Új privát üzeneted érkezett!

Panny!
Gratulálok a kisfiadnak!!!
Hát nem szeretném ha haragudna rám... :wink:

Vera!
A picúr tényleg nagyon kis huncut és nagyon édes!

Eperka!
Szép lett nagyon a babaszoba!

tücsökbogár
 
 


Panni: büszkék is lehettek rá. Nagyon ügyes fiú. Gratulálok!

Tücsi: hogy telnek napjaitok?

Kép
wruska
 
 


Wruska!
Köszönjük szépen, változatlanul nagyon jó napjaink vannak. A pocifájás is javulgat, úgyhogy valószínűleg megoldódik a gond, bár addigra meg jön a következő rota oltás. De ha már belekezdtünk, akkor végig kell csinálni.
Csabikám továbbra is alszik egész éjjel, nappal pedig sokat nevetgél és beszélget. Persze azért néha becsúszik egy kis sírás, de sosem ok nélkül. Nagyon szépen eljátszik már a foglalkoztató játékkal is de nagyon szeret a kezecskéivel is babrálgatni. Sőt apa és anya keze is nagyon jó játék, főleg ha kukacosat vagy nyuszifüleset játszunk. Amin viszont egyenlőre nem tudunk változtatni az az, hogy rengeteget rágcsálja a kis kezét és nem csak akkor ha éhes. De reméljük valahogy majd ez is elmúlik. Szóval összességében nagyon jól telnek a napjaink. Én nagyon élvezem a vele töltött napokat és bár nagyon hirtelen csöppent az életünkbe, de mégis annyira természetes hogy itt van velünk és ő a mi pici fiacskánk, hogy már elképzelni sem tudom, hogy három hónappal ezelőtt milyen is volt minden nap munkába menni.
Már neked is nagyon közeledik a pillanat, amikor magadhoz ölelheted a kisfiadat.

tücsökbogár
 
 

 
 

Na először is hozok jó híreket is!

Mutyurkának november 3án megszületett a kisfia Barnabás!!!!

Részleteket még nem tudok,de ha lesz új infóm szólok!
Gratulálok neki!!!!

annus11
 
 


Panny!

Gratulálok a fiadnak,a bronz érem nagyon szép eredmény!!

Tücsi!
Örülökh szépen telnek a napjaitok!Csabika biztos nagyon boldog baba lehet!!!Ti meg büszke szülők :wink: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok

Panny
Márknak gratulálok! Kép

Nagyon ügyes fiú! :lol:

Annus!
Mutyurkának gratulálok! Kép
Vendég
 


Sziasztok,

Először is hatalmas gratuláció Mutyurkának!!!!!
Másodszor: Panny, gratulálok a kisfiadnak is az elért eredményhez. Büszke lehetsz rá igazán.

Köszönjük a babaszoba dicséreteket, remélem Petrának is fog tetszeni. Mindenkit szívesen látnánk a szobájában, de remélem azért inkább ő fogja elfoglalni.
Amúgy azt olvastam, hogy az erős színek, nem jók a babáknak, mert élénkíti őket, és nem sokat alszanak olyan környezetben. Na most már mindegy. Remélem azért fog aludni.

Hazatértünk a pihenésből. Nagyon jó volt csak hamar vége lett. Voltunk barlangtúrán, sokat sétáltunk, pihentünk, ettünk.
Jó volt ott is, de itthon a legjobb. Olyan nagy a veszélyérzetem máshol ,csak itthon érzem magam biztonságban. Szerintetek ez normális? Nektek is volt ilyen érzésetek, mikor terhesek voltatok?

És még szeretnék egy kicsit más dologról írni.

Van egy oldal, ahol tüneményes gyerekruhákat lehet rendelni, vásárolni, nagyon jó árakon. Olyan ruhácskákat lehet itt venni, amilyet Magyarországon nem nagyon lehet kapni.
Szóval ajánlom szíves figyelmetekbe a következő oldalt:
www.fischerfashion.com

Szép napot nektek!

