Új privát üzeneted érkezett!

oh, ez a regi nevemen ment el :oops:
Vendég
 


Tamara, a cím:www.noifitnesz.hu!

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!

Kata: Hát sajnos én sem tudom igazán kezelni a dolgot.
Ugye azt írják a könyvek, hogy legyünk türelmesek. Sajnos
nekem ez gyakran nem megy. Bizony most olyan korszakot
élünk, hogy hiába szólok rá hangosan, akkor sem fogad szót.
Egyedül az apjának, mert attól tart.
Oviba meg jövőre szeretném ha menne, de mivel még nem beszél valamint nem kakil vc-be így nem tudom, hogy jövőre mi lesz.
Ma is félórát ült a bilin, mert megfenyegetem hogy kúp lesz a vége,
de nem kakilt. Úgyhogy kezdek belefáradni ebbe a dologba.

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 

 
 

Melinda: koszi, en ket szel illetve s el probaltam, de ez a variacio nem jutott eszembe :oops:

szep napot mindenkinek!Ragyogo napsutesben jo nagy setat! Es azert nemi pihit is!
aaa3
 
 


jó reggelt!
Nagyon leállt a fórum! Mindenki eltűnt hétvégére. Erre lehetett is számítani! Nálunk a szombat közepesen, a vasárnap elég jól sikerült: anyóséknál voltunk, finomat ebédeztünk, jót napoztunk, kicsit jó kimozdulni !
Pincusnak próbálgatom a cumit - de csak alváshoz kaphatja meg!
Ma már reggel 7-kor kukorékolt a kisasszony, várta gondolom, hogy magam mellé veszem, de mivel nem tettem, ezért egyre jobban hangoskodott - így hát felkeltünk. Egyébként 8.30-ig legalább el szoktunk aludni, aminek felettébb szoktam örülni, most meg az a jó, hogy így legalább több mindent el tudok itthon rendezgetni. Na szóval már 2 órája alszik... Ilyen se volt már rég, talán 2 hónappal ezelőtt :-).
Írjatok: hogy telt a hétvégétek, hogy vannak a kicsikék?!

Kép
chesther
 
 



Sziasztok!

Nekünk jól telt a 7vége, csak gyorsan :( főleg, hogy a szombat munkanap volt! Tegnap mi is Anyukáméknál voltunk ebédelni, így ma sem kell főznöm :) Viszont van ágynemű vasalás, mosás stb....
Szerdától viszont szabin lesz Zoli, és 6 napot együtt leszünk :) utazunk a szüleihez Nyíregyházára. Nekem meg lesz a szülinapom is, szerdán megyünk hármasban vacsizni, már nagyon várom, meg kíváncsi is vagyok Boti hogy viseli majd :shock:

Boti éjjel nagyon sokszor fent volt, nem aludtunk jól. Reméelm nem kezd jönni foga :roll: Férjemnek ilyen idős korában jött az első foga :oops:

Eszter, nekünk is 2 variáció van, vagy reggel 7kor kelünk (akkor már 10kor nálunk is kész az ebéd, meg a mosás), a másik, hogy még visszaalszik Boti, és akkor 9kor kelünk (mint ma is), de ilyenkor én még fél 11kor hálóingben vagyok, mert meindennel csúszok :oops:

Ebéd után megyünk sétálni!

Szép napot nektek!

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!

Hát nekünk az alvás nem igen megy. Mostanában nagyon sokat
görcsöl a hasa. Hajnali négykor felkelünk és jobb esetben elalszik.
Ma is sírva ébred aztán nagyon nagyokat pukizott. hetente
egyszer vannak jobb éjszakáink. Pedig hát már nem eszek semmi
olyat. Én nem tudom mit tegyek már.

Nagyobb gyerekekkel rendelkezők: Tudom rá vagyok erre a témára
kattanva. De nektek minden nap kakil a gyerek?

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Sziasztok

Hajni:
Azt hiszem mi álljunk korban legközelebb hozzátok.
nálunk többnyire minden nap van széklet , de azért kb hetente előfordul, hogy kimarad egy nap. Akkor viszont másnap már kínlódik a pocival.

Nem tudom nem-e az a gond, hogy a szobatisztaság ellen lázadozik így? Lehet hogy korai neki még és inkább visszatartja, nem engedi el a kakit. ( ennek komoly pszichológiája van... )
Nálunk az a kompromisszum van, hogy pisi csak WC-be, ezellen nem is volt gond, viszont kakilni nem hajlandó csak pelusba. Szól, hogy kéri a kakiló pelust, megkapja, kinyomja és levesszük. Ez kb 5 percen belül lezajlik. Próbálkoztunk mi is ezen túllépni, órákat WC-n ülni stb, de eredménye nem lett. pedig mindíg Ő szólt, hogy kakilni kell kéri a kakiló pelust, de mivel azt nem kapta, hanem WC-re ültettem, csak visszatartott kaki volt ( 2 napig ) . Aztán legközelebb már kakiló pelusát megkapta, hogy nyomja ki mostmár és abba kijött neki.
Ez nálunk sajnos így megy én már nagyon túllépnék ezen, de nem hajlandó WC-be kakilni és addig amíg most a mindenre elutasító viselkedése és hisztije van bevallom nem eröltetem, mert úgyse érek el vele semmit.

