Új privát üzeneted érkezett!

Lanyok,
Mindenkinek a legjobbakat kivanom erre az evre, es termeszetesen kisbabakat minden mennyisegben!
Karmen,
Meg szerencsere egyben vagyunk! Holnap toltjuk a 37 hetet! Olyan hihetetlen, hogy mar itt tartunk, annyi varakozas utan.
Nekem farfekveses a baba, mar kb. a 17 hettol kezdve igy fekszik, remelem, az utolso pillanatban nem lesz kedve megfordulni. Par napja ugy latom, hogy kicsit lejjebb ereszkedett a pocakom, es nemi bizsergest erzek a lenti tajekon. Azert meg egy-ket hetet maradhatna, de ez mar nem tolem fugg.
Lujza,
Sajnalom, hogy nem sikerult! Sok erot es kitartast kivanok neked, es meglatod, hamarosan te is kismama leszel!
Puszi mindenkinek,
Bella
bella
 
 


Vizkrisz,
Nekem harom inszem is volt. Mire vagy kivancsi?
Bella
bella
 
 


Sziasztok!
Hamarosan szeretnénk felkeresni a pesti Kaálit, a legtöbb jót itt róluk hallottam, de csak általánosságban. Próbáltam az archívumban kutatni, de Krizsa doktoron kívül, akit nagyon dicsérnek, sajnos másokról nem nagyon írtak. (Persze az egészet nem lapoztam végig.) Lennétek olyan kedvesek, hogy adtok néhány tanácsot, hogy kihez érdemes menni, esetleg kihez semmiképp, ha van ilyen (remélem nincs...), meg hasonlók? Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
ritah
ritah
 

 
 

Bella! Nekem már nagyon fáj ahogy a 2 oldalamon egyszerre nyomja ki a csontjait, olyankor görcsösen fáj, de csak addig amig nyujtozik. Ez jobb mintha a méhem görcsölne, mindenesetre én max. 1,5-2 hétig vagyok hajlando elviselni, mert már emelték a nyugtatot duplára, de azota ujra vannak a fájdalmak. Szoval doki se akarta kivárni az idöt, de én is kérem lehet még hamarabb meglegyen. Attol függ mennyire lesz gyakori ez a fájdalom, én már lassan a falat kaparom hogy órákig görcsölget. Ere még tesom is jol megszolt miért akarok hamarabb szülni, mondtam akkor dumáljon, ha neki is folyamatos fájdalma lesz.
Amugy se érdekel már ki mit gondol, csak a baba egészséges legyen és nekem megszünjön a fájdalom.
Remélem neked gond nélkül telik el az idö.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Helló Bella! Hát nem is tudom mit szeretnék hallani...talán sikersztorikat..hogy valakinek így sikerült és, hogy nem csak időpocsékolás az egész. Kép Valami ilyesmit. Amúgy minden érdekel azzal kapcsolatban, hogy valakinek végre sikerült. Olyan jó ezt hallani, nem gondolod?
vizkrisz
 


Sziasztok Lányok!
Mi körülbelül féléve járunk a Kaáliba, de még semmi ! Azért nagyon örülök, hogy van akinek már sikerült, remélem nekünk is nemsokára lesz babánk!Most a 3 inszem után a 8 napo vagyok, és nagyon reménykedem!
Enikő
 


Sziasztok!
Decemberben azt halottam amikor bent voltam, hogy Dr. Kovács Péterrel készítettek interjut és lesz a TV - ben valamikor. Tudja Valaki hogy mikor lesz és melyik csatornán lezs? Igaz egyáltalán?
Névtelen
 


Szia ritah!
Én még csak féléva Járok a Kaáliba és Dr. Kovács Péter az orvosom, de én teljesen megvagyok elégedve vele( igaz még nem várok babát) de tényleg nagyon rendes, mindent elmond,mindent meghallgat és mindenre pontosan válaszol. A többi dokit nemnagyon ismerem, de biztos ők is nagyon rendesdek! Én csak jót hallotam az intézetről!
Enikő
 


ritahKép
Nekem is Dr Kovács Péter az orvosom. Csak suprlativus-okban tudok róla beszélni. Nagyon rendes, lelkiismeretes, türelmes.
Lujza
lujza
 
