Új privát üzeneted érkezett!

Encike, azt mondod akkor igyam a palástot? Esetleg te is ittad a 12. hétig?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Köszi a tanácsokat!

Kozmetikus nem nyúlhat hozzá, mert most tiszta gyulladt a nyakam. Valószínüleg a mandulacsonkom okozza. Hétfőn megyek bacitenyészetre+laborra emiatt.

Az arcom, ami mindig is pattis+mitaszeres volt, nem olyan ronda, azt már megszoktam. Nem gyulladta, csak vannak kisebb patik, nem mondom, hogy szívesen nézek bele nagyítós tükörbe, de emiatt nem szednék antibiotikumot.

De ez a nyaki gyulladt és fájdalmas, és folyamatosan viszket.

Szívem szerint a Ranita tanácsát fopgadnám meg, én is err gondoltam. De ha mégis baja lenne a babának, azt sohasem bocsátanám meg magamnak.

De ott van a másik oldal is: ha még fáél év-egy év múlva is itt leszünk baba nélkül, akkor már rég túllennék ezen az antibiotikumkúrán.
Na most legyek okos, még kezembe harapjak bele?

Kép

Kép
luli
 
 


azt akartam írni, hogy melyik (nem még) kezembe harapjak bele?

Kép

Kép
luli
 
 

 
 

De ha elkezdi az antib. szedését, majd abbahagyja, jobb ha el se kezdi, mert nem hat.
Egy kurát végig kell csinálni.
Én vagy elkezdeném de akkor szedem még meg nem gyogyulok vagy egyből terhes lennék.
encike 2
 
 


Sziasztok, bocs, ha nagyon fárasztó lennék, de a következő cikk alapján innom kellene a palást teát, mivel nekem már volt vetélésem?

Palástfű-tea (150 Ft )

A palástfű segít menstruációs zavarok, fehérfolyás, alhasi panaszok, hormonzavar és a klimaxos rosszullétek esetén, a kezdődő pubertás időszakában kedvezően hat a női szervezetre, cickafarkkal együtt alkalmazva. Hogyha fiatal lányoknál a menstruáció orvosi gyógyszerelésre sem áll be a havi rendszerességre, cickafarkkal keverve a palástfű (egyforma mennyiséget véve mindkettőből) egyenesbe hozza a dolgot. A palástfűnek összehúzó hatása van, igen gyorsan gyógyít, ugyanakkor használják vízhajtóként és szíverősítő szerként is, sebláz, gennyező sebek és elhanyagolt fekélyek esetén is. A női nemi szerveket, mindenekelőtt a méhet erősíti, így az anyaságra való felkészülés, valamint szülés előtt és után alkalmazható haszonnal.


Szülés utáni sérülések, nehezen szülő nőknél alhasi petyhüdtség esetén, koraszülésre hajlamos nőknél terhesség megtartásában, a méhszalagok megerősítésében igen sokat segít a palástfű. A harmadik hónaptól palástfűteát kellene fogyasztania minden olyan nőnek, akiknek ilyesfajta problémái vannak.

Vetélés: A vetélés megelőzésére a terhes nő az első trimeszterben igyon palástfű teát, így megelőzhető az embrió kilökődése.

Az ezüstös palástfű különösen elhízás ellen jó. Naponta 1-2 csészével elég meginni, hogy kedvező hatását kifejtse.

Teaként: 1 teáskanál palástfüvet leforrázunk 2-3 dl vízzel, 1-2 percig állni hagyjuk, majd kortyonként fogyasztjuk. Napi 2-3 csésze ajánlott.

Fürdő: 0,5 liter vízben forraljunk fel 4 evőkanálnyi palástfű levelet, majd szűrjük le, és a főzetet adjuk a fürdővízhez. Fehérfolyás, menstruációs fájdalmak, változókori panaszok esetén ajánlható.

Jó tudni: naponta 2 csészénél több palástfű-teát ne fogyasszunk, mert károsíthatja a májat! Lázzal vagy vérzéssel kísért hasmenés esetén forduljunk orvoshoz.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


JUHÉJJJ, LÁNYOK, JAJJ DE JÓ HÍREK, CSUPA JÓ HÍREK!!! OLYAN JÓ KEDVEM LETT TŐLETEK!

