon villám látogatás mert vendégeket várok csak bekukk.ide! Legyetek jók kellemes hétvégét mindenkinek evi
evetke
 
 


Betty! Én szerdán voltam orvosnál (a fiam kiírt szülinapja előtt két héttel). Doki azt mondta, a kicsinek esze ágában sincs kijönni. Erre még azon a héten vasárnap megszületett Bátor. :o)
borcsa
 
 


Sziasztok!Kép
Tegnap megcsináltam a terhességi tesztet és pozitív!!!Kép
Ma bevéreztem, úgyhogy irány a kórház. Azt mondta a telefonba hogy készüljek úgy hogy bent fogok maradni. Hála az égnek hazaengedett, de megkért hogy szigorúan feküdjek és csak WC-re kelljek fel, nem emelhetek és stb. Jövő héten hétfőn Béci elutazik vidékre dolgozni és csak vasárnap jön haza!KépKép
Hogy mit fogunk addig Bencével alkotni azt nem tudom.
Jövő csütörtökön nem megyünk szerintem zenebölcsibe mert inkább a seggemen maradok.
Ne haragudjatok hogy nem emelek ki senkit személyesen de tűzök vissza feküdni mert lassan jön haza a párom és kapok a fenekemre!!!Kép
Mindenkinek sok-sok puszi és vigyázzatok magatokra!

Kati
kfk
 
 


Kati!

Szorítunk (azt hiszem beszélhetek mindannyiunk nevében!)
A zenebölcsibe pedig szigorúan TILOS eljönnöd, amíg a doki bácsi meg nem engedi! És ha majd mégis jöttek, majd én játszom Bencével, te meg csak üldögélsz!
foltvarró_cili
 
 


Kati! Jajj de jó! Nagyon szorítok! :o)
borcsa
 
 


Na megint valami újról számolok be az érdeklődőknek:
Semmilyen kézimunkához nem értek, de nagyon szeretnék. Ma elmentem egy úgynevezett asszonyklubba, ahol az asszonyok egymásnak tanítgatják a technikákat, és persze közben cseverésznek. Friss klubról van szó, egyellőre csak öten vannak, velem együtt hatan.
Pestújhelyi Közösségi Ház: XV. kerület, Szűcs István utca 45., Péntekenként 17-20 óráig
Nincs beléptidíj, vagy ilyesmi!
Szóval gondoltam hátha érdekel valakit.
borcsa
 
 


Kati Kép GRATULÁLOK!!! Pihenni, pihenni, pihenni!!!

Puszi
Tigri
tigribigri
 
 


Néptánc klub:
Népi játék és néptánc tanítás élő zenével óvodásoknak és kisiskolásoknak. Minden szerdán 17-18 óráig. (vannak kisebbek is)
Pestújhelyi Közösségi Ház, Szűcs István utca 45.
borcsa
 
 


Hurrá!!!!!-és még csak rám se sikitasz msn-en??!!!!Gratulálok Kati!!-nagyon vigyázz magadra,és pihenj sokat!!!
Mindenkit üdvözlök,de igazából csak a Bálintokat jöttem most megköszönteni!!Kicsit nyügis vagyok,nincs gond minden okk csak valami fölös feszültség bujkál bennem ugy érzem:-((
Szóval isten éltesse drága anyukák a kisfiaitokat!-van pár Bálintunk ugy emlékszem:-))))Pusza mindenkinek legyetek jók!
Borcsa ha okosságot tanulsz majd add le a drótot:-)))
sziasztok
ui:ja és Boldog Valentin napot:-)))))!!
evi
evetke
 
 


Sziasztok!
Kati!!! Drukk megy ezerrel! Nagyon vigyázz magadra! De hogy fogsz Bence mellett pihizni, ha csak ketten lesztek otthon? Olvassatok sok mesekönyvet!
Evetke, én eddig csak a férjuramról tudtam mint Bálintról a topikban. Lemaradtam valamiről? Az ő nevében köszi. Kép Csináltam egy almás tortát, hát szokás szerint béna lett, de az ünnepelt azért megdicsérte. Kép
Borcsa, na ez a néptánc klub érdekel eddig legjobban. Ti voltatok? Ha nem esik a hó, megkuksizzuk.
Voltunk ma Gryllus koncerten (Maszkabál), Gellért nagyon élvezte, előrement "csápolni" egy "haverjával".
Nálunk tegnap volt a farsang, Gellért huszárnak öltözött, de csak minimálisan. Arról inkább nem is teszek fel képet. Nem vagyok kreatív időszakomban sajna.
Betty, érted is izgulunk, már bármikor kopogtathat a babus.
Klárus
klara
 
