Új privát üzeneted érkezett!

bikfy jó éjt neked... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hello Mindenkinek!

Gondoltam, én is írok ebbe a topikba, olyan jó kis társaság vagytok, ahogy olvasom. :D Mi is babát szeretnénk 2009-re mindenképp. Már annyit vártunk! Eleinte anyagi gondok voltak (bár ez tudom, nem mentség), aztán amikor helyrerázódtunk ilyen téren, jött egy nőgyógyászati baj, nem próbálkozhattunk, e hónapban viszont nekiláthattunk.
Kicsit keveset vagyunk együtt a férjemmel, például most dolgozik, meg én is... csak kár, hogy nem egy irodában :oops:

Kedves Mimilee és Bikfy!
Én is hasonló cipőben járok. Már 4 éve szeretnék babót, de eleinte nem lelkesedett a párom. Én sem tudtam megérteni, de hát ilyenek a férfiak! Pedig ő négy évvel ezelőtt sem volt éretlen, lévén most 36, legalábbis elvileg :roll:
Üdv Mindenkinek, és mihamarabbi gyermekáldást!
ácica
 
 


ágica üdv köztünk...kívánom hogy hamarosan beköltözzön egy baba a pocakodba... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Nem tudom, h megint én vagyok a béna vagy csak a gépem szarakodik :idea: Várom, hogy hátha lesz valami élet, mivel a férjem már tegnap bejelentette, hogy készüljek fel rá, hogy Ő ma bizony focimecset fog nézni.
Szóval itt űlök a szgép elött az utolsó özenetem óta ami 20.21-kor volt, most meg 22.15-van. Na az én gépemen semmi hozzászólás nem látszot. Aztán kiléptem, és most vissza, és látom, hogy tök sokat írtatok :oops: (Azért elég kitartó voltam nem?)
Na sebaj, ez alatt megettem egy fél csomag tökmagot. Mostanában nagyon kívánom :shock:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


irdab az én gépem is szarakszik..csak ő a lassuságba..ugynézki nagyon hogy megint ujra kell telepíteni... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ácica köszöntelek, és mihamarabbi zebrás tesztet kívánok neked is. Ilyenkor is dolgozol? :shock: Milyen területen? (Ha lehet tudni :oops: )
Jaj reggel én is megyek melózni, le kéne tenni magam aludni :roll:
Nitácska, szerintem a mi gépünkkel nincs gond, akkor valószínű én voltam megint a béna :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


irdab nem hiném hogy béna vagy.. :roll: :wink:
menj pihenni hogy reggel fel tudj kelni... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Megyek is, a férjem is jelezte, hogy vége a mecsnek.
Szép álmokat Nitácska :P

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


szia...joéjt!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!Tegap elég szűkszavúan írtam,mert a párom azt leste mit csinálok,ilyenkor nem szeretem kivesézni a dolgokat.Szóval hihetetlenül aranyosak vagytok és annyira elképesztő számomra a csapat,hogy akármilyen témában akármi problémája van az embernek akkor ti pikk-pakk megoldjátok.Mire végigolvastam a hozzám szólásaitotkat rádöbbentem,hogy nem csak az én férjem ilyen.....ő tudom ám,hogy ilyen de ahogy írtátok,egyszerűen képtelen kimutatni ezt,és nincs is érzéke hozzá....az első 3 szál szegfűt selyempapírba csomagolva feldrótozva zöld nélkül kaptam....ehhez képest most haladunk azért...és igazatok van ezen nem szabad szomorkodni ők egy szerűen ILYENEK ÉS KÉSZ.Attól függetlenül én nagyon szeretem és nagyon várom a hétvégi babaáldást!!Van is egy kérdésem,egy hete méregetem én is a hőmet,eléggé fennt van 36,6 felett mindíg,menzi előtt hány nappal esik le ha meg fog jönni???A hasam meg a cicim fájdogál ám,de tegnap a kutyusunk ázott "illatától"nem voltam valami jól...
Szóval türelmesen várok szerdán reggel tesztelek....A Gabriel azt írja 3-4 nap a beágyazódás (én máshol 7-et olvastam :? )és rá 3 napra kimutatja már,hát mi a férjemmel egy hete nem voltunk együtt már,szerdán már mutathat vlamit a teszt szerintetek???
De addig nagyon szeretnék egy laptetőt még!!!Hátha szerencsét hoz!!!!
Ácica üdv itt közöttünk!!!!
Nyanya,mizu nem tesztelsz maaaaaa?????Annyira drukkolok,mutass nekem jó példát légyszíves!!!!!Kezd el a jó sort légyszike...


