Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés ...
Mi is egy strapás hétvégén vagyunk túl. Péntek este póker nálunk, Szombaton szülinapi bébi zsúron voltunk, vasárnap anyósoméknál a telken.
Jó sokat kocsikázott Blanka de hála az égnek végig jó baba volt, oda felé csak egyszer álltunk meg szopizni, visszafelé pedig kibírta evés nélkül, aludt hazáig.

Tali: Eszter nagyon köszönöm a lehetőséget. Ha már így felajánlottad, akkor csatlakoznánk hozzátok :-) Már akartam privit írni neked, de még nem volt rá egy percem sem. :-( Te viszel babakocsit? Mert én csak a hordozóban vinném Blankát, nem akarok sok cuccal menni, nem férnénk el.

Linda: nagyon tetszik ez a kendő. Neked bevált? KÖnnyű használni? Vivi hogy bírja?

Andi: Szerintem intézd el Te a TGyásodat . Ha nem TB kifizetőhely a munkáltatód akkor nem köteles ezt elintézni neked, így pedig húzzák az időt. A férjem rögtön amikor hazajöttünk a kórházból mindenhova elvitte a papírokat, és még így is volt egy bő hónap csúszás mire minden járandóságomat elkezdték fizetni. Hamar megoldódik majd! Ne mérgelődj!

Hajni: Remélem Lali hamar kinövi a kakilási félelmét. Kitartást nektek!

Büfi: Nálunk Blanka az evések 90%-a után büfizik, van hogy nem akar az istennek sem. Nem gond, szerintem emiatt nem kell éjszakázni a gyerek mellett. Mindenesetre pár percet azért érdemes mindig rászánni ...

Melus: Boti már külön aludt az éjjel? És mi volt, hogy bírta? És Ti?
Lehet, hogy rossz anyának tűnök, de én jobban tudok aludni ha nincs mellettem Blanka. :oops: Ez bizony önzőség a részemről, de mire elalszik ... meg aztán alvás közben is folyamatosan szuszmákol, nyammog, cuppog, szörcsög ... stb. és egyfolytában rá figyelek, nem tudok kikapcsolni, aludni. Nekünk első perctől külön alszik és szereti. Nem hiszem, hogy lelkiválságban lenne :-))

Na megyek, mert nem sokára felébred és megyünk le sétálni.

Pocakosoknak kitartást Vera, Kriszti pihenjetek sokat!!!

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!

Nem rég találtam erre az oldalra és nagyon megörültem,hogy van! :D
De kár,hogy csak most jártam erre és nem hamarabb,mert az én babucikám február 23-án született az Uzsokiban.
Most olvasom ezerrel az oldalakat mr,ahogy időm engedi.
Remélem csatlakozhatom hozzátok? :)
Rólunk annyit,hogy 2008.02.23-án született Botond 3750grammal és 57cm-el,sajnos császárral ami nagy szívfájdalmam.Akkor viszont megváltás volt 24 óra vajúdás után.
Majd még írok ha szeretnétek,de mennem kell,mert Boti felállni készül a járókába és félek,hogy elesik.

Jó babázást ill. babavárást!
Adrienn
kicsi_ryn
 
 


Sziasztok!

Adrienn üdvözlünk itt. Nyugodtan csatlakozhatsz. Lesz most
tali is, ha szeretnél jönni.

Timi: Szerintem nem vagy rossz anya azért mert a babád külön
alszik. Bárcsak én is ilyen határozott tudnék lenni. De én mindig
aggodalmaskodom, hogy nem hallom meg ha sír. :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 

 
 


Sziasztok!
Sajna nagyon nincs időm írni, de légyszi segítsetek, mert ez nekem nem megy. Akkor most itt a Bosnyákon mikor lesz alacsonypadlós a 32-es busz?
Hajni Te hogy mész?
Melus?
http://www.bkv.hu/busz/32.html

Adrienn, üdv! Gyere nyugodtan, mesélj magatokról!
Vera, drukkolok, hogy minden jó legyen. Ha olyan picinek várjátok a lányzót, akkor még igazán várhatna egy kicsit a kijövetellel.
Kriszti, nálatok mi újság?

