Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sarmon: Köszi. Hát a szülésznőm is azt mondta higy valüszínüleg antibiotikum lesz belőle, de én nem nagyon szeretnék olyat szedni. Félek hogy árt a babának.
Nem semmi a kezed :( Nekem is volt ilyen, remélem hamar meggyógyul

Hettuli: Lehet hogy akkor lassan gratulálhatunk? :) Mikor szeretnéd bztosra tudni?
Csetényiről sok rosszat nem hallottam. Hangulat ember ugyan de állítólag jó doki.
Annyira nem ismerem.

Anyany: Sajnálom. Ahoz a dokihoz nem menj!!! Mi az hogy el kell apasztani? Anyatejed van és kaphatja a bab annál jobb nincs miért akarja elapasztattni??? Ez gusztustalan!
Az ilyen szomszédokat is fel kellene akasztani. Énnem értem az embereket! Meg vannak hibbanva???

Bende: Azért próbálj meg valamikor pihenni... Szóval Nikike bulizott az éjjel, és Barnikámat meg sem hívta... Ejjj :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Anyany meg lettél fenyegetve??? :D :D :D Jó lesz ha nem irogatsz több ilyet, vagy nem te vagy a Zsófis képeken hanem dublőrt alkalmazol? :D :D :D
Remélem a gyulladás lejjebb ment és nem lesz gond.

Bende váltott műszakban nyomjátok? :D :D :D Szólj a kiscsajnak, hogy nem éri meg a strapát álljon át inkább nappalra :D

Sarmon a kezed:ááááááááááááá Ránézek és fáj.

Csetényi: Engem egyszer UH-zott nagyon normális volt, amikor bementem azt hittem valami műtősfiúka ül ott a gépnél, a papíron láttam hogy ő volt a Csetényi :D

KépKép
winchi
 
 


szerintem idő kérdése és már nem kell majd dublőr! icipicit megindult lefelé a súlyom. azt csinálom, hogy ha édességet kívánok, akkoreszek valami zöldságet vagy gyümölcsöt. meg is ettem az első két nap egy kiló répát... :lol: :lol: :lol:

bende! szoktatok még a tó körül sétálni? mikor?
Vendég
 

 
 

ancsi! írtad, hogy szoktál a teszveszen vásárolni ezt-azt. általában megbízható? pár dolgot én is kinéztem, de nem mertem megvenni.
Vendég
 


Anvany: Bendének igaza van, és többet ilyet ne is merj írni, hogy csak Zsófi szép, mert irrrgummm-burgummm lesz. A tesz-vesz nekem bejött, először én is paráztam kicsit, de nem volt gond. A mellszívómat ott vettem fél áron, meg most egy bundazsákot a leányzónak potom 1050 Ft-ért. Szerintem próbáld ki.

Sarmon: ááááááááááá, nagyon durva!

Bende: sajni az éjszakás műszakot, mondd Nikinek. hogy nem jár neki pótlék :) Köszi a bókot, de még jó,hogy nem látszom deréktól lefelé. :)

Csetényi: a kórházba a szobatársam nála szült. Csak jót mondott. Mikor bejött hozzá tőlem is megkérdezte, hogy vagyok? Pedig nem is ő volt a dokim. Nekem csak ennyi a tapasztalatom vele kapcsolatban.

Viszont volt egy fiatal jóképű doki. Lengyel Dániel, vagy valami hasonló nevű. Nem volt semmi...kicsit zavarban is voltam mindíg, mikor jöttek vizitelni.. :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok Lányok!Csak gyors bekukk mert megyünk Anyósékhoz látogatni.Sajna nem volt idöm visszaolvasni de igérem pótolni fogom!Ancsi:Arra a dokira bizony én is emlékszem :D :D :D :D Hogyhogy spirálod lesz?Akkor Jázminnak nem lesz mostanába tesó?Lányok segítsetek nekem kb 2 hete a Hanna nem alszik éjjel most este 11-töl voltunk fent reggel 5-ig mire elaludt aztán fogni kell meg cumiztatni mert sirdogál huzza fel a kis lábát meg csapkod a kezével ez pocakfájás lehet mert napközbe ilyen nincs akkor persze alszik altatni se kell infacol cseppet eszünk kaja elött.Ha meg felébresztem napközbe akkor is visszaalszik én már olyan fáradt vagyok van valami ötlet?
Vendég
 


Sziasztok!!!
Nagyon köszi az infókat, kezdek megnyugodni. Még kivárok kicsit és veszek tesztet és elmegyek dokihoz is. Asszem hozzá, mert a Siófoki dokim már nyugdíjas és különben is változatosságra vágyom, a Szf-i szülészet meg olyan szép!!! Férjem ma azt mondta, vesz tesztet és ő pisil rá :lol: Kérdezte, hogy kimutatja-e így, ha kismama vagyok. :lol: :lol: :lol:

Sarmon: gyönyörű a kezed, nekem is csináltak ilyet, kell egy hónap, hogy elmúljon. Addig is a kék/zöld/sárga/barna különböző árnyalatai fognak rajtad tündökölni...

meg azokon is akik azon siránkoznak, hogy Milka Tehénhez hasonlatosak!!! Szerintem lesz...ni mindenkit. Ha nem híztok az már eredmény.