 


Én is ismerek olyat, aki inszemmel lett terhes, elsöre!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Hello.
Én 7-én megyek a 10.napi UH-ra a Kaáliba dr.Kovács Péterhez.Nem jön valaki ugyanekkor? Kép Kiváncsi vagyok..izgi ez az egész.
( a 6. sikertelen inszem után biztos nem fogok így beszélni)Kép
De most még optimista vagyok.
vizkrisz
 


Enikő!
Mit jelent az, hogy a három inszem után a 8. napon vagy?
Neked (mint a téma szakértőjének) minden nap kellett UH menned?
vizkrisz
 


Szia vizkrisz!
Nekem nem kellett mindennap UH menni az inszem előtt volt 2 UH. A 10. napon illetve a 14. napon. Inszem után pedig a 14. napon kell a tesztett megcsinálni és az eredménytől függetlenül kell beszélni a dokival.Az első inszem után mikor megjött akkor is volt UH,megnézte a doki, hogy ciszta nem e fejlődött ki, de szerencsére minden rendben volt,így azóta nem csinálunk UH ha megjön.
Enikő
 


Sziasztok! Na megjöttünk a dokitol. Jövö héten kell menni CTG-re, és 19-én kell befeküdni. Január végére meglesz a baba, nem lesz nagy, mert eleve kicsike és hamarabb is születik majd. BPD ma 85mm volt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Köszönöm szépen a tanácsokat, már be is jelentkeztünk Kovács Péter doktorhoz. Kíváncsi vagyok! Kép
ritah
 


Helóka!
Túl vagyok a 10. napi UH-on. Eredmény: 4 tüsző..kettő elég nagy(21x22,15x17).Csüt este nyolckor tüsző repesztő szuri és szombaton életünk első és szerencsés esetben utolsó inszemje. Csak azt nem tudom miért csak 5-10% a sikeresség aránya még a legoptimálisabb esetben is?!
További minden jót!
vizkrisz
 


Hello Lanyok,
Karmen,
Nekem is gyakrabban kemenyedik a hasam es tovabb is tart, mint regen. Egyenlore meg nem fajdalmas. Ejszaka viszont fajdogalni szokott, allandoan pisilni jarok, igy enyhul egy kicsit.
En sem foglalkozom azzal, hogy ki mit mond. Te erzed a sajat tested, es csak az orvosodra figyelj, o a szakember.
En mostanaban gondolkodom az erzestelenitesen. Holnap akarom megbeszelni a dokival, hogy o mit szol hozza. Nem akarom ugy atelni a szulest, hogy csak a fajdalomra koncentralok. A babara szeretnek figyelni es hogy mindent jol csinaljak. Kivancsi vagyok, hogyan alakul majd.
Nekunk eddig az NST rendben volt, holnap megyunk UH-ra.
Ami a mereteket illeti, az a lenyeg, hogy a baba mar teljesen eletkepes, tudo rendben stb. Nem baj, ha egy kicsit kisebb, de ezt igy elore ugysem lehet pontosan megitelni.
Vizkrisz,
Latom, kozben lassan tul is lesztek az inszemen. En nem tudok sajnos pozitiv peldaval szolgalni, de ennek sok osszetevoje van. Az Almasi Tamas fele dok. filmben volt egy par, akiknek elsore sikerult ket alkalommal is. Szoval minden esely megvan ra.
Lanyok,
Tudtok valamit Emiekrol? Es Dorisekrol? Vajon hogy vannak?
Puszi mindenkinek es sok sikert,
Bella
bella
 
 


Vizkrisz! Nagyon szoritok! Ezért mert az egészséges nöknél is 10 embrióból csak 2-3 tapad meg. Ez az átlag, sokszor ki sem derül, hogy baba lett volna. Neked biztos sikerül most!!

