Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

megjöttem a dokitól. Először a jó hír: persze elvállalta a szülést nagyon rendes volt, kábé kérni sem kellett, mesélt a szülésznőről, aki állítólag nagyon kedves és aranyos, megadta a számát, hogy hívjam fel, ismerkedjek meg vele meg ilyenek. Megvizsgált a méhszáj nem nyít tovább, szóval szerintem az jó.

Ultrahang az már nem. Pénteken mennem kell vissza...A baba hasában két folt volt. Azt mondta az egyik tuti a hugyhólyag, a másik meg valószínű a gyomor, mert nem találja máshol a gyomrot...de hogy túl közel vannak; meg lehet az nem is a gyomor...azt mondta, hogy nem akar ijeszgetni, meg valószínű nincs semmi, de azért menjek vissza pénteken délre, persze végigbőgtem a hazafelé utat...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Bende én sajna nem tudtam nyilatkozni gyermekszemészről, de örülök, hogy végül sikerült normálist találni!

Gégéé ne izgulj remélem minden rendben lesz, nem mondott semmi biztosat a doki addig ne izgulj, biztos rendben talál pénteken mindent! Fel a fejjel és ne sírj az nem tesz jót Emmának! :lol:

KépKép
winchi
 
 


Bocsi de név nélkül válaszolgatok,az agyam már elég szita...így is úgy is... :lol:
Szóval mint mondtam Apa nálunk állandó éjszakás,suliba heti két nap kellett menni,Mózes oviban,Jázira meg apa vigyázott.Nem volt könnyű...de meglett.
Az én apukámat Vincének hívják. :wink: Csak mert valaki írta h majden ez lett a gyerek neve.
Férjemet meg Krisztiánnak,mert azt is írta valaki hogy úgy hívják a kisfiát.

Nem tudom ma különösen kihagy az agyam.

Egyrészt idegesit hogy megint a leletemen látom hogy glükóz van a vizeletemben,de a terheléses vércukrom meg tök jó:5,5.A védőnő keseritget hogy itt valami nincs rendben,lehet el kell küldenie mégis diabetológiára.Hogy a vesémmel lehet vmi... :roll:
De holnap megyek hozzá majd rendesen átbeszélni mert ma csak futólag a boltban
emlitettem neki.

A másik nagy szívfájdalmam,hogy kislányos 3 évesen bekakil!!!A pisi tökéletesen megy ahova csak akarjuk legyen az bili,wc,udvar,mindegy.Ágyba sosem pisil be,teljesen egész éjjel pisitiszta.DE ha kakilnia kell,bizony bekakil,általában éjjel.Ha nappal jön rá,nem bir 2 lépést elmenni a biliig,bekakil.Egyik nap az oviban is bekakilt.A pisit elég sokáig visszabirja külömben tartani,akkor kakival miért lehet gond???Akinek van ötlete vagy tapasztalata segitsen,fiamnál sosem volt ilyen gond.Jázi egyszerűen nem is szól h kakilnia kell csak mikor már bennt van,ha pisilni kell vagy szól vagy magától megy és pisil.Ugye milyen érdekes?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 

 
 

gégéé szoritok értetek ne legyen semmi gond.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Pozitív!!!
hettuli
 
 


hettuli!!! gratulálok!!!!
a kisfiadnak meg tényleg különleges nevet adtál. tetszik.

sarmon, gégéé! remélem, veletek minden rendben lesz!!!

bende! remélem gyerekszemészt sikerül találni. sajnos segíteni nem tudok, mert csak 2éve lakunk fehérváron.
majd nekünk is kell menni, de várok amíg Zsófi kicsit nagyobb lesz. nekem sok gond volt a szememmel, és volt egy doki, aki azt mondta, hogy lehet, örökletes is. apának szerencsére sasszeme van úgyhogy remélem nem lesz gond.
de azért ez durva... a dokival nem tudtál beszélni?
a moremilk nálam először egy hétig tartott, hogy hasson. de nagyon durva hatása volt. azóta ha gond lenne, pár nap és helyreállít.
Vendég
 


Hettuli nagy -nagy GRATULA!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


HETTULI NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sarmon nem akartalak ám megbántani, nem bántásból írtam, hogy sokkolt a korod; csupán amikor te anya lettél, akkor én még felelőtlen hülye kis csitri voltam; szóval inkább tisztellek. Ha bántó voltam bocsi.

A vizeletben glükózra sajna nem tudok mit mondani, ugye azt mondják a könyvek, hogy a cukorbetegség korai felismerésére van...abból baj nem lehet, ha utánna járnak, bár szerintem ez megint csak egy plussz feszültségkeltés...

