Új privát üzeneted érkezett!

Hajni, gratula a fogacskákhoz!!!!ÉS boldog szülinapot, bár nem tudom pontosan melyik nap van :roll:

Melus

Kép
melus79
 
 


jajj de jo Kriszti hogy elokerultel! mar nagyon aggodtam ertetek!
Gratulalok a kis Annahoz!
aaa3
 
 


Anna nagyon edes! Olyan jo ujra ujszulottet latni! :lol:

Vera; szerintem sem gazabb mint barmelyik mas korhazban, es en takaritva is lattam. minden hajnalban en voltam az elso a takaritas utan es nyitva volt az ablak, hogy szellozzon, kukak kiurotve, stb...igaz 10 ora fele mar nem szivesen ment arra az ember, este meg vegkepp nem. De pl a noverszobaval majdnem szembe is van egz zuhanyzo, oda seni sem jart. az a szoba tartozott volna hozza amiben en voltam meg a vip, de egyikunk sem hasznlata, mert csak forroviz folyt:) na az tiszta volt! :lol:

Boti annyira szep gyerek! Gyonyoru szemei vannak! Nem lesz gondja nok teren :P

Kaki: neha en is megijedek, mert higabb, habosabb, zoldebb...de ismeros doktorno mondta ez nem betegseg. Amig eszik, nem lazas, es nem fajdalmas a szekeles addig ne aggodjak. Igaz nalunk a zold es a buz a tap miatt van:(
de pl a higabb az lehet a fog miatt is. de neha meg turos Annanak szoval mindig mas, igazibol meg sem tudna mondani milyen a "normalis".
Tudom a konyvek leirjak, sargas es nem budos, de szerintem ilyen Annanak sosem volt :oops:


Timi: jo hogy van ujra eleg tejcsi. NAlunk ilyen mar sosem lesz. Kaptam kolcson egy elektoromos mellszivot, hogy na majd azzal konnyebb lesz fejni es hatha szaporodik....hat ez sem jott be.
egy nap max 200ml tejcsi temelodik. Anna tegnap is oriasi orditast vagott le szopi utan, hiaba ehes volt.
De kesz, vege en mar nem tepem magam e miatt. Es remelem nem kell majd anyos pajtitol minden egyes betegsege soran azt hallgatnom, ez azert van mert nem szopott eleget....Akkor tuti robbanok!
aaa3
 
 

 
 

Vera, én az 5-ös szobában voltm, és minden nap (még 7végén is!) takarították, szóval az tök jó. Na jó, a szobatársak higiéniáján i sok múlik :roll:

Tamara, ne izgasd magad a szopi miatt, az a lényeg, hogy kapott Anna anyatejet, nemcsak tápszert!!!!!

Melus

Kép
melus79
 
 


Köszi Melus! Egész pontosan ma van. :)
Mindenki elfelejtette, még a férjem is. Most hívott a munkahelyéről,hogy ne haragudjak, mert elfelejtette. :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Sziasztok,

Mihelyst leulnek leirni az elmult hetek esemenyeit Anna egybol soron kivul felkel :).

Ugyhogy csak roviden...

Egy csomo okbol(amit itt most nem ecsetelnek) ugy dontottunk, hogy 27en burokrepesztessel meginditjak a szulest, ugyhogy 16kor szepen besetaltunk a korhazba a parommal. 16:30kor megtortent a burokrepesztes majd elokezites. Mivel fajasok nem nagyon erosodtek (elotte 2 napja mar voltak joslok rendesen), doki ugy dontott 18:00kor, hogy veget vet a tracspartinak es bekototte az oxitocynt. Ettol aztan jol felerosodtek a fajasok, 19:00kor "bekoltoztunk" a szuloszobaba 3 ujnyival. Innen aztan nagyon felporogtek az esemenyek (legalabbis nekem ugy tunt). Doki 19:15kor megkerdezte, hogy nem akarok fajdalomcsillapitast, de mire elgondolkodtam volna a dolgon mar jottek is a tolofajasok es 2 fajasra 19:22kor megszuletett "raketa Anna". A mai napig csodalom, hogy a szuleszno es a doki, hogy tudtak olyan gyorsan osszerakni a dolgokat :). Egy picit repedtem, de este 10kor mar ulve tudtam szoptatni.

Doki, szuleszno csillagos 5ost erdemel, korhaz most nallam 4es fole szerepelt. Mondjuk nagyban kozrejatszott az is, hogy a 14es szobaban voltam egyedul. Ha mar tema a takaritas akkor elmondom a friss elmenyt, hozzam a 4 nap alatt 3szor jottek takaritani, es sztem a tusolo is elfogadhato, de ez persze fugg az aktualis betegektol. De takaritani az 100%, hogy takaritjak oket.

Csecsemosok kozzul meg mindig vannak jok es rosszak :), pozitiv elmeny, hogy Nagy Erzsike minden nap vegigjarta a szobakat es megkerdezte, hogy van-e valami gond. Ez lehet tavaly is igy volt, de mivel tavaly en pont husvet elott szultem es az unnep alatt voltam benn, akkor ez nem volt igy (pedig akkor nagy szuksegem lett volna ra).

Tegnap kilyukasztotuk a fulet, hosiesen lefogtam, de miutan elment a noverke elpityeregtem magam. Ma itt volt a gyerekorvos, minden ok, ranezett a gyerekre es azt kerdezte, hogy konnyu szulesem volt? Merthogy alitolag latszik a baban is, hogy nincs megviselve.

Tejcsi is van most, 60-70eket szopizik, ejjel aludna, mint a bunda, de sajna meg koltogetnem kell a heten, mert picit be van sargulva.(az ejjel 1 oran at koltottem, hogy egyen valamit, gondoltam is magamban, hogy nem vagyok normalis).

Nagyon sajnalom, hogy lemaradtam a talirol, de akkor mar annyira lemeritett Adi, hogy nem volt energiam meg maszkalni is.De majd lekozelebb....

Timi,

Adi eleg nehezen viseli a konkurenciat, mig benn voltam a kh-ban beteg is volt. Aztan szombaton hazajottunk, de mig a hetvegen itt volt az apja rollam nem nagyon vett tudomast (neha azert megszertgetett, de latszott a szemen a szemrehanyas). Ma hogy elment az apja dolgozni, lassan visszalopom magam a szivebe.
Annaval is ugyanez a helyzet, neha megszertgeti, de a legtobbszor durvan kozelitene fele, ami nem csoda, hisz neki meg nincs kifejlodve a finommotoros mozgas (peldaul nem tud simogatni meg ilyesmi). Szoval naprol napra jobb, gyerekdoki szerint teljesen atlagosan fogadta.