Megyek,szép napot mindenkinek!!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Vernike: nekem a hőm a mensi napján esik le, vagy másnap.. :( úgyhogy nekem nem jelzi előre. Vannak olyanok, akiknek előtte nap már leesik, innen tudják, hogy meg fog jönni. Azt hiszem, ők a szerencsések. :)

Na megyek melózni.. :(:(
Estére be vagyok jelentkezve a dokihoz.. Rákszűrés.. meg gyogyóiratás.. Úgyhogy csak későn leszek, ... ha leszek.

Legyetek jók, és Nyanya!! Várom ám a +++++++ tesztet!!!!! :lol: :wink: Megy a drukk!! :wink:

Bea
abeatrix
 
 


Vernike BOLDOG SZÜLINAPOT így megkésve is!!!! :oops: Ne búsulj,nagyon sok férfinek nincs érzéke a romantikához,vagy a meglepetésekhez,ajándékokhoz. A lényeg, hogy ha érzed, hogy szeret és bízhatsz benne,akkor el kell fogadni,hogy ő ilyen.Esetleg néha ha lehet beszélgess el vele a vágyaidról.Lehet,hogy ez sem működik, de egy próbát megér. :D
Bikfy,én teljesen megértelek. Én ugyanolyan vagyok,mint Te. Teljesen parás. Nálam is kiderült egy betegség?? néhány hete,de képtelen vagyok megbarátkozni vele, és hiába mondja a doki, hogy igazából nincs nagy baj,én szinte "temetem" néha magam. Nagyon rossz érzés ez a parázás, de sajnos nagyon nehéz rajta változtatni. Esetleg ha nyugtalanít,hogy nincs meg a lelet,menj el másik dokihoz,vagy ambulánsan szűretni. A Te dokidnak akár meg sem kell tudnia.
Mi ma megyünk megint dokihoz,ezúttal az enyémhez. Még mindig nem sikerült döntenem,de majd próbálkozok. :oops: Remélem minden rendben lesz,és már egy nagy babát fogunk látni dobogó szivecskével.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Hétvégére megint eltüntem. :oops: Ilyenkor általában a szüleimnél vagyok.
Nikole, bocsi a tábla miatt, :oops: most pótoltam :D

Bikfy, Ácica üdv köztünk és mielőbbi babásodást. Ha a táblába szeretnétek kerülni, kérem az adatokat!
Bikfy, én a helyedben elmennék egy másik helyre is rákszűrésre, úgy nyugodnék meg.

Enonymus: irígykedem a fák miatt! Imádom a szépe kerteket. :)

Pruci! Szerintem örülnöd kell, hogy felment a hő. Az a leesés lehet beágyazódási is, nem?

Lys, pont így érzem én is a PÉt. Általában csak az egyik oldalon.

Edi, én is hallottam már, hogy átjárhatósági vizsgálat után jött a baba, mert maga a vizsgálat is megszüntetheti a pici elzáródásokat.
A hajfestést jól tetted, mert a szőkítáést úgy sem nagyon ajánlják pocakosan.

Irdab, a méréssel nekem is ez a bajom, de próbáld meg majd a ciklus első napján elkezdeni, hátha nagyobb lesz akiváncsiságod és jobban menni fog! Bár reméljük nem lesz már rá szükség!

Vernike, utólag Boldog Születésnapot! ÉS hát igen, a férfiak...... :) Ne keseredj el.

Nanya, Veled mi újs? Nagyon szorítok!
Én sajnos már pecsételgetek. Ha ma nem, holnap beindul rendesen. Már a cicifájásom is elmúlt, pedig múlt héten jól be volt durranva. Szóval már az októberre gyúrok, ma elkezdtem a hőmet mérni, hogy ha ez lesz a ciklus elős napja, ki ne hagyjam. :)

Na jövök a táblával!
luli
 
 


Kép
luli
 
 


Sziasztok!

