Új privát üzeneted érkezett!

hát a magam modján igen fogyózok.. :) :roll:
tornáztam is de most kicsit visszavettem a tempoból.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Judy!

Nyugodtan használjatok síkosítót, attól nem csökken a teherbeesés esélye, doki mondta nekem is. Csak nézd meg, nehogy spermaölőset vegyél! :lol: :wink: Bartoline, nekem ezt ajánlotta a doki! A neten utánanéztem, és azt írják róla, hogy hosszútávon javítja a sperma minőségét, vagy valami hasonlót. Bennem annyi ragadt meg, hogy még jót is tesz a használata.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen kedvesen fogadtok!

Nitacska,
En sajnos nem tudok vonalzot csinalni. Hogyan kell?

Kisvirag,
Sajnos meg nem tudom a kiiras idopontjat, meg nem voltam dokinal, en majus vegere szamolom. Szerintem meg kb 2 hetig nem is megyek, mert szeretnem hallani a szivdobogast. Az pedig a 7. hetnel elobb nincs.
En egyebkent Rossmannos tesztet vettem, es pont 2 het utan lett pozitiv, igaz, hogy kb csak 1 perc mulva.
Te hany hetesen lattad eloszor?

Lanyok,
En elo pelda vagyok arra, hogy a cickafark tea mennyire jo.
Amikor mar sokat kesett, nehany napig ittam, es jott a peteeres. Ez tobbszor is elofordult.

Luli,
Johetek en is a tablaba?
32 ev, 3. baba, Budapest
Egyenlore 4+3, aztan ez meg lehet, hogy valtozni fog.

Amikor meg kellett volna jonnie, nekem 2 napig fajt a hasam, de most mar elmult. Igy volt ez a lanyomnal is. A hanyinger mindketszer elkerult, remelem, most is igy lesz.

Jar valaki kozuletek olyan dokihoz, aki a 2-es Noi Klinikan van?

Kutyafule,
En is a regi dokidat valasztanam a helyedben. Szerintem az sem ciki, ha megtudja, hogy mas velemenyre is kivancsi voltal. Annal hizelgobb, hogy megis ot valasztod.

Jo akciozast, es jo ejt mindenkinek, :)
Lys
lys
 
 

 
 

lys valamelyik oldalon kiválasztod a vonalzót amilyet szeretnél..nagyonbaba.hu...noivonal.hu..és még van sok más oldal is..ha megvan a vonalzó kapsz egy kodot..phpbb..ezt a kodot az aláirásodhoz kell beilleszteni...ha gondolod megcsinálom a vonalzot ha nagyon nem megy..és te majd beilleszted az aláirásodhoz.. :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Elképsztően nehéz követni benneteket, rengeteget írtok! :D Ami persze tök jó! :D

Lys,
én nem ismerem a Klinikás dokikat, most választasz újat?
Vonalzót több helyen is lehet csinálni, ha rákattintasz valakinek az egyik vonalzójára, rögtön be is jön az oldal, ott meg eligazít a szöveg. Utána be kell illeszteni a megfelelő linket a profilodnál az aláírásba, elmenteni, és már meg is jelenik minden hozzászólásod után. Remélem, elég érthetően írtam le, ha nem, a többiek biztos okosabban megmagyarázzák. :wink:

Vicces, hogy ennyiünket néznek fiatalabbnak, engem is. :D A falubeli nénik gyakran mondogatják, hogy "ilyen fiatalon három gyerek", hihi. :lol: Meg volt, hogy kérdezték régebben (25 éves voltam), hogy hányadikba járok, mondtam, hogy idén végzek, mire totál elcsodálkoztak, hogy már érettségizek, nem létezik, mire én mondtam, hogy nem, az egyetemet fejezem be. :lol:

Judi,
sajnos fogigátló ügyben nem tudok segíteni, de szerintem simán lehet átmeneti hormonzavar, a testednek meg kell tanulnia fogigátló nélkül élni.

Kutyafüle,
dokiügyben szerintem hallgass a szívedre, akiben jobban bízol, azt válasszad!
A védőnővel meg nagyon jól csinálod, egyik fülön be, másikon ki. Olyan furcsák tudnak lenni ezzel a hízás dologgal, elképesztő. Szerintem kifejezetten karcsú vagy, ilyenkor általában többet szed fel az ember (én speciel 14, 17, 17 kilót, de a normális védőnőm egyáltalán semmit sem mondott rá, csak azt, hogy táplálkozzam változatosan, sok gyümölcs és zöldség, amit amúgy is kéne, meg hogy amúgy is vékony vagyok). Ja, és a ruha simán 1 kiló, plusz a mérlegek sem egyformák. (Amikor meglesz a baba, akkor meg az ő súlyával fognak szívózni, ha keveset hízik (szerintük), azért, ha sokat, azért, sosem jó semmi, ha nem pontosan a tankönyvi adatokat hozza.)
Én a középsőmnél folyton kolbászt és töpörtyűt ettem, annyira kívántam, muszáj volt. :lol: Szerintem okos azért a testünk, nem véletlenül kívánnak fura dolgokat a várandós nők, lehet, hogy pont abban van meg az a plusz, amire szükség van (akár éppen zsír).