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Anikó, én úgy terveztem, hogy kenguruval megyek és villamossal.
De ha kell segíteni neked Szivesen alkalmazkodom hozzád.
Viszont hogy mikor jön alacsony padlós busz azt nem tudom.j Elvileg
már jár, de hogy mindegyik az e azt nem hiszem.
Hogy legyen? Én még kilenckor gyorsan megyek fodrászhoz. Szerintem tízre bőven kész leszek. Muszáj mennem, mert
a férjem szóvá tette, hogy igazán elmehetnék fodrászhoz. Hát akkor megyek.

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Most néztem a buszokat, hát hallod én sem értem. :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Sziasztok!
Szóval akkor a mi történtünk,2008.02.27-re voltam kiírva,de Boti máshogy gondolta és 02.22-én 13:45-kor elfolyt a magzatvíz.15 h körül már bent voltunk a kórházba,a fájások kb.17 h körül kezdődtek és este 10 h-ig 2 és fél újjnyira tágultam és a fájások erősödtek és sűrűsödtek de reggel 7 h-ig semmi változás tágulás téren.Ekkor jött egy doki(,mert persze az én doki még mindig nem volt sehol pedig azt mondta a szülésznőnek telefonba,hogy reggel már itt lesz,addig várjunk) és felhelyezte a zselét 2 h fekvés semmi további tágulás,jó akkor várjunk.Fél 12 körül megis érkezett a dokim és mondta,hogy kössük be az oxytocint.Ezután már nagyon rosszul voltam,mivel péntek reggel óta se nem ettem,se nem ittam.Három negyed egy körül egy ájulás után kinyitották rám az ablakot februárban mondanom sem kell nagyon megfáztam.12.55-kor megvizsgált vagy 3 doki és akkor azt mondták,hogy császár.Szegény kicsikém nagyon nehezen viselte ezt az egészet a hasamban.13:37-kor megszületett ez a tündéri kislegény.Öt borzalmas nap után végre hazajöttünk,a kórházról ennyit. Nagyon jó volt már itthon a császár nem viselt meg egyátalán jól voltam már más nap,de 3 hétig nagyon beteg voltam a megfázás miatt,szerencsére Boti nem kapta el.Senkit nem akarok rigogatni aki még szülés előtt áll,mert ugye tudjuk nincs két egyforma szülés,sem doki.
A szopizással kicsit megszenvedtünk a 3.nap beindult a tejcsi,de csak a bal ciciből volt hajlandó szopizni a jobbat pedig fejtem pedig mindent megpróbáltunk,pontosan 3 óránként evett az első 3-4 hónapban éjszaka is aztán már 4 óránként.
6 hónapig szopizott pedig még lenne tejcsi csak sajna nem fogadja el.3 hónapos koráig nagyon hasfájós volt szegénykém,kipróbáltunk egy pár dolgot,a 3. hónap után elmúlt.Már 10 fogunk van 9200g 78 cm,kúszik-mászik,feláll most tanulgatja,hogy hogy lehet leülni esés nélkül és kapaszodva körbejárja amit csak tud,gügyögő-gagyogó energiabomba.:)
Még éjszaka egyszer eszik,a dotornő le is szidott érte,hogy ekkora babának már nem kell éjszaka ennie,de én nem hagyom sírni.Lehet rosszul teszem,de nemtudom megtenni.
Szivesen elmennénk a találkára,de mi nem sokat vagyunk Pesten egy hónapból kb.10 napot a többit Miskolcon vagyunk,mert itt is meg ott is lakunk és holnap már megyünk is vissza és csak nov.elején jövünk megint.
Bocsi a költeményemért,de kicsi jó kiírni magamból nektek.
Akartam képet feltölteni Botiról,de nem sikerült :( Még próbálkozom.:)

Adrienn
kicsi_ryn
 
 


Sziasztok!