Jázmin szegénykém nem lehet könnyű megtanulni ezt a szobatisztaság dolgot. Sajna tapasztalatom nincs...

köszi a bíztatást csajok. Sajna én eléggé aggódós vagyok. Bár mondogatom magamnak, hogy eddig minden rendben volt, a tarkóredő, az afp, a magzatvíz mennyisége...

amúgy tegnap nagyon rossz volt ott faküdni, hanyatt...a baba valahogy nagyon furán feküdt, és kábé fájt, ahogy uh-ott a doki; a baba meg össze vissza dudorodott mindenfelé:(

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Hettuli GRATULÁLOK!
:D

Sarmon ez érdekes, hogy vajon miért csinálja ezt Jázmin. Nekem nincstapasztalatom, csak a környezetemben nőtt fel sok baba de ilyet még nem hallottam. Gyerekorvost vagy a védőnőt kérdezted?

Gégéé akkor lehet hogy csak azért látta közel a dolgokat a doki, mert össze volt gubózva nagyon Emma.

Nekem meg az jár a fejemben, hogy tegnap két kismami között ültem az Nst-n és csak egy héttel vannak előrébb a babáikkal de mindkettőnek kétszerakkora pocija volt mint nekem. Nem elhízottak voltak, hanem nagy pocakosok. Azzal nyugtatom magam hogy Manómra eddig mindig azt mondták, hogy a korának tökéletes méretekkel rendelkezik és a magzatviz is átlagos de akkor is előttem van a kép, hogy az én pocim feleakkora :cry:

KépKép
winchi
 
 


biztos magasabb vagy, mint ők; meg az is számít ám, hogy hol tapadt meg a méhlepény. Barátnőmnek elől volt a méhlepény, és pont mostanában néztük a fényképet, hogy neki is nagyobb hasa volt, mint nekem. Ezen ne aggódj! Amúgy is, nemsokára a kezedben tarthatod a kisbabád :) megpuszikálhatod :) nem érzel még semmit, ami a közelgő szülésre utalna?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Nekem is elől a köldökömnél van a méhlepény sőt az elején lent is volt mert félidősen rálógott kicsit a méhszájamra de aztán a méhem növekedésével feljebb jött.
Vannak már jósló fájásaim, tegnap is este fájt mindenem, sztem nagyon elfáradtam az egész napos jövés-menésbe. Párom már izgul, hogy mikor kell menni és hogy nem e azért fáj a hasam v a medencém hogy beindult de én még nem érzem, sztem kb két hetünk van még tutira. Aztán lehet hogy koppanok és irom este hogy indulunk :D

KépKép
winchi
 
 


és lejjebb ment a pocid már? :D :)

milyenek azok a jósló fájások?

Én is meglepően el tudok fáradni az egész napos jövés-menésbe :D te hova jöttél -mentél?:)

hogy fogsz értesíteni minket, ha megvan a babácskád?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


sztem még nem ment le, legfeljebb csak egy kicsit mert a gyomorsavval már nem küzdök annyira, meg mintha kicsit lejebb rugdalná az oldalamat :D
A jóslók és remélem most nem irok hülyeséget de sztem ezek azok, olyan kicsit mensi szerűek, meg befeszül a pocakom. Nekem azért feltünő,mert a terhesség alatt nem volt pocakkeményedésem sem semilyen fájdalmam.

Tegnap meg ügyeinket intéztük Fehérváron, melóhelyemre kellett a táppénzes papírt beadni, meg párom nagyszüleit látogattuk meg, meg ugye NST, UH aztán levezetésképpen még egy madaras nagybevásárlás :D

Tündi hova lettél? A nagy szabadság alatt már ránk sincs időd??? Még hogy unatkozni fogsz otthon
:D :D :D

KépKép
winchi
 
 


hmmm; akkor tényleg sokat jöttetek-mentetek...

trundike meg valóban nagyon eltűnt :) otthon van nete? most én is megyek, elfoglalom magam valamivel, mert itt a gép előtt csak kattog az agyam a hülyeségeken. puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok! Köszi a gratulációkat, határozottan jobban érzem magam így a teszten túl.

Remélem akinél problémák vannak mihamarabb megoldódik.

Sarmon! Én voltam ilyen kicsi koromban :oops: Pisinél hamar a bilire szoktam, de a kakinál elbújtam mindig valahova és csak utána szóltam vagy még akkor sem. Szerencsére anya otthon volt velem 3 éves koron túl is és kb 4 éves koromra leszoktam róla. De azóta is nagyon gátlásos vagyok ilyen téren. Lehet Jázminnál azért alvás közben történik, mert akkor tökéletesen el tudja engedni magát. Én még emlékszem is esetekre, amikor elbújtam és "alkottam". Meg nem tudom mondani miért így. Anya azt mondta lehet nem kellett volna erőltetni a bilizés olyan korán, de hát első gyerek, nagyon okos tanácsok... Én azt mondom ne csinálj belőle nagy ügyet, biztosan elég nagy trauma neki, hogy az oviban is megtörtént. Érezze, hogy te megérted és nem haragszol rá és főleg senkinek ne mesélj erről úgy, hogy ő is hallja. Szerintem idővel elmúlik

Bende: a szemész engem is érdekel, bár az unokatesómék találtak egy szuper dokit. Majd rákérdezek. Nekem is el kellene vinnem a lelkem megnyugtatására a fiam, nálunk apa a hunyó és nekünk is azt mondták, hogy örökölhető
Valóban a jósló fájásokról beszélhettek, de ez mindenkinél más és más lehet. Nekem igazi erős fájásaim is voltak egyszer, de az utolsó héten már csak vonszoltam magam, egy lépés után kemény lett a pocim és a baba szinte minden mozdulata fájt.

