Új privát üzeneted érkezett!

pingi tudjuk hogy ilyenkor még naon picike... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hello csajok!
Hát eléggé menszisen görcsölgetek, de a hőm nem esett még le. holnap kellene, vagyis NEM KELLENE megjönnie pirinek, és előtte már le szokott menni 36,4 körülre, de most állandóan 36.7 :lol: :roll:
remélem így is marad :wink:
Nyanya a te párodnak is jobbulást!!Bea igérem kikúrálom apit, megizzasztom :lol: :oops:
na megyek mert néha dolgozni is kellene!
sziasztok, este jövök!

Kép
kissedi
 
 


kissedi drukk hogy baba legyen a pocidba...
amugy májusba nekem is 36.7 -tel lett pozitív tesztem... :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Pingi: hol a kép? Már nagyon várjuk :lol: :lol: :lol:
Kissedi még mindig ezerrel mennek a drukokk: drukk, drukk, drukk. Remélem apik nem fertőznek le benneteket :lol:
Jaj végre hétvége :D :D :D

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


lányok vigyézzaok apákkal neküldjék át a bacikat... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Helló Lányok!!! Hurrá végre péntek van és vége egy iszonyat hosszú, munkás hétnek!!! :D :D

Üdvözlet minden újonnan csatlakozott társnak!!!

PINGI! Nagy gratula Neked, mint legújabb kismaminknak! Várjuk a képet a babuciról!

KISSEDI! Drukk, hogy holnapra ne legyen mikulás...! Remélem pozitív hírekkel jössz majd!

IRDAB! Nekünk a jelszó: új hónap, új remények!!

NITA! Tényleg igaz, hogy pozitív hozzáállást lehet tanulni az itteni csapattársainktól és egymás biztatásából.

KISMAMIK! Hol vannak az UH képek?? Hadd lássunk már legalább egyet!! Légyszi... hozzatok nekünk!!

Mi most a hétvégén startolunk a "projektre", kb. kezdődik a cilus félidő, és a kinti szürkeség is kedvez a benti összebújós estéknek... :wink: úgyhogy hajrá lányok! Azt hiszem, most kicsit lazábban fogom venni a baba-ügyet, mint a múlt hónapban, igaz, hogy nem szabad görcsölni olyan sokat. Nem veszek mikroszkópot sem egyelőre, se LH-tesztet, hagyjuk, hogy csak úgy spontán jöjjön, ha jönni szeretne.
Nincs igazam?

Legyetek jók! Kellemes hétvégét!

Kép
judi79
 
 


jdi jól teszed hogy nem veszel semmit hanem magatokra byzzátok a dolgot!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok.Nagyon hideg van lányok,az oviba is egész héten fűtöttünk a törpéknek....
Judi,nálunk is ez a meló....de sajna nem tudom,hogy mi van velem...hétfőn volt az első éles nap 2 napja meg ismét fáj a hasam,de olyan szinten,hogy szegény apát mellőznöm kell...ugyanez volt amikor először próbálkoztunk is,együttlét aztán fáj meg szúr a petefészkem...nem tudom mi ez,de nem tetszik.Ma egy kicsit jobb,estére majd megpróbálunk összebújni apával,mert nekem ez a hét a legtermékenyebb és nagyon kellene....de így??El vagyok keseredve nagyon lányok.... :cry: :cry: Lehet a sok emelgetéstől az oviba...pedig annyira figyelek magamra...tuti nem lesz babánk megint... :cry: :cry:
Na mindegy,majd kiderül,de biztos ezzel kapcsolatos,mert múlt hónapba mikor nem volt téma a baba akkor nem volt semmi
bajom...