Kép
eperke25
 
 


Hát Tücsi, örülök, hogy jól vagytok. Igen igen, hamarosan már mi is babázunk.

Ma megvolt az utolsó orvosi vizsgálatom :lol:

A méhszáj teljesen nyitott, doki szerint már nincs sok hátra. Azért azt kérte, hogy jelentkezzek be jövő csütörtökre NSTre, de megbeszéltünk minden eshetőséget, ha közben megindulna a szülés :lol: :lol: :lol: Már nagyon várom.
Persze könnyen lehet, hogy kihúzzuk a végéig, de ennek ő sem látja sok esélyét (ő is egy-két hetet mondott) és valahogy nekem is mást súgnak a megérzéseim. No majd meglátjuk.

Egyébként Olivér nagyon jól van, minden rendben vele és pénteken betöltjük a 37 hetet, így már koraszülött sem lenne :wink: Nem beszélve, hogy a doki szerint jó masszív gyerek, december 5ig a 4/ 4,5 kilót is elérhetnénk. Úgyhogy jöjjön csak előbb (szerintem). :roll:

Mutyurkának és a kis Barnabásnak sok sok boldogságot!

Kép
wruska
 
 


Mutyurkának gratulálok!!!!! Kíváncsian várom a részleteket!

Wruska!
Örülök hogy minden renden van! Akkor lehet, hogy Olivért már otthon találja majd a Mikulás!

Eperke!
Szerintem ez az érzés természetes. Ha így érzed, akkor pihenj inkább otthon.

tücsökbogár
 
 


Húúú Wruska, tényleg mindjárt babázhatsz!!! Képzeld én is tegnap voltam a dokinknál, csak én 15.10-re mentem. Gondolom te később...
Nálam is minden rendben! Bár a külső méhszájam picit nyitott (3100), de azt mondta nem gond hiszen én már szültem és ott az előzmény is ami némileg szintén szülés volt. Tegnap nagyon jó kedve volt agyon dicsért és poénkodott.Azt mondta mindegy mi lesz csak "egészséges fiú legyen"... :lol:


Mutyurkának én is gratula!!!!!
merszi
 
 


Wruska!

Azért ne ijedj meg annyira..nem tudnak pontos eredményt mondani UH alapján a babucik méreteiről....ezt csak azért írom mert nekem és a barinőim között is sokaknál előfordult h rémísztgették szinte a gigantikus babeméretekkel a dokik a kismamit és közben meg tök normál méretű letta gyerek.Sztem azért sem jó ha a doki azt hajtogatja h jó nagy lesz a baba mert pl.egy elsőszülő anyuka ettől bepánikolhat és félni fog a szüléstől és esetleg leblokkol amikor épp nem kéne...szal száz szónak is egy a vége :wink: minden OK lesz és Olika tudja h mikor kell jönni(ne siettesd anya!! :wink: )

Eperke!

Mindhárom fiam szobájának a 4 falból 2 fal élénk piros(Olikának is)és nyugodtan,édesdeden alszik benne,szal én nem hiszek ebben h nem jó nekik az élénk szín.Épp h amikor ekezdenek már távolabb is látni,pont h jó nekik az élénk szín mert felkelti az érdeklődésüket.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Mutyurkának Gratula!!!!!!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panni, nem félek a gigantikus méretektől, nem szeretnék aprócska babát. Persze ha az lesz, majd idekint felhízlalom :wink: Szóval nincs bennem félelem ezen a téren. Nekem az a lényeg, hogy egészséges legyen, más nem rémiszthet meg. :lol:

Siettetni sem siettetem (olyan nagyon :oops:) , bár kétség kívül türelmetlen vagyok.