Anyany: te meg úgy látom a ritkább fejés áldozata vagy. Erre odafigyelni ám! Meg arra, hogy nem mindig a következő nap jön meg a fejés eredménye. Most sokat fejtél, lehet a hideg borogatás segített, de két napra rá meg ismét teljes erővel beindulhat a tejtermelés. Mi újság a Dévényes dologgal???

Mennem kell, mert vendégek jönnek és sütnöm kell!
hettuli
 
 


Lara!
Ötlet van: ki kell bírnod ezt a pár napot!!! Próbáld meg a karodra fektetni hason és a hátát simogatni. Talán használ. Néha nekem is bejött. Napközben meg ne keltegesd, aludj te is!!! Kitartás!!! Látom még csak 4 hétnél tartasz, lesz ez még rosszabb is. Nekem a kétévesem nem akar aludni :cry: :cry: :cry:
hettuli
 
 


Sziasztok!

Annyit írtok hogy nem nagyon tudlak titeket visszaolvasni.
Remélem mindenki jól van. Sajna most már elég ritkán tudok ide jönni, de igyekszem. Most anyuék nem voltak egy hétig ma jöttek haza és náluk van net. Úgy néz ki hogy idén nem fogunk még beköltözni a házba. A hülye papírok miatt.

Az infacol nem vállt be, de a homeos camomilla nagyon bevállt és elég jól viseljük a hasfájást.

A Lili most sokkal nehezebb eset. Látszik rajta egy kicsit a féltékenység, de inkább agyon akarja szeretgetni Marcit.

Majd alakul a dolog.

Na puszka mindenkinek.

Tünde

Kép
Kép
tucsinke
 
 


anyany,
a teszveszen én is szoktam vásárolni. Már vagy 3 éve legalább onnan veszek. Na meg a vaterán. Még egyszer sem csalódtam.
Le is tudsz mindenkit informálni.

Kép
Kép
tucsinke
 
 


Lara: ugye-ugye, milyen jó volt az a dokibácsi :)
Hát még egyelőre spirál, aztán későbbre tervezzük Jázmin testvérkéjét. Bár már nem vagyok fiatal, de még úgy érzem sok idő kell a regenerálódáshoz.
Hannát próbáld sokat hasra fektetni napközben. Jázmin ilyenkor akkorákat szokott pukizni...meg tornáztasd minden pelenkázáskor, hátha beválik. Vagy az a chamomilla homeós bogyó?
Mi már lassan kezdjük kinőni a hasfájást, bár valamelyik nap a múlt héten lencsefőzeléket ettem, na hát azt a csajszi is megérezte...úgyhogy most az ilyesmit hanyagolom.

Tucsinke: próbáld Lilit is sokszor szeretgetni, puszilgatni, érezze, hogy ő is fontos.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Hettuli nagyon boldog névnapot kívánok a kisfiadnak!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


hát egyelőre a Dévényes terv tolódik,de remélem nem véglegesen, mert rossz az autó.
lehet, hogy ritkább fejés tette be a kaput, de nem fogok gyakabban, utálom kidobni a tejet, pláne 3 decit egy nap. így is van elég... ha kell, majd megint gyakrabban fejek.
lehet, hogy kipróbálom én is a teszveszt...
Vendég
 


Sziasztok!

Gyorsan eltelt a hétvége sajna. Úgy lennék még a férjemmel egy pár napot. :(

Végre voltunk a falközben, és tényleg nagyon jó. Tök szép rucikat túrtunk. :) Voltunk Bp-en is, és sikerült rávennem a párom, hogy bemenjünk az Ázsia Centerbe, és az is jó volt. Vettem hálóingeket, köntöst, babatakarót; meg láttam egy csomó jó ruhát, amit most sajna nem tudtam mégfelpróbálni sem, de majd legközelebb...

Képzeljétek azt álmodtam, hogy a kisbabám már megszületett, de nagyon kicsi volt, és volt két foga fennt, és nem tudott szopizni, mert a két kis fogával tépte a cicim...először vörös haja volt, de aztán mikor letettem a pelenkázóre már fekete haja volt :D

Persze jellemzően alig aludtam megint. Tiszta álmos vagyok, és ma rengeteg házimuka vár rám....holnap jön a védőnéni... :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok Lányok!

Hmmm... Lengyel Dániel? Megpróbálom meglesni magamnak :)
Nem úgy, csak kíváncsiságból ;)

Lara: A kis Hanna felcserélte a nappalt az éjszakával, bár önhibáján kívül, hisz ha a pocakfájás akkor zavarja akkor sajnos neki akkor fáj. :( Sajnálom, de egyelőre erre okosat mondani nem tudok.