áááá,én ebbe beleőrülök tuti!!!
Na,mindenkinek kitartást,meg szép estét kívánok!!!!
Én is nagyon várom a képeket!!!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernike ha továbbra se mulik el szerintem emlicsd meg a dokidnak ez a fájdalmat... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hello!
Vernike! nem a pé miatt fáj? nekem szinte folyamatosan fáj a hasam. 5 napig menszi miatt, utánna kb 1 hét szünet, aztán 1 hétig peteérés miatt, aztán lassan megint jön a menszi..... :?
de mindenesetre sztem is nézesd meg magad!!!
Judi! kösz a drukkot! én is drukkolok minden tesztelőnek. remélem nekem is lesz rá lehetőségem. :wink:

Kép
kissedi
 
 


Hát nem tudom lányok...lehet a pé miatt,de múlt hónapba ennyire nem fájt mikor nem volt baba-téma....hát tényleg jobb lenne elmennék dokihoz,ha ebbe a hónapba se jön a baba elmegyek hozzá.Úgyis ideje van a szűrésnek is....Megyek,veszek egy meleg fürdőt,hátha jót tesz...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Hát lehet, hogy pszichésen van benne valami. amikor nem igazán gondoltunk rá, hogy babát akarunk akkor észre sem vettem a peteérést. egy ideje viszont középidőben úgy görcsölök majdnem mint menszikor. nem tudom miért van ez. ennyire bebeszéljük-e magunknak a dolgokat, vagy ilyenkor az agy olyan reakciót vált ki,hogy érezzük jobban a dolgokat... nem tom. :roll:

Kép
kissedi
 
 


na ezt jól megfogalmaztam, mindegy remélem érthető mit akartam. :oops:

Kép
kissedi
 
 


Kissedi: most csak neked írok! Drukk, hogy holnap ne jöjjön meg!!!!!!! Mi szeptemberben mentünk volna vissza katincs számlálásra, de mivel babás lettem nem mentünk vissza. Kívánom, hogy ti is így legyetek!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág! köszi a drukkot. hát eddigi jó hírem hogy még nincs piri, a hőm még 36,6 és nem görcsölök egyenlőre. remélem így is marad. ha ma nem lesz piri és holnap is magasan marad a hő akkor tesztelek :wink:
pocaksimi a maiknak!!! és sok puszi a drukkolóknak! én is drukkolok mindenkinek!!!!!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok? Most ötödik hónapja próbálkozunk, és ma/holnap kéne nem megjönnie. Negyedik baba lesz. :) Most már nagyon szeretném, ha beköltözne, és legkésőbb júliusi baba lenne, azért gondoltam hozzátok csatlakozni, hátha önbeteljesítek... :wink:

Visszaolvasok majd kicsit, hogy megismerjelek benneteket, és be tudjak érdemben kapcsolódni. (Sok időm sajnos nem lesz írni a három lurkó miatt, de majd próbálkozom.)

Most mennem is kell. :P

Drukkok mennek mindenkinek, látom, Edi, hogy ugyanott tartunk a ciklusban, hajrá babók! :)

E.
euonymus
 
 


