Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt csajok:)

Kép
csucsu05
 
 


Hali!

Csak bekukk, mert próbálom lurkót elaltatni, egyenlőre kevés sikerrel. Itt panaszkodik a hátam mögött.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aprooka: szia:)

Nóri: ezek szerint nem sikerült megcsinálni a babanetet:(

Kép
csucsu05
 
 

 
 

aprooka azért már javul a helyzet a kis levivel?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bucsek: Létezik, hoyg te voltál ma a temetőben? Mert arra sétáltunk a virágboltba mentünk és láttam, hoyg egy hasonló kinézetű anyuka mint te lehet te is voltál vágtat be a temetőbe babakocsival. Nagyon hasonlitot messziről.

Kép
csucsu05
 
 


Hali!

Nita köszi a kérdést. Most pont valószínüleg fejlődési ugrás van, és front. Ez egyben kissé sok. 10 percekre aludt el az elmúlt 3 napban és éktelenül visított kb mindig 3-7 között. Minden hang, fény zavarta. Szóval remélem lassan kimászunk ebből.
Ezt leszámítva jól vagyunk.5260 volt a kórházban, múlt vasárnap már 5570, szóval megindult a drága!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aprooka: Mostmár biztos lassan össze szoktok. a baba megszokja a kinti életet és az alvás is meg fog oldodni. addig persze kitartás. Tényleg szoktad kint altatni?, szereti?
Szabina imádott kint alidni. 3-4órákat aludt jó mélyen. Bent sosem aludt olyan jókat mint kint.

Kép
csucsu05
 
 


Hali!

Na itt vagyunk mi is.
Megjöttünk dombórvárról, de alíg tudtam géphez férni, mert itthon van a tesóm is. Őszi szünete van. Ráadásul itt volt az egyik barátnője is aki felregisztrált valami társkereső lapra. Na gondolhatjátok mennyit tudtam a gép előtt ülni.

Csucsu: én voltam igen. Kivittük a dédit a temetőbe, de közben kiderült, hogy apu is kint van az egyik rokonunkal. A bömi vette észre az autóját. :) És oda kellett rohanni megkersni.
Egyébként mikor mentünk az autóval és kereszteztük az iskola utcát én is benéztem felétek és mintha téged láttalak volna. Ha minden igaz gyalogoltál és piros nadrágban voltál. :)

Aprooka: jó hogy jöttél. Ok majd rakok fel képeket én is. Nagyon édes a kis Levike. Hogy nőnek, nem igaz, most születtek aztán már nemsokára forognak. Örülök, hogy ilyen szépen fejlődik megint.
Téged egyébként Vakulyánénak hívnak igaz?
Azt hittem valami rokonai lehetnek a papírírószeres nőnek. Mert ők is Vakulyák, és az ő lánya is orvosnak tanul. De tegnap találkoztam vele a temetőbe és ő azt mondta nem ismert titeket. És jól meglepődött mert azt mondta, hogy a Vakulya név ritka. Aztán lehet, hogy nem is Vakulyáné vagy :shock:
Remélem nem haragszol, hogy beszéltem a védőnővel arról, hogy bekerültetek a kórházba. Úgy tűnt, hogy tud róla, mert azt mondta hogy "igen mi utaltuk be" aztán lehet hogy csak nem akarta, hogy úgy tűnjön nem tud róla.

Nóri: tényleg vidd el Attikát ahova csak tudod, tesómnak is felírt az itteni orvos ötezer féle orvosságot, mert évekig úgy köhögött gyerekkorába hogy nem bírt aludni. Mire megelégelve anyuék elvitték egy kórházba ahol azt mondák neki hogy az orrmandulájáról csöpög a genny mert folyamatos gyulladásba van és az irritálj a torkát ami miatt köhög. És ennyi gyógyszertől egy ló is kidöglött volna amit ő szedett eddig. Na erről ennyit.

Nita: Milyen TV szereplésekre járok. Egyszer az életben én is elvittem a Bömit pelenka válogatásra. Elcsábított két csaj. Hát soha többet. Aztán engem is lefényképeztek, hogy elhívnak majd statisztának. Én mondtam, hogy biztos nem megyek mert még a farsangon sem szerettem szerepelni, nem hogy TV-ben. De mondták azért csak lefényképeznek. Aztán hívtak egy párszor, de nem mentem. Most már nem hívnak.

