Új privát üzeneted érkezett!

Hát apa itthon tudta meg,de érdeklődve nézte mekkora Maszatka.Van egy könyvem,amiben nagyon szupi uh fotók vannak,azt megmutattam neki :lol:

annus11
 
 


Annus! Nagyon örülök,szorítottam nagyon,dehát tudtam,hogy minden rendben lesz! :wink:
Szorítok továbbra is ,pihenj sokat és gyere mindig a hírekkel!
Kicsit irigy vagyok ám,mekkorákat durmolhatsz most! :wink:
Persze Áron baba mindennél többet ér,de olyan szuper volt terhesnek lenni,mégha néha nem is úgy láttam!
Élvezd ki minden percét mert hamar vége lesz! :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Ja és Pumpi! Már akartam írni,hogy nagyon király lett a hajad!
Sokkal jobb!

Kép


Kép
ibm
 
 


Ibm :lol:
Akkor cseréljünk...mert az alvásonkívül egyenlőre minden más rossz....tegna is egész nap hányinger....
Na és ahogy elolvastam a vonalzódat majdnem sírtam :lol: :lol: Szóval kész vagyok :!:

annus11
 
 

 
 

Sziasztok

Annus

Akkor a "hangos" gartula!
Kép
Vendég
 


Vera

Zalánnak 1 évesen jöttek a fogai!
Nincs Márk lemaradva semmiről! :lol:
nagyon jók a képek!


Pumpóka

Jó,h jöttél!

Áram:
Nem a lakáson belül volt a bibi,hanem valami bejövő vezeték égett össze! :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

JELENTEM, JÖN A FOGUNK!!! :D Panni, te tudsz valamit! :wink: Alul már az egyik kint van picikét és a másik is látszik már, hogy kibújni készül. Pedig nem volt neki megdagadva sem az inye, nem volt piros sem ott, meg semmi. Ez a gyerek más mint a fiúk voltak, de naaaagyon! 8) Viszont legalább megvan a nyafogások oka!
Hát ma éjjel kikészitett megint. Fél 6-kor este kaját kért (oké,idő volt), aztán fél 9-kor ismét, majd fél 12-kor, majd fél 6-kor reggel megint. Persze a szokásos szivok belőle 100ml-t és utána már csak játszom a cuclival... :? én meg félig aludtam, totál kész voltam... :roll: Reggel fél 7-kor meg csörgött a telcsi, ébresztő, fiúk ovi-suli.... na nem nehéz elképzelni, milyen fejem volt. A szemem alatti táskákban simán hazahozhattam volna a reggelit a boltból... :lol: Most vettem neki rágókát, amit könnyen meg tud fogni, de az istennek nem rágja... :twisted: inkább a pulcsija szélét meg a kezét... :roll:

Nem tudjátok, lehet kapni még ezt a Dentinox gélt fogzásra??? Mert én anno a fiúknak vettem és nagyon jól elzsibbasztotta nekik az inyüket és nem viselte meg őket a fogzás annyira...

Ma annyira édes volt, teregettem a ruhákat, ő ült a gyerekülésben mellettem és ahogy ráztam ki a ruhát, olyan hangosan kacagott.... csúcs édes volt... amikor megfogtam a következő ruhát, már előre nevetett és járt keze-lába, aztán mikor megráztam, jött a hangos kacagás. Úgyhogy nagyon jót szórakozott rajta, hogy anya tereget! Úgy nevettünk mi is Zolival rajta! Csúcspofa ez a Muki! :)

Alziza!
Hát az sem semmi, hogy összeégett a vezeték a házon kivül.... az szép... nem irigyellek, megmondom őszintén! Én biztosan frászban lettem volna, nehogy a fiúkat valahol megrázza az áram...
Vendég
 


Annus!

akkor egy hangos GRATULA!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sok-sok pihi és vigyázz magatokra! :wink:

és két kép:
Kép
Kép

Kép
kimma
 
 


Jajj, gyönyörű ez a kicsi lány és persze az összes gyerkőc. Már várom, hogy én is pakolhassam a képeket a legifjabb családtagról. De ami késik, nem múlik!

Képzeljétek, nálunk is van szülséfelkészítő tanfolyam, de engem még mindig nem értesítettek, hogy lehet menni. 8 hetes a tanfolyam, az utolsó 2 foglalkozás a szülőszoba bemutatása, és a kórházi ellátásról van tájékoztató, megmutatják az apavárót, a vajúdót, hogy mire számítsunk majd, ha megszületik a baba, egy csomó hasznos dolog, szóval ez ér bármit is az egészből.

Na mármost, ha még jövő héten sem kezdik el, akkor én mindezt a 38-39. héten fogom végighallgatni, feltéve, hogy Olivér addig bent marad. :shock: Ugye legutóbb azt mondták, hogy nem december 5, hanem november 25 a szülés várható ideje. Persze fiúcskával könnyen ráhúz az ember, de mittudomén...