Bella! Már azt hittem kibujt a baba, azért nem irtál. Minden nap lesem rólatok a hireket. Most pár napja nem szenvedek a nagy fájdalmaktól, ha ilyen marad, akkor elviselhetö. Én már este 8 után nem merek inni, mert akkor reggelig birok aludni. Ha felkeltem pisilni, akkor utána nem birta sose visszaaludni.
CTG-m elsö lesz, izgulok mit mondanak majd utána.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Csajok!
Émi most SMS-ezett! Megvannak a babák. Egy kicsit korán jöttek, de jól vannak. Mindkettő lány - Rebeka és Réka.
Puszi
Adrienn
audrey
 
 


Adrienn! Gratulálunk nekik, majd kint megerösödnek!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Adriennéknek gratulálok!!!Kép
Köszi a biztatást az inszemmel kapcsolatban lányok.Már megkaptam a tüszőrepesztő szurit...hát nem mondom méltó a nevére: csak úgy szúrt amikor beadta a sógornőm. haha
Bella, Karmen! Mikorra vagytok kiírva? És nektek, hogy sikerült teherbe esnetek?
Na jó éjt mindenkinek! Vigyázzatok az "ivással"!Kép
vizkrisz
 


Sziasztok!

Szeretném a segítségetek kérni.
Most akarok meddőségi specialistához fordulni.
Túl vagyok a második closty-s időszakomon és a tüszőm csak 13 mm-es. A férjemnél hál istennek minden OK.
Az orvos felírta még mindig a closty-t csak növelte az adagot 2x1 szemről 2x2-re (5.-10. napig)
Mi 2002 októbera óta próbálkozunk. Orvoshoz tavaly novemberben fordultam, több, mint egy évnyi sikertelen próbálkozás után.
A véleményetek érdekel az intézetről, és hogy szerintetek már forduljak-e a Kaáli-hoz. Olvastam Dr. Kovács Pétert nagyon dicséritek.
Szeretnék kérdezni még egy kicsit bizalmasabb kérdést. Anyagilag, hogy megy ez ott???

Ági
Ági
 


Kedves Ági!
Üdvözöllek ezen a topicon. Szerintem nyugodtan fordulhatsz máris a Kaáliba, ott értik a dolgukat. Én személy szerint a Krizsa dokihoz járok, én róla tudok sok jót mondani. Itt a legjobb kezekben leszel. Hálapénz nincs, nem fogadhatnak el semmit. Még egy doboz csokit is úgy kell rájuk tukmálni. Az első beszélgetésért kérnek kb. 8ooo pénzt, meg néhány vizsgálatért, aztán "csak" a gyógyszereket kell fizetni (kb. 30000Ft-tól felfelé, attól függ milyen gyógyszereket gondol ki a doki. Az első 5 lombikot a TB állja. Az inszeminációkért azt hiszem fizetni kell. Hogy mennyit nem tudom, mert én rögtön a lombikkal kezdtem, az inszemeket egy magándokinál tudtam le. Ha van még kérdésed, nyugodtan kérdezz minket.
Puszi
Adrienn
audrey
 
 


Vizkrisz! Nekünk több orvos is azt mondta, ne is reménykedjünk, mert nálam és férjemnél is voltak gondok. Aztán elfogyott a pénz lombikra meg lelkileg se tudtam volna folytatni, igy vártunk. 2 honap mulva spontán itt volt a baba, én se hittem el elöször. Sokat tornáztam, a dokik szerint csak ettöl nyilhatott meg a petevezetö (sok hasizom, minden nap itthon is) meg szedtem a cinket. Nekem ennyi. Menszi szerint febr.6, UH szerint febr. 12 lenne a szülés idöpontja, a doki szerint max. január vége lesz.

