Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi, hogy gondoltatok ránk; sajna nem jó hírek. A kislányunk jobb petefészkében egy 26 mm-es cisztát láttak a Deák és a Bácskai doktor urak. Persze én már ott bőgtem.
Azt mondták, hogy nem életveszélyes; ez jó. Jövő héten mennem kell megint, hogy megnézzük a deák dokival, hogy nőtt-e, csökkent-e, stagnál-e a ciszta...Azt mondták, hogy ez nem ritka a lány magzatoknál; a hormonok miatt alakult ki. A legeslegrosszabb esetben, ha nagyon nőne a ciszta, akkor korábban kell megszülni a babát, vagy császár; de azt mondták, hogy általában magától el szokott sorvadni.

Hallottatok már ilyen esetről? :( :( :( :(

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Hettuli!

Tünde napra vagy kiírva... :)

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Gégéé erre nem tudok mit mondani :shock: Én még ilyet nem hallottam! De rögtön az ugrott be, hogy jó hogy két doki is megnézte és hogy jövő héten is megnézik, legalább tudjátok konkrétan hogy mivel álltok szemben és jobb hogy sűrűbben ellenőriznek!!! és már a 30ik héten jártok Emmával óriási vész nem történne ha hamarabb megérkezne majd itt kint meghízik.
Fel a fejjel pozitív legyél a kiscsaj felé segíts neki gyógyulni odabenn!!!

Hettuli megírod a számod és akkor neked jelzek ha megérkezik a Manó :D

KépKép
winchi
 
 

 
 

winchi! nekem muszáj melltartóban aludni, egyrészt mert annyit nőtt a mellem, hogy már így is félek, hogy ha majd nem lesz tejem, mi marad a helyén, másrészt meg a folyamatos fejésektől nagyon érzékeny a mellbimbóm, nem bírom elviselni ha valami hozzáér és megdörzsöli. pl a pizsama.

hettuli! ha masszírozom, klassz csomókat pakolok bele. úgyhogy nem nagoyn teszem. próbálkozni szoktam, de mivel nem megy, hirtelen mindig kevesebb lesz a tejem. sztem felesleges.
a katica a vonalzón meg úgy érzem nem csak mendegél, hanem egyenesen rohan.

gégéé! szorítok,hogy ne legyen baj! biztosan minden rendben lesz. lehet, hogy csak a te hormonjaid hatnak rá.
Vendég
 


Tünde nap??? Ezt nem is néztem még meg. A fiamat Pál napkor szültem és a dokimnak ez a keresztneve

Gégéé: ha rossz, akkor legyen már kevésbé az :? :? :? Ilyenről még nem hallottam, de a rossz hírek általában nem publikusak... Bővebben mit mondtak erről, ilyenkor én mindig elveszek a részletekben, esély latolgatásokban, bocs. Mi van ha nem változik, vagy ha növekszik... Mondjuk inkább múljon el!!! Mondd Emmának, hogy tüntesse el onnan gyorsan, rendes kislány nem növeszt ilyeneket!!! :wink:
hettuli
 
 


anyany: igen, valószínüleg az én hormonjaim okozzák...

hettuli: a legjobb esetben ugye elsorvad.

ha stagnál, akkor semmi extra; megszületik a baba, és akkor is megfigyelik, ellenőrzik, kezelik

ha növekszik, akkor vagy előbb megindítják a szülést; vagy ha nagyon növekszik akkor császár, nehogy kipukkanjon szülés közben.

azt mondták, hogy lánymagzatoknál nem ritka ez; és az általános kórkép a sorvadás.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


ja és ugye, ha növekszik, és megszületik a baba, akkor nyilván megműtik...erre már annyira nem tértek ki, vagyis inkább nem tudom, mert bőgtem

