Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Edi: Én is láttam őket és az én szemembe is könnyek szöktek... Hihetetlen, mennyi erő van bennük.. viszont ott voltak a számok is. A rákos gyerekek 70-80%-a meggyógyul!! Ez a szám nagyon-nagyon jó!!! Persze az embert nem vígasztalja, ha pont az ő csemetéje esik bele abba a 20-30%-ba.. :roll: no mind1..

Anyós téma: én nagyon(tényleg!!!) jól megvagyok az anyósommal. Bár a hétvégén kissé berágtam rá.. Folyamatosan nyaggat minket, hogy mikor lesz már unokája. Nem tudja, hogy beindult a projekt. Az én szüleim se tudják. Épp elég az a "stressz", amit saját magunknak okozunk ezzel, nem kell még az is, hogy 2hetente megkérdezzék "Na van már valami???!!!" Gondolom ez ismerős.. Szóval az állandó kérdezgetéssel, meg utalgatással eddig nem is volt túl sok bajom, de most... :twisted: Már odáig jutott, hogy ki fogunk csúszni az időből(a biológiaiból).. (megjegyzem, 26 vagyok.. Nem gondolom, hogy időn túl lennénk, ha akár 2-3 év múlva látnánk is hozzá, de mind1.. ) Meghogy nehogy lombik legyen a vége, meg ne gondoljam, hogy ez egyből össze fog jönni... No nem sok kellett hozzá, hogy letorkoljam, de illedelmes és tisztelettudó voltam, meghallgattam, és megpróbáltam megnyugtatni, hogy lesz unokája, hiszen tervben van, nem kell aggódni. Viszont legbelül így érzem magam: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Na most jól kiírtam magamból.... Remélem jobban leszek egy kicsit, de nagyon felhúztam magam rajta, és minél többször gondolok rá, annál magasabbra szökik a vérnyomásom. Tudom, hogy nem tudja, hogy dolgozunk a projekten, de akkor is.. Azt gondolja, hogy ha piszkál, hamarabb lesz, vagy mi?! Komolyan nem értem... Nagyon remélem, hogy nem leszek ilyen a nagymamaság előtt.... És tényleg nem azért van bajom vele, mert az anyósom, csak ez az egész.. ahh.. kár felhúznom magam rajta megint...

Közeleg a pé, úgyhogy férjecskémmel megszeretgetjük egymást.. Beszereztem néhány filter cickafarkfű teát, és minden este megiszok 1 csészével. Meglátjuk, segít-e. :) Allergia múlóban, úgyhogy minden kezd klappolni.. Mennem kellene a hónapban nőgyógyászhoz. Rákszűrés is aktuális lenne.. Arra gondoltam, hogy pé utánra kérek időpontot.. :roll:

Vitamin: én Gravidát szedtem, volt egy kis székrekedésem tőle, de nem komoly. Most Femibion-t szedek. Semmi mellékhatás. Ha gondoljátok, próbáljátok ki. 2féle van. Az egyik a terhesség előtt és az első hetekben használatos, a másik később. A gyógyszertárban biztosan segítenek.

Na elteszem magam holnapra.. hosszú lesz a hetem... :(

Mindenkinek kellemes estét/éjszakát! :wink:
abeatrix
 
 


ejha! laptető :D:D:D:D:D:D
El is szállt a dühöm :D SZUPER!!!!!!!!! :lol:
abeatrix
 
 


irdab guttalaxot nyugodtan használhatsz vagy glicerines kupot..ezeket én kismamaként kaptam mert én is nagyon székrekedős voltam..nekem már az aranyér is kijött! :( :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni Hozzátok. Ez az első hónap, amikor nem védekezünk. Nagyon szeretném, ha Karácsonyra már tudnám, hogy van valaki a pocimban. De sajnos a környezetemben nagyon sok párnak jön nehezen össze a baba, úgyhogy nem akarom túlságosan beleélni magam. Miközben persze próbálok optimista is maradni. :)
Kicsit visszaolvastam, hogy képben legyek. De lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha készítenénk egy táblázatot, amiben nyomon tudjuk követni, hogy ki hol tart éppen a cukusban, vagy a babavárásban. Mit szóltok hozzá?
Én szívesen megcsinálnám, ha még nem készítettetek ilyet. (csak az első 4 és az utolsó 2 oldalt sikerült végigolasnom)