Bende: a szemész dolog engem is érdekel, mert a lelkem megnyugtatására nekem is el kellene vinni a fiamat. Nálunk apa a hunyó, de eddig úgy tűnik semmi gond, csak doki még nem látta. Az unokatesómék azt hiszem találtak egy jó gyermekszemészt, majd rákérdezek ki is ő, mert ők is megjárták a hadak útját ezzel.

Winchi: a pocak mérete csöppet sem számít!!! Ki ilyen, ki olyan. Ráadásul akinek lazább a hasizomzata sokkal nagyobb hasa van, mert nem tartja bent semmi. Ilyen vagyok pl én is. Az ismeretségi körömben van két kismama 2 hetes különbséggel. Az egyiknek már nyáron akkora volt a hasa, hogy szülni mehetett volna, a másiknak meg ha lezser ruhát vesz akár le is tagadhatja, hogy kismama még most is. Az is számít hányadik baba.

Tündi sokkot kapott a nagy szabadságtól :lol: :lol: :lol: Ha nagyon unatkozik, majd elviszem a fiacskám hozzá, legyen a babysittere
hettuli
 
 


Sziasztok megjöttem a védőnőtől,konzultáltunk a háziorvossal,igazából ha a vércukrom jó,nincs mit tnni a vizeletben lévő glükózzal!4 kilót híztam eddig,vérnyomim alacsony...mint mindig.
Gégéé nem haragudtam meg dehogy,sokszor én is alig hiszem el a saját életemet,de nagyon boldog vagyok,és tök mindegy hány évesen.
Beszéltem Jáziról a védőnővel,mindenesetre óriási türelemmel kell vele lennünk kaki ügyben,mert szerinte is szégyenli a kakit.Sokat kell vele beszélgetni ez ügyben.nehéz higgyétek el.nagyon depi vagyok tőle,ha a gyerekeimmel valami lelki gondok vannak.De majd csak megoldjuk.
Gégéé a jósló fályások ponosan olyanok mint a mensis fájások,csak talán erősebbek,és a méh is bekeményedik a fájás alatt.Érezni fogod ha az,hidd el.
Hettuli a család felé mikor lesz a nagy bejelentés?

Már nagyon szeretnék babázni,nagyon várom már a decembert.
HOLNAP MEGYEK turizni babarucikat a Falközbe!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Hettuli akkor ti rokon lelkek vagytok Jázminommal! :lol: :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


holnap megyünk uhra.Örülök mert 20 hetesen voltam utoljára,jó lesz megint látni Íriszt Vagy Gézát... 8)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Huh nem tudom mikor jelentjük be. Igazából én szívesen elbújnék valami verembe, hogy ne is lássanak és csak szülni bújnék elő :lol: :lol: :lol: (Lehet ez is olyan kakis dolog :lol: ) vagy még akkor sem...

Ugye mondtam! Védőnéni is azt mondta amit én saját bőrömön tapasztaltam.

Mi az hogy Írisz vagy Géza??? Megáll az eszem!!!

Elbújt a napocska, oda a reggeli jó kedvem :cry: :cry: :cry:
hettuli
 
 


Én is nagyon várom már a decembert, és hogy babázhassak:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Megjöttem :)

Sarmon: Akkor már te is otthon? Hogy megy? :)
Minden gyermek más és más ez6t gondolom te tudod a legjobban :) Sajnos sok ötletem nincs hacsak nem az hogy türelem. Hát... Pasz mert ABrnus először a kaki ügyben lett önálló utána jött a kiebb dolog, de ha valaji mond erre valami jó ötletet figyelek én is!

Zsula: Krisztián pocijára sok- sok gyógyuszit küldök... Szegényke :(
Én sem értem, ennek ellenra az oxint de mindegy. A lényeg hogy már babázhatsz :)

Hettuli: 32 nem is vészes nem? :)
GRATULÁLOK a pozitív teszthez!!!! :)
Elmúlik ez az időszak (hisztis) is meglátod. Fantasztikus hogy milyen változásokra képesek.

