Új privát üzeneted érkezett!

trundi írtam privit.De jó neked még erős 4 hét és jöhet a babád!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Jó reggelt!

Lányok! Nagyon rosszul aludtam. A bútorszerelés utána jobb kezem annyira fáj és alvás közben kegyetlenül el is zsibbad. Azt mozgattam állandóan :(
Csak forgolódtam persze reggel meg alig tudtam felkelni...

Sarmon: Megkaptam vissza is írtam.

Ki hogy van? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Jó reggelt!

Trundike én is vacakul aludtam :cry: Lehet hogy már készülődünk? :D Nekem a csípőm tud piszkosul fájni van hogy alig tudok egyik oldalamról a másikra átfordulni. Meg a pocakom is érzem hogy egyre nehezebb.

Trundike meddig dolgozol még?

Sarmon tök jó lett a lepke :D Most már én is kiváncsi vagyok kit hagytál ott, én is oda járok ahova Trundike.

KépKép
winchi
 
 

 
 

Winchi: Dettó de azt megszoktam :) Most ez új :) Még ez a hét + 2 nap :) De nem tudom hog yotthon mit fogok csinálni...
Megsúgom a mi dokinkról van szó :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Hahó!!! Valaki? :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


sajna ma Beszéltem a Batával,nem vállalt el,még egy van akit szimpinek találok,a Berzsenyi,ki mit tud róla,pletykák,vélemények?Ő tudna fogadni,be is jelentkeztem hozzá csütörtökre addig gyűjtöm róla az infókat!Írjon aki hozzá tud szólni légyszi!Te is gólyanéni!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


trundi nem azt mondtad a blaskó a dokid???

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sarmon de igen de a privitbe te mást írtál.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Ja! Lányok! Látom. A nem szó kimaradt, szóval
Winchi: Megsúgom NEM a mi dokinkról van szó ...
BOCSÁNAT !!!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sarmon. Berzsenyi dokiról sajnos nem tudok sokat. Se jó se rosszat... :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


trundi :lol: na igy már más... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sarmon: Kicsit szétszórt vagyok ... Ekkore baki... Tényleg nem mindegy :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Szóval nem a mi dokink :D Oké :D

Tündi én is azt hittem, hogy mit kezdek én magammal itthon, én is a munka hősét játszottam :D De őszintén szólva nagyon jól elvagyok itthon :D :D :D
Barni is biztos értékelni fogja ha otthon leszel kicsit még kiscsajszi nélkül, még ha oviban is van délelőtt.

Voltam védőnőnél, egy kis fehérje van már a vizeletben de egyébként minden oké. Mondta hogy nagyon ritkán lát a terhesség vége felé ilyen tökéletes vérképet mint az enyimé :D
És az elmúlt négy hét alatt nem híztam semmit :D mondjuk még mindig csak 7 kilónál járunk annyi jött vissza. Egy kicsit azért vállon veregettem magam :D :D :D

KépKép
winchi
 
 


sziasztok!

Én is vagyok ám, csak nem nagyon ücsizek itt a gépnél. Teszek-veszek, meg pihizek, meg olvasok. Most épp Joanne harristől a Csokoládécipőt! Nagyon tetszik, csak közben igen erőteljes csoki-süti zabálhatnékom van gyakran...:(

Most épp pihenni készülök, így kaja után, mert az este szinte semmit nem aludtam, úgy fájt minden csontom, mindenem, hogy majd be....tam.

jók legyetek! puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé,Winch, ki a dokid?
én itt vagyok mert varrok,kislányom nadrág szárait engedem lejjebb még amennyire lehet,mert mindent kinőtt a nyáron,az összes gatyája a bokáját lengeti...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Nekem a Deák Csaba.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Winchi: nagyon ügyes vagy (irigy is vagyok :) )!

Gégéé: Jó pihenést!!! Hát már én is érzem hogy fáj mindenem, de ez legalább nem a korral jár :)

Lányok: Miután megszületik a Manócska, onnantól nem ebéd után haza kell hoznom az oviból a fiamat?
Ki tudja hogy mennek a dolgok?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sarmon nekem a Blaskó Ervin a dokim. Én eddig teljes mértékben meg vagyok elégedve vele. A Berzsenyiről nem tudok nyilatkozni nem ismerem.