Nekünk nincs még kutyánk (szeretnénk, 1,5 éve költöztünk kertes házba), de van két cicánk. Tartok is egy kicsit tőlük, mert még nem voltam toxoplazmás, de majd megyek nézetni, és nemigen simogatom őket, és sokszor mosok kezet.

Luli,
köszi a táblába berakást! :)

Helyzetjelentés: teljesen lebetegedtem, egész nap lázas voltam. Emiatt kicsit örülök is, hogy nem sikerült a baba a múlt hónapban, nem hiszem, hogy tetszett volna neki...

Most megyek is lefeküdni, hátha holnapra sikerül kialudnom a lázat.

Jó éjt!

E.
euonymus
 
 


Látszik, hogy sokáig írtam a hozzászólást (a kicsit vissza kellett közben altatnom), Nitácska, megelőztél a vonalzós leírással. :D
euonymus
 
 


Sziasztok lányok!


Nincs túl jó hírem. A tegnapi hancúrozás után apával rózsaszínűs lett a "cucc" (bocsi de nem is tudnám szebben kifejezni magam :oops: ) AMi számomra azt jelenti, hogy megjönni készül. :( :( Pedig még van 5 nap a ciklusomból.:( Kicsit elkeskenyedtem, persze a reményt még nem adtam fel teljesen.

Kutyafüle, nehéz a döntés. A kettőből kellene összegyúrni egyet. Azt hiszem én is a Tiedet választanám és néha elmennék az anyudéhoz is. Bár nem tudom ő hogy foganda....

Nitácska, nem Te nyavajogsz, én rontottam el a táblát. :oops:

Kisvirág, én eddig csak az átlagos ciklushosszra gondoltam, de jó ötlet lehet, amit írsz. Bár az a baj, hogy ha nem tudjuk az átlagos ciklushosszt, akkor nem látjuk belőle, hogy ahhoz képest mikor lett poz a teszt. Remélem érthető, még túl korán van. :lol:

Úgy tűnik ez egy ilyen fiatalos csapat. Engem is sorozatban 20-nak néznek. :lol: De nem is bánom.

Judi, olyan apróbetűsen írtad, mintha legalábbis állatokkal fajtalankodtatok volna. :lol: :lol: :lol:
Én is a sikosítót ajánlom, mi még csak a Johnsont használtuk.

Lys, persze beteszlek a táblába, mindjárt felis rakom.

Euonymus, Neked jobbulást, gyógyulj meg hamar!
luli
 
 


Az én anyukám védőnő.
luli
 
 


Itt a tábla,

Lys, a Te sorod még egy kicsit hiányos, várom az adatokat!
:)
Kép
luli
 
 


Luli,
Szerintem meg ne add fel, a rozsaszin siman lehet a hancurtol. Nekem 23 hetesen a lanyommal volt ugyanez, nagyon megijedtem, de a doki csak azt mondta, hogy maskor ovatosabban.
Koszi a tablat, 2008. junius ota probalkozunk, ciklus hossza 29-sok nap, kovetkezo vizsgalat 2 het mulva.

Nitacska, Euonymus,
Koszi a vonalzos segitseget, majd probalkozom.
Nekem megvan a dokim, csak azert kerdeztem a klinikat, hatha valakivel egy helyen szulunk majd.

Nekem is volt egy vicces esetem az eletkorommal kapcsolatban. Augusztusban voltam vert adni, es megkerdeztek, hogy elmultam-e 18 eves.?! :D

Udv,
Lys
lys
 
 


euonymus tudom nem nyugtat meg ..nekem kicsi korom ota van cicám és még én sem estem át a toxoplazmán... :? :roll:
lys remélem sikerűl a vonalzód....
:lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lys, köszi a megynugtató szavakat. Lehet, hogy ilyen nagyon korai stádiumban ha van valaki a pociban, "nem is él túl" egy ilyen hancurt ??? 23 hetesen már azért erősebb. A barátnőmnek is volt babásan szex utáni vérezgetése, ő is rettenetesen megijedt és a doki neki is azt ajánlotta, hogy csak nagyon óvatosan.
De ilyenkor, mikor még beágyazódási fázis van, lehet nem is szabad hancúrozni? :oops: :oops:
Ajjajj, kezdem túlaggódni a dolgot???? :roll: Így az első hónapban... :oops:
luli
 