Winchi: Hát remélem a lehető leggyorsabbaj végzek. Azt mondta NST után hívjam fel, majd menjek fel a 200... valahágyasba mert meg UH-z. Megcsinálja a 36. heti kötelező UH-t. Remélem hogy azért ott lesz.
Örülök hgy miden Ok. Mikor kell menned legközelebb?
A pocakméretekkel ne foglalkoz. Az UH-n szerint szépen fejlődik akkor örülj hogy nincs olyan nagy pocód :)
Nekem meg mindig azt mondják, hú milyen nagy pocak :(

Bende: Ne haragudj. Én nem igazán ismerek egy szemészt sem! :(
Teljesen igazad volt, és örülök hogy találtatok egy aranyos szemész orvost, annak pedig főleg hogy nincs semmi komoly baj a szemecskével! :)
Hát tény hogy eddig unatkozni nem tudtam. Ma pl kiporszívóztam mely kipihenésére majdnem egy óra kellett :)

Gégéé: Jaj istenem! Ne aggódj biztos nem lesz gond a picivel! És pénteken mitől lesz okosabb? Holnap már péntek! Hányra mész?

Ezt most gyorsan elküldöm mert menni kell Barnikáért aztán még jövök és olavsok tovább meg mesélek... :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


hát azt mondta, hogy valószínű pont tele van a gyomra is, meg a hugyhólyagja is...és attól ilyen nagyok...

nem tudom amúgy, hogy pénteken mitől lesz okosabb, azt sem tudom, hogy miért nem mondta, hogy menjek vissza 2 óra múlva...és azt sem, hogy miért nem néztük meg az áramlást (abból gondolom látni lehetett volna, hogy az a gyomra-e vagy sem...) vagy miért nem kapcsolt át 4Dre, és néztük meg...így mehetek holnap egyedül :( 12-re megyek

a férjem szerint nincs semmi baja a babának...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Az elveszett bárány :D Gondoltam, hogy otthon feltalálod magad és beindul a fészekrakó ösztön :D Ugyanúgy szerdán fél12re megyek, mint a héten.
Akkor akár a pocakjainkat is összemérhetjük :D
Gégéé nálunk is apa mindig tudta, hogy nincs baja az ő gyerekének hisz ő csinálta :D :D :D Holnap gondolok rád, nem lesz semmi gond!!!
Nekem ma olyan iszonyatosan nyomja a baba feje a medencémet, hogy csillagokat látok. Valami ideget is nyomhat,mert lefelé a combom belső fele is fáj, mintha a görcs húzná. :cry:

KépKép
winchi
 
 


köszi, hogy gondolsz majd ránk.

elképzelésem sincs, hogy így a 30. héten mit lehet találni hirtelen... :?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Hettuli! szívből gratulálok!!!!Már csak egy dokit látogass meg és még nyugodtabb leszel. Kiszámoltad már, hogy mikor fog megérkezni??? Szemész: a Szakonyi szerintem nagyon aranyos és mint kiderült már én jártam nála gyerekkoromban. Van egy másik is akit ajánlanék. Koppány Katalin- de ő most két hétig nem rendel, engem meg szétvetett az ideg és nem vártam addig.

Winchi! ne aggódj a pocakméret miatt, nem mérvadó. Nekem személy szerint tele volt a puttonyom az okos emberekkel. Megnézték a pocakom és megkérdezték, hogy mikorra várom. Megmondtam. Ezek után mindig vagy az A, vagy a B variáció következett.

A- és már ekkora nahát...
B- és még csak ekkora nahát...

Gégéé! Biztos nem lesz semmi baj. Én másfél hónapig sírtam meg remegtem mert kétszer több magzatvizet találtak. Aztán utána mindig normális mennyiséget. De azért addig paráztattak rendesen.
A párom tudta milyen ideges leszek ettől, tehát mindig megszorította közben a kezemet.

Sarmon- én is csak irigykedem a korodra, meg a sok gyerekre. Én is előbb szerettem volna, de csak most találkoztam a párommal. Viszont miután megismerkedtünk 3 hét alatt eldöntöttük, hogy az én gyerekemnek Ő lesz az Apja, az Övének, meg Én leszek az Anyja. Sajna nem jött össze elsőre, de most már itt van....!!!!!
Én is megyek holnap turkizni. Ha látsz egy nőcit aki egy szürke babakocsit cibál felfelé a lépcsőn, akkor szólítsd le. Az leszek én.

Trundike- kevesebbet jössz, mióta megesz az unalom. :) hogy van a lovagunk? Még mindig rosszalkodik?
bende
 
 


Gégéé! én is gondolok Rátok holnap.

Winchi! ki lesz a hírhozód?

Anyany- várom a hatást...remélem nem hiába.
bende
 
 


Tyű mennyit írtatok!

Hettuli: HATALMAS GRATULA! De jó, végigkövethetjük a te várandósságodat is.
Hú, belegondolok tavaly ilyen körül fogant Jázminom. Iletve pontosan tudom, okt 18-án a szülinapomon, de csak novemberben derült ki! Milyen izgi volt. Csak karácsonykor akartam elmondani mindenkinek, de persze nem bírtam ki, és kikürtöltem.

