Új privát üzeneted érkezett!

Ja, ranitának még annyi, hogy doki nem :D :D :D , hanem :arrow: :shock: :shock: :shock: .

Vagyis nézett, mint a luki nyúl, mikor a TH, FSH szintek határértékeit tudtam, vagy amikor csípőből tüzeltem neki a pajzsmirigy alulműködés tüneteit. Akkor azt mondta, nyugi, nekem nincs olyanom. Erre mondtam, lehet hogy akkor túlműködésem van, mert ilyen tüneteket is produkálok néha. Na gondolhatod, hogy nézett rám. Nem sok haja van, de aznap még az a pár szem is kihullott.
Persze így itthon már én is röhögök magamon, de az a szörnyű, hogy ezeket a kérdéseket én ott akkor halálosan komolyan gondoltam. Hát nem véletlenül vagyok ám PMM-es. :D
bikfy
 
 


Most mi a szösz van? Laptető?

Na remélem, ez nekem jót jelent. :D
bikfy
 
 


Bikfy :lol: hu ha, gondolom meglepodott a doki...
Bea tudod van olyan akinek beagyazodaskor leesik picit a hoje, van akinek annyira hogy a vonal ala esik, ugyhogy szerintem bizakodjal, remeljuk holnapra visszaugrik!
Szep napot!
Vendég
 

 
 

Abeatrix!

Kukába a hőmérővel!!! :evil:
Ne méregesd folyamatosan, mert attól még gyerek nem lesz, viszont a kedvedet tönkreteszi. Légy kiegyensúlyozott, vidám, boldog! Tudod mit mondtak nekem, a babák csak a boldog mamik pocakjába fészkelődnek.
Persze megértem, hogy mennyire szeretnéd már, hidd el, én is emiatt bőgtem az éjszaka, de rájöttem, hogy rontok csak a helyzetemen.
Remélem nem haragszol meg rám és nem veszed kioktatásnak, csak bíztatni szeretnélek. Nem lóverseny ez, majd mindannyiunknak itt lesz az ideje.
Amúgy meg nagyon szorítok és szép napot kívánok!
bikfy
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Bár látom nem olyan jó :( .

Bikfy!
Arra gondoltam, hogy azt mondta, idegbeteg mamikhoz nem szívesen költözik a baba.
A legtöbb doki nem veszi jó néven, ha az ember okoskodik, de néha muszály, mert ha aztán rajtuk múlik, nem biztos, hogy előbbre jutunk :( . Mást se tudnak mondani, csak türelem. De szerintem mi azt is megérezzük, ha gáz van -én legalábbis-, csak ők nem vesznek komolyan. Mondjuk én nem panaszkodokde a legtöbb dokira ez a jellemző.
Remélem nem volt azért olyan komoly az a veszekedés. Ha úgy gondolod, szívesen meghallgatunk. Puszi.

Beatrix!
Fenébe. :evil: . De igaza van Bikfynek, ne mérd azt a hőt. Én 2 hónapja nem mérem és sokkal nyugodtabb vagyok, nincs min idegelni magam :? .
De piri mág nincs, úgyhogy akármi lehet. :)

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Reggel meg majnem szívrohamot kaptam. Én hülye, otthagytam a szemcseppet az éjjeliszekrényen, egyszercsak eltűnt :? . Hanna azt mondja nem tudja hol van(de vagy 5* megkérdeztem), felforgattam az egész lakást, mire kinyögte, hogy beletett az éjjeli lámpába :evil: . De még fel is kapcsolta :evil: . Remélem nem lett baja.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita!

A veszekedés nagyon komoly volt, de nem érdemel több szót. Ahhoz anyós témát is feszegetnem kellene, azt meg nem akarom, mert láttam, hogy az itt már többször egyenesen lavinát indított el.

Ja és amúgy azt hiszem, megjött piri anyó. Legalább nem költök tesztre. DE! Az árából meglepem magam valamivel. :D :D :D

Én ennek még örülök is, mer ezzel megint közelebb vagyunk az én favorit hónapomhoz. Szóval egyeltalán nem keseredek el, mégiscsak szép nap lesz ez a mai.

Mindenkinek CUPP!
bikfy
 
 


Bikfy!
Jaaaa, hogy az anyós. Akkor részvétem :? .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Kép

Kép

Kép
luli
 
 


Sziasztok Lányok!