Mielőbbi zebrásodást mindenkinek, akinek pedig már sikerült,boldog, problémamentes babavárást!
luli
 
 


Szia luli

Mielőbbi sikereket kívánok, és üdv köztünk.
Itt mindenki nagyon kedves, jó helyre csöppentél.
Én is elég új vagyok itt, de olyan jó a társaság... :lol:

Nekem most dolgoznom kell...de még jövök.
pingi
Veresegyház
 
 


Szia Pingi!

Köszönöm az üdvözlést! Én ma nem dolgozom. :)Csak pihenek, bár ideje lene nekilátnom a takarításnak. De nagyon csúnya az idő. Az embernek semmihez sincs kedve.

Jó munkát!
luli
 
 


luli üdv köztünk!mielőbbi pocakosodást kívánok!!!!!!
én benne vagyok a táblázatba! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Nitacska!

Köszönöm!
Utána is nézek hogyan kell csinálni a táblázatot, aztán kérek mindenkitől adatokat!
luli
 
 


Sziasztok csajszik!

Picit régen voltam, de most gyorsan visszaolvastam.

Luli én is üdvözöllek köztünk és mielőbbi zebrás tesztet kívánok neked. :D
A táblázat jó ötlet én is benne vagyok :lol:

A terhes vitamin témához annyit, hogy én is elevitet szedek és ugyanazok a tüneteim, mint Pinginek.

Anyós téma: nekem is voltak problémáim anyóssal, de nálunk igazából Barnabás miatt kezdett rendbejönni a dolog. Olyanok vagyunk, mint a tűz és a víz. Sosem fog hozzám igazán közel állni, de akkor is a gyerekem nagymamája és amíg jól bánik vele, imádja és a gyerek is szereti, addig el kell fogadjam. Mindig betartja a kéréseimet Barnussal kapcsolatban.

Gőzerővel projectelünk férjecskémmel :oops: :lol:
Nagyon szeretném, ha most összejönne a baba :roll:

Kép
nyanya77
 
 


anyóstéma:az én anyosom nagyívben le...rja az unokáját!de nem is engedem a közelébe mert mindennek az ellenkezőjét tenné amit nem szabadna :?
luli mielőbb várjuk az adatok kérését! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Luli én is üdvözöllek! nekem is tetszik a táblázatos megoldás.már láttam másik topicban, és tök jól nyomon követhetőek vele a dolgok. köszönjük előre is :)
Nitacska, Nyanya! ismerős a téma. mintmár írtam nálunk még útban sincs a baby, de már most olyanokat mond, hogy a fülem ketté áll.máskor meg tök egy húrom pendülünk... ki tudja mi teszi.na mindegy mert én is csak felhúzom magam. :evil:

Kép
kissedi
 
 


kissedi ne huzd fel magad,de majd ha jön a béby ne hallgass rá hanem a te/ti döntéseiteket valósítsátok meg! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Igen úgy szeretnénk. Tanácsot szívesen elfogadok, de az okoskodást nem szeretem. Amióta ő szült eltelt több mint 28 év, megváltozott sok minden. nehogy már 28 éves szivacsra fektessem a gyereket, meg azt a ruhát adjam rá, mert akkor az volt a jó... :twisted: na jó tényleg nem húzom fel magam. de egy kicsit....nagyon fel tud idegesíteni, az ilyen dolgaival!!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!
Én is csatlakoznék ehhez a kis "klubhoz". ha minden igaz, és a férjem valóban tartja magát a megbeszéltekhez, akkor most szeptemberben neki is állunk próbálkozni, hogy jövő nyáron már tologathassuk a kis bébit...
mimilee
 
 


szia mimilee mielőbbi pocakosodást kívánok!!!!
kiseedi akkor ne is idegesícsd magad! :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hú, egy napot nem tudtam jönni, aztán annyit írtatok, tök jó :P


Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat a problémámra! Sokat segítettet amit írtatok!