Gégéé: örülök, hogy dokibácsi elvállalta a szülést. Mondtam,hogy így lesz... Ne izgulj, biztos nincs semmi baj. Nem tudom, hogy miért pont péntekre rendelt vissza, de jó kezekben vagy hidd el. Biztos nem rendelt volna vissza, ha nem kéne. Inkább többször lásson, minthogy baj legyen, nekem is azt mondta, hogy akkor ő is nyugodt, meg én is az lehetek.

Winchi, Trundike: De jó, ti az NST-n randiztok? Úgy megnéznélek benneteket. Édik lehettek a nagy pocóval már...

Bende: örülök, hogy találtatok jó szemorvost. Nekem a Kávássy-t dícsérték, de nem gondoltam, hogy ilyen kedvesen fogadják a pácienseket...szégyelljék magukat!

Sarmon: nincs ötletem, de a barátnőm kislánya is ezt csinálja. Pisi megy a bilibe, wc-be, de ha kakilni kell, akkor azt mondja anyának. Anya adhatnál pelenkát, mert kakilnom kell, mondjuk ő 2 éves múlt. Lehet a te Jázminodnak nehezebben megy ez a kaki dolog.

Szombaton kell mennem suliba, de nem viszem el a leányzót, itthon marad apával, meg mamával. Fejtem neki jó sok tejet, majd megetetik cumisüvegből. Nem akarom húzkodni Pesten, meg ráadásul hideget is mondtak szombatra. Már előre parázok, hogy bírjuk majd egymás nélkül, ráadásul olyan szívtelen szemét anyának érzem magam, hogy itthon hagyom, de csak jobb lesz itt neki, mint egész nap az autóban a bébiülésben....jajjhhh lányok nem egyszerű... :(

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Gégéé: Megy a drukk neked ezerrel!!! Nem lesz semmi gond meglátod!!!

Winchi: Akkor ott találkozunk :) Miről ismerjük meg egymást? :)

Bende: A kis lovag jól van csak mindig MC-be akar menni. Grrrr... :)

Tegnap alig voltam itthon. Voltam EKG-n meg vásárolni... Ma meg háziorvos persze hába meg a tesómnál voltam mert szegényke unatkozott :)
Edig jól elvagyok. Reggel felkelek, átviszem a Barnit az oviba. 10-ig pakolászok aztán kis pihi meg süti sütés...
Holnap mondjuk 9:30-kor 4D aztán futás CSNK-ba kiiratni magam... Délután meg vendégek jönnek :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Trundike ugye hogy nem is unatkozol te otthon? :)

Gégéé: mindenképpen gondolunk rád holnap!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Hettuli,neem a Géza csak vicc volt,ha minden igaz kislány lesz,Írisz,de ha mégis időközben megkukacosodna,Medárd lesz... :lol:
Trundike én már 6 éve itthon vagyok,csak most járt le a gyesem és így táppénzen vagyok,míg a béjbi megszületik.
Gégéé tuti nem lesz gond,állandóan csak a frászt hozzák az emberre.
Fürdés...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Gégéé: Igen, és tessék visszasietni a megnyugtató hírekkel! :)ű
Tényleg nem lesz gond :)

Ancsi_pancsi: Ez a hét még mozgamas, de a jövő hét... Nem tudom... Meglátjuk :)
Sütöttem ma sütit. A Muffin alja megégett :( levágtam így ehető :oops:

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok Lányok!Gégéé:Tényleg nagyon aranyos a szülésznö nekem nagyon sokat segített pedig nekünk császár volt de egész délután már bennt voltam a vajudóba és ő csinálta az összes vizsgálatot meg ő készített elö meg még másnap is megnézett minket!Nagyon sokat gondolok rátok holnap meglátod minden rendbe lesz ne idegeskedj!És majd hozd holnap a jó híreket :wink: Trundike:A mi lakásunk is 54 nm de a tiétek olyan tágas nagyon ügyesen megcsináltátok mindjárt 36-ik hét??!!!!Hát már nemsokára babázhatsz és nem fogsz unatkozni!Hol szeretnétek majd családi házat fehérváron?Ancsi:Tényleg nem egyszerü,hány év van még a suliból ez az utolsó?Meglátod Jázmin majd hogy örül ha hazaérsz de biztos nem lehet könnyü otthon hagyni :( Hettuli:GRATULÁLOK :D :D :D :D Bende:Én is úgy birom ezeket a kis harisnyákat olyan édes benn csak még kicsit nagy neki :D sajna én sem tudta segíteni szemész ügybe mert én fehérváron nem ismerek dokikat nekünk is kell szemcseppet használni Hannusnál aztán majd 11-én megyünk szemészetre!
Vendég
 


sziasztok!

NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK!
köszönöm.

