Új privát üzeneted érkezett!

Itt vagyok Kismamik.

Csibe! Köszi a hiányolást, és hogy vársz.
Nagyon sok munkám volt ma. és nem jutottam még ide.

Én is nagyon álmos vagyok.
És néha émelygek is. De nem vészes.

Izgulok a délután miatt

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Üdv Köztünk 200907?
Gyere majd várunk

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Sziasztok! :)

Köszönöm a szíves fogadtatást! :)

Látom, nagyjából ma jól van mindenki - idáig. :)

Pihenjetek amennyit csak tudtok, de legfőképpen kajáljatok, akármennyire nehéz is. Ha mást nem, legalább egy kis keksz vagy gyümölcsdarabot rágcsáljatok el, egy pohár teát vagy narancslevet igyatok napközben. Higgyétek el, azzal már jók vagytok! :wink: Próbáljatok meg minnál több félét enni, pláne olyat, ami folsavat tartalmaz, az nagyon fontos a nyitott gerinc és az agy-, illetve koponyahiány megelőzésére!
A Down-kórt a 12. héten szokták szűrén a tarkóredőméréssel (asszem max. 2,3 a helyes érték, de erre most nem esküszöm), illetve megnézik, hogy megvan-e az orrcsontja. Ugyanis a Down-kórosoknál csak kb. 15. héten alakul ki, így ez egy elég biztos támpont.
Szerintem, nem kell túlparáznotok a szűrést, de ha titeket megnyugtat -és ingyen van!-, akkor nyugodtan menjetek el egy kombinált szűrésre!



Gabi1!

Ha nem haragszol, akkor én amondó vagyok, hogy nem látom túl sok értelmét most 4D-t csináltatni. Nemigen van még mit látni ilyenkor, olyan pici még minden. (Pedig már mennyi minden fontos dolog lezajlott!) Ilyenkor még ténlyeg csak azt látják max, hogy vastagabb a nyálkahártya, méhen belüli-e a terhesség, illetve van-e már valami a petezsákban. (Amúgy egyébként kb. a 30. héttől javasolják, mert akkora lesz már annyira "látványos". De előtte is lehet persze, nincs semmi akadálya)
Mást most sem igen fognak mondani, de tudom milyen az, ha az embert nagyon foglalkoztatja valami, és minnél hamarabb szeretne megnyugtató választ hallani. :)
(Gép és gép között elég nagy különbség tud lenni, úgyhogy az is tapasztalás függyvénye, hogy hová érdemesebb menni, hol jobb az ultrahang)



A hasfájások miatt se aggódjatok! Ilyenkor természetes, de nem a méhszalagok nyúlnak (hiszen még látni is alig látszik valami, nemhogy akkora súlya lenne, vagy akkora helyet foglalna el), hanem inkább ezek is hormonoknak tudhatók be.
A szalagok húzódását majd inább a 4-5. hónap környékén lehet érezni, de azok sem vészesek. (Nekem inkább zavaróak voltak)
200907?
 
 

 
 

Hát én teljesen kivagyok.próbálkozom a takarítással kisebb-nagyobb szerencsével.fürdő tKrítása készített ki a legjobban.
az tényleg igaz,h nem egészséges a vegyszereket beléegezni?én úgy hallottam,h igen és ezért eléggé nevetségesen domestosoztama fürdőt...na megyek folytatom,lejárt a mosás :twisted: :twisted: :twisted:

Picimami!
Azért ne vidd túlzásba a munkát se :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83
 
 


Csibe83.
Nem viszem, de ha nem akarok jönni jövőhéten, akkor van pár dolog amit rendeznem kell előtte
:D :D :D

Én tegnap vasaltam, porszívóztam, de el is fáradtam tőle

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Vettem még tesztet és azzal is pozitív lett.Bár igaz halványka még,de erősebb,mint volt és utána vettem észre,h 25ml-is a teszt.úgy tudom,h annál van érzékenyebb is.lehet,h azzal erősebb lett volna a csíkom.
Jaj pici te meg nemsokára az orvosnál vagy.amint tudsz gyere a hírekkel...
én most gyorsan kajcsizok egyet,úgy megkívvántam a kínait :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83
 