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok Lányok!Gégéé:Sajnálom :( de a legjobb kezekbe vagy a doki bácsink vigyáz rátok :wink: a barátnömnél volt hasonló helyzet a kislányának a hasi uh-on vették észre és azt mondták hogy már magzat korában is megvolt 2 hónapos volt mikor mütötték úgy volt hogy csak a cisztát veszik ki de ki kellet venni az egyik petefészkét is azóta nincs gond már 4 éves a kislány hála égnek nem lett újabb ciszta helyette.De a tiétek még felszivódhat.Mikor mész dokihoz?Mi csütörtökön 5-re.Szia Tünci!Hogy vagy?Ancsi:Akkor már nem lesz sok alkalom hogy itthon kell hagynod Jázmint!Neked még van energiád tanulni is?Te nagyon ügyes vagy igy mindent összegyeztetni hát nem semmi!Nálunk most látogatók hada jön minden nap jön valaki képzeljétek egyik nap itt voltak a látogatók 22:15-ig és már céloznom kellett rá hogy fáradtak vagyunk.Egyik nap voltunk füreden sétálni nagyon jó volt utánna ettünk finom pizzatáskát az aranycsillag pizzériába(Ha ott vagyunk azt soha nem hagyjuk ki)Trundike:Már megvan minden a Babónak?
Vendég
 


csütörtökön délelőtt. 11 körül.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Bende:Úgy volt hogy mikor hazajöttünk a kórházból pár nap múlva reggelre nagyon csippás volt Hannus szeme kaptunk szemcseppet meg kamillával kellett mosni aztán utánna elmúlt most meg megint úgyhgy most másik szemcseppet kaptunk meg maszirozni kell cseppentés után.Trundike:Hát igen párom is építkezni szeretne van is egy telkünk jenőbe de az ott van a világ végén úgyhogy majd eladjuk meg a lakást is aztán majd lesz valami.
Vendég
 


Akkor nem találkozunk :( :( :( Próbálj megnyugodni az általános kórkép a sorvadás akkor reméljük nálatok is az lesz.Egy másik fórumon a babának az agyába találtak aztán felszivódott azóta már megszületett és nincs semmi gond!Meglátod nálatok se lesz!
Vendég
 


Igen Lara, nagyon köszi! Aranyosak vagytok!

Most beszéltem anyukámmal, ő is azt mondta, hogy egy csomó ilyet hallott már, és simán magától elmúlik majd:) Ettől kicsit jobb kedvem lett; mert tényleg megnyugtatott...

azt mondta, hogy túl profi a dokim, és túl sokat ultrahangoz :)

igyekszem most már megynyugodni! Emma mocorog ezerrel.

Kár, hogy nem talizunk, de majd máskor bepótoljuk.

Barátnőm kisfiának is ez volt a szemével. Ma már elég profin sírt, meg a csipácskák is elmúltak teljesen! 3 hónapos.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Winchi: Én vállalom :) Bár ha együtt szülünk akkor aki előbb végez.. . :)

Hettuli: Nekem megfelel :) Priviben megírod a számod?
Hát remélem azért minimum még két hétig benn marad :) Meglátjuk :)

Gégéé: Én még nem hallottam de ezek szerint ők igen ami jó hír. Ne aggódj nem lesz semmi gond a dokik is megmondták. 4D-n voltál? Ma én is ott voltam. Bácskai doki nem kertelne ha gon dvan hidd el, szóval nyügi :) Igazi nő van a pocidbam :)
Nem bizti hogy meg kell műteni ha a te hormonjaid okozzák a cisztát. El fog az sorvadni nyugi!!!

Lara: Szerintem még nincs no de majd... :) Jövő héten lehet hogy be is pakolok már :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


sziasztok először is leírom hogy ma mi történt velem.Reggel mentem ultrahangra,megállapították hogy kevés a magzatvizem,mennem kellett NST-re!Egyébként a baba rendben van:
koponyavégűen fekszik,
buksija 72 mm,
AD 81 mm,
combi 52mm,
placenta hátsó falon,
placenta érettsége 1-Grannum I.--ezt nem igazán vágom ,hogy mi
Afi 4cm
Kzs.RI.o.62-ez a köldök zsinór de a szám nem tiszta nekem.
Becsült súly 1700 gramm!
Aztán dokibácsim írt fel Diaphyllint,valamint hetente járnom kell ezután ultrahangra,Nst-re!!!Eléggé el vagyok keseredve.
Aztán a férjem elengedett turizni,hogy vigaszt keressek,de épp bálabontás lett volna egy jó két óra mulva,kirakva egy darab babaruha se volt,úgyhogy hazamenünk.De egy jó megeg kardigánt magamnak találtam,ami végég beér majd mig meg nem szülök.
De látom nem csak nekem vannak gondjaim,gégéé nagyon sajnálom ami veled történik.Remélem hogy tényleg eltűnik a ciszta.Én ilyen sose hallottam még.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Na bumm! Ne csináljátok már, mert totálisan kiborulok!

