Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi_pancsi: Hogyan?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündi: örülök, hogy minden rendben. Én szülés előtt kaptam egy nagy adag augmentint. Nekem is fehérje volt a vizeletbe. De azért jó, hogy te megúsztad gyógyszer nélkül.
Azt hittem új a konyhabútor, de mindegy, így is gyönyörű.
Dóra is, Jázmin is....amúgy meg egy kis dagadtka....:)
Látszik, hogy jól táplálom őket :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Lengyel Dánielt írd be a keresőbe. Fehérvári, és egy padon ül valami zöld szerkóba. Sztetoszkóppal a kezében. megyek fürdetni!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 

 
 

Megtaláltam. Nekem nem igazán jön be... Párom ezerszer jobb pasi :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Bende ahogy Hettuli írta azért lehetek ilyen fiatalos,mert fiatal vagyok! :lol: 26 éves vagyok!

Hettuli már én is kiváncsi vagyok mi van,lesz e baba...A négerkockádat elmentettem holnap meg is sütöm.
Rakhatnál fell a kisfiadról mostani képet hogy néz ki,egyszer még a nyáron láttalak benneteket a boltban,akkor szép sötét fürtjei voltak!Most is olyan?

Trundi szép,modern a lakásotok.Gratula a 2110 hez,közeleg az idő rohamosan!

Zsula de jó neked,hogy viszonylag könnyű szülésed volt!Vigyázzatok magatokra.

Dóra Jázmin hogy milyen harapnivaló hurkákkal rendelkezik!!! :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok!

Tündi én most szerdán kezdem az NST-t ha jövő héten is megyek még 2 in 1 akkor randizhatunk :D Neked is azt mondta a doki, hogy később menj ne reggelre? Én fél 12 körül megyek majd.

Sarmon te piszok fiatal vagy a 3 gyerekhez :D :D :D

Ancsi édes apuka a kislányával :D :D :D

Na Dani doki meg csuklik ezerrel :lol: :lol: :lol: Engem nem vonzott, jó nekem az én kis dokim akiről meg sokan azt mondják, hogy langyi de engem cseppet sem zavar bár sztem nem igaz.

Kép

tádám, sikerült remélem :D :D :D

KépKép
winchi
 
 


Na innentől nincs menekvésetek elhalmozlak majd Titeket képekkel :D :D :D

KépKép
winchi
 
 


Wow, na én is megtaláltam emlegetett dokinkat!!! Ja, nem rossz, a csaj sem. Olyan szépen kisminkelt. Ha meg már felteszi magát az iwiw-re, meg hol dolgozik, milyen sulikba járt, akkó má ménem lehet tudni a születési dátumát??? Elvégezte egyáltalán már az orvosit???

Teszek fel képeket, ha tudok!!! De egyenlőre engem nem okosítottatok ki, ja de igen feljebb, de csak az előbb olvastam. Kicsit megnyírtam őkelmét, mert mindig lánynak nézték :lol: :lol: :lol:
hettuli
 
 


Kép
hettuli
 
 


Tadáááám!

Köszi, már nem tudom ki adta azt a nagy ötletet a paint programmal...

Szóval ez volt a Néger kockám. Mekkora ászok vagyunk már így együtt. Nagyon jó!
hettuli
 
 


Akkor gyorsan megosztom veletek a gyermek képét, miután lányos bozontját megnyírtam...

Kép
hettuli
 
 


hát lányok kiváncsi lettem, meg is találtam az iwiwen, de nekem nem jött be a csudajóképű doki... olyan "magasan van az orra..."
nekem jobban bejön egyébként dokiból az ifjabb korosztály, mondjuk, mert azok még nem fásultak bele a melójukba. ezért is örültem nagyon, blaskódokinál szültem.

lara! próbáld meg Hannát hason altatni. nekünk az jött be a hasfájós időkben, meg a sok ringatás, meg a tornáztatás + infacol, meg a mecsek tea, ha csak szomjas volt.
ja, azóta is csak hason hajlandó aludni...
a másik a "kólikatartás", mi csak repülőzésnek hívtuk, úgy tud kapálózni a lábával meg akezével és hamarabb kimegy a beszorult levegő, ahogy a kezed nyomja a pociját, közben lehet kicsit masszírozni is.
a more milket először kb 1 hétig szedtem, szépen be is indult a tej, utána, ha valami miatt csökkenni kezdett, újrekezdtem és 1-2 nap alatt rendbetett.

gégéé! nálunk apa álmodott furcsákat. hogy nem akarom majd, hogy a Zsófi az ő vezetéknevét kapja, meg ilyenek. sztem csak nagyon félt mi lesz. nekem nem voltak álmaim, inkább ébren paráztam...
a szopizással kapcsolatban, meg ha nem akar menni, akkor addig kell ütni valakinek a fejét, amíg nem segít, addig amíg a baba nem akaro szopizni. nekem is azt kellett volna. ha lesz még babám, megteszem.
tépni meg biztosan nem fog. ügyes baba lesz.