Türelem hozzászólásodhoz is csak annyit, hogy nálunk is nagyon fogytán van, és ahogy hasonló korú anyukákkal beszélek mások is ezt mondják. Ráadásul akármit mondok, csinálok, mindent kapásból elutasít, ami borzasztó idegesítő. Már nem szeretek vele játszani sem, pedig annyi jó ötlet van a fejemben, de mindíg mindennek csak az a vége, hogy felhúz az ellenkezésével.
Mindíg is csodálkoztam azon, hogy az emberek miért kiabálnak a gyerekkel és nagyon nem szerettem az ilyen embereket, de bevallom sokszor utálom magamat is azért ahogy veszekszek vele és én is egy kiabáló anyuka lettem. Pedig nem erről ámoldozik az ember. És nagyon várom hogy kiérjünk ebből a korból és visszakapjam a mindenre nyitott, kíváncsi, érdeklődő imádnivaló kisfiamat.

Kép
Kép
prünty
 
 


Sziasztok!

Hajni, nálunk nincs minden nap, átlag 2-3 naponta, de ez nem okoz nekik gondot. Aztán van persze olyan is, amikor ordítás van.

Linda, a kiabálással egyet értünk. Én sem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz visszafogni magam és már egy ideje nem is megy.
Én is azzal vígasztalom magam, hogy másnál is ez van, úgyhogy nem a gyerekem hibás, sőt csak olyan mint a többi. :D
Egyébként nekem fel sem tűnt, hogy Lali nem fogadott szót, mert a sajátomtól nem láttam.

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Vera, szerintem már egyedül vagy. :roll:

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon jó volt veletek csütörtökön találkozni, látni a babákat. Kb. mindenkit ilyennek képzeltem, igaz Melussal és Tamarával már találkoztam.
Melus tényleg nagyon vékony vagy, bár én pocakosan és a szülés után láttalak így nagy volt a különbség :-)

Tamara, Te pedig komolyan mondom nagyon megszépültél. :D

Bár minden kismami szép volt, a babák jó hatással vannak rátok :-)

Eszter mégegyszer köszi, hogy elvittél minket :-) Pincikédnek pedig alváshoz szerintem nyugodtan próbálhatsz cumit adni, nem hiszem, hogy a szopiban zavart okozna. Én is tökre paráztam tőle, de Blankánál nem okozott semmilyen problémát.

Nekünk a hétvége nagyon mozgalmasan telt, anyósoméktól pénteken jöttünk haza, szombaton babás napok voltak a KIKA-ban így elmentünk megvenni a járókát, mert most akciós volt. 19900 Ft-ért. Majd teszek fel róla képet. Még vettünk 1-2 dolgot és arra is kaptunk 15% kedvezményt, plusz kaptunk kismamás újságokat és előkét is ajándékba. (jó sok babás család volt :-))

Vasárnap apuéknál voltunk szülinapozni, ebédelni ott is jó volt, csak Blanka estefelé már írtó nyűgi lett ... szerintem ez a sok jövés-menés teljesen kikészítette őt vasárnap estére :lol:

Hazaértünk és fürdés nélkül evett aztán tettem is le aludni ... aludt is mint a bunda jó sokáig. Én is mindig visszaalszom vele reggel. Így 9-ig mindig ágyban vagyunk, igaz néha muszáj előbb kelni, mert akkor nálunk is csúszik az egész délelőtt.

Ja és a lényeg, péntek este egy levél fogadott minket a postaládában, a SOTE I. sz. Gyermekklinikájáról, hogy a kórházban (uzsoki) levett vér (sarkából) valamiért nem elégséges, vagy nem lett jól levéle ... nem tudom, és újra vért kell venni tőle. Küldtek egy ilyen szűrőpapírt, az oldala itatóspapírhoz hasonló és a rajta lévő karikákat kell jól átitatni vérrel. Majd postafordultával visszaküldeni. Jó mi? A papíron az van, hogy a DNS Bankba megy. Hmmm jót csodálkoztam, mert én nem is tudtam, hogy manapság a babák DNS-t születés után leveszik/elteszik?!
Na mindegy, lassan a gyerek tűpárna lesz annyi szúrást kap.
:cry: Féltem is ettől a vérvételtől, mert a doktornénink nem áll a helyzet magaslatán (és állítólag ujjbegyből lesz)!

Na megyek, mert kihűl az ebédem ...