Megyük ficánka tornára. Nem jön valaki.
10-től kezdődik

Kép

Kép
bucsek
 
 


Szilvi: szia :)
De jó, hogy jöttél. Na akkor csak jól kiszúrtuk egymást:)
Hú a mai ficánka nem jó mert nem tudom mikroér ide a gázsszerelő. Valamiért a nappaliban a paslófűtés nem mükődik. Mindenholmeleg a kő csak ott nem. Azt nézik meg.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: az nem jó, ha nincs fűtés a nappaliban, azért az elég nagy tér nálatok. Megcsinálták már?
Voltunk ficánkán. Hát ez a Bömi kikészít. Egész héten azt mondta, hogy megyünk a ficánkára, mikor indulni kellett volna akkor meg inkább autózik. Mikor vége lett meg nem akart hazajönni. Csúcs

Kép

Kép
bucsek
 
 


Bucsek: Fűtés van csak a padlófűtés nem jó. De a raditor az jó. Bár még mi nem fűtűnk. 21-22fok van bent.
Csak kipróbáltuk és nem jó igy hivtuk a szerelőt. De 12-kor hivott hogy csak hétfőn jön:(
Simán elmehettünk volna.
Amúgy sokan voltak?

Kép
csucsu05
 
 


Most nézem , hogy Adél már 2hónapos. Hogy megy az idő.
A Bömi meg most biztos dacol. Ebben a korban van. Szabina sme különb ne félj.

Nóri: Még mindig csak olvasni tudsz ?? Nem jó a net azóta sem?

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: ja értem, akkor nálatok radiátor is van meg padlófűtés is. Nem semmi, bebiztosítottátok magatokat hideg ellen :)
Még 20-21 fok van a lakásba? Hú az tök jó. Nálunk csak 18. Én már majd meg fagyok ha nincs fűtés, meg ugye a kicsi miatt is jobban kell fűteni.
Csak négy anyuka volt meg 5 gyerek. Még egy anyuka szokott járni két gyerekkel de azok betegek most. Kár hogy nem jöttetek :(

Kép

Kép
bucsek
 
 


Szilvi: A régi házban 18-19fok volt. Meg is lepődtünk mert ez a ház nagyon jó tartja a meleget. Igaz tényleg le van szigetelve. Ha megyünk a padlásra fel akkor be lehet látni milyen vastag a szigetelő anyag plusz a nikecell kivülről. Na meg az ablakok sem eresztik ki a meleget.
A padlófűtést azért akartuk hogy ne kelljen télen vastag zokniba meg papucsba közlekedni. A másik házban télen hideg volt a kő. Pedig az ajzatban menteka csővek tehát néhol meleg volta kő. De ahol ne volt cső behúzva ott nagyon hideg volt.
Na meg külön külön is lehet fűteni. Most pl csak akővet fűteném mert szabina mindig zokniban rohangál ne fázzon fel.
Amúgy mi a másik házban is 20fokra fűtőttünk a Szabinának és nem islett betges. A nagy meleg sem jó ám. Tesómék a lányuknak 25fokot csináltak mindig és fázékony is a kiscsaj na meg kruppos.
Persze Adél még kicsi fűteni kell neki.

Kép
csucsu05
 
 


Hát igen az biztos hogy a túl meleg sem jó. Míg pesten lakutnk nekünk is nagyon hideg volta lakás, mert garázs volt alattunk, meg hőhidas is volt. 20-21 foknál soha sem volt több ott sem. És a bömi sem lett beteg csak amikor mástól kapta el.
Holnap ha nem esik az eső, nincs kedvetek kijönni a lovakhoz. Tegnap voltam a bömivel és motorozott le a gátról. Tök élvezte.

Kép

Kép
bucsek
 
 


Bucsek: Dehogynem. Mi minden nap megyünk a lovakhoz. Ő is a gátról repeszt le motorral. Van olyan nap, hogy mi 5X is megyünk oda.

Kép
csucsu05
 
 


De amúgy át is jöhettek csak azért nem mondom mindig mert unalmas. Na meg nem tudom a kicsi lányod hogy ossza be az idődet és neked hogy jobb.

Kép
csucsu05
 
 


Ja és mesélte a tOmi, hoyg jó, hoyg ment a Gábor. Mert nem volt cseréjük csak szegénynek igy biztos húzós volt a fájós lábának.Tényleg jól van?
Ja és azt mondta Tomi már egyre jobban megy Gábornak a bőr rúgása:)
Még a végén egy kis Ronaldino lesz belőle:)

Kép
csucsu05
 
 


Ja és mindig elfelejtem a képeket átküldeni még a nyári itt léten készülteket. Most el is küldöm.