Hello Adrienn! Üdv itt. Jó volt olvasni az írásodat. Megkérdezhetem neked ki volt a dokid? Én is császárral szültem, de hála az égnek nem hagytak 1 napig szenvedni, így abszolút nincs bennem rossz élmény. A kórházban töltött 5 nap is rossz volt?
Neked már milyen nagy babád van ... viszont csodálkozva olvasom, hogy a doktornéni már nem ajánlja az éjszakai evést? Hmmm, nem is tudtam, hogy ez így van ... de mindig tanulok valami újat :oops:

Nálunk most semmi különös, valamiért elég korán kelünk 2 és 3 között mostanság aztán 7-ig csönd van. Olyan furcsa. Mindig változtat valamit az alvási szokásain a kiscsaj.

Ja igen, mi most fürdetőt fogunk váltani, mert Johnsonst használtuk de a lábaszárát eléggé kezdi szárítani. Én voltam a hülye, mert előtte azt használtuk amit a kórházban kapott (sárga J...) az jónak tűnt. Ezen felbuzdulva vettem egy másik fajtát amitől jobban alszik (ez a reklám szöveg) na jobban alvás nincs, csak száraz lábszár :evil:

Eszter, akkor hánykor találkozzunk csütörtökön?

Timi

Kép
manati
 
 


Szia Timi!

Dr.Kalocsai Géza volt a dokim és ugye megérkezett még dél előtt és ott felettem mobilozott,annyit halottam,hogy mondta valakinek:"hát ugy látom nem fogok odaérni kettőre"-mondhatnám jól esett.Meg is kérdezte a féjemet miért néztem rá olyan csúnyám?!Vajon miért...!?A kórházban azt bánom,hogy nem fizetősbe mentem,mert nyugisabb lett volna.De már előttem várt egy lány,hogy oda kerüljön és azt mondták,hogy majd utána.Szegény még délben a folyosón ült,pedig reggel 7-kor ki kellett jönnünk az örzőből.Így az 5-ös szobába mentem,de legalább bent volt a zuhanyzó és a wc.A barátnőm is ott volt 2006.decemberében ő ajánlotta a dokt is,mert nem ismerek itt Pesten dokit ill.kórházat.A csecsemősök semmit nem mondtak el csak lerázták az embert,igaz 35 gyerek volt bent.Egyik nap mikor kész volt a reggeli vizit lehet,menni a babákért beszóltak a szobába,én elindultam,beérve az egyik szabályosan rám ordított,hogy menjek kifelé,mert vizit van és ezt hogy gondolom és előtte egy perccel szóltak,hogy mehetünk.Ilyen apróságok voltak.Mikor jöttünk haza íratták alá velem a papírt,hogy mik a szabályok míg bent vagyunk.
Hát röviden,tömören ennyi.

Adrienn
kicsi_ryn
 
 


SZiasztok!

Hát én elég sokáig etettem Lalit éjjel. Sőt most Abigél is eszik,
es szerintem még nagyon sokáig fog. Ha neked ez nem
teher akkor nyugodtan egyen.

Tali: Ha jól emlékszem 11 órakor van.

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Hajni!
Szerintem én is addig fogom etetni Blankát éjszaka ameddig igénye van rá.

Adrienn!
Hát elég gáz doki az ilyen. Persze tudjuk, hogy nekik egy vagyunk az ezerből de akkor is. Nekem sem tetszett minden míg bent feküdtem, de nem panaszkodhatom!!!

