Új privát üzeneted érkezett!

Hú, de vicces, mennyi kukkolónak okozunk most bosszúságot, ha zárt fórumon folytatjuk!!! Most még van esélyük a jószándékú olvasóknak, hogy csatlakozzanak!!!!!!!! Meg azt ajánlom a régi tagjainknak is, hogy írjanak valamit, hogy szeretnének-e csatlakozni a zárt fórumhoz, hogy ne kelljen visszakeresgélni oldalakon keresztül a hozzászólásukat, hogy értesíteni tudjuk őket is!!!! :) Oksi???
Giga Ágival mi lehet????????? Ha esetleg olvasol minket, jelentkezz!!!!!!! Hogy vagytok???????

jutiboszi
 
 


Panka!!!

Azon az építkezős képen az a valami ytong, ugye??? Elég erős az az ytong egy házhoz? Lehet, hogy hülye kérdés, mert hát láttam már Sopronban is ytongból készült házat, de olyan furcsa nekem, mert van itthon ilyen téglánk, azzal falaztunk be egy ajtót, de olyan könnyen szétmállik! majndemhogy kézzel lehet morzsolni. Vagy ennek is különböző fajtái vannak???

jutiboszi
 
 


Az a javaslatom, hogy nézzük meg a régi táblázatot, egészítsük ki, akiről meg ezer éve nem tudunk, vegyük ki. Aztán küldje el nekem mindenki priviben az e-mailjét, és én meg a moderátortól kérek egy zárt topikot és mailben elküldöm a jelszót stb.-t. Viszont nem garantálom, hogy ez pikk-pakk meglesz, mert keveset tudok gép előtt lenni, de igyekszem. Aki meg olvas minket, és szeretne csatlakozni, az írjon ide!

Panka, megnéztem a honlapot és tetszett. És tök jó, hogy optimistán látod a jövőt, van is miért. Jól nézel ki, dolgozol, van egy gyönyörű fiad, szóval...
Vivien, szerintem biztosan gondolnak rád! :lol:

Köszi a válaszokat csajok!!!!!!!! Egyébként nekem az a bajom, hogy mivel elég mozgalmas a napom, csomót megyek, egyszerűbb rácuppantani a cicire, és eddig 2x kapott szilárd kaját, esetleg estére tejpépet. ÉS én magam kotyvasztom neki, de az végképp nem fér bele, hogy 1x csináljak neki főzit, 2x meg gyümit... Csak ez az idétlen védőnő tökre elbizonytalanított, amikor felkiáltott a telefonban, hogy "Lilikém, azt akkor rosszul csinálja! " :evil:
Ami, nekem az étkezések között szopik Ábris, és éjjel is, amikor felébred. De mindig azon parázok, hogy kevés tejtermék jut be a pocijába. Amikor meg sok más kaját eszik, akkor meg azon parázok, hogy nem elég neki a tej. :?

Én az ELTE Bölcsészkaron végeztem művészettörténet és orosz nyelv és irodalom szakon. Tanár szakot is csináltam mindkettőből. Kiállításszervezőként, kurátorként dolgoztam, mielőtt Szonja született, akkor kezdtem el a doktorit orosz irodalomtudományból, most is azt csinálom, azaz nem csinálom... :) Meg egy félévet voltam óraadó a váci főiskolán.

Juti, nem is akarsz óvónéniként dolgozni? Pedig biztos tök jó óvónéni lennél!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 

 
 

Betti, a táblit feltennéd majd?

Lányok, a Sinlacot fel kell íratni, vagy recept nélkül adnak a patikában?

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok Lányok!
Nem tudom emlékeztek-e még rám nagyon-nagyon régen jártam erre (pontosan valamikor Áprilisban).Akkor is csak párszor tudtam jelentkezni mert mire belejöttem volna addigra sajnos családi okok miatt vidékre kellett költöznünk ahol nem volt lehetőségem internetre.Csak egy pár hete jöttünk vissza a civilizációba azóta meg a házat tatarozzuk(csak hogy ne unatkozzunk :lol: )
Remélem jöhetek még hozzátok ennyi kihagyás után is.
Ja és egyszerűen csodálatosak a gyerkőcök gondoltam hogy már biztos nagyok lesznek na de ennyire nagyon aranyosak és rettentően ügyesek.

Kép
mazsola2784
 
 


Mazsola!

Örülök, hogy újra itt vagy!!!!!! Persze, jöhetsz!!!!! Miért ne?? Írjál sokat magatokról!!!

Lili!!!!

De igen, naaagyon szeretnék még óvónéni lenni, többek között ezért is költözünk haza anyuékhoz, mert remélem ott lesz lehetőségem óvónéniskedni!!!!! Csak félek, mert kiestem a meg nem szerzett gyakorlatból is, mert igazi óvónőként sosem dolgoztam, csak ami a fősulin volt néhány hét gyakorlat! De azt nagyon szerettem, voltak is sikereim a gyerekek körében, legjobban azt szerették, ha meséltem -fejből, és átélve szeretem elmesélni a meséket. Olyan aranyosak voltak, mikor vége lett a mesének, még percekig úgy ültek szótlanul!!!!

jutiboszi
 
 


Hali!

És csak úgy lehet zárt fórumot kérni, vagy csak mondjuk indokolt esetben? Pl.olyan hozzászólások, amik nem tűrnek nyomdafestéket?