Na,én már túl vagyok egy nagytakarításon és az azt követő hajmosáson.A mosógép halkan duruzsol a fürdőben és persze ágyneműt mosok,mert 1 órája még verőfényesen sütött a nap,most meg már egyre sötétebb felhők gyülekeznek.Ez az én formám! :evil:

Bikfy!
Így van!Ez a hónap lesz majd a tiéd!!!!Tetszik a pozitív hozzáállásod a dolgokhoz.De csak tényleg így lehet ezt túlélni!Mert különben az ember(mégjobban)becsavarodna.És mivel leped meg magadat?Csak nem egy kis nasi?Én pár napja nagyon kívánom az édességet,pedig nem vagyok túlontúl édesszájú.

Anita!
Nem semmi a kislányod neked sem! :D Ma majd felhívom egy kedves nőgyógyász barátomat,kíváncsi vagyok,hogy ő mit mond a szteroidos szemcseppre ilyenkor.
jucc 74
 
 


Hol lehet Nitácska?Remélem apával akcióznak! :oops: :D
jucc 74
 
 


sziasztok....tegnap voltam dokinál hogy van e pé-m.nos..sajnos nagyon kicsik a peték nem fognak megérni..tehát nincs pé-m..holnap megyek a gyógyszerkért..kapok clostit meg asszem utrogestant is.. kicsit szar érzés..így van esélyme a babára????????! :cry: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jucc!
Megtennéd? Azt akkor nagyon megköszönném. De akármi is lesz, kénytelen leszek használni, mert amit most kettőt felírt, attól a szemem nem fog meggyógyulni :( , csak megakadályozza a további fertőzést. Az előbb lementünk a boltba és vissza kellett jönnünk, mert egyszerűen nem láttam semmit a fényen. Az előbb már bőgtem tehetetlenségemben :cry: .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Nitácska!
Hogyne lenne, a closti majd segíteni fog.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


ranita nagyon remélem..olyan jó volna legkésőbb karácsonyra baás lenni..... :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt vagy inkább szép napot!

Ranita! Vigyázz a szemedre nagyon! gyógyuljon meg minél előbb!

Bikfy! Úgy látszik a tegnap egy ilyen nap volt, mi is veszekedtünk anyós miatt...

Nita! Persze h sikerülni fog! Figyeld meg, a végén te leszel köztünk az első! :lol: :lol: :lol:

Loulou! Ne keseregj! Nekem is az első baba a 10. héten ment el, aztán 2 évet kellett várni a következőre. Mondjuk én nagyon stresszes voltam h mi lesz ha... Aztán csak sikerült amikor nem kellett volna.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Nitacska, ne keseredj el! annak kelél örülni, hogy meg van az ok, amit kezelni is lehet. A Closti szép nagy petéket érlel majd és hipp-hopp bebabásodz!

Irdab, jó hogy leírtad mi volt a dokinál! Mi is tanulunk belőle. Nekem hasznos volt. TE hogy bírod ezt a cickafarkot? Nekem elég kesernyés, de lehet, hogy csak sokáig áztatom. Mindenesetre nem lesz a kedvencem, na de a cél érdekében!

Ranita, nagyon rossz lehet, remélem hamar rendbejössz!

Bikfy, ügyi vagy, hogy ilyen pozitívan veszed a dolgokat! Apával pedig édes békülést kívánok! :oops: :wink:

Lányok, én még bírom a hőmérőt, bár csak 3 napja csinálom. Akinek van görbéje, nem tenné fel? kiváncsi vagyok! :lol:

Kép

Kép
luli
 
 


Teri koszi :) remelem nekunk is sikerul hamarosan
Nitacska gondolj arra, hogy megvan hogy miert nem sikerult rogton, ezt a gyogyszerek szuperul megoldjak es en biztos vagyok benne hogy karacsonyra ott lesz az a baba! En varom a novembert hogy menjunk dokihoz es megmondja mi a baj, remelem kiderul es meg is lehet hamar oldani :roll: persze felek nagyon :roll:
Luli nezted mar a babas hogorbek cimu topicot? En azt nezegettem amig homeroztem :) en nem tartottam meg a gorbeimet, az elejen irtam, aztan csak figyeltem hol tartok.
Vendég
 


Anita!
Pont most beszéltem a dokival azt mondta,amire én is gondoltam:a szteroidos szemcsepp is csak ott hat,lokálisan(helyileg) a szemedben,véráramba nem kerül így nem árt a babának(ha már van).A lényeg,hogy minél előbb meggyógyuljál!Nagyon vigyázz magadra!!!Remélem gyorsan és probléma nélkül megoldódik minden!