Ez egy vidám topic ám!

Gyakran gondolom én is azt, hogy a túl sok vizsgálódás sem az anyák nyugalmát szolgálja. Mert ugye kiderülhetnek olyanok is amiknek nem kéne, mert valódi problémát nem okoznak. De egy anyának már az is katasztrófa, ha a doki nem mond semmit, vagy rosszkor ráncolja a szemöldökét...

Szóval belehúzni és decemberben makk egészséges csajokat szülni!!!

Tündi, Winchi megy a privi!
hettuli
 
 


Sarmon: Igaz nem minden tökéletes de nincs vész. Sajnálom hogy te sem tudtál felhőtlen örömmel távozni az UH-ról... Pihenni, nem aggódni!!! (könnyű mondanom igaz?)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Gégéé: ne aggódj, tényleg jó kezekben vagy, ezt ne felejtsd el. És tényleg igaz, amit anyukád mondott, túl sokat ultrahangoz a doki. Engem minden alkalommal megultrahangozott. Elég korán kezdi a kislány a ciszta termelést. Én ezzel szenvedtem több évig, ezért nem volt babám. De tényleg a hormonok miatt van. Mióta megszültem, nekem eltűntek. Előtte meg azt sem tudtuk már, hogy mit csináljuk. Volt több műtétem, meg injekciós kúrák. Ne izgulj, el fog múlni. Simán elsorvad majd. De azért beszélgess Emmával, és igenis mondogasd neki, hogy nem szabad ilyen cisztákat termelnie. Gondolj rá, ahogy a pocidban van, és beszélj hozzá. Én is megbeszéltem Jázminnal, hogy forduljon fejjel lefelé, és hallgatott rám.

Sarmon: nem idegeskedni, pihenni! Gégéé ez rád is vonatkozik.

Lara: nem sok időm van tanulni, csak mikor az a tündér alszik, akkor próbálkozom, kisebb-nagyobb sikerrel....
Nálunk már lement a látogatódömping, de még jönnek páran. Nekünk is volt olyan akit már majdnem úgy kellett elzavarni. Milyen tapintatlanok tudnak lenni....Ja, valamelyik nap jött egyik ismerős az anyjával, aki tök náthás volt, taknya-nyála egybefolyt. Aztán fogta volna meg a gyereket, én meg mondtam, hogy nem kéne. Erre jól besértődött. Remélem mostanában nem jönnek :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Lányok! Ezek a látogatók !!! Hogy lehetnek ilyen figyelmetlenek?
Borzasztó!

Az én babám éretei:
BPD : 8.92
AC : 30.95
FL : 6.52

0 stat plac átl. magzatvíz

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok Lányok!

Tudom ez egy vidám topik, ahogy Hettuli írta!
Mégis engedjetek meg nekem pár mondatot...Főleg gégéé miatt jutott eszembe..

Ha csinálnak valami vizsgálatot és Nektek valami nem egyértelmű, vagy valami aggaszt, vagy rossz hírt mondanak és megijedsz és a sírástól nem figyelsz..Ne menjetek úgy haza,hogy tele vagytok aggódással, kérdéssel, félelemmel!Hogy aztán otthon rettegjetek, zokogjatok,mert a babák érzik ezt!!!
Kérdezzétek az orvosotok,akkor is ha nem fogadott!!Ne foglalkozzatok azzal, hogy siet, vagy rossz napja van..Mert a Ti babátok, a Ti testetek, a Ti jövőtök!!
Tudjátok mindig, hogy mi történik, miért történik,mert Ti vagytok a fontosak a babáitokkal...
Ha tudtam volna ,amit most, akkor azt a két napot reggeltől reggelig Violával töltöm..nem hagytam volna elhessegetni a kérdéseimet, Ti se tegyétek...


