Új privát üzeneted érkezett!

ráérek regelig... :) mátét gyorsan meg tudom fürdetni!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nincs otthon a férjecskéd, hogy így ráérsz? Az enyém sajna elment még reggel, azóta nem is láttam. Remélem még nem hagyott el, s egyszer csak hazatér. :wink:
bikfy
 
 


Látod? Csak kiküzdöttünk neked egy laptetőt. Remélem, jót jelent...
bikfy
 
 

 
 

az enyém is dolgozik !!!!!még nem mondta mikor jön haza.nemsoká hív és akkor megtudom... :lol:
tuti nem hagy el a párod... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Enyém apa is dolgozik, 10 előtt nem ér haza. Milyen jódógos uraink vannak nekünk :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Hát remélem is, hogy nem hagy el! Ilyen szuper csajt úgysem talál még egyet, mint amilyen én vagyok. :oops:
bikfy
 
 


Ranita!
Ez így is van rendjén. Ők dolgoznak, mi meg itt okoskodunk. :D
bikfy
 
 


bikfy ez naggon jó volt!!!!!!!!!!!!!!!! :D :)
ranita bizony milyen dolgos uraink vannak! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ha Ő itthon van, úgysem ülhetek ide :wink: .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


:shock: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pénteken megyek vérvételre, 3. napira. A doki azt mondta, majd őt keressem meg. Szerintetek hívjam fel holnap? Mi van, ha továbbképzésen lesz, vagy nem is ér rá?
bikfy
 
 


szerintem nyugodtan hívd fel majd legfeljebb nem veszi fel ha továbbképzésen van...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szerintem csörögj rá mindenképpen, hogy akkor mennél.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Most megvacsorázunk, megfürdünk és tudjátok mit fogunk csinálni :?: Diavetítőzünk. Én úgy szerettem régen is meg most is. Anyós nagyon sok diafilmet elrakott és a Hanna is úgy szereti.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


jaj a diavetitést én is imádom..de nekünk sajna nincs.....anyuméknak volt/van....ha megvan :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nekem is volt, csak mi kölcsönadtuk unokatesómknak, aztán nem kaptuk vissza. Most már nagyon drága lehet. Azt tudom, hogy egy diafilm már 1000 ft :shock: :shock: :shock: . Az azért húzós.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Jó diavetítést, nekem közben megérkezett az uram. Nem tudom, jöhetek-e még gép elé. Majd igyekszem. Addig is puszi Mindenkinek: Bikfy
bikfy
 
 


Sziasztok!
Ranita, nagy gratula a zebrás tesztedhez. Nagyon, nagyon örülök Nektek :lol:
Bikfy, nagyon örülök, h végre megjött, és belevágtok a projektbe.
Bocsánat, h a többieknek nem írok most külön, de most ennyi telik tőlem, sajnálom :oops:


Hát rólam gyors helyzetjelentés, ma a 30. napomon vagyok. Reggel a hőm 36,9 C volt. Ez az első hónap h mérem a hőmet, amitől eléggé kikészültem. Múlt hónapban 31. napomon jött meg. Akkor ilyenkor már javában barnáztam, most semmi. Ha már ezt a barnázást ki tudnám zárni az életemből örülnék neki, iszom is a gyógyteákat rendesen :lol:
Olvastam, h a málnalevél teának is peteérés serkentő hatása van, olyan mint a cicka. Esetleg van valakinek róla valamilyen tapasztalata? Mert sikerült beszereznem a gyógynövényboltba, és az eladó is nagyon ajálgatta.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


irdab..jó hogy jötél!gyere sűrűbben! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


TÉnyleg, rosszul írtam. Szóval Nita neked szorítok a + teszthez,Ranitának meg hogy minden rendben legyen!!!
Bikfy gratulálok a véglegesítéshez! De jó már neked is. Nekem nem tudom mikor lesz ilyen :(
Adri tényleg jöhetnél sűrűbben. hiányzol ám! remélem használtak a teák és volt péd, és nem esik le a hőd. szorítok!!!