Sziasztok! Régen voltam már még nem olvastalak vissza Titeket. Elég kemény héten vagyunk túl,de túl vagyunk rajta.Igyekszem tömören leírni.Találtak nálam egy vírust,ami egy korábban lezajlott betegség maradványa,emiatt el kellett mennem uh-ra,ahol ránéztek a babára is,és a petezsákot üresnek találta.Ez múlt szerdán volt,előtte pénteken már látszott a szikhólyag.Erre elszaladtam anya dokijához,mert az enyémet már nem volt képem hívni.Ott három főorvos vizsgált már hűvelyi uh-val,és egyöntetűen arra jutottak,hogy nem fejlődik rendesen,nagyobbnak kellene lennie.Ami miatt itt paráztam nektek is állandóan. Kaptam hormont ami segíti a beágyazódást,és egy hét ágy nyugalomra ítélt.És most szerdán kellett visszamennünk,hogy eldőljön velünk marad-e a baba vagy sem. Végül szerdán hasi uh-val szemben találtuk magunkat a láthatóan!!!!!dobogó szivű kisbabánkkal.Aztán mikor abbahagytam a sírást már hallotuk is. Hihetetlen érzés volt. A Jóisten megsegített minket.Sokan tanácsolták,hogy ne éljem bele magamat nagyon,hogy velünk marad,mert nagy csalódás lesz, de egy percig se hagytam,hogy a rossz kifolyást végiggondoljam.Folyton arra koncentráltam az imáim alatt,hogy látom a babaát,hallom a szívét. És a vizsgálatra is úgyy mentem,hogy nem vittem a szívemmel kapcsolatos papírokat(van valami baja,és bizonyos műtétek előtt antibiotikumos kezelést kell kapjak,különben ottmaradok a műtőasztalon),és feltettem a kontaklencsét,mert arra készültem,hogy látni fogom.
Bocsánat,hogy hosszú és terjengős lettem,csak azt szeretném,ha tudnátok erőt és hitet meríteni a történetemből, hogy ha hisztek és bíztok eléggé,akkor jönni fog hamar a baba,nem szabad csüggedni soha. Aztán remélem továbbra is minden rendben lesz,és most már nyugodtabb babavárásom lesz. Még 2-3 hetet itthon kell lennem,és szednem még egy hétig a hormont,hogy erősödjön.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Pingi,nagyon gratulálok!!!!!!!De jó!!!!!!!!
És szeretettel üdvözlöm az újakat is és mielőbbi babásodást kívánok nekik!!!
Van képünk is,amin már látszik a baba.Igaz a formája még nem :oops: ,de ott van már mind a 13mm-ével. Kép [/img]

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle! nagyon örülök,hogy itt vagy, és hogy jól vagytok. köszi a képet. !!! Hát nem semmi a történt veletek. még meg is sirattalak! :cry:
remélem most már minden rendben lesz, és egészségesek lesztek. kívánok ehhez minden jót!! nagyon vigyázz magatokra!

Kép
kissedi
 
 


Köszönöm Edi!Aranyos vagy!!! :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle tiszta szívből örülök neked. :lol: El tudom képzelni mennyire aggódhattál. Pihenj sokat, tuti minden rendben lesz.
Ja és persze köszi a képet, teljesen elérzékenyültem tőle :oops:

Edi szorítok neked nagyon :D

Euonymus üdv neked és mihamarabb két csíkos tesztet kívánok neked. Mennyi idősek a gyerekeid? Fiúk, lányok?

Csajok nekem még 10 napot kell kibírnom és kiderül, hogy végre baba van e, vagy egy újabb reményteli hónapnak nézünk e elébe :roll: Nagyon szeretnék már babás lenni :roll:

további jó 7végét mindenkinek

Kép
nyanya77
 
 


Kutyafüle,
de jó! :) Éljen a szerencsés végkimenetel! :) Nagyon szép 13 mm-es babuci! :)

Nyanya,
köszi az üdvözlést! :) Sajnos egy órával az üzenet megírása után megjött. :? De hát új hónap, új remények. :P Azért most már kezdek kicsit türelmetlenkedni (a többiek hamar kopogtattak)... Van egy öt éves lányom, és egy 3 éves és egy 16 hós fiam. Ti régóta próbálkoztok?

Edi,
neked továbbra is mennek a drukkok, remélem, nektek sikerült!