Ráadásul anyum még ott dolgozott, ezért nagyon sokat bent volt nálam (látták, hogy kórházi dolgozó gyereke vagyok rögtön másképp viselkedtek velem) Amikor bent feküdtem a vajúdóban a Jex doktornő odajött hozzám és mondta, hogy itt van kint az anyum, és tudja hogy kolléga, de sajnos egyszerre csak egy hozzátartozó lehet bent, de ha gondolom akkor félóránként válthatják egymást a férjemmel. (Na ebből nem lett semmi, mert pikk-pakk megcsászároztak) Járányi doktornő külön kiment anyumhoz elmondani, hogy mi van velem. Summa summárum még is volt egy két bunkó nővér, vagy szülésznő az 5 nap alatt aki olyan megjegyzést tett hogy majdnem sírva fakadtam ... (pl: nem akartak lázmérőt adni, mert mit képzelek én, hogy kérni merek ... no comment)
Az őrzőből csak akkor kellett kimennem amikor már volt szabad ágy, nem kellett a folyosón ágyra várakoznom. Bár őszintén szólva én senkit sem láttam szobára várakozni ... Mindenesetre, ha a dokim kórházat váltana nem sírnék! Érzelmileg nem kötődöm falakhoz :lol:

Lányok akkor ki jön a talira???

Timi

Kép
manati
 
 


A legújabb Blanci képek:

Kép

Kép

Kép

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!

Lányok, a 32-es busz menetrendje szerint (megnéztem) csak a 10.48-as busz az alacsony padlós, a Szugló utcán van 11.08-kor, és 11.18-ra ér az Örsre, tehát mehetünk azzal, ha akartok, csak így sokat késnénk :(

Mi jól vagyunk, ma már voltunk a piacon. Nekem még vasalnom kell :(

Megyek, mert Boti türelmetlen!!!

Melus

Kép
melus79
 
 


Timi, Balankus nagyon édes :D

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!

Mi is megyünk a talira.

Melus ti hogy jöttök? Babakocsival?
Én nem akarok azzal menni.

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Sziasztok megjöttem.

Na szóval. felminősítettek uhuilag 35-36 hetesre. Így igaz szednem kell a magne citritit vagy mi a fenét elég szépen de már nemgond ha jönne. Mindent csinált a doki. vérvétel, kenet, uhu, áramlásmérést.
ami egy kicsit rontja az örömet hogy minden rendben azaz hogy faros a drágám. Igaz hogy mivel az 5-ik szülésem lesz nyugodtan megszülhetem de még soha nem szültem így . így van bennem félsz de jó nagy.
Ctg-t is akartak de úgy látszik nekem nincsen szerencsém a ctg-kel mert ami ott van ctg a vastag hasam miatt meg hogy a lepény előlfekvő és hogy faros nem tudták befogni a szívhangot így felküldtek a szülőszobára. de ott vártunk vagy 2 órát és akkor nyögték be hogy ma nem fog menni mert telt ház van. Így jövőhét kedden újra kell úgy is mennem és ott kell kezdjek fennt a szülőszobán egy ctgre. Utánalevő héten meg már az uzsokiba kell menjek vagy szülni[vigyorog]
Szóval ezek történtek. A keményedések még megvannak bár megint rendszertelen. Fekvésre ítélt de 4 gyerek mellet hogya búbánatba csináljam???
a méhszájam változatlan c:2100-as.

Ha viszont 5 percesre lemegy vagy ugye a víz megy el vagy a nyákdugó akkor irány a kh.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Blanka Nagyon aranyos!

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Hajni, én gondolkodok a kendő és a babakocsi között, mert mi utána megyünk jógára is a Bánki Donát utcába :D

Vera, az a fő, hogy minden rendben van!Vigyázz magadra!

Melus

Kép
melus79
 
 


mi megyunk a talira.