 


Luli, ne aggódj, jól ki vannak ezek a dolgok találva...
és a szex utáni picit rózsaszín izé, szerintem semmiképp nem azt jelenti, hogy mindjárt megjön. nehogy ráparázz már most az első hónapban!!! :)
tudod, mi is most kezdtünk próbálkozni ebben a hónapban, viszont csak egyszer voltunk együtt :( én úgy vagyok vele, hogy most kezdtem el nagyon figyelni a testemet, és egyelőre ez teljesen leköt, és a jövő hónapban meg már olyan profi leszek, hogy biztos jókor leszek jó helyen :) na meg a férjem sem fog annyit dolgozni, és remélhetőleg nem a peteérés kellős közepén fogunk összeveszni :oops:
mimilee
 
 


Bocsi! Javítottam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsizsa 2008.09.25 12:03-kor.
zsizsa
 
 


..............
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára luli 2008.10.15 10:28-kor.
luli
 
 


Luli,
borzalmas, amit írtál (sajnos nekem az egyetlen unokatestvérem halt meg nemrég, és mi is nagyon közeli viszonyban voltunk, és testvérem nincs.)
tiszta szívemből kívánom nektek, hogy karácsonykor már be tudd jelenteni a nagy hírt!

furcsa, mert nekem a karácsony nem egy központi dolog, de mostanában én is elképzeltem, hogy milyen jó lenne, ha a 89 éves nagyimnak, akit imádok (és ő az egyetlen nagyszülő nálunk, mert a férjeméi már nem élnek) egy becsomagolt kétcsíkos terhestesztet adhatnék ajándékba :oops:
mimilee
 
 


Mi a Karácsonyt mindig együtt töltöttük a szülőkkel. A Szenteste az nálunk valóban szent. Mindenkinek megvolt a saját feladata, de a forgatókönyv évről évre ugyanaz volt. Sajnos ezentúl másképp lesz. :cry:

Köszönöm Mimilee, remélem ez Rád és minden topiklakóra igaz lesz. Szép karácsonyi ajándék lenne.
luli
 
 


Luli,
jaj, nagyon sajnálom a testvéredet! :( És remélem, hamar küld fentről egy kis lelket hozzátok!

Én meg rájöttem, hogy az előző hozzászólást a régi nickemmel írtam (nekem minden babához van külön nickem, mert a sógornőm olvasgatja a Babanetet, mi meg nem szeretjük elmondani a 12. heti uh-ig a dolgot, mert addig még bármi történhet, onnantól már kisebb a valószínűsége). Szóval bocsi, próbálok majd figyelni, hogy ne keverjelek meg benneteket.

Most berakom ide, amit ott írtam:

Luli,
nekünk is volt mostanában egyszer-egyszer hancúr utáni rózsaszínezés, én is megijedtem, de mivel ritkán volt, az jutott eszembe, hogy talán a méhnyak állapotával van kapcsolatban (ahogy változik a ciklus, az is változik, keményebb vagy felpuhultabb). A hancúr elméletileg nem bántja a babát, mert ilyenkor a méhszáj/hüvelyfal sérül egy kicsit, de babásan mindenképpen jó, ha óvatos az ember, nehogy a méhszáj erősebben sérüljön.
És nem kell kisbetűvel írni, hogy anyukád védőnő (az én hibám, írhattam volna a ledorongolás után, hogy tiszetelet a kivételnek, bocsi), szerintem nagyon szép foglalkozás, és az ismerőseim közül párnak nagyon jó védőnője van (és az én budapestim is egész jó volt, egy-két apróbb furcsaságot leszámítva), de sajnos több az olyan ismerősöm, ahol a védőnő ismeretei elavultak, és emiatt paráztatja a tapasztalatlan anyukát, meg rossz tanácsot ad (olyan ismerősöm is van, ahol a védőnő mindehatónak érezte magát, és megfenyegette az ismerősömet, hogy kimegy hozzájuk ellenőrizni, hogy betartja-e amit ő mondott a hozzátáplálással kapcsolatosan :shock: ). Szóval azért sikerült kicsit negatívra az előző hozzászólásom ezen része, mert sok rossz tapasztalattal találkoztam. Ja, és a férjem nagynénje is védőnő. :D :wink:

Nitácska,
nem mondod, hogy még így sem lettél toxoplazmás, hogy végig volt cicád? Fura ez a toxo. :roll: Akkor majd te is megnézeted megint, amikor babás leszel?