Csak ezt akartam..
tünci28
 
 
 


Köszi Tünci28 ez jól esett!!! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sarmon, most olvastalak.
Én úgy tudom, hogy a magzatvíz mennyisége mindig csak egy adott pillanatnyi, és elég szubjektív érték. Lehet a babád pont akkor ivott meg egy csomót, és még nem pisilt.

trundi, szerintem te nem voltál ott már, amikor én ott voltam...ha mégis, én voltam, aki bőgve jött ki :)

Tünci; nagyon aranyos vagy, és teljesen igazad van!!! A férjem mindent megkérdezett, amit lehetett! Csak igazából nem tudtak nagyon olyat mondani, ami megnyugtat :) én már csak ilyen izgulós vagyok. Anyukám megnyugtatott azért, meg a védőnéni is.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


gégéé szerintem nyugodjunk meg mindketten,és bizzuk magunkat az orvostudományra! :wink: puszi

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


oké:)

még tartsuk bennt a babákat november 14-ig legalább :)
én próbálok vele beszélni, ahogy ancsi_pancsi mondta; meg anyukám is nagyon nyugtat...szóval igyekszem megnyugodni; néha sikerül, néha nem.

örülök, hogy te is jó kezekben vagy! puszi :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Kép Mózes szülinapi bringája
Kép Jázi rajzolNa hát én semmit nem aludtam,Apa taknyos,és elvolt dugulva az orra,ennek következtében horkolt mint egy száz mázsás anyamedve.Átmentem a kisfiam mellé odabújtam a heverőre,de az meg úgy alszik mint mikor megy a pók a falon lábai kezei szanaszét...Állandóan féltem,hogy megrúgja a hasam.Na úgyhogy délben biztos hogy bekumok majd.Apát még suliba indulás előtt elküldtem a henteshez husiért,tegnap a piacon vettünk savanyúkáposztát,úgyhogy ma székelykáposzta lesz(meg még holnap is).Temérdem mosni valóm van,mert nem nagyon tudok hova teregetni már.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Nagyon hasonlítanak rád a gyerekek:)

Én tegnap annyira lefárasztottam magam, hogy kivételesen aludtam; de megébredtem, hogy nagyon fáj a medence csontom, vagy a forgóm, vagy minek hívják...itt oldalt.

Nálunk ma pácolt husi lesz, sült krumplival, meg valami savanyúsággal. A párom még alszik, szerintem legalább 10ig fog. Agyon aggódta magát.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Hettuli megkaptam, köszi!
Igazad van amit írtál, hogy a túl sok vizsgálat sem jó, mi ezért nem mentünk el 4D-re a párom kérése volt, hogy hagyjuk békén a babát, ha esetleg nekünk is valamit mondott volna a doki hogy vmi mintha fura lenne akkor végiggörcsölöm a maradék időt. Lehet hogy homokba dugtuk a fejünket de biztam a megérzéseinkben remélem bejön.

Sarmon jó korán kezded az NST-t, péntekenként fogsz járni?

Izgulós mamik korán keltetek ma :lol: Nálunk is székelykáposzta lesz a menü, régen főztem és megkivántam :lol: Tegnap beszereztem én is hozzá mindent :lol:

Ancsi jó vacak időd van a sulihoz :(

Anyany köszi a felvilágosítást a cictartóról, csak hogy tudjam esetlegesen mire készüljön az ember lánya.

Ma olyan furán aludtam, fájt a hasam hajnalban néztem az órát olyan húsz percenként de aztán elmúlt és aludtam még egy jót. Biztos a hidegfrontt kavar meg minket, a terhesség elejétől is akkor voltam mindig rosszul amikor hidegfront jött.

KépKép
winchi
 
 


szia winchi!

remélem azért jól vagy már! ha mégis lennének fájások, akkor se aggódj:) sok puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Köszi Gégéé jól vagyok, pont azon gondolkodom, hogy nekiállok a reggeli készitésnek, összecsukhatós melegszendvicset csinálok. Ezt is megkívántam :D Eddig nem voltak ilyen kivánságaim az utolsó hetekre vadulok meg és eszek mindenfélét :D

KépKép
winchi
 
 


én a mekis baconos toastra vagyok totákl rákkatanva :) még jó, hogy nem fehérváron lakok :) lehet én is eszek olyat melegszendvicset:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Winchi igen pénteken voltam nst-én és igy péntekre rendeltek vissza,tehát "Péntek az én napom..." :lol: De abban bizok hogy most majd uh-on azt mondják minden ok és békén hagynak a szülésig. :roll:
eléggé émelygek és szédülök,nem tudom mire fogjam,az időjárásra vagy a gyógyszer mellékhatására.Mindenesetre még csak most állok neki főzni valahogy. :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


sziasztok!