Holnap majd igyekszem hazaérni, és megírom, hogy mivolt. Babácska mocorog. :)

jóéjt! puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Trundi: Hogy miről ismerjük meg egymást? A Nagy pocakról! :D Ja hogy oda már mindenki azzal jön? :D Sztem megtaláljuk egymást most is szerencsére már csak páran voltunk ott. Nem úgy mint reggel akkor iszonyatos tömeg van.
Sarmon: Medárd? Tök jó név, mondjuk tőletek valami hasonlót vártam a már meglévő nevek után :D :D :D
Ancsi dehogy vagy szívtelen, hideg lesz jobb helye lesz apával meg a mamával. Az az érzésem te fogod rosszabbul viselni a kiscsaj távollétét :?

KépKép
winchi
 
 


sarmon! párom unokaöccse hasonlóan volt a kakival, mint a ksilányod (elbújt), de neki nagyon rossz módszert alkalmaztak a szülei. vettek neki dvd-ket, és csak akkor nézhette meg a mesét, ha először sikerült nem bugyiba kakilnia, utána a másikat, ha sikerült rendszeresítenie... nem tudok jó módszert. nem lehet, hogy szorong valami miatt?
és de irigyellek, semmit sem híztál...
géza!!!??? a medárd az nagyon jóóóó!

gégéé! nekem a szúrástól kezdve a menstruációs fájásig mindenféle volt. meg olyan is volt, hogy foltokban keményedtem a végén.
ne aggódj! szorítok, de úgysi minden rendben van.

szia trundike!

winchi! olyan nekem is volt, mindig lezsibbadt az egyik lábam. ahogy mocorog, megnyom egy ideget.mindig kicsit megböködtem, hogy másszon le róla :) ha meg a medencédet nyomja, nem lehet, hogy fordul befelé?

bende, ti mióta isemritek egymást a pároddal? csak azért kérdem, mert nekünk is viszonylag hamar jött a baba.
biztosan hatni fog. nekem csak úgy duzzadt a mellem, majd el dugult...

ancsi! ellesz jázmin, ne aggódj. amikor osztálytalálkozóm volt, Zsófi is kibírt 5 órát nélkülem. körülrajongták, elfoglalták, kifárasztották, alig kellett ringatni. :)
Vendég
 


újabb... megnyomott a melltartóm egy ponton, tejcsatorna zár, esti fejésnél vettem észre... egykor itt ülök és gépelgetek egy oxitocinos vattával az orromban... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
reggel meg alvás közben nyomtam meg. de szerencsére jó ki tudtam fejni. eddig nem volt baj...
valakinek valami ötlet, hogy el tudjam kerülni a csomókat meg a gyulladni akarásokat?
(na ezt jól leírtam...) fáradt vagyok...
Vendég
 


Sziasztok!

Úgy nézem ma pocsék idő lesz. Asszem beetünk valamit a párommal, mert hajnalban egymást váltottuk a wc-n. Most árgus szemekkel lesem a csajszit, hogy neki is jutott-e belőle.

Anany_ most számoltam ki. 16 hónapja ismerjük egymást- és van egy 2 hónapos lányunk. :D ( ja és elsőre nem jött össze a dolog :D )
Sajnálom, hogy ennyi gondod van a cicivel, remélem megoldódik. Nem lehet, hogy melltartót kéne váltanod? Én itthonra csak pamutot hordok, mindenféle merevítő nélkül. 750 ft-ért vettem darabját a skálában. Rendes szoptatós melltartó. Van egy csipkés, merevítős, de mikor rajtam volt egy egész napig becsomósódott az egyik mellem.

Helyzetjelentés a csajomról. Trundike nem tudom Barnika milyen helyet foglal el a lányom szerelmi listáján, de azt hiszem most még eléggé hátul lehet. Az előkelő helyeken a következő dolgok tanyáznak.
1, CICI 2, - holtverseny- szívecskés ágyneműgarnitúra, zenélő forgó 3, ismét holtverseny- ZENTE ( brendonból származó, ebben a hónapban kuponos akciós zenélő tehénke) - ANYA 4, fürdés Apával
5, séta a babakocsival

Lányok ez van, két tehén tanyázik a 3. helyen. A szívecskés ágynemű új szerelem, de nagyon nagy az imádat. Bocsánat a szóhasználatért, de az aktus a következőképp zajlik. Anya ( a 3. helyről ) elhelyezkedik a franciaágyon félig ülő helyzetben. Megragadja Nikit és a mellkasán hasra fekteti, miközben a hónalját fogja. Eközben az ágyneművel borított párnák az ágytámlához támasztva várják az imádót. Imádó megérkezik, észreveszi, hatalmasakat vigyorog, majd Anya ( 3. hely ) segítségével egyre közelebb kepeszt. Mikor végre eléri gagyogni kezd. Következő mozzanat, leány kinyújtja a kezeit és megpróbálja leszedegetni a fehér ágyneműről a piros szíveket. Röpke 10 perc próbálkozás után, legörbül a szája és ekkor beéri a 3. helyre szorult versenyzőkkel. Még nem próbáltam, valószínűleg nem is teszem, de szerintetek mekkora extázis lenne, ha a szívecskés ágyneműben fekve szoptatnám, miközben muzsikál a zenélő tehénke? !!!!

