Új privát üzeneted érkezett!

Ok. Ezektől a vonalzóktól meg kész vagyok.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


És igeeeen. Csak összejött.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Kisvirág!
Majd én is gondolok rád, de biztos minden rendben lesz.
Most nézem, hogy a fiad és a lányom között csak egy nap van :D .

Kép

Kép
ranita1979
 
 

 
 

Sziasztok lányok!

Köszi a bíztatást, már megnyugodtam valamelyest. Meg anyu és a barátnőm is helyrerakott kicsit, hogy ugyan már miért gondolom hogy a teherbeesés gombnyomásra műkszik stb...
A mélypontom a játszón volt de., ahol szégyen szemre elfordultam a pocakos kismamitól és nem bírtam hallgatni ahogy örvendezett, hogy milyen kevés korkülönbség lesz a porontyai között. Olyan ideg volt bennem, hogy legszívesebben belebokszoltam volna a csúszda oldalába :oops: Egyébként meg csupa két gyerekes vett körül :roll: .Na de utána jól kiosztott a legjobb barátnőm (két gyereke van) és most már sokkal jobban érzem magam :)

Innentől kezdve nem görcsölök és nem lesegetem a PÉ-met. Finoman szólva sz..rok rá! Csak természetesen! Reggel még úgy voltam vele, hogy hőmérőzni fogok. Dehogy fogok!!!!!
Mikor Barnus összejött buliztam, alkoholt is fogyasztottam és úgy voltam vele, hogy majd 5-6 hónap múlva hátha sikerül. És elsőre bejött. Most meg itt parázok és tessék.

Virág és Ranita: a játszós témában én is egyet értek. Én tegnap rángattam le majdnem hegy anyukát a padról, mert ott ült és pofázott és leszarta, hogy a 4 éves fia teleszórja az én két évesemnek a szemét homokkal (direkt). Barnus sírva is fakadt ez a kis köcsög meg még véletlenül sem kért bocsánatot, az anyja meg végignézte és nem szólt rá :evil: Gondoltam beszólok neki, de az ilyennek minek??

Kép

Kép
nyanya77
 
 


Nyanya!
Engem csak az szokott zavarni, hogy van akinél pont hogy gombnyomásra működik. A sógornőm ilyen. Még rá se gondol, aztán már terhes is :? . És akkor én miért nem? Én is kicsi korkülönbséget akartam - 2 év - , de most már úgy vagyok vele, hogy csak legyen már.

Ma aztán velem van tele az oldal, küldjetek már el a dolgomra. Csak az épp nincs :D . Csilli- villi minden, mosnom, vasalnom, főznöm ma nem kell, a Manó meg már 2 órája alszik.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok!

En uj vagyok itt a babaneten, es szeretnek csatlakozni hozzatok :) . Bar nekem a julius nagyon optimistan hangzik :roll: az azt jelenti hogy ebben a ciklusban sikeulnie kene :? . A lanyok a babaprojektben azt tanacsoltak hogy legyek optimista, hat igyekszem... Szoval akkor itt mindenkinek sikerul majd juliusra!!! A topic-nev kotelez :lol: Mi ket eve nem vedekezunk, igazabol ugy masfel eve probalkozunk, es masfel eve semmi... Novemberben viszont elmegyunk dokihoz.

Nyanya
Hat en is nehezen birom a kismamakat - pedig a baratnoimrol meg az unokatesomrol van szo - de nem szivesen vagyok veluk, tudom hogy gonoszsag de nekem egyszeruen faj, hogy nekunk nem sikerul :(
Jol teszed hogy nem figyeled a pedet, en is hagyom ebben a honapban, nem erdekel, utana mar csak segit nekunk a doki ha valami gaz van...
Vendég
 


Sziasztok Kislányok :)
én is itt vagyok ám, csak munka közben némileg behatárolt időt tudok "veletek" tölteni, az pedig kizárólag olvasással telik el.
annyi mindenkinek szeretnék annyi mindent reagálni, de egyszerűen a végére már minden összezavarodik. na, majd ha több időm lesz, ígérem én is jövök és írok :)

