Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Már megint kellett visszaolvasni!!!

Üdv a nekem ujaknak!

Játszi: Egyetértek veletek, de sajna az én kisebbik lánykám is verekedős tipus, de én ott vagyok mellette és ez már közelibb, ha üt, mert tudom, hogy ilyen. Persze ha mégis megtörténik azonnal leszidom és elnézést kérek a másiktol.
A másik: a héten lett kész nálunk a Delikát 8-as játszi, de halljátok annyi tusko nagy gyerek van, hogy ezek tönkre fogják tenni. Persze rászolnak a szülök és még ezek a kölkök vannak megsértödve.
Tudjátok van ez a kacsa alaku libikoka, ráülnek és annyira lenyomják a rugoját, hogy a hátuk a földön van. Azt hittem ott töri ketté.

Nézegettem neten babás könyveket és rátalálta a Csodálatos utazásra. Vki ismeri? Megrendeltem, annyira szép könyv!
encike 2
 
 


MImilee! Azt én is láttam és ha jól emlékszem 5 db van benne.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Irdab!
Én még úgy tanultam,hogy valóban jobb,ha van egy kis pihi a pé előtt,de ez igazán csak akkor eredményre vezető,ha pontosan tudod,hogy mikor van a pé-d.A mostani tanulmányok szerint,nem kell betartani ezt,amikor jólesik akkor kell együtt lenni,mert ha párod katonái is egészségesek,akkor simán betalál az az egy a több millióból is :)
A tesztről annyit,hogy normális ciklusban,van LH(luteinizáló hormon,a ciklus hosszát és egymást követését szabályozza, beleértve az ovulációt, a méh előkészítését a megtermékenyített petesejt befogadására és a petefészkek ösztrogén és progeszterón termelését.) folyamatosan,tehát elvileg a teszten végig van 2 csík,csak a pé közeledtével egyre erősödik.

Mimilee!
Az a baj a DM és a többivel,hogy iszonyú drága.Ha jól tudom 5 db van benne.Ha itt rendelsz(én is egy másik topikból rendeltem)még postaköltséggel együtt is spórolsz legalább 1 ezrest!
Nekem 2 napig volt jó erős,azt mondják,hogy 24 órán át tart a pete kiszabadulása,így lehet,hogy én pont úgy teszteltem,hogy 24 órán belül 2x,1-2 óra eltéréssel. :)

Luli!
Éni csak köszönni tudom a táblázatot,naggggggyon profi! :D Ja.mi idén május óta próbálkozunk.
jucc 74
 
 

 
 

A fertility-ben most írtam be a mai hőmet, és szerinte esélyes vagyok babára (ha-ha, hiszem ha látom, m szerintem nincs nekem ekkora szerencsém), és arra a napra írta a szülés lehetséges időpontját amikor a lánykám született.
És azt is írja, h pé után 16-18 napot kell várni a teszttel, különben esélyes h álnegatív eredményt mutat, úhogy Vernike, Nyanya, lehet h nincs még veszve semmi!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


A lombikbaba.hu oldalon találtam egy pdf doksiban:

Teherbeesési esélyek

Teherbeesés valószínüsége a szex gyakoriságának függvényében:
Minden nap 37%
Minden másnap 33%
Hetente 1X 15%

Teherbeesés valószínüsége a szex gyakoriságának függvényében a 6 legtermékenyebb napon:

1X 26%
2X 28%
3X 38%
4X 47%

Teherbeesés valószínüsége és szex a tüszõrepedés napjaiban:

Elõtte 5 nappal: 8%
Elõtte 4 nappal: 17%
Elõtte 3 nappal: 8%
Elõtte 2 nappal: 36%
Elõtte egy nappal 34%
Tüszõrepi napján: 36%
Tüszõrepi utáni napon: 0%

Bár az utolsó list kicsit furcsa, hogy 3 nappal előtte kevesebb az esély, mint négy nappal előtte. Hm.........

Kép

Kép
luli
 
 


Luli, ez érdekes valóban...

én azt olvastam a legtöbb helyen, hogy nem javít az esélyeken, ha csak kétnaponta van akció, nem minden nap.
plusz a szüleim is ezt támasztják alá :oops:
anyukám mesélte, hogy 8-9 hónapja próbálkoztak apukámmal nagyon aktívan, de semmi. aztán felkeresték az orvost, aki erre is rákérdezett, majd azt mondta, hogy a kevesebb néha több :)
rögtön utána megfogantam.
mimilee
 
 


namégegyszer nekifutok az első mondatomnak...
tehát JAVÍT az esélyeken, ha csak kétnaponta....
mimilee
 
 


Sziasztok!