KépKép
winchi
 
 


szerintem nem kell elhoznod. nekem legalábbis így rémlik...de kérdezz rá az óvónéninéknél, vagy a vezetőnéninél...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Szerintem meg nem kell bolygatni a dolgot!!! Először is mennyi idős Barnika??? Mert én úgy emlékszem már öreg ovis, úgyhogy ha eddig ott lehetett, akkor most miért ne??? Mert ezt azért vezették be, hogy a nagy gyereklétszám miatt akiknek megoldott a felügyelet, azt vigyék haza az oviból. Vagy egyenesen fel sem veszik azt, akinek az anyukája nem dolgozik. Nálunk is sokan gondban vannak ez miatt. Persze, ha akarod az más kérdés!
hettuli
 
 


Trundi!Akkor lehet csak egy gyerek intézményben félnapos,ha anyuka főállású anyasági juttatást kap,ami a háromgyerekeseknél van,a harmadik gyerek 3-8 éves koráig vehető igénybe.Neked csak kettő van és nem anyaságit fogsz kapni.Ne izgulj nem kell délben hazavinned.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Hettuli: Igazból Barnika ugye 4 múlt. Jövőre 5 évesen kötelező az ovi mert ugye iskola előkészítő van, szóval nem hiszem hogy megbolygatnám szegényt.

Sarmon: Köszi :) Körzeti oviba jár, szereti is, meg mire valamit csinálok otthon mert mehetnék is érte.
Lehet hogy nem is szólok egy szót sem az oviban.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Jó reggelt!

Micsoda pangás van itt kérem szépen, csak nem szül esetleg mindenki ? :)

Én tegnap este viszonylag jól aludtam hála a Magne B6-nak. Képzeljétek! Benn van a nappaliban minden bútor és viszhangzik. Na? Remélem egy ki sszőnyeg meg kép megoldja a bibit.

Ki hogy van?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Lányok! Egyedül vagyok, kicsi vagyok.. Én vagy a VUK!!! :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


helloka! voltunk ma méreckedni. Zsófi 5,56kg. amilyen keveset eszik... de a súlya mégis jó. kapott egy szurit is.

Tündi! Sarmon! a hozzátáplálást mikor lehet elkezdeni? és mivel? tegnap kb 3deci tejet öntöttem a mosogatóba, mert nem ette meg...
Vendég
 


Anyany! Ha még nem kezdted a hozzátáplálást, akkor mit eszik ez a gyerek??? Mitől nő, ha a tejet meg kiöntöd? Gyümölcsökkel lehet kezdeni, pl almával. De ne ringasd magad hiú ábrándokba, lehet úgy fog majd rád nézni, mintha meg akarnád ölni...

Én a helyedben ezerszer inkább fejnék, mint pempőznék a gyereknek, aztán meg azt öntsem ki. Illetve azt nem öntöttem ki, hanem megettem. De mindig a gutaütés határán voltam, amikor szépen megcsináltam neki és az első nyalás után nem volt hajlandó tovább enni. Szóval, ne reménykedj!!!

Kisfiam meg önként vegetáriánus! :wink: Húst nem enged a szája közelébe. Nem tudom miért, de még a két kenyér közé rejtett husi szálkát is kilesi és már nem hajlandó tovább enni. Néha csinálok neki tésztát és ráborítok valami húsos bébiételt, így kicselezem. Szalámira rá sem néz, egyedül a virslit eszi meg. Nagy néha kiesik a szerepből és múltkor őzpörköltet evett szarvacskával (csípősen!!!) de következő alkalommal már megint sztrájkol.