Jelentem, a lázam elmúlt, a torkom kicsit fáj, viszont mindhárom gyerekem jól betaknyosodott, gondolom, elkapták a férjemtől. :? Ez az egyetlen dolog, ami negatív az őszben, nagyon szeretem amúgy, de ez a sok betegség, áááááá!

Szép napot! (Itt süt a nap. :D )

E.
euonymus
 
 


Luli,
:cry: :cry: :cry:

Pontosan tudom mit erzel, en apukamat vesztettem el nagyon hirtelen 3 eve. Nalunk is azota minden megvaltozott, es bar az ido sokat enyhit, most is ugyanugy faj.
Nagyon kivanom, hogy enyhitse banatotokat gyorsan egy ketcsikos teszt,
Lys
lys
 
 


Sziasztok csajok!

Két napig nem voltam és alig tudlak követni titeket! :roll: Nem semmi mennyit írtatok! Tök jó, hogy így zajlik az élet :lol:

Luli még olvasni is megrázó volt soraidat. :cry: Mielőbbi pozitív tesztet kívánok neked és remélem a kis apróság nagy boldogságot fog hozni mind a te, mind a szüleid életében.

Kutyafüle én is a te dokidat választanám, de tartalékosnak meghagynám mindenképp anyukádét.

Rólam sem lehet megállapítani, hogy 31 éves vagyok. Képzeljétek tőlem egyszer az eladó el akarta kérni a diákomat mondván, hogy így kapok kedvezményt a megvásárolandó könyvből. Nekem ki kell sminkelnem magam, hogy ne nézzenek 20 évesnek.

Tegnap képzeljétek a karomban tartottam egy 3 és fél hetes pici lányt :lol: :lol: Annyira jóóó volt....Akkor jöttem rá, hogy mennyire vágyom egy ilyen kis apróságra :roll: Barnus után olyan kis törékeny volt...Bár lehet én túl sokat akarok. Nem elég hogy babás szeretnék lenni, még ha lehet lányt is szeretnék. Olan jó volt végre rózsaszínű rucit venni (ajándékba vittük)

Na mindegy, majd kiderül 5 nap múlva, hogy mi újság...... :roll: Nagyon izgulok :roll:

Ma van egyébként a 4. házassági évfordulónk :lol: Megyünk este vacsizni férjemmel édes kettesben :lol: Barnusra pedig anyósom fog vigyázni addig.

Bocsi, ha kicsit hosszú voltam :oops:

Kép

Kép
nyanya77
 
 


Lányok! Köszönöm szépen a hozzászólásokat az apróbetűs kérdésemmel kapcsolatban. Tegnapra, úgy tűnik megoldódott a dolog, talán csak átmeneti probléma volt, legalábbis remélem. Gőzerővel dolgozunk a kétcsíkos teszten! :P :wink:

Luli, nagyon sajnálom, ami a Testvéreddel történt. Fájdalmasak a soraid.... :( de remélem, hogy minél hamarabb tényleg eljön a fény és az öröm az életetekben, egy édes kis apróság, egy baba személyében! Kívánom, hogy minél előbb sikerüljön!

Nyanya, én is pont úgy érzek, mint Te, nagyon-nagyon szeretnék egy kislányt, persze, ha fiú lesz, annak is ugyanúgy fogunk örülni. Csak jöjjön, amikor úgy érzi, hogy jönnie kell!

Euonymus, jobbulást! Sok-sok vitamin, citrom, gyümi, zöldség, tea! Aztán meggyógyulsz!

Nyanya, Te tesztelsz legelőször közülünk?? Drukk, drukk, drukk++++++++++++++++++++++ :) És gratula a házassági évfordulótokhoz!!

Kép
judi79
 
 


euonymus én se értem mért nem voltam még toxoplazmás... :roll: majd ha babás leszek lehet megnézi megint a doki..de a cica kint van a kertbe nem benti cica,így nem nagyon érintkezek vele... :roll: :wink:
nyanya sok boldog 4. házassági évfordulot nektek!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Mimi: jó ez a story :lol: Egyszer nekem is volt hasonló. Hozzánk állandóan becsöngetnek mindenféle szervezetek, hogy adakozzak erre-arra. Egyszer mikor kinyitottam az ajtót mondja a srác itthon vannak a szüleid? :lol: Mondtam neki nincsenek, én lakok itt. Hát fülig pirult a fickó. :lol:

Judi: én a gyógyszertárba vettem a tesztet. A fogigátlóhoz nem tudok hozzászólni. Viszont szülés óta nekem is sokkal szárazabb. De a szárazság lehet akár gombásodástól is, vagy attól is, ha esetleg szedtél a közelmúltban antibiotikumot. Mi volt, hogy használtunk vízbázisú síkosítót. Dm-be lehet kapni.