 


Klárusom drága!-nevetni fogsz de én tényleng a férjedhez társitva köszöntöttem a Bálintokat:-))))-az más tészta hogy a Bencéket is Bálintoknak gondoltam,na most ebből másszak ki valahogy:-))))))Azt hiszem ez tényleng nem hogy nem az én napom,de hetem se:-)))Igyekszem magam összeszedni !-azért szeressetek:-))))pusza evi
evetke
 
 


Hellóka!
Hát még jó, hogy szeretünk drága Evetke! Kép

Borcsa utólag is Isten éltesse a fiacskád, és a Bálint-férjet Kép is Klárus!

Hulla vagyok, most sem tudok sokat írni. Ma volt Alexa először vendégségben, Anyut és a Hugomat voltunk köszönteni. Kiöltöztettem a csajt talpig rózsaszínbe, majd megzabálták olyan husi volt!

A tegnapi nőgyógyászati kontrollon mindent rendben talált a doki. Azt mondta minden tilalmat felold Kép

Betty én azt hittem azért nem írsz, mert már rég babázol! Drukkolok nektek!

Kati ajándék:Kép

Jók legyetek!
Tigri
tigribigri
 
 


Klárus!
Én csak egyszer voltam, mert szerdánként többnyire más elfoglaltságom van. Szerintem nagyon jó volt. Még a hangszereket is bemutatták. Merthogy élőzene van ám! :o)

Evetke! Szeretünk! Kép

Tigri! Mindent bele! Kép

Betty mostmár biztos tényleg babázik?! Kép
borcsa
 
 


Sziasztok!

Búcsúzom egy időre mert ma lemegyünk Anyuékhoz Balcsira. Nem tudnám egyedül ellátni Bencét rendesen, úgyhogy Anyukám segít. Sajnos nem tud feljönni mert ott van Apukám aki beteges és nem lehet ott hagyni. Vasárnap jövünk és majd jelentkezem.
Jók legyetek és nagyon vigyázzatok!!!!!!!!!
Néha azért gondoljatok rám!!Kép

Puszi mindenkinek!!!!

Kati

Nagyon sok boldog Bálint napot!!!!!!!!
kfk
 
 


Kati! :o* Pihenj sokat!
borcsa
 
 


Imádlak titeket!!!!!-jöttem kicsit keseregni mert különben felrobbanok:-(((((
De elmentünk Nikinek cipőt venni fél de. jártuk utána mire a pólusban a Humanikban kaptunk egy gyönyörűt!:-))Hú tök jó idő van gondoltuk sétáljunk eggyet a városligetben..Tele rendőrökkel mert le volt zárva a Forma 1-es mizéria miatt,kb.tölük 50 méterre leparkoltunk.Egy fél órás séta után mentünk is vissza mert fujt azért a szél.És meglepetten vettünk tudomást arról hogy a cipőcskét kilopták,az autót feltörték.:-(((Most ezek után mondjátok hogy ez az én hetem:-((
Az ilyennek száradjon le mind két keze,mert tuti hogy ki lettünk figyelve.Gondolták sétálnak a bolondok gyerekkel akkor dolgozzunk egyet:-((hihetetlen az egészben a tehetetlenség bosszant leginkább.Ez van fel nem köthetem magam:-)))
Katalin édes gondolunk rád sokat majd,de légy nagyon óvatos!!-vigyázz magatokra,és igyekezz vissza hozzánk:-))))
Tigri én nem is értem milyen tilalomra gondolt a doki:-)))??-De hajrá!!!-kistesó program indulhat:-)))
Azt hiszem most elbucsúzom,puszi mindenkinek.További kellemes du.kivánok eviKép
evetke
 
 


Sziasztok lányok!
Mi is itt lakunk,mármint rákospalotán,istvántelek mellett közvetlenKép
Lenne egy "kis" problémám.
Ellopták az autónkat.
Ha netán valaki látta,kérem hívjon vagy írjon,vagy akármi!
Wartburg tourist kombi,törtfehér színű,a rendszáma:EIT-258
Nem volt egy szép darab,de miután többszöri érdeklődésre sem adtuk el egy nemnapsütöttének,hát valaki ellopta.
Igaz ez pont 1hete volt,de hátha látja valaki a környékenKép
Előre is kösziKép