Biztosan kaptál valami könyvet a kórházi csomagban, amiben benne van a hozzátáplálási menetrend. Jelenleg 6 hónapig csak szopi, utána jön az alma, krumpli, répa...
hettuli
 
 


Anyany: Kismamák nagykönyve azt írja:
"Hat hét után a tápszeres baba kostja kiegészülhet gyümölcslével, két hónap után burgonya, sárgarépa, paraj ..." stb.
De ez a tápszeres baba.
Egyébként 4 hónapos korban már említi hogy ebédidőben a szopi közben egy kis kostolót már lehet neki adni.
Szerintem kérdezd meg a dokinőt is erről.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Gripwater Nem tudom ki kérdezte a poci fájásra, de az unokatesóméknál ez az Isten. Állítólag nagyon jó.
hettuli
 
 


Hettuli: Párod dettó ez volt kiskorábsn, most meg húst hússal!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


hát nem tudom mitől növöget. most úgy eszik, hogy ha éhes 10perc alatt kicumizik 80milit, utána a cumisüveg már csak játék. a gyerekorvos erőltetné a 150milit, de felesleges. tegnap óta nem is töltök annyit a cumiba, majd inkább fagyasztok még le belőle. szóval 80mili után játszunk. ha elálmosodik, akkor kiabál és még megeszik kb 40-50mliit. kicsit ringatni kell még, utána alszik, a következő etetésig.
teganp este miután 1deci ment a selejtbe, és végül a tápszert fogadta el, persze szopi nincsen... elhatároztam, hogy nem fejek naponta 4szer, csak gyötröm magam, elég lesz 3szor is. attól majd nem fáj annyira a mellem és aludni is lesz egy kicsit több időm.

akkor a hozzátáplálással még várok egy kicsit. a gyerekorvos azt mondta, félévesen. de majd meglátom.
Vendég
 


Anyany nagyon sajnálom,de ne izgulj nnagyon sok ember nőtt már fel tápszeren!Ne éld meg kudarcnak,minden baba más.! hónapos kortól javasolják a hozzátáplálást,mert akkor érett már annyira a baba gyomra...de én mivel mindegyiket szoptatam jó sokáig,kb.6 hónapos koruk körül kezdtem adni reszelt almát keksszel.De ehhez Zsófici szerintem még annyira pici!Tápszerezzed mindenképp ha más nem megy,nehogy kiszáradjon,visszaessen a súlya.

Csajok ma falköz turiztam,hogy ott milyen marha jó truhák vannak!!!Kismama naci persze egy se volt,de a gyerekeknek egy nagy szatyor ruhával jöttem haza. :lol:

Megvolt a terheléses cukorvizsgálatom.Végre ezen is túl vagyok,holnap este pedig turkadokibával randizom... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Segitsetek légyszi melyik napon hánytól lehet bemenni megnézni a szülőszobát????

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Ó látnátok a házunk már megint romokban,csak most a villanyszerelők okozták!Minden fal össze vissza vésegetve,csövek szanaszét lógnak ki a falból...jesszus mikor lesz ennek vége.Mindenhol sitt és temérdek por.Holnap még jönnek vezetékelni,valahova megint le kellene lépnem. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok!

Ti,hogy vagytok a légzésfigyelövel és a mérleggel? Mi Dorkánál béreltük. Most nemtudom béreljek vagy megvegyem??? Sokan feleslegesnek tartják a légzésfigyelöt de engem megnyugtatott.

Kép

Kép
s. zsófia
 
 


sarmon! úgy emlékszem du 2től lehet szülőszobát nézni, szerdánként. Zsófival meg szenvedünk, ha másként nem megy. tejem van bőven, ma már egy kicsit jobban evett, mint tegnap este. remélem nem kell sem a tápszer, sem a hozzátáplálás egy darabig még.
Vendég
 