Timi

Kép
manati
 
 


Hajni, Anikó!

Szerintem egyáltalán nem rosszak a fiaitok! A korukhoz mérten elevenek ... nekem semmi "extra" rosszaság nem tűnt fel. :lol:

Timi

Kép
manati
 
 


Nekunk zupi jo volt a hetvege. Parom nem dolgozott szombaton, mert o most csut dolgozni fog( nem magyar ceg), igy en szombat delelott sminkelesen voltam az arkadban( csak ug ypoenbol, mert meg soha nem voltam ilyenen, mondjuk nem is sminkelem magam :P , csak kivancsi voltam mit tudnak kihozni belolem :oops: ) aztan bevasaroltunk, gyujtottunk parfummintakat:) . delutan Annaval setaztam, vasarnap delelott en takaritottam foztem, jottek anyosek ebdere, delutan sta, egyutt punnyadas, jatek. jo volt, csak tul gyorsan elmult....
De tulajdonkepp minden het nagyon hamar elmulik...Neha megallitanam az idot hogy tobb idom legyen gyonyorkodni Annamban,olyan hamar nagylany lesz....

Kriszti meg mindig nem kerult elo> pedig ha meg is szult mar otthon kene lennie. Remelme minden ok veluk!
Vendég
 


Én már egy hete mondom, hogy Kriszti eltűnt. Szerintem is megszűlt csak biztos még nincs energiája írni nekünk. :-(
Remélem minden rendben.

Vera szerintem is egyedül vagy már pocakosként :-)

Timi

Kép
manati
 
 


Járóka:

Kép

Kép

Kép

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!

Való igaz, hogy Lali fél kinyomni és inkább visszahúzza. Ennek szombaton tanúja voltam. Nagyon sok szenvedés után végre
kinyomott egy hatalmasat. De nem értem miért nem az első szenvedés (beöntés) előtt teszi ezt. Akkor miért nem fél tőle,
csak később. Sajnos már ott tartunk hogy a pelusba se akarja kinyomni. Pedig ha ott kinyomná akkor én békén hagynám, de
most még azt sem merem, hogy leveszem róla és legalább a pisi
menne. Mert már ment, de most megint gondok vannak vele.
Mintha csak én írtam volna, nekem is Lali kapásból mindent elutasít.
És már a harmadik könyörgés után bizony én is veszekszem vele.

A járóka nagyon szép, és természeten Blanka is. :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Timi, nekünk is ugyanilyen a járókánk :) Tök jó benne az a bélés. Azt is a KIKÁ-ban vettétek bele?

Melus

Kép
melus79
 
 


Szia Melinda!

Igen, a járókabélést is a Kikában vettük, kaptunk rá 15% kedvezményt a babás napok miatt, 5ezer valamennyi volt.
Nem egy nagy járóka, de a nappalink sem nagy így legalább elférünk. :wink:
Blankát még szoktatni kell hozzá, kb. ugyanaz a szitu mint a pihenőszékkel az elején, 10 percet bír ki önállóan benne, vagy meg kell fordítani, vagy oda ülni mellé és beszélgetni kell vele.

Timi

Kép
manati
 
 



Sziasztok,

hát nekünk is eltelt a hétvége. Egész hétvégét a kertben töltöttük. Próbáltuk renbe tenni az építkezés után.

Melus boldog szülinapot! :)

Ma voltunk megint gyógytornásznál. Leventét megint megdolgoztatták. Szegénykém ilyenkor mindig úgy elfárad, hogy egy hatalmasat alszik utána.

Tudom hülyén hangzik de megnyugtatott, hogy Ti is kiabáltok a gyerekkel. Már azt hittem velem van probléma és nincs elég türelmem hozzá. Nálunk is sokszor alapból jön a "nem" szócska.Persze van olyan, hogy azt mondja nem de közben csinálja.

Hajni nekünk egy pszichológus azt mondta, hogy ha megszületik a kicsi ne is kezdjük el szobatisztaságra szoktatni mert ilyenkor még az a gyerek is visszaesik aki eddig szobatiszta volt.
Kata

Kép

Kép
pocvarek
 
 


Sziasztok!

Sajnálom lányok, de alig van időm írni. Férjem szerdán lerobbant, becsíődött egy ideg a dereába és minden rámhárult.Most már jól van, holnap megy is dolgozni, de ma mondta neki a doki, hogy 5 kg-nál többet nem emelhet. Még jó, hogy Zsófika 5550 gr :?

Ma voltunk röntgenen, minden okés. Hamar kidobtak minket, Zsófika végig ordította az egészet. Kellemes volt.
Tiszta nyügi volt ma.

Az éjszakáink szerencsére elég jók, egyszer ébred fel 3 körül, majd reggel 8.

Szép álmokat!