Encike: az E vitamint én is szedem, azt is mondta a dokim, h szedjem. Bocs, hogy nem tudom, de az antioxan az mi? (vitamin?)

Mimilee, Lilu, én is köszöntelek benneteket, habár én is csak most csatlakoztam, de itt nagyon jó a társaság!
Minnél hamarabbi babásodást kívánok nektek!
Persze a többieknek is!

Ma egész nap olyan hányingerem volt, h. az valami pusztulat.
Remélem nem fog megjönni csütörtökön, NEM AKAROM!
Na mindegy, majd kiderül!

Ez iaz idő is valami szörnyű, egész nap el sem állt itt az eső, vagyis inkább szakadt.

Adarokat én is szivesen adnék.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Jaj, ezt lehagytam, pedig le akartam írni:
Nyanya: mindent bele!
Abeatrix: Gondolom, hogy idegesítő ez a téma, de próbáld meg magadat ezeken nem felhúzni!!!
Valahogy kikapcsolni, hadd mondja csak a magáét.
Most az a lényeg, h TE nyugodt legyél!!!
Na még lehet, hogy ma visszanézek.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziasztok

Újra itt.
Anyós témáról jut eszembe (eddig annyira lekötött a babagyártás, hogy ezen nem is gondolkodtam).
Szóval anyósomék 300km-re laknak tőlünk. :lol: :lol:
Imádnivalóak, de ahogy a párom nővérének egyéves kisfián látom, nem is baj hogy távol laknak. :oops:
Anyósom minden marhaságot képes megvenni, és nem lehet neki nemet mondani, bár én pont az a tipus vagyok, aki simán nemet mond ha kell, csak még nem volt rá szükségem.A kissrác olyan értelmes okos, anyósom meg csak gügyög neki...te jó ég mi lesz majd velünk. :?:
Szóval jobb a tisztes távolság, mert az anyósok nagyon szeretnek beleszólni....és az általunknak tökéletesen az ellenkezőjét csinálni.Én azt gondolom, hogy a gyerek nevelését ne az egész család végezze, hanem a párommal mi ketten, így számomra nehéz lesz megtalálni az egészséges egyensúlyt, ha majd odakerül a sor, hogy ne is bántsak meg senkit, de ne is adjam fel teljesen önmagunkat.

MIvel első gyermekünket várom, még az is szóba került köztünk a párommal, hogy anyósom felköltözne hozzánk segíteni nekem, de én már most mondtam a páromnak hogy azt nem akarom. Nehéz lesz egyedül az biztos, de inkább megoldom.
Ezeket csak azért írtam le nektek, hogy senki nincs ezekkel az érzéseivel egyedül, és ettől még lehet imádni az anyóst +apóst, ahogyan én is teszem. :lol: :wink:

Hogy vagytok?
Mit szóltok ehez a hideghez?
Nekem tegnap egész nap úgy fájt a fejem, hogy azt hittem belehalok, és nem mertem bevenni gyógyszert. Mert nem ajánlott. :( Elvileg.Ti tudtok valami fejfájáscsillapítót amit terhesen is be lehet venni, ha már nagy a gáz?
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok.Üdvözlöm az újakat!Gyors babásodást kívánok mindenkinek!
A táblázatba én is benne vagyok....
Anyós téma...nekem ne is hozzátok fel...4 milliómkba került az a szemét!!!Felújjítottuk a házat ami a férjemé,hogy majd ott ellakunk anyósommal,mert persze addig aranyos velem,aztán mikor odaköltöztem egy sárkány lett és nem tudtunk ott lakni,eljöttünk!!! :x ,Gyűlölöm,az unokájához semmi köze nem lesz az tuti!!!
Majd este még jövök....utálom ez az időt...csúszik a munka a háznál...idegesít csak...
Nekünk a héten kell sokat dolgoznunk a babón,holnaptól 4 napig itthol az apa is,egmáson leszünk gőzerővel!!!
Legyetek jók!!
Irdab mikor tesztelsz?????Megy a drukk!!
Kismamik,mi újság a vizsgálatokkal???