Kép
kissedi
 
 


Irdab,
Jujj, de drukkolok akkor. Én is úgy tudom, hogy a málnalevélnek is van pé serkentő hatása, én is ittam.
Nagyon jó, hogy nem barnázol, de én vagyok itt most az élő példa, hogy ha el is kezdesz barnázni, nem biztos hogy meg is jön. Nagyon drukkolok, a hőd is jó.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Edi,
:D :D :D :D
Végülis még tesztelhetnék, hogy erősödik e a csík, de úgy döntöttem nem idegelem magam vele. Ha nincs vérzés, barnázás, akkor rendben kell hogy legyen minden. Szerintetek :?: :?: :?:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Bizti minden rendben lesz!!! szorítok hogy ne legyen vérzésed. Tudom hogy ilyenkor nehezen telik az idő, de próbáld meg elterelni a figyelmed. és nemsokára eljön. és akkor már 5 hetes leszel!!!!

Kép
kissedi
 
 


bikfy! nekem dec.18 vagy 19-re teszi a ciklus a köv.menszit. Hát én is boldogabb lennék ha a pozitív tesztet kellene apa orra alá dugni a horgászbot helyett :lol:

Kép
kissedi
 
 


ranita ez a helyes beszéd!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kissedi, de Édes vagy, h. hiányolsz. Megpróbálok sűrűbben jönni, de melóból nem mindig tudok írni, örülök, ha olvasni tudlak benneteket.
Délután apival meg elég nagy a harc a szgépért. Le is kiabáltam szegényt , h állandóan focimenedzsrezeik, meg a traviánon játszik. Úgyhogy próbálok pédát mutatni. A másik gondol, hogy délutánra, ha hazaérek annyira hulla vagyok néha, h csak bambulok ki a fejemből. De igérem próbálok sűrübben jönni. :lol:
Reggel 37,1 C voltam. Tünetem semmi, de nem merek bizakodni, nehogy nagy pofára esés legyen. De ez lenne a legszebb szülinapi ajándékom egy zebrás teszt.
Ha megjönne most, akkor a következő mensim dec 24 lenne....

Amúgy nagyon sajnálom a melódat, próbálj meg kitartó lenni, és sikerüli fog. Ha ilyen köcsög volt ez a faszi főnök, úgy sem érezted volna ott jól magad.
Bikfy, neked pedig gratulálok a véglegesítésedhez, legalább ezen nem kell görcsölnöd, és így nyugodtan tudsz babásodni.
Puszi Nektek, ha tudok jövök :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Adri! akkor már 3-an vagyunk akik karácsonyra a fa alá + tesztet várunk. reméljük úgy is lesz, de szorítok, hogy most ne essen le a hőd!!!!Boldog szülinapot kívánok előre is!!!! (küldök neked egy zebrát :wink: )

Kép
kissedi
 
 


Irdab!
Én is nagyon örülök, hogy jöttél, bár én bevallom őszintén azt hittem, te azért jössz már ritkábban, mert rég bebabásodtál. Remélem nem csalnak a megérzéseim veled kapcsolatban. Most tuti sikerült. Nagyon szorítok. :wink:

Kissedi!
Akkor karira Neked is lehet klassz meglepid. De jó lenne! Te, én nem bánom, kaphat mellé még pecabotot is. Ez legyen a legkevesebb. Csak ott lehetne mellette az a fránya kétcsíkos teszt. :shock:

Velem minden okés, most telefonáltam a kórházba, de nem tudták megmondani, hogy holnap lesz-e a dokim. Végülis mindegy, én akárkitől kisírom azt a vérvételt. Előttem ebben a témában nincs lehetetlen. Addig raplizok, amíg rám nem unnak. :twisted:
bikfy
 
 


Bikfy, remélem bejön a megérzésed :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


sziasztok!!!!!
megy a drukk mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: megvan api eredménye. a három hónappal ezelőtti 10 millióhoz képest, most 1 millió. Halom gyógyszer és vitamin ellenére. Kész vagyok. csak sírnék, és tombolnék. :cry: :twisted: :twisted: :cry: MIÉRT????????????? És még próbáljak jópofát vágni, mert dolgozom......