Merszi: 15:40re volt időpontom, pont elkerültük egymást. Én is észrevettem, hogy milyen jó a kedve, de az utóbbi alkalmakkor mindig ilyen kis vidám volt. Olyannyira átragad rám is mindig, hogy teljesen összezavarodok és elfelejtek dolgokat megkérdezni :oops: Aztán persze telefonon nem hívom fel ezek miatt... :oops: nem is olyan fontos kérdések...no majd legközelebb... :oops:

De most nem halogatom, és holnap rácsörgök - csak nem fogja zavarni... :roll: Nagyon béna vagyok, mi?! :wink: Világ életemben ilyen önérvényesítő voltam - mások érdekeiért simán foggal körömmel harcolnék, de a sajátomért...No mindegy. :shock:

Kép
wruska
 
 


Ja, ígértem egy kis babaszoba fotósorozatot :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Még a polcok hiányoznak, azokat hétvégén teszi fel apa :wink:

Kép
wruska
 
 


Ez a szoba is nagyon takaros...nem tudok dönteni h hova költözzek be..... :lol:
Bár hamarosan nekem is lesz egy ilyen kiságyas szobám,azt hiszem ott sok időt fogok eltölteni :lol:
Amúgy tetszik a pelenkázónál a kép!Nekem is kéne oda vmi,pont egy kis sarok lesz ott....de még fogalmam nincs hogy mit rakok fel.Mondjuk vagy halacska vagy kisvonat :lol:

Meg kitaláltam egy tök jó dolgot.Vagyis ez már régi szenvedélyem.Hogy kirakunk egy kirakót vmi édi képpel é annak csinálunk keretet és feltesszük a falra...de apcim leszavazta :(
Még próbálom meggyőzni azért :wink:

annus11
 
 


Wruska,

Nagyon szép lett a szoba. Igazi fiú szoba lett. Nagyon jó a pelenkázó is. Nekünk sajnos már az nem fért volna el a szobában, mert elég picike.
Nagyon vidám az agyneműje is. Most már tényleg csak a lakója hiányzik.
Bár meg a végén lehet Annus költözik be :))

Annus,
Lehet meg kellene csinálnod a képet, és utána megtetszene neki is. Vagy próbáld úgy kihozni az egészet, mint ha az ő ötlete lenne. És akkor egyből elfogadja. Nálunk ez szokott működni.

Kép
eperke25
 
 


Eperke!
Nálunk is bejön ez a trükk :wink: De már hozzászoktam h sok mindennel így van.Állítom pár hét múlva majd egy kirakóval állít be :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Mutyurka!
Remélem olvasol néha minket, így elolvasod az én GRATULÁCIÓMAT is!
Sok boldogságot kívánok nektek, a babódnak meg sok tejcsit!

Wruska!
Szép lett a babaszoba, emlékszem amikor ugyanennyi idős terhes volta mint te már nagyon be voltam sózva és alig vártam már a szülést.

Rakok egy képet, már így állunk (akár 10 percen keresztül is), ja és ma végre először sikerült lecsüccsenni a popsijára (meg is lepődött rajta):
Kép

Kép
Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok


Wruska
Jó a szoba! :lol:

Vera
Márk ügyes!
Milyen nagy már! :shock: Olyan gyorsan megy az idő! :(

Meg van a szövettanom!!Minden OK!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Alziza!

Tök jó h minden oké volt a szövettannal!!!

Vera!
Márk nagyon ügyesen áll!!!Tök édi!

Lenne egy gyors kérdésem.Megyek 2 hét múlva a 18.heti uhra a kórházba.Rendesen megcsinálják ott?Ugye nem 2 perc alatt összecsapja meg ilyenek?Csak h mire számítsak!

annus11
 
 


Jajjjjjjj! Teljesen odavagyok az aggodalomtól. Ma nem kapta meg a Csabi a 3 hós oltást, mert mire odaértünk a dokihoz tiszta pöttyös volt a gyerkőc, meg állítólag a torka is piros egy kicsit. Amúgy semmi különös nem látszik rajta, ugyanúgy eszik, játszik meg vigyorog. De a doki azt mondta, hogy lehet, hogy valami vírus okozza. NEM AKAROM HOGY BETEG LEGYEN!!!!!!!!

