Csucsu: talán egy kicsit sótlan lett a belseje a húsnak, ha mindent az előírás szerint akarok csinálni, akkor jól be kell sózni a húst és 5 órán át kell állni hagyni, majd a mustáros, hagymás pácot rákenni és egy éjszakán át állni hagyni, utána megfőzni, és a végén megint befűszerezni és megsütni.
Mivel vasáranap találtuk ki hogy kéne libát csinálni, és halásztelken hétfőn egy hentes sincs nyitva, csak kedden reggel tudtam venni, így egy-két fázis lerövidült.
De nagyon finom puha lett a husi, meg az íze is nagyon jó volt a mustáros páctól, csak jobb lett volna, ha kicsit jobban beszívja a sót a hús. A lé amibe sült olyan sós volt, hogy mondtam is a barátnőmnek lehet nem tudjuk majd megenni, de hát nem ez lett.
Tényleg durukkolok a meló miatt. Ezek szeritnt többszörösen is jó lenne ha ott dolgoznál, olyanokkal lennél körülvéve akiket szeretsz. És ez nagyon jó, szívesen járnál oda dolgozni ami a mai világban már szerencse, szóval tényleg druuuuukkkkk.