Most vettem észre a cumit nem rangsoroltam, de azt hiszem az meg a cicivel van holtversenyben. :)
bende
 
 


beetünk= beettünk Bocsika!!!!
bende
 
 


Winchi! nekem a kezem zsibbadt, de az nagyon. Volt olyan hogy mindent elejtettem. Azóta is fáj egy kicsit mindkét csuklóm, de a zsibbadás elmúlt, mikor a csaj megszületett.
Trundike! az hittem nagyobb a lakás, meglepődtem, hogy csak 10 négyzetméterrel nagyobb, mint a mienk. Szuper ahogy megcsináltátok. Leírtad mennyire unatkozol. Fárasztó lehet :)

Lara! Hanna szeme gyulladt, azért kell a szemcsepp? A legtöbb harisnya Nikinek is nagy, de amit az outletben vettem, az pont jó. Nagy csomag a fenekükön és girbe gurba lábak .... Édesek.
bende
 
 


Szemész- lehet, hogy a Kávássy doki nagyon aranyos lett volna és másképp reagál, de az asszisztens elvette tőle a kedvemet. Meg kell válogatni, hogy kivel dolgozik együtt az ember. Látjátok, csak egy telefon ennyit jelent.
bende
 
 


Na megyek, úgyis teleírtam az oldalt. Lányom hiányolja az abszolút number one-t a CICImet.
Gégéé! siess vissza a jó hírekkel.
bende
 
 


na ma melltartó nélkül aludtam... a csomó kisebb ugyan, de most a másik mellemben...
40 perc fejéssel jött csak ki, meg meleg borogatással... nagyon unom már. de a lányomnak akkor is kell a tej.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

bende! a szívek pirosak? Zsófi meg van vadulva a piros dolgokért. a kedvenc játék nálunk egy kb 12cm-es csörgős puha baba, aminek piros a kalapja, piros csíkos a teste. lehet a haját és a kalapja szegélyét rágcsálni, és az első mosolyt is ő kapta. én csak a másodikat.
Vendég
 


Lehet én jobban megsínylem a szombati napot, mint a kisasszony, de majd elmesélem mi volt. Az biztos, hogy örülni fog nekem, ha megérkezem.

Winchi: köszi, aggódom, de majdcsak ellesz valahogy.

Lara: már csak 1-szer kell mennem suliba, most szombat, meg a két vizsga, aztán le van tudva. Ez most egy OKJ-s oktatásszervező tanfolyam. Elvileg holnap számolásokat csinálunk, olyat ami a vizsgán is lehet. Csini a Hanna harisnyában :) Nekünk is kéne majd venni, de eddíg még nem kaptam tippeket, hol nézzem meg...

Gégéé: várjuk a híreket, siess vissza.

Bende: ez édes volt :)... nálunk a pöttyös párnahuzat tarol, meg egy idétlen rózsaszín zöld plüsskutya, amit a mamától kapott. Nagy fekete gomborra van, azt akarja elkapni. Egyébként a piros színeket nagyon szeretik ezek a manók. A múltkor rajtam is piros felső volt, le se vette a szemét rólam...:)

Anyany: semmi tippem cici ügyben. Tényleg talán melltartó csere. Szerencsére nekem még nem volt begyulladva a cicim, de el tudom képzelni, hogy micsoda fájdalmas lehet. Jujj. Nekem csak a bimbóimat rágta szét, de azok már helyrejöttek szerencsére. Az a baj, sztem, hogy a mellszívó mégsem tudja annyira kiüríteni a cicit, mintha Zsófi szopizná ki a tejcit. És ha egy kicsit gyakrabban fejnél? Nem olyan sokáig, csak éppen amikor érzed, hogy feszít a cici....Bár már így is se éjjeled, se nappalod, mi?
Szegénykém, mennyi gond van ezzel a fejéssel...úgy sajnállak, bár tudnék valami jó tippet adni. Nagyon kitartó anyuka vagy. Én már lehet feladtam volna.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ancsi-pancsi_ én már adtam harisnya tippeket. Először a C&A-ban vettem 3-at 2000 Ft-ért. Utána felmentünk a biatorbágyi outletben, ott a Calzedoniában 200 Ft volt darabja. Több színben és több méretben is volt, úgy hogy már tavaszra is vettem.

Én nem tudom mikor bírom itthagyni egy kicsit... Már akkor is hiányzik, ha az apja elviszi sétálni. Hüpp.