Irdab!! Nagy-nagy gratula, gyönyörű a kétcsíkosod! Nagyon örülök neki, vigyázz magatokra! Szóval Te is ittad a cicka-palást kúrát? Én is ugyanígy. De jó lenne, ha Hozzád hasonlóan nekem is sikerülne produkálnom egy csíkosat, de még nem mertem tesztelni, félek a csalódástól. Mikor mész dokihoz?

Ranita, Neked is szépen erősödik a csík, úgyhogy nyugi, semmi stressz!

Vernike, örülök, hogy jókat mondott a doki, és hát a róka is annak a jele, hogy nagy változás előtt áll a szervezeted....! Hála a jó égnek!

Encike, aranyos a kislány, de jó, hogy már így láthatjátok, köszi a képet!

Bocs, ha mindenkinek nem tudok most írni, de a jó hírekre reagálni kellett!!!

Ilyen sikeres, pozitív ++++++++++++++++++++++ eredményekben gazdag hétvégét kívánok babára váró társaimnak is! Gyerünk lányok, nem lehetünk lemaradásban!!!

Üdv, J

Kép
judi79
 
 


Luli!
Megírom a véleményemet, aztán vagy megfogadod, vagy nem. Én SEMMIKÉPPEN NEM SZEDNÉK antibiotikumot a pattikra, bár a legtöbb orvos előszeretettel ajánlja. Persze, mert viszonylag gyorsan lehet eredményt elérni. Na de mi van ha abbahagyod? Még sokkal súlyosabban tér vissza a problémád. Nekem is voltak hasonló gondjaim és ilyenkor csak egy megoldás segített a méregtelenítés. Sok folyadék, rengeteg párolt zöldség, illetve friss gyümölcs. Kevés hús, de én nem ettem kenyeret, cukrot, illetve semmit, ami megterhelte a szervezetemet. Viszonylag rövid időn belül kitisztult a bőröm, frissebb lettem, stb. A dokim pedig azt mondta, ezzel a babásodásomat is elősegítem. A Jakupcsek is így maradt terhes. Egy nagy méregtelenítés után. Pedig ugye ő is vagy 8 évet várt a babára. Szóval szerintem semmiképpen nem az antibiotikum a megoldás.
bikfy
 
 


Bikfy, én is antibiotikum ellenes vagyok, de ezek fájó gyulladások. Valahogy meg kell szüntetni!!!!

De egyébként igazat adok, csak félek, hogyha nem teszek semmit, "csak" méregtelenítek szétterjed ez a csúnya gyulladás, ami most tényleg be van lobbanva.

De örülnék ha erről a méregtelenítésről írnál egy kicsit többet. Milyen doki javasolta, hogy hagyj fel ezekkel az ételekkel? (kenyér, cukor?)

Én csak teljes kiörlésű kenyeret eszek (már ez is nagy szó, mert imádom a friss meleg fehér kenyeret, most meg fél éve ezt a sz@r tartós teljeskiörlésűt eszem) és teához tejeskávéhoz csak méz vagy édesítő. No cukor. Bár a sütikben, stb.... cukor van.

Kép

Kép
luli
 
 


Hát eddig az hangzik legjobban amit Bikfy írt.
Biztos tényleg jó ilyenkor egy kúrát végigcsinálni, de az a 2-3 hónap azért elég soknak tűnik nekem. Lehet nem kellene neki annyi idő.
Szerintem kérdezd meg az orvost, az a biztos. Egyébként a bőrgyógyász azt mondta, hogy nem szabad teherbeesni alatta?

