Új privát üzeneted érkezett!

Bikfy,üdvözöllek,remélem jól fogod magad köztünk érezni.
Nikole,alig várom az uh képet.Még ikrekről sosem láttam.Jajj olyan izgalmas,ami Veled történik. Nagyon vékony vagy Te lány!Ezek szerint nem az V. körzetbe tartozol.Ott a védőnőnek minden haja az égnek meredne attól,amit leírtál Marci és a kutya kapcsolatáról,pedig fantasztikus,én is erre vágyom.És szerintem meg is adatik,mert a goldiknál emberszeretőbb kutya kevés van(bocsi,csak elfogultság)
Vernike.Nekem is cicifeszüléssel kezdődött. Két vagy három nappal a mensi előtt kezdődtek a mensis tünetek:cicfeszülés, alhasi görcsölgetés.Én nem is akartam tesztet csinálni,mert biztos voltam benne,hogy csak késik.Ti beszéltetek rá!!!! Szóval tessék csak báran bizakodni,az nem árt!!!!Sőt! Sokan úgy állnak hozzá,ha nem reményednek,nem is csalódhatnak.De ez butaság,mert a csalódás akkor is elér,ha a csalódásra számítasz,de akkor esélyt se adsz a jónak.Jajj,most lehet, hogy bonyolult voltam. :shock:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Húúú, de jó sokat írtatok, és ez tök jó! MIre végigolvastam...

Luli, Lys, Vernike!Nagyon szomorú dolgok történtek veletek! Mindenkinek szívből kívánom h karira ott legyenek azok a tesztek!!!

Nyanya! Boldog házassági évfordulót!

Virág! Kendének boldog névnapot!

Bikfy! Üdv közöttünk!

Verike! Cicifeszülés simán lehet a baba jele! Nekem is fáj a cicim, meg ma reggel olyan hányinger jött rám, h rohantam a wc-re, de csak öklendeztem. Tuti vmi vírus, m nem érzem h baba lenne a dologban. :cry: :cry: :cry:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Aki ért hozzá, mit mondana erre? Én ehhez nem értek. Béna vagyok, na...

http://www.fertilityfriend.com/ttc/char ... 1222515866

Teri

KépKépKép
pruci
 
 

 
 

Kislányok!

Köszönöm az üdvözlő szavakat, jól esik, hogy végre én is tartozom valahova. Eddig azért nem írogattam, mert amíg nem kezdjük el a projektet, kicsit furcsán érzem itt magam, de már tudom, mi lesz az én feladatom. Megpróbálom bátorítani azokat, akiknek még nem jött össze és együtt örülök azokkal akiknek már sikerült. Cserébe majd ti is szoítotok, amikor mi próbálkozunk, mert én sajna elég parázós vagyok.


Kutyafüle! Csak nem goldi rajongó vagy te is? Nekem is ilyen kutyim van, meglepődnél, mi a neve: bikfi. Szóval én a kutyám neve mögé bújva sunyiskodom itt a babaneten. :lol:

Pruci! Neked is köszönöm a kedves fogadtatást, már szép napom van ma.

Ja, még valami. Most látom csak, majdnem laptetőm lett. Na ez lett volna a stílusos megérkezés. Nem? :wink: -Na de nem akartam pofátlan lenni. :lol: :lol:
bikfy
 
 


Bikfy! üdvözöllek én is!
Luli! kérlek írdd át a táblázatot. ugyanis nem x nap múlva megyünk katonavizsgáltra...ma voltam dokinál és apinak még 9 doboz clostit írt,hogy 3 hónap meglegyen amíg szedi. eddig 19 dobozzal szedett be, ami 190 szem. jó nem? szóval eddig csak 60 nap=azaz két hónapig szedte, de a doki azt mondta akkor hat, ha 3 hónapig szedi. na jól belegabalyodtam :? úgyhogy katonaszámlálás lefújva.
ráadásul mennem kell átjárhatósági vizsgálatra, átfúvásra. asszem :roll: volt már valaki ilyenen? fájdalmas? kicsit f.sok tőle :oops:

Kép
kissedi
 
 


Bikfi!Igen,ez a legtündéribb fajta,amivel eddig találkoztam.Általában én is az ő neve mögé szoktam bújni(Stella),de az már itt foglalt volt.:(
Jó helyre jöttél!!Én is rendkívül parázós vagyok. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Bikfi üdv köztünk :D Előre is drukk nektek novemberre :lol:
Kutyafülét is meg téged is irigyellek egy kicsit a kutyáitok miatt. :oops: Nekem sajnos nincs kutyám, de ha lenne tuti goldi lenne :roll: Mi panelban lakunk és ide nem szeretnénk kutyust, de férjemmel megdumáltuk, hogy ha lesz családi házunk rögtön veszünk kutyát. Egy kis goldit...