köszi anyany.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Gyors leszek, aztán majd jövök. Kicsit elhavaztam. Fejés nem vált be, Karamalz, őszibaracklé+ sör, igen. Köszönöm a tippet. Így pont elég egy cici, nem fejegetek, mert hiába teszem nem lesz több, viszont a mellbimbóm, 3x- sára dagadt tőle, én meg végigiparáztam egy éjszakát, hogy mi lesz ha ilyen marad.
Anyany- minden tiszteletem a tied a fejegetésért. Mi hétfőn megyünk szurira, meg mérlegelésre. Zsófi, hogy viselte az oltást? nem lázasodott be?
S. Zsófi- nekünk van légzésfigyelőnk- eddig még csak akkor riasztott mikor elfelejtettük kikapcsolni, mikor kivettük a gyerkőcöt az ágyból. Mérleget nem béreltünk, nem vettünk, úgy gondoltuk felesleges. Nem akartunk azon parázni, hogy egyszer ennyit eszik, máskor meg annyit. Úgy gondoltuk, ha nem sír, nem éhes és úgy tűnik boldog baba, ígény szerint szoptatom. Havonta egyszer megmérik tanácsadáson. Egyébként Apájával pattanak rá a mérlegre, de az nem pontos. Meglátod mekkora súllyal születik a baba, meg milyen evő és szerintem ennek függvényében döntsd el.
Dobok egy képet, hogy milyen szép buborékokat tud fújni....aztán ha lesz időm még jövök. Kép
bende
 
 


Sarmon: amikor én szülni mentem még nem készült el a kiságy!!! Nyugi, majd szépen végeztek a házzal, addig meg élvezd, hogy nem takarítasz, mert felesleges.

Anyany: ha szoptatsz, akkor is fáj a melled, nyugi. Mindig vannak olyan napok, amikor nem eszik a gyerek rendesen, ahogy nálad is. Ha van tejed, akkor ne tápszerezz! Ha keveset eszik, akkor annyit adj neki. Azért a dokik sem Istenek ám! Te vagy az anyja, te látod milyen. Fő az önbizalom, a gyerek meg nem hal éhen, mert az feltűnne neked.

S. Zsófia: szerintem a mérleg jó kezdetben, hogy ne pánikolj eleget evett-e. Ha szoptatsz, akkor az elején bérelj szerintem, de ha nem, akkor meg nem is kell. Én a légzésfigyelőt nem tartom fontosnak. Mindenki mondja, hogy lemászik a gyerek, tévesen riaszt stb... Kell neked, hogy arra kelj fel éjjel legszebb álmodból, mert már az ügyi babád elmászik az érzékelőről? Főleg, ha egy szobában vagytok. Nekem nagyon jó volt, hogy éjjel megébredtem, belehallgattam a sötétbe és már nyugodtan aludtam is vissza, hogy szuszog a poronty. Meg minden mozdulatára figyelni tudtam. Szoptatni is sokkal egyszerűbb, mint bumlizni át a másik szobába.
hettuli
 
 


Sziasztok!

Hettuli: Mármint az én párom. Tiszta rejtély ahogy írok :)

Sarmon: Azt hiszem szerda, de sosem tudom megjegyezni a pontos időpontját. Énmajd jövő héten megyek szerintem turizni, vagy két hét múlva kedden, mert ugye akkor van bálabontás. :)
Tudom milyen az, mi mondjuk csak a lakással bíbelődünk de mntg van valami :) Kérünk majd képeket !!! :) Biztos szépek lesztek

Zsófi: Mi anno vettünk. Nyugodtabbak voltunk így nekünk van. Mérleget mi már nem bizti hogy beszerzünk vagy bérelnénk. Igyekszem lazább anyuka lenni.

Anyany: Ha anyatejből ennél többet nem eszik nem hiszem hogy a tápszerből többet enne. 4 hónapos kórtl ha a súlya nem megfelelően gyarapszik úgyis mondja majd a doki is hogy akkor esetleg kezdjétek el a szilárdabb ételeket.