Tegnap este nem tudtam jönni, de rengeteget írtatok azóta.

Pruci ne akarj hiú ábrándokat ébreszteni bennem :roll: Monjuk tény, hogy elvileg 14 nappal PÉ után csináltam a tesztet, de azt írta (gabriel), hogy 3 nappal beágyazódás után már mutatni tudja.
Piri még sehol, de tuti nem vagyok terhes. Hasam se fáj meg semmi jel. Ez az egész most csak arra jó, hogy most már a ciklusom is össze-vissza lesz. Eddig legalább pontos volt. Egyébként meg még jó hogy tegnap teszteltem, mert most itt reménykednék, hogy hűha késik, akkor bizti baba van, mert nem szokott.
Na mindegy, hagyjuk!

Luli érdekes, amit találtál. Hát mi együtt voltunk 5 nappal, 3, 2nappal előtte, aznap és semmi :shock: :oops:

Próbálom magam tartani a tegnap lírtakhoz, miszerint nem foglalkozom az egésszel, de az agyam ugyanúgy forog :( :evil:
Valamivel el kellene terelni a figyelmemet róla, de hogy mivel???
Az a baj, hogy mikor Barnus fogant tényleg mindegy volt mikor jön, most viszont nagyon akarom és tuti ez a baj. Na jó, már biztos elegetek van a nyafogásomból :oops: Rúgjatok ki innen nyugodtan..

Kép

Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok!

Pruci!
Akkor neked lehet most drukkolni!Kíváncsi vagyok igaza lesz e.

Luli!
Én úgy tudtam, hogy még a tüszőrepedés utáni napon is van esély. A legjobb szerintem is a kétnaponti, esetleg még a háromnaponti akciózás :) . De ha a spermákkal minden rendben, akkor nyugodtan lehet naponta is. Legalábbis én így tudom. Aztán nyugodtan mondjatok ellent, ha hülyeségeket beszélek :? .

Nyanya!
Dehogy rúgunk! Ha valaki babát szeretne, nem lehet azt csak úgy kitörölni a fejből. Én úgy tudtam most kicsit elfeledkezni róla és nem odafigyelni, hogy most nagyon zsúfolt hónapunk volt + kitaláltam egy csomó tervet a jövőre vonatkozóan( nyaralások, munka, kisebb lakásátalakítás), amit akkor nem csinálhatok meg, ha babás leszek. És mindig ha eszembe jutnak, azt gondolom, hogy ha babás lennék, akkor ezeket nem csinálhatom meg. De persze szívesen lemondanék ezekről a dolgokról :D .Jó hülye vagyok, ugye :? ?

Megnézem a másik oldalt.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Luli!
Bekerülhetek én is táblába?
2007. szeptember óta próbálkozunk
28
32-34 nap
Zala megye
28 év
2. baba
Hanna, 2006.06.28

Kutyafüle!
De jó neked, irigy vagyok. Persze csak jó értelemben :D . Gondolom milyen jó érzés lehetett, de amikor majd először megmozdul, na azt sose fogod elfelejteni.

Mimilee!
Az én lányom ugye június végi, az utolsó pár hét nagyon meleg volt, szenvedtem is :) . De legalább nem kellett nagyon beöltöztetni. Az ősszel, téllel szerintem csak annyi a baj. Ja, meg az, hogy nem lehet vele sokat kinnt lenni.A legideálisabb szerintem az április, május :) . De szerintem itt senki nem bánná, ha esetleg decemberi, januári lenne, csak legyen már.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Jajj, képzeljétek velem meg mi történt :( . Kontaklencsém van és pár napja elkezdett szúrkálni a bal szemem, aztán egyszerűen nem tudtam kimenni a fényre, mert nem tudtam kinyitni a szemem :( . Ma elmentem a dokihoz, diagnózis : egy herpeszes vírus támadta meg a szaruhártyám és tele van apró pici lyukakkal. Azt mondta, ha nem megyek időben, kilyukadhatott volna a szemem :shock: :shock: :shock:. Azt hittem leesek a székről. A háziorvossal kellett feliratnom egy szemcseppet, meg egy krémet, hogy azonnal kezdjem el használni, napi 5*. De ettől még nem fogok meggyógyulni, egy hét múlva fog felírni valamilyen szteroidos :!: :!: :!: szemcseppet. Kb.2-3 hét, mire meggyógyul, addig elfelejthetem a lencsét is. Útálom a szemüveget. És most akartunk elmenni egy wellness hétvégére, hát ennek lőttek, mert nem fürödhetek olyan helyen, mert még fertőző is :cry: . Mindegy, bánom is én, csak nagyobb baj ne legyen.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ma van apósom szülinapja, sütöttem neki finom tortát. Bár nekem elég keménynek tűnik, remélem nem mókust hajigálunk majd vele :D .