Kép
kissedi
 
 


ezek után már nemis reménykedem. befejeztem az egészet, szerintem. Most nem biztos hogy jövök egy darabig. bocs érte, de egy kicsit megpróbálok lazítani. sziasztok. szeretlek titeket!!!!!!!!és köszönök mindent!!!!!!!!!!!!!

Kép
kissedi
 
 


kissedi ne menj kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tudom hogy ez elkeserítő de azért több mint a semmi tehát esély az van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Edi,
jajjjj :cry: :cry: :cry:
Ne menj el :!: :!: :!: :!: Próbáltatok már esetleg valami homeopáziás szert? Olyan sok fórumon lehet olvani és hogy használ is. Járj utána, nehogy annyiba hagyd a dolgot. Vagy vágjatok bele a lombikba, azt lehet, nem??? Nehogy feladd, kérlek :!:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Jajj, EDI kérlek ne forduljál be :!:
Vannak még lehetőségek, kérlek ne add fel :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


EDI!!! Jajj, feladni nem szabad semmi esetre sem, biztos van olyan módszer, amivel sikerrel jártok, csak meg kell találnotok!!! Légyszi, légyszi ne adjátok fel! Ki kell tartani és keresni a megoldást, mert az ott van!!! Hányszor hallani, hogy sikerül a pároknak, akár a lombik is! Lehet, hogy többet kell érte szenvedni, de végül sikerül!! Légyszi bízzatok!! Jajj, nagyon sajnálom, és gyere vissza közénk!!

Kép
judi79
 
 


Lányok, ki tesztel mostanában??

Nita, Te mikor tesztelsz?

Irdab, jónak tűnik a hőd....Tünetek semmi??

Én ma a 34. napon vagyok, jó egy hete 36,8-37 között játszik a hőm, ez nálam magasnak számít. Mellfeszülésen kívül semmi egyéb, de az kb. 2 hete van. Beágyazódásra utaló tünetek - semmi nincs.... Szóval akkor nálam megint az lesz, hogy negyvenvalahány napig tartó ciklus, aztán nagy büdös francos piri a végén...??? :evil: :evil: :evil: A fenébe, hogy már semmi nem működik rendesen, még egy ciklus sem..... Egy kérdés: KISMAMIK! A beágyazódást Ti minden esetben tudtátok, hogy megtörtént - tehát volt enyhe piri mindenkinél ilyenkor a pét követő 7-10 napban????
Köszi, üdv

Kép
judi79
 
 


Szia Judi, semmi tünetem nincs, de ha ma elkerül piri reggel tesztelek egyet, még tesztet is kell vennem ma hazafelé.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziasztok!

Bocsi, nem tduok visszaolvasni, csak benéztem és látom Kisedi nagyon el van kettyenve és neki szeretnék írni!

Edi!
Próbáltam telefonálni a központba Api eredményéért, de csak annyit mondtak, hogy nagyon kevés a sejtszám, többet nem mondanak telefonon keresztül se Apinak, sem nekem. Majd csak személyesen.
Rettegek attól, hogy semmi sem lesz. :(

Szóval: Én előzmények nélkül, csak azért imádkozom, hogy lehessen saját gyerekünk. 1 Millióval lehet, még kevesebbel is. De sajnos sokan vannak, akiknek egy darab sincs. :( Én nem bánom, ha lombikra kell menni (nem örülnék, de mit tudok tenni) csak lehessen saját babánk!!!!!

tudom, hogy nehéz ez most, de fel a fejjel! Lehet saját babátok! Nem kezdtek bele a lombikba?
Macát szedett a párod. Én abban nagyon hiszek. Annakidején a exférjem azt szedte és tökéletes lett az eredménye. Pedig az elős mintavétel után azt mondták, hogy spontánra esély sincs. Persze lehet, hogy nem a Macának köszönhető...nem tudom.....

Nem feladni és nem elmenni!!!!Hallod??????? Tessék összeszedni Magad! A végén meglásd lehet, hogy egyszerre kettő is jön! Gondold el szegény párodnak milyen nehéz lehet ez! tessék benne tartani a lelket!

Ölelés!

Kép

Kép
luli
 
 


Sziasztok!