Bende: Szép bubik :) Tejcinövelő cuccokat akkor majd én is felírom magamnak! Szóval akkor ezek jók. Mi az a Karamalz?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Jó reggelt Mamik! :D

Most vettem észre, hogy megjelent a felírat a vonalzónkon :D
Mi légzésfigyelőt kölcsön kaptunk, pénzt nem adnék érte de ha már van használni fogjuk. Mérlegre nem is gondoltam, remélem nem lesz gond semmivel és vész esetén a védőnő bármikor leméri majd a Manót.
Szülőszoba látogatásra én is készülök, majd kiderül odaérünk e időben vagy majd csak élesben látom majd :D
Jövő héten szerdán akarunk menni, kettőtől van mondta a doki hogy 3/4-re érdemes már odamenni az első emelet aulájába. Úgyis akkor megyünk először nst-re meg UH-ra ezt is be szeretnénk iktatni.

KépKép
winchi
 
 


Winchi: Sajna nálam nem lesz ilyen szöveg de a kukac az már szépen elől jár :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Mérlegem sose volt,mert nálunk kéthetente menni kell a védőbe az első időszakban méreckedni.MEG látja az az ember lánya hogy hízik a baba,ha máson nem a kinőtt ruhákon tuti.
Légzésfigyelőm se volt,mert mindegyik babánk egy karnyújtásnyira feküdt egy éves koráig az én fejemtől,valamint kétóránként szopiztak éjjel -nappal,úgyhogy sose aggódtam.DE ha születésnél azt mondaná a doki hogy ez és az a probléma,vagy koraszülött a baba,és nem ártana ha lenne,akkor tuti vennék egyet.De ok nélkül nem.
Trundi nem értem ezt a keddi bálabontást,a csaj tegnap azt mondta mikor kérdeztem van e kismama gatya,hogy nézzek be péntek délután,vagy szombar reggel,mert akkor raknak ki új ruhákat!!! :shock:

Mondtam reggel Apának hogy menjünk be megnézni a szülőszobát,mert nekem már csak homályos emlékképek vannak róla,mert ugye az ember két fájás között nem azzal foglalkozik hogy körbenézzen,de azt mondta majd ő elmeséli milyen,még le is rajzolja,őneki volt ideje meg lélekjelenléte nézelődni... :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Ja és ma olyan szépen beballagott a kislányom a csoportjába,mintha már 3 éve oda járna.Örültem neki nagyon,jól indult a reggel.És az is jó a mai napban,hogy a villanyszerelők ma már nem koszolnak,már csak a vezetékeket fűzögetik be mindenhol.Egyvalami izgat,hogy este nődokihoz kell mennem... :roll: :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sramon: Örülök hogy ilyen jól indult a reggel :) Barnika is simán bevonult a fiúkkal játszani :) Nagyon édik.
Miért izgat hogy nődokihoz kell menned? Kíváncsi vagy hogy mit mond, vagy nincs kedved hozzá?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Változott a bálabontás: kedden már nincs, pénteken délután rakják ki az új cuccokat, úgy 2 óra körül. Így szombatra lecserélik a készletet. De pénteken csak 4-ig vannak nyitva. Asszem.

Nálunk a nyanya kezdettől fogva a saját szobájában alszik és van alatta légzésfigyelő. Baby sense márkájú. Ő is vándorol, de még egyszer sem riasztott, mert arrébb ment a pockunk. Ennek nem lehet állítani az érzékenységén, de az Angelcarenek igen, azokat először nehéz belőni és kis súlyú babáknál gyakran tévesen is riasztanak. Legalábbis az augusztusi fórumban sokat ugrálnak feleslegesen a lányok. Engem megnyugtat és nagyon örülök, hogy elvan a saját szobájában. A másik szoba nálunk, nappali, dolgozó és hálószoba...Ő legkésőbb 9-kor megy lefeküdni, a párom meg néha sokáig tévézik. Nem szeretném, ha a Helyszínelőkre, meg ilyenekre aludna el.