na ilyen szörnyű éjszakám még sosem volt. fél négykor arra ébredtem, hogy iszonyúan kemény a hasam. A baba egy nagy púpként kiállt a jobb oldalon. Lélegeztem nagyokat; elmúlt. Baba mocorgott nagyon. fúúú tök beszartam; majd nagy nehezen elaludtam; erre fél ötkor megint...na totál beszartam, így reggel hatig kinnt ültem a nappaliban (férjem is szegény); néztük a tv-t...aztán lefeküdtünk, de én nem feküdtem, hanem inkább egy csomó párnával a hátam mögött ültem; így persze semmit nem aludtam...

nektek vannak ilyen haskeményedések? mit kell csinálni? menjek be szerintetek az ügyeletre, vagy? szedek napi 3szor 1 magneziumcitric-et...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


gégéé! mondd a dokidnak. nekem írt fel görcsoldót, mert a vége felé gyakran keményedtem meg görcsöltem.
na meg persze a magnézium!
egyébként meg nem lehet a fronttól? a picik nagyon érzékenyek ám rá már a pocakban is.

tünci28! gyere gyakrabban!
Vendég
 


anyany:) köszi a gyors választ. Közben beszéltem anyukámmal; ő is mondta, hogy ez gyakori. szóval még nem szülök :)

csütörtökön megyek dokihoz, majd ott mondom neki, remélem addig nem lesz ilyen gyakran, mert nem néz ki jól :(

igen tünci gyere gyakrabban!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


gégéé még legalább 6 hétig légyszi ne akarj megszülni! :wink:
lehet együtt szülünk majd...:lol: :lol:
Most alszanak egyet a gyerekek,aztán bemegyünk fehérvárra csavarogni egyet.Gyermekeim kivánsága Mc Donald's,én pedig a plázába a C&A- ba szeretnék bekukkantani,kaptam egy fülest hogy jó kismamagatyák vannak ott.Meg mindig nagy babaruhaleárazások.Fiamnak kellene egy télikabát is.Aztán egy baráti családhoz készülünk benézni,akik most költöztek ki pár hete panelból családi házba.
jó pihenést csajok.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


kimentünk a park centerbe és megnéztük a kengurukidet. hát nem vagyok tőle elájulva. játszószőnyeget akartunk Zsófinak, valami szuperjót, színeset, ami mindenfélét tud, de mind olyan pasztelles, olyan fakó volt. de mondjuk nem voltak drágák.
lehet, hogy elkezdem puhítani apát egy brendonosért...
Vendég
 


sarmon, oké, igyekszem nem megszülni még hat hétig!!! mondtam a babának, hogy nov 14-e előtt ne bújjon ki, ha nem muszáj...

sarmon neked vannak keményedések???

anyany, szerintem sem jók a pasztel színűek...minél erősebb színek kellenek, piros sok:) amúgy a plazaban a játékboltban is láttunk ilyeneket nemrég...

puszi csajok

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


plaza? gégéé!árakra nem emlékszel?
Vendég
 


nem sajna, de a játékboltban, hátul rengeteg babajáték volt...voltak olcsóbbak is, meg drágák is, és választék is volt bőven!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Túléltük a szombatot. Jázmin tök jól elvolt itthon. Nagyon jó kislány volt, majdnem aludt egész nap. Elfogadta a cumisüveget, és meglepődtem, hogy 70 ml tejciket becsócsált egy evésre. Épp elég volt az aranytartalék a fagyasztóból. Szóval, én jobban aggódtam egész nap. Két szünet volt a suliba, én meg mint az őrült rohantam a klotyira a fejőgéppel. Hát volt mit fejni....bezzeg itthon...
Szóval ezen is túlvagyunk, mostmár talán nyugodtabb leszek, ha a vizsgára kell menni...Igaz odafelé sírtam a vonaton, de hazafelé már vigyorogtam, hogy jövök az én drágámhoz haza. Nagyon hiányzott.

Sarmon: nagyon szépek a gyerkőcök, és Mózesnek micsoda szupi bringája van. Így utólag is boldog szülinapot neki!