Kép
csucsu05
 
 


De mi az email cimed?

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: :D :D :D nem tudom, hogy van, mert mire hazajött már aludtam. Akartam is tőled kérdezni, hogy mi volt.

Na akkor összehozzuk. Én is mindíg rád akarok csörögni ha kimegyünk, de gonolom, hogy sok a dolgod, meg előbb kellet volna szólni, és így elmarad. Mert én csak fogom magam meg a két gyereket mikor olyan a helyzet és elindulok velük. Szóval nem mindíg tudok előre tervezni pontos időre.
De akkor holnap rádcsörgök mikor tudunk menni. Nektek úgy sincs messze nem ?

Kép

Kép
bucsek
 
 


Bucsek: nekem nincs messze 3perc gyalog.
Én tegnap már aludtam mikor Tomi hazaért de felkeltett mert megbeszéltük:)
Az Lh teszt pozítív volt igy a foci miatt nem lehetett kihagyni.
Tomi foci után sosem álmos fel van pörögve. Pedig 11,20kor ért hza éjjel.

Kép
csucsu05
 
 


Hát nálunk sem a gáborral volta gond, ő még TV-t nézett. Én is felébredtem egy kicsit amikor hazaért, de már aludtam is tovább.
Na kiváncsi leszek az eredményre. Drukkkkk.

Kép

Kép
bucsek
 
 


Mondjuk ha vissza gondolok mikor Szabina pár hónapos volt én is aludtam. azt se tudtamnéha hol vagyok:)

Küld már át a mail cimed, hogy a képeket átküldhessem.

Kép
csucsu05
 
 


Ja igen. Elfelejtettem. lovasi.szilvia@gmail.com
Köszi

Kép

Kép
bucsek
 
 


Bucsek: Átküldtem a képeket:)

Kép
csucsu05
 
 


Jó reggelt.
Bucsek: Nem tudom mikor akartok menni a lovakhoz de most 10kor mi elugrunk fodrászhoz Szabinak a haját megmostani. Mondjuk az megvan egy fél óra alatt. Tehát ha netán akkor mennénk akkor sietek.

Kép
csucsu05
 
 


Hali!

Jó sokat írtatok, végig sem tudom most olvasni, mert zaklat a kis vonyítógépem. :lol:

Bucsek, Vukov, nem Vakulya, és így már bizti ismerősek leszünk nekik, mert a lánya a férjemmel egy évfolyamba járt és többször jöttek együtt haza. :lol:

Védőnő tök ciki, de persze nem a Te hibád. Annyira rohantam, meg annyira zombi voltam, hogy csak a dokinőnek szóltam a hazajövetelről meg a műtétről, a védőnőnknek nem. De hazajövetel után azt hiszem már másnap telefonált és kijött, nagyon rendi volt!

NA, mennem kell, vmi van a levegőben, de Levi baba most már 4. napja egy hisztigép...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aprooka: Vonyitógép ez tetszik:)

Kép
csucsu05
 
 


Mikor mentek a lovakhoz?
Lehet,h. kora délután csatlakoznék....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aprooka: nem tudjuk. DE akkor itt egyeztessünk. Bucsek ha jönnél irj és akkor Aprooka is tud csatlakozni:)

Kép
csucsu05
 
 


csucsu, hát most tényleg olyan mintha tartós elemet tettek volna bele :lol:
Meg hülye voltam este és oldalra fektetve altattam, így hajnal 1től ment a cirkusz. Hiába, csak hason alszik jól...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


hogyhogy fodrásznál mostok hajat? olyan sűrű Szabi haja?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aprooka: Szabina itthon örjöng. Neki sűrű is meg göndör is de nagyon. Igy a fodrászok egyszer vicceltek vele hogy ők megmossák. Ott engedte és nem sir. azóta minden hétenmegyünk oda.A fodrászok azt mondták 18-éves koráig grátisz mossák a haját. :)
Na addig azért biztos nem de szeretik nagyon. Már 6hetes kora óta mindig jön velünk fodrászhoz igy ismeri őket nagyon és szeret is oda járni. Néha még akkro is be kell mennünk ha nincs hajmosás vagy nekünk semmi mert köszönni akar.
Na indulunk is aztán én rugalmas vagyok ha szóltok megyek a lovakhoz.
nektek ez nehezebb hisz a kicsi osztja be az időtőket.
Bucseknak is igy van meg neked is igy alkalmazkodok én hozzátok.