 



Kép
Kép
csibe83
 
 


elméletileg ezen a linken meg tudjátok nézni a tesztem.bocsi,de csak így sikerült.[/b]

Kép
Kép
csibe83
 
 


Szia, csibe83! :)

Tényleg nem ajánlatos belélegezni, de ez alapból is igaz. (Nemegyszer volt, hogy a zuhanyzó takarításánál amikor forró vízzel öblítettem le a mosószert, akkorát slukkolttam, hogy fél óráig köhögtem, és marta a torkom a takarítószer. Pedig nem volt egy nem tudom én milyen aggresszív valami... Ilyenkor mindig megfogadtam, hogy veszek olyan védőmaszkot, mint amit például a festők is szoktak használni, aztán persze mindig jól elfelejtettem, egészen a következő alkalomig... :? )

Csak csínján Lányok, nem kell "szuperanyunak/feleségnek" lenni most, ez az időszak nem arról szól! (Az más kérdés, hogy lassan jön a karácsony... Részemről nem egy nagy takarítást fogok csinálni, hanem szépen lassan apránként. Így nem egy nagy erőltett menet lesz - hanem hosszú, lassú és unalmas... :? )
200907?
 
 


Hát én védőmaszk helyett a polómat használtam.mókásan néztem ki,de legalább nem lélegeztem be annyi vegyszert...
fúú,pici már ott van az orvosnál.izgulok,h mit fog neki is mondani.

Kép
Kép
csibe83
 
 


200907 nekem pont emiatt van rá szükségem, hogy lássák van e már a petezsákban valami, sajnos decemberben is ez volt, üres petezsák. Ezért is akarok elmenni hogy megnyugodjak, van már benne valami. Tudom hogy nem látni még mást, hisz van 3 gyerekem, és mellé még egészségügyis is vagyok. de ez most nekem kell hogy megnyugodjak. Ha jövőhéten sem lesz benne semmi akkor műtét:(

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Bocs, hogy belekotyogtam! :oops:
Le a kalappal, hogy bevállaltok még egy 4.-et is! Pláne a decemberi vetélésed után... :shock: :)
200907?
 
 


Minden ok, eddig.
De még izgulok nagyon.
Most egyszerre három tesztet is csináltam kínomban.
A doki is csinált, neki is pozitív lett, du vizeletből.

Látta a petezsákot, és a jobb petefészekben a sárgatestet
Nyálkahártya 13 mm.
Még nagyon pici a terhesség. Hisz holnap kellene menszinek jönnie ciklus szerint.
De szerinte minden rendben lesz.
3 hétig táppénz, és nyugalom sok pihenés.
Utrogestan+e- vitamin+Magne B6
Nemi élet 3 hétre felfüggesztve.
És szerdán kell vinnem vizetelet, megnézi hogy erősödik vagy sem.
De erősödni fog.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Sziasztok Lányok!

Úgy tűnik, hogy csatlakozhatom hozzátok. Ismét a babanet társalgó várandós részlegéhez, egy újabb próbálkozással... :) Én már az októberi babavárós társasághoz egyszer már tartoztam, de sajnos márciusban 10 hetesen művi úton meg kellett szakítani a terhességet, mivel elhalt a magzat.

De nem adtuk fel és teljesen pozítivan néztünk a jövőbe! Kb ilyenkorra is terveztük a próbálkozásokat, mert munkaváltások után mostanra nyugodtak le nagyjából a körülményeink.... Nagyon várt/juk ezt a jövevényt és remélem most nem lesz semmi gond vele!