trundike! szép a pocid! először nekemis furcsa volt kiszakadni a melódól, bár már az elején táppénzre utasított a doki, meg veszélyeztetetté nyilvánított, és pár napig nem tudtam mit kezdeni a rám szakadó szabadidővel. aztán meg a fáradtsággal. utána megint a szabadidővel... pihenj sokat és készítsd fel nagyon Barnit a tesó érkezésére.
nem azért kezd len lenni a pocid, mert hamarosan közeleg az idő? szép formás!
gyönyörű a lakás!!!

sarmon! még egy szép pocak!

hettuli! erek is vannak a ciciden? nekem azok látszódtak meg először, onnan tudtam, hogy valaki van odabenn, a teszt csak igazolt. aztán a tesztet meg az utlrahang igazolta...
édes a kétévesed! gyorsan kinéztem Zsófinak...remélem nem baj...

bende! hát nem véletlenül nem tudod a szülést a baához kötni, hiszen úgy nézel ki, mint aki nem is szült. én meg piszokul irigykedek... nah mindegy, leszek én még 50kiló! amúgy óvatosan a tornával meg a mozgással, mert az is csökkenti a tejet. a barátnőm mondta, hogy amikor elkezdett tornázni, mikor a lánya féléves lett, nagyon visszament a mennyiség, igény szerinti szopi ide vagy oda...

zsula! jó hírek, jó szülés! gratulálok!!!

ancsi! jázminnak édesek a hurkái!
Vendég
 


ezt még gyorsan megírom aztán fürdök-fejek- etetek- alszok...
Zsófi ma megevett 810milit!!!!! (még mindig írom, valahogy megnyugtat...)
juhéjjjj!!!
örömtánc!!!
igaz, nem 6-7szer etetem egy nap, hanem legalább 10szer, mert délelőtt csak eszeget, este meg másfél két óránként követeli a tejet.
lehet, hogy hamarosan vissza is kell majd térnem a napi 4fejéshez...

közben persze próbálom rászoktatni,hogy 9 után már végre aludjon. nem engedem elaludni 6után, úgyhogy 9-fél 10re már nagyon fáradt. eszik egyet és alszik. csak utána még felébred és követelőzik. tejcsit kap, van elég, minek teáztassam, már meleg sincsen...
Vendég
 


Persze, persze! Szépen lassan majd háremet tarthat szegénykém...

A dokit meg természetesen nem a tudásáért, kedvességéért szeretjük, hanem az esztétikai élményért. Mert ugye a kismamának is van szeme, még akkor is ha már nem látja a pocakjától a lábát :lol:

Most komolyan Zsula, miért is kellett az oxitocin??? Mert a dokim nekem is akarta, én mondtam, hogy jó így, erre akaratom ellenére vagy háromszor injekcióban kaptam. Most akkor mi van a betegjoggal? Nem hinném, hogy egy óra vajúdással bárkinek az életét veszélyeztettem volna, bő négy ujjnyira tágulva...

OK! Kezdek elgyengülni. Félek, félek, félek mert olyan dolgok folynak bennem ,amire úgy érzem nem vagyok hatással. Illetve igen, de mégsem... :shock: :shock: :shock: Ráadásul a szülés óta olyan más minden. Be akarom bizonyítani magamnak, hogy mindenféle gyógyszer és hókuszpókusz nélkül képes vagyok kihordani és megszülni egy egészséges babát. Dokiknak már azt sem hiszem el, amikor bemutatkoznak...

Pl: amikor elvetéltem nem találtak magzati szövetet, de közben kiokosítottam magam és nagyon érdekes, hogy senkinek nem jutott eszébe, hogy mi van akkor , ha méhenkívüli volt. Szépen hazaengedtek, utána megkaptam a szövettant és menjek ahova akarok. Sem egy vérvétel, sem egy ultrahang. Akkor most minek menjek el korán??? A kórházban azt mondja a doki bármi van szóljak. Persze már este görcsölök, kimegyek a nővérhez, mondom mi van, erre ő: most mit csináljon??? Feküdjek vissza, ha akarom ad egy nospa injekciót. Király, még választhatok is igen vagy nem. Azt ultrahangon a doki diktálja a dolgait és én belekérdezek, hogy az mit jelent. Úgy néz rám, mintha egy féreg lennék és hátat fordítva odavet valamit és diktál tovább. Akkor most ez nem tartozik rám??? Doki hív, hogy menjek vele. Nagy pocakkal, a vége felé úgy vágtat előttem, hogy a férjem is alig tartja vele az iramot. Mondjuk én vagyok az idióta, hogy nem szóltam be... Persze jó dolgok is történtek - néha!
hettuli
 
 


Na itt vagyok! irgum- burgum, már megint annyit írtatok :), hogy elég visszaolvasni.
Niki 5kiló 10 deka. Többnek saccolta mindenki, de ennyi. Nagyon jól viselkedett a doki néninél. Viszont, ahogy sejtettem is mehetünk egy szemészhez. Sajnos a jobb szemhéján van egy dudor, ami nem akar elmúlni és ezért néha kisebbre nyitja azt a szemét. Tudtok valakit? Egy jó gyermekszemészt, magánrendeléssel? Sajnos a Koppány Katalin két hétig nem rendel, ezért ma megpróbálom felhívni a Kávássy Attilát. Egyéb tipp?
Az oltás teljesen leteperte, kiütötte a leányzót. Délután aludt 6-ig, aztán megpróbáltuk ébren tartani, de nem igazán sikerült. Fürdött, evett, aztán fél kilenckor megadta magát. Adtam neki egy fél kúpot, mert sajnos elkezdett felfelé kúszni a hője. Éjjel fél háromkor szopizott, még a karomban elaludt, aztán fél hétkor kelt. Azóta evett és vigyorog, mint a vadalma.