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Sziasztok!
Pingi a fejfájás engem kínzott tegnap. biztos ez a hidegfront :(
sajna nem tudom mit vehetnél be, nincs tapasztalatom :roll:
Vernike a férjednek nem esik rosszul, hogy ilyen véleménnyel vagy az anyjáról?

Kép
kissedi
 
 


pingi algopirint vehetnek be a kismamák de szerintem a legjobb ha most semmit nem veszel be!
feküdj le a sötét szobába és tegyél borogatást a fejedre! :roll: :wink:
vernike akkor mi egyhullámhosszon vagyunk anyostémán..én se engedem már a gyereket a közelébe..de még látni se engedném soha többé!!!!!!!!! :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Edi.Nem bántja,sajnos neki is nagyot kellett csalódnia az anyjában és már nagyon kevesetfoglalkozik vele....
Hát Nitácska,nekem nap is tegnap is vele kellett szüretelnem (ő a szöllő egyik végén én a másikon)de már a hangjától futkozott a hátamon a szőr.Ott okított mindenkit,hogy el volt hanyagolva a szöllő meg nem törődtünk vele eleget,mert nekünk az építkezés fontosabb volt....hát az is!!!A sógornőm meg még ezerszer rosszabb!!!!Az fáj nekik,hogy elvesztették a rabszolgájukat (párom)és most nincs kit ugráltatniuk!Meg azt hitték majd én is ugrálok nekik,főzök meg mosuk rájuk meg minden,aztán nem jött be nekik!!Hú komolyan mondom,tegnap is ahogy felhúztak!!!És minden nap látnom kell,amikor hozza az unokáit az oviba!N jól kiírtam magam,bocsi lányok érte,tudom nem ide tartozik!!! :? Ne hari!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernike nyugodtan ird ki magadból a haragot..jót tehet!!! :roll: :wink:
a sógornődet meg az anyósodat is nagyívbe szardle már bocsánat!
ne is hagyd se te se a párod hogy csicskásztassanak! :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi Nitácska,már most sokkal jobb!!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Sziasztok!

Luli, Mimile! Sziasztok itt! Minél előbbi csíkocskákat nektek is!

Pingi! Nekem annó azt mondták h csak rubophent szedhetek, de szerintem valami homeopátiás bogyót vegyél be!

Anyós téma: Lányok! Ne is foglalkozzatok vele! Mi is annyi sz..t kapunk, szóvá tettem, erre elkezdték ellenem uszítani a páromat, h eldöntöttem, nem érdekel tovább. Jó képet vágok mindenhez, ez az ÉN gyerekem, és mi neveljük, nem ők. Természetesen mindenbe bele akar szólni, mindennell tömni akarja. Én meg lódítok mindenfélét h ezt ezért nem kell neki adni, azt meg azért. (Ha egyszer a gyerek nem eszi meg a főztjét :lol: ). De mielőtt megyünk hozzájuk, jól megetetem a gyereket.
Ruhákat ő is hozott, h ezt még Zotyának vette 29 éve és majd jó lesz a miénknek, de ezt rá kell hagyni, aztán úgyse adod rá. Nálunk azt is mondta, h nem fogadunk el senkitől semmit, nem vagyunk mi olyan szegények h ne tudjuk megvenni. És akkor ez úgy nézett ki, h a párommal mindent megvettük, a barátnőmtől meg a tesóméktól kaptunk egy csomó ruhát, meg mindenfélét. Bezzeg ő semmit nem vett a gyereknek. Most meg mindenféle szart meg akar venni.
Én is úgy vagyok vele, h a gyerek nagyanyja, és hát muszáj elvinni oda. És ő is csak gügyög a gyerekhez, meg rázza állandóan. De titokban arra várok h csináljon vagy mondjon valamit, amire azt mondhatom h sha többet nem viszem oda a gyereket. Pedig tényleg nagyon jóban voltunk, nagyon szerettem ottlenni nálunk, de aztán terhes lettem... Ráadásul a fia elvett feleségül, pedig "minek összeházasodni? Papír nélkül is lehet boldogan együtt élni, és a válás különben is egy macerás procedúra..."