Lys: hú én először 4+4 naposan voltam dokinál, mert nekem az első terhességem egyből fenyegető vetéléssel indult és a doki azonnal látni akart. Szerencsére most nincs semmi gond. Utána 5+5 naposan voltam, akkor volt 12 mm a petezsák, de a babót nem láttuk. Ezt követően 7+4 naposan voltunk és 1,5 cm volt baba és dobogott a szíve. :)

Euonymus: jobbulást neked! Biztos írtad, de mekkorák a gyerkőceid?

Luli: Ó annyira sajnálom a balesetet. Borzalmas lehet egy ilyet feldolgozni. (Most én is elpityeredtem.) Kívánom hogy karácsonyra a kezedbe legyen az a kétcsíkos teszt!!!
Figyi amíg nincs piri, szoktuk mondani addig van remény!!!
Ja és teljesen értettem amit írtál. :) Akkor maradjon a ciklushossz és ne a tesztnap. :) Végül is mikor zebrás akkor már tök mindegy a ciklushossz :) Csak legyen mihamarabb már új zebra!

Nyanya: grat a házasságitokhoz! Érezzétek jól magatokat este!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


virág te is milyen szépen haladsz előre...... :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Luli szavakat sem találok arra amit ítál. Nagyon sajnálom! Remélem mihamarabb megtalál a Ti babátok, és beleköltözik a pocakodba!
Nekem is van testvérem és imádom, most így belegondoltam......... :oops: :oops: :oops: ki sem bírnám!
Euonymus jobbulást és persze jobbulást az egész családodnak :lol:
Nyanya BOLDOG 4. HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT! Remélem az ajándékotok egy baba lesz.
Ma mi is megyünk vacsorázni, jön az egész család.
Nitácska, milyen az az óvatos torna? Kihagyod a felülést? Én is jártam tornázni, de amióta pont próbálkozunk (más okok miatt), nem voltam. És pont ma gondolkodtam rajta, h el kéne mennem, mert hiányzik!
Lys, én is elkeztem inni a cickafark teát, és remélem nálam is sikert hoz. :lol: Igazából én nem vagyok biztos benne, h van vagy nincs peteérésem. (Jövő héten megyek is a dokimhoz ezzel kapcsolatban.) Te hogyan ittad a teát, vagy mit javasolsz a fogyasztására?(mármint mennyit ittál, végig a ciklus alatt, vagy csak peteérésig? ilyenekre gondoltam)
Illetve honnan tudtad, hogy nincs peteérésed? Vagy, hogy van?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


irdab most pár hete pontosan kb 2 hete abbahagytam mert a hasam elkezdett nagyon keményedni és fájt is...lehet sok volt neki a hírtelen és sok hasizom gyakorlat.....kicsit pihenek még és ujrakezdem..de elsősorban probálok változtatni az étrendemen... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!nem győzök olvasni.
Luli!ez szörnyű lehet. :cry: nagyon sajnálom és én is hasonló jókat kívánok az előttem szólókhoz hasonlóan.
Nekem is volt nem egyszer rózsaszínes vérzésem,sőt volt,hogy élénk piros is volt. a bőgyógyász nem mondott rá semmit. annyit kérdezett nem e vagyok terhes,mert akkor előfordulhat. de nem tudom,hogy pé idején volt-e vagy mikor mert akkor még nem hőmérőztem. sztem ne ijedj meg,lehet pé miatt, vagy hogy nem eléggé engeded el magad szex közben, és bár te nem érzed,lehet,hogy kicsit feszültebb vagy..
Nyanya!boldog házassági évfordulót!!!érezzétek jól egymást :lol: !!!
Euonymus gyógyulgass! apával izzadjatok egy kicsit, használ! :wink:
Nitácska a súlyt hagyjuk, én le sem merném írni mennyit "nyomok". szörnyű. fogyózni kellene, de úgy vagyok vele, hogy mikor nassoljak és egyek jókat? csak most, utánna már a gyereknek veszek majd mindent, nem? :roll:
Jajj! nem is írom, szaporodtunk!! :lol: ma a cicánk előhozott 2 édes, gyönyörű drága csöppséget! hát valami tündérek. a kutya mondjuk nem rajong értük, kicsit féltékeny. de valami édesek. és már nagyok, már másznak-kúsznak és nagyon hangosan nyávogni próbálnak :lol:

Kép
kissedi
 
 


kissedi gratula a két kicsi csöpp cicához..nekem tavasszal 5 db kicsi született.azota szétmentek.1 maradt az anyjával.. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kisvirág Boldog névnapot Kendének!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok.
Luli nagyon sajnálom a testvéredet,én csak 5 éves voltam mikor az én testvéremet a szemem láttán ütötte el egy őrült,de azt hittem belehalok..A legszebb karácsonyi ajándékot kívánom nektek!Próbálj lelkiekben őrá is sokat gondolni,akkor meg fogja érezni,hogy jönnie kell...
Nálunk sem lesz ebben a hónapba baba úgy érzem,már jelzi a cicim a menzit....elég megbízható... :cry:

Vernike

Kép
vernike25
 
 


virág én is boldog névnapot kívánok Kendének!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lányok, mindenkinek nagyon köszönöm az együttérző szavakat, aranyosak vagytok! Holnap visszaírogatok, most csak gyors bekukkra volt időm.

Jó éjszakát!
luli
 
 


Lys, szülőt elveszíteni is szörnyű lehet, sajnálom! :(
Vernike, el tudom képzelni min mentél keresztül. :cry: Apukám látta a balesetet, nem tudom, h. fel fogja e dolgozni valaha.
:cry:

Lányok, ne haragudjatok, ha kicsit hangulatrontó lettem. Nem is akarok erről többet írni. Csak szerettem volna, ha tudjátok, hogy miért ilyen fontos ez a baba. Persze mindenkinek az! És remélem, sikerül is mindannyiunknak hamar!

Virág, Kendének utólag nagyon boldog névnapot kívánok!

Vernike, sajnos cicifeszülés nekem is van és mostmár kezdem érezni a hasamat is. De nem adom ám fel!

Nyanya, Boldog Házassági Évfordulót! :P
Esi, de jó Nektek, tele vagytok állatokkal! :) Ők is sok örömöt na meg szeretetet tudnak ám adni.

Nitacska, a tornával én is hadilábon állok. Eddig eljártam a párommal edzőterembe, de most félek megerőltetni magam. Pl a hasizomerősítések tuti nem kedveznek a babásodásnak. Szóval azt hiszem, hogy leredukálom az edzést kocogásra.

Gyorsan készítem a táblát!
luli
 
 


Vernike,
azért még ne add fel, hátha a babát jelzi a cicid! Annál is szokott ám fájni. :)

Kendének boldog névnapot! :)

Edi,
juj, úgy szeretem a kiscicákat! :) Mi ivartalaníttatuk a mieinket, mert kettőnél többet nem szeretnénk, a kicsiket meg nem tudnánk hová adni, errefelé rengeteg a cica. Irigykedem most, hogy nálatok vannak kicsik! :)
"Izzadjunk apával." :lol:

Irdab,
én pont kedden kezdtem el tornázni, mert már nagyon fáj a hátam, és olyan jól esett! Ma is fogok! :)

Virág,
van egy 5 éves lányom, és egy 3 éves és egy 16 hós fiam. Így persze kicsit jobban szeretnék negyedikre lányt, de valójában teljesen mindegy. :)

Nitácska,
a mi cicáink is kinti cicák, de én etetem őket, meg ők hajlamosak a teraszra, hmmm, szarni :? (bocs, nincs jobb kifejezés), és azt is én szoktam feltakarítani. Kicsit selejtes cicák, de azért szeretjük őket. :wink:

Nyanya,
boldog házassági évfordulót! :) Remélem, jól telt a vacsi!
Én egy öt hós babát fogtam a hétvégén, az is olyan jó volt, a 16 hósomhoz képest kifejezetten pici volt (pedig már 7 kiló :lol: ).

Köszi a jobbuláskívánságokat, egyelőre úgy tűnik, hogy befelé tartunk a betegségbe, a két fiamnak állandóan a szájáig folyik az orra, alig győzöm törölgetni. Én meg köhögök. :? De pár nap múlva már csak emlék lesz. :)

Szép napot ebben a trutyi időben!

E.
euonymus
 
 


Luli,
közben írtál. :) Ó, szegény apukádnak akkor még nehezebb. :( (Anyukámnak két testvére fulladt a Tiszába, nem egyszerre, és az egyiket végignézték a nagymamámmal, de nem tudtak segíteni. :( )
Cicifeszüléstől te se tartsál, az a babásodás jele is lehet! Nekem az elsőmnél ez volt az egyik fő jele a babának, nagyon érzékeny lett a cicim. (A másodiknál és a harmadiknál meg egyáltalán nem, hihi.)
E.
euonymus
 
 


Kép
luli
 
 


Euonymus, nagyon szép a nagy család! Mindig is nagyot szerettem volna! Négynél megálltok, vagy lesz még folytatás?
luli
 
 