Luli! Jó lenne ha azért lenne ilyen a hőm!!! Az a baj, h első babánál is mértem, elvittem a dokihoz, de semmit nem mondott rá h mi miért van, csak ennyit közölt: ühüm, ühüm...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Vernike utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok neked :lol: Párod miatt ne keseregj, ilyenek a pasik...Teljesen máshogy működik az agyuk szerintem :roll:
Nekem is elég érdekes szülinapom volt most. Egy hónapban van sajna a névnapommal az egyik aug. eleje a másik a vége. Hát én most a hó elején névnapkor kaptam tőle pénzt, hogy vegyek magamnak ruhát (esküvőre mentünk) és így előre odaadta. De a szülinapomon azt se mondta befellegzett :roll: Nagyon el voltam keseredve. Nem vártam ajándékot csak egy ölelést vagy egy szál virágot...Még kérdezte is miért vagyok szomorú...Aztán mikor leesett neki bocsánatot kért, de nekem bele telt egy kis időbe, mire túltettem magam rajta.

Encike és a többiek, akik kérdeztétek mit érzek baba ügyben: én most megfogadtam, hogy semmiféle tünetről nem írok, mert a múlt hónapban is állandóan azt írtam, hogy hányingerem van meg ezt meg azt kívánok és még sem volt baba. Úgyhogy most bocsika. Egyébként biztos nincs ennek az egésznek semmi értelme, csak én gondolkodok ilyen gyagyásan...
Holap reggel fogok teszelni :roll: nem bírnám már tovább és holnap kell NEM megjönnie. Gabrielt vettem és már nagyon parázom.

Még este megpróbálok benézni.

Kép

Kép
nyanya77
 
 


Luli!

Én is bekerülhetnék a tábliba?
Név: szilvya80
2007. április óta próbálkozunk.
Ciklusnap: 6.
Ciklus hossza: 42 nap
Lakhely: Dunántúl
Életkor: 28
1. baba

Köszi szépen.

Kép
szilvia80
 
 


nyanya, én úgy olvastam elsőre, hogy "én most megfogantam" az "én most megfogadtam" helyett. remélem, nem véletlenül :)
mimilee
 
 


Sziasztok!

Ideértem megint nagy sokára. :)
Még mindig pörgünk, csak most már irányba. Elkezdtük gyorsan még a nagy hideg előtt leszigetelni a mennyezetet. (Panel 4.emelet és a tető nagyon kihúzza a meleget) Az alap dolgokat már megvettük pénteken, de még meg kell venni a dekor hungarocellt, amit még ki sem néztünk. Képzeljétek apa megmérte a kocsit, hogy befér a cucc ami a kezdéshez kell. (50 m2 hungarocell tábla.) Természetesen csak úgy fért be, hogy én már nem. Így a Bricostorból átkutyagoltam a Corába és ott sétáltam másfél órát, mire a párom visszaért értem. Jó kis kaland volt. :) Egyébként ez jellemző a páromra, hogy megméri, de elméri a dolgokat. :lol:

Köszönjük a névnapi köszöntést. Kende nagyon örült a sok ajándéknak. :lol:

Kissedi: de kár, hogy elmaradt a seregszámlás. De tényleg 3 hónap alatt cserélődnek át a katonák. Ezt apának is mondták. Én voltam kétszer is hsg-n. Nem kell félni tőle. Igazán csak rosszul hangzik, de nem vészes. (legalábbis nekem nem volt az) Mikor mész egyébként? Ha bővebben érdekel a tapasztalatom írok privit.

Euonymus: drukk, hogy negyedikre kislány legyen. Olyan szép nagy család vagytok. Irigyellek ám. Nekem sajna nem lesz kettőnél több babám. :( De hát azért örülök ennek a kettőnek is.

Nyanya: örülök, hogy jól sikerült az ünneplés. :) Már csak egy + teszt hiányzik hogy még szebb legyen!

Nikole: pihizz amennyit csak tudsz. Én is rendszerint alszok du Kendével. :)

Pingi: nem vagy fáradt, hogy ilyen sokáig melózól?

Bikfy: én még nem üdvözöltelek. Mielőbbi babásodást neked! Bár látom még egy hónap a startig. Szerintem normális dolog irigykedni. ;)
Mit jelent, hogy nem jó a rákszűrésed eredménye? Én tuti nem hinném el amit bediktáltak. Megcsináltatnám újra. Max egy rákszűrés erejéig menj el egy másik dokihoz.