Más!!!
Tudtok jó babadokit javasolni a rákos úi rendelőben?
Ezt us nagyon kösziKép

Ti jártok a baba-mama klubba?

pussz,
mariann
zmariann
 
 


Szia Mariann!
Örülök, hogy itt vagy.
Azt hiszem a Rákos úton van a Vitális Réka. Ő a nővérem kislányának a dokija. Épp tegnap kérdezgettem róla a nővéremet. Rendes és körültekintő doki. Ha valamiről nincs meggyőződve, akkor inkább felülvizsgálatra küldi a gyermeket. Szóval a nővérem meg van elégedve.
A kocsidat sajna nem láttam. Nem lehet, hogy kölykök vitték el egy körre, és most valami árokban hever?
Baba-mama klubba nem járunk, bár már voltunk a kanga kulbban, és pestújhelyen is. A Csokonaiban még nem. Kati járt egy ideig oda, de most friss kismama, és pihennie kell. Úgyhogy ő egy ideig nem lesz itt nálunk.
borcsa
 
 


Sziasztok!

Páskomliget utcai kismama vagyok, most 7 hetes.

Segítséget kérnék tőletek. Kórházat keresek. Tudnátok valamit ajánlani?
Szülész orvos is érdekel.
A nőgyógyászom 11.kerületi, magán praxisba járok hozzá. Szt Imrében dolgozik, de nekem az messze van. Még albérletben jártam hozzá, és nem szívesen cserélem le, mert nagyon jó dokinak találom.

Előre is köszönöm a segítséget: Gyöngyi

KépKép
Kép
moszmota
 
 


Sziasztok! Evetkém, hát így jártatok! Az új cipő! Kép Kép Kép Más is volt az autóban? És most vesztek egy ugyanolyat? Szegény Niki, biztos nagyon szomorú lett.
Kati úgysem olvassa, de ha mégis: nagyon okos dolog volt lemeni anyudékhoz. Vigyázz magatokra!!!
Borcsa, lehet, hogy szerdán megnézzük azt a táncis dolgot. A régi Úttörőházban van, ugye?
Új lányok, sziasztok! Szülészorvost nem tudok ajánlani, mert az enyém is messze van (Margitban). Rákos útról gyerekorvost csak Sigmond Anikót ismerem, de ő még az én dokim volt anno. Nagyon meg voltunk vele elégedve, még biztos ott van, mert nagyon fiatal volt, amikor kicsi voltam.
Mariann, a szüleim a Pázmány P. utcában laknak, a Szerencs utcánál. Talán Te is arrafelé?
Képzeljétek, tegnap a nagypapa megtanította Jankának mondani, hogy cica. Inkább tyitye lett, de sebaj Kép
Pusza, Klárus
klara
 
 


Sziasztok lányok!
Azt hiszem kicsit most nélkülöznötök kell a társaságomat kell pár nap még összeszedem magam!Ma de. a sógorom önkezével véget vetett az életének,csak ülök,bőgök,bögök...és keresem az okokat.Két pici gyereket hagyott maga után és minket akik nem értenek semmit az egészből.
Legyetek jók néha biztos idekuksuzok,csak most nincs se erőm se kedvem semmihez!
Cili a héten csúsztatom a zenebölcsit és a tornát is,majd mesélj azért.Kedves ujak!!-üdv.itt remélem jól érzitek majd magatokat.Én a rákos utra Neszt dr.járok mindkét gyermekemet nála szültem,szeretem nagyon.Mariann sajna kocsit én se láttam:-((
puszi evi
evetke
 
 


Sziasztok!

Evetke őszinte résztvétem! Kép Sajnos semmi vigasztalót nem tudok írni.

Kistesó program?! Kép Várjunk még azzal!

Üdv az "újaknak" és gratulálok a kisbabához!
Autókat nem nagyon szoktam figyelni, nekem egykutya mind, de majd most kinyitom a szemem!
Gyerekorvosunkat Alexa ici-pici kora miatt még csak 2X láttam, de nekem szimpatikus nagyon. Érseki Ildikónak hívják és ő is a Rákos úti rendelőben van. Eddig minden idétlen kérdésemre válaszolt és nem azaz okoskodós típus.
Nőgyogyi: Neszt dokit én is ismerem, jó választás lenne. Rákos úton van még Krammer doktor is, ő is nagyon jó doki (és pasi Kép ), de ő viszont a Szabolcs utcai Klinikához "tartozik", nem a szülőotthonhoz.
Bettynk aki mindenórás kismami a Szunyogh dokihoz jár, róla majd infot szerintem már csak szülés után kaptok. Ugye Betty, vagy még itthon vagy?