Luli!
A cickafarkkal én is így vagyok,hogy iszonyú keserűnek érzem,de én is azt mondom,hogy a cél érdekében mindent! :) (pedig hogy utálom a teákat!)

Nita!
Nekem is olyan érzésem van,hogy te nagyon gyorsan meg fogsz babásodni,ne izgulj!!!
jucc 74
 
 


Jucc!
Köszönöm, most azért megnyugodtam. Akkor azokra is ez vonatkozik, amit most használok. Ennek ellenére az egyikre az van ráírva, hogy terhesség esetén csak életveszélyben használható :shock: :shock: :shock:

Luli!
A babatervezők otthonán is van nagyon sok görbe, ott aztán lehet mazsolázni :D . És köszi, hogy betettél a tábliba :D .

Képzeljétek, a szomszédom nagy félve megkérdezte tőlem, hogy tényleg babát várok e, mert a játszótéren ezt beszélik :evil: . Ja, és már meg is látszik :shock: . Most akkor majd gondolkodhatnak rajt, hogy miért nem nő a hasam. Úgyhogy ennyit a játszótéren pletyiző kedves anyukákról :evil: .

Kép

Kép
ranita1979
 
 



Luli, ez 3 régebbi görbém. Az első kettőbe volt pé, baba mégse, pedig szerintem azok egész jók. A harmadiknál nincs pé.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok!

Nita te vagy a legoptimistább és legpozitívabb itt köztünk :D El ne keseredj! Pont azért fogod szedni a clostit, hogy minden esélyed meg legyen a babára. Nyugi :lol:

Bea sztem ne parázz a hőd miatt. Én pont ezért nem akarom elkezdeni. Ettől még lehet, hogy ott lapul az a baba a pocakodban. Türelem..

Ranita nagyon sajnállak a szemed miatt :roll: De tök jó hír, hogy lokálisan hat és nem veszélyes, ha esetleg babás vagy :D Nem semmi a lányod hallod. Össze kéne ereszteni az én fiammal, tuti jó kis csapatot alkotnának. Nekem nagyon tetszik a Hanna név, de ha lány lesz majd a második sajna nem ez lesz a neve, mert páromnak nem tetszik :(

Bikfy remélem hamar rendezni tudjátok a dolgokat pároddal. Anyós témát tényleg hagyjuk...

Nekem piri még sehol, semmi hasfájás vagy valami, így most csendben várakozom... :roll:

Kép

Kép
nyanya77
 
 


Loulou, nem találok ilyen nevű topicot. :oops: Merre találom?

Ranita, köszönöm, megtekintettem. Hú, hát ha PÉkor csak ennyire esik le a hő, akkor azt nem fogom tudni, hogy az most PÉ e, mert 1-2 fokot bármikor mozoghat.

Jucc, akkor nem csak én szenvedek az ízétől. :roll:

Kép

Kép
luli
 
 


Luli!
A hőmérőzés az sajna csak arra jó, hogy megtudd, volt e pé. Csak amikor felmegy a hő, akkor tudod meg, hogy már megvolt a pé.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Nyanya!
Hány napja is késik?
A Hannát én választottam, de a férjemnek is tetszett. Ha fiú lett volna, akkor Gergő lett volna, azt meg ő választotta.


Tényleg, ti tudjátok már, hogy hogy fogják majd hívni a babátokat?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Én ebben reménykedtem:
"Az ovuláció általában a hajnali órákban következik be, és a hashártya-reakciókhoz (fájdalom, vérzés) még egy jelenség, hirtelen 2-5 tizedfokos ébredési hőmérséklet csökkenés társulhat. Ilyenkor a méréskor, ha résen vagyunk, minden együtt van a megtermékenyüléshez."

Nevek: fiúk már megvannak: Zoltán, Zsombor.
Lányokban még nem egyeztünk, pedig a párom nagyon kislányt szeretne elsőre. Nekem mindegy, csak egészséges baba legyen.