Blanka nagyon szep lany!


a korhazi elmenyeket meg olvasni is rossz volt foleg mert elo jott a sajat elmeny :cry: :evil:



vera:tenyleg pihenj valamennyit, en is azt szedtem tomenytelen mennyisegben, es az en Annam is faros volt meg ebben az idoben de megfordult!
drukkolok!
aaa3
 
 


sziasztok
csak egy röpke bejelentkezés - Timi : édes a Blanka!!! Holnap felhívlak a tali miatt.
Vera jobbulást, vigyázz magadra.
Feltöltök egy képet - erről megismertek majd a talin. Akkor csütörtök 11.00. Ikea előtt.
Most rohanok. Kép

Kép
chesther
 
 


Vera: kitartást neked, a lényeg hogy a baba rendben van! Sokat pihenj ... Szerintem is még megfordulhat, elvileg még egy hónapja van!

Kriszti mi van veled?????

Eszter, ok akkor holnap beszéljünk, nem tudom 10 körül milyen forgalom van a városban, de budáról átjutni az örsre min. fél óra. Szerintem induljunk el 10 körül és akkor nem kell rohanni. Nem?
Jól néztek ki a képen :D

Na megyek, mert Blanka nyűgi bűgi!

u.i.: köszönöm a nevében is dicséreteket :-)

Timi

Kép
manati
 
 


sziasztok!

elnézést az eltűnésért,de úgy tűnik kezdődik a fogzási szezon nálunk :cry:

ha rossz idő lenne, akkor meg szerintem a lift körül kéne gyülekeznünk. megpróbálok képet feltenni én is Kép

Kép
.ivett
 
 


Sziasztok!

Én nem teszek fel képet, mert akkor nem jöttök el. :) Ezt mondta a férjem.
Melus, Anikó nem megyünk együtt? Igy minket biztosan megismernének. :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Felőlem mehetünk együtt :D

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!
Mehetünk együtt!! A képet én is kihagyom. Sajna a fejbőrproblémám miatt én még jó pár hónapig nem megyek fodrászhoz. :oops:

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Mikor és hol legyen a találka?

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Mi lenne ha 82-es trolival mennénk, és a Róna-Thököly kereszteződénél levő megállóban találkoznánk 10.30 körül. Ha így többen megyünk a babakocsit is fel tudjuk tenni. Mit szóltok?

Melus

Kép
melus79
 
 


Melus: Jó, trolival még úgyse mentem az Őrsre.

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


en nemteszek kepet, Melinda megismer,meg szerencsere nincs is nagyon rolam kep!


Kriszti? Mi van veled? Sokat gondoltam rad tegnap, reg hallottunk rolad!
aaa3
 
 


Tamara, persze hogy megismerlek, meg szerintem Timi is :D Kép Boti Kép Boti Kép Boti

Teszek fel pár Boti képet!

Melus

Kép
melus79
 
 


ok, Hajni, találkozzunk a megállóban!

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!
Jó a 10:30. Ezek szerint nekem kell a legkevesebbet sétálnom?
Én nem mennék babakocsival egyedül trolival, de, ha többen megyünk, akkor OK.

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


ok. Most még én is gondolkodom,hogy babakocsival menjünk e.
Boti gyönyörű kis srác. Abigélnek jól meg kell őt nézni. :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Melus!
Nagyon helyes Boti, jó dolga lesz ennyi csaj között :-)

Én sem teszek fel magamról képet, szerintem megismerjük egymást.

Holnap úgy is dumálunk, most nem is írogatok, mert annyi dolgom van még :roll:

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok,

mi is megyünk a talira. Én nem tudok feltenni képet mert ki kéne még válogatni. Csak egy gyors bekukk volt, hogy lesz-e tali.
Ma voltunk méricskélni a védőnéninél és Levente hízott 20 dkg-t :D a múltheti 6-hoz képest ez tök jó.
Tegnap voltunk gyógytornásznál mert ferdén tartja a fejét. Valószínű, hogy azért mert a vakuum-os szülés közben eltörött a kulcscsontja és ez fájt neki emiatt a jobb vállát is felhúzva tartotta. Iagz azt mondták az dokik, hogy ez nem fáj neki és nem igényel semmilyen kezelést.
Most akkor az IKEA előtt 11-kor lesz a találka, ugye?
Kata

Kép

Kép
pocvarek
 
 


Igen Kata, és ha rossz az idő, akkor bent a lifteknél!