Na megis jo hosszura sikeredtem :)

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Sziasztok!

Köszönöm, a véleményeket kaki ügyben :-) akkor nem idegeskedem. Igaz idáig sem tettem, csak tegnap este kezdett el motoszkálni fejemben a gondolat, hogy talán van valami oka ennek. Nekünk gyönyörű aranyságra kakink volt, bár én annyira nem élveztem, mert a mennyiségét tekintve mindig annyi volt, hogy úszott az egész gyerek benne. Váltás ruha állandóan volt nálunk, ha mentünk valahová. Most többször van, de kevesebb. Na mindegy.

4-re megyünk orthopédiára, kb. 3-körül jönnek anyósomék. Olyan nyomi vagyok. Reggel óta mosok, pakolgatok. Lehet, hogy ráveszem őket, visszafelé üljünk be valahova egy kávéra, mert mindjárt elalszom.

Hajni, én is boldog születésnapot kívonk neked.

Tamara, szerintem se aggódj ... már idáig is szuper, hogy mindent megtettél azért, hogy anyatejhez jusson a gyermeked. A kiegészítés pedig muszáj, mert éheznie nem szabad. Anyósod megjegyzéseivel pedig nem szabad foglalkozni. Én is kaptam hasonlókat rokonoktól, de a fülem mellett eleresztettem, mert ha egyfolytában megakarnék felelni a családnak akkor diliházban kötnék ki :lol:

Képzeljétek Blanka elkezdett forgolódni a járókában :lol: Még nem fordult át, de szinte mindig féloldalasan van. Olyan jó lenne, ha rájönne, hogyan kell csinálni.

Melus! Boti még nem fordult meg?
Ti mikor tervezitek a hozzátáplálást?

Anyukám már annyira etetné Blankát, hogy a névnapjára is kistányért adott neki :-) Tegnap voltunk shoppingolni, nézelődni és a bébikajákat tanulmányoztam egy félórán keresztül. Hát majdnem elcsábultam, annyi féle- fajta ízvilág van pépek, italok ... stb.

Sokan csodálkoznak, hogy nem itatom Blankát ... de ez a Mecsek bébi (ami itthon van) nem jön be neki. Kaptam egy hipp-es termékmintát alma-citromfű tea ilyen instant por, ezt lehet majd nem sokára kipróbáljuk. Ti teáztattok?

Timi

Kép
manati
 
 


Kriszti!

Azért időre jött Anna, ugye? Nagyon gratulálok ehhez a gyors szüléshez. Hábi elsőperctől ott volt?

Ki volt a szülésznőd? Névről nem biztos, hogy tudni fogom, inkább azt kérdezném, hogy néz ki? :-) Melyik ez a 14-es szoba? Fizetős?

Azért elég jól fogadta Ádi a picit. Majd fog ez alakulni, hisz köztük nem nagy a korkülönbség.
Kitartást neked a szopihoz. Meg az éjszakai keltegéshez, remélem hamar elmúlik a sárgaság. Sok folyadék, tejecske majd rendbehozza.

Timi

Kép
manati
 
 


Timi,

Anna 39+3nal jott, ugyhogy teljesen idore, a heten mar csak hizott volna.(igy is hizik csak mar kinn :D). Reggel voltam Uhn es akkor dontottunk, hogy delutan inditani kene, mert sulya megvan es a cukrom miatt a lepeny egyre kevesbe kepes ellatni.(mar egy hete panaszkodtam, hogy egyszeruen nem birom tartani a dietat, allandoan ehes vagyok es esik a sulyom). Szoval a doki ott volt, o repesztette a burkot is.

A szulesznomet Szepne Temesi Judit-nak hivjak es egy magas voroses-barna haju, hatarozott fellepesu no. A 14es az nem fizetos szoba a regi reszen van es 1 szemelyes. Nincs hozza zuhanyzo es tarsai, borzalmasan lepukkant, de en azert kertem, hogy a fiam bejohessen hozzam. Utolso nap vettem eszre, hogy nemcsak csepeg a futotest (hurra: ejszakai pisiles), hanem mikor felfutik, akkkor a goz is kicsap belole.(meg jo, hogy a gyereket azon az oldalon tartottam)

Amugy kaki ugyben, nekunk mar most zold. Mondtam is a gyerekorvosnak, evvan, Adinak vegig trutyis zold volt, megis most makk egeszseges.

En hozzataplalast 6 honapos kora korul tervezek (+-2 het)

Mindenki bealudt, nekem is azt kene, de nem tudok.

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Sziasztok,

Ha mar itt vagyok megkerdem, hogy van koztunk olyan, aki nem fejt es megis sokaig tudott szoptatni? Csak mert egyszeruen nem tudom ravenni magam a fejesre es abban remenykedem, hogy igy is fog mukodni a dolog.

En nem szivesen itatom szopi mellett, Adinal kellett, mert epp kanikula nyar volt es nem volt eleg tejem. Tapszer melle meg ajaljak. De akkor is csak forralt lehutott vizet kapott.

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Timi, köszi az infot. Kérdésedre a válasz: Boti 1,5 átfordul mind 2 irányba :) és én megvárom a féléves kort a hozzátáplálással, ha addig marad tejcsim.

Kriszti, örülök, hogy minden ok volt és elégedett voltál a szülésznővel :roll: Jó babázást!

Melus

Kép
melus79
 
 


Én sem adok külön folyadékot Abigélnek. Annak idején Lalinak sem
adtam. Bár az én anyukám is fújta a magáét. :)
Mondtam neki, hogy hagyja hogy én rontsam el. :)

Irigy vagyok minden kicsire aki átfordul. Abigél még mindig nem
produkálja magát. :(

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Halihó!

Megjöttünk az orthopédiáról. Hát az van, hogy a doktornéni felírt nekünk egy speckó kiscipőt receptre. Holnap elmegyünk és megcsináltatjuk, a Bajcsy-Zs. úton van ez a bolt. Állítólag ilyen kézzel készült, vajpuha bőr csuka lesz :-) Meg a rendes ára 50ezer forint :shock: de mivel nekünk muszáj, így a TB fizeti.
A jobb lába 10%-osan ferde, a bal 20%-osan :-) Bár szemre egyáltalán nem feltűnő.
Állítólag nem kell sokáig hordani max. pár hét, de éjjel-nappal.
Két hét múlva újra kontroll.

Kriszti!
Szerintem engem ez a Jutka nevű szülésznő pesztrált. Nagyon határozott volt, nem ilyen ütyürüm-pütyüröm nő, de nagyon jól esett a kedvessége és hozzáértése is érezhető volt.