Kép

Kép
luli
 
 


Luli a varandossag alatt van "BABAS HOGORBEK" cimmel, a lista eleje fele. Meg ugy tudom itt a fogamzas alatt is vannak gorbek a homerozes vagy hasonlo topic alatt.
Vendég
 


Sziasztok lányok :)

Nolám néhány ismerős is akad. Csatlakoznék, mert úgy tűnik, babásodunk, méghozzá 2009. júniusára lesz meg a pici. Egyenlőre doki előtt vagyok, de már szép pozitív teszteket produkáltam.

Luli feltennéd az én adataimat is a táblázatodba? :)
Vendég
 


Sziasztok lányok :)

Nolám néhány ismerős is akad. Csatlakoznék, mert úgy tűnik, babásodunk, méghozzá 2009. júniusára lesz meg a pici. Egyenlőre doki előtt vagyok, de már szép pozitív teszteket produkáltam.

Luli feltennéd az én adataimat is a táblázatodba? :)
Vendég
 


Jesszus befagytam
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.02 14:32-kor.
Vendég
 


Nick: Anuk76
Mióta:2008.szeptember
Ciklushossz:30
Lakhely: Veszprém
Életkor:32
Baba: 1
Vizsgálat:2008.10.13
Várható: remélem :) 2009.06 hó pontosat csak doki után tudok mondani
Vendég
 


Szia Anuk!
hát gratula!!! ezek szerin rögtön sikerült? wow.

ja, és persze üdv köztünk :)

mindenkinek gyönyörű délutánt kívánok.
(még annyi mindent írnék, de megint nincs időm, és nem akarnék kihagyni senkit)
na jó, azért gyorsan: tehát Bikfy, nálunk hétvégén volt a férjemmel egy elég durva menet, sírás-rívás-üvöltözés :) ahogy kell (mármint ezeket mind én csináltam). és azóta láss csodát: sokkal-sokkal jobb minden. tehát megérte :) persze lehet, hogy ez más mint a ti esetetek, de néha a rosszban is van jó. (el ne hángyjam magam, hogy ilyen közhelyeket mondok)
Ranita, remélem hamar meggyógyul a szemed. és a játszós anyukák meg görények.
Nitácska, te meg ne keseredj el lécci. meglátod, ez a rövid időszak úgy elrohan, aztán meg már hipp-hopp ott egy +++++ teszt.
mimilee
 
 


Sziasztok!

Nem vagytok semmik, hogy mennyit írtok. Nem bírom követni.

Bea: nagyon mensis tüneteket írsz. :(

Bikfy: ha így örülsz pirinek, akkor juhé. Még egy ciklus és lehet hajrázni!!!
Jajj az anyós témás veszekedések sose jók. :(

Irdab: én is philips-et néztem ki. GC1820 ezt a típust. Én is a könnyű típusokat keresem. :)
A beágyazódáshoz a progeszteron hormon kell, úgyhogy tuti azt mondta a doki. Igen van olyan hormontabi (utrogestan, duphaston) ami rásegít erre a hormonra. De reméljük neked nem kell majd ilyen. ;) Szerintem folyatasd a hő mérést, nem baj, ha kimaradt 4 nap. Ezt a vitamint még nem hallottam.

Ranita: nekem 10.40-kor repesztettek burkot. Infúziót csak a végén kaptam, mikor a kitolásnál leálltak a fájások. És 14.48-ra lett baba :) Neked miért kellett indítani?
„Jó fej” Hanna jó helyre tette a szemcseppet. De még jó, hogy a végén megmondta.

Nyanya: drukk neked. Mikor tesztelsz újra?

Nita: ne csüggedj a closti csinál szép petéket neked!!! ;) De azért ne hagyjátok ki ezt a hónapot se!!!

Anuk: üdv itt. Grat a + teszthez. Mikor mész dokihoz? Fú elsőre sikerült. De tök jó neked!