Hogy őszinte legyek én már a fogantatástól tudtam, hogy valami van. Éreztem belül, szúrt a hasam alja... Az október 23-i hosszú hétvégén elutaztunk és a megérkezés után rögtön pozitív volt az ovu tesztem... így nyugiban tudtunk "doglozni" a megvalósításon.... :oops: Aztán 7 napra rá, múlt vasárnap, volt egy kis enyhe vérzésem, ami a beágyazódásra utalt. Onnan egyfolytában éreztem a hasam alsó részét, esténként már nagyon korán kipurcantam, kicsit émelyegtem, dekoncentrált voltam, és a hőmérsékletem végig 37 és fölötte volt. Egyértelmű jelek, de az ember nem mer biztosat gondolni egy teszt nélkül. Először kicsit korán néztük, majd ma reggel eléggé kitűnt a kettős csík... megnyugtató érzés volt a sok bizonytalanság után... Vagy a bizonytalanság csak most kezdődik? :lol:

Szóval idáig minden papírszerűnek tűnik (lsd fertilityfriend.com chart), remélem a folytatás is hasonló lesz!!!! :wink: Kép
stike
 
 


Stike!!!!

Gratulálok neked :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74
 
 


Nekem is sajna márciusba 20 hetesen elvették a babámat mert beteg volt :oops: De most már boldogan várjuk az újabb kis jövevényt :lol: :lol: :lol: :lol:

Picimami!

Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál, pihenj sokat. :lol:

Kép
Kép
minimano74
 
 


Köszönöm Minimanó!

A korábbi társaságnál volt egy táblázat, amit vezettünk, én is felelőse voltam egy ideig... :oops: Szívesen besegítek itt is ebben, már amennyire tudok munka mellett, hogy figyelemmel tudjuk kísérni kik vannak körünkben és hogyan állnak a folyamatban... nem tudom érdekes lehet-e ez nekünk? :)

Szóljatok, ha igen és elkezdhetjük!
stike
 
 


Üdv köztünk stike!gratulálok.most biztos minden rendben lesz.

Nagy-nagy gratula picimami!pihenj sokat!

Gabi1!
Ne is gondolj ilyenekre,h nem lesz benne semmi!!!Igenis lesz!!!Fő a pozitív gondolkodás és a nyugalom!!!(Mondom én aki mindenért aggódik)Nagyon szurkolok majd érted is!!!

Kép
Kép
csibe83
 
 


Stike!
sztem jó ötlet a táblázat

Kép
Kép
csibe83
 
 


Stike! Szerintem is:)

Örülünk , hogy itt vagy:)

007-es ügynöknek, pedig köszönjük a sok jó tanácsot :) :) :)

Picimami! Nemi élet 3 hétre felfüggesztve???? :shock: :shock:

Lányok, ti hogy álltok ezzel? Szabad, nem szabad?? Mivel nálunk lombik volt, hivatalosan október 14-én lehettünk együtt utoljára! Azért ez már kínzás! Amióta tudom, hogy sikerült, meg se kérdeztem a dokit erről, lehet, hogy kár volt!? :?
nellike
 
 


hát most jöttem haza a labor eredményemmel.nagyon le vagyok törve :( :( :(
szeritetek az hogy lehet,h én ma itthon pozitívat teszteltem és napokkal ezelőtt is és a labor meg negatívat???nem is értem...most totál kivagyok.

Kép
Kép
csibe83
 
 


Üdv közöttünk Stike!

Csupa olyan kismama akinek van múltja. Nekem egy méhen kívülim volt januárban. Akkor reméljük most végre mindenkinek minden rendben lesz.