Alexát ma vittük csípőszűrésre, minden oké volt vele. De a BKV-s közlekedésről ne is beszéljünk! ÁÁÁ! Nem is tudnám egyedül elvinni az új villamosokkal sehova sem Kép Ráadásul mindig eszembe jut, hogy én még csak a babakocsira figyelek, de mi lesz ha ketten lesznek.

Klárus a tyitye nagyon édes lehet! Jó lenne ha már jó idő lenne és mehetnénk a játszótérre!

Na búcsúzom. Írjatok!
Tigri
tigribigri
 
 


Üdv köztünk Gyöngyi!
Nem tudok sajna segíteni. Az én régi dokim is budai, és még nem találtam újat. :o(

Klárus!
Igen, az úttörőházban. Aranyosak is ám a tyityék! :o)

Evetke!
Most olvaslak! Megdöbbentő amit írtál. Nem tudom mit mondhatnék. Veletek érzek. Ha tudok segíteni... Vigyázni a gyerekekre néha, vagy valami... Megpróbálnék segíteni, ha szükségetek van rá. Legyetek erősek!

Tigri! A kengurut és a hordozókendőt csak ajánlani tudom a BKV-hoz. Bátor már két éves, a kengurut kinőtte, most hordozókendőzök ha muszály. Leszakad ugyan a hátam, de így még mindig jobb, mint babakocsival (esernyővel Kép). Az ráadásul szerintem mindjárt össze is fog törni, olyan gyenge.
borcsa
 
 


Sziasztok!

SzaBori invitálására jöttem, bár már korábban kacérkodtam ezzel a fórummal. Igazából félek, hogy szinte semmi időm nem lesz írni, de majd meglátjuk. Kép

Evetke!
Ilyenkor nem sok mindent lehet írni. Nagyon sajnálom. Kép

Magunkról: Rákospalotán élünk a Bethlen Gábor utcában. 4 gyerkőcünk van, Ruben, aki májusban lesz 7 éves, Rebeka, aki júliusban lesz 6, Abigél, aki 16 nap múlva 4, és Ráhel, aki egy hónap múlva 2. Nem lesz több gyerekünk. Kép Én 13 éves korom óta lakom itt, ez egy kertesház. Kicsi kerttel, és asszem a két vilháb. közötti, de belülről tavaly nyáron felújítottuk. Így már jó itt lakni, de nem kelti egy új ház benyomását. Kép A férjem Maci névre hallgat.

Gyöngyi,
MÁV? Az nincs messze.

Mariann,
mi a Rákos útra járunk. Malinszky az orvosunk, és meg vagyunk vele elégedve. Sigmonddal kezdtünk, de 1 nap után lecseréltem...

Megnéztem mindenki profilját, és meg kell állapítanom, hogy nagyon szép gyerkőceitek vannak!!! Kép

Virág
Virág
 


Szia Virág! Örülök, hogy te is megérkeztél! Kép
Lányok! Hosszú idő óta most történt meg először, hogy az "elmúlt napon"-ban nem volt megtalálható a topikunk. Hát hol vagytok? Na jó. Evetke és Kati igazoltan hiányoznak. De a többiek? Kép
borcsa
 
 