Én nem fejtem állandóan, mert azt sem akartam, hogy olyan kemény és megtelt mellekkel kelljen járkálnom, hogy már fáj. Általában reggel muszáj volt, mert az éjszaka mindig nagyon megtelt. Sokszor átáztattam a melltartóbetétet is. De napközben gyönyörűen szopizott Blanka és mindig elég volt. Szerintem normális esetben nem kell éjjel-nappal fejni, hogy több legyen a tej. Nekem csak most volt problémám a tej mennyiségével. Vagyis inkább Blanka igényével.
Ja a mai nap csak 3 óránként adtam neki enni, és nem volt reklamálás. 3/4 3-kor evett utoljára és most még alszik vagyis majd csak olyan 6-körül fog enni ha felkel. A következő evés pedig 8-kor lesz a fürdés után. Az utolsó kajcsi, mindig hamarabb van.

Boti 1,5 átfordul? És hátról hasra vagy fordítva? Nekem most csak háton van el, így valószínűleg a hátról hasra fordulást fogja először megtanulni. Nagyon izgatott vagyok, néha segítek neki, és megmutatom milyen is ez. De úgy látom, most hogy magától jött rá az ízére másképp csinálja, tök jól elvan és nagyokat nyög a próbálkozás közben :oops:

Hajni, én Abigél fogára vagyok irigy :lol:

Timi

Kép
manati
 
 


Timi, igen, hasról hátra és vissza is 1,5 hete :)
Én is kicsit a fogakra vagyok irigy :roll:

Kriszti, én is csak néha fejtem, pl. ha én mentem valahova és más etette Botit. Eddig elég volt Botinak a tejcsi :D

Melus

Kép
melus79
 
 


sziasztok!

hulla fáradtan,de itt vagyok. anyósoméknál voltunk, mindenki szerelmes Dorkába :oops:
még mindig éjszakázunk. reggel akartam is mondani a férjemnek, hogy milyen jó,most éjjel nem kelt fel Drka. kiderült, 8szor volt fent. én nem hallottam :oops: pedig kettőnk között aludt utazóágyba. teljesen ki vagyo ütve. remélem lassan kibukkan a fog.azaz gyorsan.
Kriszti,gratulálok a picurhoz,aki nem is olyan picur a képek alapján.
na,mentem fürdeni,és elrakom magam egy időre,mert lassan szerintem kel a kisasszony.
valaki használ valamilyen kenceficét fogzásra?

Timi!
mi a hippnek a málna csipkebogyóját használjuk.

Kép
.ivett
 
 


sziasztok

régen jelentkeztem, én már karácsonyi lázban égek és minden szabad percemben arra készülök, mert csinált ajándékokat akarok emlékezetes fő ajándékként.

Szépek a babák és gratulálok a kis Anna születéséhez.
Tejcsi: én az első héten fejtem de csak este azt sem minden nap. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni hányszor fejtem ki a tejcsit amikor nem az volt a cél, hogy legyen itthon.

Hozzátáplás és itatás:
én egyik gyereket sem itattam semmivel tejcsin kívül
Hozzátáplálás majd ha 6 hós lesz, addig teljesen felesleges ha van tejcsi. Az Ő gyomra ezt igényli, nekünk meg addig is ez luxus, hogy csak ennyi az etetés hogy elővesszük a cicit és békésen kiszívja a tejcsit, nem maszatol, nem hadonászik, és pepecselni sem kell vele.

Bevallom én Levinél soha nem adtam bolti bébikaját, csak azt ette amit én csináltam. Kb 10-12 hónapos volt amikor a Nestlé és a Milupa gyümölcspépei először bekerültek a kosaramba, azokat adtam neki csak ami nem saját gyártású volt.
Nem tudom most második gyereknél ez mennyire lesz kivitelezhető majd meglátjuk.

Boldog szülinapot Hajni sé utólag Melus, mert én azóta nem írtam.

Mi csütörtökön megyünk ortopédiára, de ez elvileg csak kontroll, remélem nem lesz semmi gond.
Vivi is forog körben már mintha gurítanánk. A játszószönyegéről mindíg lekerül, mert megy minden irányba, és többszöri forgással is. Ágy alól is szedtem már ki ez kb 2x fordulat volt teljes átfordulással.
A héten veszünk mi is járókát csak beadtam a derekam, mert már most sem tudom magára hagyni egy pillanatig sem mert gurulva elhagyja a biztonsági övezetet.
Timi az a járóka bélelő pihe-puha szőnyeg ami nektek is van az egybe van az aljával és az oldalával, vagy külön-külön? Azaz a lábacskákat kezecskéket ki tudja -e dugni vagy teljesen zárt? mert a kiságyban a rácsvédő alját valahogy mindíg kicibálja és kilógatja a kezét-lábát.
Levi beteg, lázas, ma 39 is volt, de más panasza nincs. Anikó nálatok volt más tünet is a lázon kívül?

linda

Kép
Kép
prünty
 
 


Sziasztok!
Hajni, boldog szülinapot!
Egy torta Neked is jár Kép.

Kriszti,
Én eleinte reggel-este fejtem, de nem sokáig.
Amíg ilyen sűrűn ébreszted Annát nem is hiszem, hogy pangni fog a tejcsi.

Timi, Szandra is sokáig csak oldalt feküdt és végül nem is abba az irányba fordult el. Ő most még csak forog mindenfelé, így közlekedik, bár ma összejött egy négykézláb. :D
(Rolcsi ennyi idősen már állt)
Ráér még a kaja, ne hagyd magad megdumálni. Én is bevártam a 6. hónapot, ha más nem sürget, akkor várhatsz még.
Linda, jobbulást Levinek. Ez annyira kimerítő.
Szandrának végül 5 nap után megszűnt a láz, se fog se komolyabb betegség nem jött elő, csak jelentéktelen orrfolyás, első nap hányás.

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!

10-re jönnek apósomék, megyünk a schumacherhez :-) ezért most egy kicsit hamarabb keltem, hogy összeszedjem magunkat és eltudjunk időben indulni. Igaz Blanka addig még alszik egyet-kettőt :-)

Linda!
Ez a járókabélés egyben van, nem tudja kidugni a kezét-lábát. Sőt a játékokat sem tudja kitúrni/kidobálni egyelőre :-)

Én sem akarom még a hozzátáplálást elkezdeni, csak körbenézelődöm, tanulmányokat folytatok :lol: ... olyan dolgokat olvasok ezzel kapcsolatban amit még életemben nem hallottam (BLW hozzátáplálás, azaz igényszerinti :shock:) . Szóval leginkább még érdeklődés szintjén van nálam ez a dolog. Tudjátok a védőnőm nem egy tapasztalt vénróka, ezért muszáj mindenhonnan információkat gyűjteni. :lol:

Átfordulás: hát nagyon irigykedem, hogy ennyi babának megy :-) remélem a kezdeti lelkesedés megmarad Blankánál aztán majd ő is megcsillogtatja a tudását :lol:
Nálunk az oldalra fordulás megy de az már olyan jól, hogy a pelenkázáskor is ezt csinálja, szinte menekül előlem :-)

Délután leszek legközelebb. Szép napot nektek!