Kép
csucsu05
 
 


:cry: Azt hiszem passzolok mára, végre letettem,nem macerálom most, mert nyűgi. DU. meg szülinapozni kell menni.
De talán holnap délelőtt, párom úgysincs itthon....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aprooka: Oké. Lehet az nekünk is jó lesz mert a férjem megy délelőtt az oviba gödröket ásni. Nincs pénz arra , hogy amit játékokat most hoztak a gyerekeknek azt céggel ásassák ki. Igy a szülőket is megkérdik ki akar menni. És össz vissz 2Apuka ér rá. Pedig szerintem sokkal többen mehetnének akkor hamar meglenne. Szóval mi is itthon leszünk mig Apuka ásni megy.

Nektek meg jó szülinapozást mára:)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: nem is köszöntem meg a képeket amiket átküldtél.
Szóval köszi.
A Bömit jól kiütöttem ma délelőtt, elfáradt rendesen. Azért végigmotorozta az utat hazáig hősiesen. Még az ebédjéből is csak egy pár falatot evett és a székben elaludt :)

Aprooka: ja így már értem. Gondoltam, hogy valami nem stimmel. De van Vukov ismerősünk is Tökölön. :)
Akkor a férjed is most kezdi a rezidensi képzését. Mert a Betti állítólag Nov 1.-el kezd.

Ha mentek valamerre de. szóljatok. Nem biztos hogy tudunk menni, de elképzelhető. Talizhatnánk itt a téren is az mindenkinek kb azonos távolság.

Kép

Kép
bucsek
 
 


szilvi a kész átverésbe leszek benne.nov 13-án csütörtökön agyják le! :)
na voltatok a játszon vagy valamere? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: na akkor majd megnézlek :) A lovaknál voltunk délelőtt.

Kép

Kép
bucsek
 
 


jó nektek..holnap mi meg megyünk vidékre a temetőbe..olyan későn fogunk hazaérni..ár előre érzem...
nem fogsz szépet látni rólam... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szilvi: Szabina is kiütötte magát. Jót is aludt ebéd után.


Nita: Mindenhol sokan lesznek az biztos. Mi már kimentünk hétfőn mert utálom a nagy tömeget.

Kép
csucsu05
 
 


ott a temetőbe nem szoktak sokan lenni hála égnek.nem mondom hogy kevesen vannak de kényelmesen el tudunk menni egymás mellett... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: melyik temetőbe mentek??

Kép
csucsu05
 
 


Szilvi: Majd ha lett jó kép a Csucsuról akkor küldesz át nekem? Varady73@pr.hu
Köszike.


Ja és ma a Szabina azt mondta kell neki baba. Mondom kicsi vagy nagy?? Kicsi kell neki és kettő:)
Biztos azért jött ez neki mert a Böminke is van tesója:)
Kérdeztem fiú lány?? Mondja : lány
Szóval mondtam az apjának csak lányt csinálhat:)
Ja láttuk a Gábort hazajönni nemrég. Előttünk jött a mandarin autóval:)

Kép
csucsu05
 
 


csucsu pátyra megyünk!:)
ide is tegyetek fel képeket.énis szeretnék gyönyörködni :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csucsu: jó ez a mandarin autó jelző :D ezt még nem mondták.
Persze, hogy küldök át képet, még nem néztem őket, de majd feltöltöm, a gépre és küldöm őket.
Hát ha bejön a kis csucsu kívánsága akkor meg leszel áldva három lánnyal, mert ugye rögtön kettőt kért. :) Felkötheted a gatyádat, Tomi meg pláne, mikor hesegetnie kell az udvarlókat. :)
Volt valami jó a Corába?

Nita: jó utat holnapra.

Kép

Kép
bucsek
 
 


Szilvi: Tomi mire hazaért már nem indultunk el a Corába. Majd vasárnap megyünk vagy holnap ha netát nyitva lesz.
Csak a sparba mentünk el.
Akkor láttuk hazajönni a Gábort .

Kép
csucsu05
 
 


köszi! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Mit???

Kép
csucsu05
 
 


Én írtam neki hogy jó utat holnapra. gondoom azt köszönte meg :D

Kép

Kép
bucsek
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?