Na, lelőttem magam.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita, ez tényleg durva a szemeddel. de azért nem kell ugye leállni a baba-ügyről?

Én tortát sosem csináltam még, mert sem én, sem a férjem nem igazán vagyunk édesszájúak. édességből csak palacsinta, madártej, somlói, amit nagyritkán csinálok.
viszont tegnap főztem életem első brassóiát. nagyon finom volt :)
mimilee
 
 


Mimilee, hát, hogy őszinte legyek ezt nem kérdeztem meg :roll: , de mindkét gyógyszerre rá van írva, hogy terheseknek tilos, a szteroidról meg ne is beszéljünk. Úgyhogy rossz ilyet mondani, de most azt remélem, nem ez a hónap lesz a mi hónapunk :cry: . Mert ezt a kezelést muszály végigcsinálni :cry: .

Mi sem vagyunk édesszájúak, ha sütök, akkor is általában olyat, amiben nincs krém. Ez is most sacher torta lett, az meg nem krémes.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


sacher!!! na jó, nem vagyok édesszájú, de azt azért szeretem :P

nem akartalak beparáztatni a gyógyszerekkel, ne haragudj :oops:
mimilee
 
 


Dehogy haragszom. Nekem is eszembe jutott, hogy mi lenne, ha mégis most sikerült volna.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok Lányok!
Először is üdv az újaknak.
Most nem leszek egy darabig, ami nagyon szörnyű nekem. Besz.rt a gépünk, így talán péntekre lesz vmi. most is az öcsémnél vagyok, de innen is mindjárt kipicsáznak.
Hát nem vagyok szűkbeszédűek, vagy mi. alig győzök olvasni.
Nyanya, Vernike sajnalom a nega tesztet. de fel a fejjel, :cry: :cry:
Na megyek karfiolt rántani, amit nem igazán szeretek csinálni, de enni igen :lol:
REmélem hamarosan jövök. Pusz nektek

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Este már nem tudtam jönni. Későn értünk haza.
Hát mit ne mondjak többet vártam volna a dokimtól, főleg a magánba. Most elég furi volt, máskor nem ilyen. Lehet túlterhelt volt. Megvizsgált és zárt a méhszáj. Megnézett uh-val. Mondtam vegyük fel videóra. Átdugdosta a zsinórokat és el is indította a videót, de nem vett fel semmit. (szerintem a play-t nyomta meg) De a lényeg, hogy a baba remekül van. Úgy ficánkolt, hogy csuda. Láttam kezét-lábát. Olyakat rugdosott, hogy öröm volt nézni. Aztán dobott egy bukfencet. Ott vigyorogtunk apával. Szóval azért őt jó volt látni. Ja és 38 mm-es.

Örülök, hogy egy véleményen vagyunk a kis pofozkodósról. :)

Ranita: Enyém fiam is 06.28-ai 14.48 perc. Lányod? :) Akkor te is 35 fok melegbe szültél. Bár a légkondis szülőszoba jó volt. ;)
Én is 2 év korkülönbséget akartam, de hát a tesó jó sokat váratott magára.
Jó fej lehet a dokid. Az enyém egyszer azt mondta, hogy magának sikerülnie kell, mert egyszer már ki lett próbálva. :lol: (célzott, hogy már szültem) Úgyhogy te is ki vagy próbálva!!! ;)
Apósodnak boldog szülinapot! A szemednek meg gyógypuszik.

Nyanya: örülök, hogy nem görcsölsz tovább. Néha jól jön egy kis kiosztás. :lol:
Hű akkor nálatok is zajlanak az események a játszón. Én tuti rászóltam volna a kisfiúra. Nekem már elegem van abból, hogy senki nem szól a sajátjára. Akkor majd rászólok én. :lol:

Loulou: üdv itt. Én nem bírtam volna ki, hogy ne látogassam meg a dokit. Azért a másfél év sok idő. Én az elsőnél egy év múlva a másodiknál fél év sikertelenség után mentem dokihoz.
Az én lutearis hosszom 12-13 nap, de volt már 11 is. Én is mindig azon merengtem nem túl rövid-e. De választ nem kaptam. Most viszont babás vagyok…

Irdab: milyen típusú vasalót vettél? Mi pár nap pé előtt nem voltunk együtt. Szerintem se árt érlelni a katincsokat.

