Új privát üzeneted érkezett!

Anyany: de édik! Látszik, apa mennyire szereti! :)
Te már megint éjjel 3/4 1-kor??
Nem tudsz aludni?

Gégéé: biztos szép lettél! Hát ezek a pasik...

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!!! :)

Tegnap egész nap ügyfeleztem Pesten úgyhogy nem tudtam jönni... :(

Zsófikának boldog névnapot kívánok!!!

Tünci: Köszi a választ! Várunk inkább akkor :)

Anyany: Feleség kapott néhány pofont??? Azért ez durva! Sajnálom ami a barátnőddel történt :(
Szerintem a babáknál hogy mennyit esznek és alszanak az idő is beleszámít meg hogy növekedési szakaszban vannak-e vagy sem. Ha más bibi nincs akkor nem kell aggódni, fáradt szegényke :) Végre nincs dög meleg, bár nekem a popsim most meg majdnem befagy.
Nagyon jók az apukás képek! :) Édesek együtt nagyon!!! :)

Én elhatároztam hogy szülés után pár hét múlva azért mi visszük a Barnit oviba, így kénytelen leszek kelni és összekészíteni magam. :)
Nekem ez fontos, mert ha nem teszem csak punnyadok egész nap és az nem tesz jót.

Bende: Csak kíváncsiságból kérdeztem hogy mennyi idős a párod, semmi hátsó szándék nem volt bennem! Komolyan :)
Ez tetszett :) Annyi fülbevaló ahány füle van :) Én is remélem!
Nagyon édi Niki de feltűnt aza csodaszép fejvédő is az ágyban. Hol vettétek megkérdezhetem?
Olyan jópofa, vidám.
Sajnálom az OTP-s dolgot. Látod! Gondoskodnak róla hogy ne unatkozz (fene a pofijukat)

Zsula: Változó. Érdek pasi, akinél úgy érzi bejön amit kér ahhoz nagyon bújik :) IMÁDOM!!! :) Igazából szerintem nem is apás nem is anyás :)
Sajnálom hogy ennyi tortúrán mész át. Már nagyon türelmetlen lehetsz meg nekem a hócipőm is tele lenne az egésszel.
Én udvariasan szóltam volna hölgynek hogy bocsánat, és hogy szégyelje magát! Az a jó ha valaki ilyenkor udvarias marad, mert így fölényben van a duzzogó bunkókkal szemben :)

Gégéé: Ez igen!!! :) Kedves volt a párodtól. Magától találta ki, Az én páron is szívesen elvisz csak épp nekem kell szólni hogy ugyan már.
Én nem indulok el smink nélkül sehova. Igyekszem hajamat is meg a pofimat is rendesen megcsinálni azt hiszem észreveszi? Nem. Azt mondja mindig jól nézek ki, szóval mit vegyen észre. Elhatároztam hogy egyszer otthonka null a smink kóc haj... Na akkor majd észre fogja venni.
A lényeg hogy te lásd, és érezd jól magad :)

Winchi: Még nem. Holnap és holnapután, utána meg még másfél hét meló, majd pihi :)

Sarmon: Szia! Én is a falközben tudom azt a jó kis turit de nem tudom hogy állnak kismama gatyó tekintetében. És hogy vagytok????

Ancsi_pancsi: Engem érdekelnének a gatyók! Egy hosszú nadrágom van de azt nem hordhatom állandóan és az sem megy rá a pocimra így az sokszor fázik :(
Ez a kishölgy egy tünemény!!! :) Nagyon nagyon édes! Amikor szép kisbabákat látok eszembe jut hogy vajon az én kislányom milyen lesz...
Apával együtt nagyon édik. Szerintem a kishölgy elbűvöli apukáját :)
Nagyon helyes hogy tettél fel képeket!!!