Timi

Kép
manati
 
 


Ja, lemaradt! Jobbulást Levinek!

Timi

Kép
manati
 
 


forgas: Anna meg csak fordul, de nem atfordul.

hozzataplalas: almat mar kostolt, es 2 het mulva kezdem ugy igazibol. egyenlore csak olyan cellal nap kozben ne kelljen tapit adnom neki.

itatas: hipp edeskomentet iszik, elotte semmit nem fogadott el, se a mecseket se a db baby teat:( es az almale is nagyon bejott neki. de ilyen leket nem fogok venni neki, tul draga es cukor is van benne. papkbol, amit magam el tudok kesziteni azt nem veszek, de a bonyolultabb es husos dolgokat venni fogom, mert nem jon ki dragabbra.

fejes: eleinte nagyon sokat fejtem, hatha er valamit, most mar csak 2-3szor de se akkor se most nem szaporit:(

Timi: Tok jo hogy ezt a cipocsket felirtak receptre, es hogy van mar ilyen speci dolog es nem kell gipszet kapjon!

Botinak gratulalok a fordulashoz!

Levinek jobbulast!
aaa3
 
 


Jobbulást kívánok én is Levinek!

Köszönöm a jókívánságokat! Anikó a torta finom volt. :)

Nekem sem fordul meg Abigél. Fogalmam nincs Lali mikor fordult meg. :( Mondjuk ő is mindent későn csinált. Pl. Csak tíz hónaposan kezdet elmászni és 11 hónaposan állni. Azt hittem Abi ügyesebb lesz.
Ő is csak oldalra fordul és úgy fekszik.
Lali most épp nyúzza Abigélt, megyek megverem. :)

Nekem is jönnek anyósék. Timi mi az hogy megyünk a schumacherhez?

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a cipésztől :-)) (Hajni, németül schuhmacher) Ez igazából egy ilyen gyógyászati segédeszköz bolt volt, de csak itt kapható ez a saru, mert cipőnek nem nevezném.
Biztos láttatok már ilyen IKEA-s imbuszkulcsot amivel a csavarokat lehet meghúzni, na ilyennel kell a talpát beállítani. Valami írtó gáz, na mindegy nem divatbemutató, a lényeg, hogy helyreálljon végre Blanka lába. Már előre látom a lesajnáló arcokat, mert biztos azt fogják hinni, hogy nyomi a gyerekem. :roll:

Tamara!
Most olvastam más fórumokon, hogy a lányok lassabban fejlődnek mozgásterén. Ott szinte minden anyuka azt mondta, hogy 5 hónapos kor körül kezedett el úgy forogni a baba, hogy onnantól kezdve már egyfolytában pörgött. Szóval ha Blanka csak később fog átfordulni én akkor sem fogok parázni. A lényeg, hogy a saját ütemében fejlődjön.
Még mindig hason alszik Anna?
Ez is olyan érdekes, mert Blanka is csak így aludt, aztán egyik napról a másikra megutálta és üvöltött, ha így akartam lerakni.

Na megyek, összeszedem egy kicsit a lakást ...

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok

Levi még mindíg lázas, de szerencsére nem viseli meg, csak amikor felszökök neki akkor bágyadt. Akkor kap nurofent és alszik egyet. Beszéltem a dokival, azt mondta hogy várjunk holnapig, mert van olyan hogy 3 napos magas láz betegség minden egyéb tünet nélkül, a harmadik nap ilyenkor bepöttyöződnek a gyerekek, és kész utána elfelejthető a betegség. Ha sem ez, és még csütörtökön is lázas akkor viszont már látni szeretné, mert akkor meg kell nézni nem-e fül, gége egyéb gond van mögötte.

Volt itt valaki a Heim Pálban hasi UH-n? Mi holnap megyünk, kérdésem, hogy egy bejárat van amit keresni kell, vagy ez egy több bejáratos kórház? Illetve időpontra kell menni, ezt tartják, vagy órákig kell várni? Mire készüljek?
köszi
linda

Kép
Kép
prünty
 
 


Sziasztok!
Linda, mi ott voltunk a hasi és koponya UH-on, időponttal. Olyannyira tartották az időt, hogy 10 percet vártunk kinn, tudták, hogy ott vagyunk, de pontosan szóltak, pedig nem csináltak semmit.
A rendelő bejáratnál mentünk be, bejelentkeztünk és ott voltunk vmelyik emeleten. Középtájt volt a vizsgáló. Ennyire emlékszem.
A háromnapos láz is nagyon vacak, alig csillapítható lázuk volt, erre nagyon emlékszem. Aztán mintha semmi sem lett volna előtte.

Timi, én is mindig azt mondom a gyerekeknek, hogy a gyógyszer a nem azért van, hogy szeressék. Így dumálom rájuk a kellemetlenebb ízűeket.
Remélem használ a kiscipő és a következő vizsgálat után már elfelejthetitek.

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Sziasztok,

En is kertem ma idopontokat az ortopediara illetve Uhra. Uhra csak januarra tudtak mar adni :(.

Timi,

Ne keseredj a cipo miatt, vigasztaljon, hogy utanna akar balerina is lehet, sot. Azt meg, hogy ki mit gondol a gyerekrol messzirol sz..rd le (mar bocs). Adinal azt mondta az ortoped doktorno, hogy nagyon sovany es irto keveset eszik. Utanna 2 napig sirtam szinte elapadt a tejem. Mikor elpanaszoltam a haziorvosnak, azt mondta, hogy majd legkozelebb rairja a beutalora, hogy "ortoped szakvelemenyt ker, nem belgyogyaszatit" :D. Na en ekkor eldontottem, hogy soha nem veszem a szivemre a kritikat, mert rosszindulatu emberek mindig vannak.

Sajna fejest nem uszom meg, mert a kisasszony nem szivja ki mindet, raadasul 4 orankent hajlando csak enni. Tegnapra elerte a suletesi sulyat, ugyhogy abbahagytam az ejszakai koltogetest (mazohista azert nem vagyok). Igaz, hogy sarga meg, de sztem eszik eleget. Adi is javulo tendenciat mutat, egyre kevesebb a hiszti.