Nita: nektek hajrá-hajrá!!! Szorítok nektek!!!

Jucc: jobbulást neked!

Kutyafüle: már ti is szép nagyok vagytok :lol:

Mimi: én nyári babát szerettem volna. Én imádtam nyáron szülni, de a tavasz is klassz lesz, mert hama itt lesz a nyár. Én az őszt-telet alapból utálom. Nagyon fázós vagyok.

Luli: az új uh időpont 10.13-a. Köszi.

Encike: de te legalább ott vagy a lányod mellett és ha baj van egyből kezelésbe veszed őt, úgyhogy ez jól is van így. Egyébként mintha a mi játszónkról írtad volna. A suhanc kölkök beszabadulnak esténként és lógnak a játékokon. Meg isznak. És persze a sörös-boros üvegeket szét kell ám dobálni és a kukákat letörni. Nem beszélve arról hogy a játékokat is összetörik.

Az enyém gyerek is tiszta buggyant. Az egyik csaj azt mondta, hogy a hold belépett a skorpió jegybe és akkor mindenki zizzentebb kicsit. Hát nem tudom lehet van benne valami…

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Jucc: barnázgatok, de nagyon kicsit. Ennél jobban szoktam, és korábban szokott kezdődni. Viszont mivel a hőm is esett 2 tizedet és barnázgatok is, gyanítom, hogy piri ebben a hónapban sem fog elkerülni. No mind1, majd meglátjuk. :shock:

Kisvirág: az a bukfences mutatvány jópofa lehetett. :lol: Hihetetlen számomra, hogy 38mm és már így mozog, és mindene megvan. Később már "csak" növekszik, fejlődik. Nemhiába mondják, hogy a terhesség eleje nagyon számít.. :D

Lányok én is nagyon irigy vagyok. És én is a pozitív értelemben, ahogy a többiek is. :D Az a "jajj de jóóóó nekiiiii" érzés. Ami persze örömmel is tele van. :lol:
abeatrix
 
 


Szia Mimilee!

Én is közöltem itthon, hogy egy percig sem vagyok hajlandó tovább várakozni. A korban mindketten benne vagyunk, rendezett körülmények között élünk.
De! A férjem jogász dokker és november első napjaiban szakvizsgázik, addig meg éjjel-nappal tanulás van. Ebben a feszült időszakban pedig jobb, ha egymáshoz se szólunk. Pedig jó lenne mielőbb babásnak mararadnom, mert én is tanulok még, nekem a doktorálás a babavárás idejére marad és mivel most dolgozom is, hát minden nem megy. Szóval ennyi.
De nem hiszed el, szinte számolom visszafelé a napokat. Egy örökkévalóságnak tűnik még a november.

Egyébként meg már több mint egy hete kellett volna megjöjjön a pirim, ez olyan érdekes. Aki nem várja, annak még előbb is jelentkezik. Én meg aki várnám, most nem tudom, mi van. Ki érti ezt?
Úgy látom, minden fordítva történik, úgyhogy a tuti recept a teherbe esésre, várni kell a pirit. -és akkor nem jön többet
bikfy
 
 


Hát én nem tudom lányok, én mindig rosszkor jövök? Amikor már sehol senki? Mikor irkáltok olyan sokat? Ha napközben, akkor inkább lemondok a munkahelymről... :D
bikfy
 
 


Pedig- :( - ilyen fáradt vagyok, és mégis :D -ilyen jó a kedvem. Gyertek!
bikfy
 
 


Bea!
A remény hal meg utoljára!!! :) Én is olyan szoktam lenni,hogy amíg igaziból meg nem jön a mensim,bízom benne,hogy bébi van a pocimban.De most tudom,hogy ez nem az én hónapom lesz,mert párom holnap este utazik el és majd csak kedden jön vissza.Nekem meg a pé-m szombaton,vagy vasárnap lesz.Ilyen az én formám :(

Virág!
Gratula a "hatalmas" bukfencezős bébicskéhez! :D Köszi a jókívánságot,már kezdek szagokat érezni(ami sokszor nem is olyan jó)

Edi!
Gépeteknek mielőbbi jobbulást,hogy tudjál jönni közénk!

Anita!
Nekem is kontaktlencsém van!Mit mondott a doki,hogy ezt a vírust hogyan sikerült összeszedned pont a szemedbe?Mióta használsz lencsét?

Nyanya!
Én is így vagyok a bébi témával minden mensikor,hogy megfogadom,hogy a következő hónapban nem fogok rágörcsölni,aztán persze minden 2.-3. gondolatom ez.És rohadtul bánt,hogy miért nem jön össze pont nekem???