Irdab?
neked már volt vetélésed??? Tudod, hogy mitől lehetett??? Csak azért kérdezem, mert nem mondta az orvos, hogyha teherbeesnél, azonnal menj hozzá?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Luli!
A nőgyógyászom javasolta, mert kb. 3 havonta elkaptam egy nagyon csúnya gombás fertőzést. Már nem tudtunk mit csinálni, csak ültünk a férjemmel a fotelban és én zokogtam. Ekkor mondta a doki a méregtelenítést, amit én legalább 4 hónapig csináltam. Na de nem is jött elő a gombám, csak másfél év után. Az orvos szerint nagyon fontos a méregtelenítés. Én ez alatt az idő alatt semmilyen kenyeret nem ettem és semmit nem ettem amiben cukor volt. Csak édesítő tablettát használtam, de azt is csak keveset. Egy idő után már nem is hiányoztak ezek az ételek. Este még többet írok majd róla, de most mennem kell.
bikfy
 
 


Az előbb kicsit összekaptunk apával. Alig vártam már, hogy a gyerek is lefeküdjön, én is tudjak picit pihenni, meg olyan álmosság volt rajtam. El is aludtam. Erre csöngetnek. Hát Ő volt, hogy a garázsba hagyta a kulcsát :evil: :evil: :evil: . Persze a Hanna is felébredt. :evil: Ja és a garázs alattunk van :evil: .
Mérgembe elmentem a boltba, kiszellőztettem a fejem.
Jövök haza, megölel, megszeretget és azt mondta, hogy Ő olyan boldog. Már nem is haragszok rá :P .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita ezek a férfiak :roll: :lol: ha a lustaság fájna mind ordítana. :lol:
Bikfy én is olvastam már többször is erről a méregtelenítésről. Nekem se lenne rossz, csak nem nehéz? nekem bizti az lenne. nagyon édesszájú vagyok :oops:

Kép
kissedi
 
 


Ranita, igen sajnos volt már vetélésem. 10 hetes volt, nem volt szívhang. Se nállam, se szövettanon a babánál nem találtak semmit. Hétfőn fel is hívom a dokimat, aztán beszélek vele, lehet, h már hétfőn fogadni is fog.
Hát e miatt megmondom őszintén sajnos bennem is van a félsz, de + gondolatokkal bombázom magam.
Bocs, h ismét visszatérek a témámhoz, ti a helyemben innátok a palástot?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziasztok!

Vernike: Örülök, hogy láttad a babát és látszólag minden okés vele! A kiírt időpont meg csak kb. :) Az esetek nagy részében nem akkor születnek a babák :)

Edi: totál természetes, hogy kibuktál! Szerintem mindenki így lenne! De örülök, hogy ma már másképp látod a világot! És nektek is lesz babátok!

Irdab: HURRRÁÁÁÁÁÁÁ nagyon szuper! Beindult a zebraeső :) Grat! Mikor mész dokihoz?

Rantia: szerintem erősödött az a csík! Király!!!

Luli: nehezet kérdeztél. Szerintem konzultálj a dokikkal! Ők tudják milyen antibiotikum árt vagy nem árt ha esetleg babás lennél közbe. Lehet akkor olyan antibogyót ír fel a doki ami mellett nem baj, ha babás leszel. Én terhesség alatt szedtem antibiotikumot és semmi baja nem lett Kendének.
Írok neked egy privit is!

Enci: szupi, hogy minden okés veletek! Tényleg hogy bújik a méhlepény mögött. :)
Mi még nem tudjuk a nemét :( Jövőhéten megyünk uh-ra, és remélem megmutatja, ha nem akkor dec3-án megyünk 4d-re ott már tuti kiderül :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


gratula minden pozi teszthez!!!!!!
én is teszteltem reggel de sajna negatív!!!!! :(
komolyan azon gondolkozom hogy lelépek kis időre.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Kép Annyira sajnálom! De még nincs vége a ciklusodnak! Lehet hátha, mégis...

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


virág nemhiszem!...sajna nem vagyok olyan szerencsés mint mostanába mások! :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mimi
Sajnálom, hogy eddig jutottatok. Remélem együttmaradtok, és azért elgondolkodik komolyan a gyerkőcön. Ha már ennyire mellbe vágta a hír a barátaitól.
Azért gyere és írjál nekünk, hogy mi van veled/veletek.