Na jó, igyekszem lehiggadni.

Wruska!
Tényleg nagyon szép a szoba, nagyon ügyik vagytok!

Vera!
Szenzációs Márk fejlődése. Hamarosan arról teszel fel képet, hogy szaladgál fel-alá!

tücsökbogár
 
 


Vera: arra nincs is szó, hogy már mennyire be vagyok sózva, mennyire várom már a szülést. Főleg, hogy már 3111es volt az értékem hétfőn és egyre csak azt hallom, hogy minden ismerősöm, aki hasonló korú terhes, mint én, a héten megszült. Persze igyekszem azt sulykolni magamba, hogy a babának még odabent van jó helye, hogy fejlődjön, érjen, növekedjen, de akkor is..Szörnyű, hogy ilyen türelmetlen vagyok :(

Alziza: nagyon örülök, hogy mindent rendben találtak.

Köszönjük a dicséreteket, apa sokat dolgozott vele.

Kép
wruska
 
 


Sziasztok

Tücsökbogár
Ha ugyanúgy eszik,játszik akkor nem lehet nagy a baj!
Nyugi!

És milyen vírus ami kiütést okoz,mit mondott?

Nem ismerem a dokitokat,így nem mondhatok róla semmit,de találkoztam már pár "okostojás" dokival.(kicsit fui,h azt mondja:"lehet,h valami vírus."Mi az,h lehet??)

Nem lehet,h simán melegkiütés van Csabin?


Annus
Nekem a prof mindíg úgy intézte,h a Bakos csinálja az Uh-t.Ő nagyon jó,(a prof szavaival mondva,a gyerek seggén észreveszi a pattanást! :roll: :lol: ).Pl. nekem ő mondta meg,h kétszarvú méhem van!Még jó,h előtte már szültem két gyereket és senkinek nem tűnt fel!
De én ettől függetlenül,minden kórházi Uh után mentem a 4D-re.
Szerettem oda járni,mert ott meg egy nagyon kedves doktornő van,akiben viszont azért bíztam,mert eg ismerősnek ő vette észre,h beteg a baba.Úgy hogy előtte már több UH-s is látta.
Úgyhogy én azt mondom több szem többet lát!!! :wink:
Vendég
 


Wruska
Ilyenkor már mindenki türelmetlen!Én is így voltam ezzel (bár Zalánnál nem volt idő erre,mert majdnem 4 héttel jött előbb).
Ez normális! :lol: és valóban még maradjon csak bent egy kicsit!
Cuccod össze van pakolva?
Vendég
 


Igen, mert nálunk majd mindenki korábban született illetve szült, szóval biztos, ami tuti, már bepakoltam 2 hete. :wink:

Annus, én is azt mondom, hogy menjetek el 4Dsre, én is akkor nyugodtam meg igazán, mert a kórházi uh-okat nagyon felületesnek éreztem. Így mi kétszer mentünk. A 17. héten és a 26.-on.

Kép
wruska
 
 


Alziza: örülök, hogy minden rendben van a szövettan eredményével.
Wruska: ha ki akar jönni, akkor ki is fog. Szóval szerintem majd eldönti, hogy szeretne még mamalakó lenni, vagy szeretne beköltözni a kis szobácskájába.
Lányok tegnap iszonyatosan fájt a hasam, szerintem akkor volt pém, ami tök fura, mert tegnap voltam a 14. napon és nekem mindig később szokott lenni. Este együtt voltunk a férjemmel, remélem lesz eredménye. Ma már semmi fájdalom, mintha elvágták volna. Szerintetek ma is érdemes együtt lenni még????!