Sziasztok!
Szia Virág, üdv itt is!!! Már én is gondoltam rá, hogy Te is ide tartozol tulképp. Kép Nem tudom szó nélkül hagyni ezt a Sigmond Anikó-témát, pedig asszem már lerágtuk másutt, máskor. Tudom, hogy nem fogsz egyetérteni, de ha nem baj, azért röviden leírnám, én hogy gondolom. ELőször is, a doktornőt kb 15 éve nem láttam, lehet, hogy azóta megváltozott. Akkor sem volt egy bájolgós típus, de mint orvos, nagyon lelkiismeretes és korrekt volt. Szerintem ha gyerekorvost keresünk, akkor annak nem elsősorban szoptatási szakembernek kell lenni (akkor már inkább a védőnőnek kéne, de azt meg nem választhatjuk Kép), sőt. Egyrészt: csak pár hónapig érdekes, hogy mit gondol a szoptatásról, a gyerek viszont évekig jár majd hozzá EGYÉB bajaival. Másrészt: én pl nem is tudom, hogy a gyerekorvosunk mennyire modern elveket vall a szoptatásról, mert nem beszélgetek vele erről. Tudja, hogy még szoptatok, örül neki. Hogy éjszaka teáztatná-e a babámat, az őszintén szólva nem érdekel. Én nem teáztatom, és pont. Ezért nem fogom otthagyni, mert különben remek orvos, és kedvelem is. Te magadtól is tökéletesen tisztában vagy a helyes szoptatási elvekkel. Vagy kéne a gyerekorvos támogatása is hozzá? A szoptatási tanácsadás egy külön műfaj, arra szakosodott emberekkel. természetesen az ideális az lenne, ha a gyerekorvos őket ajánlaná probléma esetén, nem a teáztatást, tápszert stb. De azért hidd el, ő sem rossz szándékkal tette ezt, csak segíteni akart. Hogy elfogadod-e a véleményét, más tészta. Vagy úgy gondolod, hogy bár rólad lepereg, de elvből nem jársz olyanhoz, aki ebben a fontos kérdésben nem 100%osan azon az oldalon áll, ahol Te? Sőt, ne járjon hozzá más sem, legyen bár a legodafigyelőbb orvos? Én ezt túlzásnak tartom, amint a szakemberek meghurcolását is abban a bizonyos másik topikban. De tiszteletben tartom a Te véleményedet is, tulképp nem is vitatkozni akartam, mert úgysem fogjuk egymást meggyőzni. Csak leírtam, mert kikívánkozott belőlem. Ugye nem baj? Kép
Evetkém, ha itt vagy! Ha tudok segíteni valamiben, írjál mélt! Ha csak a társaság is segítene akár, vagy ha csak kiírnál valamit magadból. Sok szeretettel gondolok rád (és a hugodra)!
Borcsa, valszeg megyünk ma a táncira, ha minden jól megy. Ti is?
Puszi mindenkinek!
K.
klara
 
 


Kerületi programajánlat:

Újpalotai Közösségi Ház, Zsókavár utca 15. (volt pártház) Tel: 410-6304
Aranyszamár Színház: Pom Pom (bemutató)Február 28. (szombat) 16 óra: Belépő: 300 Ft

Pestújhelyi Közösségi Ház, Szűcs István utca 45. (volt Úttörőház) Tel: 410-7168
Óvodás duatlon előkészítő: minden pénteken 17-18 óráig a Victoria Sport Club szervezésében. Ára 2200,- Ft. Érdeklődni a 30/924-8932 telefonszámon lehet.

Csokonai Művelődési Ház, Eötvös utca 64-66. Tel: 307-6191
Fashion Dance - színpadi tánc: Keddenként 17:30-19:00. Gyerekeknek, akik szívesen tanulnak koreográfiákat. Tagdíj: 2500,- Ft/hó
Táncgimnasztika Gyerekeknek: Kedd 16-19 óra, Zenés torna, mozgás- és ritmusfejlesztő játékok. Tagdíj: 2.500,- /hó
Zsebi baba zeneháza: Hétfőn 17-17:30 óráig zenés, játékos foglalkozás 2-4 éves gyerekeknek. Havi tagdíj: 1.500,- Ft
Családi kreatív műhely - mozaikolás: Február 28-án 10-12 óra között. Belépő: 400,- Ft
Aprók tánca - magyar táncház gyermekeknek: február 28-án 16-18 óra között, belépő: 250,- Ft
Akrobatikus rock and roll: 6 éven felüli gyerekeknek, hétfő és csütörtök 16-18:30 (versenyzési lehetőség) Tagdíj: 3.500 Ft/hó
Baba-mama klub: csütörtökönként 10-12 óráig, Állandó védőnő és meghívott szakemberek, alkalmanként: 300,- + egy gyümölcs
borcsa
 
 


Klárus! Én nem tudok ma menni. Esetleg a férjemnek tudok szólni, de kétlem, hogy ő hajlandó volna. Kép
borcsa
 
 


Sziasztok lányok!!
Olvasgatok én csak olyan anyátlan-apátlan hangulatom van.De az se jó ha az ember csak magával van elfoglalva.Ma még lesz egy nehezebb menetünk,du.megyünk ki a rokonokhoz,félek a találkozástól,a helyzettől de ezen is túl kell lennünk.Majd lassan vissza térek ám!!Mindenkinek mindent köszönök!!-nagyon aranyosak vagytok!!puszi evi
evetke
 
 


Evi!