Ahogy olvasom érdemes ilyen felhúzható játékot venni. Hol érdemes ahol nincs aranyárban, vagy lehet hogy ez egyik rokontól olyat kérünk :)

Tegnap voltam a CSNK-ban kismama tornán. Hát nehezen megy, a csípőmtől megőrülök, de jó volt.
Ma is fáj :( Ma már az új hálószobánkban aludtunk, Barni még köztünk mert a szobácskájuk még nem egészen van kész, de megpróbálom mára már olyan helyzetbe hozni hogy este már ott tudjon aludni. Kíváncsi leszek.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Winchi: nincs mit! Örülök, hogy másnak is tetszik. Én is imádok babás képeket nézni!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 

 
 

Tündi, megnézem a gatyók méretét, lefényképezem, és küldöm a paramétereket, ok?
A te kicsilányod is gyönyörű lesz ahogy így Barnikát elnézem.....:)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Trundike: privi ment!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ancsi_pancsi: Köszönöm vissza is írtam :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Szóval beindult a gatya-biznisz :D :D :D

Csajok én ma nagyon nullával osztottam, olyan vacakul vagyok :cry:
Hajnal óta fáj a fejem, próbálkoztam már mindennel. Homeós bogyók, aztán kávé és algopyrint is vettem már be. Aztán visszafeküdtem aludtam még egy órát délelőtt de ugyanúgy tompa fejfájással keltem. Sztem ez a vacak idő készít ki :cry:
Manó remekül van, mert ficereg mocorog, szerencsére ő nem érez belőle semmit.

KépKép
winchi
 
 


Winchi: Ha megteheted pihenj bár kellemetlen sőt idegesítő lehet a fejfájás. Én utálom!
Meleg fürdő lazítóként? :) Ez ez idő mindenkit megvisel ahogy látom :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


á trundike, hiányoztál :)

mi az a CSNK???

winchi, nekem a borsmenta illóolaj bejön fejfájás csillapítónak...a halántékomra teszek belőle egy kicsit, és az jó.meg borogatás, és persze pihi.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok,nagyon köszi csajok a falközt akkor meg is látogatom.Neten is találtam sok nacit,de pont ezért nem akarok igy látatlanban venni,mert azért azt mégis csak fel kell próbálni,minden kismama máshol erősebb/vékonyabb.Nem vagyunk egyformák azért köszi az ajánlatokat.Újat meg semmi képpen nem veszek egy halom pénzért erre a röpke 88 napomra!!!
Köszi egyébként jól vagyunk,2 nagy megkezdte az ovit,a picit meg már nagyon várjuk türelmetlenül.Nézem itt a képeket olyan csodásak a babáitok annyira irigyellek benneteket hogy már túl vagytok a szülésen.Megmondom őszintén ahogy közeleg az idő annál jobban be vagyok sza..va. :roll: De valahogy majd csak kijön onnan bennt nem maradhat. :lol:
Megvan már minden felszerelés meg sok kisruci neki az első időszakra.Már csak ő hiányzik.De persze előbb azért ne jöjjön.Hát mindenkinek jó babázást,illetve babavárást kivánok,puszi!na lökök azé friss pocifotót,legyen min röhögni,mert a hasam mérete már kezd ámbrás cethez hasonlitani,pedig csak 3 kiló plussznál járok!
Kép Kép
Kép na ez a legbrutálisabb!:)
sziasztok!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


sarmon
Szép a pocid!! :P

Anyany
Cukik a képek! Úgy bírom, mikor apák szorgoskodnak a picik körül! Olyan jó látni!! :lol:

Amúgy helyzetem változatlan, 3cm-re nyitva. Csak ma azt mondták, hogy kicsit kevés a magzatvíz és hogy a placenta már III. stádiumban van. Szóval már szülhetnék, de a méhnyak még nem az igazi.. :?
zsula
 
 


Sarmon szép a pocid!!!

hogy kell képet feltölteni? én is szerettem volna hisz még engem nem is láttatok de nem engedi :cry: Le is kicsinyítettem a képet és így sem :cry:

KépKép
winchi
 
 


Gégéé!