KépKép
csige-bige
 
 


Csige-bige

Akkor viszont lehet,h előbb kellene vérvételre menned nem?
Mert a múltkor mintha azt írtad volna,h majd csak a huszonvalahányadik napon kell a peteérés miatt.Szerintem kérdezz rá a dokitól.Nehogy mire meg menned kell megjöjjön :roll:


Zalán ma reggel 6:30-kor úgy ébredt,h 39,7 volt a láza! :(
Ez nálunk elég gáz,mert ugye a szíve miatt 2 nap láz után kell az antibiotikum. :(
Remélem nem lesz lázas.
Délután jön a doki.Más tünete amúgy nincs! :shock:
A baj az,h neki baromi nehezen mennek a gyógyszerek.mert beveszi,de 10-20 perc múlva kihányja. :roll: A cataflam csepp eddig jó volt de ma az is kijött!
A kúpot meg úúúútálom!!
Vendég
 


Alziza: jabulást Zalánnak, lehet hogy összekapott valami vírust.
Igen, én is gondoltam rá, hogy korábban megyek vérvételre. A doki 24. és 28. napot írta fel, de mivel a 24. nap vasárnapra esik, így arra gondoltam, hogy elmegyek pénteken ami a 22. nap lesz, majd rá négy napra. Szerintem így jó lesz. Lehet hogy szerdán felhívom majd a dokit, hogy mit javasol, de ma egyáltalán nem fáj a hasam. Mintha elvágták volna. Tegnap este a folyásom is bővebb volt, de nem átlátszó, hanem fehéres, krémes. Hát nem tudom. Szerintem esete lesz még bevetés apával, biztosra megyünk :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Alziza!

Zalánnak jobbulást, ez a láz nagyon durva!
A dokim csak ennyit mondott, hogy akár vírus is okozhat bőrtüneteket, figyeljem hogy lázas lesz-e. Közben kiokoskodtam, hogy lehet, hogy a babamasszázshoz használt mandulaolaj a bűnös. Ha melegkiütés vagy ilyen olajallergia lenne, akkor mennyi idő múlva kellene eltűnnie, mert még mindig ugyan olyan? Bár rosszabb sem lett.

tücsökbogár
 
 


Wruska!

Nagyon szép a szoba,minden elismerésem!! :wink:

Tücsök!

Ne aggódj...lehet allergia is mosóporra,öblítőre,kajára..vagy az ún.ötödik gyerekbetegség ami ártalmatlan és enyhe lázzal és kiütéssel jár...vagy melegkiütés mint Alziza mondja....szal annyi ártalmatlan dolog lehet(biztosan az is)h ne aggódj!!Láza van?

Csige!
Most akkor próbálkoztok élesben?Nem vártok az eredményekre?
Sztem ha tegnap fájdogált a pocid akkor lehet h tényleg pé volt...lh tesztet esteleg nem csináltál?..vagy ami még jobb sztem a hőmérőzés!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Zalánnak és Csabikának jobbulást kívánok. Anyuciknak meg kitartást az ápoláshoz.

Tegnap voltunk szüléspozíciós jógán. Nem erre számítottam, de nagyon élveztem. Inkább beszélgettünk, mint pozíciókat gyakoroltunk, persze az is volt, de az volt a kevesebb. Igaz, jógára jártam, így tényleg csak kimondottan a vajúdáshoz alkalmas pozíciókat kellett megmutatnia a "tanárnak". Szóval jó volt, és szerintem hasznos is.

Ezek a napok teljesen kikészítettek a héten. Totál nyűgös voltam és nyomott. Mondhatnám, hogy letargiás, csak feküdtem volna egész nap. Aztán azért rávettem magam, hogy csinálok egy kis lecsót, erre sikerült meggyújtanom a hasamon a pólómat :roll: Na jó, csak kicsit megperzselődött, nem volt vészes, de rögtön ki is vonultam a konyhából. Még jó, hogy eddigre elkészült a kaja is. :lol: Tegnapra már jobb lett és ma is aktívabbnak érzem magam, de megint jön a hidegfront, úgyhogy nem tudom, mi lesz velem, mert ez mindig kikészít. :shock:

Kismamák, ti hogy vagytok?