Olyan csalódott voltam tegnap emiatt, hogy ezt így oldották meg.

Majd azért megkérdezem védőnőmtől, hogy nem lehetne e valami extra kórházi vezetést kieszközölni, hogy ne élesben kelljen ott szerencsétlenkednem. Megnyugtatna, hogy láttam a vajúdót, meg tudnám, hogy mit kell csináljunk a betegfelvételnél. Persze tudom, hogy úgy sem tudom kihagyni, de jobb lenne tiszta fejjel, még fájások nélkül végighallgatni, meg legalább megismerledni a személyzettel, mert ugye ezt a tanfolyamot ők szervezik, tartják...Rolling Eyes
Na mindegy, lehet, hogy ez már elúszott. Sad

A másik:
Basszus gyerekek,itt még csak 3 fok van. Tiszta tél, amit imádok, de egyenlőre ki se teszem ma a lábamat, csak nadrágvásárlás céljából, mert téli ruhatáram ekkora hasra nincsen.

A héten herpeszem is lett a számon, de azt nem veszem észre magamon, hogy meg is betegettem volna. Van orrfolyás, de ez inkább az allergiától, vagy a terhességtől mert napközben nem kell fújnom, csak éjjel dugulok el. Mindenesetre egy kis kamillatea nem árt. Remélem nem lesz komolyabb és a babának sem árt ez a valami. (Jegyzem meg, megfázástól még az életben nem volt csúzom, ellenben az undor az ki szokott ütni. De nem emlékszem, hogy gondoltam volna valakire, vagy valamire ennyi ellenszenvvel...) Shocked

Szerintetek ez lehet gáz? Ja azért ez az agymenés, mert tegnap este nagyon rossz passzban voltam, tiszta őrület ez az egész! Persze Olikám rendesen rugdos, meg csuklik ezerrel, gondolom, ez lehet az új mozdulatsor, amivel megörvendeztet :wink: Mindig mondom neki, hogy olyan mohó mint az apja:), pedig senki nem eszi el előle a kaját :lol:

Na szép napot nektek csajok! Ma beszerzem a barátságkenyérhez a kovászom és jövő pénteken fincsit eszünk...

Kép
wruska
 
 


Sziasztok

Kimma
nagyon szép kislány!

Pumpóka
Asszem még létezik ez a gél de van más is!
Amúgy adj neki pelenkát v rongyit nálunk azt rágta.A rágóka nm kellett neki pedig volt v 10 féle :shock: A textilpelenka csücske kemény és dörzsölni tudja vele!

Wruska
ha náthás is vagy esetleg akkor sem lesz semmi baj!
Amúyg elképzelhető,h inkább tényleg allergia.nekem is az van most!
Vendég
 


Kimma - nagyon edes Emci baba! Gyonyoru szep kislany!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Alziza, köszi, most megnyugtattál, bár sejtettem, hogy csak az a kósza depi hozta ki belőlem a parát:)

Hajnski, hogy vagytok? Nem emlékszem, azt tudjátok már, hogy kisfiú vagy kislány? Vagy ti nem nézitek meg? Úúú már nagyon össze vissza vannak az emlékeim. De hogy szalad az idő, már félidős vagy te is :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
wruska
 
 


Wruska - igen vasarnap felido! :lol: Jovo heten penteken genetikai uh. Mar alig varom, nem lattam a babot mar ket honapja. :shock: Mi majd csak februarban tudjuk meg, hogy kisfiu vagy kislany - inkabb a parom akarta igy, mint en, de mar en is belenyugodtam. Egyebkent jol vagyunk, idonkent mar erzek nemi mocorgast odabentrol :wink: , de tulzasba meg nem viszi a picur.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Örülök, hogy jól vagytok. A mocorgás hamarosan beindul ezerrel nálatok is. Azt hiszem, eddig ez a legfantasztikusabb élmény életemben: ahogy Olivér izeg mozog odabent. Már apa is évezi, sokáig szegénykémmel nem tudtam megosztani, mert tényleg csak egy egy pillanatra volt látható a fiatalúr és azt ugye nem könnyű elcsípni. Szegény, le is volt törve miatta, de most már nem nagy kunszt, mert annyit mocorog. Már egyre jobban várja, hogy megszülessen a trónörökös. Az ismerősök babáinál is figyel mindent, megy anyukával, nézi, hogy hogyan pelenkázza, eteti (cumisüvegből! :wink: ), öltözteti...Olyan édes, ahogy a maga módján készül a feladatokra. Nagyon imádom érte. :lol:

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!