CSNK- Család és Nővédelmi Központ. Szfvar, Várkörút. Tel: 22-316-154
Ezt mind fejből írtam!!!!!
A rácsvédő az Ikeából származik és vettünk hasonló anyagot függönynek, ágyneműt is, de abból huzat lett a szennyestartóra.
Dobok fel képet Niki birodalmáról.
Kép Kép
bende
 
 


Kép
bende
 
 


Bende nagyon jó ez a szafari stílus!!!
Nem is láttam még ilyen stílusú babaszobát de szuper lett! :D :D :D

KépKép
winchi
 
 


Azóta már kidekoráltam a pelenkázó melletti falat is :) Szereti nézegetni a matricákat a falon.
Sarmon! nagyon szép poci! Az én ajánlatom is áll a nacikra. Van egy farmer, egy bézs és egy barna. Közel lakom a piactérhez és próbafülkét is biztosítok :)

Zsófikának nagyon-nagyon boldog névnapot!!!!

Winchi! melléklet feltöltése- tallózás ( ott megnyitás) - aztán feltöltés. Remélem sikerül.
A zenélő forgó azt hiszem ebben a hónapban is kuponos akciós a brendonban. Úgy megéri. Egyébként horror. Nikinek kettő is van, egy felhúzhatós, meg egy távírányítós. Utóbbira alszik el- mostanában este már kizárólag csak erre. Mondtam is a páromnak, hogy remélem mikor gólyatáborba megy, remélem már nem kell az ágy fölé lógatni. A felhúzhatósnál már görcsöt kapott a kezünk és rettentően recseg, mikor felhúzzuk. Az elemes tuti. Nem tudom hányféle dallamot játszik, forog, halkítható- hangosítható és pillangókat vetít a falra meg a mennyezetre
Kép

Megint volt két átaludt éjszakánk. Niki kapott egy tuti vastag hálózsákot a bátyáméktól, lehet, hogy annak a hatása.
bende
 
 


Megnéztem a képeket. Annyira gyönyörűek a csajok. Lehet, hogy mindegyik szépségkirálynő lesz???
Még a pocimban volt a gyerek mikor megkérdeztem az apjától, hogy mi lesz ha nagy lesz és lány lesz. Azt felelte szépségkirálynő. Én távol vagyok attól, nem is értem hogy lehet ilyen szép gyerekem.
Anyany- te sem a szopitól hízol, hanem a büszkeségtől. :)
bende
 
 


Kép
ez a relax fotelje, nehogy stresszes legyen, mikor nagyobb lesz.
Mielőtt az jönne le, hogy milliomosok vagyunk- ennyi mindent egy gyerekszobába )- elárulom, hogy a szüleim meg vannak őrülve az unokáért és egy részét ők finanszirozták. A pelenkázó és a kiságy használt, a szekrények meg szintén ikeásak. A matricákat én bűvöltem rájuk.
bende
 
 


Winchi! köszönjük szépen. Ha már afrikai szafarira nem tudjuk vinni a leányt....:)
bende
 
 


Zsula!!!! hát mi lesz már???? hiába lesem a telefonom...Hogy kell méhnyakat érlelni? Homeos bogyó? málnalevél tea? Nekem van mindkettő. Ha kell valakinek odadom ajándékba.
bende
 
 


Bende: nagyon szép a manóbirodalom! Gratulálok! Igazán kreatív anyuka vagy! Nekem is tetszik a szafari stílus!

Hát ha előbb tudtam volna, hogy ez a forgó van távirányítósba is...azt vettem volna. A mienk is felhúzós, és csak kb. fél percig zenél.
És ráadásul így is 5000 Ft volt.