Bikfy!
Már 1 hetet késik??És néztél már tesztet?Érzel valamit(azonkívül,hogy most fáradt és vidám vagy? :D )
jucc 74
 
 


Hát, most ha akarnám, bebeszélhetnék magamnak ezt-azt, de tuti nem vagyok babás. Tegnap hánytam, és a mellbimbóm beton érzékeny. De védekeztünk a hónapban. Szóval alig-alig esélyes. De majd meglátjuk.
bikfy
 
 


És mikor látod majd meg?Én is azt hittem,hogy abban a hónapban tutira nem lehetek babás,amikor megfogant a lánykám,aztán mégis!Az egyik barátnőm,meg először volt együtt a későbbi férjével,gumival védekeztek,aztán utána vették észre,hogy volt egy kicsi lyuk rajta.Most lesz 8 éves a kislányuk :D
jucc 74
 
 


Bikfy itt vagy még?
Lehet tudni, milyen területen doktorálsz? Én is a suli és a munka miatt várakoztam (2 évet) a babásodással, úgyhogy tudom miről beszélsz, de ha ennyire szeretnéd miért nem vágtok bele?
Gondolom novemberig, meg azért csak összebújtok a pároddal :lol: , az meg lényegtelen, hogy mikor, látod Juccnak is a 17. napon sikerült teherne esnie. Kössd össze a hasznosat a jóval :lol: Ezen az egy hónapon már igazán nem múlik semmi :!:

Ranita, ez elég durva, még jó, hogy izibe elmentél dokihoz. Jobbulást neked, és gyógyulj meg mihamarabb. De ezek a gyógyszerek tényleg erősek :oops: Már fel is írta a doki? Én azért konzultánék ezzel az orvossal mielött elkezdeném őket szedni, csöppögtetni.
És nagyon rendes csajszi vagy, hogy a fájós szemeddel még apósidnak tortát sütsz!

Kissedi, remélem hamar megcsinálják a gépedet, és siess vissza :D

Kissvirág, nagyon jó volt olvasnia a soraidat, ahogy leírtad, hogy láttad a babát. Boldogság fogott el :lol: De már én is nagyon szeretném átélni ezt az élményt.
Philips vasalót vettem, hiper szuper, gőzől, spriccel, és ez egy kissebb típus, amit megbírok emelni. Mert volt nagyobb típus is, de az olyan bazi nehéz volt, hogy azzal én nem vagyok hajlandó vasalni :roll:
Holnap vasalódeszka beszerző útra megyek, mert ma ugye nődokimnál voltam.

Megnézte a petefészkeimet (hüvelyi, hasi UH-val), érik a petém, azt mondta 2-3 nap múlva reped. :lol: :lol: :lol:
Ettől egy kicsit megnyugodtam.
De azt mondta, hogy ez a barnázás nem olyan normális mensi előtt.
A sárgatesttel, vagyis a beágyazódásra utaló jel ez (azt hiszem progeszteront mondott). Azt mondta mérjem a hőmet, min 2 hónapot. Ha 2 hónap múlva se leszek babás akkor menjek vissza és hormonvizsgálat, illetve rásegít valami gyógyszerrel erre a sárgatestre. Mert peteérésem van. :lol: :lol: :lol: :lol:
Mivel azt hittem, hogy nincs, ezért ettől roppant boldog vagyok. Még képet is adott róla (az érő petémről a petefészkemben)
Na most csak azt csesztem el, hgy ebben a hónapban elkezdtem a hőmet nézni, de 4 napja abba is hagytam mivel elbénáztam :oops:
Na mindegy majd jövő hónapban, ha szükséges lesz, de remélem, hogy nem kell már :shock:
Lehet, hogy a cickafark teától érik nem tudom, de azt iszom a 14. napig.
Utánna meg elkezdem inni a palástot, azzal aztán biztos rátudok segíteni a sárgateseme, hiszen ahogy írtátok arra való :lol: :lol:
Aztán azt is mondta a dokim, hogy 2 naponta rendszeres házas élet.
Mondott egy új babavédő tabletát is, az a neve:FemiGion.
Hallottatok már róla? Mert én semmit, de ez állítólag nem okoz székrekedést.
Amúgy a székrekedésemre elkezdtem szedni kálcium-magnézium tabletátt, és amióta szedem semmi bajom nincs már. Természetgyógyász ajánlotta.
Ja meg én egyenlőre csak a Folsavat, és E vitamint szedek, és azt mondta 3 hónap után pihi a vitaminokkal, mivel felhalmozódik a szervezetben. Ezek zsirra bomló vitaminok és ezért. Szóval az sem jó, ha túl sok vitamint nyomatunk. Remélem mindent leírtam amit akartam :shock:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziasztok.
bikfy tényleg napközbe írnak sokat a lányok,amikor én is dolgozom ilyenkor meg nem győzöm végigolvasni őket...
Hát ma nem irigyeltem a munkahelyem,5-8-ig szülői értekezletet tartottam,nem vagyok olyan jól beszélős fajta,nem szeretek szülőit tartani,de hát ezt is muszály...
Nálam sincs még piri,de ma már nagyon éreztem,a hőmet reggel nem mértem,már nem bízok semmiben.Majd pénteken kiderül.Holnap este lesz új teszem,csak szombaton tesztelek ha addig nem jön piri....
Egyébként én nagyon szerettem volna tavaszi babát,hogy egész nyáron kinnt lehessünk majd,de hát nálunk legelőbb nyári baba lehetne most...de nem baj,csak jöjjön!!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Ja és amúgy tök rendes, türelmes volt a doki, nem készült ki tőlem, pedig bombáztam a kérdéseimmel rendesen :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Lányok!