Annyira varom mar a jovo hetet, hogy vegre kimehessek a lakasbol, szornyu ez a bezartsag foleg, hogy ilyen szep ido van.

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Sziasztok!

Hát nem nagyon lelkizem a dolgon :-) Bár tényleg egy hülye látvány a cipő majd teszek fel róla képet.

Kriszit, tök szupi, hogy már elérte a születési súlyát Anna. Ügyes baba. Fejjél csak szépen, az elején még el kél a dolog :wink: Majd fogod érezni, hogy mikor nincs már rá szükség. Én pont ma pakoltam el a fejőmet.

Ne aggódj, hogy csak jövőre kaptál időpontot az ultrahangra, bár van lehetőség fizetősre, de én is kivártam a soromat. Azt hiszem mi is egy bő hónapot vártunk, mert ahogy hazajöttünk máris kértünk időpontot csípőszűrésre, hasi és koponyha uh-ra.

Beteg babuciknak jobbulást! Nálunk a férjem kezd taknyos lenni, tegnap úgy jött haza, mint aki megakar halni, pedig csak egy picit folyik az orra. Csináltam neki jó meleg mézes-citromos teát. Meg veszek neocitránt mert az éppen nem volt itthon. Úgy bírom a férjem, egy kis náthától teljesen kész volt. Plussz takaróval aludt, mert didergett :-) múltkor én is rosszul voltam, sőt még a torkom is fájt ... de nekem a gyerekhez ugyanúgy mennem kellett éjszaka is. Hát ez az anyák sorsa nekik még betegen sincs felmentés :lol:

Éjszakánk botrány volt ... de lehet a csuka miatt :-) kelt éjfélkor, majd 1 előtt már nyavajgott, akkor megetettem és levettem a cipőt a lábáról utána aludt szépen. Azt gondolom, hogy a cipő volt a ludas, mert szinte kettőt szívott a ciciből és már tehettem is vissza aludni.
Nem akartam éjfélkor megetetni, hülye voltam így egy órán keresztül húztam az időt és próbálkoztam a cumival. :roll:

Timi

Kép
manati
 
 


Cipő:

Kép Kép Kép

Timi

Kép
manati
 
 


Te jó ég, tényleg ebbe kell szegénynek aludni. Hát nem csoda, hogy
nem bírta Blanka. Most a lábfejét fordítja befelé? Mert nekünk
Lali annyira befelé fordítja, hogy az csak na, de hiába mutatom az
orvosoknak. Senkinek sem fura a dolog. Holott már a saját lábába
is hasra esik. :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Szia Hajni!

Igen, a lábfejét fordítja befelé.
Számomra ez volt az első shokk a kórházban, odajött hozzám a gyerekorvos és közölte, hogy Blanka egészséges baba, ám az egyik lábfeje befelé fordul kicsit, amit majd masszázzsal rendbe lehet hozni.
Hát mi maszíroztuk neki, de nem volt elegendő.
Nálunk minden doki észrevette, egyébként nem feltűnő ezért senki sem veszi észre, ha nem mutatom. A védőnő mikor hazajöttünk a kórházból, azt mesélte, hogy az ő kisbabája úgy született, hogy az egész lábfeje fel volt "nőve" sípcsontjára. Állítólag előfordul a lábdeformáltság, ha kevés a helye a babának, vagy rossz pozitúrát vesz fel :?

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok,

Timi, hat valoban nem egy szep latvany es tuti kenyelmetlen is neki, de kitartast. Meddig kell hordani? Anna mar attol nyoszorog, ha nem a "kedvenc" oldalara forditom.

Ma reggel koraban keltem, mint Adi (ritkasag) es kijottunk Annaval a nappaliba szopizni. Szegeny Adi ugy elkezdett sirni mikor meglatta, hogy nem vagyok az agyba mikor felebredt, annyira sajnaltam. Igazabol most kezd latszani, hogy mennyire megviselte, hogy par napig nem voltam itthon. De amugy szinte teljesen helyreallt a napja, ugyhogy egesz szepen megnyugodott mar. Mar csak a kozos jatszoterezes hianyzik, de az is meglesz jovo hettol.

Tegnap megmertem minden szopizast, 480 evett egesz nap, sztem az eleg neki. Kicsit nyugtalan voltam, mert csak 50eketek evett, raadasul az ejszakat is szinte vegigalussza en meg ahelyett, hogy oromtancot lejtenek itt aggodalmaskodok. :) 9tol aludt 3ig, akkor nyujtozkodott egyet en meg gyorsan a szajaba nyomtam a cicit (reggel derult ki, hogy evett 20ml-t, mert akkor megmertem), aztan aludt reggel 6:30ig. Szerintetek ez normalis egy ujszulottnel? Marmint, hogy ejjel ilyen keveset eszik? Igaz Adi is csak 1szer kelt, de nalla azert jelentosen "rovidebb" volt az ejszaka.

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk az oltásról. Most mindkét csombjába kapott, bevan borogatva és adtam egy fél kúpot a popóba, azóta alszik.
6300 grammosak vagyunk, 65 cm. Három centit nőttünk, viszont 1 hónap alatt csak 30 dekát híztunk. Védőnő nem parázott a súlyán, mondta, hogy sokat nőttünk, és mostmár egyfolytában jár keze lába, megsem áll szinte. Úgyhogy amit felszedne azt lemozogja. Nem tudom mi lesz vele, ha csúszni-mászni, járni fog. Biztos vékonyka lesz. De nem baj, mert küllemre egy nagyon húsi bébi. Mindenki odavolt a combjaitól :-)
Mondtam a védőnőnek és az orvosnak is a tápos hetünket, a konakion miatt is, hogy most adhatm-e neki továbbra is vagy sem. Egyik sem mondta, jaj anyuka mit tett. Sőt ... ez nagyon megnyugtatott. Igazából úgy éreztem, mintha ez az 1 hét esténként tápozás igazából semmit sem jelentene ... a doktornéni azt mondta, hogy ettől ma nyugodtan megkaphatja a K vitamint, azt csak akkor nem szabad adni, ha már csak tápot eszik.
Mondtam még a zöld kakit. Ők is azt mondták, hogy a túlevés egyik jele, de 3 hónapos kortól az emésztőrendszere változik és attól is lehet.
Na szóval meglettünk dicsérve. 4 hét múlva kell menni december 4-én megint oltásra, aztán janurában. Ismételni meg majd valamikor jövő nyáron.