Táblázatot megköszönnénk ha te értesz hozzá, igazság szerint eddig még senki nem merte bevállalni. Legalábbis Gabi1-val beszéltük, hogy nem vagyunk egy nagy számítógépzsenik! :lol:

Én meg is adom az adataimat: (bár nem tudom pontosan mi lenne jó, ha bekerülne, de érzésre :wink: )

-Tabati
-29 éves
-első baba
-Kistarcsai Flór ferenc kórház
-következő vizsgálat: nov.17.
-szülés: júl. 1.
(később esetleg baba neve)

Hirtelen ennyi jutott eszembe. :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Csibe83.
Most nem tudsz teszte csinálni??
Csak hogy megnyugodj?
Szorítok. nem lesz semmi baj.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Nellike!
Igen, de a cél érdekében, nem nagy áldozat.
majd megoldjuk valahogy :oops: :oops: :oops:
Nem akarok kockáztatni.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


most nem tudok,de ma teszteltem a labor után és szemmel láthatóan pozitív volt.de majd hétvégén tesztelek még és aznap is amikor orvoshoz megyek és megmutatom neki.
jó éjt és jó pihenést!

Kép
Kép
csibe83
 
 


most nem tudok,de ma teszteltem a labor után és szemmel láthatóan pozitív volt.de majd hétvégén tesztelek még és aznap is amikor orvoshoz megyek és megmutatom neki.
jó éjt és jó pihenést!

Kép
Kép
csibe83
 
 


most nem tudok,de ma teszteltem a labor után és szemmel láthatóan pozitív volt.de majd hétvégén tesztelek még és aznap is amikor orvoshoz megyek és megmutatom neki.
jó éjt és jó pihenést!

Kép
Kép
csibe83
 
 


most nem tudok,de ma teszteltem a labor után és szemmel láthatóan pozitív volt.de majd hétvégén tesztelek még és aznap is amikor orvoshoz megyek és megmutatom neki.
jó éjt és jó pihenést!

Kép
Kép
csibe83
 
 


most nem tudok,de ma teszteltem a labor után és szemmel láthatóan pozitív volt.de majd hétvégén tesztelek még és aznap is amikor orvoshoz megyek és megmutatom neki.
jó éjt és jó pihenést!

Kép
Kép
csibe83
 
 


Csibe!

Én ilyet még nem hallottam, hogy ennyi teszted lett pozitív, de a vérvétel meg negatív. :shock: Amikor először írtad, akkor rögtön arra gondoltam, hogy akkor nincs baba, mert a vérvétel az tuti. De ha még mindig pozitív a teszt akkor már tényleg semmit nem értek... :shock: Elvileg lehet, hogy ha vér kerül a pisibe, akkor tévesen pozitívat mutat, de te most egyáltalán nem vérzel, ugye?

Kép
Kép
tabati
 
 


Csibe83.
Én ma voltam orvosnál. Vittem a tesztemet. De ő is csinált.
Nem vittem reggeli pisit, hanem ami Uh után jött.
És alig akart pozitív lenni.
Szóval azt hittem meghalok azonnal.
De 3 perc után szépen erősen előjött.
És az Uh alapján is, azt mondta az orvos minden rendben lesz.
Ezért én egész délután teszteltem.
Ez a legutolsó. Ami azonnal erős pozitív lett.

Kép

Lehet elszúrtak valamit neked.
Szerepel a papírodon, hogy hány ml HCG van??
Szerintem ne aggódj. Minden rendben lesz.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, mert a főnököm egész nap nyomja rám a feladatokat. :twisted: Totál fáradt vagyok minden este. Hazaérek és már fekszem is, és az ágyból kezdem nézni a tv-t, de nem sokáig bírom, hamar bealszom. :oops: :oops:

Az újaknak gartula! :lol:

Stike!
Szerintem mi az októberi fórumban együtt voltunk. :cry: DE remélem, hogy most a szülés végéig itt maradunk mindketten ebben a topikban. :wink:

Csibe!
Biztos hülyeség, de nem lehet, hogy összecserélték a vérmintádat? :oops: Már nem emlékszem a korábbi beírásodra, hogy Te voltál már uh-n?

Ti hogy álltok a kismamatornával? :D
Igaz, hogy én mindig fáradt vagyok, meg nem nagyon bírom mostanság a terhelést, de szeretnék valamit mozogni, hogy a szülés is könnyebb legyen, meg ne is hízzak annyira. :roll:
Nem tudom, hogy milyen kazit kellene venni, de pl. jógázni is szeretnék, állítólag nagyon klassz. Ha valaki tud valami jó tornát és, vagy jógát, akkor írjátok meg, légyszi!