Nahát, sikerült majdnem mindenkit megríkatnom...Bocsika. De igen, az ilyen pillanatokért érdemes élni. Meg azokért mikor éjjel nem alszik, 10xmegyek át hozzá, hogy aszájából kiesett cumit visszagyömöszöljem, Ő pedig vigyorog, mikor meglát és mikor visszateszem a cumit, mindkét kezével megragadja a kezemet, hogy maradjak ott, nem menjek el.

Hettuli! szépen kérlek ne aggódj! Niki egy méhen kivüli terhesség ( egyik petevezetéktől búcsú ) és egy úgynevezett üres petezsákos terhesség után fogant, rögtön amikor akartuk. Tényleg elképzelhető, hogy nem találtak magazti szövetet, mert van ilyen. El kezd fejlődni a petezsák, de a babóka nem. Ja és minden terhességi tünet feláll. Megértelek. Nikinél én is húztam a dokihoz menést, bár a teszt már a kezemben volt. Nem akartam szembesülni, az estleges kudarccal. Aztán meggyőztek a párom észérvei és elmentünk. Tudni akartuk, az előzmények után, hogy dobog a pici szíve, hogy jó helyen van...egyebek. Menj el Te is. Jó lesz újra átélni veled a terhességet, hónapról hónapra. Nagyon huncutszemű kicsi fiad van. Niki szíve már foglalt, mi Barnikára hajtunk.

Sarmon! Nahát!!! 26 éves vagy és három gyerkőc!!!! Nekem csak unokám lesz annyi....:)

Meglestem a dokit... Hát én is a páromra voksolnék. Szerintem is jobb pasi. És a szülőszobán, a zöld is jobban áll neki... Kép
bende
 
 


Folytatom a kisregényt...

Winchi, nagyon szép poci, várjuk a képdömpinget...

Találkoztam Anyany-vel...Milka tehenet sehol sem láttam. Megnéztem a képeidet az iwiwen. Oké aláírom voltál vékonyabb, de szerintem a mostani állapot sem vészes. Előtte voltál nagyon gebe... Én soha nem voltam túl vékony, ezért nem mondom, hogy jaj most van rajtam 20 kiló felesleg. Ha 50 kiló akarnék lenni, akkor mondhatnám, de én 60 szertnék lenni... Én is irigyellek. Van séta partnered. Néha olyan rossz, egyedül tolni a kocsit órákon át.

Zsula! én sem értem miért kellett az oxi... Nálam kellett mert nagyon lassan tágultam, de nálad ez pikk-pakk ment...
bende
 
 


Trundike! nagyon szép a lakás... én a konyhabútorra nem irigykedem...:) tavaly csináltattunk, viszont a nagy térre igen. 43m2. :( viszont új minden. :) A mikrotok hihetetlen magasan van... én nem érném fel a 170 centimmel...vagy magamra boítanám amit ki kell venni belőle.

Anycsi-pancsi- Gyönyörű a leányzó. Nikinek még nincsenek ekkora hurkái, de kezd telihold képe lenni. Hízlalom rendesen. Erről jut eszembe, hol lehet more milk-et kapni????
bende
 
 


tényleg zsula! most nézem csak. jó tágulás, gyors szülés...
türelmetlen doki? csak erre tudok tippelni.
:cry: :cry: :cry:

(na ha nekem még gyorsítót adnak... nem elkiabálom az eslóhajtani illő fájdalmat, hanem elüvöltöm... :lol: :lol: :lol: )
Vendég
 


Ja Anyany- köszi a bókot, -Én szültem Nikit, papírom van róla :) - de csak ruhában nézek ki jól...Ruha nélkül, olyan vagyok, mint egy tál zsír... Fehér és puha...
bende
 
 


bende!
a moremilket a brendonban vettem, 60darabos, 5990.-
vagy a www.boldogmama.hu , van nagyobb kiszerelés is

hát nem lehettem még milkatehén, mert még nem kaptam lila festélket. :lol: :lol: :lol:

azért nyafogok ennyit, mert nagyon zavar a 20kiló. de lelkesen eszem a répát délutánonként, aztán ha nem kell tejcsi, szépen elkezdek fogyózni, bár lehet, hogy akkor magától megindul és majd a kevés felesleget kell lefaragnom. akire hasonlítok a családban, nála úgy történt.
(legalábbis bízom benne)
Vendég
 


hettuli!
azért majd megkérdezem Zsófi véleményét is...
Vendég
 


jaj mennyit írtatok, nem bírom megjegyezni...

na megnéztem a danidokit én is :D
hát tényleg aranyoska-helyeske, de én is inkább a páromra szavazok:) Amúgy meg mondom, jobban bízok a több tízéves tapasztalatban...