Gégéé: mikor mész a dokibácsinkhoz legközelebb? Lehet kapsz majd diafillint haskeményedésre, én is azt kaptam, de én két szem után annyira rosszul lettem, hogy azt hittem belehalok, úgyhogy nem is szedhettem tovább. Görcsölt a fejem tőle, úgy kalapált a szívem, mintha ki akart volna ugrani, hányingerem volt, szóval ledöntött. Az összes mellékhatás jelentkezett, úgyhogy ha valaki ilyet szed csajok, akkor ne lepődjetek meg, ha ezeket észlelitek.

Anyany: én egyszer a Lidl-be láttam ilyen szőnyeget, még pocakos koromban. 7000 Ft volt, már bánom, hogy nem vettem meg akkor, mert azóta én sem látok olyan színeset. Milyen árban volt ott a Kenguruban? Ha megnézed a Plázába írd meg légyszi az árát.
Előre is köszi.

Winchi: örülök, hogy jól vagy, egyél csak mindenféle finomat, amit megkívánsz! Bizti a babuci is örül neki.
Én az utolsó héten naponta 2-3 fagyit is megettem. Már égett a pofám a cukrászdába, mert amikor beléptem, már nyomták a kezembe a fagyit, aztán már apával hozattam, hogy ne én égjek....:)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


ez aranyos ancsi_pancsi, ez a fagyis sztori.

csütörtökön délelőtt kell mennem, mert talált a babánk petefészkében egy egész nagy cisztát (26mm), és azt ellenőrzi, hogy nőtt-e, vagy csökkent-e esetleg. :(

szerinted addig azért beszéljek a szülésznővel, hogy mennénk szülőszobát látogatni?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Ancsi meglepve olvastam a diaphyllines tapasztalataidat,mert énnekem pénteken pont ezt irták fel arra,hogy megállapitották hogy kevés a magzatvizem,szedem is napi 2tőt,azóta szédölgök,görcsöl a fejem,és tök hányingerem van.szerinted holnap felhivjam a dokit?te abba is hagytad vagy azért szedted tovább?
Gégéé jaja vannak keményedéseim de nem vészesek még egyenlőre,mikor egy kis görcs is hozzájön gyorsan bekapok két-3 magna B6ot,hamar elmulik tőle.Meg igyekszem olyankor vizszintbe kerülni,pihenni.
Szuperjó gatyát vettem a C&A ban,kord,állitható,"csak" 4990 ért:
Kép
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


pont ilyen gatyót kaptam én is :)

szegénykém, ha szarul vagy hívd ám fel a dokit; vagy csak simán próbáld ki, hogy nem veszed be egyszer, nézd meg jobban vagy-e, és ha igen, akkor tuti a gyogyitól van, és akkor hívd a dokit...te meg pénteken mész hozzá, igaz?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


gégéé egész este meg éjjel szörnyen féjt a fejem,reggel is arra ébredtem,most kezd enyhülni,de pont megint be kelene vennem a gyógyszert.Szerintem tuti attól van,fel hivom a dokit,vagy a védőnőt előbb.
Igen pénteken megyek Uh-ra,NST-re.Aztán privibe megyek hozzá 16-án.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


szegény, az szörnyű.

szerintem is hívd fel a védőnőt ezügyben...meg nem lehet, hogy vérnyomás gond???????

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Felhivtam a védőnőt,azt mondta egy napot hagyjak ki,ha megszünik a panasz akkor a gyógyszer a hibás,és akkor hivjam fel a dokit hogy mivan.Meg igyak nagyon sok folyadékot.köszi h aggódsz értem aranyos vagy. :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


na, jól van. meg pihenj, ha tudsz. feküdj le, és relaxálj. (tudom könnyű mondani)

én meg felhívtam a szülésznőt, és nagyon-nagyon aranyos volt. Képzeljétek azt mondta, hogy ez a ciszta dolog nem olyan nagy vész. Hogy egyáltalán ne aggódjak rajta, csak egy picit aggódjak, amennyit muszáj, de nagyon ne. És megbeszéltük, hogy találkozunk, és megismerkedünk. :) jó kedvem lett. :)