Euonymus mi az Il terzo cerchio nevezetű helyen voltunk. Ez azt jelenti, hogy a pokol harmadik bugyra (ahol a torkosok vannak).
a Toscanaban még nem voltam. Ez hol van?

Kissedi nem tudok semmit sem erről a vizsgálatról, de szorítok neked. Mikorra kaptál időpontot?

Bea te merre vagy? Már régen voltál :roll:

Húúú csajszik, mindjárt itt a kedd és megtudom mi van :roll: A tesztet már megvettem.....

Kép

Kép
nyanya77
 
 


Nyanya,
a Toscana a Belgrád rakparton van, és piszok drága, viszont tényleg nagyon jó hely! A tiéteket meg én nem ismerem, a neve mindenesetre nagyon tetszik! :D
Szorítok keddre, remélem, sikerült pozitív tesztet venned! :D De ha az lesz, áruld ám el, hol vetted! :wink:

Edi,
én nem tudom milyen lehet az átjárhatósági, régebben a "Ma megint megjött" és az inszemes topikban voltak többen, akiknek volt ilyen tapasztalatuk, nem tudom, írnak-e még oda. Most nézem csak, milyen régóta próbálkoztok, mennek a drukkok, hogy ez a hónap a tiétek legyen!

Bikfy,
üdv itt! :) Én is új vagyok a topikban, bár mi már próbálkozunk egy ideje. És majd drukkolunk neked is novembertől!

Teri,
nekem semmi sem jelenik meg a görbés linken, csak egy üres oldal. Feltennéd még egyszer?

Kutyafüle,
nem voltál bonyolult, nagyon jól írtad a reménykedésre bíztatást! :) Én is próbálok így hozzáállni. :)

Mi lassan gyógyulgatunk.
Képzeljétek, mi is szaporodtunk, és emiatt annyira boldog vagyok: vettünk ma három fát (három különböző nyír faj)! :D Hétfőn szállítják, alig várom, hogy elültessük őket, és végre ne csak udvarunk, hanem valódi kertünk legyen (füvesíteni is most fogunk).

Jó éjt mindenkinek, és további szép hétvégét!

E.
euonymus
 
 


Sziasztok,tegnapra eltűntem egy kicsit,sok volt a program,este meg osztály talira mentem,annyira jó volt....
Bikfy,örülök,hogy csatlakoztál,nagyon fogunk drukkolni neked novembertől,ne csükkedj,hamar eltellik az az 1 hónap már.....
Kutyafüle:én is pont ezt érzem és már teljesen letettem az ehavi babáról,mert tiszta menzi tüneteim vannak,kivéve a pisilést,ami tudom,hogy jó jel de még nem merek bizakodni.Tegnap megvettem én is a tesztet,Gabrielt kaptam végül is,de majd csak csüt.körül tesztelek,mert ha most neg.lenne az még lehet a koraiság miatt lenne és azt nem akarom.Biztos eredményt szeretnék akármi is az.
Nyanya te érzel valamit???
euonymus:Irigylem a 3 fádat,nálunk még bontott téglából,homokból,kavicsból áll az udvar...egyenlőre....gyüm.fákat készülünk venni majd a héten a kertbe,hogy majd a manóknak legyen sok gyümölcsünk...
Jaj lányok,annyira félek ettől a teszteléstől,úgy érzem meg fog jönnö...tudom,hogy bízzak,de nem merek...
Majd hét végére kiderül mi a helyzet...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


nyanya!
Jaj mikor lesz már kedd?? És hogy érzed, van babo???