úgyhogy most csak annyit, hogy senki ne szomorodjon, úgyis jönni fog az a kis bőgőmasina :)

loulou
üdv minálunk és HAJRÁ
mimilee
 
 


Most értem haza, és már a gép előtt űlök :lol:
Melóból nem tudtam ide jutni már, nem volt egy egyszerű napom :oops:
Nyanya, Vernike, ne adjátok fel még nincs piri, azért van még egy kis remény :lol:
Nem semmi volt megint végigolvasni :shock:
Kisvirág, igaz nekem nincs még gyermekem, de nagyon jól tetted amit tettél.
Szerintem igen is meg kell tanítani a gyereket, hogy megvédje magát, mert sajna olyan világban élünk ahól az ember naponta kapja a pofonokat. De eléggé elszörnyedek attól, hogy ilyen anyukák vannak, akik csak pletyózni járnak le a játszóra, és főleg az, hogy nem foglalkoznak a gyerekükkel, és NEM NEVELIK. Lehet, ha majd nekem is lesz babóm nem is viszem ilyen helyekre :?: Eltudom képzelni hogy oszthatják egymásnak az észt az ilyen "okos" anyukák. És sajna az ilyen anyukák gyerekei meg késöbb természetesnek tekintik, hogy ilyeneket tehetnek a kisebbekkel, mert anyuka vagy apuka nem nevelte meg.

Mimi, a ciklusod úgy jó, ahogy van, ne piszkáld :D

Jucc, ott hagytad apát, nem vagy semmi, becsüllek a döntésed miatt. Sokan nem mernek lépni ilyen helyzetben, mert félnek, hogy mi lesz, meg hogy lesz, de le a kalappal elötted.

A barnázásról hólnap többet fogok tudni mondani, mert úgy, de úgy kérdezem a dokimat, aztán beszámolok nektek róla. Este össze is írom magamnak az összes kérdésemet, nehogy kihagyjak valamit, persze nem papírról fogom majd neki felolvasni :lol:

Ma megyünk vasalódeszkát venni a férjemmel, mondta, hogy eljön velem hogy ne nekem kelljen bepakolni a kocsiba, meg felcipelni a negyedikre. Jó nagy masszívat akarok venni. De nagyon drága, és figyelmes férjecském van :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Loulou üdvözöllek, és kívánok Neked mihamarabbi babásodást :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Csajok most ezt tudom, hogy tudnom kellenne már, csak már elég sokat olvasgattam és tökre összezavarodtam :oops: :oops: :oops:
Most menis előtt vagy után 14 nappal val a peteérés :?:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


jucc amint hazaérek megírom mi volt..

virág nemsemmi a játszoteres dolog...én lehet vissza adtam volna a kislánynak a pofont..szerintem teljesen igazad volt..higy kiosztottad a kislányt..neveletlen... :?


üdv az ujjaknak! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Irdab!
Ahogy nézem,neked 30 napos ciklusaid vannak,akkor valszeg a 15.napon lehet a pé-d.Mindenhonnan számolva.:D De ez mindenkinél más lehet.Mint írtam már én norm.28 napos ciklusok mellett a 17.napon babásodtam meg kislányommal.
jucc 74
 
 


Loulou!
Jó helyre keveredtél,nagyon jó kis csapat van itt,üdv közöttünk! :)
jucc 74
 
 


Mimilee!
Nem jó helyen dolgozol,ha nem hagynak írni nekünk! :D És ne dolgozzál sokat,mert árt a szépségnek! :D
jucc 74
 
 