E.
euonymus
 
 


Sziasztok!Euonymus én is sok szeretettel üdvözöllek itt közöttünk,sajnálom pirit de kitartás,a köv.hónap a tiéd lesz majd!!Nagyon irigyellek a 3 gyerkőc miatt,nekem 23 van! :? (Óvónéni vagyok) :shock:
Nyanya:Nem teszel fel vonalzót???Nekem még 13 napom van.A hasfájásom elmúlóban remélem a pé volt,mert a cicim is fájt.Azért még apával dolgozunk a dolgon biztos ami biztos...
Nagyon remélem,hogy 2 hét múlva ismét sok (4?)új babásunk lesz..
Kutyafüle,nagy-nagy gratula a picur miatt,most már csak vigyázz rá nagyon...
Edi mizu???Kíváncsi vagyok nagyon,én a helyedbe már rég teszteltem volna!!! :oops: Megy a drukk,kezd el a sort jó példamutatással!!
További kellemes hétvégét mindenkinek!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Vernike és mindenki aki izgul köszike!
hát legszívesebben én már teszteltem volna, de egy kicsit félek, hogy mi lesz ha negatív. ha holnap sem lesz piri és marad a hő akkor tesztelek. addig csak kibírom valahogy. :roll:

Kép
kissedi
 
 


Hát Edi én nem biztos..úgy izgulok...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Lányok mostanába majd sokat írok nektek,hajtok a laptetőre!!!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Hajrá Vernike! nekem két laptetőm volt a hónapban :wink: :roll: remélem lesz eredménye is. szorítok hogy laptető és baby is legyen!!!!Most vagy középidőben? akkor apira fel!!!! :lol:

Kép
kissedi
 
 


Szia Edi!!!Még mindíg nincs piri ugye??Holnap reggel tesztelsz???Utánna egyből gyere ám és írj nekünk,mert én meghalok az izgalomtól....
Apával sajna múlt héten 3 nap is kimaradt,mert úgy fájt a hasam...de azóta pótolunk.... :oops: :oops:
Reggel gyere!!!!Megy a drukk nagyon,a laptető meghozza a babát!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


még nincs piri!!!! holnap tesztelek ha minden így marad. én is nagyon izgulok! :?
képzeld laptetőm lett egy másik topicban megint!!!
:wink:

Kép
kissedi
 
 


Én tudom,hogy babás vagy!!!!!!Reggel írsz ugye?

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Érted fogom bekapcsolni a gépet...megy a drukk....

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Hát ha tesztelek, akkor mindenféleképpen írok!MEGÍGÉREM ÓVÓNÉNI!! :lol:

Kép
kissedi
 
 


Szép a görbéd,és kösziiiiiiiiiii :P

Vernike

Kép
vernike25
 
 


remélem nem kell mérnem többször :wink:
jajjjjjj Istenem, már úgy izgulok!!!! Vernike nagyon szoríts nekem, nagyon fosok hogy nega lesz a tesztem :(
Na megyek mert nemsokára jön api és csinálok neki vacsit.
Jó éjt Vernike!!!és holnap jövök, ha jó ha nem jó!

Kép
kissedi
 
 


Jó lesz!!!!Ne izgulj!!Várlak...és drukkolok neked nagyon!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Szurkolok én is Kissedi!!!Mindent bele!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!!! :)

Kutyafüle: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jujj de jó!!!! Nagyon nagyon örülök neked/nektek :wink: Nagyon vigyázz magatokra, és csak pozitívan, ahogy eddig is, és nem lesz gond :wink: :lol: :lol: :lol: De jó!!!!!!! :D szupi-szupi-szupi

Vernike, kitartás! Kb együtt tesztelünk majd.. ismét :wink: Remélem jobb eredménnyel zárunk, mint korábban..

Edi: megy a drukk!! Gyere reggel! (remélem 2 csíkod lesz!!) DRUKK-DRUKK!!! :wink:

Euonymus: Üdv köztünk! Pirit sajnálom... viszont úgy van, ahogy mondod: új hónap, új remények :wink:

Nekünk ez már a 4. hónap.. ideje lenne összejönnie :roll: A hőm elindulni látszik... ma már 36.7 volt... 3 nappal ezelőtt 36.3-ra leesett.. ahh, inkább bemásolom :D

Kép

Mindenkinek kellemes estét!

Bea
abeatrix
 
 


Hát megint nem jött össze :cry: NEGATÍV :cry: :cry: Piri nincs :roll: majd délután jövök.