Sarmon: édi a pocikád! Szép kismami vagy! Meg sem mondani rólad, hogy már két lurkód is van!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok Lányok!Milyen sokat irtatok :D Nálunk meg csak rossz dolgok történnek :( kezdtük azzal hogy kiütések lettek a lábamon meg a kezemen 2 napja voltam börgyógyászaton ahol kaptam rá krémet persze nem használ :( holnap megyek egy maszek börgyógyászhoz mert mára már jó nagy piros foltok is vannak rajtam és ha gyógyszert is kapok rá akkor bizony nem szoptathatok :cry:Na elég a panaszkodásból!Zsula:Már nagyon kiváncsi vagyok a huncut kis manódra úgy néz ki nagyon jó helye van bennt :D Bende:Nagyon ügyes vagy nagyon szép a gyerekszoba meg a lakója is gyönyörű :D :D :D :D Sarmon:Szép a pocakod!Gyerekek várják már a tesót?Trundike:akkor egész gyorsan haladtok a felújítással,de te vigyázz ám magadra!Ancsi:Jázmin egy tünemény :D mi is igy jártunk a zenélö forgóval hogy 5000 ft volt és csak fél percig birja.Megvolt a fürdés a 6 hetes kontrol után?Anyany:De aranyos ez a kép hát igen ezek az apukás képek édesek!Én is dobok egyet mi igy cumizunk :D Kép
Vendég
 


Bende
Szupi a babaszoba,én nem dekoráltam még ki ennyire,olyan drágák ezek a nyavalyák.. :cry: Bár a nagyszülők már vásárolgatnak. :P
Málnalevél tea.. én már abban sem hiszek, tegnap megittam egy litert, ma is most iszom a fél lityis bögréből a másodikat... NEM AKAROK iNDÍTÁST!!!! :cry: De ha így folytatom, az lesz. Talán nagy a baba feje és nem tud beilleszkedni.. Holnap meg is kérdezem dokitól. :?

Lara
Ez a hosszú hajú tündér.. mintha nem is 20 napos lenne a hajacskája.. Másnak nagy korában nincs ennyi! :P
zsula
 
 


Zsula:Kitartás!Apával egy kis szülésindítás????? :D :D :D Még a bába koktélrol olvastam bár elég szörnyü lehet aztán ki tudja használ-e.Igen nekünk ilyen sok hajunk van épp ma voltak itt a barátnömék 9 hónapos a kislánya de fele ennyi haja sincs de majd lesz neki is :D
Vendég
 


"Szép kismami vagy! Meg sem mondani rólad, hogy már két lurkód is van!"-oh most dagad a keblem... :lol:
Köszi!!!Talán mert jól is érzem magam a bőrömben,szeretek kismama lenni,de mégjobban szeretem a gyerekeimet,és fogom a harmadikat is.Meg még csak 26 éves vagyok!!! :lol: Igen várják a nagyobbak a picikét már nagyon.Főleg a fiam,ő már készülődik hogyan kell majd fürdetni,hol simogathatja meg stb.
Lara hát ez a hajasbaba gyönyörűűűű!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok Lányok!
Látom nagy a pörgés. Csinálok pár friss fotót a kétévesemről és én is teszek fel. Remélem sikerül...

Sarmon! Jó a pocis fotó, nem így képzeltelek el, na meg milyen fiatal vagy!!! :( Én 30 évesen szültem először. Ráadásul már a 8. évet tapossuk a férjemmel házasként. Azt meg már ki sem tudom számolni mikor ismerkedtünk meg.

Nekem is álmom a 3 gyerek. Mi is annyian voltunk. De egyenlőre a hisztis kisfiammal is alig bírok. Álomjó srác volt eddig, de mostanában nem akar aludni se délután, se este. Idegőrlő... Ma is inkább bevonultam fürödni, hogy ne lássam, hogy apa kiveszi és maga mellett altatja el. Ez homlokegyenest ellenkezik az elveimmel!!! Nálunk én vagyok a szigor - sajnos - és a apa a lágyszívű. Néha annyira elegem van abból, hogy minden nemszeretem dolgot nekem kell megcsinálni vele. Apa meg a nagyszülők meg jaj, de hát nem akarja... :cry: :cry: :cry:

Férjem is szokott külön programokat csinálni. Sajna én is beleesek abba a hibába, hogy ő megy, én meg itthon respedek. Pedig nem így kell. Nekünk is kell kikapcsolódást találni. Én szerdánként néptáncra járok. Mindig ez volt az álmom és most hívtak. Nem vagyok valami géniusz, de nagy bennem a lelkesedés. Egyenlőre nem találom a lábaimat :lol: Ma mire hazaértem kisfiam úszott a pisiben, férjem meg ártatlan szemekkel pillogott rám, hogy de ő megtapogatta és nem volt benne. Khm, szerintem több meg már nem fért bele, azért ázott szét a gyerek :roll:

Tuti a rossz idő miatt van rossz kedvem és idegesítő mindenki körülöttem!!!!! De veszekedés helyett majd jövök ide panaszkodni. Végre megint visszaolvastam mindent. Képben vagyok!!!
hettuli
 
 


ancsi! szereti nagyon, csak sokszor még nem tud vele mit kezdeni- sajnos. 3/41kor? hát mit csinálnék, fejek. naponta négyszer, hogy ne fogyjon el a tejem, de mikor éppen mennyi van... van amikor muszáj 2-3decit lefagyasztani, mert tudom, hogy Zsófi nem eszi meg, máskor meg éppen van annyi ami elég...

tündi!
köszi a jókívánságot! hát melyikben? elvileg a három hónaposban. elvileg mostmár többet kellene ennie,de nem veszek észre túl sok változást... de majd vasárnap kiderül, akkor úgyis mérem, mit alkotott a héten.
zenélő forgót mi a brendonban vettük, 15percig zenél. drága volt. egyébként nagyrészét az anyukám fizette, ajándék volt, csak tettem hozzá, hogy jót vegyek.

sarmon!
nagyon szép kismama vagy! és ennyi gyerekkel!

lara!
micsoda szép hajasbaba ez a Hanna! Zsófi még csak most kezdett el nemrégen hajra gyúrni, meg szempillára. mondta is a hugom, hogy nem hájat növeszt, hanem hajat... :shock: :shock:

hettuli!
fel a fejjel.

mi is bajban vagyunk az alvással, pedig zsófi még csak 3hónapos lesz. ma már alig aludt nappal, viszont aiz éjszakákat kitolta fél 11ig,utána reggel 10ig nyomja. 6kor megébred, de mire a cumival beérek alszik, kiveszem, tisztába teszem és félálomban megetetem.

na én is kipanaszkodtam magam.

na sírok még egy kicsit. megint híztam. ma reggel majd elsírtam magamat, a hasam lóg, a mellem meg már akkora... az eredetihez képest legalább az ötszöröse. nem tudom hogy csináltam...
azon gondolkodtam, befestem magam lilára és én leszek a milka tehén... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Szegény elsőbabás anyuka!!! :lol: Annyira jó olvasni Anyany ezeket a sorokat. Teljesen hasonlóan éreztem magam én is az elejében. Lesz még olyan, amikor azt siratod, hogy micsoda jó melleid voltak!!! Csak hagyd abba a szoptatást és majd akkor nyilatkozz.

Nekem akkora Milka csoki kell, amire ráférsz te, mint tehénke! Ne vedd sértésnek, de én imádom a csokit. Már a férjem is rájött, hogy csokival bármit el lehet nálam érni. Bár az előbb erőt vettem magamon és csoki helyett egy fürt szőlőt ettem. :lol: Mert az egészséges!!! Éjjel fér háromkor!

Félre tréfa! Javaslom Anyany próbálj egy kicsi rendszert bevezetni. Én is hasonlóan engedékenykedtem. Bár neked még rosszabb, hogy nem veszed cicire a kisasszonyt, hanem cumisüvegezel. Azt meg meg kell melegíteni. Volt, hogy én este tízkor sétáltattam, a szomszédok meg kérdezték, hogy így altatod. Mondom dehogy! Csak sétálunk, mert most jó a levegő. (Nyár ezerrel, nappal dögmeleg) Egyébként mindig lesznek ilyen hullámok. Emlékszem nekem tavaly augusztusban is volt nemalszom időszak és az idén is. Hú, nekem már van kétéves tapasztalatom!!!