Teri: hű megnéztem a görbéd. Hát nem semmi cikk-cakkok vannak benne. Én nem is tudom hová tettem volna a pét, de látom a ferti is csak kb-re tette (azért szaggatott a vonal)

Irdab: én volt hogy úgy mértem meg a hőm, hogy előtte mentem a fiamért, elmentem pisilni, visszadőltem 10 percre és megmértem. Szerintem az hülyeség, hogy nem mozogj előtte.

Vernike: boldog szülinapot. És sírj nyugodtan. Ezek a pasik már csak ilyenek. Én van, hogy puszit alig kapok (13 év után), úgyhogy te örülj a bonbonnak ;)
Nekem mensi napja előtt egy nappal egy tizedet esett le és amelyik nap megjött akkor 2-3 tizedet.

Teák: én cickát nem ittam, hanem palástot, de attól olyan erős mensim lett, hogy csak na. A falat kapartam plusz ömlött a vérem is, de nagyon.

Ácica: üdv a csapatban! Mihamarabb + tesztet neked! Mesélj magatokról kicsit. Hány évesek vagytok, merre dolgoztok, főleg ilyen későn és ráadásul vasárnap?

Kutyafüle: mi volt a dokinál?

Szilvi: üdv itt. Hű ti is jó rég próbálkoztok. Pont akkor kezdtétek mint mi. De nekem cirka 15. hó után lett egy + teszt. Dokinál jártatok már? Ha gondolod mesélj róla.

Nyanya, Luli, Vernike! Azt hiszem most ti vagytok a legesélyesebbek a heti tesztelésre. Millió drukk nektek! (Remélem nem hagytam ki senkit)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok Lányok!

A régiek (talán) még emlékeznek rám,régebben én is írogattam ide,csak mostanság nem nagyon volt időm.Üdv mindenkinek,nagyon jó helyre kerültetek,nagyon szupik a csajok!!Magamról annyit,hogy 34 éves múltam augusztusban,van egy 3 éves cseresznye jelű kiscsoportos ovis kislányom és május óta vagyunk az "ügyön" rajta,eddig semmi sikerrel.Múlt héten pénteken voltam vérvételen,hormonokat néztek,aztán majd 2 hét múlva ,vagyis már nincs is annyi hátra,a ciklus 21,napján újra kell mennem csapolásra(Tényleg Nitácska,neked minden rendben volt a vérvétel eredményével?)
Végülis azért nézzük a hormonokat,mert a mensi előtt 4-5 nappal mindig elkezdek barnázni.Ez betudható annak is,hogy lánykámat áprilisban még szoptattam és nem állt helyre teljesen minden,de erre simán lehet gyógyszert szedni.Én is iszom a cickafark teát és még szedem mellé a barátcserje kapszulát és gyönyörűen helyre tette a ciklusaim hosszát,ami az utóbbi 3-4 hónapban,volt,hogy 23,de volt,hogy 26 napra jött.Most 3 hónapja már 28 napra érkezik.Sajnos.Mármint,hogy mindig megjön.
Az elkövetkező 2 hónapban sajna valszeg nem sok lehetőségem lesz megbébisedni,mert a párom minden hétvégén főiskolán lesz Zalaegerszegen,amúgy meg Győrben lakunk és hát miért is ne?az én peteérésem pont hétvégén lesz esedékes :evil:
Max.majd a topik nevét változtatjuk meg,bár remélem,hogy addigra egyedül maradok és mindenki más már babás lesz innen! :lol:
Most majd megpróbálok gyakrabban benézni és mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!
jucc 74
 
 


jucc rég voltál..remélem már sűrűbben fogsz jönni..a vérvételből kiderűlt mért halt meg januárba a babám..3 fertőzésem volt... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Most találtam rá erre a topikra, látom nagyon jó társaság gyűlt itt össze, nem bánnátok, ha csatlakoznék :oops: ?
ranita1979
 
 


Sziasztok!
Ranita én üdvözöllek elsőként,nagyon jó kis csapatba jöttél,majd írj pár sort magadról,hogy jobban megismerjünk!!
Haj lányok úúúúúúúúgí izgulok már mint a csuda.Ma egy picit szúrkált a hasam,olyan menzi félén,de nem adom fel addig,míg meg nem jön!!!
A hőmet próbálom majd mérni még,hátha előre jelzi majd a menzim.....de inkább nem szeretném....úgy érzem ám néha mintha lenne babó,de nem merem beleélni magam..
Jucc,de jó,hogy újra itt vagy!!Kitartás,lehet a pé -en kívül jön majd össze a babó...
Hát nyanya én már rég teszteltem volna a helyedbe (meg fogok is)...én nem bírom addig ki...
Na megyek...
Ja átjárhatósági vizsgálatra volt az unokanővérem is hivatalos,de már nem kellett mennie,mert ott volt a babó... :)