Hettuli: Mi finomat sütöttél?

Tucsinke: Érthető hogy mostanában nem tudsz annyit jönni :) Remélem akkor mindenki jól van a poci fájástól eltekintve.
Szóval én is felkészülhetek Barnika rosszcsontságára.

Gégéé: Ezek az álmok! Én egyszer azt álmodtam a babuciról hogy kukija is volt meg nunija is... Érdekes volt :)

Csajok: Holnap dolgozom utóljára. Mit fogok én otthon csinálni? Sosem szerettem otthon ülni :(
Meg fogok zakkani? TV-ben sincs semmi jó. Délelőtt még elpakolászok de utána?

Ja! Küldök pociképet:
Kép

Ott a toka nekem is :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


délelőtt pakolászol, aztán eszel, aztán alszol egy kicsit, aztán hzajön Barnika az oviból, és vele játszol...meglátod TÖK JÓÓÓÓÓÓÓÓ lesz! nem kell mindig csak dolgozni! Szép a pocid! Engem megszóltak a hétvégén, hogy milyen lennt hordom a hasam...hát basszus, most mit csináljak, nekem így is fáj a bordám néha!!!!
Amúgy trundike meg pár hét és megszületik Bianka...lehet, hogy már csak 1 hét, vagy 2, vagy 3...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Trundike: édi a kis pocókád. Nagyon szép. Nekem néha úgy hiányzik :)
Trundike lesd majd meg azt a dokit! Nem semmi! Az ember egyből elfelejti a fájdalmait ;) (Vicc volt!)

Gégéé: Biztos azért álmodtad ezt, mert a szopizás körül járhattak a gondolataid. Ne is törődj vele. Biztos nem így lesz. Én a múltkor azt álmodtam, hogy a leányzó leesett a pelenkázóról, pedig sosem hagyom egyedül...

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Az én pocakom ma reggel(a fejem jobb is ha nem látszik):
Kép
Állok neki porszívózni,aztán vasalni.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok!
Sarmon: köszi a köszöntést a kisfiam nevében is!!!

Néger kockát sütöttem, férjem nagyon szereti és mint kiderült kisfiam is.

Mennyi szép pocak!!! Nekem csak a cicim nő egyenlőre. De tesztelni még mindig nem akaródzik. :oops:

Siófokon is volt egy fiatal csini dokibá. Egyszer egy esti viziten beállított egy égkék műtős szerkóban, én meg felkiáltottam, hogy de jól áll neki ez a szín. Mert egyébként zöldet hordott mindenki. Neki meg kék szeme volt... Szóval jól elpirult, utána meg már én is, mert a csajok a szobában halálra röhögték magukat ezen. Ráadásul én pocak előnyben is voltam, mert a többiek tekintélyessel rendelkeztek én meg még csak 9-10 hetes voltam...

Jaj, csak jussak már túl ezen a pár héten, mert utána talán már... Senkinek nem mertem elmondani, csak ketten tudjuk még. Anya tesójának hirtelen két unokája lesz és anya meg mondta neki, hogy de jó neked, most megelőzöl, mert nekem csak egy van. Nem akartam neki mondani, hogy lehet nem tart sokáig az előny :wink:

Jók legyetek ám! Tündi, te meg tuti feltalálod magad! Ajánlhatok neked könyveket? Én imádok olvasni és rengeteg könyvet kivégeztem kismama korom idején. Pl.: a Da Vinchi kódot egy éjszaka kiolvastam :lol:
hettuli
 
 


Gégéé: Azért várja csak ki az idejét. :) Mondjuk tény hogy nemsokára itt az idő, és ha olyan mint Barnus akkor korábban fog jönni.
A baj az hogy tényleg fáj mindenem és ez zavar :(

Ancsi_pancsi: Akkor majd őt kérem fájdalomcsillapítónak :) Tényleg felcsigáztatok hogy ki is az a doki. Kép nicsc róla? :)
Egyikőtök sem kapta le? (mármint fényképezővel) ;)

Sarmon: Szép a pocid, persze a vaku a pofid előtt van :) A te pocid olyan szépen fenn van... Az enyém miért csügged?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Hettuli: Igen szívesen fogadok könyv ajánlásokat! :) Valami csak lesz velem otthon.
Mi az a négerkocka?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Hű! Elhavaztam a hétvégén. Jól megszívattam magam. Kimentünk nézelődni a lecsófesztiválra, tiszta ruha, mindenkin. MIre hazaértünk, olyan füstszagunk lett, hogy nem bírtunk megmaradni egymás mellett. Mindent ki kellett mosnom, még a babakocsi huzatát is. :twisted:

Trundike! Barnika ne haragudjon, a buli hirtelen ötlet volt Niki részéről, úgy éjféltájban jutott eszébe, ezért már késő volt vendégeket hívni. Így lánybuli volt, csak ketten voltunk. De ne aggódjatok, még sokat tartunk az esküvőig, tehát nem maradtatok le semmiről.
Szép a kép: a tokát dicsérjem, vagy a pocit ??? :D
Nehogy unatkozz otthon!!!! Nekem mindig baromi gyorsan eltelik a nap és már délután is van. Akkor hazajön a párom és még gyorsabban este lesz. A probléma akkor van, ha este jön haza...Akkor a délután baromi hosszú.