CSak gyorsan bekukkantok, mert rámjött a dögrovás:
tegnap hajnal óta megy a hasam (de nagyon durván, kb. 15-20 percenként), hányingerem van, meg be is lázasodtam.
Márkkal egész nap az apja foglalkozott mert nem volt erőm kikelni az ágyból.
Remélem Márkuci nem kapja el, elég neki a meglévő náthája (éjszakánként nagyon szarul alszik, rendszeres porszívózás után kénytelenek voltunk venni az elektromos Pesztonka orrleszívót, amire ugyanúgy tiltakozik, de legalább hajnali 2-kor nem ébrednek fel rá a szomszédok).

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Kép
Kép

annus11
 
 


Köszi a gratulációkat!

Kimma!
Most látom h 8 hetes Emci!Milyen kis picike!Tündéri!!



Egy kérdés!Volt vkinek migrénes fejfájása és olyan szintű mellfeszülés h azt hittem tegnap este le is szakadnak :wink: Szörnyű volt!!!!!Persze este jönnek rám ezek,nehogy aludni tudjak :roll:

annus11
 
 


Annus! Nekem volt,sírva hívtm fel a dr-t,hogy már mindent kihánytam és mind1 mit csinálnak velem de valahogy mulasszák el a fejfájást!
Olyan szinten hánytam,hogy gyógyszert esélyem sem volt bevenni,végül sógornőm beadott egy fél Algopyrint szuriba és egy óra múlva teljesen jól voltam!
Iszonyú volt!

Remélem neked jobb a helyzet!
Megyek mert a főnbők hivat!
Dobok egy friss fotót a "főnőkömről"

Sziaztok

Kép

Kép


Kép
ibm
 
 


Ibm!

Egy ilyen főnök nekem is kéne :wink:

Én nem hányok amúgy,de annyira durván fájt a fejem,a héten már másodjára...én is bevettem egy fél algopirint,mert nem bírtam tovább...ekkor már több órája szenvedtem,és a hideg borogatás sz*rt se ért :( Esetleg nincs vkinek vmi jó ötlete a fejfájásra?Vmi homeós cucc vagy akármi ami azért nem árt a babának.Bár szerintem a front miatt fájhatott,csak most kicsit jobban mit szokott :roll:

annus11
 
 


Annus!
Nekem sokszor volt fejfájásom és nagyon kegyetlenül hasogatott! :? Egy algo elmulasztotta, szerintem vegyél be nyugodtan, semmi baja nem lehet a babának annyitól. :wink:

Ibm!
Csodaszép Áron baba!!!! :D Gyönyörü és formás és az a haj.... :D

Vera!
Jobbulást neked! Szegény... ez baba mellett nagyon de nagyon rossz... tudom, nekem is volt, Barnusom 3 hós volt kb. amikor elkapott egy hányásos-hasmenéses virus és hozzá sem tudtam nyúlni szegénykémhez... :( Pihizz sokat!!!!!

Kedves pocisok!!!! Kééééééérünk pocakképekeeeeeeet!!!! :)

Nálunk ma volt vér dögivel. Kb. egy órája, itt voltak anyósomék, beszélgettünk a szobában, a fiúk a sajátjukban elvoltak. Egyszercsak jön Barnus, orditva és fogja a kezét. Persze, az ölembe tette, csak az láttam hirtelen, hogy csöpög a nadrágomra belőle a vér... :shock: de nagyon erősen. Zoli gyorsan bevitte a fürdőszobába, hogy lemossa az ujját, egyáltalán lássuk, honnan jön.... Hát a drága nagyobbik gyermekem vágta a papirt, és mondta Barnusnak, hogy fogja meg a másik végét és természetesen belevágott az ujjhegyébe a kicsinek... Kb. negyed órámba telt, hogy elállitsam a vérzést, csak úgy dőlt belőle. Attilának leorditottam a fejét, hogy egyáltalán mi a fenének veszi elő az iskolai ollóját, ami baromi éles és hegyes is... ezentúl ott fogja hagyni a suliban, ha nem tudja megállni, hogy ne vegye elő itthon!!! Komolyan, baromira megijedtem, mert az egész szobában, ahol Barnus végigment a fürdő felé, vércseppek voltak és alig akart elállni neki! Ijedtében el is aludt nemrég... :roll:
Hogy nálunk mindig történik valami..... :roll:
Vendég
 


Pumpi!

Hát ilyenek mindig vannak,de szerintem nem is csodálkozol már ezeken :wink: Emlékszem mi egymás haját vágtuk le öcsémmel,vagyis volt neki egy lófarka(egy pici tincs) hátul én meg levágtam egyszer :lol: Szerencsére csak a lófarkat :lol: Persze nem tetszett neki 8) De magunknak is folyton hajat vágtunk...