Kriszit!
Nem tudom még egyelőre, hogy meddig kell hordani a cipőt, valószínűleg tovább mint az átlagnak, mert Blanka nem hajlandó benne aludni. Sőt napközben is sokszor észreveszem, hogy addig piszkálja míg teljesen ferdén áll a lában, vagy lerúgja. Úgyhogy most ezer szemem rajta.

Szerintem 1 hetes babának az 50ml bőven elég. Ne aggódj, ez szuper mennyiség. Blanka még sokszor most is 60ml-t eszik. Este szerintem kevesebbet esznek, legalábbis nálunk így van. De miért méregeted ilyen sűrűn? Védőnő mondta? Szerintem csak paráztatod vele magad. :-) Legalábbis én naponta egyszer mértem, étkezés után, aztán később már azt sem. Maradt az egy héten egyszeri fürdés előtt a meztelen mérlegelés. Abból láttam, hogy egy hét alatt meg van-e a kívánt mennyiség. 20ml éjszakára??? Hát szerintem tök mindegy, mert az a lényeg, hogy neki elég legyen, és utána szépen alukáljon. Ha éhes úgy is sírni fog! Szóval szerintem gyönyörűen gyarapszik, ügyesek vagytok!

Timi

Kép
manati
 
 


Timi,

Isten eltesse Blankat. Most latom, hogy mar 4 hosak vagytok. Nagyon szep meretekkel rendelkeztek es miutan a babocak megduplaztak a szuletesi sulyukat lelassul a gyarapodasuk. Ti mar majdnem elertetek ezt.

Azert meregetem, mert abbahagytam a More Milk-et es latni akartam, hogy igy is van eleg tej neki, mert pl. most is az elson csak nyammogott, de odaadtam neki a masikat es abbol is evett 40et. Amugy, ha meglesz az "elso" heti gyarapodasunk es jovo heten azt mondja a doktorneni, hogy mar nem sarga, akkor tuti nem fogom merni meg koltogetni, mert ehes gyerek az nem alszik(csak, ha sarga) :).

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Sziasztok!

Jól vagyunk, csak sajnos Botinak szájpenésze van :( nem tudom hogyan lett, én mindig figyeltem, sterilizálok stb. Így most ecsetelem a száját minden szopi előtt. Volt valakinek már?tényleg 2 hét mire elmúlik?

Timi, kitartást nektek ehhez a kis cipőhöz!biztos nem kényelmes, ezért is rúgja le Blanka.

Kriszti, szerintem tök jó, hogy Anna már ilyen jól alszik. Boti legalább 2x szopizott éjjel, meg sokszor felkelt.

Most 2 napja kel csak 1x, kb 3kor, aztán 6-7kor kel, és utána is még alszik 9-ig :roll:

Ma megyünk du. jógázni :D Már nagyon várom, mert múlt héten nem tudtunk menni.

Szép napot, használjátok ki még sétára ezt a jó időt!

Melus

Kép
melus79
 
 


Melus nekünk volt. Bizony eltartott két hétig, de ne aggódj.

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Sziasztok!

Melus, nekünk még nem volt szájpenészünk. De én is próbálok odafigyelni arra, hogy mindent tisztán adjak a szájába (cici, cumi, kiskanál ... stb) de ott vannak a kisjátékok, ruhák egyebek szinte mindent rág mostanság szóval bármitől elkaphatnánk mi is. Ne okold magad! Én azt olvastam erről az LLL-en, hogy hosszú idő mire elmúlik. Bár nem értek hozzá. Remélem mihamarabb rendbejön Boti!

Igen-igen lassan hízunk :-) még nem dupláztuk meg a születési súllyunkat, ahogy haladunk, majd csak 5-6 hónapos korunkban fogjuk :-)) 3400 grammal születtünk :-)

Képzeljétek még mindig alszik Blanka, már kivasaltam 3 adag kimosott ruhát :oops: egyszer volt csak fent enni fél 12-kor de utána vissza is nyűgösködte magát aludni. Az oltás mindig kiüti szegénykémet.

Timi

Kép
manati
 
 


Melus, most olvastam hogy valami boraxos ecsetlőt mondanak erre a bacira. És nem csak a babaszáját, de a melledet is minden szopi előtt és a cumiját is ecseteld le vele.

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!

Kriszti: Gratulálok Annához! :lol: Én fejni csak az első hónapban fejtem Lucával is és most Dalmával is és ennek ellenére Lucát 15 hónapos koráig szoptattam. :lol:
Hajni: Utólag is nagyon boldog szülinapot!
Timi: Hű, ez a cipő elég gáz, de ha segít, akkor nem számít, valahogy csak kibírja Blanka.
Anikó: Kösz az oltás tippet, csak sajna azóta beadattuk a pneomot. Azt viszont nem értem, hogyha van alternatív megoldás, akkor miért nem hívja fel rá a doki a figyelmet. :twisted:

Mi jól vagyunk, csak Dalma koszmós lett. :( Eltűnik-előjön, igaz, hogy nagyon pici helyen és vékonyan. A kisasszony már 68-as rucikat hord és úgy tűnik, hogy nem lesz kopasz, mert még van egy kicsi régi haja, de már kezd nőni az új is. :lol:
Voltunk has-kopponya-csípő UH-n. Jobb csípő kötött - tornáztatni kell minden pelenkázásnál és elvileg ezzel rendbejön.
Luca kezdi megszokni a kistesót, most már azt mondja, hogy szereti, ezért mégsem dobja ki a kukába. :lol: Éjszakáink változóak. Ha átalussza az éjszakát, akkor napközben nem alszik, így este nagyon korán kidől - mint most is, már fél 7 óta alszik.

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Timi: nem semmi az a cipocske, szegenyke nem lehet kellemes erzes, na meg neked sem ahogy latod kenyelmetlen neki, de tudod muszaly.
Anna meg mindig hason es csak hason alszik, nem bannam tudna haton is, mert igy nem tudom mi lesz a babakocsis alvasokkal ha mar a mozest kinovi, a sportresnem dontheto teljesen le.
Na de akkor a jelek szerint alakulhat.
Szerintem ezekkel a hizasokkal annyir anem kell torodni, eszik, nem fogy es jokedvu akkor szupi( nem mint hugomnak e miatt kell tapot adni a gyerekenek, persze nem issza meg, mert keveset hizott igy biztos nem eleg taplalo a teja, ez Svedorszag).