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok

mi sajnos nem tudunk holnap menni, remélem lesz legközelebb.
Jó ismerkedést, találkozást, csevegést, babázást kívánok Nektek.

Boti naggggggyon szép. :)

Timi a Brendonos hordozókendőt nagyon szeretem, igaz csak pár napja van meg, de már sokszor használtam itthon. gyakorlatilag két részből áll, magamra akasztom és már mehet is bele Vivi.
Terhelés szempontjából olyan mint a kendő, mert a a háton eloszlik a súly és nem a vállat terheli a baba mint a kenguruban. Levit vittem anno kenguruba 1-2x, de az én ritka rossz vállam és hátam ezt utána nagyon nehezményezte.
Az anyagon van 3 zippzár azt beállítod magadnak, hogy melyik a jó méret, és utána kicsit nyúlik az anyag és a baba belefészkeli magát, semmit nem kell állítgatni rajta. És nem sülünk be alatta pár perc után, nekem ez volt az egyik legfontosabb.
linda

Kép
Kép
prünty
 
 



SZiasztok!

Hát sajnos mi gyorsan leléptünk. Elnézést mindenkitől.
De Lalival az utóbbi hetekben elég nehéz. Most kezd elég agresszív lenni, amit nem tudom honnan lát, mert mi tv-t nem nézünk itthon. Remélem hamar kinövi.Azt hittem majd ott a játszó szőnyegen el lesz, de nem. Most két órakor aludt el.

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


sziasztok!
Jó volt találkozni - megismerkedni Veletek és látni a drága kis Porontyokat!!
Mi is hazaértünk már - Timi üzenem, hogy Glória azért sírt, mert nagyon melege volt...szegénykém túl volt picit öltöztetve. Most adtam neki cumit alváshoz - elaludt sírás nélkül mint a bunda. Próbálom legyőzni a félelmemet, hogy nem fog rendesen szopizni... Kiváncsi vagyok mennyit fog így aludni :-)
Itt a csoportkép - sajnos Ivett és Dorka nincs rajta - úgyhogy mihamarabb szervezni kell az új talit :-).
Kép Kép

Kép
chesther
 
 



Mi most ertunk haza. Melindaekkal meg ettunk, aztan ocsemmel taliztam, o vasarolt az ikeaba, majd meg setaltunk is Annaval.


Jo volt nagyon talalkozni!


Eszter koszonjuk a kepeket! Gloria nagyon edes kisbaba, olyan igazi szeretgetni valo, gyonyoruseg!
Te pedig nagyon csinos anyuka vagy!


Kata: nagyon szep fiaid vannak. Levente olyan tunderi a sok hajaval es a mosolyaval. Beno pedig nagyon jolnevelt kisfiu.
Jo volt "megismerni" titeket.
Remelem maskor is talizunk majd.

Timi: Blanka nyugalm aigazan irigylesre melto. Jo volt Teged ujra latni, paramentesen( emlekszem a pocakos talin azert meg tele voltunk mindenfele aggodalommal). Ra se rants a pattanasokra, vidam , kiegyensulyozott anyuka vagy es ez alanyeg!


Melinda: Boti is igen nyugodt egy legenyke! Jo volt ot fogni, mar olyan nagyfius es valahogy en a "nagyobbakkal" konnyebben megtalalom a szot( foleg ha nem nyekeregnek mint az en lanyom: most is epp nyekereg, de enni nem ker, aludni nem akar, a kis pillangojanak meg mar mindent elmondott mi tortent ma vele).
Remelem tenyleg osszefututn hamarosan, de ha veletlen nem megy akkor mondjuk direkt :lol: Mondjuk egyik csutortokon joga elott vagy utan, ellatogathatnatok hozzank, vagy setazhatnank egyet.....