Luli,
én lyánykoromban ötöt akartam, aztán a párommal úgy voltunk vele, hogy vagy kettő, vagy négy lesz majd (három nem, mert az páratlan, és kettő mindig ki tudja zárni a harmadikat, mint ahogy már az enyéim teszik is...). Aztán úgy éreztük, hogy a kettő valahogy nem elég (amikor még csak egy volt meg :D ), és a négy lesz az ideális. :) Több nincs a tervben (persze ha véletlenül mégis jönne, akkor örömmel megtartjuk). Én valahogy úgy érzem, hogy ennyi gyerekre vagyok "kalibrálva". :wink: :D Ráadásul a háromból két terhességemben is sokat kellett feküdnöm, ami nagy teher a családnak is. De egyszer még mindenképpen bevállaljuk (bár remélem, ez jó terhesség lesz!).
E.
euonymus
 
 


Bízunk benne, hogy könnyű terhesség lesz! Én is szerencsés vagyok abban a tekintetben, hogy a párom is nagy család párti.
Ha jól számolom 28 évesen szülted az első babát. Mert ha minden jól megy én is 28 leszek az elsőnél. És jó lenne ha 35-ig már négyen lennének. Remélem sikerül. :)
luli
 
 


jaj,de megható esményeket irtatok!
Tényleg nagyon sajnálom és bizunk benne, hogy fentről hamarosan segitséget kaptok!

Luli!
Jo a tábla, köszi, Köv UH okt.6.-a.

Már nem alszom, mint az elején, hisz nemsoká itt a 2. trimeszter, ami már könnyebb lesz. Remélem.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat a fordulóval kapcsolatban. :D
Nagyon jól telt az este és nagyon fincsi olasz kaját ettünk. Tegnap ettem életem legfinomabb tiramisuját :lol: :wink: Egy igazi olasz étteremben voltunk, ahol olasz alapanyagokkal dolgoznak. Mondtam is páromnak, hogy ide akár hetente is el tudnék jönni...

Encike örülök, hogy most már a könnyebb része következik a terhességednek. Nekem ez volt a kedvenc időszakom, mikor terhes voltam. :lol: Már látszik a pocak, de még nem kényelmetlen.

Luli ha jól látom mi együtt tesztelünk. Legalább is a tábla szerint. Már csak négy nap... :roll:

Kép

Kép
nyanya77
 
 


luli

Nekem a köv Uh időpontj a2008.10.09
pingi
Veresegyház
 
 


Jaaa és a baba érkezése 2009.05.22
:lol: Jaj csajok, alig tudlak visszaolvasni benneteket, de nagyon ráfeküdtem a témára.
Ma este 8ug dolgozok, lesz rá időm, mert itt bent 5 órától olyan nyugi van.
pingi
Veresegyház
 
 


sziasztok..jó sokat írtatok á..de ez jóóóóóó.. :lol:
euonymus nekem is kinti a cica ..enni is én adok neki de hála égnek jolnevelt macska és elmeyg máshová wc-ni..így csakk a kutyák után kell feltakarítani a sz..rt.. :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok én is, csak mióta megtudtam, hogy ketten laknak a pocimban, próbálok még többet pihenni, és mikor Marci alszik délután, és eddig ezt az időt a gép előtt töltöttem, most fekvéssel, alvással töltöm :oops: De már csak 3 hét és elvileg túl leszek én is a nehezén. A kezdeti megrökönyödés után most már annyira szeretnék két babát, hogy tiszta lüke vagyok, annyira aggódom, hogy nehogy valamelyikükkel valami gond legyen.
Azért próbálok reagálni, de nem fog sikerülni mindenre, előre is bocsi érte.

Kutyafüle: én nem nagyon tudok tanácsot adni doki ügyben, mert én ugye elfogult vagyok :roll: Egyébként Zobokihoz úgy jutsz el legegyszerűbben, ha kérsz időpontot. Ha pedig sürgős kérdésed van, és nem veszi fel a telefont sms-t kell neki írni, én is ezt szoktam és ált. hamar reagál rá, de az tény, hogy ő nincs mindig a kórházban, szóval tényleg azt válaszd, akiben teljesen megbízol, ilyenkor ez a legfontosabb.
Nekünk van egy Westie kutyusunk, aki itt van velünk a lakásban, most is őt simogattam, folyton összebújunk, szinte egy tányérból eszünk, és semmi bajom/bajunk. Marcit imádta mikor hazahoztuk a kórházból, most ugyan már menekül előle, mert Marci folyton üldözi :lol: bezzeg mikor a sonkával eteti, nem menekül. Van mikor beteszi a kekszet a kutya szájába, és utána mégsem adja neki oda, hanem megeszi ő, na erre a kutyaellenesek ugranak, én csak legyintek. Végül is együtt nőnek fel. Ja, és most is épp együtt játszanak, meg tudnám ilyenkor zabálni őket. Szóval szerintem teljesen megfér a baba és a kutya együtt. Már ha a kutya elég jól nevelt és tisztán van tartva. Szerencsére a védőnőnket és a gyerekdokinkat sem zavarja.
Súly: hát nekem a tanácsadós dokim fogott diétára állandóan, én a 172 cm-hez vagyok/voltam 54 kg, és 13 kg-t híztam Marcival. Jelentem, most is 54 kg-val estem teherbe... Ennyit erről...