Ági! Kaáliban valoban nem kell külön pénzt adni, de megvan hogy mi mennyibe kerül. Pl. inszemért fizetni kell (nekem 25e mondott valaki), meg lombik elött van kötelezö vizsgálat (12e Ft), elbeszélgetés (8e Ft). De szerintem nagyon értenek hozzá, ott legalább igazábol meddöségi orvosok kezelnek, sajnos sokan késön jutottunk szakemberhez, mert a legtöbb nödoki nem meddöségi specialista.
Inszem nekem sem volt, de igy hallottam az árát.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Hello Lanyok,
Emieknek gratulalok! Remelem, hamar kikerulnek a korhazbol, es biztosan gyorsan megerosodnek a kislanyok.
Karmen,
Meg egyben vagyunk, ma toltjuk a 38.hetet!
A BPD tegnap 94mm volt, 33-34 hetesen volt 84, szoval szerintem a tied sem kicsi.
En este is iszogatok vizet, sot meg ejszaka is. Elofordul, hogy nem tudok visszaaludni, pl. tegnap is fent voltam 4-6-ig, aztan meg egy orat tudtam aludni.
Vizkrisz,
Januar 24-re vagyunk kiirva, meg ket hetunk van. Nekunk az elso lombikprobalkozas sikerult.
Szurkolok, hogy sikeruljon az inszem!
Puszi mindenkinek,
Bella
bella
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk az inszemről. Eddig minden redben ment.Kép
Eredmény ugye 2 hét múlva. Na sebaj..majdcsak eltelik. Eddig is eltelt.Kép
Remélem több az esély így , hogy a FIÚKAT olyan közel tették a LÁNYOKHOZ.KépKépKép
És nem is folytak ki.Eddig amint kikeltem az ágyból olyan érzésem volt, hogy kifolyt mind.
Nálam nem csináltak olyan vizsgálatot, hogy a méhszáj átengedi-e a fiúkat.Pedig kiváncsi lettem volna rá.
Bella, Karmen:akkor nektek már nem sok van hátra. Kitartást és könnyű szülést kívánok!
Jó, hogy említette vki ezt a hálapénz dolgot. Épp most tanakodtunk a férjemmel az inszem után, hogy vajon itt szokás-e hálapénzt adni vagy az már benne van az árban? Aztán mi is arra gondoltunk, hogy valószínűleg nem "kell" adni. Mondta is a párom, hogy majd itt kérdezzem meg.
Én is mindig hasizomra gyúrtam. Kép Most felfüggesztettem amikor elkezdtük az inszemet...biztos ami biztos.
vizkrisz
 


Vizkrisz! Barátnöim akkor adtak csak ha sikerült. Kevés van aki mindig adott, az 5e ugy tudom. Nagyon szoritok mire jövök a jo hirrel te is azzal gyere!

Sac! Mi ujság, itt a január, beindultak a dolgok nálatok is?? Tud rola valaki?

Bella! Akkor nem is lesz nekünk se olyan kicsi Kép
Majd kint megnö.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok !
Óriási hírem van! A teszt pozitív lett!!!
Még el sem merem hinni! Kérlek drukkoljatok nekünk, hogy minden rendben menjen!!
Enikő
Enikő
 


Enikő:
Ez az a legkirályabb hír!KépKépKépKépKép
Gratulálok és remélem minden rendben lesz.
vizkrisz
 


Sziasztok!
Karmen - Saccal még dec. elején találkoztam a Kaáliban. Akkor valami olyasmit mondott gyorsan, hogy lehet, hogy terhes. Karácsonykor küldött egy SMS-t, amiben megerősítette a dolgokat. Remélem, minden rendben van velük. Csak babonából nem akartam még erről írni, mert ugye rengeteg dolgon mentek át már, és vártam, hogy talán jelentkezik. De remélem, minden simán fog menni.
Puszi
Adrienn
audrey
 
 


Sacinak, Enikönek nagy gratula!!! Majdnem elbögtam most magam!

Adrienn! Ha beszélsz vele, akkor jo egészséget kivánok neki és pihenjen sokat, velünk ne törödjön, megvárjuk! Spontán lett?

Adrienn! Eztán már tényleg rajtad lesz a sor, meglátod!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Kérlek segitsetek! Aki járt már a Kaáli intézetben legyen szives irja le, hogy mit tesznek ott az emberrel, de ha lehet pontosan. Elsö alkalommal mi történik milyen vizsgálatokon kell átesni... stb, stb...
Mi 3 éve próbálkozunk sajnos sikertelenül. Kép Eddig nem voltam még orvosnál most szeretnék a Kaáliba idöpontot kérni, de öszintén szólva félek egy kicsit. Nem tudom mi fog történni. Kérem aki tud segitsen! Számítok rátok! Nagyon jó olvasni az örömhireket itt valóban mindenkinek összejön (Kaáli)? Remélem elég hamar és nem kell évekig várni!
Elöre is köszönöm a válaszokat!
Sok sikert nektek! Kép