Mi tegnap Pesten voltunk. Elmentem a leleteimért, végre eljutottam a kozmetikusomhoz, meg elintéztem pár dolgot. Hazafelé beugrottunk az ósanba. Vettünk kari ajándékot két kiscsajnak a családba. De még 4 fiú, meg a papa, mama hátra van, szóval futunk még pár kört.
A leleteim rendben vannak. Jó lett az afp és a cukor is. Két leletem meg még nincs meg. Majd tán jövőhéten lesz kész. Jövőhéten a fodrászhoz is eljutok, ami nagy szám, mert 2 hónapja nem jutottam el. Apa állandóan melózik és ugye kell nekem egy bébicsősz. :lol:

Princzike: drukk holnapra! Remélem nem köszön vissza a cukros lötyi! ;)

Bikfy: hurrrrááááááá! Akkor most már teljes gőzzel előre! Na még a munkaszerződésed is módosították. Úgy látom elindul nálatok a sikerszéria!

Ranita: esélyem sincs, hogy vigyázzon valaki Kendére. Sajna a mama még nem nyugdíjas, meg a munkája mellett jár plusz melózni. :( Apa is sokat melózik mostanában. A sógornőmet meg hagyjuk… :) Szóval most ez egy kicsit nehéz lesz nekünk, de túlleszünk rajta :)
Örülök, hogy anyósod jól van. Jujj de rosszuk hangzik ez a nyak vágás.
Neked amíg szeded a duphastont tuti nem lesz vérzésed, ne félj és nyugodtan menj wc-re! Ez pont azt segíti, hogy jól megtapadjon a baba és ne menjen el! Szóval semmiképp ne hagyd abba ezt a gyógyszert. Sőt a terhesség 12. hetéig szedned kell majd!!! (nekem így kellett) Továbbra is csuriba mindenem!
De jót röhögtem Hanna dumáján. :lol:
Egyszer Kende azt találta ki, hogy: apa elütötte a biciklis bácsit. :) És ezt szajkózta a kórház várótermébe, míg a nődokimnál vártunk :) Elég furin néztek ránk :lol:

Mimi: remélem együtt maradtok. Azért furi a párod. Nem örül a haverja babájának, közben mondja neked nem is akar babát, de az mégis igazságtalan, hogy a barátjának lesz gyereke és egyből összejött. Kissé kettős a párod nem??? Szerintem akar babát a párod, csak fél a felelősségtől nem? Bocsi, ha rosszul gondolom.

Irdab: drukk, lehet nem is kell a teát innod ;)

Edi: légyszi nem menj el!!!!!!!! A dokik mit mondtak mitől lehet rosszabb az eredmény? Mikor mentek hozzá személyesen?

Judi: Reméljük a baba miatt késik neked! Egyébként nekem egyik terhességemnél se éreztem a beágyazódásnál semmit. Nem is gondoltam egyiknél sem, hogy baba lehet, csak mikor már javába késett. Drukk neked!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Luli: neked is millió drukk! Látom te is végére értél a ciklusnak! Vagy most nincs esélye a babának?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Luli,
mikor mentek személyesen?

Irdab,
nagy-nagy drukk holnapra. :D

Judi,
nekem nem volt semmi beágyazódásra utaló jel. Csak annyi, hogy ugye pénteken kellett volna megjönnie és előtte héten vasárnaptól már mindig azt a mindjárt megjön érzést éreztem meg a derekam volt olyan fura :shock:
De én most sem érzek semmit. Se egy mellfeszülés, se egy hányinger, se semmi. Remélem minden ok odabent.

Edi,
tessék jönni, hallod :?: :?: :?:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Viri,
de azon gondolkodtam, hogy mi van, ha mégsem tud rendesen megtapadni és a duphastontól ha nem jön meg, én meg azt hiszem minden ok, aztán közbe nem is. Érted????