Én SZTE-re jártam kommunikációra, de nem tudtam befejezni. Kb. másfél évem volt hátra, de előtte halt meg anyu, dolgoznom kellett, és abbahagytam. Meg amikor első éves voltam, akkor jött egy rendelet, hogy megszűnik az egyszakos kommunikáció, és bár az ilyenre van tűrelmi idő, nálunk viszamenőleg (!?) bevezették. Egy nap közölték, hogy diploma csak akkor lesz, ha fölveszel még egy szakot, ami plusz 70-80 ezer/félév. :evil: És még meg is szabták, hogy az csak a könyvtár informatika, vagy az irodalom lehet. Az előző ki a túrót érdekel :?: :?: :?: , a második meg nem adott volna tanári diplomát... Ráadásul én levelezőre jártam (hétvégén), és nem fért bele plusz egy nap az új szak miatt. A vizsgák meg rendzseresen hétköznap voltak a nap közepén, tehát melóhelyről el kellett kéretőzni :evil:

tervezem, hogy emvégzek valami fősulit, de egyenlőre nem nagyon néztem utána a lehetőségeknek. Meg ugye itt a 2 csaj...

Dolgoztam természetgyógyász asszisztensként, ruhaboltban, és telefonos ügyfélszolgálaton. Innen jöttem el szülni.

Van egy újságíró II-m amúgy, de nem sokat ér...


Sinlacot nekem receptre írták annó.
Vendég
 


Sziasztok!

Remélem én is mehetek a zárt fórumba,bár van hogy én is átváltok olvasó üzemmódba:)
Nem tudom melyik kérdést ki tette,fel,tehát írom sorba a választ:
-Még én is szoptatok(kb 3-4 óránként) és 2 szopi közt kap bébikajcsit de. , du. meg gyümit.Én már adok neki babapiskótát,kenyeret szoktam csipegetni,evett már 2* krémtúrót is.Nekünk még a távoli rokonságban sincs seni allergiás,azért merem adni :wink:
-barátnő nekem sincs(bár nekem már akkor eltűntek mikor egy évig Bp-n laktunk,utána visszajötünk és sehol senki :shock:
Esetleg a férjem gyerekkori barátjának a feleségét nevezhetem barátnőmnek.De az "igaziak" már nincsenek meg :(
-Én közgázban érettségiztem,utána marketing és reklámügyintéző lettem,utána vámügyintéző,valutapénztáros,kereskedő boltvezető.És munkáim:szállodai recepciós,telefonos ügyintéző,valutapénztáros,és végül az anyósomék vállalkozásában voltam:ruházati üzletben és virágüzletben eladó,valmint megtanította nekem a virágkötészetet,és a koszorúkészítést.
Bettó:hol voltál valutapénztáros?Nem szeretted?Én imádtam,bár jól kell bírni a nagy felelősséget.És tudni kell bánni a sok bunkó értetlen turistával. :D
Laura:akkor gondolom örülsz,hogy hogy itthagyod a "nagyvárost" :D :P :wink:

Kép

Kép
ildikó82
 
 


Sziasztok!

Én úgy tudom hogy Sinlacot lehet recepr nélkül is kapni csak úgy dupla annyiba kerül(receptel kb.1200ft nélküle közel 3000ft)

Én eü.-i sulit végeztem és a debreceni klinikán dolgoztam de én is szeretném tovább képezni magam ezen a téren (talán gyógytornász)[/img]

Kép
mazsola2784
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék a zárt topichoz.
Szintén szoptatok kb 4x, ugye Zalán még éjjel is kel.
Közgazdasági egyetemet végeztem , és pénzügyi területen dolgoztam mielőtt szültem.

Lili!

Kukoricadarából mennyit adsz egy kajához??
Vagy ezt is csak szemmértékre?

Juti!

A védőnő nekem 3 dkg húst mondott egy étkezésre, de igazából én sem mérem.
zsuzsi80
 
 


Próbált már valaki szója alapú tápszert?

Kérdeztem a dokit, hogy van e olcsóbb a jelenleginél :oops: (2000 ft, és max 3 napig elég). Ez meg csak 900. Most nincs előttem a recept, nemtom fejből a nevét. Mert kipróbálnám, hátha szeretik.

Juti: Nagyon haragudnál, ha megkérdezném, hogy hogy állnak a babák? :oops: :oops: Gondolom nem sok időd van ezzel foglalkozni... Mondjuk elég nekem decemberre. (akkor van a szülinapjuk), ha még áll az, hogy csinálsz... :oops:
Vendég
 


Sziasztok csajszik!

Lau,nem is tudom most igy pontosan,hogy milyen messze van tölünk Trier,de ha este hazajön Hanzi akkor megkerdezem töle. :wink:

Panka,szep nagy legenyed van,hasonlit rad! :)
En mezögazdasagi szakközepet vegeztem,aruforgalmazoi szakon es ott is erettsegiztem.Üzemmernöknek tanultam volna tovabb,ha nem jöttem volna ide ki..Egy Kft-ben dolgoztam,aztan pedig a Siemensbe/imboard/ ,ami fel is oszlott sajnos. :cry: Mazsola,üdv ujra itt es termeszetesen varunk! :wink:

Juti,szerintem nagyon jo ovoneni lennel,en tuti boldogan biznam rad a fiam.Mar csak az irasaidbol is lehet erezni hogy mennyire kedves,figyelmes ember vagy!
Giga egy pasik topikra irogat,legalabbis ugy lattam.Jo lenne ha felnezne ide hozzank,mar hianyoltam öt is.

Betto,tenyleg nagyon hosszu mar Mark haja, mindenki azt kerdi hogy mikor viszem fodraszhoz. :lol: De nem akarok neki rövid hajat,nekem annyira tetszik ha kicsit hosszabb haja van egy kisfiunak. :)

Kép
ami6
 
 


Lili!