Ebédet csináltam: odáig eljutottam, hogy comb csíkokra vágva, serpenyőben kis olajon megpirítva. Aztán elakadtam, hogyan tovább. Kezdett odaégni, kezemben volt egy Karamalz és lusta voltam elmenni a csapig, felöntöttem azzal. Letöröltem a fűszerpolcot, jéé van itthon kakukkfű is. Durr bele azt is. Hűtő- egy ványadt póréhagyma, felszeletelve azt is bele még egy kis só, bors, meg mustár. Finom lett....
bende
 
 


Jó reggelt! :)

Lara: Igen Fehérváron de brutális áron vannak a házak itt. :( Majd talán egyszer építünk

Winchi: Remélem tényleg nem lesznek sokan majd. Majd elkiabálom magam hogy Winchi!!!! Hahó... :)

Ancsi: Felejtsd el hogy szívetelen anyuka lennél!!! Nem vagy az! Szerintem is téged jobban megvisel mint majd a babucit! :)
Fel a buksival :)

Anyany: Hajnal 1-kor nem is hiszem hogy bárki is fitt... :( Sajnos anno én sem tudtam mit kezdeni a csomókkal. Megint 4-szer fejsz? Hajnalban ébren! :(
Minden tiszteletem a tied!

Bende: Nem árulom el Barnikámnak nehgy csalódjon szegényke hogy nincs az élmezőnyben :)
Jövő héttől tényleg unatkozni fogok :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


hát harisnya majd nekünk is kell majd...
melltartócsere... ha kimozdulok normálisat veszek fel, de sztem hanyagolni fogom és marad a topszerű, varrás nélkülni.
egyébként max féléveskoráig fogok fejegetni, aztán szépen elapasztom. nem lehet ezt bírni...
szerencsére a gyulladást eddig megúsztam (kopp kopp kopp)
amúgy ha összejön, akkor 4szer fejek, de nem minden nap tudok, mert néha Zsófi kihagy egy alvást és olyankor csak nyűglődik, aztán egyszercsak leesik a feje és beájul egy félórára.
ma a picilány elkezdett oldalra fordulni és két napja azt ismételgeti szinte folyamatosan, hogy "brüüü"
:lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Bende ez a rangsor nagyon jó :D :D :D itt ültem és röhögtem a képernyőre :D

Tündi csinálhatunk névtáblákat is és azt hordozzuk körbe mint amikor a reptéren várják az üzletembereket a sofőrök :D

Anyany, le a kalappal a hajnali fejésért. És cictartóban is kell aludni? Erről még nem tájékozódtam, más is így van vele?

Gégéé várjuk a hireket!

Ma falubejárást tartottam, házidokinál voltam, gyógyszertárban, boltban, piacon. :lol: Meg itt voltak az ozorai huszárok a sportpályán volt egy tök jó bemutató a sulisoknak, ovisoknak én nem tudom hova vagyok sorolva de kimentem megnézni :D :D :D

KépKép
winchi
 
 


Ja többen kérdeztétek, ki lesz a hírhozó. Feldobom a kérdést, hogy ki vállalja? :D :D :D
Gondoltam Tündire de mi elég nagy eséllyel együtt szülünk :D

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Mivel én vagyok az aki nem ennek az Istennek az idejében fog szülni (2009. június 1. a beirányzott időpont) ezért szívesen elvállalom a hírmondó szerepét :D :D :D Persze ha az érintetteknek megfelel... Tündi és Winchi ugyebár ahogy figyeltem.

Ezzel már meg is válaszoltam, hogy kiszámoltam-e mikorra várom remélem a kislányomat...

Cicitartó téma, majd aki nem tudja meglátja, hogy lesz olyan amikor még fürödni is abban szeretnétek, mert akkora dudákat kell vonszolni a sok tejcitől. Emlékszem este volt amikor szépen elrendeztem a melleimet lefekvéskor és minden egyes forduláskor, mert külön életet éltek, mint anno a pocakom is :lol: :lol: :lol: Nekem dorina márkájú van, pamut és nagyon, nagyon kényelmes, azóta is nagy becsben tartom, a fehérneműs fiókom díszhelyén várja, hogy újra használjam. Ja, meg azért sem hátrány, mert a helyén tartja a melltartó betétet, nekem ömlött a tejem éjszaka főleg, úgyhogy e nélkül nem tudtam létezni. Szoptatáskor meg az ellentétes mellemből is.

Anyany szerintem ez a csomósodás hajlam is, a nagyimnak is sok gondja volt szoptatáskor anyának meg nekem nem. Én fejés közben mindig meg szoktam állni és "átköpültem" a szenvedő alanyt, meg próbáltam a szívókelyhet is mindig másképp rátenni. Kicsit lentről, fentről, oldalról. Nem igaz, hogy ez a csaj nem kap rá a cicire!!! Azért próbálgatod??? Mert ő lenne a megoldás :( :( :( Pl amikor nyüszi úgyis fogod, akkor hátha

Lányok! Most tűnt fel, hogy a katicák, meg a kukacok mennek előre a vonalzókon :oops:

Tündi ne siránkozz már! Alig van időd a szülésig. Mire unatkoznál, már két gyereked lesz :lol: :lol: :lol:
hettuli
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?