Kép
andaka
 
 


Timi:
a járókának mi a mérete? mert bár nem akartam, de Levi mellett egyre inkább azt látom, hogy nem ártana. És ez tetszik amit vettetek. De hogy hova raknám még nem tudom.
Blanka édes :)
azt nem tudod, hogy mennyibe kerül, amikor nem akciós?

Kata:
nekem nagyon sok könnycseppet hozott már a szemembe a veszekedés, mert bánt, hogy így elveszítem a türelmemet és kiabálok. Hiszen a munkahelyemen, családban, utcán stb a hülye felnőttek fejét sose kiabáltam le, amikor idegesítettek, akkor miért teszem ezt azzal akit a legjobban szeretek. De azt látom, hogy ez a korszak tényleg annyira kifordítja a gyerekeket meg a szülőket önmagukból, hogy ezen a legtöbben így mennek keresztül, csak nem teszik a kirakatba.

Hajni:
a találkozón írtátok hogy veszekedtek a srácok. Nem tudom mi volt konkrétan, csak a reakciódból véve gondolom, hogy ez is hasonló mint ami nálunk van, így valszeg korral járó sajátosság ez is. Megnyugtatlak, ha hasonló a szitu mint ami nálunk van. Levivel már nem merek játszótérre menni kb 1 hónapja mert mindenkinek nekimegy. Ha valaki mulya volt és szó nélkül odaadta a játékot az ő volt korábban. Én is attól féltem mindíg, hogy ha oviba megy majd mindenki Őt fogja piszkálni, meg a játékát elvenni. Most meg ha csak elmegy mellette valaki már elkezdi lökdösni. Ha a játékát is elakarja venni, akkor meg bele is mar a kezébe. Hova lett az én kis szerény, önzetlen kisfiam? Tényleg időnként úgy érzem, hogy valami kicserélődött benne valami így a dackorszakban.

Melus:
irigylem a vasalt ágynemüket. :)
kicsit úgy érzem magam mint az egyik kedvenc sorozatomban ( Született feleségek ) Susanja, aki egyszerüen mennyekben érzi magát amikor Bree kivasalta az ágynemüit és nem akart erről a luxusról lemondani. :) Na hát nekem ez az ami végképp nem fér be az életembe, pedig tényleg jó érzés frissen vasalt ágynemúbe bújni. :)

Kép
Kép
prünty
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Andi, jobbulást a férjednek!Kár, hogy nem tudtál jönni a talira.

Linda, jó lett volna ha Te is jössz :) A vasalás csak átmeneti dolog, hogy jut rá idő, egy kicsi, amíg Boti alszik. Ha lesz kistesója, gondolom nekem is kimarad az életemből.
A járóka (1m*1m), a Brendonban ha nem akciós, akkor 24.990,-Ft. Csak azét tudom mert a miénk is ilyen. Én nagyon örülök, hogy megvettük!

Megyek mert Boti hív!
Szép napot!

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!

Hát bizony én is így vagyok Lalival. Ő is eddig mindent odaadott, de
most mint a kisördög. Esténként mindig kérem a jó Isten, hogy adjon
több türelmet, de jön a reggel és vége mindennek. :)
Remélem legközelebb majd találkozunk Linda, és akkor majd
Lali meg Levi fáraszthatják egymást. :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Kata: Hát én csak most kezdtem volna Lalit leszoktatni a pelusról,
de néha azt érzem, hogy majd iskolába is ebbe megy majd. :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Sziasztok LÁnyok!

Olvasom hogy milyen nehéz ez a dackorszak. Nem irigyellek benneteket, remélem hamar átvészelitek és visszakapjátok az édes kisfiúkat! Olyan furcsa, mert én elég nagy voltam amikor a húgom pici volt és nem emlékszem ilyenre. Bár biztos, hogy ő is átment ezen, csak másképp nyilvánult meg.

Ez a szobatisztaság kérdés is olyan érdekes, mert van két barátnőm, mindkettőnek kb. egy idős fia. Az egyik kisfiú fél évvel idősebb. De a kisebbik fiúcska már nagyon régóta szobatiszta. A másik az idősebb még 4 évesen is pelusban volt. Azt figyeltük meg a férjemmel, hogy az a fiú akinek az otthoni háttér nem a legnyugisabb volt (azóta el is váltak a szülők) ott a kisfiú később lett szobatiszta, sokkal kezelhetetlenebb volt, mindenkibe belevert, már nem merte egy barát sem őket meghívni, mert tuti, hogy a kisfiú valakit vagy leköpött, vagy valamit leszakított ... stb.
Életemben először éreztem azt, hogy nem szeretek egy gyereket. Pedig nálam nagyon nagyon rossznak kell lenni egy gyereknek hogy kiverje a biztosítékot. A másik barátunk kisfia is nagyon eleven (sőt már az oviba egyszer azt mondták, hogy hiperaktív), de ez baromság, mert minden eleven gyerekre ma ráragasztják ezt a jelzőt. Viszont a gyerek nagyon önálló, hamar szobatiszta lett és ezt teljesen egyedül intézi. Egy percig sem erőltették a szobatisztaságot. Szinte észrevétlenül egy nyár alatt átszokott a wc-re (nem bilizett). Három éves elmúlt igaz, de nincs baleset éjszaka.