Én még nem hozok pocifotót :oops:

annus11
 
 


Pumpóka, ez nem semmi. Szerencse, hogy nem lett nagyobb baj - az ujjbegy meg annyira tud vérezni, el is hiszem, hogy megijedtetek. De ahol három gyerkőc van, ott mindíg van esemény :lol:

Annus: köszi a táblát. Nem tudjátok Rönével, Susisusival mi van?Ők a mindennaposak, ha ugyan már meg nem szültek. Utána mi jövünk Eperkével, azta! :shock:

Kép
wruska
 
 


Sziasztok

Pumpóka

Szegény Barnus!!
Nálunk mondjuk már nagyok és ilyen azért nincs,de a sulis cuccok az iskolában vannak.Van rajz doboz,meg matek doboz és zt ott tárolják bent!

Ibm
Nagggyon jó ez a kép!! :lol:

És tényleg Röné meg a többiek????????????

Vera
Jobbulást!!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat, én már jobban vagyok (és jópár kilómtól megszabadultam hála a hasmarsnak :lol: ), bár a manó még mindig náthás, meg az éjszakák mostanában rémálmok. Szerintem fog lesz a dologban, mert minden előzmény nélkül egyszercsak felsír aztán van úgy h. alszik tovább, de van úgy h. 2 órán keresztül fenn van és sír.

Pumpi!
Gyekekedet vézezni látni, ez az amire sehol semmilyen előkészítőn nem készítenek fel, én lehet, h. mentőt is hívtam volna ilyedtemben.

Imb!
Áron baba nagyon szép, emlékszem amikor Márk ilyen pózban elfért még a lábamon!

Annus!
Fejfájásra a legjobb a finom fejmasszírozás apától, de annyira, h. utána 2 napig ne tudd szédbontani a frizurád...
Ha előtte beveszek egy algopyrint akkor tuti még be is alszok.

Röné????????

Alziza!
Börzejegy? Postán még el tudom küldeni, személyesen inkább még ne talizzunk, mert hátha bujkál még bennem egy kis vírus...

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Szerintem lányok Röné és Susi szép csendben leléptek szülni... :D

Vera!
Örülök, hogy jobban vagy már :!:

Hát nálunk mindig van valami, az tuti! :lol: Csak most hirtelen tényleg a sok vértől ilyedtem meg, de anyósomék is mondták, meg Zoli is, hogy nagyon érzékeny az ujja hegye és rettenetmód tud vérezni, még akkoris, ha nem olyan mély a vágás. Neki pedig elég mély volt ráadásul. De ma már levettük róla a ragtapaszt is és elég szép.
Volt már nálunk sokkal durvább is, mondjuk, akkor rohantam a Jánosba a sebészeti ügyeletre Atissal... beverte a szeme mellett kb. egy-két miliméterrel a franciaágy sarkába és ömlött a vér belőle és nem engedte megnézni sem. Akkor még csak két és fél éves volt. Az egész pólója meg énis csupa vér voltam és úgy futottunk végig a villamosig, meg föl a Jánosba, szoritottam a szemére egy pelust... mindenki minket nézett...
Barnus meg felborult másfél évesen a bébitaxival, de előrefelé, mert beakadt a lába és ahogy meghajtotta magát, megborult, fejjel a betonnak. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem pont fejreesett, mert a kis kezét előretette és elforditotta a fejét, igy "csak" végighúzta a fél arcát a betonon, persze lejött a bőr róla rendesen, ott is minden tiszta vér volt.... Hát komolyak az én gyerekeim... remélem, Zsófi azért "jobb" gyerkőc lesz... :lol:
Attila már vágta el késsel a kezét (én voltam a hibás, elölhagytam, mert el akartam mosogatni), nagyfiú akart lenni és kenyeret vágni... sikerült, de a saját ujját is mellévágta... durva volt, mert jó mély volt az is... szoros kötés és kész... plusz a gyerek megnyugtatása... :lol: Szerintem idővel valamennyire hozzászokik az ember ezekhez, de teljesen sosem! :?

Zsófinak már látszik a két foga elöl... :) ma apa is látta már, ahogy nevetett, kivillant a kis fogkezdemény... :) Egész nap nagyon nyügi egyébként... alig alszik egy-két órákat napközben a kajcsik közt.

Egyébként már csak kétszer eszik tápot, teljesen ráálltunk már erre, hogy reggel és este csak a tápi, de még mindig csak 100-120miliket eszik meg, de úgy néz ki, elég neki, mert este 8-fél9-től alszik reggel fél7-ig, rossz esetben fél4-kor is kel... Persze napközben bepótolja a kaját... ma tizóraira bevágott egy szép nagy barackot egy kisebb almával... :shock:
Tegnap pedig vettem reggel sütőtököt és megsütöttem neki, majd egyik felét almával, másikat burgonyával turmixoltam neki.... 3-3 adag lett belőle. Ilyenkor fagyasztok le két-két adagot, a többit pedig aznap vagy másnap odaadom. Imádja a sütőtököt, csak az a baj, hogy nekem meg felfordul a gyomrom tőle, amikor sül, úgy utálom a szagát is... :lol: De amikor eszi, az sem esik jobban... :lol:

Nos, lelövöm magam.... inkább megyek, lerendezem iskolautáló nagyfiamat... :lol: borzalmas, húzza az időt, reggel nem akar felkelni, aztán nem akar ottmaradni (azt mondja, aggódik értem, beszarok rajta, komolyan, honnan veszi ezeket a dumákat?).... szóval nem egyszerü...
Most hegyezi a ceruzáit... negyed10-kor... de már egy órája ezt csinálja...
Asszem átveszem az irányitást.... :lol:
Vendég
 


Vera

A helyzet az h nem is tudnánk találkozni,mert ez a hét olyan zsúfolt nekem,h örülök ha luk van a .............