A Karamalz- malátaital. Alkoholmentes. Van belőle citromos is, de ha natúr veszel abba is tehetsz citromlevet. Én a Tescot gazdagítom, mikor veszek, de mintha az Intersparban is lenne. A teákat már csak néha iszom. Egy kisebb vagyont elköltöttem már, hogy szopizhasson a gyerkőc. A homeos bogyót is elhagytam- már csak sörözök, meg napi egy Karamalz. :)
bende
 
 


hát nekünk van légzésfigyelő, de nem használtuk, csak nagyon rövid ideig. baby sense, kölcsön kaptuk, nem riasztott tévesen, de valahogy én abban sem tudtam teljesen megbízni. elején nagoyn sokszor felébredtem és a hátára tettem a kezem, hogy érezzem, rendesen lélegzik. ragaszkodtam hozzá, hogy a Zsófi ágya pont mellettem legyen, úgy hogy ha a karomat kinyújtom, elérjem.
mérlegünk is van, de teljesen máshogy mér, mint a gyerekorvosé- az valahogy többet mér. azt is az elején használtuk, mert kinlódtam a bimbóvédővel, meg a szopival, mert a cicimet akkor sem fogadta el. de mivel csak 20-30miliket szopizott és utána kifáradt és üvöltött, feladtam teljesen. azóta csak hetente egyszer mérem, hogy tudjam követni a fejlődését.
de igazából a mérleg csak idegesítőnek jó. ha van rendes ellenőrzés, akkor tudod követni. (nálunk nem nagyon van, sztem a havi egy az kevés.)

a szurit megint túléltük. először kicsit belázasodott és nagyon nyűgös volt, persze borogattam is a lábát rendesen, most kicsit volt hőemelkedése, de a lába jobban bedagadt. még ma reggel is sírt, amikor megnyomtam és kemény is volt egy kicsit. egyébként jól bírta.
bende!, te nem tudom hogy vagy ezzel, de én nem voltam hajlandó lefogni, ne engem utáljon, mert fájdalmat okoznak neki. szépen félreálltam, az asszisztens megoldotta és a doki. bár az asszisztensnek nem nagoyn volt kedve felkelni a székből. oda se néztem, aztán meg szépen megnyugtattam.
Vendég
 


jah. a karamalzzal meg a sörökkel óvatosan kell bánni, mert nagoyn hízlalnak. a karamalz és az őszilé főleg tele vannak cukorral. sztem az én súlyom is azért nőtt szülés óta, mert ezeket ittam. bár sztem az őszilét kicsit túlzásba is sikerült vinnem.
van még egy "csodaszer" More milk plus kapszula. először kb 1 hétig szedtem amíg használt, de nem győztem kifejni és eltárolni, utána ha kezd apadni a tejem, két nap és újra van jócskán. (na ez volt itt a reklám, de gondoltam ezt is elmondom)
Vendég
 


hettuli! tündi! igyekszem nem aggódni, nehogy aztán meg azért ne egyen eleget, mert még az aggódésnak is rossz íze lehet a tejben :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
fejni kevesebbet fejek, többet akarok pihenni és összeszedni magamat. a tej így is elég, maximum nem pakolom tovább a fagyasztót...
a hozzátáplálással meg várok még, ameddig lehet.
Vendég
 


sziasztok,Trundi csak azért izgultam a doki miatt mert az miatt úgy általában izgul az ember.
Na aztán megvolt ma a randim az új dokimmal!Le a kalappal,rettentő kedves,alapos orvos.Jól kifaggatott mindenről az előző terhességekkel,szülésekkel kapcsolatban,megnézte kezem lábam,hüvelyem,mindent!Megtapogatta a vesém,gyomrom,hasam,méhem.Nézte a vizesedést a visszereket.Hallgatott szivhangot!Meg irt fel NEO-ferro-folgammát,mert szerinte nagyon határeset a vérképem,és ezt eddig senki nem mondta!Szóval nagyon meg vagyok vele elégedve,megtárgyaltuk a petevezető elkötést is,és Táppénzre is irt javaslatot!Úgyhogy kár is volt izgulnom! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


sziasztok!

sarmon végülis kihez mentél? le vagyok teljesen maradva. :oops:

én jövő héten megyek a dokihoz, és megkérem, hogy legyen ott a szülésnél. Kicsit izgulok, hogy nehogy nemet mondjon :)

Majd igyekszem visszaolvasni csajok. Rólam annyit: Emma szétrúg durván, esténként kb 3 órákat alszok...
puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?