Más: egy másik barátnőm pedig azt mondta, hogy a hozzátáplásással is az a baj, hogy elkezdjük erőltetni a dolgot. Ő pl. elég korán próbálkozott kanalas étellel, majd az lett a vége, hogy jó sokáig nem fogadta el, amikor evett szinte fulladozott, kiköpte ... stb.

Igaz nekem tapasztalatom nincs még ezen a téren, de az ismerősök gyermek táplálásából és a szobatisztaságra neveléséből én azt a tanulságot próbáltam levonni, hogy semmit sem szabad erőltetni, mert ha nem érett valamihez a gyerek akkor nem lesz sikerélménye.

Húúú jó sokat írtam.

Melus boldog szülinapot. Mikor is lesz?

Linda, mi 75x100 cm járókát vettünk. De egyelőre bőven elég ... egyfolytában úgy sem szeretném hogy benne legyen, a nap felét járókában, a másik felét pihenőszékben tölti Blanka. Nekem azért volt fontos a járóka, mert próbáltam a földre letenni takaróra, de ott valamiért nagyon sírt, nem akart elmaradni. Pihenőszékben meg nincs esélye a szabad mozgásra, megfordulásra.

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok,
egy kérdés, ti már javában túlvagytok rajta, de mi kb. 2-3 hét múlva megyünk csípőszűrésre. Levetkőztetik teljesen a babát vagy pelus marad? Csak hogy hogyan érdemes készülni rá, vigyünk-e pelust, popsikrémet-törlőt stb.?

További jó babázást!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Szia Ildi!

Nálunk levetkőztették Blankát, mert másképp nem is látják hogy a csípőjével nincs gond. Előlről, hátulról megnézik hogy szépen összetudja-e zárni a lábait ... stb.
Vihetsz pót pelust, de én ugyanazt adtam vissza rá amiben vittem :roll:

Ne aggódj, az egész vizsgálat csak pár perc!

Most Blanka hason tornázik, hogy mennyit nyög közben, itt röhögök rajta :oops:

Timi

Kép
manati
 
 


Szia,
Hát Timi jókat írtál. Most akkor mi nagyon rossz kapcsolatba vagyunk
a férjemmel. :)
De valójában tényleg lelki oka van a dolognak. Csak még nem
egészen konkrétan tudom hogy mi. Az biztos hogy ha erőltetem nem
jó, de most már olyan mindegy hogy mit erőltetek mert igy se úgy se
nem kakil.
Szerencsére Lali azért ha jön valaki tud viselkedni, illetve csak
felhívja a figyelmet magára. Ütni nem üti a vendégeket. :)
Csak sikoltozik.

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Sziasztok!
Melus, boldog szülinapot!Kép
Jó pihenést mindenkinek a hosszú hétvégére!
Nálunk sajnos Rolcsi beteg, alig lehet a lázát csillapítani. Nem tudom mi van, mert semmi előzménye nem volt. Na jó, egy jelentéktelen orrfolyás. Délután doki, aztán kiderül, hogy mennyire jelentéktelen. Szegénykém, nagyon sír és a fejét fájlalja. Lehet homloküreg gyulladás lesz? Majd meglátjuk.

Timi, nekem az előző védőnőm úgy mondta, hogy ha elválasztjuk a babát, akkor evés helyett kap pótlást, ha hozzátápizzuk, akkor szopi után kóstolgasson. Szandra még mindig csak egy fél üveggel eszik meg, azután cicin bealszik egy kis délutáni sziesztára. :D
Szerintem a második módszerrel van ideje megszokni a babának az új ízeket.

Hajni, meg is őrülnék, ha lenne egy rendes fiam. Mindig is egy kis rosszcsont fiút szerettem volna és ezt szerintem Ő is tudja, azért enged meg magának annyi mindent.
Egy két- három éves gyerek még nem irígy, csak egyszerűen ebben az időben válik alkalmassá társas játékokra. Remélem a verekedés majd kimarad nálunk. Mondjuk Roli tesónak született, tehát elvileg ismerős neki az osztozkodás szó.
(mondom én, mikor a liftben összerugdossák egymást, hogy ki nyomja a gombot.) :roll: :oops:

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Sziasztok!

Hajni!
Jajjjjj, tudod hogy nem így gondoltam :-) :oops:

De a barátunk kisfián egyértelműen látszik, hogy megviselte a szülei válása. Például már 3 évesen rá jött arra, hogy ha anya valamit nem enged meg, akkor apa már csak azért is megengedi hogy ezzel is visszavághasson anyának.
No comment. Csak a gyereket sajnálom!