De nem jön senki akinek kellene!:(


Szerdán megyek a bőrgyógyászhoz vissza!
A helyzet az h a könyökömön is lett egy ilyen csomó mint a derekamon! :evil: :(
Gondolom most kiderül mikor mehetek a műtétre!

Pumpóka

ne aggódj!!Ahol ennyi gyerek van ott mindíg történik valami! :wink: :lol:
Én tudom!!!! :wink:
nálunk is voltak már ujjtörések,kulcscsont törés,fejreesés stb! :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.23 09:34-kor.
Vendég
 


Panny?????
Vendég
 


Pumpóka: csak gondolj a mottódra: Három a boldogság :wink:


Annyit csuklik ez a gyerök... Kénytelen vagyok azt gondolni, hogy tiszta apja, ha ilyen mohón kóstolgatja a magzatvizet. :shock:

Kép
wruska
 
 


Alziza, majd írd meg, hogy mit mondtak. Egyébként fáj is? Vagy "csak" zavaró.

Kép
wruska
 
 


Wruska

Zalán is sokszor csuklott!Aztán ez kint is megmaradt! :roll:

A csomók igazából nem fájnak.Ezek elvileg jóindulatú daganatok,de a doki szerint el kellküldeni szövettanra biztos ami biztos!!!

Kicsit parázok ettől!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 12:11-kor.
Vendég
 


Alziza, akkor megy a drukk, hogy minden rendben legyen. Biztosan úgy is lesz, ha a dokid mondja. Ő a szakember, gondolom látott már ilyet ezret.

Zalán imádnivaló!

Ja csajok, készült valaki homeopátiásan a szülésre? Az árnikát javasolták, hogy az császár vagy sima szülés, de tud segíteni a felépülésben. Gátvédelemmel szült valamelyikőtök? Arra gondoltam, hogy (persze azért majd védőnőmmel, dokimmal, esetleg szülésznőmmel is beszélek), hogy megnézem, mennyire lehet könnyen beszerezni ezeket a cuccokat a gyógyszertárban, nehogy 2 hónapot kelljen rá várni, oszt kifussak az időből :wink:

Ja és képzeljétek, megjött a "behívó" a szülésfelkészítő tanfolyamra. Már nagyon várom, és az imáim meghallgatásra találtak, mert sürítettek egy kicsit rajta, így október 6án elkezdődik és november 12én be is fejeződik. Addig meg juszt se szülök :lol:
Úgyhogy nagy volt a boldogságom. Tudom, hogy apróság, meg aki már szült, tudja, hogy felesleges is, de azért engem megnyugtat, hogy megmutatják, mi merre hány méter, és hogy ebben a kórházban mire számíthat ma az ember lánya, és gyereke
:lol: :lol:

Többiek, hol/ hogy vagytok?

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!

Alziza!
Tőlem is mennek a drukkok a dokihoz!!!!!!!!!!!!
Zalán édes!

Wruska!
Én a szüléshez nem használtam homeós bogyókat, ill. egyszer kipróbáltam, de másnapra már el is ment a nyákdugó.
Viszont a fiamnál a Chamomilla bevált.

Képzeljétek Márk elkezdett mászni, igaz még cak nagyon kezdetlegesen, de szerintem 1 hét múlva profi lesz. :)

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok

Tegnap voltam a dokinál!
A könyökömön is az van! :( Azt,h mitől nem tudja!

Kedden megyek a sebészhez,gondolom ad időpontot a műtétre!

A derekamon a vágás nem izgat,de a könyökömön...
Hogy fogom hajlítani a karom azt nem tudom. :shock:

Vera
Márk nagyon ügyi!Pikk-pakk megtanulja!Szerintem egy hét sem kell.Rájön,h milyen gyorsan tud így haladni és oda is eljut ahova eddig nem.

Wruska
homeopátiában Panny van otthon!
De fogalmam sincs hol van? :roll:

PANNYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!
Gyere elő!!!
Vendég
 


Alziza!