A kukoricadara engem is érdekel, sikerült vennem (nem volt nagy művelet:) ), csak nem tudom hogy kell elkészíteni!!!

Vivi!

A babák úgy állnak, hogy már csak a kezüket kell belevarrni, meg a sapkákat rávvarni, meg az arcukat meghímezni. Nem sok meló, de van még kb. 10 baba, és így azért sok!!! De természetesen akkor nekiállok a Ti babáitoknak, és amint elkészül, már küldöm is!!!!!!! Most hétvégén jönnek megint anyuék, lesz időm babákat varrni! Oksi???????

Meg még jelezzen, akinek sürgősebb, mert akkor azokat is megcsinálom!!!

Ami!

Köszi, biztos jó óvónéni lett volna belőlem, ha kaptam volna rá lehetőséget is Sopronban!!! De nem baj, majd otthon talán......nagyon szeretném!!!!!!!

jutiboszi
 
 


Sziasztok!

Nekem mindegy hogy zárt vagy sem, de ha zárt lesz szeretnék én is tag lenni.

Én vasútforgalmi szakközepet végeztem, de csak a vasútra jó, bár oda sem nagyon mert minden szakmai dologból újra kellett és ha vissza megyek újra kell vizsgázni :cry: :twisted: . Ha a gyerkőcök elmennek oviba szeretnék vmi sulit elvégezni mert hát 6 éves vagy iskolakezdési korukig itthon lehetek velük.

Nagyon szépek a gyerkőcök, szerintem mind változik 1 kicsit.

A gyümölcshöz nem por alakban teszem a tápszert hanem készen, mintha gyümölcs turmix lenne, csak nem tejjel, hanem tápszerrel.

Nálunk 2 bébi van ennek megfelelően 2x annyi csinálunk és használunk mindenből, a húsit úgy szoktuk hogy megveszünk 1 csirke vagy pulyka mellet kb tenyérnyi (ujjak nélkül) nagyságúra szeleteljük (azért van a többes szám mert ha Zoli itthon van és van kedve beszokott segíteni)ehez 3-4 darab répa és krumpli.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Panka,Gratula Daninak!!!! :D

Kép
ami6
 
 


Juti: persze! December azért még messze van :wink:
Vendég
 


Lányok!

Ti nem unjátok még, hogy manapság mindenkinek indigó, vagy kristály gyereke van? (a világért sem hiperaktív!)
Nem tudok úgy anyukával beszélni, hogy a gyereke/i kezelhetetlenségét nem ezzel magyarázná :roll: Persze a gyerek olyan szemtelen, neveletlen és rossz mint a bűn, de mindent rá kell hagyni, mert ő kiválasztott, aki majd jól megváltoztatja a világot :roll: :roll: :roll:
Természetesen mindenkinek jósnő, vagy próféta, vagy látó mondta. Csak azt tudnám, hogy ez mezei háziasszony, a közért és a játszótér között hol a csudában találkozik ilyenekkel??? Vagy fölhívogatják ezeket az emelt díjas "megmondom a jövődet" mágusokat a TV-ben?

Én esküszöm nem vonom kétségbe, hogy ilyen létezik, de azt igen, hogy minden második gyerek ilyen lenne.

Fogadok elmennek valami boszorkányhoz, aki a 9.ker-ben lakik egy 100 emeletes panelban, és ott ki van írva az ajtóra: "ha ön azt szeretné, hogy gyermeke indigó legyen, fizessen 5000 forintot, ha azt, hogy kristálygyeremek, 6000-et! "

Itt kérek elnézést a kukkolók azon részétől, akik szintén kiválasztott gyerekekkel rendelkeznek, vagy a varázsló/boszi/próféta/jövendőmondó/látó/szellemidéző...stb kitüntető címmel megáldott segítőktől!

Ja, amúgy az Én gyerekeim is indigók, sőt kristályok is! :wink: Mert ilyen rosszaságok csak azok lehetnek akiknek világmegváltó terveik vannak azokban az okos kis 9 hónapos fejecskéjükben :lol:
Vendég
 


Most nem reagálok, mert nem is olvastam vissza, hanem írom gyorsan, hogy:
válaszolt a moderátor, hogy szívesen nyitnak nekünk fórumot itt: www.babafalva.hu Szerintem jó oldal! Ha döntünk véglegesen, akkor megírja a technikai dolgokat. Jó lenne, ha nem én lennék a topikunk moderátora, mert nem vagyok annyit gépnél. De az adminisztrátor szívesen leszek, meg le is bonyolítom :D
Akkor döntsünk véglegesen, és küldjétek a mailcímeket nekem priviben.

MA csináltam kukoricadarás kaját. És csúszott! :lol: Csak vízben kell megfőzni, és hagyni rajta egy kis főzővizet. Aztán összeturmixoltam a gyümivel. Tápit nem tettem bele, mert még nem vettem. :oops:

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok

Én eltüntem,voltunk kórházban,egy virusfertőzéssel(3 napos láz),nem evett,nem ivott,infúziót kaptunk azért kellett befeküdni.Egyik nap rosszul lett,mindjárt idemásolom amit irtam egy másik topicra.