Kép
wruska
 
 


Sziasztok,

Gyerkőcöknek én is jobbulást kivánok.

Wruska,
Én is letargikus voltam, egész héten, de ezt tudod. De most jó a kedvem, mert süt a nap.
Megbeszéltem Petra babával, hogy december 6-ig bent marad.
Mert az olyan jó lenne, ha a Mikulás hozná. Remélem szót fogad.
Még nem nagyon érzek amúgy semmi gyanús előjeleket, de szerintem szépen lassan kezdek tágulgatni, mert ott lent néha rohadtul fáj.

Menjetek sétálni ebben a szép időben. Legalábbis itt süt a nap, remélem felétek is.


Puszi

Kép
eperke25
 
 


Wruska, Eperke!
Kitartás, már nagyon a célegyenesben vagytok!

Panni!
Szerencsére láza nincs a Csabinak, de a pöttyök makacsul kitartanak. Reggel köhögött is (hármat-négyet), persze lehet, hogy csak én aggódom túl a dolgot, mert eddig még semmi gond nem volt.

Alziza!
Remélem, hogy Zalánnak már lement a láza!

tücsökbogár
 
 


Eperke: hát igen, ez az időjárás...De ma tényleg szép idő van errefelé is. Ma is mentünk délelőtt kicsit, és remélem holnap is ilyen idő lesz még, és akkor holnap is ki tudunk mozdulni. Egy kis séta, kettesben töltött idő tényleg nagyon fel tud dobni engem. Egyébként Olika is olyan aktív volt ma. Egész nap rugdosott, mocorgott, most pihizett el egy kicsit. :lol:
Csütörtökön nekem is NST.

Kép
wruska
 
 


Lányok! Nektek is volt ilyen?

A pici fiam a pocimban kb 2 napja elég lustának tűnik...néha moccan egyet, de csak úgy lightosan. Kicsit parázok... Éjjel éreztem, hogy mozgolódik, erre ébredtem. Lehet, hogy napszakot váltott a mozgásban és én ezt átalszom? Valahogy aktívabbnak szoktam érezni...lehet meg Uh-ztatom ,ha így lelassul. de lehet csak túllihegem!?
merszi
 
 


No azért most rúgott egyet... :? Úgy emlékszem Wruska neked is volt ilyen időszakod!? Én már nem emlékszem, hogy volt az első babával... :?
merszi
 
 


Panny: mivel a doki nem mondta hogy várjuk, hanem annyit mondott, hogy nyugodjak meg és ne sztresszeljek rajta, így igen, ez a hónap is éles nekünk.
Nekem csütörtökön megvolt a pém szerintem. Ilyen még soha nem volt, pont a 14. napon. Péntek reggelre teljesen elmult a hasfájásom. Együtt voltunk a párommal csütörtök és péntek este, majd kiderül, hogy lesz e ereménye.
Holnap felhívom a dokit, hogy úgy tűnik, hogy most megvolt a pém a normális időben és így is a 24. napon menjek vérvételre??! Mert ugye a gigaciklussal számoltuk ki a vérvétel időpontját.
Egyébként még az sem biztos, hogy gond van a hormonokkal, mert a doki szerint az a vérvétel amit vittem neki, nem igazán használható. Hát kíváncsi vagyok.
Wruska, Eperke: kitartás, már nem sok van hátra. Lassan jön a télapó a babákkal :lol:
Alziza: remélem jobban vagytok már.