Vernike

Kép
vernike25
 
 


ranita üdv köztünk..
de jó egyre többen vagyunk!!!!!!!!!!!!!!
ha jol sejtem mi névrokonok vagyunk...? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Üdv minden újnak! írjatok tényleg egy picit magatokról :)
hajrá minden tesztelőnek!!!!!
nekem elvileg egy hét múlva fog megjönni, és szerintem tényleg, de nem aggódom, valahogy az októberben bízom :)

ja, és egy kérdés: nekem 24 napos a ciklusom, és nagyjából pontos is, szerintem minden oké. na de, lehet, hogy jobb lenne, ha 28 napra beállítanám ilyen általatok javasolt teákkal? vagy ne törődjek vele?
végül is az biztos előnye a rövid ciklusnak, hogy nem kell annyit várni, hogy kiderüljön, mi van :P
mimilee
 
 


mimilee szerintem hagyd..az a lényeg hogy rendszeres legyen és legyen pé-d is...de lehet tévedek akkor majd a lányok kijavítanak.. :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hú, az elöbb nem tudtam belépni, állandóan kidobott :twisted:
Vernike, Luli, Nyanya mennek ám a drukkok ezerrel, nagyon izgulok értetek csajok. Írjatok ám, hogy mi van :?:
Luli ne add fel a reményt, hátha van ott babó :lol: Ismerek olyat is, aki már elmúlt 3 hónapos mire észrevette, hogy terhes, mert rendesen mensizett.
És tényleg nem szeretném már jövő hónapban hőmérőzni magam :lol:
Üdvözlöm az újakat, Ranita, Szilvia.
Meg bersze Jucc téged is üdvözöllek, habár már régebben is itt voltál mint én :oops:
Mindenkinek mihamarabbi babásodást kívánok. Örülök hogy egyre többen vagyunk a Dunántúlról is :P
Jucc én szerdán megyek orvoshoz a mensi elötti barnázgatásommal. Remélem az én orvosom is tudja majd, hogy van rá gyógyszer :lol:
Te hogyan ittad a teát, egész hónapban, vagy csak peteérésig? Ja és mire jó az a barátcserje kapszula?

Luli nagyon jó, hogy van ez a tábla, azért segít képben lenni :lol: :lol: :lol:

Csjszik, aki érzi, hogy van peteérése annak milyen érzés? Most nagyon figyelem magamat, hátha rájövök, hogy az nem csak egy hasmars :roll: Idáig még nem figyeltem fel rá, valószínű nem is érzem, vagy mégis :?: :idea: :shock:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


szerdán nekem is drukkoljatok hogy legyen pé-m.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nagyon drukkolok Nitácska, remélem éppen jó helyen lesz mindenki, és nagyon érni fog a petéd :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


köszike!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

nitacska mi is névrokonok vagyunk, csak ez az itt használt nevemből itt nem derül ki. :wink: :wink:

Egyébként tegnap írtam egy csomót mert már régen jelentkeztem...és elszállta a net...és elszállt minden amit írtam.
Nagyon dühös voltam. De pótolni fogom...
pingi
Veresegyház
 
 


Na akkor másnál is szarakodik (már bocsánat) :twisted: a net, lehet, hogy mégsem én voltam az ügyetlen.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Helló-halló Kislányok!

Üdv mindenkinek, megjöttem a melóból. Ma egész korrekt napom volt. Jó lenne, ha az egész hét ilyen maradna.

Ácica, Szilvia80 és Ranita, szeretettel üdvözöllek benneteket, örülök, hogy jöttetek. (Most olyan jó, úgy csinálok, mint a nagyok, pedig csak én is kb. 2 napja vagyok itt. :D ) Mondjuk, én már a topik megszületése óta itt vagyok veletek, de csak most szántam rá magam az írogatásra.

Nitácska!
Én nagyon szurkolok neked a szerdai peteéréshez, de tudod mit írtam, a cicka az tuti jó módszer. Addig csak igyad, méghozzá 2-3 begrével naponta!