A történet:kedden reggel észrevettük hogy az egyik szemrése Petykának szűkebb,úgy tünt hogy lóg a szemhéja,és mivel azt izom tartja,ez nekünk ugye fontos tényező igy bevittük a szemészetre.Ott mindent rendben találtak szemészetileg,azt mondták konzultáljak a neurológusunkkal.Fel is hivtam,de Ő azt mondta Ő már ezt akkor is látta amikor Nála voltunk vizsgálaton.Pedig akkor nekem egyáltalán nem tünt fel még.Ahogy hazjöttünk figyelgettem Petykát és hát nem tetszett.Nem olyan volt mint szokott,tudtam hogy valami van,és hogy be kellene mennünk vkinek megmutatni.Nem jól evett,bágyadt volt,a szeme is olyan kis kómás,a mozgásai is lelassult.Felhivtam a gyerekorvos ismerősömet(aki a születésekor volt pont ügyeletes,innen az ismeretség,Ő kezelte akkor is mikor visszakerültünk,és már tegezőviszonyban vagyunk azóta,nagyon kedves aranyos doktornő)és mondta hogy az a legjobb ha bemegyünk(előzményeinkre való tekintettel)vesznek egy vért,vérgázt,és ha nincs semmi eltérés akkor reggel visszaminősitenek minket ambulánssá,és hazamegyünk.Bementünk kedden este,vettek vért Petykától,és azt mutatta hogy virusfertőzése van,és addigra már tök lázas is lett.Méznek nem jót mondtam sztem,nem a mandulája volt begyulladva,hanem a torka de nagyon csúnya hólyagos volt.Szóval bent kellett maradnunk,szerdán egész nap lázas volt,kapott infúziót,mert enni nem nagyon akart.
Úgy volt hogy péntek reggel hazajöhetünk ha nem lesz egyéb tényező.Persze lett.Csütörtökön próbáltam adni Neki egy kis bébiételt,kb.5 kanállal evett.Aztán 10 perc múlva láttam hogy vmi nem okés,gondoltam ki fogja hányni,odarohantam elforditottama fejét,ki is jött akaja.Aztán felvettem,majd mikor letettem láttam hogy hófehér.Kimentünk szólni a dokinak,addigrameg elkezdett megint márványozódni,tiszta kék lett.Gondolhatjátok,a gyomrom egyből görcsbe rándult,olyan ideges voltam hogy ,,Jöttek anővérek,monitor,vettek vérgázt,szóltaka főorvosank,petyka tiszta hideg volt,a keringéde nem volt jó,betakartuk jó sok takaróval hogy melegedjen,,vérnyomása,pulzusa jó volt,a légzésszáma az magas.Megjött a vérgáz eredménye ami magyon rossz lett,gyakorlatilag lehetett volna hivni a mentőt az áthelyezéshez(vácon nincs intenziv),közben már a szine fehér volt „csak”,és aludt,de nem kapott semmit,se oxigént se semmit,vártuk hogy melegedjen,persze minden készenlétben volt helyezve,hát erre mit csinál Petyka?fél óra múlva kinyitotta a szemét,az első embert akit meglátott megörvendeztette egy nagy vigyorral,majd nekiállt tapsikolni(azt egy hete tud)ÉS mindenki csak állt és nézett hogy akkor most mi van?ja csináltak egy mellkas rtg-t is,hogy nem aspirált e-nem nyelt e a tüdejéba vmit,de én tudtam hogy nem,hiszen ott voltam és egyből oldalra forditottama fejét,a rtg negativ is lett.Utána nem lett lázas,sőt jó alacsony lett a hője,posiban mérve 36.2.Egész du semmi nem volt,hajnalban két óránként evett,és tegnapra kijöttek rajta pöttyök,amiből kiderült hogy exanthema subitum,azza a 3 napos láz betegsége van.És hogy ha a pöttyök megjelennek,akkor már nem lehet lázas,és igy is volt,azóta nem is volt lázas.Csak emiatt a történés miatt nem mertek elengedni minket pénteken.A doktornő arra gondolt,és közben konzultált is neurológusunkkal,hogy nem tipusos lázgörcse lehette,bár nem ment fel utána hhője,úgyhogy ez is csak egy ötlet,meg nem is görcsölt,de biztos hogy valami idegrendszeri eksön zajlott,igy a neurológusunk fog csinálni egy EEG-t.Az étvágya még nem fényes de alakul.Csak fáj a pocakja szegénynek,mert valszeg a virus arra is ráhúzodott.



Na ezt megakartam Nektek irni azóta már ezerszer,egyszer mikor volt időm irtam is egy csomót de elszállt na olyan pipa lettem hogy nem is tudom,nagyon!!Amikor hazajöttünk akórházból Ami egy pár napig extrém hisztikkel örvendeztette meg,csak nekem csinálja,ez már azóta kiderült.Plusz biztos bénaság,nem tudom beosztani az időmet,főzni,mosni,vasalni,stb,gyerekekkl játszani,levegőzni menni,stb,nem tudom mit hogy kéne hogy minden beleférjen a 24 órába.Én mindennap olvasom amiket irtok,de sokszor már nincs energiám vagy időm irni,mostanában nem telik el nap anélkül hogy ne aludnék el Ami mellett az esti alvásnál.
Amúgy voltunk EEG-n,nem találtak semmit, ahogy vártuk(legalábbis mi),és kis elégtételt is kaptam,azt mondta a nő hogy érett az agya a korához képest--a hullámokból látta ezt),ez azért fontos nekem,mert aneurológus elküldött minket értelmi fejlődés vizsgálatra.HAt hónaposan megtanult tapsolni,tegnap azt mondt avédőnőm hogy 8-9 hó az átlag,úgyhogy akkor nincs itt semmi gond az agyával.Mozgásilag ugyanott vagyunk,forog,hasal,és ennyi.Kimaradt 6 dévény kezelés a kh miatt kettő,meg a dévényes csaj is kórházban volt,ez nem jó,de hétfőn már elkezdtük megint.Jó lenne ha elkezdene kúszni vagy hasonlót.Amúgy utál már feküdni,de nem ülhet sokat (kézben )mert nem tesz jót neki.
HA zárt lesz a fórum,szivesen mennék,de nem igérem hogy gyakran tudok irni,viszont szeretem olvasn amiket irtok,úgyhogy döntsetek Ti,nem sértődök meg ha nem mehetek.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Kb. 2 evőkanálnyit tettem bele +1 banán +1 körte. És nem lett túl darás. :)

Milyen az a kristály baba? :shock: Vivien, ne szomoríts, milyen emberek vannak... Egyszer láttam azt a mágus csávót a Bp Tv-ben, vagy hol, vagy mi, és azt hittem, elsírom magam...