Anikó!
Én is a hozzátáplálás híve leszek. Szerintem is az a jobb, nem hiszem, hogy éhesen kell új ízekkel megismertetni a gyereket. Abban igaza van a barátnőmnek, hogy nem szabad erőltetni. Sőt ő azt mondta, hogy a második gyereknél már csak akkor fog kanalas pépet adni, ha kinézi a szájából a kaját. De gyereke válogatja, mert más barátomnál ebből nem volt gond.

Tetszett a liftes megjegyzés :lol:

Timi

Kép
manati
 
 


Anikó, kosz szépen, meg a többieknek is a jókívánságokat! Gyógyulást Rolinak!

Melus

Kép
melus79
 
 


Melus: Én is csatlakozom. Nagyon Boldog Szülinapot!
Mikor is lesz?

Timi: Tudom én. :)

Hát bizony mi ott tartunk, hogy amikor eszünk Abigél néma csendben
ül és majd kiesik a szeme. És úgy csinál a szájával mintha enne.
Es ez a barack nagyon tetszik neki. Olyanokat nyamnyog rajta. :)

Most épp Lali fiam már egy negyed órája ordít az ágyon hogy hoppi.
Persze előtte volt öt percet kézbe, de utána már letettem és ez
bizony nem tetszik neki.
Egyébként nálunk a délutáni alvásból 80%-ba tuti hogy ordítva
ébred. :(

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Holnap leszek 29 :oops:

Melus

Kép
melus79
 
 


Én is jobbulást kívánok Rolinak!

Nálunk sem akar Blanka aludni, már egy félórája nyöszörög, de egyszerűen nem hiszem el, hogy egy ilyen picurka gyerek képes legyen kb. 2,5 óra alvással kibírni a nappalt. :evil:

Timi

Kép
manati
 
 


Én is november elején leszek 29 :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Rolinak jobbulást!!
Timi: Nekem is nagyon nyűgös Abigél.

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Sziasztok.

A ctg azaz nst meglett végre de úúgy mozgott Iza hogy szinte mindig nyomkodnom kellett azt a gombot sőőt a mút héten faros volt és ott a ctg-n meg megfordult mert mikor mentem le a dokihoz utána már fejjel lefelé volt pedig a szívecskéje még a ctg-n totál fennt volt a bordáimnál.

a feje 88mm
a doki 2 hetet jósol.
Jövőhéttől kedden a Nyírőbe Csütörtökön meg az Uzsokiba kell menjek ctg-re. Jó kis menet lesz BKV-val de ez van. Úgy is anyira elhagytam mostanság magamat.

Jaaah egy dolog ami ma derült ki.
a steptom NEGATÍÍÍV

DEEE!!!!!!!!

pozitív lett az anti d test tesztem azaz van ellenanyag a vérembe. Megcsapoltak hogy a Honvéd kh vérellátójába küldjenek a véremből kemény 2 nagy fiolával mert a szülésnél kell majd asszem vér vagy mi a fenét mondtak passz.
Hiába vagyok én is A- és a párom is A- azt mondták hogy ettől még lehet más vércsoportú. Vannak a sok e-E-g-G stb mellékek. Ezek nekem tök újak de tényleg hallottam mostanság mástól is ezt. Szóval azt hittem a fiaim a defektesek erre a Lányommal jönnek csak igazán a dolgok Ez van. Szüléskor nem az lesz az első hogy jajj de széép kislány hanem adja a kacsóját had csapoljuk meg önt is kedves anyuka meg a gyereket is.

Ha esetleg valaki tud erről az ellenanyag dologról akkor szívesen veszem a tájékoztatást.

Jaaah és röhej de az életem során vagy 5 anti D -t kaptam már és az utsót most január 29-én a vetélésemkor.Szóval passzolom honnan az ellenanyag dolog a véremben.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


sziasztok!

Melus!holnapraBoldog Szülinapot! :D

nekem sajnos nem volt jó a hétvégém. pénteken kaptam a hírt, Papámat bevitték a kórházba. vasárnapra már egész jóllett,és amikor minenki együtt volt (miakkor még nem voltunk ott sajna), a mamámat agyvérzés kapta. így most mindketten a kórházban vannak. Papa nem tudja az iogazságot, de állandóan egymást keresek. most volt júniusban a 60. házassági évfordulójuk. Mama nincs jól, jobb oldalt a keze van lebénulva,és a bal agyféltekéje. nem sok jóval kecsegtet az orvos minket. elnézést hogy ilyen rossz hírt írtam.

ez az évünk nem jó. márciusban halt meg a férjem nagypapája,most meg a nagyszüleim vannak így. :cry:

Kép
.ivett
 
 


Sziasztok!