Lehet hogy hülyeség, és nélkülem is okosak vagytok, de szerintem ilyenkor csak az a jó, ha kibőgi magát az ember. Nem kell azzal törődni, hogy ki lát és mit szól, könnyebbüljetek meg. És a rokonokkal közösen talán még könnyebben is megy.
Torna: szerintem nagyon jó volt, olyan izomlázam van, hogy alig tudok mozogni. Csak azt tudnám, hogy ki tornáztatott meg kit??? 13 + az én két csemetém volt, szóval 15 gyerek. Labdáztunk.

cili
foltvarró_cili
 
 


NINCS IDŐM ÍRNI, MOST CSAK EZT KÜLDÖM MINDENKINEK:
Kép
PUSZI TIGRI
tigribigri
 
 


Végülis elmentem tegnap a néptánc klubba. Klárus is ott volt. Szerintem nagyon jó!
Kár, hogy szerdánként általában más dolgom van.
Zenebölcsibe nem megyünk ma, mert az unokahúgom ovijában most van farsang. Ott van jelenésünk.
Puszi és jelntkezzetek!
borcsa
 
 


Mi van veletek lányok? Kép
borcsa
 
 


Borcsa, én itt vagyok Kép Nagyon tetszett a néptánc-klub, Gellért is belelkesedett. A végén eltűntetek, amíg öltözködtünk. Azért néha tudtok jönni? És a többi babaklubba mégy? K.
klara
 
 


Hát mi van itten kérem szépen?:-(((((
Hová tűntünk???
Azt hiszem zaklatni kell titeket hogy ismét vissza lendüljünk az élre:-))
Igyekszem lenni gyakrabban lehet hogy csak én hiányoztam:-)).és persze a csavargó balatoni kismamánk:-)))Reméljük jól vagy,és erősödik a babuci a pocakban:-)!!!
Gondolom ma mindenki jó nagyokat sétált,mi is fél délelőtt kinn voltunk Gergővel,kiváncsi vagyok meddig fog aludni?
Azt hiszem a dolgok lassan a helyükre kerülnek a lelkemben,sokáig nehéz lesz még az emlékezés mindannyiunk számára de sajnos az életet élnünk kell tovább:-((Nem is irok erről többet mert nem idevaló téma ,de köszi mindent nektek!!
Tegnap farsangoltunk:-)gyönyörü kis menyasszony volt a Niki,de kép sajnos nem tudott készülni róla:-(kellene már egy jó kis gép.
Milyen aktiv közösségi életet éltek csajok/Klárus,Borcsa)/ csak igy tovább!!A jövőhéten talán mi is elkezdünk zenebölcsizni és tornázni,nehogy ellustuljak teljessen:-)
Tigrikém néha köszönj rám olyan jó lenne beszélgetni:-)))Tudom hogy kevés az időd de hátha:-))
Na most hirtelen ennyi!!Legyetek jók mindenkit puszilok,és kellemes hétvégét kivánok!evi
evetke
 
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok, de Alexa egész nap üvölt és alig alszik, nem tudok most jönni!
Puszi
T
tigribigri
 
 


Sziasztok! Kérdésem volna... Jár valaki a Csokonaiba tornázni (hétfő, péntek)? Ha igen írjatok róla légyszi. Milyen emberkék járnak oda?
klarus
 


A félreértések elkerülése végett: előző nem én voltam. Klárus
klara
 
 


Klára! Kép
Jól kifejtetted valamiről a véleményedet, amiről nem is tudsz sokat. KépKépKép Nem, nem az éjjeli teáztatás miatt hagytam ott. Semmi köze ehhez. Ő volt az én gyerekorvosom is, addig szimpi volt.

Kijött hozzánk, mikor Ruben hazajött. Nem tetszett neki a fiunk neve, húzta a száját. (Mi köze hozzá???) Nem tetszett neki, hogy otthagytam a fősulit, húzta a száját. (Mi köze hozzá???) Nem tetszett neki, hogy a 3 napos Rubenem, miután levette a pelusát, lepisilte a kezét. Húzta a száját. Nem tetszett neki a vallásom, húzta a száját. (Mi köze hozzá???) Na ennyi szájhúzás után úgy gondoltam, hogy ezt a nőt nem kívánom többet látni. Az éjszakai teáztatás csak hab volt a tortán. Mellesleg a jelenlegi orvosunk sem felkészült tudtommal a laktációs szakmából. Mégis mellette vagyunk. Kép

Virág
Virág
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?