Trier Rajna-vidék, nem? Kölntől nem messze... Van ott egy római erődítménymaradvány, egy ókeresztény templom, egy rokokó palota, meg még valami :lol: Voltam ott vagy 8 éve. :)

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Megnézhetitek ezt is: www.anyatanya.hu

Itt is kell egy intézkedő ember.Ide csak akkor jöhet vki ha elfogadja a csapat a jelentkezését.
Manka!Remélem nem baj hogy ezt is belinkeltem,ez is csak egy lehetőség a sok közül.


Én Eü-ben végeztem,majd ápóló,meg anesztes szakviszgákat tettem.Dolgoztam sima oszályokon nővérként,majd Intenziv osztályokon is,utána meg anesztes asszsisztensként,innnen mentem gyesre.
Most meg lehet megyek suliba,vagyis majdnem száz.a zárt fórumon irok többet erről.

Nekem sok bnőm van,majdnem mind gyerekes,biztos azért is van meg a jó összhang.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Előre is bocsi, hogyha kimarad valami. Úgy érzem magam, mint régen, amikor jegyzetelni kellett, hogy mindenkinek válaszoljak :lol:

Manka! Miért akarsz Ábrisnal sinlancot (vagy mit :oops: ) adni? Hiszen folyamatosan szopizik a legényke. Fejlődik rendesen? Szerintem nem kell aggódnod :wink: Kincső nagyon sokáig csak reggel, este, és éjszaka szopizik. Vagy 2 htee napközben is kap a csajszi, és így is elég neki :wink:
Húha a tábla. Lehet nem mentette le Gézu. Újra lett rakva a gép, mert beteg lett. Megkérdezem majd. De hogyha nem lesz meg, majd előkeresem innen :wink:

Vivien! Én még azt sem tudom, hogy mit jelent amit írtál :oops: A gyémántról már hallottam.

Zsuzsi! Én nagyon nem bírtam a nyomást a pénz miatt. Voltam olyan helyen, ahol 10-en, 20-on milliók mentek át egy nap alatt. Meg sem álltam. Reggel 6-tól délután 2-ig, majd jött a váltás. Ja és nem egyszer fordult elő, hogy nem volt a központi irodában elég forint és 5 ezres, meg 2 ezressel kellett fizetnem és természetesen az egészet leszámolni az ügyfél előtt :twisted: Exclusive Best Change a cég neve. Te melyikben?

Kép
bettó
 
 


Pnka Boldog szülinapot Daninak! Hatalmas szép gyerkőc!

Kép
bettó
 
 


Bettó én kérdeztem,nem Zsuzsi,de semmi gond.Én az Interchange-nél voltam.Ott is elég kemény volt.Volt is hogy hibáztam,és persze utána vonták a fizumból a hiányt.....pedig csak egy gombbal félreütöttem a billentyűzeten :D
Vivi:ezt én is hallottam már a Reggeli műsorban.Azt hittem eldobom az agyam....
Pilchard:szegény Petya,mindig van valami!
De most már jól van ugye???Időbeosztás nekünk is elég bajos,sokszor ami nem nagyon fontos az marad másnapra,harmadnapra...Dóri is már kb egy hónapja tapsol,és ez Petyától is szép teljesítmény,dehogy van elmaradva!!!És szerintem a kuszás-mászásról sem késett még el. :wink: Majd eljön annak is az ideje.Még Dóri is csak hason csúszik és általában azt is hátrafelé :)
Manka ment a privi.

Kép

Kép
ildikó82
 
 


Kristály gyerek:
Az első, amit észreveszel rajtuk, a szemük: hatalmasak, beléd hatolnak, és bölcsebbek, öregebbek, mint maga a gyerek. A kristály-gyermek szeme - ha rád néz - hozzád kapcsolódik, hipnotizál, és azon veszed észre magad, hogy a lelked ott áll meztelenül előtte, mindent láthat. Talán észrevetted már, milyen gyorsan népesítik be földünket az ilyen gyerekek. Mind boldogok, elégedettek és megbocsátók. A fénnyel dolgozók új generációja ők, egészen picik, alig hét évesek, és nem is hasonlítanak az előző nemzedékhez. Sok szempontból ideálisak a tulajdonságaik, azt az irányt mutatják, amerre az emberiség fejlődik – és az bizony jó irány.

Az előző generáció szülötteit, akik most héttől talán huszonöt évesek, nevezzük indigó-gyermekeknek

Pár tulajdonságuk hasonlít a kristály-gyermekekéhez. Mindkét nemzedék nagyon érzékeny, szenzitív inkább, és különleges képességeik vannak, fontos életcélokkal rendelkeznek. A fő különbség a temperamentumukban rejlik. Az indigó-gyermekek harcos szelleműek, mert közös céljuk a minket már nem szolgáló régi rendszerek ledöntése, felszámolása. A kormányokkal harcolnak, az elavult oktatási és jogi rendszerekkel, amikben már nincs többet semmi logika. És ehhez kemény elhatározottság és erő kell.