Na próbálok ragálni erre a sok hozzászólásra...
bende csudaszépek :)
anyany....810 mili az rengeteeeg :D juhéééj :D kis daginyuszid lesz :);)
Hettuli a négerkocka és a kispasi is isteniek :P (irigyszmájli)
winchi csini a pocid...na az enyém tényleg lejjebb van, mint mondjuk a tied...

sarmon sokkoltál a koroddal.

Na csajok sajna mennem kell védőnénihez; rólam annyit, hogy ma nem álmodtam semmi babásat (asszem), és csak 3szor négyszer ébredtem fel arra, hogy fáj mindenem...A férjemnek is sikerült megfogni a baba valamijét (lábát?!), amikor kidudorintotta :P

na megyek, mert sosem érek oda...(bárcsak lenen jogsim...lusta vagyok, nagyon)puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Csajok,nahát ez akkora nagy eset,hogy 26 évesen 3szoros anya leszek???A szerelem jön...azt nem lehet korhoz kötni.20 évesen mentem férjhez,egy évre rá született a fiam,utána két évvel a kislányom.Ha megtaláltam életem párját,mire várjak?Most pedig lesz megint egy pöttöm csaj.De én nem érzem hátrányát annak,hogy ilyen fiatalon kezdtem a családalapitást.Igaz hogy anno anyukám választás elé állitott hogy akkor most vagy esküvő vagy főiskola,de nem bántam meg hogy a páromat választottam.Szeretem az életem,és már nem cserélnék senkivel,és nem mennék vissza az időben.Szeretek feleség,anya lenni.
Sokan már úgy vannak előbb a karrier aztán a gyerek,én megforditottam.Sőt én a háznál is előrébb tartottam a családalapitást,mert még a fiamat albérletbe vittem haza.De aztán szépen mellette meg lett minden.A nagylányom már itt fogant a saját házunkban.
Én nem hiszem hogy ennek ekkora sokkhatást kellett jelentenie számotokra.Szórakoztam is,tanultam is,pasiztam is,dolgoztam is,de anyának lenni a legfantasztikusabb elfoglaltság a világon!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Dobok én is pár képet:
Kép palacsintázás
Kép ez meg még nem is olyan rég készült
Kép a mi kis családunk a tropicáriumban

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Na pont erről beszéltem én is mindenkinek, főleg az unokatesómnak, aki azt mondta, hogy előbb tanujjá, ház, kocsi, jó munka és utána gyerek. Jól járt, mert 36 évesen már nem esett teherbe...

Szerintem is meg lehet mindent csinálni gyerek mellett, sőt talán úgy is kell. Egyedül a fősulival vagyok úgy, hogy az uccsó félévem, áh dehogy csak vizsgáim és a szakdogám van hátra, de annyira rühellem már!!! De azért meg kell csinálni, mert én amit elkezdek, azt be is fejezem!!! (Remélem :? )

Sarmon: és akkor mi lett a fősulival?
hettuli
 
 


Ja elküldtem az embert tesztért. Ez is tisztára a várandósságra utal, ülök itthon és a férjembe kapaszkodok. Mellem továbbra is növekszik, erek még nincsenek, de nekem az úgy emlékszem csak a második harmadban kezdődött. NEM KÍVÁNOM A CSOKIT!!!!! Én a nagy csokizabáló, bezzeg a sósat, csípőset igen. Éjjel pisztáciát ettem szezámmagos ropival, mustot, tegnap reggel meg tejet gyümölcslével... Brrrr A néger kockából sem tudok enni, émelygek tőle. Kolbászról és sonkáról álmodom paradicsommal, ja és máj máj minden mennyiségben. Össze is ütök egy májgombóc levest :lol: a töltött husi töltelékét is teleraktam májjal mert úúúúgy kíííívánom. És mindezektől nem hányok!!! :roll:
hettuli
 
 


hettuli hú rögtön írj mi lett a teszttel!!! :shock: Bár szerintem tuti kisember van a dologban!!! :lol:
Fősuli nincs,érettségim van,két szakmám,meg egy jogsim.A másodszakmát már a gyerekek mellett tettem le.De most lényegtelen is milyen iskoláim vannak,hiszen a gyerekek úgyse foglalkoznak vele,őnekik az a fontos velük legyek,neveljem fel őket,játszak velük,szeressem őket.
Az a szerencsém hogy jó melóhelyről jöttem el szülni,tehát azért nem is rossz pénz amit kapok táppénz,illetve gyed alatt.A többit meg apuka hazahozza... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Jah,apuka pl. most jár gimibe,levelezőn,szombatonként!Mellette állandó éjszakás,meg az épitkezés.szóval nem könnyű de meglehet csinálni.Egyébként tesóm is igy van,eddig hapsizott,szórakozott,csak a munka meg a munka,meg most lakást kell venni,34 éves ,egy gyerek is jó lenne... de nekik se jön össze!Még én érzem magam sokszor kellemetlenül hogy nekem meg gyerekek,ház,szerető férj is megvan...aztán van köztünk 8 év. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok! :)