Én nem ismerem azt a dokit, akibe mindenki beleszerelmesedett. Szörnyű!!

Sarmon: hogy a csudába lehet valaki ennyire fiatalos, három gyerkőccel????

Anyany: igen sétálunk. Ma is készülünk, de előtte megyünk a dokinénihez. Ha jól viseli az oltást akkor séta, ha nem akkor irány haza. 11.45-re megyünk dokihoz. Ha minden jól megy, akkor fél egy felé lennénk a Rózsaligetben. Megírom a számomat priviben, aztán ha gondolod hívj fel...

Lara! én tornáztattam Nikit, az mindig bevált. Jöttek a pukik rendesen.

Tucsinke! gyere amikor csak tudsz, meg dobjál fel fényképet is.

Hettuli! mikor akarod megcsinálni a tesztet??? Netán a szülőszoba küszöbén?

Gégéé! lent van a poci? Nekem akkor is fent volt, mikor már szülni mentem. A bordáim és a gyomrom bánták, elég rendesen.

Na, remélem, mindenkinek írtam valamit. Takarítottam, rakodtam eddig, most menni kéne főzni.
bende
 
 


Winchinek nem írtam :( Elnézést. Köszi átállt nappalosra a csaj, de most a sörök ellenére kievett a vagyonomból...Ma megmérik. Kiváncsi vagyok hány kiló, mikor jól bekajál és elengedi magát a vállamon, akkor már van súlya...
Hűha, Te már a finisbe értél... Hogy vagy???
bende
 
 


Winchi is, Trundike is finisben van. Próbálom felidézni, hogy milyen is volt a nagy pocak, de nem megy. Pedig még csak két hónapja volt!!!! Egyszerűen nem tudom a szülést és a terhességet a leányzóhoz kötni. Nekem olyan, mintha mindig itt lett volna velünk, illetve egyszer csak lett. Csak néha jut eszembe, hogy basszus hiszen én szültem. Olyankor bemegyek hozzá, megsimogatom a buksiját és nagyon-nagyon büszke vagyok magunkra. Pont a hétvégén beszélgettünk a párommal erről. Niki szombaton volt két hónapos...Azt mondja Apája, hogy néha még mindig hihetetlen neki, hogy van egy lánya. Hogy Apa lett. Napközben sokszor eszébe jut és boldogan siet haza, de reggel néha úgy ébred, hogy éjjel elfelejti, hogy Apa. Aztán felébred egészen és eszébe jut minden. Azt mondta, ez annyira jó. Én meg majdnem elsírtam magam, mikor mesélte. Tegnap délután is majdnem picsogás lett, mikor, felvette és elkezdte mondani Neki, hogy Apa szeme fénye, gyönyörűséges virágszála... egyebek. Olyan szépek voltak ketten...Hüpp.
bende
 
 


Na azt hiszem elég volt belőlem...
bende
 
 


hettuli szerintem tesztelj, és ha +, akkor menj dokihoz. Jó már a legelején tudni, hogy jó helyen van-e, hogy egyedül van-e, illetve írhat fel a doki egy kis sárgatesthormont is, ami segíti a megtapadást...

Bendeeee...óóóó olyan irigy vagyok néha, mikor olvasok ilyeneket :) Amúgy ma nagyon hisztis vagyok, érzem, hogy mindene pikk-pakk felhúzom magam, de a te hozzászólásaidon most majdnem bebőgtem.

Trundike, mekkora a baba, mikor "mérték" (becsülték) utoljára? Lehet, hogy az ideje 2 hét múlva van....amúgy én reménykedek, hogy nem lesz 40 hét azért. Néha már nagyon-nagyon várom, hogy végre a kezembe tarthassam...(aztán majd itt fogok bőgni nektek, hogy bárcsak visszabújna:))

ancsi_pancsi, okt elsején megyek a dokibácsihoz, és akkor fogom megkérni, hogy vállalja el a szülést....
Az álmom meg remélem nem válik valóra, mert azt se nagyon szeretném, hogy ne tudjon szopizni, de azt se, hogy két foga legyen, és annyira kicsi legyen ( a vörös haj...hát azt se annyira :)

Sarmon az én pocim is ilyesmi...legalábbis azt hiszem...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Helló Lányok!!!