Nitácska,remélem minden rendben,most egy kicsit megijedtem :shock:
jucc 74
 
 


nincs baj csak legyen pé-m ez a lényeg és akkor már nincs akadálya h jöhessen a baba
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na megjöttünk a vásárlásból, de fél sikerrel jártam :oops:
Csak vasalót kaptam, deszkát nem vettem, mert olyan sz...ok voltak, ha rárakom a vasalót már el is dől. Na így még elég nehéz lesz vasalnom, de azt hiszem megoldom a konyhaasztalon :shock:
Na mindegy, ez van :wink:
Jucc, én is úgy számoltam :roll:
De hogy csináltad ezt a 17. napot, elárulnás a titkodat :?: Szeretném utánnad csinálni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


ranita elfelejtettem mondani hogy nagyon tetszenek a vonalzóid... :lol:
irdab legközelebb sikerrel fogsz járni... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Irdab!
Ezt én is kérdeztem a dokimtól,hogy ez hogyan lehetett,mire ő nemes egyszerűséggel széttárta a karjait és csak annyit mondott:A női test csodákra képes! :D Ha tudnám a receptet,megmondanám...

Régen,a nagyim is így vasalt,neki nem volt egyáltalán vasalódeszkája,hanem az asztalra lerakott egy takarót,arra egy lepedőt és úgy vasalt.

Lánykám apukája éppen itt volt pár órára,csajócámhoz jött.Az az igazság,hogy én akkoris ott hagytam volna,ha nem jön a babó,de akkor még próbálkoztam 3 hónapig,hátha lesz javulás a kapcsolatunkban,de mivel csak egyre rosszabb lett minden,hazaköltöztem szüleimhez 14 hetesen.És nem bántam meg egy cseppet sem!!! :)

Nitácska!
Ti meg a biztonság kedvéért már ma kezdjétek el egymás szeretgetését és 2-3 napig ne is hagyjátok abba!!! :D Biztos,ami biztos alapon.
jucc 74
 
 


Sziasztok!szonyú napom volt ma,olyan zizik voltak a gyerekek,alig akartak elaludni...délután meg a kőművesek akasztottak ki de nagyon.Mikor lesz már vége?????
Hát lehet igazatok van és korán teszteltem,de a hőm.meg totál leesett,így tuti piri lesz,meg érzem is nagyon.Ha pénteken nem jön meg megismétlem a tesztet...
Mimileee üdv.itt közöttünk,gyors zebrás tesztet kívánok neked.
Irdam,elég nehéz jó vasalóállványt találni,ami pedig tényleg nagyon jó 10000 felül van...Próbáld meg a kika-t vagy az interspart..múltkor én is ott láttam egy nagyon jót...csak nekünk még nem kell....(mármint vasalni kell :( ,de anyunak van :) )

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Ha októberbe se jön össze a baba,akkor már nem fogok beleférni a topic-ba.....akkor el kell mennem...??? :cry: :cry: :cry: :cry:

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernike mért kéne elmenneed???????????senki nem megy el..maradunk it egymásnak..ez csak egy cím... :wink:
jucc ma tuti nem leszünk együtt mert éjjel fél 2-kor jön haza a párom én meg fél 6-kor kelek... :roll: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nem is szeretnék,olyan jó ez a csapat..... :wink:

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Vernike!
Mindenki marad a fenekén! :)
Egyébként biztosan volt ma valami a levegőben,ami a gyerekeket érinti,mert lánykám sem volt hajlandó szunyókálni délután,bár így az a jó,hogy most már húzza a lóbőrt :D
jucc 74
 
 


Oké értem....
Egyébként a szülők is ezt szokták mondani,nem baj ha nem alszik délután a gyerkőc,majd legalább este előbb elalszik.. :wink:

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Leragadnak a szemeim lányok,megyek fürdeni és már alszok is...
Jó éjt mindenkinel...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Szép álmokat! Kép

Vernike

Kép
vernike25
 
 


jó éjt vernike..egyépként a Máté se aludt a délután.. :? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szép álmokat nektek, megyek én is alukálni.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziasztok! Üdv az újaknak! És mindenkinek minél előbbi babásodást!!!

Petra délután elaludt, de olyan sírva ébredt h alig lehetett megnyugtatni. Biztos volt a levegőben valami...