Lányok!
Én leírom, mit tudok a teákról. A cickafark a peteérést segíti elő, és a 14. napig szabad csak inni. Ha jól tudom, az ösztrogén szint stabilizálásában segít. Ezután, a ciklus második felében mehet a palástfű, ez meg a beágyazódásban segít és a progeszteron szintet rendezi. Szóval nem jó ám, ha össze vissza isszuk a teákat! Erre mindenki figyeljen, mondjuk én hiszek is bennük, talán ezért segítenek. Gondolom, ártani nem ártanak. Jaés még valami, mindet ízesítés nélkül célszerű fogyasztani, mert másképpen rosszabb a felszívódásuk.

Na ezt most elküldöm, aztán majd írok még.
bikfy
 
 


Megyek vasalok, egy kicsit, mert tegnap egész nap mostam :(
Mától meg megfogadtam semmi esti kajálás :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Luli!

Tündér vagy tábla ügyileg, de én még nem érzem magam odavalónak. Novembertől, ha eljön az én időm is, szívesen lennék táblázat lakó, de addig azért várjunk! Addig csak így mellékesen boldogítalak benneteket. Bááár... Nekem már 1 hete meg kellett volna jöjjön a menszim és még se híre, se hamva. A mellbimbóm, meg úgy fáj, mint még soha. Na de a gond az, hogy nem igazán lehetek terhes, mert védekeztünk és ugye biosz órán mesélték, hogy hogyan lehet a gyerek. Ha a férfi és a nő ivarsejtjei találkoznak... Ajjaj!!! Most jut eszembe, hittanra is jártam, azok meg azt mondták, elég a szentlélek is, ugye ezt már Szűz Mária esete óta tudjuk. :D :D :D

Na mindegy komolyra fordítva a szót, nálunk még tuti nem jön a gyerek. (De ha mégis, akkor igen-igen rápacsált, mert most éppen sörözök.) :P
bikfy
 
 


irdab!

Ha még nem unod a vasalást, ugorj át kérlek hozzánk is, mert ruha az van itt is bőven.
bikfy
 
 


Na,megjöttünk a Metró-ból!Köszi,hogy nem felejtettetek el! :)

Nitácska:
Megkérdezhetem,hogy milyen fertőzésed volt?És ne izgulj,biztosan lesz pé-d!

Vernike!
És mit érzel?Nagyon drukkolok neked is!És én is boldog szülinapot kívánok neked.És képzeld én az augusztus elején tartott szülinapomra kapott vacsorára azóta is megyek :D Ez lett volna párom ajándéka,hogy meghív vacsira!De én így is imádom!!!

Mimilee!
Szerintem,ne zargasd a ciklusod hosszát,ha ez így beállt,akkor így a jó.Ez nem kóros,úgyhogy csak nyugi!(Egyébként ex-szülésznő vagyok,ha nagyon osztanám az eszet,akkor nyugodtan állítsatok le :) )

Irdab!
Én a ciklus első felében a cickafarkat ittam,aztán pé után a palástfüvet.A barátcserjéről bemásolom,amit találtam:

Kifejezetten nöi bajokra van, kapszula vagy tabletta formájában lehet kapni. Ez rendbe teszi a hormonháztartást, főleg a ciklus második felében segíti a sárgatest müködését (a kilöködött petesejt helyén képzödik a sárgatest, aminek az elegendö müködése vagy mennyisége segít megtartani a babát, ha megfogant, vagyis segíti a beágyazódást). Van még egy jótékony hatása: leviszi a magas prolaktin szintet, amely szintén felelös lehet a tüszörepedés elmaradásáért. Alapvetően a hipotalamuszra és a hipofízis tevékenységére hat. Ennek eredményeképpen képes normalizálni más hormonok működését, például csökkenti a prolaktin termelést és az ösztrogén-progeszteron arányt. A barátcserje kivonat hasznos lehet menstruáció elmaradása esetén is, aminek az egyik leggyakoribb oka a prolaktin túltermelése. DE ne várjon azonnali eredményt, a barátcserjének legalább három hónapra van szüksége, hogy csökkenteni tudja a prolaktin szintet.