Szorítok neked!!!Bizti minden oké lesz!Egyszer nekem is volt egy kisműtétem,az orromnál volt egy anyajegy,és mivel allergia miatt sokat fújtam az orrom,így jobbnak láttam leszedetni...nehogy baj legyen később.Pedig már megszoktam,régóta ott volt már.Szerencsére csak 2 öltés kellett,nem is látszik csak ha nagyítóval nézed :lol: Ja és mikor mentem varratszedésre az egyik ki is fordult(jó a sebgyógyulásom)én meg aggódtam h elhagytam a cérnát :wink: :lol:

Vera!

Nagyon ügyi Márk!Ilyenkor olyan cukik,mikor próbálnak megtanulni vmi újat :lol:

Wruska!
Na szupi!Akkor mehetsz körülnézni!Aztán majd számolj be h mennyire volt hasznos a túra :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Jó rég nem jártam erre. :oops:
Gratulálok minden babához és pocaklakóhoz!

Wruska!
Nekem nagyon bejöttek a homeobogyók. Arnica és Caulophyllum a 35-36. héttől.
Első fiamnál nem szedtem, volt sérülésem bőven, a többieknél szedtem, és gátvédelemmel, gyorsan, simán szültem, varrni sem kellett. Szóval szerintem hasznos. Nagyon sok patikában kapható.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske, és hogyan szedted őket (rendszeresség, mennyiség)? Az árnikát ismerem, de a Caulophyllum mire jó?Köszi :lol:

Annus: naná, hogy beszámolok, bár nem tudom, a győri kórház neked mennyire lesz mérvadó :wink: :lol: De akár akarjátok, akár nem, én tuti megosztom veletek ezt az élményt is :lol: :lol: :lol:

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!

Most csak képet hoztam, ma nem vagyok jó formában, eléggé ingerült vagyok, nem tudom, mitől... :roll: de nagyon rossz! :(

Sok leszek, bocsika, de rég hoztam képet... ezek mind frissek! :wink:

Apa fényképezett, látszik, mert körbeér a szám a fejemen:
Kép

Apa fürdeti a kis hurkalady-t:
Kép

Alvástechnológia:
Kép

Kukucs... :)
Kép

Szieszta apával:
Kép

Ha nem adtok enni, majd megeszem a takarótokat...
Kép

Bújócskázol velem, ha szépen mosolygok?
Kép
Vendég
 


Sziasztok

Pumpóka

Jók a képek :lol: :lol:

Boeske
Hát valóban rég jártál erre! :)
A másikban sem mostanában!Nem is pörög mostanában.

Annus
Nem a műtéttől félek,az sem zavar ha látszik a helye.(Volt már olyan műtétem az oldalamon ami 2 öltéssel volt varrva.)
Ezek nem anyajegyek,hanem daganatok ami elvileg jóindulatú,de meg kell nézetni.Ráadásul ami a könyökömön van az pár hete került csak oda és elég gyorsan nő!
Az én sebgyógyulásomat nem nevezném jónak! :( Sőt!
nálam mindíg volt valami gáz a császárok után,de ezt most nem írom le ide nem rémisztgetek senkit! :? (az oldalamnál is.az egyik varrat benőtt a sebbe.Majd be...tam mikor kivették.2 öltésből 1 tuti szar) :evil:
Vendég
 


Alziza!

Igen,azt olvastam h mit vesznek ki!Amúgy nekemis elküldték szövettanra,de azzal nem volt gond.Szóval nálad se lesz!!!

annus11
 
 


Pumpi, hát nem semmik ezek a hurkák, lehet gyömöszölni a kisasszonyt, az bizti! Nagyon jók a fotók! :lol:

Megvolt a védőnői vizit, kisfiam ma nagyon jó baba volt. Suttyomban, míg aludt sikerült végre rendesen meghallgatni a szívhangját is, de persze ezzel a művelettel fel is keltettük, és egy jól irányzott rúgással jelezte, hogy köszöni szépen, neki elég volt ebből, ne zaklassák, úgyhogy így tettünk és nem hallgatóztunk tovább. A lényeget úgy is hallhattuk. :lol:

Védőnő részéről rendben vagyunk, hétfőn a doki is megvizsgál, remélem, nála sem lesz gond :P

Többiek, veletek mi a helyzet? Mindenki eltűnt. :(

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Arnica CH9 szülés előtti hetekben, 5 golyócska naponta 2x-3x.
Caulophyllum-ot csak a 37. héttől ajánlják, a méhszájat puhítja. Én CH9-et szedtem, de erről inkább kérdezz még meg valakit, mert állítólag a fájásokat is erősíti (már ha vannak).
Szülés közben Arnica CH30 vagy még nagyobb higítás, ez fájdalomcsillapító is!
És a fájások kezdetekor Caulophyllum CH30 (egy adag), ez elméletileg jó kis rendszeres összehúzódásokat csinál.
Szülés után is jó az Arnica CH30 az utófájásokra.