Teába tegyetek cukrot. Én a palástba tettem.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!Nálatok is ömlik az eső???Húúú de utálom,úgy várhatna még legalább egy hetet....
Hát lányok,nekem tuti órákon belül vagy max.hajnalra megjön ahogy szokott.. :cry: :cry: nagyon el vagyok keseredve pláne most,hogy látom valakinek elsőre sikerült a baba :cry: :cry:
Nem is tudom most leírni mit érzek,lassan egy világ dől össze bennem,hogy valami mégsincs rendben velem vagy a párommal....ne haragúdjatok,hogy ilyet írok most de én annyira nem szeretnék hőmérőzni (nem is megy),meg gyógyszereket szedni,csak hogy jöjjön magától az a baba...tudom mindenki így van vele,és sajnos nagyon sokan meg is szenvednek érte....de most annyira el vagyok keseredve,2 hónap és kész a szép házunk,a 2 gyönyörűre álmodott gyerekszobával és baba meg sehol.... :cry: :cry: nagyon bőghetnékem van....

Vernike

Kép
vernike25
 
 


sziasztok..most megsírattatok..olyan kedvesek és aranyosak vagytok!!!!!!!!!!! :lol:
virág most nem hiszem hogy nagyon probálkozni fogunk mert tegnap elkezdtem szarul lenni fájt és fáj is a torkom és már sajnos be is vagyok lázasodva..aludnék mert akkor jobb kicsit de hát Máté miatt nem tudok... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hello csajok. meggyógyult a gépünk.
Anuk,Lys gratulálok! de jó már nektek.
Vernike! nem szabad elkeseredni. gondolj bele az én helyzetembe, már 2 éve semmi. és nem adjuk fel!!!muszáj reménykedni és bízni.

Kép
kissedi
 
 


kissedi mi volt a baja a gépeteknek? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lefagyott, aztán nem indult újra. így újra kellet telepíteni az egészet, és elveszett minden ami rajta volt. :cry: de most már jó,remélem. egy kicsit le vagyok maradva, próbálok visszaolvasni, de eszméletlen mennyit írtatok.

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek!! Nem várt vendégem érkezett!! Piri benézett hozzám.. :( :twisted: Elég mérges vagyok, vagy elkeseredett, vagy csak... nem is tudom... sztem mindannyian (akinek nem sikerült elsőre, se másodikra, se...) értitek, mit érzek.. :oops:

Vernike egyre jobban az az érzésem, hogy nekünk ez tényleg egyszerre fog sikerülni :D Csak jönne már az a pillanat, nem?! :)

A következő hónapot még méréssel töltöm + veszek LH tesztet. Ha akkor se sikerül, akkor nem számolok, nem mérek, nem csinálok semmit. Majdcsak beköszön hozzánk az a gólya... :shock: Jön, amikor jönnie kell. Ennyi.

Anuk üdv köztünk! És gratula!!! :wink:

Luli: az én görbém ebben a hónapban így alakult, sajnos...
Kép

Bea
abeatrix
 
 


bea sikerűlni fog a baba mindenkinek...!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Vernike teljesen aterzem a szomorusagod, en is mindig igy erzek amikor megjon :cry: . Megis azt mondom nem szabad elkeseredni, uj honap uj remenyek!
Anuk szia :D
Vendég
 


jaj olyan rosszul érzem magam..utálok betegnek lenni.. :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitécska! Gyógyulj meg mihamarabb!!!! Küldök neked egészséget!! :wink:
abeatrix
 
 


Sziasztok Kislányok! Jöttem bandázni. Hulla fáradt vagyok megint, de holnap már hétvége. Juhééé!!!

Akkor néhány gondolat tőlem, Nektek:

Jucc!
Hát nem nasit veszek, egyeltalán nem vagyok édesszájú. Inkább valami rucit, vagy egy dögös csizmát. Ennek mindketten örülünk. Api annak, hogy szép a kisfelesége, én meg annak, hogy ha utánam fordul még valaki. :D

Nita!
Mikor hiszed el nekem végre ezt a cickafark dolgot? Én a helyedben tuti megpróbálnám, hidd el ártani nem fog. Amúgy meg nagyon szorítok... :wink:

Nyanya, Pruci!
Nektek az anyós témához csak az örökzöld viccet küldeném:
:wink: -Melyik anyós a legjobb?
- Amelyik porhanyós.

Luli!
Api már reggelre sem haragudott, inkább csak bújt. De az a baj, hogy én nagyon nehezen bocsátok meg, ilyenkor napokra besérülök. Amúgy hol csinálsz hőgörbét? Én még sose mértem hőt, de játékból kipróbálom. Ha nem megy, hát az se tragédia.