Azok a felnőttek, akik általában utálják a változást és a kényelem hívei, félreérthetik az indigó-gyermekeket. Rendszerint sikerül is őket besorolniuk valamilyen pszichiátriai rendellenesség „dobozába”, mint például a hiperaktivitás, a figyelemhiányos rendellenesség, És persze, ha gyógyszeresen kezelik, az indigók nagy része elveszti csodás érzékenységét, a szellemvilág ajándékait, a harcos szellemet.


ÉÉÉÉÉS, Ó TE JÓ ÉÉÉG!!!!

Szivárvány gyerek!!!

Ők a mi isteni voltunk megtestesítői, és példák arra, mekkora lehetőségeink is vannak. A szivárvány-gyermekek e földön sosem éltek még, a kristály-gyermekek gyermekei ők. A szivárvány-gyermekek senkitől sem félnek. Kicsi avatárok ők, az istenek földi testet öltött alakjai, és az a dolguk, hogy segítsenek. Azért születtek, hogy adhassanak. A szivárvány-gyerekek szellemiségük csúcsán vannak már születésükkor
Vendég
 


Vivi! Hallani hallottam már ezeket a kifejezéseket, de ennyire részletesen nem tudtam mit jelent!

Pilchard! Szegénykék, nem semmi amin kersztül mentetek már megint. Annám se kúszik-mászik, igaz ha hason van tekereg és hátra halad. Szorítok hogy most már minden jó legyen :lol: .

Lili! Küldöm a mail címem.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Pilchard!

Hát megkönnyeztem amit írtál!!! De örülök, hogy lábaltok kifelé......nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!! Időbeosztás nekem sem megy, ne aggódj, néha 1 hétig nem mosok, utána meg telepakolom a nem használt szobát a kiteregetett ruhákkal! Még jó, hogy van 4 db szárítóm! :) Meg egy üres hálószobám! :)

Természetesen Téged is nagy-nagy szeretettel várunk a zárt fórumra!!!!!!!!! Ugye csajok?! Én azt gondolom, hogy mindenki, aki eddig köztünk volt, jöjjön, aki csak néha ír az is, mert szerintem jó a csapat, na és persze én mindenkit megkedveltem, kivéve azt a személyt/személyeket, aki/k annak idején Bettót bántotta! Na ő/k ne jöjjön/jöjjenek!!!!!!!!

Vivi!

Hű a mindenit!!! Érdekes témát írtál! Én is hallottam már ilyenről, illetve láttam könyvet, hogy indigó-gyerekek, de asszem édesvíz kiadó volt, úgyhogy meg se néztem, miről szól. Na nem, mintha az édesvíz kiadónak nem lennének jó könyvei, mert tényleg vannak nagyon szuperek, csak épp erről arra következtettem, hogy ez valami olyanféle dolog, ami engem egyáltalán nem érdekel!!!!!! :):):):)
Mondjuk van jó könyvem az édesvíz-től: OSHO!!! Ki ismeri??????????????????? Nagyon szórakoztatónak találom, na ő a leírásod után tényleg olyan, mint egy indigó-"felnőtt", olyan világmegváltani-akaró féle. Vannak dolgok, amik tetszenek tőle, és vannak olyanok, amiken csak nagyokat nevetek!!! De szeretem olvasni!!! Illetve szerettem, mert olvasni egyáltalán nincs időm!!!! Egyelőre sajnálnám is a drága időmet olvasásra "pazarolni"!

Milán nem tapsol, még eszembe se jutott tanítani, viszont ha felemelem a kezét, akkor pápázik, azt is magától kezdte el, és a mama rámondta, hogy pápá, azóta ha olyan kedve van, akkor pápázik, ha mondjuk neki. Bocsássatok meg, én nem vagyok híve az ilyen "produkcióztatásnak", persze ellene sem vagyok, ha valaki megtanítja bármire, mert nem árt a gyereknek, csak néha herótom van az ilyen anyukáktól, akik ha meglátnak egy idegent, már azonnal produkáltatják a gyereket, hogy miket tud!!!!!! Szívesen mondok neki mondókát, amit valamilyen mozgás kísér, biztos ha nagyobb lesz, szívesen utánoz majd, de én nem követelem meg tőle!!! Bocsi mindenkitől, aki nem így gondolja!!!

jutiboszi
 
 


Csajok!!!

Félre ne értsetek!!!! Nagyon ügyik a gyerekek, és Pilchard, nagyon ügyi Peti is, hogy tapsikol, amit az előző hozzászólásban írtam, nem Rátok vonatkozik, csak eszembe jutott az a kép, hogy vannak olyan anyucik!!!! De ne haragudjatok, nem ellenségeskedni akartam!!! És tényleg, tök ügyi Petike, jó bizonyíték, hogy nincs semmi baj vele!!!!!

jutiboszi
 
 


Nem értjük félre! :wink: nekem pápázni tudnak, de visszafelé.! Inkább 'gyere'-nek tűnik. Talán az is...
Vendég
 


Pilchard,szegenykem, sokmindenen mentetek mar keresztül,kitartas minden rendben lesz! :( Örülök azert hogy Petyus mar jol van,es nagyon ügyes kisfiu szerintem!!!!!!!!!!! :wink: Termeszetesen örülünk,ha te is jössz a zart forumra,meg akkor is ha nem mindig tudsz irni,csak annyit irj neha hogy mizujs veletek.Hianyoznatok ha nem lennetek ott!Pont ma reggel voltatok eszembe,hogy vajon mi lehet veletek..