HAjni: azert jo volt hogy ott voltatok, meg ha nincs is tapasztalatun tudjuk nem konnyu ket gyerkkel igy megertjuk! Sok erot! Igen az agresszioval nem konnyu leszamolni, de hajra! Muszaly kementnek lenni!

Mindenkinek tovabbi szep napot!
aaa3
 
 


Sziasztok!
Én is sajnálom, hogy ilyen rövidre sikerült. :(
Rolcsi már nagyon álmos volt, alig bírtam hazarángatni. Az utolsó pár méteren már erősítésnek apa érkezett, aki épp indult dolgozni.
Kata, Benő meddig bírta?

És amúgy meddig maradtatok?

Melus, bírta Boti még a jógát is?

Hajni, nem lett meg a sapi?

Örülök, hogy megismerhettelek benneteket. :D

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Sziasztok!

éN IS örülök, hogy találkoztunk, bár én igazság szerint csak Ivettet nem ismertem :roll:
Tök, jó volt a sok baba között lenni!!!!Csináljunk ilyet máskor is!Mindenkinek gratula a cuki Gyerekekhez!

Botival mi még jógáztunk, jó volt, a végén bealudt a Drágám :lol: Nemrég értünk haza, igaz gyalogoltunk hazafelé, mert tök jó idő volt!

Szép estét mindenkinek!

Melus

Kép
melus79
 
 


sziasztok!

én is nagyon örültem a találkozónak. én is benne vagyok, a további találkozóban.
remélem a következő csoportképen már rajta tudunk lenni mi is. :oops:

Kép
.ivett
 
 


Sziasztok!

Köszi Tamara. :)
Én is örülök, hogy mindenkit láttam. Gyönyörű babáitok vannak.
Legközelebbi talira már megpróbálom megnevelni Lalit. :)
De eddig komolyan nem volt ilyen. Ha rászóltam szót fogadott, de
ez most egy ilyen korszak. Azt hittem hogy majd az oviba jól el
fogják verni, de most már úgy látom hogy van esély rá, hogy
megvédi magát. :)

Melus akkor ti jót kirándultatok. :)

Anikó: Sajnos a sapkának annyi. Nincs meg. Sebaj, lassan úgyis kinőtte volna. :) A következő gyereknek meg majd veszünk másikat. :)
Bár ha Abi is ilyen lesz mint Lali, akkor meggondolom. :)

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 



Sziasztok,

Én is nagyon örültem a talinak és jól volt titeket megismerni.nekem így sokkal jobb, hogy tudok nevekhez arcokat is párosítani.
Minden baba nagyon szép és tündéri. Következő taliig biztos oskat fognak változni.
Remélem lesz még sok talink.

Eszter, köszi a képeket. Szerintem lobbizunk, hogy a következő a Budaörsi IKEA-ban legyen :D

Anikó, Benő bírta még evett egy gyerekmenűt mert utána mentünk még anyukámékhoz és éhes is volt. Mi olyan 1/42 körül jöttünk el végül. Már csak Tamara és Melus maradt.

Hajni ne izgasd magad Lali miatt. sajnos Benőnek is vannak ilyen nem fogad szót korszakai. Igazság szerint nem tudom ezt hogy kell lekezelni. De ha felemelem a hangom akkor rögtön szót fogad. De nem lehet mindig ezt csinálni ha meg rá hagyom akkor meg azt szokja meg, hogy csinálhat bármit.. Te ilyenkor mit csinálsz?
Mikor megy oviba Lali?

Kata

Kép

Kép
pocvarek
 
 


Melinda: nem talaltammeg amit mondtal a baba mama tornas dolgot a minimanonal,ha a noifitnesst beirtam az ors vezer teret adta ki, de ott meg nincs baba mama torna.:( hogytudok rakeresni?
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?