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita: hát igen, akkor nagy pofára esés van! DE NÁLAD NEM LESZ! Ne is gondolj ilyenre!!! Nálam úgy volt, hogy ugye + teszt után véreztem, kaptam a duphastont és egy-két hetente jártunk uh-ra a 12. hétig, hogy fejlődik, nő-e a baba, mert ha nem fejlődött volna akkor abba kellett volna a gyógyszert és hát akkor a baba elment volna. DE NEM ÍGY LETT ÉS NÁLAD SE LESZ IGY!!!!!!!!!!!!!! MINDEN OKÉS LESZ!!! HIGGY BENNE!!!! Megtapad rendesen a baba és szépen fejlődni fog!!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Igazad van, kár is ilyenen agyalni. Nálam ez nem fordulhat elő és kész :!:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Helyes, ez a beszéd :!: :!: :!: :!:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Ranita,
ne is gondolj ilyen hülyeségekre. a babszem már ott van és ott is marad :)

Irdab,
nagyon szorítok neked!!!! majd számolj be a fejleményekről.

Kisvirág,
nagyon igazad van. akar is, meg nem is. nagyon ambivalens nála ez az egész dolog... hát, szorítsatok, hogy rendbejöjjünk!

Bikfykém,
gratula a véglegesítéshez! ez most tényleg jókor jött!

Edi,
nyilván ez most iszonyú nehéz neked. de tényleg gondolj arra, hogy ez nem azt jelenti, hogy nem lehet babátok. a babához elég egy pár katona is, neki meg 1millió van!!!!
és tényleg, ha te ennyire elszomorodsz, ki fogja vígasztalni a párodat? muszáj benne is tartani az erőt!

puszi mindenkinek,
mimi
mimilee
 
 


köszönöm lányok a biztatást!!! nagyon jól esik.
Luli próbálom nem feladni, és erősíteni apit, de nehéz, mikor látom hogy ő is a könnyeivel küzd. Multi macat szedte, vagyis szedi. most rendelem meg neki a harmadik doboz 60 szemest. hát a clostinak ezek szerint semmi hatása.
Ma beszéltem a Kaáli intézettel. Be kell regisztrálnunk 12.000 ft. ott egy órás beszélgetés lesz, aztán api sperma vizsgálata újabb 12.000 ft. utánn ha bekerülünk ebbe a körbe, akkor már könnyebb lesz. hát muszáj elkezdeni.
Lombik? hát igen. mikor a legelső eredmény 0 lett akkor már tudtam, hogy affelé lavírozunk, és mostanra már biztossá vált. Nem hátrálok meg tőle. ahogy telik az idő egyre erősebbnek érzem magam, és egyre jobban visszatérek a célomhoz, hogy IGENIS GYEREKET AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem érdekel ha lombik, csak az enyém legyen, halljam hogy dobog bennem a szíve, és láthassam mikor apa tartja a kezében. :cry:
bocs ha nem reagálok mindenkinek, de nem nagyon tudok most olvasni a könnyeimtől...

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok.Tegnap nem voltam,róka komával harcoltunk egész este,aztán ko-val ő nyert :x
Kissedi neked szeretnék csak írni,bár sokkal okosabbakat én sem tudok mondani mint amit már a lányok előttem elmondtak.A gyerkőc lebegjen a szemed előtt,hogy neked legalább van esélyed rá,mert pl. akinek ne adja isten de ki kell operálni a petefészkét,vagy daganatos,annak az ég világon semmi esélye sincs arra,hogy saját gyereke legyen,nem élheti át a szülés és terhesség élményét.De neked ez a lehetőség megadatott,nem vagy beteg,minden oké,és ha egy lombik kell a babához akkor nagyon nagy kitartást kívánok hozzzá,de akard és bízz kettőtökben,hogy sikerülni fog!!!Ígérd meg oksi?SZORÍTANI FOGOK ÉRTETEK!!
Hát rólam....
Ma láttam a kismanót!!
Voltam adokinál,minden oké volt.Csak gyors hasi uh volt,szívverést nem is néztünk,csak hogy méhen belül van-e?Azt mondta szép nagy...
Hétfőn kell mennem a kórházba uh-ra.És képzeljétek amilyen szerencsés vagyok én....júl.11-re írt ki,és aznap lesz a fia esküvője....azt mondta nem tudja hogy hozzuk össze majd...
Szóval jól vagyunk...és minden oké....
Puszi és drukk mindenkinek!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


ááá,h....et írtam,hüvelyi uh volt,nem hasi...bocsi

Vernike

Kép
vernike25
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?