Vivien,en mar hallottam az indigo ill kristaly gyerekekröl,de öszinten szolva engem nem nagyon erdekelt,igy nem is foglalkoztam vele.Egeszseges es boldog legyen a gyermekem,ez nekem a legfontosabb! :wink:

Juti,Oshorol mar hallottam,van is valahol egy könyvem,de meg nem olvastam bele,nekem sincs ra sok idöm.Viszont öszinten bevallom hogy,engem nagyon erdekel/t az ezoteria,es szeretek ilyen dolgokrol beszelgetni.Van egy rakas könyvem es feltve örzöm öket.Szoval az ezo közel all hozzam,nem vagyok egy földhözragadt ember,barmilyen ezos temarol szivesen beszelgetek,es tiszteletben tartom a masok hitet,elkepzeleset is... :wink:

Kép
ami6
 
 


Ami!

Én is érdeklődtem egy időben az ezoterika iránt, de valahogy elfelejtődött a dolog. Sokmindent én belemagyarázásnak gondolok, ami igazából nem rossz, mert mint mindennek, ennk is a hit az alapja. Mindegy, miben hiszünk, csak legyen hitünk, ami segít rengeteg dologban- szerintem. Erről tudnék még sokat írni, de nem ide tartozik.....ha gondolod, priviben szívesen!!!!!

Nekem is az a fontos, hogy boldog és egészséges legyen a kis Gyönyörűségem, felőlem aztán lehet indigó, vagy hupilila, vagy bánomisén!!! :)

jutiboszi
 
 


Juti,dehogy ertjük felre! :wink: En meg pont ugy vagyok vele,ha valamelyikötök irja hogy a csemeteje ezt meg ezt csinalja,akkor mar elöre varom hogy az enyem is biztos nemsokara csinalni fogja.Az enyem pl. meg nem maszik,de majd eljön annak is az ideje.Most pl. negykezlab merlegezik,annyira vicces. :lol: :lol: Integetni is szokott,viszont tapsikolas meg nincs. :)
Tudod mit csinalt ma?Jatszott a cumisüveggel es ugy megnyomta a veget hogy bespriccelt a tea a szemebe.Erre ugy megijedt,hogy rögtön hozzambujt.Ilyet meg nem csinalt.Rögtön te jutottal eszembe,mikor irtad hogy Milcsi megijedt a porszivotol es hozzadbujt. :wink:

Kép
ami6
 
 


Ami!

Ha már hintázik, akkor hamarosan rájön, hogy ha előreteszi a kis lábikóját, akkor előrébb kerül, és szépen lassan mászni is fog!!!! Milcsinek ez 1-2 nap alatt sikerült, nem erőltettük, magától jött rá! Rá fog jönni Márk is!!!

Milán is egyre többet bújik, most a Csabi délutános volt 3 napig (mert a főnöke kitalálta, hogy 2 műszak lesz, eddig reggel7től este 6ig voltak-túlórával együtt), és délelőttönként kettesben játszottak apával a nagyágyon. Aztán néha én is belibbentem a szobába, meglátott, odamászott hozzám, felmászott rám, megpuszilgattam, megölelgettük egymást, és ment is vissza apához, Néha meg sírt, ha kimentem a szobából! Ha délután egyedül maradunk, nagyon sokszor csak a kezemben jó, máshol nyüsszög. Valamelyik este kenguruba kellett tennem, és úgy csináltam mindent, mert nem tetszett sehol!!!!

És még mindig bejön a korábbi fürcsi, az eddigi 10 helyett legkésőbb 9kor már alszik, akkor is, ha esetleg f8kor van fürcsi 7 helyett.

Ja, és már napok óta csak 1x aludt napközben, akkor is 1 órát, és ma bepótolta, mert ő a kiságyban, én meg mellette az ágyon aludtam vele, és 3,5 órát sikerült aludnunk, negyed órás megszakítással!!!!! Csak úgy lestem, amikor az órára néztem! Ja, a megszakítás után a hintában aludt! :)

jutiboszi
 
 


Pilchard, semmi baj, de a babafalvás csajjal már levelezésben vagyok, szóval ha valakinek van jobb ötelete, akkor arra bízom. :) Akkor rámondtátok az áment? Mert akkor kérem a jelszókat... :)

Bettó, azért érdeklődtem, mert sokat nyűgös mostanság, főleg hajnaltájt, és szerintem azért, mert éhes. Nem is értem, a gyümiket-főziket jól eszi nappal (már amit, de olyat csinálok, amit szeret, s.répa nálunk sem megy), és sokat szopizik, szóval simán felszaporítaná. Ma vettem tápszert, és megpróbáljuk, hogy 6 körül, amikor véglegesen felébred ( :evil: ) megeteti, és hátha továbbalszik. Mondjuk a lefejt tejet sem fogadta el anno cumisüvegből, kíváncsi leszek... :?

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Ábris már több, mint 1 hónapja hintázik és még csak előrerepíti magát, mintha hasast ugrana a vízbe. :D Ő kúszással halad. Kiváncsi vagyok, mikor jön végre rá, hogy mászni is lehet.

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Hú, ha már itt tartunk, Milcsi meg "bari-bari buccolni" szeret, vigyorog, és tolja előre a kis buksiját, hogy koccanjunk. Ezt szerintem minden baba szereti, meg a kukucskát is!