Nemi élet?
Nekem az a gonodom, hogy Apát, nagyon-nagyon kívánom, de minden este annyira gyenge vagyok és állandó hányingerem van, hogy nincs nagyon erőm, pedig már nagyon nehezen bírom... :(
De végre jön a hétvége! :wink: :lol: :lol:

Takarítás- én most ecettel és szódabikarbónával fogok takarítani, mint nagyanyáink. :lol: :lol: Nem akarom a kicsit kitenni ezeknek a durva szereknek. Na meg az még a jó, hogy Apa nekem sokat segyt a takarításban, pl. fürdőt csak Ő csinálja :D :D

Ilyenkor vagytok még egyébként fórumon??

Kép
gabi83
 
 


Az hogy van, hogy a vonalzóm úgyanannyi naposnak mutat, mint 2 napja??? :roll: :roll:
Elvileg ma vagyok 6 hetes.

Kép
gabi83
 
 


Tabati! Moncsy!
Nektek is megnézetm a régebbi hozzászólásaitoknál a vonalzótokat, és a "nagyonbabás" Nektek is mindig 6 hét 2 napost mutat???? Ez miért van? :?

Kép
gabi83
 
 


nem vérvételre küldött a doki,hanem vizeletre.a papírra semmi nincs írva csak,h negatív.én is gondoltam,h elcserélték,de nem tudom hogy lehet.amikor visszajöttem a laborból a vizelet minta adása után akkor rá pár órára teszteltem és pozitív lett.fel is raktam ide a linket.nem értem én se.majd még holnap is tesztelek és azután is.nem tudom mi lehet,de nagyon letörtem:(:(:(:(

Kép
Kép
csibe83
 
 


Ja és egyáltalán nem is vérzek...de megpróbálok pozitív lenni,m tudom és érzem,h ott a baba és nem akarom,h a sok idegeskedés miatt menjen el véletlenül...

Kép
Kép
csibe83
 
 


Sziasztok! :)


stike!
Gólya hozott, és legyen neked kellemes a "terhed"! :wink: :)


nellike!
007-es ügynök...? :oops: :oops: :oops: :lol: 8) :lol: :lol: :lol:


csibe83!
Most vagy tényleg elsomtak valamit, vagy esetleg fals pozitív lett a teszt. :( Minden teszt mellett van egy betegtájékoztató, amiben elvileg szó kell, hogy essék róla. Nem tudom ki, mit használ(t), de nagyjából ugyanez kell, hogy legyen benne:


http://www.vitani.hu/pdf/AC05%20FHC-U103%20%20KH%2020060711.pdf


Mindetől függetlenül ajánlom figyelmetekbe ezt a két oldalt, nagyon hasznosak, ha bármilyen gyógyszert kerestek:

http://www.informed.hu/?tPath=/ogyi/gyogyszer&gykeresogyi_bettajid

és

http://www.egeszsegkalauz.hu/


"Elvileg" te is és a labor is vizeletminta alapján vizsgálta, hogy fenn áll-e terhesség. Nem lehetséges, hogy a labor nem csak a HCG-re alapoz, hanem figyelembe vesz még más markert is? :?: (Ez csak tipp, nem tudom)
Mindenesetre egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy megint csak a doki lesz az, akihez fordulnod kell... :?



gabi83!
Szerintem a kismama tornád egyelőre annyiból álljon, hogy éled az eddig életedet, és igyekszel a lehető legjobban étkezni. Hidd el, ez is bőven elég most (pl.: takarítás, bevásárlás)! Az "igazi" aktívkodást ráérsz majd kb. a 4. hónaptól elkezdeni. De persze már most is csinálhatsz mindent, ami jól esik, de tényleg csak addig, amíg jól érzed magad tőle! :wink:
(Ha már takarítást említettél: az ecettel is csak erősen csínyán, mert azzal is jól "megégetheted" a torkodat, tüdődet, és örülsz, ha végre normálisan kapsz levegőt!!! Szódabikarbónát én akkor szoktam használni, ha valamiért nem jó a gyomrom, de terhesség alatt azt sem szabad fogyasztani)
200907?
 