Végre ismét köztetek! :)
Gyorsan mesélek kicsit, míg fiacskám hagyja.. :P

Péntek reggelre kellett mennem, hogy indítják a szülést. Éjszaka 2-kor arra ébredtem, hogy fájásaim vannak. mire mentünk a kórházba,már 10 percesek voltak, szóval az alaphangulat megvolt. Gyors vizsgálat és örömmelközölték, hogy már 4 cm-re nyitva is vagyok. Fél nyolckor burkot repesztettek és oxira kötöttek.
Szépen jöttek a fájások, erősödtek, néha már alig bírtam. apa is bent volt velem végig, fogta a kezem. Előző este levágtam a körmeim, de párom szerint nem eléggé.. :) Kissé meglátszott a helye a kezén. :oops:
Aztán úgy dél körül mondtam a szülésznőnek, hogy nekem nyomnom kell. Mire ő: hát én még nem hallom a tipikus hangokat...
Mondtam az lehet, de nekem akkor is nyomnom kell! :) Erre behívta a dokit, hogy nézzen meg. Mire ő: sürgős eset, jöjjenek már látom a haját! Na hát köszi!
És a harmadik fájásra meg is lett a lurkó. Apa meg elkönnyezte magát.. Ment a picúrral amíg fürdették, engem meg stoppoltak. Varratok mostanra jöttek helyre, már tudok ülni!! :lol:
Szopi nagyon megy, Krisztián nem is akarja abbahagyni, fáj is miatta néha a pocója.. :?
Hát rólunk röviden ennyi.
Köszi a drukkokat!

Puszi mindenkinek!
Ha tudok,jövök!
ZsuLa
zsula
 
 


Bende: Mi jót fogsz főzni? Remélem nálam is elmegy simán a nap, bár a házimunka nem gyönyörködtet de amit kell azt kell ...
Annyira édes lehetett a párod. Nekem még mist is furcsa néha hogy az a szemtelen ki sgyönyörűséág az én fiam. valahog ynem tartottam magam sosem anyatípusnak, lehet nem i svagyok, de odavagyok a krapekért meg a kisasszonkáért is, csak szépen rendben, egészségesen szülessen meg :)

Gégéé: Nem hiszem hogy azért bőgnél hogy visszabújjon! :) Másért már lehet de nem baj, itt vagyunk. Én is fogok :)
vagy ma megnézik de pénteken tuti. 4D-re megyünk :)

Zsula: Szia!!! :) De jó hogy a szopival akkor nincs gond. Egész gyors lehetett a szülés de miért kellett oxi ha szépen tágultál? Ezt nem értem, de a lényeg hogy pikk- pakkra megszülted. Ügyesek voltatok nagyon!!! :)
Mégegyszer gratulálok, gyere amint tudsz, és képeket természetesen kérünk :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Trundike a 4D szuper lesz!

Zsula nagy gratu mégegyszer, és örülök, hogy jól vagytok. Lehet, hogy már írtad, de én eléggé szita vagyok mostanában (vagy mindig is az voltam, már nem is emlékszem:)), de kinél szültél?

és igen-igen, kérünk szépen képeket!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok Lányok!Zsula:Gratulálok!!!Kérünk ám majd képeket a picurkáról!Bende:De aranyos lehetett a párod!mi is tornászunk meg van pocimasszázs is.Köszönjük szépen a tippeket majdcsak elmúlik ez az időszak is de a ma éjszaka is buli volt :D Trundike:Hát nem kaptuk le a dokit :D igy sajna nincs róla fénykép érdekes mert az ő nevéröl elötte még nem hallottam.A kiütések kezdenek elmúlni végülis nem derült ki hogy mitöl volt de a lábamon tenyérnyi foltok vannak :( a tejserkentö homeos bogyót abba kellett hagynom és igy lecsökkent a tejcsi kell pótlás is a Hannának miért nagyon szomorú vagyok de kezd alakulni a dolog 2 napja szedem azt a bogyót (more milk)meg fejek is és igy már jóval több van remélem visszaáll.Ami viszont jó hír hogy a cumisüveg ellenére ugyanolyan ügyesen szopizik a Hannus!Úgyhogy nem adjuk fel :wink: Ancsi:Miket irsz mi az hogy nem vagy fiatal ugyan már fiatal és nagyon csinos Anyuka vagy nagyon szép a kép amit feltettél :wink: Mikor méz doki bácsihoz vagy más voltál?Mi jövö hét csütörtökön megyünk akkor lesz a 6 hetes kontrol milyen gyorsan megy az idő!Gégéé:Miket álmodsz :D :D :D Hettuli:Milyen jól birod én már biztos teszteltem volna :D Sarmon:Szép a pocakod :D Trundike:Neked is nagyon szép a pocakod!Hova mész 4d-re?Felújítással hogy álltok?Legalább majd tudsz otthon pihenni meg amúgy már nemsokára jön a kis hercegnő :D :D Anyany:Te meddig szedted a more milk kapszulát?
Vendég
 


Lara Jó, hogy itt vagy!