kiscsillag*
kiscsillag*
 


Sziasztok!
Én is bajlodok sajnos! Kép Vagyis babát szeretnék, de nem jön össze. 2000-ben mentem férjhez azóta próbálkozunk. Vizsgálatokon még nem voltam mert nagyon félek tölük. Kép Ezek a dolgok (inszem, HSG) nem igazán értem öket. Valaki segitene mit takarnak ezek?
Kukacz a Kaáli intézetben az elsö vizsgálat 35.000-be került tavaly. Valaki inenn járt már a Kaáliban? Mi a tapasztalatotok róla? Én oda szeretnék menni ha már fizetni kell inkább egy magánklinika mint az állami.
Sok sikert kívánok mindannyiotoknak! Remélem hamarosan megérezzük az anyaság örömeit! Kép

kiscsillag*
kiscsillag*
 


Hello Kiscsillag!
Mi másfél éve próbálunk összehozni egy trónörököst és 3 hónapja járunk a Kaáliba.
Az első megbeszélés a Kaáliban 8 ezer ft.Együtt kell menni a pároddal és kell mindkettőtök taj kártyája.Ha még semmilyen vizsgálatotok nem volt ők elvégeztetik őket. Némelyiket el lehet végeztetni egy állami kórházban is mint pl a vérvételt. Nem hiszem, hogy 12 e ft-ot szeretnél fizetni egy vérvételért. Mindennek szabott ára van ott, de ezt majd elmondják neked ott is.
Általában a nőgyógyászok szóba sem állnak veled amíg 3 hónapon át nem mérted a reggeli hőmérsékleted. Az sok mindent elárul de leginkább azt, hogy van-e peteérésed és ha igen, mikor.Ezt UH-on is meg tudják nézni a 14 nap körül.Tehát érdemes lehet a 14 nap környékére időzíteni az első látogatást, mert akkor egy füst alatt ezt is le lehet tudni. UH=5 e ft.
Következő lépés a férj spermájának vizsgálata, amíg az nincs meg a nőt nem nagyon macerálják további vizsgálatokkal. Általában vért is vetetnek a nővel a 3. és a 21. nap környékén.
A HSG egy olyan vizsgálat amely során a méhbe vezetett katéteren keresztült folyadékot fecskendeznek a méhüregbe. Ennek segítségével tudják megnézni, hogy átjárhatóak-e a petevezetékek. Nem kellemes dolog de ki lehet bírni. ( A szülés biztos fájdalmasabb.)
Kb ennyi jut eszembe. Ha több információra van szükséged ajánlom a Kaáli honlapját és az infertility(meddőség).hu-t. Illetve a keresőben is rá tudsz keresni olyan szakszavakra mint a HSG például. Sok sikert!
Kriszta
vizkrisz
 


Kiscsillag

Nem akarsz inkább magán orvost aki Kaális?
Névtelen
 


Kriszta, Kiscsillag! Nem a vérvétel kerül pénzbe, hanem az ugynevezett elsö vizsgálat, ami mindenképpen tartalmaz egy nögyógyászati vizsgálatot is. Én vittem friss rákszürés letetet, igy 12e helyett 6e fizettem. Utána volt vérvétel, de az már ingyenes volt! A doki azt mondta, csak egyszer kell vizsgálati dijat fizetni, igy is volt. UH sem kellett soha fizetni, ahogy irtam, csak 1x-i vizsg. dij van!
Férjemnek csináltattunk a klinikán friss andrologiai vizsgálatot is. Ha lombikra kerül sor, akkor nem kell HSG elötte, mert a lombiknál teljesen mindegy hogy átjárhato a petevezetöd vagy sem. Csak inszemnél lényeges hogy elötte megnézzék!