 


Megint én. :oops:

A takarítás kapcsán jutott eszembe a hajfestés.
Megoszlanak a vélemények, hogy lehet-e. Ahány női lap és orvos, annyi féle álláspont. Egy biztos: abból baj, nem lehet, ha nem festeted. (De egy baba sem attól lesz beteg, hogy az anyukája festette a haját a terhessége alatt. A mai készítmények azért már kíméletesek. Mindenki döntse el saját maga...)
A lényeg, hogy ugyanúgy, mint a takarításnál a lényeg a SZELLŐZTETÉÉÉÉÉÉÉÉÉS!!!
200907?
 
 


Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok. Visszaolvastalak benneteket, és rengeteg hasznos dolgot tudtam meg tőletek. Úgy gondolom szükségem lesz erre, az elkövetkezendő jó pár hónapban!

Számolásaim szerint június 30.-a a nagy nap, de a dokim elbizonytalanított, és lehet, hogy július eleje lesz belőle.

Mindenkinek szép, és pihenős hétvégét!
Üdv.: Norka
Vendég
 


Norka81!
Gratulálok neked.
És Üdv közünk.

Mikor teszteltél?
És hogy vagy?

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Pont egy hete teszteltem, de szinte biztos voltam benne, hogy van valami, mert eléggé rosszul voltam. Hányinger, mellfeszülés, ingerlékenység.

Okt. 21.-én indultunk Balira nászútra, és aznap kellett volna megjönnie a mensimnek. Hát nem jött meg, 5 nap múlva szerettünk volna tesztet venni, de nem lehetett kapni sehol, így várnunk kellett még hazaérkezünk. 31.-én péntek este érkeztünk, a repülőút már katasztrófális volt, a szagok folyamatosan ingereltek, így a hányinger is állandósult.

Végül kedden tudtam elmenni dokihoz, és hasi uh-n már láttuk a terhességet.
Azt mondta, szedjek Magne B6 vitamint és folsavat. 2 hét múlva kell mennem az ujabb uh-ra.
Vendég
 


Norka!
Ez nagyszerű.
Régóta próbálkoztatok?
Örülök, hogy minden ok.

Én is tegnap voltam orvosnál.
De már alig várom a következő Uh-t.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Sziasztok!

Minden új kismaminak üdv,és mindenkinek nagy gratula!

Stike!
A táblázat nagyon jó ötlet,én is megszavazom!
Adataim:
Moncsy
30 éves
3.baba
van már 2 lányom:Réka 11 és Jázmin 6 évesek
Zalaegerszegen fogok szülni
várható idöpont:2009.július1.
Következő vizsgálat:december 3.

Tegnep már irtam ,de elment a netem és nem tudtam elküldeni!
Na elmondtuk a gyerekeknek és a családnak hogy kisbabánk lesz!
Mindenki nagyon örült!
A nagylányom főleg,a pici meg lehet még fel sem fogta,szerintem majd csak akkor ha majd látja hogy nől a pocakom!

Ma meg ovisbálba megyünk,még délután sütit kell csinálnom,nagyon szeretném magam este jól érezni,sajnos nem kerülnek el a rosszullétek! De eldöntöttem hogy este jól leszek! :D :oops:

Csibe!

Szerintem ne aggódj,meglátod minden rendben lesz,lehet elcserélték a mintádat!
Én úgy tudom az otthoni tesztek nagyon érzékenyek,és téves pozitív eredményt nem nagyon szoktak produkálni!
Úgyhogy ne aggódj!
Meg szerintem egy nő azt érzi hogy babát vár!