Üdv Bikfy!
encike 2
 
 


Hogy megy az időőőő???Encike te már 11 hetes vagy???????????Én is szeretném már nagyon ezt a babót...
Képzeljétek anyuéknak okt.14-én lesz a 30. ház.évfordulójuk,milyen szép ajándék lenne nekik agy unoka!!(ő lenne az első..)ááháháháhá :oops: :oops:

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Euonymus! Megpróbálom mégegyszer, hátha sikerül, csak most képként. Szóval, azt nem értem, h ha már egyszer lement a hő, akkor miért megy vissza? Vagy ez normális?

Kép

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


sziasztok... :lol:
bikfy én is üdvözöllek köztünk..jó hogy csatlakoztál-... :lol:
drukkolok a novemberi babásodásodhoz.. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Tegnap délután óta én is eltűntem, elmentünk a barátainkhoz halat főzni. Utána meg hajnali kettőig iszogattunk, beszélgettünk. Ma meg olyan fáradt vagyok, hogy alig térek magamhoz. Ráadásul én melegfront érzékeny vagyok, még a fejem is fáj. Megfőztem a finom ebédet, azután meg kipurcantam.

Kérdeznék tőletek valamit, ha nem baj. Normális dolog az, ha én már nem tudok jó szívvel kismamira ránézni?

Félre ne értsetek, mindenki boldogságának örülök, de mégis van bennem egyfajta irigység. Pedig mi még nem is próbálkoztunk, kudarcélményem sincs ami ezzel a dologgal kapcsolatos és mégis...
Éreztetek ti valaha hasonlót? Vagy nagyon hülye vagyok?
Nekem nem az fáj, hogy másnak van, hanem az, hogy nekem még nincs. :oops: Csak remélem, hogy érti valaki amit mondok.
Sajnos eddig úgy hozták a körülményeink, hogy nem tudtunk babát vállalni, valamelyikünknek mindig tanulnia kellett, sokat idegeskedtünk. De talán majd most... Addig meg csak túlélem valahogy.
Nem vagyok egy picit sem elkeseredve, sőt inkább röhögök magamon, csak ezek a szituk amiket időnként produkálok, egyelőre még érthetetlenek számomra is.

Van valaki net közelben? Mit csináltok?

Amúgy a délutánra mindenkinek jó pihit! :roll:
bikfy
 
 


bikfy szerintem érthető amit írsz..és én is szoktam hasonlót érezni..de hiszem és érzem, hogy sikerűlni fog nekünk is a kistesó.. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bikfy! Ez teljesen normális. Én is irigykedem ám mindenkire, de úgy látszik, ez még nem az én időm. De most már mindenkinek sikerülni fog!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


egyszer mindenkinek eljön az ide :roll: :wink: lye...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Akkor jó, már az is bíztató, hogy agyban nincs velem különösebb gond és más is szokott ilyeneket érezni.

Lánykák kell a Gravida mellé még pluszban folsavat szedni? Egyeltalán a folsavat lehet túladagolni?

Ja és még valami: már többször volt nem túl jó rákszűrés eredményem, ezért a babavállalás előtt elmentem megint egy szűrésre. Ééééés a doki elhagyta az eredményeimet. Kb. fél órát keresgélte a papírjaimat, ezután utasította az asszisztens nőt, hogy akkor keressük meg abban a borítékban, ahol a rákosok leletei vannak. Azt hittem lefordulok a székről. Na lényeg a lényeg a papírok nem lettek meg. Ezután felhívták a labort, akik hosszas értetlenkedés után bediktáltak valami eredményt, ami szerintem a tavalyi volt. Erre közölte a doki, hát akkor sajnos kénytelenek vagyunk ezt elfogadni. :twisted:
Most mi a túrómat csináljak? Menjek el újra, hogy bocsi, én nem hiszek nektek és csináljuk meg újra? Vagy hagyjam annyiban? Ha elpatkolok, akkor meg így jártam? Szerintetek?
Maga a doki egyébként nagyon nagy tudású, szívesen szülnék is nála, kedves is mindig velem, nem hiszem, hogy ő hibázott. Na de akkor ki? Szerintem, ha én ilyen felelőtlenül végezném a munkámat, már elküldtek volna.

Na látjátok? Mondtam, hogy tiszta parás vagyok... :D Majd szóljatok ám, ha már untok.
bikfy
 
 


Sziasztok!