Sarmon: Tényleg szemtelenül fiatal vagy :) Csak irigykedem ám!
Nem sokkolt szerintem senkit csak meglepődtünk.
Én irigy is vagyok, mert én 32 évesen várom a 2. babámat és kicsit öregnek érzem magam. Nem is a szülés miatt hanem amikorjátszani kellene a Manival és ninc selég energiám vagy fantáziám hozzá.
Szuper az a játszóka! Gondolom a gyerekek élvezik. Ez hiányzik nekem nagyon hogy a gyerkőcök majd ki tudjanak menni egy udvarra játszani. Még erkénysünk sincs. :(

Winchi: Igen nekem is azt mondta. Szép a pocód :) Nekem is az az érzésem hogy az :) Tegnap rózsaszínű ing volt rajta :) Bár szegény ahogy a nőket látja nem is lenne csoda ha kiábrándulna :)

Hettuli: Ez a süti kicsit kicsire sikerült :) (mármint a kép) Nagyon édi a kisfiad :) Én nem nézném lánynak. Tüneményes kis Huncut :)
Hogy mi minden történik veled... Sajnálom hogy ennyi negatív dologgal találkoztál :(
Kiíváncsian várom majd a teszt eredményét :)

Anyany: :) Juhééé... Ügyike Zsófi! :) Csak maradjon is ilyen jó az étvágya :)

Bende: Istenem de édes lehet. Tudom éjjel nincs sok kedve az embernek ott lenni de olyan picik és olyan nagy szükségük van ránk :) Nagyon tüneményke lehet ahogy megfogja a kezed :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok Lányok!Ancsi:akkor úgy néz ki hogy egyezik az izlésünk pasi ügyben??? :D Milyen kis hurkás Jázmin Annyira édes látszik Apa hogy szereti :D :D :D Tényleg sokat keresnek a nőgyógyászok de én a mi doki bácsinktól nem sajnálom szinte éjjel nappal dolgozik mindig ott van a rendelőbe és én teljes biztonságba éreztem magam a 9 hónap alatt és ez a lényeg ha lesz kis tesó biztos megint hozzá megyünk :D Trundike:Szerintem nem vagy te öreg ehhez méghogy nincs elég fantáziád hozzá?Aki ilyen szülinapi partit rendezett???Szerintem egy partiszervező is megirigyelné :D Nagyon szép a lakás nagyon ügyesek vagytok úgy tetszik hogy olyan nagy tér van bennt hány nm?A miénk 54 de nekünk picur a konyha meg az étkező rész de amíg itt leszünk addig jó lesz mert késöbb majd szeretnénk családi házat na de hol van az még... :D Anyany:Milyen ügyes Zsófi örülök hogy megjött az étvágya :D Köszi szépen a tanácsokat azt mondta a védö néni hogy felcserélte a nappalt úgyhogy próbáljuk meg kitolni a fürdetést úgyhogy este úgy volt hogy este 7 után már fent volt 11-kor végeztünk a fürdéssel utána kaja és bizony a Hannus csak 2-kor aludt el 7:30-ig de most nem fájt a pocakja csak nem tudott elaludni mi már mindent bevetettünk mondta a véédönéni hogy ne hagyjuk nappal aludni de egy ilyen picinek szüksége van rá igy is sokat fent volt este mégsem aludt na mindegy majd lesz valami.Sarmon:Nagyon szép kis családod van :D :D :D Én 25 vagyok de nálunk Hannus az elsö baba.Hettuli:Nagyon édes a kisfiad kis huncut!Bende:De jó nektek ti tudtok együtt sétálni :D Nagyon édes lehet Niki :D Teszek fel én is képeket! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


hettuli hol vagy már a hírekkel???
Lara nekem a képeid közül az ordítós,meg a harisnyás tetszik a legjobban!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Hát igen öltözködni nem szeret :D :D :D bezzeg majd 10 év múlva :D :D :D :D
Vendég
 


Sziasztok!

Sarmon csak a mai világban furcsa hogy fiatalon van majdnem 3 szép gyereked :D :D :D Dehogyis baj ez büszke legyél rájuk, van is miért. És apukára is hogy ennyi mindent csinál egyszerre!
Nálunk összejött a fősuli meg a munka a baba előtt, de pl a páromat 16 éves korom óta ismerem csak sokáig barátok voltunk csak pár éve döbbentünk rá, hogy mi egymásnak lettünk teremtve :lol: :lol:
Mindenkinek másképp alakul az élete és elnézzük, hogy sok barátunk van aki egyedül él vagy nem egy túl stabil kapcsolatban ők tényleg 30 fölött lesznek mire lesz baba. Ha belehúzunk lehet hogy mi is addigra már 3 gyereket terelgetünk :lol:

Lara hajasbaba Hanna nagyon szépen növekszik csini a kiscsaj :lol:

Hetuli mi újság? Lesz ennek a jóképű kisfiúnak tesója? :D :D :D

Ja ancsi a múltkor kérdezted: Kisfiúnk lesz a neve is megvan már de nem mondtuk meg senkinek végül, majd ha csak kibújik :D

KépKép
winchi
 
 


hettuli valamiért nem nyilatkozik... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


hé winchi akkor te most hány éves is vagy???

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Winchi:ok, majd nemsokára már úgyis megtudjuk a kismanó nevét.
Nálunk is összejött a fősuli, még Jázmin előtt, de még a nyelvvizsgám visszavan....te hova jártál? Mit tanultál?