Kitartás! Hannácskának is idő kell, amíg megszokja, hogy nem bennt van :) Remélem azért jó kedvű vagy, és gyorsan telnek a napjaid! Ha van új fotód tedd ám fel, kíváncsiak vagyunk a hajasbabátokra! :)

Ne is mond, hogy miket álmodok....ezek csak a babás álmok. Álmodok mindenféle ismerősről, rokonról...olyan éberen alszok, hogy csak na....és persze alig alszok, néha úgy érzem hulla vagyok :) ti milyen pózban, hogy alusztok pocakos csajok?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Persze hogy jó kedvem van!Délelött alszunk ma is 10-kor keltünk fel a héten Apa is itthon van!Nem vagyok elkeseredve emiatt jó azért néha fárasztó de ezért a kis angyalkáér bármit.... :D Próbáljuk azért visszatéríteni hogy délután már ne aludjon annyit majd meglátjuk hogy sikerül.Ma van az elsö házassági évfordulónk :D :D :D Apa elvisz ebédelni abba a vendéglöbe ahol volt az esküvő :D jó lesz kicsit kimozdulni Anyu meg vigyáz a Hannusra!Majd teszek fel képet is!Kicsibarbiról nem tudsz valamit?
Vendég
 


sajna nem tudok róla semmit; nemigazán nlczek, amióta átjöttem ide...

BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!!! Érezzétek jól magatokat ma!

És nagyon örülök, hogy jó kedved van!!!! puszi:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Köszönjük szépen!Nagyon gyorsan elment ez az egy év :D Én meg szoktam nézni a topikot de nem ír remélem nem volt gond a magzatvízlevételnél de mindjárt irok neki privit hátha válaszol!Puszi
Vendég
 


Lara: Nem tragédia hogy pótlást kell adni a tejci mellett Hannának. Hadd nőjjön a drága és biztos lesz maj dtöbb tejed is. Hannának sok sok puszi hogy szépen és kitartóan szopizik cumisüveg után is. Ügyes kislány :)
Felújítás 80 -ban megvan.
Hátravan a szagelszívó beszerelése, kisebb munkák még és javítások a festéseken.

Dobok fel néhány képet :)

Kép Kép Kép Kép Kép

BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!!
Melyik étterembe mentek?


Gégéé: Én oldalt fekve, azazhogy a felsúőtestem hason van de a pocim oldalt... Szóval érdekesen :)
Én is tegnap butaságokat álmodtam. Barni buksiját mostam és mindenféle volt a fejbőrén... jujj...

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Próbálkoztam délelőtt a képkicsinyítéssel én is akartam pocis képet felrakni de nem sikerült :cry: A képet lekicsinyítem de a pixel szám magas és azért nem engedi. Van egy informatikus férjem aki elvileg majd elmagyarázza csak győzzem kivárni :D
Tündi sztem elindult a pocid lefelé én az enyémen is észre vettem, hogy kicsit másképp rugdos a Manó, sztem készülődnek a gyerekeink :D Szép lett a lakás!
Sarmon neked is szép a pocakod! :D

Zsula de jó hogy jöttél! Örülök, hogy minden ok és végül csak elindult magától a fiatalúr nem kellett indítani. Képeket kérünk szépen! :D

Lara BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!! :lol: :lol: :lol:

Bende ez nagyon jó volt amit apukáról írtál, nálunk is hasonló a hozzáállás, kiáncsi leszek majd mi lesz ha a Manó megszületik. Ma reggel is közölte, hogy nem tudja elképzelni hogy milyen lesz ha itt lesz a baba meg hogy ő igazából már azt várja hogy beszéljen :D
Mondtam, hogy azért arra még várnunk kell nem úgy születik mint a Nicsak ki beszélben :D

A fiatal sokat emlegetett doktor bácsit láttam sztem a múltkor, nagyon friss husi lehet! :D :D :D

Egyébként remekül vagyunk csak egyre kevesebbet alszunk az éjszaka, csípőm tud nagyon fájni meg ma is nagyon kifeszítette magát mintha ki akart volna szakadni a hasfalam. Én oldalt fekszem eléggé érdekesen, lábam közé szoktam a takarót gyűrni úgy kényelmesebb.

KépKép
winchi
 
 


Zsula! Gratula, nagyon ügyesek voltatok!!!

Lara: Boldog házassági évfordulót!!! Első, de jó, nekünk már a 10. lesz jövőre. Ez sem tűnik hosszúnak.

Sarmon, meg azért fiatalos 3 gyerkőc mellett, mert még fiatal!!! Én csak tudom, ismerem.
hettuli
 
 


Winchi: Amikor kicsinyíted a képet nem lehet megadni pixelben a méretet? 600x400-as lehet azt hiszem. Vagy küld el nekem én lekicsinyítem :)
Csak mert már kívácnsi vagyok :) Elküldtem előre is a mail vímemet max nem használod fel :)
Manóm mindig lenn volt, mondták is hogy kicsit lenn tapadt meg.
Nekem lenn fáj nagyon a medencém nem fenn oldalt...
Kíváncsi vagyok mit mond majd a doki.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Ja, az én fejem is tiszta szita, Tündi nagyon szép lett a lakás. Biztos nagyon fogod élvezni, hogy a babuci mellett nézegetheted az "új" birodalmat. Én a helyedben nem aggódnék, hogy nem találom fel magam otthon.