Én is azt kezdem érezni h meg fog jönni. Bár hogy mikor azt nem tudom... Olyan össze-vissza ciklusokat produkáltam eddig.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!!

Loulou Üdv a csapatban! :wink:

Vernike, Nyanya, ne törjetek le a negatív teszttől!! Ettől még ott lehet a picuri! :wink: Bár Vernike a hőm esés nem sugall túl jót... :( Dehát ki tudja... van köztünk vki, aki nagyon alacsony hővel teszelt pozitívat... csak nem emlékszem, hogy ki volt az... :oops:

Nekem a hőm szuperül alakul, bár nem akarok semmit elkiabálni, és bele sem élem magam.. Az előző hónap eléggé kikészített.. szóval tegnap előtt megint emelkedett 2 tizedet a hőm.. így most 37.0 már 3 reggel óta. Majd meglátjuk...

Szép estét! Megyek csicsikálni, mert nagyon fáradt/álmos vagyok...

Bea
abeatrix
 
 


Hja! Majd' elfelejtettem! Kissé aggódtam, hogy kinek mi lesz a véleménye a gyereknevelésről. Én azt vallom, hogy a gyerek mindenekelőtt. Ez jelenti azt, hogy úgy kell nevelni, hogy felnőttként megállja a helyét a világban. Ehhez sokat kell foglalkozni vele, és főként következetesen. Az, hogy a gyerekem egy kisebbet bántson, nagyon nehezen tudom elképzelni.. persze nem lehetetlen, én is ütöttem meg kisebbet kicsiként, de annak meg volt az oka(az ember lánya nem szereti, ha alaptalanul lopós majomnak hívják.. több napon keresztül).. Szóval jó látni, hogy itt nem olyan szülők vannak, akik lemennek "játszani a gyerekkel", amiből az van, hogy a gyerek csinál vmit, a szülő pedig neki háttal pletyuzik a barátnőkkel.
Tulajdonképpen annyit akartam mondani, hogy egyetértek veletek. Sajnos nagyon sok anyuka úgy gondolja, hogy a nevelés abból áll, hogy hagyjuk a gyereket "kiteljesedni", mindenféle korlát nélkül. Azt hiszem a korlátok hiánya okozza a sok viselkedés-problémát. Csak hát erre rá kell(ene) jönni...

Na tényleg elteszem magam holnapra, csak ezt még meg akartam írni. Bocs, hosszú lett... :roll:

Bea
abeatrix
 
 


Helló Kislányok!

Remélem, van még itt valaki. Nagyon hosszú napom volt ma, de nem panaszkodhatok, api megsajnált, amikor este meglátott és elvitt vacsorázni. HÁÁÁÁT én ollllyan finomat ettem, hogy azt el sem tudom mondani. Kicsit pattis a bőröm, szeretnék egyet méregteleníteni, na de így nem fog menni. Mindig csak a zaba, zaba... :oops:

Judikám!
Részemről rendben, felvételt nyertél a PMM-be. Neked mennyi a szintidőd? Márminthogy hány perc alatt nyírsz ki idegileg egy dokkert? Vagy csak úgy magadban parázgatsz? :D
Mások megnyugtatása nekem is nagyon megy, úgyhogy mint csapattárs, mára azt üzenem neked, hogy NE IZGULJ, FŐ A NYUGALOM!

Nitacska!
Ma nem csináltam meg a csirkemellet, de ha valamelyik nap bejutok a konyhába és elkészülök vele, ígérem megírom, milyen lett.

Amúgy vagytok még gépközelben?
bikfy
 
 


Megjöttem.

Loulou!
Üdv itt, gyere gyakran.

Nitácska!
Köszi. Sok tetszett, nem nagyon tudtam dönteni, lehet, majd váltogatok :oops: .

Betrix!
Neked is már csak 3 nap és kiderül van e babó.