Lara: nagyon gyönyörű Hanna hajasbaba! Ő is milyen kis pocós, meg hurkás! Látszik, hogy van tejci!
Hát pasiügyben akkor dettó! Jó persze, apát én sem cserélném le ezért a tejfölös bajszúért, de az étlapot meg lehet nézni! :)
Én is így vagyok a dokibácsinkkal. Örülök, hogy velünk volt.
Jázmin is utál öltözködni. Utálatos ruhadarabunk a sapka.

Lányok, én most okt- ben leszek 29. és néha már én is úgy érzem, hogy előbb kellett volna ez a baba, főleg, ha még tesót is akarunk. De nekünk most jött össze. Mindenkinek máshogy alakul az élete.
Sarmon: te légy büszke a gyönyörű kis családodra, meg magadra. Biztos szupi anyuka vagy. Aki ilyen lepkét csinál.......
Tényleg a legszebb hivatás az anyaság! Dehát ezt már mindenki csak akkor tudja meg, ha lesz egy babucija.

Hettuli: csudiszép a kisfiad. Micsoda dögös pasi. Igazi kis nőcsábász lesz belőle. Kár, hogy Anyany elhalászta előlünk
:lol:

Anyany: hurrááááááá! Örülök, hogy Zsófinak jó étvágya van.

Bende: Csini apa a zöld ruciba. Mi apánk kéket kapott. Jól ment a szeméhez. :)

Trundike: rajtad nem látszik, hogy mennyi idős vagy, csini kismama vagy. És a 32 az még nem kor!!! Lehet, hogy nálunk is kb. ennyi idősen jön a tesó. Legalábbis úgy tervezzük, aztán ki tudja.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Lara: 54 m2, és mi is meglepődtünk hogy mennyi hely maradt. Attól fétem zsufi lesz de nem.
Mi is családira gyúrnánk no de... Egyelőre esélytelen.
Lassan azért csak alakul. Remélem sikerül azért minél hamarabb és minél zökkenőmentesebben visszacseréltetni vele a napszakokat :)
Nagyon tündér Hanna baba!!! :)

Ancsi_pancsi: Amilyen hasfájós volt Barni meg lökött voltam én előbb nem volt kedvem bevállalni a kistesót.

Elkezdődött a szabi... Holnaptól már nem megyek dolgozni. Hüpp... Mi lesz velem?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


húú most áruljam el én is? Na jó én 27 múltam márciusban :D
Esztergomban jártam fősulira izgalmas szakmám van, szociálpedagógusként diplomáztam és most 3 év munkaviszonyt hagytam ott. Fehérváron dolgoztam kissé veszélyeztetett munkakörben, hajléktalanokkal foglalkoztam. Tudom nem álomszakma de én szeretem, van kihívás bőven.

KépKép
winchi
 
 


hettuli! van ám jelentkező... nagyon édes a kisfiad, akinek nem tudom a nevét... :(
de majd Zsófit is meg kellene kérdzenem, azaz már kérdeztem, de nem mondott semmit csak huncutul mosolygott... :)
egyébként miért ne tudnál kihordani egy babát? ha akar úgyis jön.
és mondhatom is, mert nálunk úgy volt, hogy miután az első baba elment, két hónap múlva (védekeztünk!!!) már ott lökdösődött Zsófi a pocakban. pedig azt mondta a doki, akinál voltunk, hogy legalább fél évet várjak. Zsófi jönni akart, ő nem beszélt a dokival. :D
izgulsz. de sztem várod a kistesót. van már a tesztnek eredmánye???

sarmon! szép család! én is akarok ilyet! még két gyerek kell hozzá...

ez az iskolatéma... inkább hülye vagyok, mint okos, mert eget megcsináltam, aztán belekezdtem a másodikba,7hós pocakosan tettem le az utolsó vizsgáimat. szakdolgozat, nyelvvizsga, államvizsga hiányzik még... ha nem lenne benne annyi pénzem meg energiám, hagynám a fenébe. jogsi kéne még...

hajasbaba Hanna de édes! imádom az alvós képeket!!!

winchi! gratu a kisfiúhoz! csak lesz itt pár vőlegény-jelölt...

ancsi! akkor én is öreg vagyok. 28múltam. de még két babát szeretnék.
sztem ez jó kor, azt mondogattam mindig, hogy 30 éves korom előtt szeretném az elsőt megszülni. sikerült. ez így jó.
Vendég
 


helluli kisfiának nagyon szép,ritka neve van...de nem tudom elárulhatom-e,majd ő megmondja inkább,de most jó kíváncsiak lettetek,mi??? :lol:

Na hát szóval anyany és winhc ti se vagytok valami nagy öregek!!!
Én meg má itt beijedtem,mit keresek itt a vének táborában,aztán tessék. :lol:

hettuli tényleg jöhetnél elmesélni mi lett a teszt eredménye!Búcsúba mentek kis falunkba?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Jah és mától csatlakozom a táppénzen lévők táborába.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Na, mostmár nagyon kíváncsi lettem ennek a szépségnek a nevére.