Ja, és ittam málnalevél teát is, napi 2 bögrével a 36. héttől.

Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, (meg persze már nem első gyerek), de Andris 2 óra alatt megszületett. Éjfélkor arra ébredtem, hogy elfolyt a magzatvíz, félóra múlva megkezdődtek az összehúzódások, 2 óra 5 perckor a kezemben volt a kölök. Gátvédelemmel, repedés, sérülés nélkül.
Ilyen könnyű szülést kívánok mindenkinek!

(Még hozzátartozik a történethez, hogy az első szülésem zűrös volt, senki nem gondolta, hogy valaha szülök még simán gyereket. Aztán tessék... :) )

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske: köszi a tippeket. Védőnőm is mondta, hogy szedjek össze minden infót, mit hogyan szeretnék és ő is előveszi a kisokosát és megbeszéljük, hogy mit hogyan lenne érdemes.

Kép
wruska
 
 


Itt vok.

Alsópáhokon voltunk a családdal csütrötökig hétfőtől.
Most jutottam géphez.
Megaszuper volt mint mindig!!

Wruska:én is szedtem a Caulophyllumot a 36.héttől napi 1x 5 golyócskát és amikor beindult a vajúdás akkor félóránként 5 golyócskát kapkodtam.Sztem nekem is segített mert gátvédelemmel szültem simán és gyorsan,annak ellenére is hogy arctartással érkezett Olika.Én csak az 5ch-t szdetm és nekem ez is bevált.Használhatsz erősebbet is ahogy Boeske is írta(9ch vagy 30 ch).Vajúdáskor még jó a Cimicifuga 30 ch szintén félóránként.
Majd küldök neked egy linket ahol jól összeszedték a szülés alatti,utáni homeos javallatokat.

Pumpi:a kiscsj egyszerűen tündéri!!Kisfiad kezének jobbulást!!A nagynak meg jó sulizát! :wink:
Látod mondtam h a foga.

Annus!

Hangos GRAT!!

Ibm!

Áron baba nagyon cuki!!

Alziza!

Zalán ahogy rajzol :roll: édes!!

Kimma!

Emcike is elbűvölő!

pusza,Panni

Vera!

Ügyi Márk!!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panni, köszi neked is a tippeket, ha lesz egy szusszanatnyi időd, akkor nagyon hálás lennék azért a linkért.

Mi ma voltunk dokinál, mindent rendben talált, a fejméret alapján megint két héttel idősebbnek mondták Olivért.
Azt mondta, olyan 1,6 kilónál tarthatunk most.

A mocorgás is szépen visszatért, valószínű túl sűrű volt neki a hétvége (rokonlátogatás, születésnapozás, rengeteg ember, rengeteg mozgás). De ma a hétköznapokon megszokott pörgés forgás volt.
Az uh-on már láttuk, hogy a térde és a könyöke összeér, úgyhogy azért olyan sok helye már nincs a kis drágánknak. A 32. hét körül - azt mondta a doki, hogy már nehezebben mozognak, mert kicsi a hely. A méretek alapján pedig akár ott is tartunk már... :roll:

Ja ő is azt mondta, hogy nagyot nőtt a pocim, biztos nem lesz kicsi a baba. A méhszáj is szép zárt, a folyásom is rendben, a szívhang is, a méhlepény is. Kedden már a nagy kórházi uh-ra megyünk. Jó lesz, ha alaposan megvizsgálnak bennünket - ott már flow-metria is lesz. Következő vizitünk október 20. :lol:

Kép
wruska
 
 


Sziasztok,

En is elek meg.
Tegnap voltunk dokinal, jol vagyunk mind ketten. 1330 gramm a sulya, nagyon izagaga volt. Nagyon integetett.
Es meg mindig kislany, es most mar ugy nez ki hogy Petranak fogjuk nevezni.

Es megvettuk tegnap a babakocsit, Bergon tipusut.
Majd teszek fel kepet.

De most segitseget szeretnek kerni toletek!
Nagyon megfaztam, vagy valami bacit tegnap Pesten osszeszedtem. Nagyon nathas vagyok es faj a torkom. Razz a hideg, felek hogy lazas leszek. Ilyenkor a mezen, citromon es tean kivul lehet valamit alkalmazni?

Koszi

Kép
eperke25
 
 


Eperke: Nekem az Oscillococcinum segített, ez egy homeopátiás szer, kismamák is szedhetik, a másik topikban Merszi hasonlóan lebetegedett, ő is írt valami szert, amit nyugodtan lehet ilyenkor szedni.

Jobbulást neked!

Örülök, hogy a kisasszony rendben van, és nagyon szép nevet választottatok neki.