Enyém gyerek aludt ma 2 órát, egyébként 3 szokott. De még mindig fennt van, nézi apával a híradót :D . De ha nem alszik, vagy csak keveset, akkor se fekszik le 10 előtt, mert akkor meg átesik a ló túloldalára, úgy kell belőle kivenni az elemet.

Rólam. Dokim megint hozta a formáját, úgy bírom, tök jó fej :) . Volt pé, a bal oldalt, ahogy éreztem, mnyh 10mm. Szerintem lehetne jobb is :? . A jobba most is vannak ciszták, de szerinte abból se lehetetlen. Clostit nem írt fel. De mondtam neki, hogy mindig van egy kis folyásom, mást érezni nem érzek. Ezért írt fel clamidiára gyógyszert. Az is lehet egy ok, hogy miért nem jön a baba, de annak jele nincs, a teszt meg drága, hogy kiderüljön. Így azt mondta azt azért szedjem be, ha esetleg van, attól elmúlik, ha meg nincs, ártani nem árt.
Mondta, ha gondolom, próbáljak ki homeopátiás szereket is :shock: .
És most is öntötte belém a lelket, hogy ő 100%- ra tudja, hogy sikerülnie kell. Én meg nem tudok mást tenni, mint bízni benne :) .

Vége a híradónak, megyek. Anyukáméknál lecsót ettem, olyan finom volt, de most meg olllyan rosszul vagyok tőle :roll: .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Loulou!
Én is szeretettel köszöntelek és azt kívánom neked, hogy minden sikerüljön, amit elterveztél és amire vágysz!


Mimilee, Kutyafüle!
Merre vagytok, hiányoztatok ám ma nagyon! Remélem minden rendben és jöttök, ahogy tudtok.

Addig is puszi Mindenkinek, szerintem már csak egyedül írogatok, az meg nem olyan vicces, így mára elköszönök. Mindenkinek JÓ ÉJT, SZÉP ÁLMOKAT!
bikfy
 
 


Sziasztok :D nagyon koszonom a kedves fogadtatast!!! Tenyleg nagyon aranyosak vagytok es jo fejek is :wink: ! Es milyen sokan vagytok :shock: remelem hamar meg tudok jegyezni mindenkit 8) Hat a gyereknevelesben nem vagyok kompetens, sajnos...
Jucc irtad hogy 28 napos ciklusnal a 17. napon fogant a kislanyod. Nekem is 28 napos es mertem nehany honapot a homet es aszerint a 17. napon volt a pem. Es persze rogton utananeztem a neten hogy nem koros e :roll: es azt olvastam, hogy a lutealis vagy lutearis :oops: szakasz leggyakrabban 12 -14 napos de csak 10 nap alatt koros, vagyis akkor van kis hormon hiany. Ugyhogy most remelem hogy a 11 nap az meg ok :roll: Szerintetek? Szoval ha csak egy ciklusban lett volna ilyen a hom akkor nem aggodnek, mert lehet ilyen barmi miatt, de igy...
Na jol bemutatkoztam :?
Jo ejt!
Vendég
 


Ranita a dokid tudja igazan, szoval az a 100 szazalek az tenyleg annyi!!! Tok jo!!!

Bikfy jo ejt neked is, johettem volna picit hamarabb :wink: bar nem vagyok jelenleg valami jo tarsasag
Vendég
 


Ranita! Tényleg tök jó fej a dokid! Úgy legyen ahogy mondta s minél előbb!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Loulou! Én ehhez sajnos nem értek, de szerintem ez nem lehet baj. Juccnak is sikerült! neked is fog hamarosan!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok,csak bekukk. Hétfőn voltam dokinál. 22,3mm-esek voltunk,a gép szerint 9+1. Már látszottak a kicsi kezecskék és lábacskák.És hogy mozgatta őket. Olyan hihetetlen volt.Bent mozgolódik valaki,én meg észre sem veszem.Na majd 4 hónap múlva!!! Egyébként tegnap nem tudtam jönni,mert egész nap hasogatott a fejem,nem győztem aludni.Igyekszem majd visszaolvasni titeket!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Elszóltam... ma már csak 36.8 :( no mind1..