És ha nyűgös, elkezdek neki táncolni (illetve ugrálni, meg hadonászni, mint a kergebirka, mert táncolni nem tudok :) ), meg éneklem azt, ami épp a rádióban megy, és azon mindig nevet. Néha pelenkázás közben is bevetem a "táncot", és akkor legalább sikerül pelenkázni! De öltöztetni már csak kézben tudom, mindig elforog. :)
A táncról mindig eszembe jut a Jóbarátokból a Rachel, amikor a kislányának egy idióta éneket énekelt, és azon nevetett a bébike! Emlékeztek???? Tényleg, Jóbarátokat akaroooooook!!!!!! Nem lehet valahogy megszerezni??? Nincs meg valakinek???? Priviben írja meg legyenszíves, és megbeszéljük a részleteket! Ha esetleg.........hm?

jutiboszi
 
 


Lili! Minden baba ennyire más!!! Milcsi úgy látszik indigó-gyerek :):):):):):):):):) (vagy nem?)
Szerintem jövő héten be is íratom az egyetemre!!! "Hogyan tanuljunk meg mászni 1 nap alatt?" - szakra! :):):)

jutiboszi
 
 


Lili!!!!

Ezt most nem értem!!!! Én se! Miért nem szoptatod meg reggel 6kor is??? Vagy úgy érzed, hogy kevés a tejci???? Én azt olvastam, hogy lehet olyat is, hogy ha éhesnek érezzük a babát, akkor éjjel álmában megetetjük, vagy megszoptatjuk. Ez a Suttogóban volt, álometetésnek hívják. Én megpróbáltam, hogy este 8kor elaludt, és 11kor megitattam tápszerrel, de ugyanúgy ébredt éjjel is. Nem éhes volt, mert pár korty vizet ivott, és már aludt is, csak szerintem már rutinos nála ez az ébredés.

jutiboszi
 
 


Ja, lehetek én a moderátor???????????????? Szerintem úgyis én ülök a legtöbbet a gép előtt!!! Vagy valaki más szeretne lenni?????????? Akkor lehetek moderátor-helyettes?????????? :)

jutiboszi
 
 



Lili,küldtem neked privibe a mail cimem vegett.. :wink: Mark sem fogadja el a cumisüveget,marmint nem iszik belöle,en viszont probalkozok,ujra es ujra. :P Mindig kiskanallal adom neki a folyadekot.Olyan furi,csak ragja,de nem szivja.Miert van ez??? :(

Juti,en reszemröl megkapod a "moderatori posztot"! :P :wink:

Kép
ami6
 
 


Sziasztok!

Hűűű, de sokat írtatok, nm győzőm visszaolvasni.:)
Én is csatlakozhatok a zárt fórumhoz? Igaz nem régen irogatok veletek, de szerenék csatlakozni.

Na ezt a kristály gyerekes dolgot elolvasom alaposabban, mert elég vicces.:))) Én nem nagyon hiszek az ilyenekben.

Pilchard,
Nem semmi amin keresztül mentél, jobbulást Petykának!

Nálunk is van még napi 3x szopi, reggel, 10-kor és este. Közben gyümit kap és főzeléket, én meg azon szoktam agyalni, hogy vajon elég tejhez jut-e. Persze a szopik sem elegendeők neki kizárólag, kell neki a táp mellé.:(

É közgáz suliban végeztem, aztán megszereztem a mérlegképes könyvelőit, de könyvelőként sosem dolgoztam, én a bank szférában nyomultam, onnan jöttem le decemberben, de jóban vagyok a kollaganőkkel, és barátnőkben sicsn hiány, olyan szerencsém volt, hogy egyik barátnőmmel 4 nap különbséggel szűltünk, na meg megismerkedtem egy lányzóval a szülészeten is, mindketten a pathológián feküdtünk a szülés előtt, aztán ő is elég sokat volt bent a fiával, mint én Kristóffal, a barátság megmaradt azóta is.

Kép
k.krisztina78
 
 


Na ezt most jol megaszondtam Lilinek :lol: :lol: :lol: Szoval,küldtem neked privibe a mail cimem.. :lol:

Kép
ami6
 
 


Ami!

Hallottam már ilyenről, hogy nem akar cumisüvegből inni, azt csinálhatod, hogy megkeresed a cicidhez a leginkább hasonlító cumit, ami az üvegen van, hátha akkor....de ha nem, akkor se bánkódj, később próbálhatod a csőrős poharat, és ha az se, akkor jöhet a pohár. Legalább a fogai nem bánják a dolgot!!!! Ennek is van előnye!

jutiboszi
 
 


Juti, bevallom őszintén, rád gondoltam moderátornak. :)
Szoptatom én, éjjel-nappal (kis túlzással: :lol: ), de nem jön annyi, és még nyüglődik utána. Vagy elalszik, és kisvártatva felébred, és mint aki ezer éve nem evett, rárabol a cicire, szóval ezért gondolom... Majd meglátjuk, bár ő is rágja a cumisüveget, szal nem sok reményt fűzök hozzá...
És nekem megvan az összes évad, bibibííí!!!!!!! Tárgyalhatunk a részletekről.
8)

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Nagyon irigy vagyok a szopis babákra!!!! :) Milcsi már cumisüvegből sem issza meg a lefejt tejcsit! És a múltkor a gyümit se ette meg, amibe a lefejt tejcit tettem!!! :(:(:(

jutiboszi
 
 


Krisztina,persze hogy jöhetsz!!!
Te mikor adod Kristofnak a gyümit es mikor a fözit?

Kép
ami6
 
 


Mailcímet kaptam eddig: Ildikó, Vivi, Jadika, Pilchard, Ami, Juti.

Küldje a címét, aki bent akar még lenni!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Juti,probaltam mar a cicihez hasonlo cumit,probaltam mar a csörös poharat is,most maradt a kanal. :?

Kép
ami6
 
 


Juti,kerdezted a vedönöt hogy miert lehet ez?

Kép
ami6
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?