Kriszta! Nekem sose kellett höt mérni, a dokim szerint csak stresszelt volna, amit ugy is éreztem, helyette középidöban minden honapban volt UH.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Már hetek óta figyelem a levelezéseteket, és meg kell, hogy mondjam, nagyon nagy segítségemre volt az utóbbi időben. Mi a férjemmel másfél éve próbálkozunk és kb. 1 hónapja mentünk el a Kaáli intézetbe, Kirzsa doktorhoz. Azóta kiderült, hogy a férjemnek alacsony a spermaszáma és sajnos az egészséges morphologiájú srácok aránya is "csak" 30%. Krizsa dokinak az a véleménye, hogy ezzel az eredménnyel csak a lombik jöhet szóba, de mindenképp javasolt egy andrológiai szakvéleményt is, mielőtt belevágunk. Van esetleg valaki köztetek, akinek hasonló volt a problémája?
Kiscsillag, nekünk az első konzultáció 8000 Ft-ba került, a spermavizsgálat 8000, a teljes hormonvizsgálat 12 000. A spermavizsgálat kivételével minden laborleletet elfogadnak, amit esetleg máshonnan viszel. Nekem megérte náluk csináltatni a hormonvizsgálatot, mert előzőleg egy állami intézetben 1 hónapot kellett várnom az eredményre - a Kaáliban ez még a vérvétel napján megvan. És az idő nagy úr...
Sziasztok,
Emma

Kép
emma8
 
 


Nem írnál egy kicsit bövebben a férjed vizsgálatáról, úgy értem, hogy nektek nem ajánloták fel az inszeminációt? Egyböl lombik lesz? Spontán nem jött össze nektek soha?
Névtelen
 


Kedves Névtelen!
Sajnos a másfél év alatt spontán nem jött össze. A férjemnek két egymást követő spermavizsgálata volt: az elsőnek még a mostaninál is rosszabb volt az eredménye, az alapján még a lombik se jöhetett volna nagyon szóba. Most, második alkalommal szerencsére jobb lett az eredmény! Az inszeminációra azonban még ez is "kevés" lenne.
Emma

Kép
emma8
 
 


Helloka!
Kisemma
A lombikhoz egy spermium is elég.
A Kaális vizsgálati díjakról annyit, hogy a konzultáció nekünk 8000 volt...ugyanakkor csinált egy UH-t is mert pont középidőn mentünk..az 5000 volt. Az UH-os petevezeték-festés 25000, az inszemnél csak a végén kell fizetni 25000-t függetlenül a hozzá kellő UH-k számától. (nekem csak egy volt a 10. napon)
Karmen
Én is úgy gondoltam ,hogy nem csinálnak átjárhatóságit a nőnél ha kiderül valami más probléma akár a nőnél, akár a férfinél. De nem csinálnak lombikot ha inszemet is lehet vagyis ha átjárható a petevezető és van "elég" spermium. Nem?
Az inszem után három napig mértem a hőmet, hogy tényleg felmegy-e...hát felment 37.2-re. Tegnap úgy döntöttem nem stresszelem magam én se..ha nem vagyok terhes úgyis lemegy (a végén) akár mérem, akár nem. Szóval majd meglátjuk.
Sziasztok!
vizkrisz
 


Kedves vizkrisz, emma, Karmen!

Köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segitettetek! Remélem legyözöm a félelmem és lesz eröm elmenni. Karmen te mióta jársz a Kaáliba? Hány vizsgálaton estél át? Milyen hamar várható ott valami eredmény? Ha lombik programba veszel részt annak hány százalék az esélye?
Nállam a baj csak az, hogy már több mint fél éve nem jön meg a mensesem. Kép És ezért nagyon félek, hogy komolyabb bajom van. Kép Ilyen esetben mit tudtok milyen vizsgálatokat végeznek? Nem tudjátok a Kaáliban van endokrinologus is?

Kedves névtelen! Milyen magánorvosra gondoltál? Ö vizsgált téged is? Hol található meg ez az orvos? Nögyogyász? Irjál többet róla légyszives!

Köszönöm szépen! Legyen szép napotok! Kép
kiscsillag*
kiscsillag*
 


Szisztok! Kép

Eszembe jutott még valami. Azt hallottam, hogy a lombiknál nagyobb az esély az ikerszülésre ez igaz? Mennyivel nagyobb? Én ikreket szeretnék egyébként! Lehet ezt szabályozni?

kiscsillag*
kiscsillag*
 


Hello Lanyok,
Udvozlom az ujakat, es kivanom mindenkinek, hogy hamarosan ott legyen a pocitokban a kismano!

Sacnak kuldom a drukkokat!