Megyek is dolgozni..

Aztán sokat írjatok ám!! :lol: :lol:

Bea
abeatrix
 
 


Sziasztok!

Remélem stimmelnek az adatok, már olyan sokan vagyunk, hogy alíg bírom követni! :lol: :lol:
Remélem hamarosan mindenki a gólyás részbe kerül.

Nem engedi feltölteni :( Később megpróbálom újra.

Üdv az újaknak!

Kép

Kép
luli
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Képzeljétek,tegnap estére úgy elkapott valamilyen vírus,hogy ízeket,szagokat nem érzek,az orrom folyamatosan folyik,de hála az égnek más bajom nincs.

Bea!
Még ne add fel!!!!!!!!!Még 2 napod hátra van,bármi lehet!!!!!!Barnázás nincs?

Kutyafüle!
Mekkorát nőtt ez a bébi!!!Amikor én is először láttam a csajszikámat mocorogni(én a 11.héten mentem el először uh-ra),a könnyeimtől semmit nem láttam,még az volt a jó,hogy felvettük videóra,így otthon nyugodtan meg tudtam nézni :)

Loulou!
Nem próbáltad ki még az LH tesztet?Én eddig 2x(2 ciklusban is) néztem vele és tökéletesen működött.El kezdtem nézni a 11.naptól és a 13-14.napon abszolút pozitív lett a teszt és én is akkor éreztem a pé-t.Holnaptól újra nézem majd,majd felrakom a képeket vasárnap,hogy milyenek lettek.A dokim is azt mondta,hogy meg lehet bízni ezekben a tesztekben(jobban,mint a mikroszkópban)

Anita!
Akkor hajrá,apára fel!!!!!!!Még a végén neked is ikreid lesznek! :)
jucc 74
 
 


Sziasztok kedves gyakorló és jövendő Anyukák,

tegnap végre egy szuper esténk volt a pasimmal!!! már eleve, hogy EGYÜTT voltunk otthon este, hát ez nálunk ünnepnap, de tényleg. és főztem is, és finom lett, és megnéztük az igazából szerelmet, amit annyira szeretek...(jó tudom, nem egy tarkovszkij, de néha ez is kell)
már nem tudom, melyikőtök írta, hogy izgi lehet szinészfeleségnek lenni, háááát.... igen. mindig izgulok, hogy még megismer-e :)

ez a játszótéri sztori tényleg elég elkeserítő, bár gondolom, sajnos nem egy ritka eset... kiváncsi vagyok, hogy majd belőlem mit vált ki az anyaság. mert egyrészt azért hagyni kell a gyerekeket, hogy egyedül lerendezzék a dolgokat, de másrészt nyilván nem tudnám nézni, ahogy a gyengébbet püföli egy kis szemét görény ötéves.
a másik kérdés meg megtalálni az egyensúlyt aközött, hogy arra szeretném tanítani majd, hogy a fizikai erőszakkal nem lehet és szabad megoldani a problémákat, meg aközött, hogy üss vissza, ha ütnek...

JUCC
tök jó, hogy van egy ilyen profi is a csapatban :)
akkor rögtön egy kérdés, mi az az LH-teszt?

Vernike,
még nem is mondtam neked, mennyire irigyellek a szakmád miatt... de talán még nem késő nekem sem váltani :)

Bikfy,
ha nem vagyok iszonyú indiszkrét, miért nem lehet októbertől próbálkoznotok?
nálunk az szólt a szeptemberi próbálkozás mellett (azt leszámítva, hogy közöltem, hogy egy perccel sem vagyok hajlandó többet várni), hogy ha ősszel összejön, akkor nyári baba lesz, ami talán könnyebb. mert szép az idő, és nem olyan depis szürke hideg minden.