Még nem sikerült visszaolvasnom, csak jelentkezek, hogy nem vesztem el és baj sem történt, csak sok a meló és a hétvégén nem voltunk itthon. Ezért nem írtam.

Nikole: Óriási gratula az ikrekhez! Még nem olvastam vissza, így csak remélni tudom, hogy minden rendben van veletek...

Csütörtök-péntek magasságában nem kellene megjönnie, úgyhogy köv hétvégén tesztelek, ha addig piri elkerül. Remélem így tesz, mert nagyon nem kívánatos nálunk!!! :lol:

Üdv az újaknak!

Bea
abeatrix
 
 


bikfy én elevitet és plusz folsavat is szedek...nap 1 szemet... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bikfy, én még nem üdvözöltelek, úgyhogy üdv nálunk. Én is csak egy-két hete csatlakoztam, de itt mindenki nagyon kedves, úgyhogy jó klubot választottál :)

tökéletesen megértem azt, hogy kicsit felemás érzés más terhes lányokra ránézni, hiszen keveredik az öröm és bizony picit az irigykedés is, de hát emberek vagyunk, szerintem ez tök természetes. hazudik, aki ebben a helyzetben nem ugyanezt éli át.
ráadásul én idősebb is vagyok, és a barátnőim 95%-a anyuka, a legtöbben mostanában szülik a másodikat. és egyrészt annyira örülök nekik, de hát nem könnyű...
viszont az jó benne, hogy annyi különbőző nevelési viselkedésmintát látok, hogy egyre inkább tudom, mi az, ahogy majd én is szeretném csinálni, és mik azok a dolgok, amit inkább nem. szóval addig próbálok tanulni ezekből a példákból.

szerintem a gravida mellé nem kell külön folsavat szedni, mert az tartalmazza a kellő mennyiséget. meg folsav egy csomó zöldségben is található, amit valószínűleg úgyis eszel.

mi ebben az első próbálkozós hónapban csak egyetlen egyszer tudtunk a férjemmel együtt lenni, ez annyira borzasztó, tudom... :(
úgyhogy most nem is reménykedem (túl szép lenne). viszont valahogy úgy érzem, talán az október lesz a tuti. mindketten júliusban (ráadásul egy napon!) születtünk, és vicces lenne, ha a babánk is akkorra jönne. szóval én ebben bízom, de végülis akkor sincs semmi, ha nem így alakul... csak 10 év várakozás után jó lenne, ha most, hogy a pasim is akarja, hamar sikerülne...

mindenkinek nagyon szép vasárnap estét! (én meg már megint egyedül vagyok, mert a férjem dolgozik. szörnyű! - na, de nem panaszkodom, ez csak egy átmeneti állapot... remélem...)
mimilee
 
 


mimilee én is egyedűl illetve a kis pöcsössel vagyok..apukája dolgozik... :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Mimilee!

Nagyon köszönöm Neked és Mindenkinek, hogy ilyen kedvesen fogadtatok. Hát van még mit tanulnom tőletek... Ma már olyan ritka kedves emberekkel találkozni.

Hát Mimi most én is egyedül vagyok, nem bánnám, ha a férjem hazajönne már. A te férjed mit dolgozik? És mit jelent, hogy 10 éve várakoztok?

Ha van kedved, írj!-ja és köszi a mamivitaminos infót Neked és Nitacskanak is.

Lesz ma valami jó film a TV-ben? Mindjárt megnézem. Addig is puszi Mindenkinek!
bikfy
 
 


Ha mindenki egyedül van, akkor nyugodtan bandázhatunk is, mert a TV műsor sem lesz valami matyó hímzés... :lol:
bikfy
 
 


én is ugy látom hogy nem lesz semmi jó fil a tv-be..ezért nem szeretem a vasárnapot mert szinte soha nincs semmi jó ilyenkor a tv-be. :? :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bikfy,

Udv koztunk, kivanom, hogy a november mar a ti honapotok legyen.