Ranita
Tök jó, hogy anyós már jól van. Nem semmi lehetett az a műtét.
Bocsi, de én azt hiszem lemaradtam :roll: Most akkor pozi teszted a doki is megerősítette?
Hanna nem semmi. Ezt a dumát. Én biztos nem tudam volna hova fordulni, hogy ne lássa a vigyort az arcomon ezután a mondat után. :oops:


Bikfy
Gratulálok a véglegesítésedhez :)
Örülök, hogy túl vagy a vérvétel első fordulóján :) Szupi. Akkor már csak pár hét és mindent meg fogtok tudni :) De jó :)

Irdab
Jó, hogy jöttél :) Olyan ritkán irsz. Amúgy gratulálok a pozi teszthez :) Hurrá!!


Edi
Sajnálom :cry: De ne haggy itt minket :!: :!: Mindig van megoldás. Ha más nem, akkor lombik. Nálunk is volt, hogy nagyon szar lett az eredmény. Szintén ilyen 1 milliós (bár mondjuk apa akkor éppen beteg volt) Akkor nekünk ezt mondták, hogy lombikkal lehet. Vagy más módszert próbáltatok már? NE ADD FEL :!: :!: :!:

Judi
Te mikor tesztelsz?

Luli
Mikor mentek az eredményeket személyesen megbeszélni?

Vernike
Szupi, hogy minden rendben van. Róka koma is elköltözik szerintem hamarosan :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Bocsi, csak folyamatosan olvasok vissza :oops:

Kép

Kép
princzike
 
 


Ranita
Szerintem határozottan pozitív!

Encike
szépek vagytok :) Gyönyörű kislány :)

Luli
Szerintem nem lett rossz az eredményetek. Ha jól emlékszem nekünk sem volt meg a 20 milliós szám, csak 17 és a motilitás 60% vagy 70%-os volt.

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike még mással nem próbálkoztunk. Most épp az akupunkturáról olvasok. egy lánynak a másik topikban most sikerült babásodni, és ő szerinte ez segített neki. Ő párja is hasonló mint api. hátha
Nita szó sem lehet róla hogy ne gyere!!!! tessék felállni, és küzdeni. nehogy már egy nega teszt kifogjon rajtad. Megmondta a doki, hogy lesz baba, akkor? tessék csinálni. Látod nekem azért szarabb a helyzet és mégis megyek és küzdök. Most már nem adom fel. Nem kevés áll előttem, de már mögöttem is így nem hagyjuk abba!!! Tessék itt maradni!!! Ölellek!

Kép
kissedi
 
 


Nita
Nem lehet, hogy mégis van valami, csak korán teszteltél?
Annyira sajnálom a negatív tesztet.

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike a nega tesztél minden lehetséges!!!!majd meglátjuk..csak akkor azt nem értem mért fáj már jó idelye a hasam alja jobboldalon és melyik nap a derekam jobb oldala is majd leszakadt..no meg néha picike szurkálásokat érzek.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita sztem iskorai lehetett a teszt. nyugi. ott lesz a baba. várd meg a jövőhetet.

Kép
kissedi
 
 


kissedi ugy lesz!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát ma volt a nagy vévétel napja. Teljesen ki vagyok ütve tőle. Brrr.... Reggel negyed 7-kor már ott votlam. Gyorsan levettek egy hatalmas adag vért, majd a kezembe nyomtak egy agyoncukrozott börgre vizet. AHHH.... nem volt semmi meginni. Aztán két óra múlva levettek megint egy hatalmas adaggal vért.
Hétfőn elküldik e-mail-ben az eredményeket (megkértem rá az asszisztens csajszit).
hát nem kevesen voltunk ilyen típusú vévételen csajok. Sokan beszélgettünk és hihetetlen történeteket hallottam. Eléggé fel is háborodtam orvosokon :!: :evil:
Haza jöttem és meg is néztem egy - két leletemet.
Szerintetek az normális, hogy amikor a 3-ik napon néztek hormonokat, akkor ugye látszott, hogy a prolaktinom magas, viszont az jó volt (ha jól tudom), hogy az LH értékem az FSH-nál alacsonyabb volt. Amikor újra csinálták egy hónap múlva a kontroll vévizsgálatot, hogy a prolaktin szintem hol van, akkor meg a prolaktin jó volt, vizsont az LH szintem magasabb volt az FSH-nál.
Tiszta zakkant vagyok már. Ezt azért kérdem, mert úgy hallottam, hogy pl az LH teszt azt kimutatja, ha valakinek PCO-ja van. És ha jól tudom, akkor úgy hogy normális esetben kb 2 napig mutat pozi eredményt, hogy termékeny vagy, viszont aki PCOS, annak szinte egész hónapban, mivel magas az LH szintje.
Tök hülye vagyok.... teljesen be vagyok már kattanva.
Most is éppen azon jár az agyam, ha ez a hülye doki azt írta rá februárban a papíromra, hogy nem megnagyobbodott ovárium de PCOS susp. az mit jelenthet. Ráadásul mindkét oldalra.