KépKép
csige-bige
 
 


Merszi: mi nagyon megérezzük a frontokat, ilyenkor Olika mindig belassul. Már egészen megszoktam és nem parázok be tőle.
Én éjszaka simán átalszom a mocorgását, ezt onnan tudom, ha fel kell kelnem pisilni, és visszafekszem, vannak időszakok, amikor ő is fent van, mocorog, esetleg csuklik, de én simán visszaalszok, szóval gondolom, hogy éjszaka is fent lehet.
De ha megnyugtat, nézesd meg uh-on. Az nem árt.

Kép
wruska
 
 


Anyukák: mindenkinek leszáll a hasa? Mármint látványosan? Nekem kicsit más most a formája, de azért azt nem mondanám, hogy "lóg". Talán kicsit több helyet tapintok idefent, de semmi más. Még mindig megrúg a bordáim alatt, ha úgy van kedve.

Kép
wruska
 
 


Merszi,
Igaza van Wruskának. Sokat számít az időjárás. És szerintem mindenkinek volt olyan időszak, hogy lelassult a baba. Szerintem ne idegeskedj ezen. Mikor lenne a következő UH? Ha nagyon soká, akkor menj tényleg el, hogy megnyugodj. De aztán majd úgy befog lendülni a babó, hogy majd kirúgja az oldaladat. És tényleg lehet, hogy éjszaka többet van fel.

Csige-Bige,
Én azt hiszem nem tudnám így számolgatni és figyelni, hogy mikor van pém. Le a kalappal előtted a türelemért.
És remélem jól írtad, hogy majd a télapó fogja hozni a babát. Én is azt mondogatom a babának, hogy december 5-e vagy 6-a olyan jó időpontnak tűnik.

Wruska,
Én ezt soha sem fogom tudni megállapítani.
Nekem reggel mindig olyan kicsi a hasam, este pedig nagyobb. Reggel olyan mint ha nem is lenne benne gyerek, akkor lent van este meg fent van a mellemnél.

Most méretkeztem és úgy örülök, csak 10 kgnal tartok. Már azt hittem vagy 13-at híztam.
Hétvégén vendégség volt nálunk. Csaj buli volt, 6-an vagyunk jóban lányok a főiskola óta, ők látogattak meg. Kaptam egy gyönyörű cserepes orchideát. Csak remélem nem fogom kinyírni, mert nem tudom, hogy kell ápolni.

Kész lett a függöny a gyerekszobába, ha minden igaz, holnap kész is lesz a szoba. Szóval már jött lehet a lakó. Bár még hétvégén fűtés szerelés lesz, mert nem igazán jó, és nincs valami meleg a gyerekszobában sem, így inkább teszünk neki fel egy nagyobb radiátort.

Kép
eperke25
 
 


Köszönöm lányok a választ!
Csak a 32. héten megyek Uh-ra! Kicsit már megnyugodtam, mert tegnap mikor lefeküdtem beindult és ma is érzem a meló közben!

Wruska!
A te kérdésedre a válasz: nekem egyáltalán nem szállt le a hasam szülés előtt!!! Többen meg is jegyezték, hogy még biztos nem szülök...aztán másnap ( pont a kiírt időpontban) megszültem!
merszi
 
 


Beteg gyerkőcöknek jóbbulást!
Mi vdéken voltunk a hétvégén!Pihentünk megint!

Alziza!
Te hova jártál 4Dre?Úgy gondoltuk amúgy mi is hogy elmegyünk karácsony elött!

annus11
 
 


Eperke: én tartom a 8 kilómat. Mára egy kicsit mintha lejjebb lenne a hasam, de fene tudja. Majd apának mondom, hogy vizsgálja meg :wink:

Merszi: örülök, hogy a lurkó beindult. Biztosan csak az időjárás miatt volt. Hihetetlen, hogy már te is 28 hetes vagy.

Annus, te meg már 16 hetes!

Tényleg hogy telik az idő. Azért nálunk is megyeget.