Irdab,

En napi egyszer ittam a cickafarkfu teat es mindig par nap mulva jott a peteeres. Akkor kezdtem el mindig inni, amikor mar tenyleg 1-2 honap mensi kimaradt.
A peteerest en pontosan erzem, de csak a szuleseim ota, elotte semmit nem ereztem. Ilyenkor semmi mashoz nem hasonlitoan szurkal a hasam, illetve altalaban csak az egyik oldalam. (Nyilvan ott, amelyik petefeszekben erik a pete.)

Kissedi,

Elmondod nekem, hogyan hat a Closty a ferfiaknak? En nem is ertem, hiszen ez a noknek peteeres serkento, en is szedtem anno, tehat progesteron tartalmu, nem?
A Maca Viberol viszont en is hallottam, hogy nagyon jotekony hatasu.
Atjarhatosagim nem volt, de sokakat ismerek, akik vegigcsinaltak. Elso babamnal nekem mar epp kovetkezett volna, de abban a honapban vegul besikerult Emma.
Allitolag egyaltalan nem faj, csak akkor, ha nem atjarhato. Akkor viszont eleg gaz. Az azert ritka, szerintem ne felj tole. Azt hiszem, altatasban is lehet kerni.
Udv
Lys
lys
 
 


lys hogy vagy? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bikfy, a 10 év várakozás azt jelenti, hogy kb. azóta vágyom babára, de ugye ehhez két ember kell. és bár mindig voltak pasijaim, főleg hosszú kapcsolatok, ők éretlennek érezték magukat ehhez (és talán igazuk is volt :) . aztán 4 éve ismerkedtem össze a férjemmel, aki szintén egy későn érő tipus. és most egy pár hete bólintott rá, hogy oké, akkor próbáljuk meg.
ja, és amúgy szinész.
mimilee
 
 


Én ezt nem értem,valamit nagyon rosszul csinálok,a hatalmas meglepi szülinapomra egy egész doboz desszert volt...hát ennyir erről,és akkor megkérdezi miért sírok???? :cry: :cry:

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernike ne sírj..nyugodj meg... :( :roll:
mimilee melyik szinházba van a párod és mi a neve?ha megkérdezhetem... :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


2 napig nem tudtam jönni sajna de most itt vagyok. Hát amire elolvastam amit írtatok. :P
Üdvözöllek Bikfy és kivánom mihamarabb babás legyél. Én is ilyen vagyok mint Te állandóan jár az agyam és mndenen stresszelem magam. Ha minden tükéletes én akkor is tudok találni valamit ami miatt stresszelhetem magam. :oops: Amúgy elég csak a babavédő vitamin, vagy csak a folsav.
Én E vitamint, és Folsavata eszek így a probálkozás alatt, azt mondta a dokim bőven elég.
Lys, iszom a teát, de én még sosem éreztem h. érik a petém. Igaz még nem is szültem. Pedig már nagyon szeretnék. Remélem meglesz az eredménye annak, hogy iszom :P
Edi a barátnőm volt átjárhatóságin és ő egyből terhs lett utánna.
Ma egész nap ment a mosógép meg takarítottam, és még főztem is, hulla vagyok. Tegnap pedig elutaztunk (az ország másik felébe, oda-vissza) úgyhogy a sok vezetés is lefárasztott rendesen. Holnap pedig megint munka.

Ikrekre nagyon kiváncsi lennék, még sosem láttam uh-képet ahol ketten vannak.

Képzeljétek, elkezdtem mérni a hőmet, de annyira béna vagyok :oops:
Mire már agyilag ott tartok, (felébredek annyira) hogy elnyúlok a hőmérőig annyit izgek mozgok, forgolódok, hogy már tök magas a hőm. Úgyhogy nekem ez nem fog menni :? :? :? Nagyon gáz vagyok :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Vernike, a férjedtől kaptad?
ne légy elkeseredve, ez nem jelent semmit, csak azt, hogy a pasik néha meglehetősen tapintatlanok és figyelmetlenek tudnak lenni.
a barátnőm a 30. szülinapjára a szerelmétől egy esernyőt kapott... hm....