Ivett: Sajnálom, ami a nagyszüleiddel történt.
Melus: Boldog szülinapot!
Anikó: Jobbulást Rolinak!

Hát én jó másfél hete nem jártam erre, úgyhogy nagy visszaolvasást egyelőre nem vállalok.
Események:
LUCA
- Kitört a féltékenység. :cry: Megnyilvánulásai: "Mikor dobjuk ki a kukába Dalmát?"; "Legyünk csak hárman, apa, anya, Luca."; "Dalmát hagyjuk itthon." Egy szoptatásnál meg ki akarta tépni a kezemből a Kicsit. Aztán vannak jó pillanatok is, amikor puszilgatja, simogatja, mesél Neki. :lol:
- Kezd leszokni a délutáni alvásról, aminek az az eredménye, hogy estére hulla. Az egyik alkalommal elaludt fürdetés közben, egy másik alkalommal a WC-n (nálunk minden kaki a WC-be megy, pisinél viszont csak néha szól, hogy menjünk)- úgy kellett elkapnom, hogy le ne essen. Aztán volt, hogy simán a nappaliban elaludt amíg mellette szoptattam és arra sem ébredt fel, hogy ráadtam a pizsit, pelust, meg felvittem a szobájába. Persze vacsi elmaradt, éjjel 1-kor meg főzhettem Neki a virslit. :twisted:
- Éjjel továbbra is jönne át hozzánk aludni, van hogy 5-ször viszem vissza egy éjszaka. :twisted:
- Balesetek: 1. Kiugrott a rohanó kutya (németjuhász) elé és fej-fejnek ütközött. Állítólag nagyon durva volt (bátyám volt a gyerekkel), de szerencsére nem lett baj. 2. Motorral fejes az árokba. Ezt is megúsztuk.
DALMA
- Enyhén kötött a csípője :cry: , így tornáztatni kell.
- 5-6-szor eszik egy nap. :lol:
- Kezd leszokni az alvásról és most már kiköveteli, hogy komolyan foglalkozzam Vele - ilyenkor gügyörészik és édesen mosolyog. :lol:
- Haja már alig van és tele az arca kiütéssel. :cry:
ÉN
- Megszűnt a munkahelyemen az a szervezeti egység, ahol dolgoztam.
- Annyira kimerültem a múlt héten, hogy remegtem pulcsiban és nyakig betakarózva.
- Voltam 6 hetes kontrolon - minden rendben.

Na megyek pihenni. Luca és a férjem ma éjszaka az anyósnál vannak. :wink:

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Melus Boldog Születésnapot!

Tündi Luca haláli! Nagyon édes lehetett, mikor majdnem leesett a WC-ről. :D Ez féltékenysége :D külső szemmel nézve vicces, de nem hiszem, hogy te is ilyen viccesen éled meg ezt. majd kinövi.
Mondanám, hogy pihenj, de tudom nem könnyű gyerekek mellett.

Ivett nagyon sajnálom, ami a családodban történt! Mielőbbi gyógyulást kívánok a nagyszüleidnek!

Vera sanos nem tudok semmit erről az ellenanyagról.

Ildi mi tegnap voltunk csípőszűrésen. Mindig csak az egyik oldalt nézte, majd a hasát és a pelenkát csak kibontotta róla a doki, de nem vette le. Így én a végén csak vissza csomagoltam és kész is voltunk.

Képzeljétek ma 15.30kor evett Zsófi, nem sokat, mert más volt neki a baja. Bántotta a kaki és nagyon nyügi volt, evés után felsírt. Segítettem neki szélcsővel a kakit elővarázsolni, jött minden, puki hegyek és kaki is bőven. Majd 4kor lementünk sétizni, lent voltunk 6ig, felhoztam, a kocsiba hagytam úgy ahogy volt és 20.30kor ébresztettem fürcsizni. Persze sírt, mert éhes volt.DE nagyon ügyes volt.

Szép álmokat!

Kép
andaka
 
 



Köszönöm az infókat, azért viszek pelust meg alátétet meg a többi kelléket, biztos ami biztos, hátha pont akkor kakil egy hatalmasat :lol:

Timi - tegnap Lottika olyan nyügös volt, hogy kb. 3-4 órát aludt egész nap, ebből egy óra volt a séta közben babakocsiban szunyálás, aztán meg is lett az eredménye, fél3-tól evett 3-ig, majd aludt reggel 7-ig :shock: Én pedig paráztam, hogy úristen, ilyen sokáig nem evett :roll:
Szerintem valami front volt vagy valami volt a levegőben.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Ivett!
Én is sajnálom ami a papádékkal történt, kívánom, hogy felépüljenek. Az én nagypapámék is hasonlóan keresték egymást 7 évvel ezelőtt.
Mivel egész életükben egymás mellett voltak, amikor meghalt a papám, a nagyim "ment utána" egy hónap múlva. :cry:

Vera, nem tudok Ctg telefonszámot, de itt biztos van olyan aki majd ebben segít. Én mindig ott helyben beszéltem meg a közvetkező időpontot. Ellenanyaggal kapcsolatban sem tudok semmit. De ne izgulj, nem sokára már túl leszel rajta és ismét babázhatsz :-)

Ildi!
Jön a hidegfront, és sajnos a babák ezt megérzik. De nekem Blanka különösen rossz alvó napközben. Viszont jó alvó éjszaka. Ma is 5-kor kelt először.