Csütörtökön még fogorvoshoz is bejelentkeztem NST után, mert asszem egy régi tömés kiesett a fogamból (legalábbis remélem, hogy nem egy másik lyukas) és mielőtt bedurranna, szeretném megcsináltatni. Remélem ezt még egyben, mert nem szeretnék egy egyhetes babával fogorvoshoz menni...De "vészesen" közeleg Olivér névnapja (pénteken) és az anyai és apai megérzések szerint pont akkor fog majd világra jönni a fiatalúr :wink:

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!

Most csak Wruskának a hasleszálláshoz: észre lehet venni, DE valakinek csak közvetlenül szülés előtt csúszik le, van akinek már hetekkel szülés előtt (én így jártam, 3 hétig azt hallgattam, hogy 1-2 nap, és szülni fogok... :shock: ).

Türelem a végéhez!
Eperkének is!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Annus

A Kleopátra házba jártam.
http://www.4dultrahang.hu


Wruska
Én ia azt mondom,h észre lehet venni.Úgy ahogy Boeske is írja.
Amúgy már tök izgi a helyzet nem?


Boeske
Mi újság?
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tudtam jönni egy darabig, mert nagyon nyügik vagyunk mostanában: épp tegnap tört át a 3. fogunk a felső metsző.
Az utóbbi időben (1 hétben) manóka nappal 15-30 percet alszik összesen, éjszaka pedig óránként kel. Lassan úgy nézek ki mint a zombi, öntöm magamba a kávékat :(
Próbálkoztunk már nurofennel, dentinoxxal, homeopátiával, germicid-C-vel, hatástalan. A legjobb a babapiskóta volt, mert attól tegnap végre áttört.
Finishben lévőknek kitartást, betegeknek jobbulást kívánok!

Alziza!
Örülök, h. minden rendben az eredménnyel kapcsolatban!

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok

Vera
Sajnálom,h Márk ennyit szenved a fogával. :(


Találtam két tök jó oldlat.Talán érdekel valakit:
http://www.babamosoly.hu

http://www.liliputi.hu
Vendég
 


hasleszállás:egyet értek az előttem szólókkal...tök változó....nekem Márknál már a szülés előtt jó 3 héttel látványosan leszállt,Krizsivel meg Olikával meg szinte egyátalán nem,csak a szülés előtt közvetlen.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Mégegy:

http://www.vampiregang.hu

ez már rég megvan csak most jutot eszembe. :lol:
Vendég
 


Hát ha látványos lesz a pocak megereszkedése, akkor kivárjuk türelemmel ezt a "tünetet" is :wink:

Alziza: tényleg izgatott vagyok, de most egy kicsit meg is nyugodtam, nem érzem magam már olyan türelmetlennek. Hiszen olyan gyorsan telnek a napok, hogy hipp-hopp itt lesz a mi nagy napunk is. És olyan jó volt ma látni barátnőmet - hétfőn szült - hogy túl van rajta és csak az jutott eszembe, hogy ez így van rendjén, ha eljön a mi időnk, mi is túl leszünk rajta és ott lesz a kisember...Szóval most nyugi van és csendesen várakozunk. :lol:

Csütörtökön NST :lol: Ez is egy új élmény, szóval várom. Így egyébként könnyebb - van ez a tól-ig érzés. Csak két nap és ez lesz, csak egy nap és az lesz...Szóval így gyorsabban telik az idő.

Ma volt nálunk a védőnőnk is. Nagyon édes volt, már nagyon izgatott, hogy milyen lesz Olika. Tetszett neki a babaszoba is. Ismét rácsodálkozott a hasamra, hogy megint mekkorát nőtt. :shock: Megbeszéltük, hogy pénteken azért elmegyek hozzá, néz vizeletet, vérnyomást (mert az sosem árt) és bemutat a gyerekorvosunknak - hátha nem tudnak egyszerre kijönni hozzánk, ha hazajöttünk - és így nem lesz ismeretlen ő sem. Szóval ez is izgi lesz.

Ennyi van velünk.

Kép
wruska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?