:D

Az Nst-n egyébként a baba szívét, vagy a fájásokat nézik, vagy mit?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sarmon: nálam olyan szinten jelentkeztek a mellékhatások, hogy fel sem tudtam kelni az ágyból. Nagyon görcsölt a fejem. Volt egy olyan éjszakám, amikor tényleg azt hittem, hogy eljött értem a kaszás...
Én felhívtam a dokit, és azt mondta, akkor felet vegyek be napi 2-szer, de nem mertem bevenni, mert azon az éjszakán Dorka annyira ugrált a pocakomba, hogy azt hittem, hogy ki is ugrik...
Aztán pipolfent akartak helyette felírni, de mégsem írták fel, helyette 3szor 2 magnéziumot kaptam haskeményedésre, meg szigorú pihenést. Úgyhogy tuti a gyógyszertől fáj a fejed, meg a hányinger....minden mellékhatás ugyanaz, mint nálam. Jó erős gyógyszer lehet, nem is értem, hogy szedethetik ezt kismamákkal. Én nagyon megijedtem akkor tőle. De úgy látom ez az általános. Nemcsak a mi dokink javasolja ezt. Vigyázz magatokra!!!
Csini a gatyó!!! Én is C&A -ba vettem anno a kismamholmijaimat. De az a baj, már a következő babával bele sem férek. :)

Gégéé: örülök, hogy jobb kedved van. Látod, ne aggódj annyira...csak icipicit. Ki lesz a szülésznő? Aki Larának is volt? Kár hogy a Gyöngyi már elment, aki nekem volt. Csak jót tudok mondani róla. De biztos ő is szupi rendes lesz. Lara is csak jót írt róla!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Gégéé: igen az NST-n a baba szívritmusát nézik, és egy kis gomot kell megnyomni, amikor mocorog a babóka. ( A kórházi NST méri a fájáserősséget is, legalábbis a szülőszobai mérte, a másikról nem tudok nyilatkozni ) Ott a gólyafészekben az Ági is megcsinálja 2000Ft-ért, de ha nem akarsz fizetni érte, akkor a kórházba menyj. Én az Áginál csináltattam mindíg vizsgálat előtt, mert így nem kellet két helyre mennem (így is 50 km-t kellett mennem oda-vissza) Amúgy nekem a 36. héttől kellett minden héten NST-t csináltatni. Ha pedig túlléped a kiírt időpontot, akkor a dokibácsi minden 2. nap vissza fog rendelni, és kéri az NST-t.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok! :)

Remélem mindeki jól van. Jó skat írtatok, mindjárt vissza is olvasok :)
Ma punnyadós napot tartok. :) TV-zek, meg azért mosok, vasaláson túl vagyok :)

Sarmon: A gyerekek tüneményesek!!! A gatyó amit vettél csúcsszuper. Imádom!
Hogy vagy? Fejfájás?

Gégéé: Na látod! :) Tényleg próbálj meg nem aggódni :)

Ancsi_pancsi: AHogy olvasom túl élted a szombatot :) Milyen volt a suli? Mikor mész legközelebb?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


ancsi! irigyellek, hogy Jázmin ilyen ügyes- Zsófit alig lehet etetni. szinte csak akkor, ha alszik. mert különben eszik egy picit utána meg játszik a cumisüveggel, a kezemmel amivel tartanám az üveget meg a cumisüveg cumijával is. úgy akarja bekapni, hogy közben fogja a kezével és persze mindig valamelyik ujja kerül a szájába.
azt a lidliset régen én is láttam. a kenguruban is 7ezerért volt, a brendonban meg duplája. és kár, hogy nem vettem meg, de akkor még semmit sem mertem venni. tudod, a babona.
miért ne férnél bele a kismamaholmikba a következő babánál? nem azt beszéltük, hogy majd közösen fogyózunk?
de két hete nem ment fölfelé a súlyom!!!

sarmon! sztem mindenképpen beszélj a dokival. nekem mindig sikerül a dokikat az őrületbe kergetni a sok sok kérdéssel. de inkább ő legyen ideges, túléli, inkább 3szor elmegyek megnézetni ha úgy érzem, minthogy valami baj legyen.
nekem amikor gond volt, spiropentet irtak fel. nem volt tőle semmi bajom. sok pihenéssel meg magnéziummal. de amikor úgy éreztem, akkor bevettem egy nospát. az még jobb is volt mint a többi.
jó a nacid!!!
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?