Megnéztem, hogy legyen hasonlítási alapod, kisfiam 3 hónapos és négy napos korában 5620 g és 61 cm volt A kezdet 3750 és 55 cm.
hettuli
 
 


Sarmon!!!
Most ugrott be!!! Én ismerlek téged. Az iwiwen bent is vagy az ismerőseim közt. Megtaláltam a képed ott is.
hettuli
 
 


hettuli!
Néztem kislurkód három és fél hós adatait..
Anyukám eltette a gyerekkori kiskönyvet.Tünci 1 naposan 4750 gramm és 62 cm volt..szegény anyu.. :D

KépKépKép
tünci28
 
 
 


hettuli! a melleimet már most is siratom. jobb a kis mell, ez nagyon macerás, meg nehéz is...

tünci! téged jól megnövesztett az anyukád!

én törpi voltam. 45cm, 2,45kg. (de azóta jól meghíztam)
Vendég
 


Tünci: Nana, nem három és fél hónapos, hanem 3 hónap négy nap!!! :lol: Nem mindegy ám az a két hét ebben a korban :lol:

Igen, itt is voltam, ott is voltam, pörögtem és "korán" lefeküdtem a férjem szerint, hétkor meg ébresztett a biológiai órám a kiságyból. :lol:

Nagy örömömre szolgál, hogy az előbb felpróbáltam a tavalyi téli szerkóját a kisfiamra és pont jó neki. 1: hurrá nem kell venni!!! 2: akkor most tavaly túl nagyot vettem??? 3: Úristen! Keveset nőtt?! 4: A sapija meg éppen kicsi. Csak a feje növekszik ennek a gyereknek??? 5. a bakancsát is lehagyta, úgyhogy csak rendben van minden??? Anyuci tépelődése...

Ez a kölök már megint az udvaron rohangál! Még megfagy! Hiába zárom be az ajtót kinyitja. El kell dugni a kulcsot, akkor meg én nem találom, ha ki akarok menni :lol:
hettuli
 
 


hettuli nem ugrasz be...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Na most megyek iwiwre nyomozni... 8)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


lányok! ez a falköz merre van? annyira mondjátok, hogy van ott egy jó turi?
Vendég
 


Szia Anyany!
Várkörútról nyíló kis utcácska a Távirda felé. Kell bővebben??? Skála mellett futó két kis utcácska közül a távolabbi a Távírda, tele butikokkal, ott van valami rendelő is... Romkert...

Sarmon! Kíváncsi vagyok felfeded-e kilétemet. Priviben segítek, ha akarod :lol: Egyébként úgy emlékszem te jelöltél be...
hettuli
 
 


Helló lányok!

Holnap reggel 6-re megyek szülésindításra. Gondoljatok rám és szorítsatok!
zsula
 
 


Zsula! Gondolunk, gondolunk! Eddig is rád gondoltunk! Remélem minden rendben, könnyen megy majd.
hettuli
 
 


Anyany!
Biztos nem vagy ilyen!!!!
Milka teheneknek különben sincs ilyen gyönyörűséges lányuk. Kép
bende
 
 


Lara! hát hozzátok képest Niki is kopasz. Pedig a napokban dicsértem meg, hogy el kezdett ,,hajat,, növeszteni... Szempillát már nem kell. Akkora pillái vannak, hogy már így is dögös csajszi.
Hettuli! jót röhögtem a téli szerkón. Bírom ezt a fajta humort :)

Anyany! ha lóg a hasad nem nevezel be a haskötömre??
Engem ma állítottak meg az utcán hogy gebe vagyok. Hátranéztem, hogy biztos nekem mondják-e. Jók rám a terhesség előtti ruháim, pedig akkor jóval könnyebb voltam, még 6-7 kilót kéne ledobnom, de nem foglakozom vele, muszáj tejcsit termelni. Ma meg is látogattam egy cukrászdát, minden bűntudat nélkül, de nekem valahogy nincs étvágyam. Pedig annyit tudtam enni, mint egy ló.