Anyany: dehogy vagy öreg!!!!! Én is úgy terveztem, hogy 30 előtt legyen meg az első. Hát ez nekem is bejött. Mondjuk én csak 1 tesót szeretnék Jázminnak. Jó lenne 2 is, dehááááááááááát örülök, ha mégegy összejön majd.

Winchi: szép dolog ez a munka. Jó dolog másokon segíteni. Van egy barátnőm, ő is szokott menni kaját osztani a hajléktalanoknak, sőt van egy unokatesóm ő szociális munkás. Le a kalappal előttetek!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Nézte valaki a hiradót? Meg akarják adóztatni a családi pótlékot,
gusztustalan amit csinálnak :twisted: Lassan majd a levegővétel után is fizethetünk. Megyek lenyugszom picit, mert kicsit felmentt a vérnyomim :D

Én is kiváncsi lettem mi lehet a kis huncutszemű a neve :lol:
És hogy mi lett a teszt eredménye, mert nagyon eltűnt hettuli :wink:
Vendég
 


Helló!

ali győzlek visszaolvasni benneteket!! :) Főleghogy még csak ritkán tudok jönni. Krisztián sajnos pocakfájós, úgyhogy sokat sír szegénykém. :cry:
oxi.. hát azért kaptam, mert hivatalosan szülés indításra mentem és úgy repesztették a burkot is.. hiába kérdeztem, hogy nem lehetne-e elhagyni, azt mondták, hogy emiatt nem.
Amúgy egy fiatal hölgynél szültem, dr. Balogh Beatrixnál. de nagyon aranyos volt és sokat segített.

mindenki a korát taglalja.. hát akkor már én is elárulom a titkomat! :lol: 26 leszek decemberben. De az anyaság szerintem nem kor kérdése.. :roll:

képpel próbálkozom, de még tömörítenem kell őket.

ZsuLa
zsula
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, mert sokat dicsért kisfiam VENCEL a kétévesek hisztis időszakát éli. Örültem, hogy végig tudtam most olvasni amit írtatok.

A tesztnek még nincs eredménye, mert apuci elfelejtette megvenni, illetve a valódi ok az, beállt a sorba a gyógyszertárban és valami nő szerencsétlenkedett előtte és erre jól sarkon fordult. Állítólag ma hoz, de én ismerem... szóval lehet nekem kell kezembe venni a dolgokat. Mellesleg tegnap az ebédjét is itthon hagyta, pedig direkt kitettem neki, hogy útban legyen. Odébb rakta és elment nélküle :shock: :shock: :shock:

Ha az életkoroknál tartunk, én másfél hónap múlva már szavalhatom: Harminckét éves lettem én... Tündi, te vagy az én párom :lol:

Én nem érzem idősnek magam, de azt igen, előbb kellett volna szülni. Mondjuk akkor meg a házasságom ment volna tönkre. Kellett pár év, amíg kedvesemmel rájöttünk mi is a fontos. A vetélésem volt a nagy katarzis, ami után igazi házastársakká váltunk. Vencel születése után pedig ez csak fokozódott. Ha most tényleg (mi más is???) kismama vagyok, akkor ez az első próbálkozás. Közben felvetettem a férjemnek, hogy ez most olyan nap, ő meg azt mondta jaj de jó...

Kisfiammal meg úgy vagyok gyakran, hogy inkább érzem az öcsémnek, mint a fiamnak. Az öcsém 12 évvel fiatalabb és még kicsit hasonlítanak is egymásra, főleg az érdeklődésük. A számítógépet simán bekapcsolja és elindítja magának a Micimackót. Mondjuk az öccsömet le lehetett passzolni mikor untam :lol: :lol: :lol:

Tündi nem hiszem el, hogy ilyeneket mondasz tényleg a szülinapi képek után!!!

Sarmon te kire hagytad a gyerekeket amikor suliban voltál??? Nem rajongok a búcsúért, de lehet kimegyünk.

Micsoda gyönyörű babák!!!

Zsula, valaki ajánlotta, hogy a képet paint-ban nyissuk meg, aztán a kép/szerkesztés/nyújtás mittoménben 20%-ra állítsuk az arányt. mentsd el és ennyi. Én is így csináltam!
hettuli
 
 


Ma egyébként katasztrófa a napom. Kisfiammal ügyet intéztem és akkor már beugrottunk a védőbe megméretni, mert mikor töltötte a 2 évet nem vittem. Hát alig tudtam magamról lefejteni, doktornénibe jól belerúgott amikor a torkába akart nézni. Nem akart ráállni a mérlegre és csak a kezemben lehetett megvizsgálni. Egyedül a magasságát hagyta megmérni. Mondjuk az volt az első. 90 cm magas 12 kg.