Valaki tudna nekem ebben segíteni? Ti tudjátok mi lehet? Vagy most akkor az azt jelenti, hogy mind a két petefészkemnek annyi??
CSajok én úgy elvagyok keseredve :cry: Sohasem lesz babánk :cry: :cry:

Kép

Kép
princzike
 
 


Nita
Szurkolok, hogy a következő teszt pozi legyen. Szerintem is ott már van valaki :)

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike szeretnélek majd szavadon fogni... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Princzike dehogynem lesz!!! IGENIS LESZ BABÁNK! NEKED IS NEKEM IS, NITÁNAK IS ÉS MINDENKINEK!!!!!sajnos, vagy szerencsére a pco-hoz nem tudok hozzászólni.

Kép
kissedi
 
 


van itt néhány pco-s topic. sztem kérdezd meg ott a csajokat. ők bizti tudnak segíteni.

Kép
kissedi
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Edi
Köszi a bíztató szavakat

Nita
remélem a szavamon fogsz :)

Kép

Kép
princzike
 
 


:) :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Lányok, biztosan meséltem már nektek a candida gombáról. Én senkit sem akarok se rábeszélni, se lebeszélni róla, nem vagyok kuruzsló, sem semmilyen termékmanager. Én csak a saját tapasztalataimat írom le, aki gondolja okuljon belőle.

Szóval: biztos hallottatok már a szervezet elsavasodásáról, ami a szervezet normál működését megzavarja. A savas közegben kiválóan szaporodnak a gombák, így a candida gomba is, ami egy alattomos dolog. A gombás fertőzésekben a gomba jelenléte mellett a szervezet állapota a döntő. Ha immunrendszerünk legyengül, ha táplálkozásunk nem megfelelő, a dohányzás, az alkohol mind hozzájárulnak a megbetegedéshez. A gombás megbetegedés igen sokféle tünetet idéz elő, valamint sok más betegség tüneteit utánozza.

A candida túlburjánzásával összefügghető betegségek:
Csak néhányat sorolok fel:
-pattanásos bőr
-elhízás
-pikkelysömör
-endometriosis
-FÉRFI ÉS NŐI MEDDŐSÉG!!!!!
-depresszió
-migrén
-idült fáradtság és még sorolhatnám

Dr. László Mária Candidiasis című könyvében olvastam a következőket:
Több betegség, de a stressz is okozhat meddőséget. Ha a kivizsgálások nem derítenek fényt az okokra, de a panaszok gombásodásra utalnak, akkor van esély, hogy a megfelelő diéta és a gomba elleni kezelés során megszűnjék a meddőség. Az ilyen meddőségnek az az oka, hogy a gombák toxinjai felborítják a hormonháztartást. Praxisomban 4 meddő nő esett teherbe a kezelés első néhány hónapjában.

Én nem egyszer végigcsináltam a candida diétát, ami kutya kemény volt, de utána összehasonlíthatatlanul jobban éreztem magam mindig, mint előtte. Akit érdekel a téma, az ajánlom, nézzen utána, szerintem sokunkon segítene.

De még egyszer mondom, senkit nem akarok rábeszélni, de nekem már a nőgyógyászom is ajánlotta. Igaz én akkor már ismertem a módszert, mert hatalmas, göbös pattanásokkal kerültem a bőrgyógyászatra, ahol csak ezzel tudtak kikezelni. Pedig próbálkoztak antibiotikumokkal, azután kaptam rá fogamzásgátlót, majd szteroidokat. Persze semmi nem használt. Csak a diéta. Mondjuk ha belegondolunk, logikus is. Az nem megy, hogy éveken át mérgezzük a szervezetünket és nem teszünk cserébe semmit. És az meg végképp téves felfogás, hogy a tünetek megjelenésekor bekapunk egy-két bogyót. Ezzel higgyétek el, csak rontunk.