Anyám még a 10-es tesztnél is brutálisabb, egyszerűen a fülem színéből megmondja, hogy terhes vagyok-e vagy sem. :D Két napja hátrafogott hajjal járok hozzájuk és még nem szólt semmit. :D

Amúgy meg úgy gondolom, hogy azért ezt érezném. Ami most jobban idegesít, az az, hogy a ciklusom most mit szarakodik, mindig pontos, 28 napos szokott lenni. Most, hogy hamarosan terhességre készülnék, bekavarodik. Hát besz...rok. Szerintetek mi lehet a gebasz?
A 20-21. napon egy pár cseppet barnáztam, akkor meg is lepődtem, azt hittem megjött, mert még olyan fájós érzésem is volt. Oszt mégse semmi. Mondom, rókázok és fáj a cicim, de mást nem érzek. Most mi van?
bikfy
 
 


Bikfy!
Miért tuti? Az semmit se jelent, ha védekeztetek, attól még becsúszhat, nem egy példát hallottunk már. Egy teszt nem ártana, főleg, ha érzel is valamit.

Jucc!
Kb. 10 éve használok lencsét. Kérdeztem tőle, hogy hol szedhettem ösze, de csak megvonta a vállát és annyit mondott ez egy vírus :roll: . Fertőző, lehet én is úgy szedtem össze? Még amit használtam lencsét, tárolót is ki kell dobnom :x .
Azért ha mondjuk holnap reggel együtt lennétek még, azért lenne esély. Szerintem.

Kisvirág, örülök, hogy minden ok. Érdekes, tegnap egy nap különbséget írt ki a vonalzó. Nekem 9- kor kötötték be az infúziót, úgy indították meg, 11.45- kor már meg is született a Hanna. És igen, iszonyú meleg volt, nálunk 38 fok és ami a vicces, pont elromlott a légkondi. Mikor én megszültem, akkor jöttek megjavítani. Kellemes volt.

Encike!
Jól tudom, hogy neked a 3. baba lesz? Az azért nem semmi. Egyre jobban azt veszem észre, legalábbis itt nálunk, hogy 1 gyereknél megállnak, nem vállalnak többet. Sok gyerek született akkor, mint a Hanna, de csak én és a barátnőmék akarnak 2. babát, hozzáteszem nekik sem jön össze.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Irdab: az a terhesvitamin a Femibion. Már korábban javasoltam a lányoknak. Nekem bevált, tényleg nincs tőle székrekedés. Előtte Gravidát szedtem. A Femibion sztem jobb. Hja! 2féle van belőle. Az egyiket a terhesség előtt és az elején kell szedni. A gyógyszertárban biztosan tudnak segíteni :wink:

Jó éjt! :D

Bea
abeatrix
 
 


Bikfy!
Csinálj tesztet :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Az a barnázás lehetett beágyazódás is!