Karmen,
Hogy erzed magad?
En eleg tompa vagyok. A Baba feje mar beilleszkedett es a hasam is lejjebb huzodott. Olyan furcsa, hogy jovo szombaton mar szulnom kellene elvileg. Remelem, meg is tortenik, nem szeretnem tulhordani. Majd beszelek a Baboval, hogy lassan keszulodhet. Kép

Puszi mindenkinek,
Bella
bella
 
 


Kisemma

Igen én magán orvoshoz járok, éppen inszem elött álok, nagyon rendes, és délután is tudd fogadni, nekem azért jó mert a munkám miatt csak így tudom megoldani. Ha van E-mailed írd le, és én akkor többet is tudok neked írni.
Névtelen
 


vizkrisz

Fájt az inszemináció? Pont idöbe sikerült? Irnál egy kicsit többet róla?
Névtelen
 


Bella! BPD 88,5 mm. Hétfön be kell feküdnöm és már biztos hogy január végén meglesz a baba, tovább nem mer várni a doki, mert tudod fejletlen a méhem és a baba sem fér már el. Neked nagyon drukkolok!!

Kisemma! nekünk is ez volt a gond, a férjemcsak csak 1-2 millio volt a spermaszáma, egyböl lombik lett. Ezért irtam hogy akinek kimarad az inszem, felesleges elmennie HSG-re elötte. Nekünk 3 sikertelen lombik volt, utána spontán lettem terhes. A férjem szedte akkor a Maca Vibét (gyogyszertár, gyogynövényboltban kaphato) mert állitolag növeli a spermaszámot. Szerintem ez segithetett.

Kiscsillag! Igen, nagyobb az esély ikerszülésre, én nem tudom mennyivel. Azért nagyobb, mert eleve több embriot tesznek vissza. Nincs endokr. én küldön mentem el az SZTK-ba. Barátnömnek azért került sokba a lombik, mert neki se volt vérzése, a hormonjaival volt gond. SAjnos 2 lombik nem sikerült utána a hormonjait akarták rendbe tenni, de közben spontán terhes lett tavaly. Most szült. Szoval rajtad is biztos tudnak majd segiteni!
Hinni kell!
Mi 2002. májusban jelentkeztünk lombikra, juniusban kezdödött a stimulálás és 3 havonta volt ujabb lombik.
Nekem volt elötte már lapar, hiszteroszkopia, hormonszint, endokrinologus, genetikus, szoval én ugy mentem oda, hogy elötte már megvolt egy csomo kivizsgálás, nem a Kaáli kérésére! Ezek nem kötelezöek.

Vizkrisz! törvény irja elö, ki mehet egyböl lombikra, jol tudod. Ha a férfinál nincs gond és a nönek is leg. egyik petevezetöje átjárhato akkor elötte 6 inszem kötelezö (ált. a legtöbb orvos 3 után leigazolja hogy megvolt)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen

Sok sikert kivánok neked, és a kisbabának is. Legyél nagyon erös és ügyes is.Remélem a képeket majd látni fogjuk. Egyúttal sok boldogságot is kivánok neked!
Névtelen
 


Köszönöm! Igen, lesz majd kép, férjem intézi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Hi!Kép
Karmen: Én is így gondoltam.KépSzorítok a szüléshez!Reméljük könnyebben megy majd, mint a teherbeesés.Kép
Névtelen: Nem fájt az inszemináció egyáltalán. Szerintem ez a dokit dicséri mindenképp.(Nem mindegy, hogy juttatják be a katétert a méhszájom át.) Nekem nem megy könnyen.Az itthoni nőgyógyászom a HSG során úgy belém döfte a katétert, hogy nagyon ugrottam hátra az asztalon és akkorát sikítottam, hogy azt a folyosón is biztos hallották.Kép
A Kaáliban már két katéteres "bulin" vagyok túl (UH-os petevezeték festés és egy inszem)és egyik sem fájt...tényleg csak annyira volt kellemetlen mint egy nőgyógyászati vizsgálat.
Bye-bye. Kép
vizkrisz
 


Névtelen! Nekem a Kaáliban volt a transzfer során katéter szerü valami, semmit se éreztem, csak azt a "kacsacsört" amit a rákszüréshez is használnak. Szerintem is egy gyakorlott orvos sokat számit!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?