Tudom, hogy már nagyon untok, sajnálom is, és mindenkitől bocsánat. Csak én amikor kigyógyultam 2x is olyan bajból, amivel az orvosok nem tudtak mit kezdeni, akkor megfogadtam, hirdetem minden felé a módszert.
És én azzal sem értek egyet, hogy manapság ennyi meddő nő és férfi van. Én abban hiszek, hogy ez a világ legtermészetesebb és legszebb dolga kellene legyen. Ha nem jön a baba, ott semmi mást nem kell tenni, mint a szervezetünk működésére kicsit jobban odafigyelni, néha szegényt picit kényeztetni.


És abban is hiszek, hogy a férfiak spermaszámán is könnyen lehetne javítani. Csak nem jó módszerrel próbálkozunk.

Bocsi, ha sok voltam, de hátha valakinek tudtam segíteni. :oops:
bikfy
 
 


bikfy tanulságos amit leírtál!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Princzike!
Megkérdezhetem, miért voltál ma vérvételen? Bocsi, ha figyelmetlenül olvastalak.
bikfy
 
 


lányok olyan furcsa szemüvegbe lenni.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitám!
Lehetett érteni, hogy mit akartam vele mondani? Annyira próbáltam tömör lenni, hogy így pont a lényeg veszett el. :shock:
Az a lényeg, hogy én a méregtelenítésben hiszek, ha női ha férfi meddőségről van szó. Szerintem sokat javít rajtunk. :wink:
bikfy
 
 


Szemüvegben? Lányok én lemaradtam valamiről? Egy csomó mindent nem értek. Most már visszaolvasok. Vagy csak szimplán értetlen lettem? Minek Nitának szemüveg? :shock:
bikfy
 
 


:shock: :shock: :shock:
Úgy tűnik, csak szimplán hülye lettem... Nita!!! Nem értem...
bikfy
 
 


bikfy nem vagy hülye!!!!!
voltam üzemorvosnál a tanfolyam miatt ..és csak így lettem alkalmas hogy szemüveget kel hordanom..nem látok jol távolra!!!!!
amugy igen lehetett érteni amit írtál...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bikfy engem nagyon érdekel ez a dolog. Leírnád nekem, hogy hogyan kell ezt csinálni, vagy hogy hol tudok olvasni erről.neten lehet? megpróbálnám, ha bírom....

Kép
kissedi
 
 


Küldheted priviben is, ha mást nem érdekel.Köszi.
Most megyek apit megszeretgetem egy kicsit, ráfér.
csak a fogam ne fájna megint..... :twisted:
Jó éjt nektek!

Kép
kissedi
 
 


jó éjt!!!!neked!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Olyan sokat írtok, hogy alig győzöm olvasni. 8) Most csak pár dologra reagálnék (jó késő van, én meg álmos vagyok).

Teák: már írtam egyszer egy jó könyvről, amit minden babás lánynak ajánlok: Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol. Abban van egy nagyon jó várandós teakeverék is, én egy-egy csészével ittam reggel és este, íme az összeállítása: csalán, palástfű, málnalevél, orbáncfű, méhfű (én ilyet nem találtam, helyette citromfüvet használtam), cickafark, zsurló. Ugyanolyan arányban összekeverni, napi két csészével inni (2 deci vízbe egy púpos teáskanál teakeverék). Nagyon sok okos dolog van ebben a könyvben, érdemes megvenni!

Ha már könyvek, a nagyobb hasú babásoknak itt a másik, ami a szüléshez jó (én kötelezővé tenném a középiskolásoknak): Ina May Gaskin: Útmutató szüléshez. Ez azért jó könyv, mert ráébreszti az embert, hogy a szülés milyen természetes dolog, és hogy nem kell tőle egyáltalán félni, bízni kell magunkban, és a testünkben. Én bánom, hogy csak a harmadik szülésem előtt találtam rá, a lányommal jóval korábban elolvastatom majd (már így is nézegetett benne képeket, hihi).