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Mimilee hat mi a mult honap kozepen ketnaponta voltunk egyutt es nem jart sikerrel... elotte meg naponta... es az sem :cry:
Kisvirag hat az a helyzet hogy ahogy abbahagytuk a vedekezest terhes lettem, csak sajnos nem maradt meg a baba (10 hetes volt es nem volt szivhang) tudom ez nem az a topic ahol szomoru dolgokat irunk :roll: szoval nem is gondoltam hogy leirom ide (azert remelem nem gaz :roll: ) csak az volt bennem hogy na varunk harom ciklust es gyorsan johet a kovetkezo. Es hat azota is varunk. Persze en mar mentem volna nyar elejen is, de mostanra sikerult meggyoznom a paromat. Gratulalok a kicsihez meg a nagyobb gyerkochoz is!
Jucc veszek majd tesztet, bar most ezt a honapot figyeles es stressz nelkul szeretnem vegigcsinalni - hat remelem sikerul is
Anita nem is hallottam meg ilyen szembetegsegrol :shock: en ugy tudom hogy az elso ket hetben (vagyis a fogantatastol szamitva addig a napig amig megjonne) nincs kemiai kapcsolat az anya es a magzat kozott, szoval nem okoznak gondot az egesz az elejen (vagyis a vart menzi napjaig) szedett gyogyszerek. Jobbulast neked![/b]
Vendég
 


Bikfy én azért csinálnék egy tesztet, utánna ha negatív lenne elmennék dokihoz, ha még mindig nem jönne meg, és idáig ilyen pontos volt.
A tüneteid biztatóak :lol:
Amúgy én is azért voltam dokinál mivel az elöző két hónapban 2-2 napot barnáztam hónap közben. Előtte soha nem volt ilyen köztes vérzésem :!:
Ja és azóta van balom amióta probálkozunk :roll: Lehet, hogy pszihésen váltom ki ezeket a tüneteket :oops:

Ja meg azt is mondta a dokim, hogy ne streszeljek rá erre a babatémára de nem akartam mondani, hogy én már a PMM tagja vok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Irdab!
Ezek tök jó hírek. Nagyon drukkolok, apára fel :D . És ne görcsölj rá! Nem vettél barátcserjét? Én most kíváncsi vagyok, hogy használ e erre a mensi előtti barnázásra. Bár azt mondják két hónap min. kell.

Már el is kezdtem őket használni. Nincs más választásom, a doki szerint nagyon komoly, nem lehet játszani vele, ha nem akarok tőle megvakulni. Nagyon megijesztett :cry: .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Irdab!
Mhny vastagságot nem nézett? Szerintetek a 10 mm pé után milyen?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita:Barátcserét nem kaptam tegnap, de ha holnap megyek vasalódeszka vásárlásós körutamra, akkor beszerzem ha törik ha szakad.
Most egyenlőre csak cickafarkot iszom.14. nap után meg palástot.
És meddig kell szedned ezeket?
Kérdezd meg az orvosodat, hogy a szteroid mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből :idea:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Nézte, azt mondta az jó. De nem tudom mennyi :oops: :idea: :idea:
Szerinted kellett volna?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Lányok!

Kb 5-6 hónapja is így jártam a menszimmel, akkor csináltunk a férjemmel 2 tesztet is. Természetesen negatív lett. Na én ezt az érzést még egyszer nem vagyok hajlandó átélni. :cry:
Akkor azt mondta a doki- mert én ugye jó PMM-es módjára egyből beparáztam,-hogy nyugi, a szervezetünk nem egy gép, egyszer így működik, másszor meg úgy. Azt mondta, ne parázzak, idegbeteg mamikhoz nem szívesen költöznek gyerekek.
bikfy
 
 


Én ebben az időben csináltam, hogy megittam napi 2 liter cickát, meg figyelgettem a peteérésemet ezzel a vacakkal, na mondjátok már...
Minimikroszkóp, vagy mi a szösz. Peteérést abszolút nem jelzett, de a menszimet azt igen. Előtte napon nekem mindig frankó páfrányos lett.

Mondjuk arra még nem jöttem rá, hogy kell nem ráparázni a dologra, de már igyekszem nem annyira figyelni magamra. Élem az életem és bizakodom. A nyugalom többet ér. Csak ezt néha elfelejtem. Na ilyenkor ordítsatok rám. Mármint, ha túlzott parába esnék.
bikfy
 
 


Háááááááát akkor próbálj meg ne Parázni, mondom én a fogadott PMM-es. :oops:
Én azért egy tesztet lehet, h csinálnék, tudom, hogy nem szretnéd, meg az érzés, de az élet ilyen :idea:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziasztok!

Irdab,
Legyszi ird le pontosan, mi ez a kalcium-magnezium tabletta, amit szedsz. En sajnos mindig szekrekedos voltam, babasan meg csak szornyubb.
Most meg az mukodik a legjobban, hogy reggel langyos vizet iszom, aztan megeszek egy almat. Elviszem a gyerekeket az oviba, utana pedig reggelire eszem muzlit kefirrel.
Viszont, ha igy segit ez a tabletta, kiprobalnam en is.