Kapszula: serkenti a női szervezetet a több progeszteron termelésére. Első alkalommal ajánlatos a készítményt huzamosabb ideig, 1 - 2 hónapig folyamatosan szedni, később 10 -15 napos kúrák is elegendőek a kedvező hatáshoz.
www.fogamzas.mindenkilapja.hu oldalon még több mindent is találhatsz!

Én is megérzem a pé-t,mindig csak az egyik oldalon érzem,ahol a pete megérett.Szúrkál,bökdös,de nem annyira,hogy iszonyúan fájjon és valóban a más lesz a hüvelyváladék állaga.És nálam múlt hónapban teljes másfél napig tartott és persze párom akkor sem volt itthon :evil: Pedig próbáltam kitartani,délután még éreztem,aztán este mire hazaért már minden elmúlt :) Na,ez van!
jucc 74
 
 


pingi micsoda titok derűlt most ki...örülök nagyon hogy névrokonok vagyunk!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
bikfy majd megkérdem a dokit hogy ihatom e..nem akarok semmit se a tudta nélkül tenni... :roll:
jucc volt citomegalovírusom,herpes virusom és rubeolám is volt... :cry:
hozzám is leht jönni vasalni..ép azzal vaciclálok hogy vasalnom kéne..de annyira nincs kedvem... :? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Akkor rólam röviden és tömören. Ha sikerül :D . 28 éves vagyok, van egy kislányom, nyáron múlt 2, Hannának hívják. Szintén a Dunántúlon lakok :D :D .Sajna PCO-m van :evil: , áprilisban volt laparom + petefészekdrillingem. 3 hónapig szedtem a clostit, baba nem lett belőle, most 2 hónap szünet volt. Nagyon rágörcsöltem a dologra, szükségem volt egy kis szünetre, majd holnap kell visszamennem a dokimhoz. Már előre félek.
Igazból tavaly szeptembertől próbálkozunk, én azért a drilling előtt is azt éreztem, hogy van pé, de baba még sem lett, úgyhogy nem tudom mi van. A Hanna előtt is volt drillingem, ő utána a 6. hónapban jött össze.
Kb 3 hete szedem én is a barátcserjét és szedek még 1*500 metet. Igaz, hogy IR-em nincs, de megpróbáljuk ezt is, veszteni valóm nincs.
Nnnna, ez nem lett rövid :roll: .
Megpróbálok visszaolvasni és képbe kerülni.
ranita1979
 
 


Hol vagytok? Mindenki dolgozgat valamit? Ne hagyjatok unatkozni!
bikfy
 
 


én vaygok..nincs kedvem vasalni..most irogatom össze mit kell vásárolni holnap..mert pang a hűtő az ürességtől.. :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Nitacska!

Nekem nincs kedvem vasalni, elég fáradt vagyok. Majd holnap...

Inkább adj nekem valami jó ötletet, mit főzzünk holnap! Már azt sem tudom, mit ennék. Egyszerű legyen, de gyors és finom is. Tud valaki ilyen kaját?
bikfy
 
 


én most épp lencsefőzeléket eszek..imáááááááááááádom..!!!!
gyors kaja?hm..ha van otthon csirkemelld akkor..a köv receptem van...
szeleteld fel a hust majd kloffold ki sózd,borsozd és ted a szeleteket tepsibe,,majd tejfölt ízesíts sóval kevés borsal ha akarsz tehetsz bele fokhagymát is és ezt az öntetet vastagon öncsd a husra..kb 25-30 perc és kész van...jaj sajtot is reszelhetsz a tetejére..krumpli de rizzsel is körítheted.. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska!
Anita vagyok :D . Drukkolok a szerdához :D .

Irdab!
Már én is megfogadtam párszor, hogy nem eszek este, pl. most is. De olyan éhes vagyok most, hogy szerinte megint eddig tartott a fogadalmam :lol: .
Nekem is van mensi előtti barnázásom, nagyon zavaró. De a hormonjaim rendben, erre szedem most a barátcserjét, talán használ. Ittam én cickát, meg palástfüvet is, nekem semmit nem ért.
Régen nem éreztem meg a pé, bezzeg most. Egyszer egyik, másszor másik oldal. De nekem nagyon tud fájni, most is, ebben a hónapban kb fél napig ki sem tudtam egyenesedni, annyira fájt. Nem csak bökdös, szurkál, hanem fáj.Szerintetek ez normális?

Vernike!
Boldog szülinapot, így (még) ismeretlenül is. Drukkolok, hogy bejöjjön az a megérzés :P .