Anuk!
Szeretettel köszöntelek itt! Első hónapban babás? Kérjük a receptet! Na jó, nem kell szóról szóra, csak úgy kb.. :D :D :D

Ezt most elküldöm és majd folytatom a többiekkel, mert ha elszáll az egész, akkor lábrázást kapok.
bikfy
 
 


Mimilee!
Hát mit írjak Neked? Azt gondolom, tudom min veszekedtetek, szerintem mi is hasonló dolgon rúgtuk össze a port. Itt is volt sírás-rívás meg üvöltözés, azután api benyögte, mi lenne, ha másnap folytatnánk? Na nekem ezen eldurrant az agyam. Gondoltam f...szt se fogsz nekem aludni, amíg ezt le nem rendezzük. És én csak mondtam és mondtam, ami csak kifért a csövön. Reggelre ő már bújt, na ebből tudtam, hogy nem értette meg azt, hogy nekem egyes dolgok már milyen komoly problémát okoznak. Áááááá, tipikus pasi. Most egyébként puncsol, de én még olyan kimért vagyok vele, mint két kiló kolbász. Remélem, egyszer majd megért és rendeződnek ebbéli problémáink. :oops:

Ranita!
Gyógyulgass picim, szükségünk van a vidám írásaidra! Én pl. halálra röhögtem magam azon, hogy Hannus eldugta a gyógyidat. Amúgy se látsz kettőt se, és még keresgesd azt a vackot. Ááá, nagyon cuki történet. :D :D :D

Kisvirág!
Teába nem szabad cukkert tenni, mert akkor csökken a hatásfoka. Én ezt már több helyen olvastam.
bikfy
 
 


Bikfy! Jó a vicc! Ma itt voltak anyósék vacsizni... Utána elmosogattak, én meg nem segítettem (ha már egész nap főztem) :oops:

Lánykám ma alakított: egy popsitörlőt betuszmákolt a body-ja alá és rámutatva közölte: cici. Annyira édes volt

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Nita! Jobbulást!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Vernike!
Nálunk még mindig 20 fok körüli a levegő hőmérséklete, na de tudod, itt délen...
Amúgy van még valaki aki Bács-Kiskunból írogat?
De a lényeg, ami igazán neked szól: Ne irigyelj senkit, akinek elsőre jött össze ez a baba dolog! Ne hasonlítsd magad soha senkihez, te te vagy, te ettől vagy különleges, egyedi és megismételhetetlen. Majd neked is jönni fog a csoda, meg Abeatrixnak is, csak nyugi! És ha megengeditek, leírnék nektek egy történetet, okuljon belőle mindenki.

Volt egyszer egy ember, akit megkérdezett a Jóisten, hogy mit szeretne? Ő azt mondta, szeretne egy gyönyörű virágot és egy pillangót. A Jóisten ezt meg is ígérte neki. Hát amikor elmegy a kertjébe, látja ám, hogy ott virít nála egy csúnya kaktusz, meg egy hernyó. Az ember elkeseredett, de nem panaszkodott. Úgy gondolta, annyi embernek van szüksége Isten jóságára, Az meg biztosan összekevert valamit.
Eltelt egy kis idő és a mi emberünk újra a kertje felé sétált. És akkor láss csodát, a kaktusz kivirágzott és a hernyóból pedig egy meseszép pillangó lett. Az ember pedig megértette a leckét, amit őrizzetek meg ti is jól a szívetekben:

Az Isten jó. Nem mindig azt kapjuk Tőle, amire vágyunk, de mindig megadja nekünk azt, amire igazán szükségünk van. Gondoljatok hát a pillangóra és a virágra!

Ezt kívánom nektek, amikor egy-egy nemvárt mensitől elkeseredtek. Mi is megkapjuk majd a babát, akire szükségünk van. Csak hinni és szeretni kell.
Nitácskám, ezt neked is üzenem. Closti ide vagy oda, minden rendben lesz, hidd el!

Puszi Mindenkinek!
bikfy
 
 


Vernike! ne bőgjél, lesz a házban baba hamarosan!!!

Bea! Sajnálom! De a köv. hónapban!

Most már kedvet csináltatok a teákhoz is! A hétvégén veszek is. Nekem is mensi előtti erzésem van :cry:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?