Ranita,
nagyon szépen látszik az erősödés! :)

Encike,
nem baj az, ha egy lány szégyellős. :D Nagyon édes!

Luli,
nekem is volt ilyen jópár éve (két kiló vakolatot kentem magamra, olyan csúnya volt a bőröm), és csináltam is antibigyó kúrát, oké, nem ilyen hosszút, de ma már azt sem tenném. Használni nem használt, és utána méginkább vendégem volt a gomba. :? Tehát nemcsak a baba miatt nem jó az ilyen hosszú kúra, de tönkreteszi a bélrendszeredet is, a gombák elszaporodnak, nagyon vacak. Amit végül nekem egy magánbőrdoki felírt, az a külsőleg használandó Zynerit oldat. Ez antibiotikumot tartalmaz, és cinket, és pár hét után sokkal jobban nézel ki. És a doki is azt mondta, hogy okés terhesen (kérdeztem, mert akkor akartuk az első babát), és ráírva is az van, hogy eddigi ismeretek szerint terhesen és szoptatás alatt is veszély nélkül alkalmazható (pedig manapság már mindenre azt írják, hogy nem szabad). Szerintem próbáld ki. Fe kell iratni, nekem most már a házidoki írja, amikor kérek (a magándokinál rengeteget kellett várni, és 3000 Ft volt csak a receptfeliratás...). És mellette a méregtelenítés nagyon jó (sőt, az a jó igazán, mert az az alap okot szünteti meg, én most a szopi miatt nem csinálhatom, mert a tejbe mennek át a méreganyagok).

Nita,
ne add fel, lehet még pozitív az a teszt pár nap múlva!

Princzike,
sajnos nem értek ezekhez a dolgokhoz, de tényleg érdemes megkérdezni a lányokat a PCOS-es topikban!

Nálunk semmi újság, gyártjuk a babát, remélhetőleg sikerrel! :wink: Most meg megyek aludni, jó éjt!

E.
euonymus
 
 


Szép jó reggelt, csak azért írok mert itt szakad a hó.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Euo, nagyon szépen köszönöm a teás tanácsadást, most megnyugodtam, és be is fogom szerezni a könyveket amiket ajánlottál, illetve köszönöm a tea összeállítás receptjét is.

Luli, én a tisztitó kúrát mindenképpen elkezdeném a helyedben csinálni, ahogy a többiek is mondták. Nyáron én is csináltam tisztítókúrát. És amelett babásodhatsz is. De én elmennék dokihoz is, hogy ahogy Euo mondta, hátha tud adni valamit amit külsőleg is használhatsz. Főleg ha már fáj is.

Bikfy, képzel az egyik barátnőmnek is candidája volt. Csinálta a diétát fél évig, tök sokat fogyott, elmúltak a tünetei. Aztán fél év után mondta a doki, h babázhatnak már, mert szerettek volna, a bnőm egyből babás lett, de a terhesség alatt is csinálta tovább a diétát.
Gyönyörű kislányuk született, aki 5 éves már.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Luli, megkérdezzem a doki elérhetőségét akihez járt a bnőm Bp-re, amúgy candida szakértő doktornéni.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Hát én a teás dologhoz nem tudok szólni, semmit sem ittam.

Nekem is tiszta ragya a képem. Kb a 9. héten jött ki, és úgy nézek ki mint egy varangyos béka. Csak az arcomon az állam vonalában. Na jó van elvétve még itt ott. Nagyon nehéz volt elfogadnom, de a hormonokra fogom, hátha mégis kislány a baba és ez már sok a bőrömnek.

Azuram szerint csak elmúlnak. Hát legalább ez bíztató.

JA és nálunk is van már hó. De süt a nap, el fog olvadni :(
Vendég
 


Csak gyorsan Princzikének szeretnék Írni.
Az LH- FSH aránynak 1:1-hez kellene lennie. Ha ez duplája, akkor van a PCO.

Kép

Kép
ranita1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?