Szép napot Mindenkinek!
20140328174041
 
 


Gabi83!

Szerintem most jól müködik a ticker nem?

Gabi1!

Ma mész a 4d uhra igaz?
Szorítok,de biztos minden rendben lesz!
Majd jelentkezz,hogy mi volt!
20140328174041
 
 


[quote="picimami"]N írta:picimamiorka!
Ez nagyszerű.
Régóta próbálkoztatok?
Örülök, hogy minden ok.

Én is tegnap voltam orvosnál.
De már alig várom a következő Uh-t.


Már több éve nem szedtem gyógyszert, eddig mindig vigyáztunk, de az esküvőnk óta (júli.11.) azt mondtuk, hogy jöhet a baba.

Párom azt mondta, hogy milyen nagy ajándék lenne, ha júli 11.-én érkezne a babánk. Akkor van a névnapom, aznap lesz 6 éve, hogy ismerjük egymást, és az 1. házassági évfordulónk. :lol:

Te mit láttál az uh-n? Doki mondott valamit?...és jól vagytok? Hányinger?
Vendég
 


Moncsy.78!

Te zalaegerszegi vagy? Párom is az volt, anyósom és sógornőmék ott élnek.
Kicsi a világ! :D

Érezzd jól magad az ovibálon!
Vendég
 


Norka!
Én sajna nem láttam semmit. Nem mutatta meg.
Nagyon pici még a terhesség, de már megállapította a terhességet.
Látta a pici petezsákot, és a sárgatestet a jobb petefészekben valamint a megvastagodott nyálkahártyát.
3 hét múlva kell mennem újból.
Akkor már lesz szívhang és végtagok is.
Addig pihi+Utro.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


norka81! :)

Nem ismerjük egymást, de egyszer véletlenül megtaláltalak az Iwiw-en. Szépek voltatok... :wink:



A kajáról eszembe jutott még pár dolog, Lányok!
Ami ugrik: a nyers tojás és a nyers hús. Úgyhogy, ne most egyetek angolos bélszínt, lágy tojást, félig keményre sütött rántottát, tatárbifszteket és hasonlókat. A rántotta és a tükörtojás jól átsütve mehet.
Lehetőleg kerüljétek az előre elkészített bolti majonézes salátákat, inkább ti csináljátok meg otthon a krumplisalátát vagy a kaszinótojást.
A lágy sajtok sem ajánlottak (pl.: camambert), inkább a kemények (nem akarok nagy hülyeséget mondani, de talán a lisztéria baktérium miatt). A pasztőrizálatlan tejtermékek is felejtősek.


Ez ugyan nem kaja, de tényleg komoly veszélye van: a macskaalom takarítás. Ez NEM a kismama dolga! Toxoplazmózist okozhat, ami vetéléshez vezet. Úgyhogy jobb minimum áttestálni valaki másra, de még jobb szegény macsektől átmenetlieg búcsút venni, mert hiába köztudottan tiszta állat, azért a bacikat széthordhatja, bútorra kerülhet stb. (Van akinek többszöri vetélés után akkor jött össze a baba, amikor nagy nehezen rájöttek, hogy toxo-s volt a cicától. Cica ment, gólya jött.)
200907?
 
 


Sziasztok

Csak gyorsan jelentkezem mert nem sokára szülinapozunk.

Képzeljétek 3 nap alatt lett szép szikhólyag, és már a szivecskéje is dobog. Hurrá, nagyon boldog vagyok.

200907 remélem nem bántottalak meg, nekem tényleg csak erre volt szükségem, most már totál megnyugodtam, ettől voltam baromi feszült is.

Itt a kép is róla:

Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Jaj, dehogyis gabi1! :) Tudom én is, hogy milyen, amikor valami nyugtalanítja az embert. Pláne, ha korábban problémák voltak... Örülök, hogy megnyugodtál! :)

Kép
Kép
200907?
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?