Melinda: asszem mi is valami szajnyavajaval kuzdunk. En reg ota, lassan 2ik honapja, pedig oblogetem, meg szopogatom a streptofortot, de allandoan ujrafertozodik, es most Annanak is feher pottyoket vettem eszre a foginyen:( De csak az inyen viszont tejed, igy lehet afta:( hetfon megyunk a dokinenihez. Igaz nem fajlalja de egy ismeros gyermekorvos latatlanba mondta jobb ha latja doki, mert korbefertozodik az egesz szaja.
Boti sirdogal is miatt? Emlekszem nekem mar gyermekooromban is allndoan volt, de tenyleg, gondolom csecsemo korban is de arra amire mar emlekezhetek allandoan:( es ugy utaltam, es uggy fajt.
puszika a gyonyoruseges fiadnak!
GYogyuljon meg hamar!

Kriszti: tok jo hogy ilyen ugyes Anna! de tenyleg ne meregesd, mikor pocakos voltal megfogadtad nem fogod! ne ess bele a hiba meregeted mint Adit, es akkor panikolsz hogyehes, es nincs tej, stb...ugyi vagy vagytok, es tutira nem ehezik a kiscsaj, akkor uvoltene( mint ma az en Annam, ebedre nem tapit adtam hanem lefejt tejet 140et nem is ette meg az egeszet, erre 1 orara ra uvoltott, mar mndenre gondoltam, lazat mertem, hasat massziroztam, stb, mire teat nyomtam a szajaba, es itta, ez nala az ehseg biztos jele, hat ugy bevagott utana 12o tapot, es 60 teat mint a pinty, szoval eheztetem a gyermekem :oops: )

mindenkinek szep hetveget!

mi holnap megyunk a MIni mano szevezte eloadassorozat kereten belul masszazsra, szerintem uvolteni fog, nem szereti, epp ezert szeretnek menni, hogymit csinalok rosszu.
aaa3
 
 


Sziasztok,

Tamara, teljesen igazad van, csak mikor "hulyen" eszik mindig beparazok. :)

Az este is 6:30tol 9 vagy 6szor kert enni. Utanna meg az ejjel nem kelt fel enni, sot reggel 6tol fel 8ig koltogettem, mire nagy komasan hajlando volt enni. Valoszinu a hidegfront miatt is volt igy beajulva, most is alszik, mint a bunda.
Aztan tegnap ota tiszta pottyos is, mondom is neki, hogy Pottyos Panni, remelem csak tejkiutes.

Adi hisztis, mennem kell...

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


hova tunt mindenki?


Melinda: javul Boti szaja?
Amugy hogy nez ki ez a dolog? Mert Annanak a dokino latatlanban aztmondta szajpenesz, es ne vigyuk e miat be a rendelobe, hanem kezeljuk a boraxos cuccal. Azota majdnem minden pottye leesett( neki csak a felso inyen van) kicsit verzett es csak egy nott uj.
Oszinten nem tudom tenyleg szajpenesz e. :oops:

Timi: Blanka kezdi elviselni a cipot?


Kriszti: Annacska hogyvan? Tejci?


Nalunk vege :cry: :twisted: :evil: :cry: :( Mar egy evesere valo sincs. Hiaba a horrorfejes, es minden amit elotte kiprobaltam. Kicsit sir a lelkem, a tap miatt is, a miatt is, hogy nem lesz mar cicizes....de valahogy ,uszaly ugy neznem oruljek hogy legalabb ennyi volt, kulonben orokre fog gyotorni a lelkiismeret furdalas.

Gloria hogy van?

Es a tobbiek? Fogacskak? Forgas? NAgytesok?


Valaki adjon eletjelet!
aaa3
 
 


Jó reggelt!

Mi vagyunk, csak férjem Prágában van, egyedül vagyok Botival csüt.ig, aztán hazajön, de megy 1 hétre Párizsba, így most kicsit nehezebb, hogy mindent én csinálok, ő szokta Botit fürdetni, meg reggelente peluscsere és átöltöztetés stb. Na mindegy, kibírjuk, várjuk haza!

Szájpenész ügy: néha már nem is látom, aztán egyszer csak megint. Nekünk oldalt van a szájában egy pici. Én onnan tudtam hogy az, hogy nem tudtam letörölni, és korábban a védőnő mondta, hogy így tudjuk megkülönböztetni a szájpenészt az egyszerű tejlepedéktől. SZóval én még kenegetem minden szpoi előtt.
Forgolódás van ezerrel, kúszás még nincs, az ínye viszont duzzadt Botinak :oops:

Tamara, szerintem is örülj neki, hogy legalább idáig volt tejcsid :roll:

Többiek?remélem mindenki jól van!

Szép napot!

Melus

Kép
melus79
 
 


sziasztok!

én is mindig benézek ám ide,csak nincs sok változás náőlunk. éjjelente még mindig felkelünk, de a cumi bevétele segít Dorkának,hogy visszaaludjon. néha felsír keservesen. nemtudom hogy ez most a foga miatt van e. kedden megyünk a doktornénihez,megnézetem az ínyét neki. bár mindent rág. a kezemet is. de már lassan egy hónapja szenvedünk :cry:
meddig tart vajon :?:
beköszönt a rossz idő. megyünk ma kabátot nézni Dorkának.
vigyázzatok magatokra!

Kép
.ivett
 
 


Sziasztok,

Orommel latom, hogy ismet van itt egy kis forgalom :). Nallunk se sok valtozas, elso heti gyarapodasunk 250 gramm, szoval egyenlore folosleges a para bar kevesebbet eszik. Gondolom valtozik az emesztese mert eddig minden pelusban volt kaki, par napja viszont csak reggel es este.

Tamara, a szopizas befejezese sztem mindig kemeny, en 9 honaposan is megsirattam, hogy akkor ennyi volt. Hianyzott is 1-2 hetig, mert o drasztikusan egyik naprol a masikra hagyta abba.(Gondolta nem tokol mar azert a 20-30ml kis anyatejert, ha utanna ugyis kap 2 dl tapot).

En is latok nehany feher pottyot Anna szajaban, de most volt itt a dokineni es azt mondja, hogy csak zsir mirigyek es el fognak tunni.
Szte is jol "mukodik" a gyerek :), meg Adi is megkapja az elso pneumo...oltasat. Remelem nem fog belazasodni.

Jaj de furi, hogy egyesek mar a fogacskaknal tartanak :) nekem meg itt van ez a pindurka.

Meli, kitartast az egyedullethez, nem konnyu. Tegnap volt nekem is a szulinapom, fejem kerdi mit szeretnek, mondtam is neki, hogy azt, hogy legalabb heti 3szor haza jojjon furdetesre meg fektetesre mig Anna kicsi. Egyenlore ez az a resz amit nem latok, hogy fogom egyedul megoldani, ha a nagymamak elmennek. Majd lesz siras...