Bikfy,
Holnap reggel rohannek tesztert a gyogyszertartba a helyedben.
:)

Nalam semmi kulonos hir, jovo heten elutazom Tallinba, penteken jovok haza, szamitasaim alapjan utana vasarnap lesz a betoltott 7. het, es szaladok az orvoshoz.

Udv
Lys
lys
 
 


Lassikán elköszönök, mindenkinek jó éjt és szép álmokat!

Irdab cinkostársat, a fogadott PMM-est pedig külön is csókoltatom. 8)
bikfy
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés a Született feleségek előtt :wink:

Ranita nagyon durva, ami a szemeddel történt :roll: Én olyan parás vagyok a szememmel kapcsolatban, hogy még szemcseppet se tudok tenni bele. Nem bírom, ha bármilyen tárgy közelít hozzá :shock: Jobbulást neked.

Rólam annyit, hogy már görcsölget a hasam, éjjel vagy holnap reggel tuti megjön piri.

Aludjatok jól

Kép

Kép
nyanya77
 
 


Lys, Én anyukámtól kaptam egy dobozzal ez Amway-es NUTRILITE kálcium-magnézium tabletta. De a gyógyszertárban is lehet kapni, és az olcsóbb is és simán így kéred. Kálcium és Magnézium tabletta. Kolleganőm ott vette ő is szedu, csak ő izomgörcsökre. De ha külön veszed meg az sem gond.
Azt mondta a természetdoki, ha nagyon durva a szorulás, reggel egy teáskanálni olivaolaj. Hát ezt a múltkor kipróbáltam, nem volt valami kellemes, de nagyon hatásos :lol:
Munkád miatt mész Tallinba?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Csók neked is Bikfy, és fel a fejjel. Én még rávetem magam apira :oops: , ha már 2-3 nap múlva érik a petém :lol: :lol: :lol:
De lehet, hogy nem is kell rávetnem magam, mert megelőz :lol:
Szép álmokat nekte :D

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Irdab!
Ha azt mondta jó, akkor biztos úgy van, nekem is ennyit szokott mondani, de én mindig megméretem vele :oops: . És egy jó tanács: Igyál sokat!!
Most ezt a szemcseppet és szemkrémet egy hétig kell használnom és utána írja majd fel a szteroidosat. De most aztán jól beparáztam.

Nyanya!
Én is utálok az ilyet, de a kontaklencse végett már egész hozzászoktam, mindenesetre azért szar.

bikfy!
Dokid :arrow: :D :D :D :D

Amúgy mindenkinek ízlett a torta, nem is lett kemény :D .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek! :D

Most megint nem leszek, de írjatok jó sokat, ha hazaértem, majd olvasgatok. Férjemmel egész éjszaka veszekedtünk, hajnali 3-ig csak sírtam. Persze előre nem jutottunk, viszont frankón sértegettük egymást.
Most elmegyek a barátnőmhöz, kell, hogy valaki megsimogassa a lelkem.
Bocs, hogy ma reggel így indítottam, de remélem elfogadtok így. Jóban-rosszban.

Amúgy meg most már nem kesergek, fő a pozitív hozzáálás. A sok szarság a tegnapi nap befejezése volt és nem a mai kezdete.

Mindenkinek minden szépet és jót kívánok mára és sok boldog percet. Legyetek jók, üdv.: bikfy :lol:
bikfy
 
 


Jaj Bikfy :cry: .... ugy sajnalom. Tudom milyen szomoru ilyenkor az ember. De igazad van, ez a mai egy uj nap!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Ranita: nagyon izgulok érted... remélem mihamarabb rendbe jön a szemed...

Csak hogy folytassam a ma megkezdett sort, nekem sincs jó hírem. Este elalvás előtt kíváncsiságból megmértem a hőmet 37.1 (1-2 tizeddel szokott magasabb lenni az estim, mint a reggeli), úgyhogy megnyugodtam. Reggel mérem 36.6. MI???????????? újabb mérés 36.6 na itt kibuktam. hogy az a hülye piri, miért nem tud elkerülni már végre???? 10 perc bosszankodás után újabb mérés 36.5 :( na ekkor a dühöm már elszállt, maradt a szomorú hangulat. Vissza is aludtam. később felébredek, mérek még1-et, 36.8 Na a fene se érti ezt... most akkor megjön, vagy nem jön meg???? Egyelőre semmi előjel, nem fáj a pocóm, semmi. Csak a hőm esett le, aztán visszament. Úgyhogy most nem tudom, mi van, de a bizakodásom odébbállt. :(

Legyen szebb napotok! :wink:

Bea
abeatrix
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?