ÉS BOLDOG SZÜLINAPOT!

ja, megnéztem, a mai műsor tényleg elég gyenge. de 9-kor kezdődik az Éjfél a jó és rossz kertjében az m2-n, az szerintem azért jó lesz. (john cusack, kevin spacey és jude law, és clint eastwood rendezte)
mimilee
 
 


Vernike, boldog szülinapot.
Vannak férfiak akik az ilyen meglepetésekben nem olyan jók, de etől függetlenül arany emberek. Egyszerűen nincs hozzá érzékük, nem erre vannak kódolva :P És ne sírjál kérlek!

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


nitacska, ne haragudj, de inkább inkognitóban maradnék :wink:

irdab, nekem a billings módszer nagyon bejött. (hőmérőzni én sem szántam rá magam, pláne, hogy tök más időpontban kelek fel hétköznap, mint hétvégén, meg ez tényleg olyan macerásnak tűnik)
viszont ez a billings módszer semmi extra erőfeszítést nem igényel, csak egy picit kell a testünkre figyelni, pontosabban a hüvelynyákra. én eddig ezt eddig tudatosan egyáltalán nem figyeltem, de ebben a hónapban elkezdtem, és remélem, jövő hónapban learatjuk a babérokat :lol:
itt egy link róla: http://www.communio.hu/meh/billings.htm
mimilee
 
 


vernike én is nagyon Boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vernike,

Isten eltessen sokaig! A pasiknak sokszor meg kell tanulniuk, hogy mire vagyik egy no, nem megy nekik automatikusan. Sokaknal mar az is nagy dolog, hogy egyaltalan nem felejtette el. Biztos oromet akart szerezni, csak meg nem tudja, hogy kell.
Most ez nem jott ossze, de ha meg tudjatok rendesen beszelni kesobb, amikor mar te sem keseruen gondolsz ra, jovore mar minden mashogy alakul majd. Addig is, te peldat mutathatsz, hogy az o szulinapjara, vagy karacsonyra olyat kapjon toled, ami tenyleg oromet szerez neki.

Nitacsaka,
:)
Aranyos vagy, jol vagyok, a cicim fajdogal csak. Es nagyon szeretnem mar persze latni, de 2 hetet meg varni fogok.
Addig is persze szedem a vas-folsavat, meg a gegesz irta fel nekem
tavasszal, mert sokat voltam megfazva, fajt a torkom. Azt mondta, a legtobb no alapbol vashianyos, foleg a szokebb tipusok, ettol szaraz a nyalkahartya, es jonnek a bajok.
Udv
Lys
lys
 
 


Köszi mimilee, figyelni fogom a testem :P
elmentettem a kedvencek közé
Te is művész lélek vagy, h. a párod is az?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Mikor én terhes voltam nekem is fájt a cicim, úgyhogy szorítok nektek nagyon csajszik :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Szép jó estét mindenkinek!Képzeljétek nagy átvoltáson mentem át ma. beszíneztem a hajam szőkéről barnára :roll: Hát api nem ragadtatta el magát, de majd megszokja :wink: nem szeretném festegetni mert hullik, meg már unom így vissza akarok térni az eredetihez. :roll: Vernikém BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!Küldök neked egy képet Kép
Lys! a clostyt api spermaszámnövelése miatt szedi. egyébként rá is van írva,hogy nőknél peteérés miatt, férfiaknál spermaszám növelő. az hogy milyen hormon van benne nem is olvastam. (lehet,hogy majd meglepődöm,hogy ha 3 hónap múlva elkéri a rúzsom :lol: :lol: :lol: )
Köszönöm a felvilágosítást az átfúvásról, inkább nem kérek altatást, azt szörnyűbbnek tartom, mint hogy görcsöljek. havonta kibítom akkor csak kibírom akkor is. Meg majd arra gondolok hogy a baba érdekében teszem, és nem is fog fájni. :wink:

Kép
kissedi
 
 


Vernike! Boldog szülinapot!!!
Kép

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!Nagyon aranyosak vagytok,nagyon szépen köszönöm a születésnapi köszöntést mindenkinek...nagyon sokat jelentett....

Vernike

Kép
vernike25
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry:

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Mimilee!