Amugy tegnap etetes utan elszaladtam a sarki Dmbe. Anna itthon maradt anyukammal. Murphy torvenye mukodott: Anna 15 perc utan felkelt es ektelen orditasba kezdett. Mar majdnem hazaertunk mikor hivott anyukam, hogy visszaaludt. Na visszamentunk, gyorsan elinteztem a dolgokat, de igy is felebredt mar mire hazaertem. Es lass csodat Anna baba 80ml evett 10 perc alatt, pedig az elozo eves ota nem telt el 2.5 ora es mostanaban csak 50mlket eszegetett. Szoval azota azzal nyutatom magam, hogy pici siras nem art :(.

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Boldog szülinapot Kriszti, így utólag :D
Én nem tudom hogyan fürdetnék 2 gyereket egyszerre :shock:

Melus

Kép
melus79
 
 


Kriszti boldog szülinapot.
ma elmentem a C und A ba Dorkának kabátot nézni.alig volt már választék. azért sikerült venni.
ma Dorka nem akarta a gyümit enni.pedig ilyet már evett. tápott adtam neki. unja talán? van valakinek e téren tapasztalata?

Kép
.ivett
 
 


Sziasztok!

Én is Boldog Szülinapot kívánok!

Hát én mostanában hulla vagyok. Még fűtésünk nincs. Szerencsére
meleg lakás ez. Most engedtük fel a kazánt vízzel, meg a radiátorokat, persze kiderült hogy egy pár helyen csöpög. Most ezeket kell javítgatni. Após csinálja, tegnap volt anyós is. Ahányszor
ránézett Abigélre annyiszor elkezdett sírni szegénykém.

Szájpenész: Nálunk is a végén mindig oldalt jöttek elő.

Nagyobb testvérről had ne írjak, mert az őrületbe kerget minden áldott nap.

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


sziasztok

mi is jól vagyunk
Vivi pörög-forog és már hátrafele kúszik, megint az ágy alól szedem ki, csak most nem befordul oda, mert nem úgy teszem le, hanem betolat. :)
Levi múlt héten volt beteg, erről írtam, 3 napos magas láz lett végül a diagnózis és pöttyökkel zárult tényleg. olyan furcsa volt szegénykémet ilyen kiütésesen látni a szép selymes bőrét, de 1-2 nap alatt helyrejött.

Melus gratulálok hogy egyedül tudod vinni a babát egész nap egy pár napig. Első gyereknél én nem mertem volna ilyet bevállalni. Levi 7 hónapos volt amikor Lalinak 6 napra ki kellett mennie Németo-ba, mi akkor a nagyszülőknél voltunk. Most második gyereknél megint volt hogy el kellett mennie 3 napra, akkor Levi a nagyszülőknél volt, mi meg Vivivel kettesben. Most nem éreztem ezt "tehernek" hogy egyedül voltunk, ( bevallom inkább felüdülés volt ) de első gyerek esetén paráztam volna rendesen.

Hajni: Nekünk augusztus volt a legkritikusabb hónapunk Levivel, amikor olyan szinten kiakasztott nap mint nap, hogy legszivesebben világgá mentem volna. Most is vannak nehezebb napok, de fokozatosan csökken, én bízom benne, hogy kifele megyünk ebből a hülye dackorszakból. Nem tudom nálatok mi a gond, de gondolom ellenkezés, hiszti van terítéken.
Nálunk most a senki, semmi, sehol, sehova időszak van.
Hol voltál? sehol
kivel találkoztál? senkivel
mit csináltál? semmit
stb

Kép
Kép
prünty
 
 


Sziasztok!

Kriszti: boldog szülinapot!

Mi is vagyunk, csak mostanában nem nagyon jutok gép elé - nem akarnak a csajok egyidőben aludni - Dalma most is itt van a kezemben.

A kisasszony egyre kevesebbet alszik és mostanában vagy séta közben vágja be a szunyát vagy cicin kell elaltatnom. Még szerencse, hogy az esti önálló elalvás megmaradt, mert akkor Lucával nem nagyon tudnék mit kezdeni. (Ugyanis az esti fürdetés, altatás 90%-ban az enyém, mert a férjem általában nem ér haza :twisted: )
Dalma már 6410 g. :lol: Képek itt: http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=34361

Lucáról inkább én sem írok, csatlakozok Hajnihoz. :cry:

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Sziasztok,

En pont ma akadtam ki, mert Adi sztem teljesen kivetkozott onmagabol az elmult 2 het alatt es meg senkitol nem hallottam, hogy kiboritotta a nagyobb. Bocs, hogy ezt irom, de kicsit megnyugodtam most, hogy latom azert mashol se konnyu. nallunk az a gond, hogy ha nem vagy 100% hatarozott akkor Adi kihasznalja a bizonytalansagot es jon a hiszti. es sajna nallunk se a nagymamak se a ferjem nem ilyen hatarozott:(. ha 2en voltunk nem volt eddig semmi gond, de most pl. az altatassal vannak gondok. ma masfel ora uvoltes utan hoztam ki a halobol es 1 sec alatt megjutalmazott a gyoztes diadal ittas mosolyaval. mondtam is anyukamnak, aki mar halalba aggodta magat, hogy valami baja van a gyereknek, hogy higgye el csak hiszti, nallam jobban nem ismeri senki Adit. Es sajna csak 1szer kell engedni es egybol tudjak, hogy hogy erjek el amit akarnak.

Annaval is "gondok" vannak: naprol napra kevesebbet eszik es mostmar a gyarapodasa is megallt. 1 hete 1 mellbol szoptatok es en ennek a rovasara irom, hogy csokken a tej. Naponta kereken 10ml-vel eszik kevesebbet evesenkent, az ejjel meg 4szer evett(par napja arrol panaszkodtam epp, hogy atalussza az ejszakat es reggelre szetrobban a cicim), szoval matol ismet 2 mellbol szopizik. Tudom, hogy nem valami jo ez se, mert igy sok elotejet kap es keves utotejet, de most nincs jobb otletem, es meglatjuk mi lesz.

Life is hard...de minden este, miutan elaludtak, nem cserelnek senkivel :)

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Hát igen hiszti az van terítéken napjában többször is.
Néha már azon gondolkodom fogom magam és elmegyek.

Találkoztam ma Anikóval. Én még olyan gyönyörű szemeket mint
az Alexandrának van nem is láttam. Nagyon szép szemei vannak.
Abigél mostanában nagyon keményeket kakil. Most is tanúja
voltam a kakilásának épp pelenkázás közben. SZegény csodálkozom, hogy kitudta nyomni.

Lali még mindig nem kakil. Igy várom mikor rohanunk a kórházba, mert már semmi sem jön be.

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?