Legközelebb okt. 7-én megyek UH-ra, akkor viszünk kazettát, felvenni a kicsiket, és akkor majd próbálok valahogy feltenni képet, csak legyenek ott mindketten...

Luli: A táblába én is szeretnék bekerülni, már egyszer megírtam az adatokat, csak valószínűleg elkerülte a figyelmed. Úgyhogy most újra megírom:
Nikole, 2008. május, 8+5, 26, 29 év, 2-3. baba, UH: okt 7., 2009.05.04. Ami tuti sokkal hamarabb lesz, mert ugye ikrek :oops:

Kép
Kép
nikole
 
 


nikole még mindíg nem tértem magamhoz hogy két babó is van a pocidba... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok.Ilyen későn értem ide ma,fodrásznál voltam 9-ig,utánna meg pizzáztunk egyet a párommal,most értünk csak haza.
Hát nekem még mindíg fájnak a ciciim sajna,nem jó jel,de holnap veszek tesztet,de majd csak szerda körül csinálom meg....előbb nem érdemes,bármennyire is szeretném a szülinapomra.
Jó olvasni,hogy minden kismamink jó van.
Nyanya,Luli drukkolok nagyon!!!!
Na megyek aludni,reggelkorán kelünk...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


ÁÁÁÁ,azt hittem laptető lesz,de hát nem sikerült...na tényleg megyek már...mindenki pihenjen sokat a hétvégén..

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Vernike,
továbbra se aggódj a cicifájás miatt, hidd el, jó jel is lehet az! A férjem munkatársának a menyasszonyánál pl. az jelezte, hogy baba van. :) Tehát csak bízni-bízni tovább!

Nikole,
pihenj is sokat, az biztosan nem árt! :)
Milyen jó, hogy ilyen jól megvan a kutyusotok és Marci! :) Én ilyenkor arra gondolok, hogy még anyuék/apuék is rengeteg állat mellett nőttek fel falun, és nem hiszem, hogy bárki is mondta volna a szülőknek, hogy kérem a disznókat, a kecskét, az összes baromfit, a kutyát és a macskákat távolítsák el, mert különben beteg lesz a gyerek... :P És akkoriban ugye a gyerekek az udvaron nőttek fel az állatokkal körülvéve, nem voltak tőlük elkülönítve, sőt!
A te tanácsadós dokid is érdekes a diétáztatással, kíváncsi vagyok, hogy ő túlsúlyos-e (nagyon viccesnek tartom, amikor 90-100 kilós férfidokik holt komolyan prédikálnak a diéta szükségességéről). :D

Nitácska,
hát, jólnevelt cicával könnyű. :wink: :D

Pingi,
jaj, mit dolgozol te nyolcig? Nem vagy fáradt? (Én az első trimeszterben mindig álmosabb voltam a szokásosnál, valószínűleg ülve elaludtam volna, ha nyolcig kellett volna dolgoznom. :D )

Nyanya,
hol voltatok, véletlenül nem a Toscanában? Mi ott ettünk eszméletlen jókat egyszer-kétszer! :)

Luli,
nálunk is ez volt a terv, hogy 35 éves korunkra négyen legyenek. :D És igen, 28,5 éves voltam, amikor az első született. Most azt hittem, hogy még 33 évesen meglesz a negyedik is, de arról már lecsúsztunk (március végén van a szülinapom). Azért remélem, nem kell 35 éves koromig várni... Mindenesetre nagyon igyekszünk. :wink: 8)

No, én is megyek aludni, roppant késő van... :roll:

E.
euonymus
 
 


Sziasztok!

Szeretném, ha csatlakozhatnék hozzátok. Mit is írjak magamról? 27 éves vagyok, a férjem 33. Nemrég múltunk 1 éves házasok. A baba projektet novemberben szeretnénk kezdeni. Ha jól látom, itt mindenki pikk-pakk babás lesz és nagyon tetszik a pozitív hozzáállásotok is a dolgokhoz. Ezért hát ha befogadnátok, nagyon hálás lennék. Előre is köszi és mindenkinek szép napot! :)
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?