Ja a néger kocka süti:

Néger kocka

6 tojás sárgája
6 dkg zsír
20 dkg cukor
2 ½ dl tej
25 dkg liszt
1 cs sütőpor
2 dkg kakaó

A tojást, zsírt, cukrot jól kikeverjük, kicsinyenként hozzáadjuk a tejet, végül a lisztet a sütőporral és a kakaót. Kizsírozott, lisztezett tepsiben sütjük.

Hab:
25 dkg porcukor
6 tojás fehérje
Gőz fölött kemény habbá verjük és a lekvározott tészta tetejére simítjuk.

Ez arra a régi pici tepsire van méretezve, a nagy tepsiben, amiket a sütőkhöz adnak mostanság én 10 tojásosat szoktam csinálni.

Affene, akartam képet felrakni, de a vga is túl nagy neki :( :( :( Akkor én is kérem a segítséget, hogyan kicsinyítsem le.

Milyen finnyásak errefelé, vga kéből 2105 fér a gépemre, a többinél meg 1-2-3 száz és még ez is nagy neki???
hettuli
 
 


600x600-as lehet, én most buktam el ezen :(
hettuli
 
 


Látom mindenki elájult a Dani dokitól.. :lol:
Igazából olyan fiatal, hogy még látszik a szája sarkában az odaszáradt tej... :lol:
Egyébként pontosan tudja magáról, hogy jóképű éppen ezért annyira magasan hordja az orrát, hogy két méter alatt észre sem vesz senkit... :lol:
tünci28
 
 
 


nah sikerült aludnom 2 órát...trundike én valahogy úgy alszok, hogy van egy nagyon puha paplan, és azt teszem magam mellé így összegyűrva-gyúrva, és abban pihen a pocim....de fel szoktam ébredni éjszaka, arra, hogy a combom két oldalt durván fáj...a nunicsontom is durván fáj, zsibbad a lábam...az elalvásnál meg az történik, hogy az én kisbabám nem csípi ha az oldalmara fekszem, és ezerrel nekiáll kalimpálni...vagy az is lehet, hogy az egy nagy hülyeség, hogy nem csípi, csak lehet jobban érzem a kalimpálást....mindenesetre olyan szinten dudorintja ki az oldalamon valamilyét, és húzkodja, hogy az már fáj; és közben a másik oldalt is kidudorodik, fogalmam sincs hogy csinálja. Ha jó kedvem van, és általában ez van, szerencsére, akkor elszórakozok vele egy darabig. Megfogom a kidudorodást, meg ilyenek, de ha rossz kedvem van akkor kiakadok ettől...

Dani doki...én bevallom nagyon utálom a fiatal dokikat...azért persze ne remegjen a keze...A nagyon jóképű pasikat sem szeretm, pont azért, mert úúúúgy el tudnak szállni maguktól. amúgy én sokszor azon gondolokodok, hogy a nőgyógyászok mennyira durván sokat keresnek. Persze sokat is dolgoznak, aláírom; meg nem is kellemes a munkájuk...dehát akkor is. Na a lényeg a lényeg, majd én is megnézem ezt a dani dokit November-December tájékán...

TÜNCI hogy vagy? akartam már kérdezni, hogy te hol is laksz? nem Battyánban? Egyszer összefuthatunk, ha van kedved!

Ja trundike...gyönyörű...durva...nagyon-nagyon tetszik a kéróóóó:)

Winchi mindjárt szülsz. Bepakoltad már a kórházi pakkot???