Mimilee!
Igaza van a lányoknak, ha van pé, akkor ez így jó, ahogy van.
ranita1979
 
 


Itt vagyok én is!(még...)

Nitácska,háááát,te aztán nem apróztad el ezeket a vírusokat!Akkor most már NEM LEHET semmi gond!És punktum! :)

Bikfy!
Nálunk ma tojásosnokedli volt a kaja!Most más ötletem nincsen.
jucc 74
 
 


Nyanya!
Drukkolok a holnap reggeli teszthez, remélem csakis jó hírekkel jössz :) .

Edi!
Nekem ugyan altatásban volt az átjárhatósági, de soktól hallottam, hogy előtte 1-2 órával be kell kapni egypár fájdalomcsillapítót és akkor elviselhetőbb lesz.

Nnnna, most ennyire tellett, mennem kell vacsoráztatni. Remélem így előszörre ennyi írással nem mentem az agyatokra. Szóljatok ám majd nyugodtan :roll: .
ranita1979
 
 


ranita tudtam..ezért mondtam hogy veled is névrokonok vagyunk... :lol:
jucc hát nem aproztam el annyi biztos..de legalább már védett vagyok ellenük..legalábbis ezt mondták!. :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hú, köszi a recepteket ez a csirkrmelles nagyon tetszik. A nokedli is nagyon jó lenne, de ha azt ma megcsinálom, az már holnapra nem olyan jó. Viszont a csirkrmell még melegítve sem lehet nagyon rossz. De 2 nap múlva tuti nokedlink lesz.

Jaj lányok, én mindig tudnék enni... :oops:
bikfy
 
 


bikfy én is tudnék de sajna nem szabad...igaz nemrég bevágtam egy tányér lencsefőzeléket..magába...
ha megcsinálod a csirkemelleset majd írd meg hogy ízlett.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jajjjjjjjjjj csajok felforrt az agyvízem. :oops: A vasalóm bedöglött a vasaló deszkám meg eltörött. Hát a fene vigye el rászánom magam a vasalásra, mert ugye nem a kedvenc elfoglaltásgom, erre meg így járok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Holnap mehetek és vásárolhatok vasalót és vasaló deszkát is. Nekem a férjem ingbe jár dolgozni így muszáj vasalnom :twisted: :twisted: :twisted:

Jucc köszönöm a részletes tájékoztatást, és tök jó, h ex-szülésznő vagy :lol: Ilyen kapszulát gyógynövény boltban gondolom kapok?
Én nem nagyon vettem észre idáig, h. érne a petém. Szóval nem éreztem :shock: Vagyis ennyire nem figyeltem magam idáig.
Na ez a 3. hónap, hogy próbálkozunk, azóta az első kettő hónapban voltak barnázgatásaim, és mensi elött is barnázgatok. Hozzá teszem elötte sohasem barnázgattam még egész életemben, pont azóta amióta próbálkozzunk :evil: :evil: :evil: :evil: Ráadásul múlt hónapban elkezdtem nézni magam a kis mikrószkópommal a szerint nem is volt peteérésem, mivel nem volt egy nap sem páfrányos. (Hozzáteszem, elötte még sohasem néztem a mikroszkópot, most vettem) Most a mensim napjtól elkezdtem inni a cickafark teát.Most elkezdtem mérni a hőmet, de ahoz meg tök béna vagyok, lehet, hogy nem ártana egy digitális hőmérőt vennem :shock:
Szerdán megyek dokihoz e miatt. Elég ideges vagyok, hogy mi a bajom :? :shock:
Egyszer már voltam babás, és akkor egyből teherbe estem.
Ja és a legjobban az aggaszt, hogy amióta figyelem magam, úgy veszem észre nincs semmi nyákom, szóval azért gondolom, hogy nincs peteérésem. Nem tudom, eléggé kész vagyok már. És ha jobban belegondolok tán régebben volt :roll: Aztán lehet, hogy az orvosomat fogom csak kikészíteni de nagyon szerdán :shock:

Ja és képzeljétek, jött a férjem miután megvacsizott, és kaptam rántotthusis puszit. Imádom a rántott húst, de megálltam, nem ettem, úgyhogy büszke vagyok magamra nagyon :lol:
Remélem hosszú távon is tudom tartani :roll:
Persze a férjemet is imádom :lol: :lol: :lol: :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?