Kép
kissedi
 
 


Edi ne add fel,míg nincs piri van esély!!!!!
Tudod,a negatív teszt lehet hibás,csak a pozitív nem....Én még bízom benne,hogy van ott egy pocaklakó!!!

Az én hasam meg fáj mint állat.....csak tudnám mitől???? :? :(

Vernike

Kép
vernike25
 
 


sziasztok!
tegnap végre megjött!!!!!!!!!!igaz nagy fájdalmaim vannak még most is..sőt még erősebbek mint tegnap..talán tulélem.. :roll:
kutyafüle gratula a 13mm-es baóhoz!!!!!!!!!! :lol:
kissedi ne ad fel soha!!!!!!!!...sikerálni fog az a baba... :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jaj de jó Nitácska,akkor ha vége a pirinrk elkezdhetitek a babaprojektet is??Úgy örülök,nemsokára már te is babás lehetsz....remélem velem együtt!!!!! :wink:

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernike ahogy mondod...már tényleg el lehet kezdenünk.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Eltűntek az új fórumozóink is..pl.luli a táblázattal....Merre jártok lányok???

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Vernike,Nitácska, Abeatrix, Kutyafüle: köszi az együttérzést és a drukkot.
hát igen Vernike amíg nincs piri van remény.
most ott súg a fülem,hogy nem teljesen az első vizeletből csináltam, :roll: mert sokat voltam hajnalban wc-n, :oops: meg még csak 1 napot késett.... hát a remény hal meg utoljára. :)
De jövőhónapban összejön és beleférek még a júliusiba bőven... :wink:

Kép
kissedi
 
 


Ez az Edi,fel a fejjel,ha nem most,majd velünk együtt júliusba....(hej,de optimista lettem :oops: ,ez a jó csapat miatt van biztos :wink: )
Na megyek mosogatni,magától tele lett a konyha edénnyel... :)
Majd még jövök...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Edi milyen tesztet csináltál?

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Kissedi ne add fel.Nekem a 34 napos ciklusom 36. napján lett pozitv a teszt. És akkor már két napot késett. Van egy nagyon jó mondjuk kicsit drága is.Az a neve,hogy Clearblue.Nagyon sokan dícsérték a pontosságát.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


sziasztok!
vernike én is most mosogattam el..még 3-man vagyunk de annyi mosatlan tud lenni..de honnan azt nem tudom?... :roll: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok. :)

Irdab: elvileg ha peteérés idejében mész dokihoz akkor látja uh-n is a tüszőt. De hogy megreped-e azt akkor nem tudja megmondani a doki. Ahhoz pár nap múlva megint menned kéne uh-ra, hogy lássa ott van-e még a tüsző vagy nincs. Vagy csinál egy hormonvizsgálatot, aminek az eredménye alapján meg tudja mondani volt e péd.

Kissedi: sajnálom a nega tesztet, de még ne add fel!!!!
Apa jobban van már?

Pingi: örülök, hogy jó dokit sikerült választanod. És hogy minden rendben van nálatok!

Nyanya: férjed hogy van?

Judi: én szívesen tennék fel képet a pöttyről, de sajna nem kaptam eddig. :(
Helyes vegyétek is lazára a figurát!!!

Vernike: elvileg akkor fáj-szúr meg minden mikor reped a tüsző. Lehet azt érzed.

Euonymus: üdv itt. Hűha 4. baba. Nem semmi. Piri miatt :( Nekem 15 hó próbálkozás után jött a tesó. :)

Kutyafüle: szuper, hogy minden okés nálatok!

Bea: Én 12. napra tenném a pédet a hőd alapján.

Nita: szuper, hogy végre megjött neked! Tök furi, hogy most pont ennek örülünk.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kutyafüle: én spéci nem szeretem a clearblue tesztet. Van attól sokkal érzékenyebb és olcsóbb ami szintén megbízható. ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?