Teljesen megzakkantam, értetlenül állok a dolgok előtt, mert nekem egy álom gyerekem van valójában. Igaz 18 hónaposan voltam vele utoljára és akkor az oltás után még puszit is küldött a dokinéninek. Most meg megrugdalta. Na jó két éves és most a félénk korszakába jutott. Reggel is találkoztam az unokatesómmal és üvöltve rohant el tőle. Azt hiszem én voltam a nagy barom, hogy nem meséltem neki egész úton arról, mi fog történni. Pedig folyamatosan kérdezte, hogy most hova megyünk, most hol vagyunk, mit csinálunk. De én csak pár szóval elintéztem. Mindig tanít nekem ez a gyerek valamit!!!
hettuli
 
 


Zsula!
Szerintem állati baromság amit mondtak neked!!! Mert megindult a szülés MAGÁTÓL akkor minek kotorásznak bele??? Ha úgy mész be, hogy a baba feje már kint lóg akkor is így csinálnak, mert indításra mentél??? A helyedben már csak tolófájássokkal mentem volna be :lol: :lol: :lol: Sőt a másodiknál így is lesz az tuti. Mert már mondtam, hogy én elküldtem a dokit kávézni, mert amikor odajött és belém matatott leálltak a fájásaim és akkor meg ott nyenyergett, hogy oxitocin meg ilyenek. Nekiállt kézzel tágítani, mert sietett. Mondtam, két perces fájásokkal jöttem be, ha békén hagy akkor tuti lesznek újra. Nagyon nem tetszett neki!
hettuli
 
 


catt: én véletlenül ma jöttömben-mentemben hallottam ezt. Meg is álltam egy pillanatra.

Ja nekünk nincs tévénk :oops: :oops: :oops: Elegem volt belőle amíg a szüleimnél laktunk, hogy ledöglünk elé és csak bámuljuk. Így sem jut elég időnk egymásra. A Kossuthot hallgatom néha, de kisfiam imádja ezeket az elektromos dolgokat és mindig akkor kapcsolja le, amikor valami érdekeset hallok. :lol:

Látom te is azt műveled amit én az elején! Bele bele írsz, aztán majd egyre többet itt vagy. A végén még a neved is megtudjuk :wink:
hettuli
 
 


Sziasztok!

Hettuli tényleg szép neve van Vencelnek, nálunk is esélyes volt a Vincével együtt de végül más mellett döntöttünk :lol:
Megjártuk az első NST-t izgalmas ahogy kluttyog a gyermek szive meg persze az enyém mindig arrébb ment alig győztem követni, másnak meg alig mozdult a babája. UH-n is voltunk minden ok a korának tökéletesen megfelel.

Tündi sok reményt ne fűzz a jövő héten a dokihoz, ma le sem jött végül és az UH-n sem ő volt szóval nagyon elfoglalt volt. Még az ő kismamijai közül voltak ott, mondták hogy a múlt héten lejött 3/4 12kor de pl vizsgálni nem vizsgálta meg a csajszit csak a papírokat nézte meg.

Na akkor mindenkiről tudjuk már hogy milyen fiatal kismami :D :D :D

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Nem győztem olvasni a gyermekszemész neveket.... Egyet sem írtatok. :shock:

Sarmon! én csak meglepődtem a korodon, meg a gyerekek számán. Manapság ez már nem jellemző. Én is az öreg első babások közé tartozom. Év elején töltöttem be a 29- et.

Vettem more milk-et. Mikorra várhatóm a hatást, azonkivül hogy laposabb lett a pénztárcám? Komolyan mondom kiesz a vagyonomból a gyerek. Karamalz, more milk...egyebek. De ha nem teszek a tejhozam érdekében semmit, akkor tápszert kéne vennem.

Voltunk szemésznél: megpróbáltam a Kávássyt, de az asszisztense telefonon elvette tőle kedvemet. Kérdezetem vizsgálnak-e babákat. Felelet: ha muszáj. Azt mondta vigyem oda aztán majd két páciens között a váróban rápillant a doktor úr. Még azt is hozzátette, hogy mindez 4000 pénzbe kerül. Megköszöntem az információt aztán letettem a telefont. Utána kezdtem el gondolkozni: mi az, hogy két páciens között rápillant? Egy kéthónapos nem páciens? Azért fizessek, hogy a váróban rápillantson? Tudom kicsit érzékenyen reagáltam le a dolgot, de A GYEREKEMRŐL van szó!!!!
Felhívtam a Szakonyi rendelőjét, ott sokkal kedvesebbek voltak. Ma délelőtt már voltunk is nála. Aranyos volt a dokinő, nem támadta le rögtön a gyereket, hanem előbb megfogta a kezét, beszélt hozzá, barátkozott vele. Niki egy nyikk nélkül tűrte a vizsgálatot, vigyorgott a doki nénire. Valszeg születés közben megpattant egy ér a szemhéjéban, az okozott egy kisebb vérömlenyt. Tökéletesen lát, semmi komoly. Ha nő a búbocska kkor vissza kell menni, egyébként meg remélhetőleg felszívódik. Kaptunk egy szemcseppet, hogy ezt elősegítsük.
zsula! www.meretezdat.hu
Várjuk a képeket.

Lara! Nikinek is van harisnyája, olyan édesek benne nem? A pici hurkás lábaikkal...
Trundike! hogy smint unatkoztál ma????
Hettuli!meddig húzod az idegeinket? itt szoptatós és mindenórás anyuk is vannak... nem idegesíthetsz minket! holnap várunk két csíkosan.

Catt: azért van örömhír is, a pneumococcus oltás ingyenes! persze ez nem kárpótlás, de én örülök neki.
bende
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?