Zsula! nagyon nagyon szorítok. Nem gondoltad meg az akciót Apával? inkább ő indítson, mint a doki...
bende
 
 


zsula! beszélj a babáddal, hátha hallgat rád!
nagyon szorítok, ha kell is indítani, nagyon könnyű szülésed legyen!!!

bende! hát még nem vagyok lila, de hasonlítok, csak majd még egy piros sálat kell beszereznem.
elvileg vettem egyet, csak még nem jött meg. ha nem jó, lehet , hogy érdekelne.
Zsófi is szempillákkal kezdte, mostmár a hajzat is beindult. gyúrnia kell még, ha engem(derékig ér) meg az apját(sörény) is le akarja hagyni. :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


megint itt. hamarosan újra fejés.
Zsófi kiüvöltötte magát, elfáradt és végre alszik. kb fél órája. hulla vagyok. szombaton megyek és veszek még egy kelyhet a fejőre. lerövidítem az időt felére. a szopi nem megy. ma is próbáltam. tanácsatalan vagyok...
már mindent próbáltam. cumisüvegből is úgy eszik, hogy közben húzkodom ki a kezét a szájából...
Vendég
 


Anyany megnéztem a blogon a fényképeket... egyik oldalon sem láttam, milka tehenet, csak egy gyönyörű fiatal nőt, akinek derékig ér a haja, vékony a karja és tutira nem kövér....
bende
 
 


Bende! Gondolkodtál már azon mennyit nyomhat két tejjel teli cici??? Mert szerintem az a 6-7 kg így már nem is annyi :lol: Öcsém mindig röhög rajtam, amikor ilyeneket mondok. Kérdezi , így nyugtatod magad? Szóval ha hasonló tanácsok kellenek, hogyan magyarázzam meg... címszóval csak szóljatok! :lol:

A ruháról meg direkt írtam. Nem vagyok egy parázós, de azért nekem is eszembe jutnak hülye dolgok. De nekem senki nem mesélte el ezeket, pedig az elején azért segített volna. Mindenki a happy élményeit nyomja. Az én gyerekem mindig aludt, sose sírt, minden ment, mint a karikacsapás, azonnal rászokott a bilire... Brrr!
hettuli
 
 


Anyany néztem Zsófici képeit gyönyörű baba,te meg most abszolúte ne a kilóiddal foglalkozz,egyél rendesen hogy Zsófit táplálni tudd.Őneki nagyobb szügsége van most a te tápláló anyatejedre mint a vékony combjaidra! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


grrrr
elszállt amit írtam. már megint...
a dolgok összeesküdtek ellenem. na majd írok, ha megnyuodtam...

egyébként köszi szépen, tudom hogy a tej kell, egyszer majdcsak visszanyerem a vonalaimat...
Vendég
 


Hettuli te melyik orvosnál szültél anno?és sima szülésed volt vagy császár?
Most már néha foglalkozom a szülés gondolatával,csak közeleg az idő...Elsőt spontán de nagyon nehezen,másodikat császárral szültem.Most nagy bennem a kétely mire számithatok...Hétfőn megyek nődokihoz,ha jó passzban lesz rákérdezek.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok! Én is régen írtam de mindig olvaslak titeket. Nagyon gyönyörü babák vannak itt.
Sarmon ha megkérdezhetem te kihez jársz?

Kép

Kép
s. zsófia
 
 


Örömhírt hozok Lányok!!!!

Zsula az előbb írt:


Ma 12.20-kor 3410 grammal, 53 cm-rel megszületett Krisztián fiam. Jól vagyunk a szopi is jól megy.

Hatalmas nagy gratula!!!!!
bende
 
 


S. Zsófi!
Szia! Amint látom Te is hamarosan hozol egy gyönyörű Zsófiát :)

Hettuli! Sajnos nincs két tejjel teli hatalmas cici. Kezd egyre kevesebb lenni, a homeos bogyók, meg a kétféle tea ellenére. Pedig eszem rendesen, már tejci érdekében sütizek is, pedig nem nagyon kívánom. Talán kipróbálom a Karamalz-t, azt nagyon dicsérik, remélem nekem is segít.
bende
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?