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sarmon:neked is gyönyörű a pocód! Nekem ilyenkor már olyan volt,mint a 20 kg-os dinnye. Szépek vagytok pocakosok!
Trundike: hol vettétek ezt a konyhabútort? Mi is akarunk már régóta venni. Szép lett a lakás nagyon. Ne aggódj, biztos feltalálod majd magad. Én is attól féltem, hogy mit kezdek majd otthon magammal. De mindíg találtam valamit. Ha nagyon unatkozol, hát írsz nekünk ide :) Mondjuk aki ennyi ideig tud dolgozni, az csak hallgasson :)
Lara: köszi a bókot! Valamikor októberben megyek dokibácsihoz. Olyan fura, hogy már nem kell menni hetente, már úgy megszoktam :)
Boldog házassági évfordulót! És érezzétek jól egymást! :)
Tucsinke:Gratula, tényleg nagyon ügyesek voltatok, és örülök, hogy nem kellett indítani, bár én sem értem miért kellett oxi??
Winchi: na, akkor te is megerősíthetsz, hogy jóképű a dokibácsi. Biztos friss husi. Tényleg, neked kisfiad, vagy kislányod lesz? És mi lesz a neve? Lehet, hogy írtad már, csak a vonalzódon nem látszik, én meg nem emlékszem.
Gégéé: majd várom a beszámolót, hogy mit mondott a dokibácsi. Nem baj, ha kihúzod a 40. hétig. Addígra már jól kipofásodnak a babókák. Nekem is azt mondták, már a 32. héten, hogy hú, csomagoljak össze, mert lennt van a hasam, meg nem fogom kihúzni a 36. hétig, és a kiírt időpont után 1 nappal jött Jázmin.
Hettuli: vegyél már egy tesztet!! Naaaaaaaaaaaaa! Én már jobban izgulok, mint te!
Bende: nagyon aranyos lehetett apucitok. Hát az ilyen pillanatokért érdemes élni! Majdnem elsírtam magam.
Nálunk azt mondta apa, hogy nem is tudja, hogy lehet ilyen szép lánya, miért mondja mindenki, hogy rá hasonlít, hisz ő soha nem volt szép. (Azt hozzá teszem, hogy ő úgy született, hogy az arcán van egy barna folt.) Én féltem, hogy majd Jázminnak is lesz....de soha nem mondtam neki az egész terhesség alatt, és ő sem.
A múltkor egymásra néztünk, és ő is azt mondta, meg én is, hogy ugye te is féltél tőle, hogy olyan lesz az arca? Annyira megsajnáltam szegénykét. És mondtam, hogy nekem ő a legszebb pasi a világon, és a lányunk a legszebb kisbaba.

Ilyen a pofija, nyáron nem látszik annyira, mert lebarnul. De én így is imádom.
Kép Drágáim

Bocsi, ha sok voltam

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Kép kicsinyítés egyik módszere:

Menyitod a képet, jobb egér gomb, szerkesztés, berakja a Paint programba, ott kiválasztod a kép menüt, majd a nyújtás-döntést, és ott a vízszintes és függőlegest is kb. 20%-ra, elmented így a képet, és már fel is tudod ide tenni.

Tünci: azt sejtettem, hogy ez a Dani doki el van szállva magától. Az ilyen jóképű pasik mind ilyenek. A nagymamám mindíg azt mondja, a férfi akkor jó, ha csak egy fokkal szebb az ördögnél :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok

Még új vagyok. Van egy 4 éves fiam, fehérváron lakok.
Milyen felkapott, ez a Dani doki, iwiwen megtaláljátok ha kíváncsiak vagytok rá :lol:. Én se nagyon csípem a fiatal dokikat, viszont friss tudással indulnak, nem úgy mint az idősebbek akik nem nagyon ismerik az új dolgokat. Bár mázli hogy belőlük kevesebb van már fehérváron. Az is igaz hogy szemtelenül sokat keresnek. :roll:
Vendég
 


catt: üdv köztünk. hát tényleg szemtelenül sokat keresnek a nődokik az biztos

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


catt, üdv:)

én kerestem az iwiwen, de fehérvári Lenygel Dánielt nem találtam...
na megpróbálom újra...

Ancsi_ pancsi...én nem látok semmi foltotr, csak egy gyönyörű babácskát és egy odaadó apácskát :D
szeresd csak őket nagyon!!!

na megyek megkersem iwiwen ezt a dokit...

kérdés: hallott valaki a scrapbook technikáról? csinálja valaki?
pusz

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


gégéé

ugye nem ny- el keresed? :lol: lengyel dániel, és egy padon ülős zöld rucis képe van, úgy tuti megtalálod :lol:
Vendég
 


Megjöttem a dokitól.

Gégéé: Calcium pezsgőtabi!!! Azt mondják hogy enyhíti a fájdalmat én ki is próbálom.
Köszi a dicséretet a lakásra :)

Tünci: Szia! Hogy vagy?

Ancsi_pancsi: 4 ill. 5 éve csináltattuk a konyhabútort.
Nagyon szépek együtt :) Nincs is semmi baj a párod pofijával!!! Dóra (vagy inkább Jázmin?) tüneményke :) Imádom a pucér babákat :)
Ez a mondás viszont nagyon klasz :)

Hettuli: Engem is érdekelne már hogy mi van... :) Izguloki!!!

Én nem találtam meg Dni dokit az iwiwen :( Na mindegy

Szóval voltam dokinál. A vizeletben sok a fehérvérsejtszám az a folyásnak is köszönhető, szóval anitbiotikumot megúsztam, de kaptam kúpot.. Egye maci :)
Ami a gyulladást mutatja az max 10 lehet és nekem 10,59 szóval egész jó.

Méhszáj 2110. YEAH!!! :)
Jövő hét szerda NST blee... :( No de sebaj. Rászánom a napot.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Na, én megtaláltam ezt a pasit. Ő az akire gondoltam.
Hát látszik, hogy el vagyok ám szállva magamtól...(de azért akkor is jól néz ki) Kíváncsi vagyok hány éves lehet?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?