Megmondom őszintén megdöbbentett amit írtál a 10 évről, de csak azért mert épp olyan volt, mintha a saját soraimat olvastam volna vissza. Hát nyugi, az én férjem is csak pár héttel ezelőtt bólintott rá a dologra, mondjuk úgy, hogy enyhébb nyomásom hatására. És akkor még nagyon szolídan írtam le, hogy milyen dilit csaptam itthon. :x
Ő is azt bizonygatta mindig, hogy ő még nem érett meg rá, meg ilyenek. Na de könyörgöm 33-34 évesen? Végül leültünk megbeszélni a dolgainkat, nekem pedig el kell fogadnom, hogy vannak férfiak, akik ilyen típusúak. Mindemellett tudom, hogy nagyon szeret, de ezt vagy elfogadom, vagy elmegyek. Ő azt mondja, akkor érzi majd gyereknek a gyereket, ha már a kezében tartja. Az odáig vezető dolgokkal nem tud mit kezdeni. Én pedig úgy szeretem őt, ahogy van. Hát Mimilee nekünk ilyen jutott, ez van... :lol:

Vernike Drága!

Nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT! Remélem nem gondolod komolyan ezt a bömbizős dolgot! Nekem a barátnőm szokta mindig azt mondani, hogy ne is reméljem, hogy valaha megérthetjük a férfiakat. Nem és nem. Képtelenség. Anyukám meg azt szokta mondani, hogy fel lehet rúgni a bilit, más sem lesz jobb. Az egyiknek ez a hibája, a másiknak az. Tudod, mint amit Mimilee-nek írtam, NEKÜNK EZ JUTOTT!!! :D De ha más dologban meg rendes, akkor ki nem szarja le, hogy csak egy esernyőt vagy bombont vesz, :D és nem fizet be rögtön egy Hawaii útra. Szóval tessék nevetni.
Végülis elég nagy meglepetés volt, nem??? Na látod, igaza lett. :lol: :lol:
bikfy
 
 


Vernike: ne szomorkodj! A férfiak többsége(hozzáteszem, a legjobszívűek) vallják, hogy nem az ajándék értéke számít, hanem a tény, hogy gondolt rád, és meglep valamivel. :wink:
Nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!! :)

Jó éjt mindenkinek!

Bea
abeatrix
 
 


Vernike! Ne sírj ezen! én megkaptam a névnapi ajándékomat előre: 149 ft-ért egy pici habverőt. Azért remélem kapok majd mást is, de ahogy ismerem a férjemet...
Azért úgyis kisajtolok belőle még valamit. :lol: :lol: :lol:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


lys hamar elmegy a két hét hid el.drukkolok nagyon... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


irdab és lys!

Hát a cickafarkat én is ittam. Csakhát én olyan vagyok, hogy ha csinálok valamit azt nagyon profin akarom. Mindenki írogatta, hogy kb. napi 1-2 bögrével kell belőle inni. Na majd én!!!-gondoltam És megittam napi 2 litert belőle :lol: :lol: -a marhája
Hát lett is olyan peteérésem, hogy majdnem elpatkoltam. Ferihegy 2-n - hol máshol? ott ugye elég sok ember volt- nekihasaltam a földnek, 'oszt majdnem úgy is maradtam. Apám, anyám állt fölöttem és erősen hányták rám a kereszteket. Majdnem otthagytam a fogam, olyan görcseim lettek, és olyan brutál peteérésem. Szóval nosza rajta, lehet a cickával bátran próbálkozni, mert tényleg hat.


vernike!

Szerettem volna én is neked ilyen csilli-villi virágcsokrot küldeni, de valamiért ez még nem megy nekem. De azért gondolok ám rád és remélem azóta a kedved is jobb. :lol:
bikfy
 
 


Edi! Biztos írtad, de mikor lesz ez az átfújás? Nekem nem volt, csak az egyik szobatársamnak, ő azt mesélte, h fáj, de kibírható. Nála bent lehetett anyukája és inkább őérte aggódott.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Én mára elköszönök, mindenkinek jó éjt és szép álmokat!
bikfy
 
 


Bikfy! Óvatosan azokkal a teákkal meg mindenféle segítséggel! Nehogy kidőlj mielőtt elkezdődne a project!!! Valahol találtam egy topikot h mik segíthetnek még. Mindjárt meg is keresem. Itt a fogamzás alatt a peteérést serkentő módszerek, és a Peteérést, beágyazódást segitő gyógynövények címszóknál nézd meg, hátha van valami lightesebb verzió számodra!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?