Kép
wruska
 
 


Eperke!
torokfájásra:tantum verde-de azért kérdezz rá
Petra :wink: az egyik kedvenc nevem :wink:

nézzétek mit ügyeskedett apuci:
Kép
Kép

Wruska!
gratulálok a szép méretekhez! :wink:

Pumpi!
nagyon édibédi Zsófi! :wink:

Boeske!
tényleg rég voltál! :D
kérünk képeket!!! :wink:

Panny!
irigy-mirigy a kikapcsolódásra!
gondolom gyerkócok jól szórakoztak :wink:

Alziza!
mikor lesz a műtéted?
nagyon drukkolok neked!!!++++++++++++++++++

Kép
kimma
 
 


Kimma!
Tündéri Emci! :) Nagyon jópofik a képek, apuci nagyon ügyi! Hogy lehet ilyentet csinálni???? :)

Pocisok!
Én homeost szedtem, amikor carul voltam a terhesség alatt.
Örülök, hogy mindenki babája jól van a pocakban! :wink:

Röné viszont naaagyon eltünt, csajok! Szerintem már megszült! Senkinek nem küld sms-t????? :roll: Remélem, minden rendben van velük!!!! Rönééééééééééééééééééééééééééééééé! Tessék életjelet adni magadról/magatokról, merten AGGÓDOK ÉRTETEK!!!!!!!

Lei is nagyon ritkán ir! :( Pedig szivesen fogadnánk legalább pár sort a kis Csabikáról, meg természetesen képeket is!!!!!!!!! :wink:

Alziza! Hogy vagy??? Mi van a mütéttel? Mikor lesz?

Boeske! Jó, hogy te is jelentkeztél, tessék kicsikét sürübben jönni és hozzál képeket Andrisról! :wink:

Panni! Irigy-irigy.... :lol: dejó nektek, hogy elvoltatok kikapcsolódni! Énis mennék, ez az itthonülés teljesen leamortizál! :?

Remélem, nem hagytam ki semmit! :roll: Ha igen, bocsikaaaaa!

Jajjjj, Annus, te is irhatnál! Mizujs? Hogy viseled a babavárás első időszakát? Hányinger? Remélem, jól vagy és nem gyötör meg nagyon ez a kisbébi! :wink:

Na, le is lőttem magam, irjatooooook!
Vendég
 


Én megvagyok.Hányinger az van.Általában egész napos...vuk nincs.A napokban már csak délután volt hányingerem,tegnap óta meg csak néha jön elő.Átáltam arra h a vitamint csak 2 naponta veszem be,lehet ez segített.Jövő hét szerda doki,aztán remélem mehtek a védőnőhöz is.Hétfőn voltam laborban is,remélem jók az eredményeim :wink:
Amúgy jól vagyok,néha érzem a hasam,de nem vészes,csak nem tok sokat itt ülni....na és persze délután bedobom a szunyát rendesen :oops: 9kor meg már elalszom...mint egy álomkóros :wink:

annus11
 
 


Jelentem Mutyurka puszil mindenkit!Most tölti a 36.hetet!Babával minden oké!! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok lányok,

Köszönöm a homeós tippet. Tényleg használ és a gyógyszertarban is ezt ajanlották.
Most már jobban vagyok, már csak köhögök, szerencsere az orrfújás múlóban.

Végre most már többet tudok jönni, mert már itthon vagyok.
Kicsit furcsa, hogy nem kell dolgoznom, de végre sokat alszom és pihizek. Azt hiszem nem rámfér. Kis babóca a pocimban nem is tudja mire vélni a dolgot.
Reggel amúgy jól megijesztett.
Gondoltuk, így neve napján, meghallgatjuk a szívverését a kis kütyünkkel, de nem hallottunk semmit sem, csak a köldökzsinórt. Probáltam ébresztgetni, de egy órán keresztül semmi sem történt. Már nagyon meg voltam ijedve. Aztán méltózatótt felébredni a kisasszony. Jó nagyokat nyújtózkodott, összenyomorgatta a brodámat és végre hallottuk a szívét is verni. Azóta egyfolytában rugdos.

Még sajnos nem sikrült visszaolvasni a sok hozzászólást, amiből kimaradtam, de a baba képeken azért megakadt a szemem. Nagyon gyönyörűek!!! És már mennyit nőttek. Úgy repül az ido.

Annus,
Örülök, hogy minden okés veletek. Én is ilyen alomszuszék voltam terhesség elején. Szerintem nincs értelme ellene hadakozni. Aludj jókat és pihizz sokat.

Nálam most indul be a fészekrakó ösztön. Kiszámoltam, hogy kb 7 hetünk maradt, hogy mindent megcsináljunk, elintézzünk: apasági nyilatkozat, lakcím átiratása, babszoba stb.
Es meg szeretnénk elmenni egy hosszú hétvégre pihenni is. Ki tudja mikor tudunk majd legközelebb.

Remelem ti jól vagytok és nem kaptátok el ezt a náthás nyavalyát!!!

További szép estét mindenkinek!

Kép
eperke25
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?