Tündi!
Nem semmi Luca, jó dumája van :-) Szerintem is kinövi majd ezt a féltékenykedést! Hát én is mondanám, hogy pihenj ... de tudom nem könnyű.
Most haragudtam meg az egyik barátnőmre, mert minap számonkért, hogy én mit képzelek, hogy nem hívom, nem írok, nem veszem fel a telefont ... stb. Úgy kellett helyre tennem, hogy nem a lábamat lógatom itthon és a megérdemelt szabadságomat töltöm :evil:

Na mindegy ...

Ma reggel már megjártuk a doktor nénit, voltunk vérvételen, a mintát majd fel kéne adnom postán. Blancika nagyon sírt mikor megszúrták a sarkát, olyan rossz volt nézni. De aztán hamar elhallgatott.

Megyek, mert már hallom, hogy dumál.

Timi

Kép
manati
 
 


sziasztok
nem tuntem el, csak tegnap talin voltunk( masik forumos:) ) mameg oltason .
A tali jo volt, bar Annam ennek koszonhetoen egesz nap 1 orat aludt- igaz igy ejjel aludt majdnem 5ig egyhuzamban :P - meg jelenetet rendezett a metron, de mostansag ezt csinalja, nem alszik a kendoben hanem rakoncatlankodik, mindent latnia kell...

Az oltason uvoltott nagyon pedig csak egyet kapott meg, a pneumot majd csak 6 honapos kora utna fogja, mert akkor csak 2 kell.
Remelem nem lazasodik be nagyon, nyuginek nem kulonosebben nyugos, de multkor is inkabb masnap volt az.
Anna 5300gr, es 59cm! A doktorno kiakadt miert nem kuldtek el csipo uh-ra de azert beutlaot nem irt volna
:twisted:
Melinda: hol van az a helye ahova ti mentetek koponya uh-ra? es mennyibe kerul? Mar tobb kivulallo gyermekorvos mondta hogy a vakum miatt kene neki, de a sajatunknak nem jut eszebe, es akkor elvinnem maganuton.

Ivett: nagyszuleidnek a korulmenyekhez merten gyogyulast kivanok!


Timi:Tok szupi a jaroka, foleg a belevalo! Mi nem tudunk megegyezni, ferjem halost akar en ilyent, igy szerintem nem lesz :lol:

Ctg tel szamot en sem tudok amikor nekem kellett az orsrol a noverke hivta fol oket es kert idopontot.Ellenanyaghoz nem tudo khozzaszolni, mert nalunk ugyan rh osszeferhetetlenseg volt de ellenanuag nem es egyszeruen kaptam anti d-t.



Melinda: BOLDOG SZULETESNAPOT! Es jo pihenest !
aaa3
 
 


NST-re vagy CTG-re időpontot kérni az alábbi telefonszámon lehet: 06-1-251-7333/ 1299 melléken (8-12óra között) vagy 1282 melléken (12 után). Üdv: Jennyfer
jennyfer
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat!

Ivett, jobbulást a Nagyszüleidnek!

Tamara, mi a Bókay utcába vittük Botit, a SOTE Gyerekklinikára. Bejelentkezéshez tel szám: 3343-743/ 2685 mellék.

Mi elutazunk most Zoli szüleihez, legközelebb kedden leszek!
Mindenkinek szép és jó hosszú7végét!

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!

Én is szeretnék elköszönni, mert valószínűleg nem fogok ráérni írni a hétvégén. Mindenkinek szép hosszú hétvégét.

u.i.: Blanka már fél órája egyedül van a járókában és dumál magában. Egyre ügyesebb. Ja és ma 4 órát aludt egyhuzamban, 5 órát kibírt evés nélkül :shock:
A végén már annyira unatkoztam, hogy tévét is néztem, ilyen már régen volt :lol:

Na, puszi

Timi

Kép
manati
 
 


sziasztok!

köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.

egyik nap jobban van Mamám, másik nap nem annyira. már visszajöttünk szerdán, mert Dorka is nagyon nyűgös volt.
a hétvégén is utazunk,nemtudom majd mennyire fog tudni aludni idegen helyen. meg 2 napja 1/2 4 től majdnem óránként picit felnyöszörög. de aztán visszaalszik.
látom mndenki kihasználja a hosszú hétvégét.

Kép
.ivett
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?