tényleg, szerintetek milyen évszakban a legjobb szülni? vagy akinek már van babája, ugyanakkor szülne, amikor az elsőt, vagy inkább pont nem?

na, persze nem mintha nem lenne tök mindegy, mikor jön már az a kis rózsaszín csomag, csak jöjjön már!
mimilee
 
 


Szia Mimilee!!!
Az LH teszt az az ovulációs teszt,ugyanúgy néz ki,mint egy Hcg teszt,csak itt a peteérést tudod nézni.Van egy kontroll csík és az a jó,ha a Te csíkod legalább olyan erős,mint a kontroll.Ma csináltam az elsőt és azon az én csíkom még eléggé halvány,na ,de majd a 14.napon! :) Majd lefotózom és megmutatom.Ezt is pisiből kell nézni,de nem kell reggeli első vizelet.Nagyon praktikus,itt a Babaneten több helyről is lehet rendelni.
Nekem az unokatesóm színészfeleség,hááát, ők sem túl gyakran találkoznak egymással,ahogy mesélte régebben! :)
Az évszakokhoz annyit,hogy kislányom júliusban született és én alapból nem szerettem sohasem az őszt,de miután ő meglett,mindent teljesen más színben kezdtem el látni.Minden megszépült,még a ködös,esős ,hideg időt is tudom élvezni.Most hogy már nagyobbacska azért,mert az ő szemén át próbálom nézni a világot és olyan dolgokat fedezek fel,amik kicsit visszavisznek a saját gyerekkoromba.
A nyári szüléssel csak annyi volt a gond,hogy a meleget nagy pocakkal a végén már nem nagyon bírtam,de azt is túl lehet élni :)
Így nekem is teljesen mindegy mikor jön a bébi,minden percét újra élvezni fogom :)
jucc 74
 
 


köszi JUCC!

(így ismerem, hogy ovulációs teszt, csak az LH-teszt nem mondott semmit)
És minden nap kell pisilni, vagy csak a középső szakaszban? rögtön tudja analizálni, vagy egy ideig kell előtte használni, hogy beálljon és pontos eredményt tudjon mutatni?

na jó, most már leállítom magam a kérdezősködéssel :oops:
mimilee
 
 


Kép

Kép

Kép
luli
 
 


Na,közben hazahoztam lánykámat az oviból és el is altattam.Ma alszik,bár 6 óra előtt kelt fel,a szokásos negyed 8 helyett,így érthető :)

Mimilee,nyugodtan kérdezz-meg mindenki-,mert ha tudok,úgyis válaszolok :) Általában azt mondják,hogy úgy 4-5 nappal a feltételezett pé előtt kezdjük el nézni,ha lehet,minden nap ugyanabban az időben,pisilsz egyet,belemártod a csíkot és 3 percen belül kimutatja,hogy van-e valami,vagy még nincs.Azért ennyivel előtte,mert azt is láthatod,ha egymás mellé rakod a csíkokat,hogy napról napra erősödik a te csíkod a kontroll csíkhoz képest,márha van pé-d,illetve lesz.Mindjárt keresek egy telepítő progit a fényképek feltöltéséhez és lefényképezem és megmutatom a mait,ha érdekel :oops:
jucc 74
 
 


Hali csajszik, csak egy pillanatra beugrottam. Visszaolvasni sem tudok most. Szóval csak egy gyors kérdés:
Több helyen is olvastam azt, hogy peteérés elött érdemes a katonákat érlelni. Mármint jó, ha 3-4 napig peteérés elött nem ugrunk rá apira, hogy érjen. Nektek mi erről a véleményetek?
Jaj még egyet kérdezek, Jucc, ha nincs peteérés nincs is csík ezek szerint?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


köszi Jucc, aranyos vagy :)

a DM-ben láttam ilyen tesztet 2500 Ft-ért, ha jól emlékszem. ez hány teszteléshez elég? és általában egy hónapban hány nap van, amikor két csíkot látsz?

Luli, köszi a táblát!!!!
mimilee
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?