Na, jó hosszúra nyúltam és össze-vissza csacsogtam. Bocsi érte!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Vernike! Igaza van Nitának, szard le őket nagy ívben, és minden sokkal jobb lesz! Az enyém azóta szóbaáll velem :lol: :lol: :lol:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


pruci azért nemsemmi a te anyósod sem!
dehát kié az?! :roll: nagyon ritka a jó és rendes anyós! :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Húúú de bejött az anyós téma,de ugye milyen jó kibeszélni???Az enyém még ráadásul 72 éves,gondolhatjátok milyen rigojás,most az a baja,hogy nem tudja fenntartani az a házat egyedül :lol:
Hát csessze meg!!!(bocsi)Milyen jó lesz nekünk külön...csak már ott tartanánk.Az elején még oda is odajárt ellenőrizni aztán a párom elhajtotta,hogy semmi köze hozzá!!! :lol:

Vernike

Kép
vernike25
 
 


valahol ki kell beszélni őket is!nekem is voltak nagon zárs napjaim miatta...meg amikor zokogtam tőle mert bántot a januárba meghalt babámmal ..na akkor kikeltem magamból teljesen!
am jol tette a párod hogy elhajtotta onnana...a ti életetek nem pedig az övé! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ez a legbutább dolog...olyanért bántani valakit amiért nem ő hibás.....
Búcsúzom,megyek aludni...jó éjt.

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Sziasztok Lányok!

Ez az anyós téma tényleg bejött :D Azért azt is szem előtt kell tartani, hogy a gyereknek kell, hogy legyen nagymamája, és még ha nehezen is elviselhető(vagy elviselhetetlen), akkor is ki kell bírnunk. Úgy normális, hogy a gyereknek van apja, anyja, nagyszülei. Ha visszagondolok a gyerekkoromra.. nekem nem volt pl nagypapám(ma sincs) mindkettő meghalt korábban.. És nagyon hiányzik még ma is, hogy nem volt nagypapám. A gyerekeket pedig nem kell félteni, rájönnek, hogy mi a dörgés. Ha a nagyi csak gügyög neki, egy idő után bolondnak fogja nézni :) Az én szüleim amúgy jól csinálták a dolgot. Megmondták a nagyszülőknek, hogy vagy ők is úgy nevelnek, ahogy a szülők gondolják, vagy nem engednek többet hozzájuk. Ez sztem teljesen korrekt. Felesleges fegyelmezésektől kíméljük meg a gyereket(és magunkat is), ha a nagyszülők nem kapatják el pl egy nyaralás alatt.

Üdv az újaknak! Luli, Mimile: pozi tesztet nektek minél hamarabb, hisz' az ember lánya oly türelmetlen :wink:

Nitácska, neked tényleg nagy peched van az anyósoddal.. tényleg nem fair ilyet a fejedhez vágni... ne is törődj vele. Vagy ha már nagyon tele a hócipő, írd ki magadból, mint én tettem! Tényleg segít :wink:

Nekem a hőm még mindig lent van. 36.5 volt reggel. Viszont a napokban már akár lehet is pé. Mi is aktívak vagyunk :D remélem ebben a hónapban sikerül... Ez lesz nálunk a 4. hónap. Remélem nem kell már sokáig várnunk arra a 2. csíkra a teszten. És ezt kívánom minden babára vágyónak. Ha most sem és a köv hónapban sem sikerül, akkor kicsúszunk a júliusi dátumból... :(

Kismamák: hol vannak az UH képek? Senki nem kapott még? Olyan jó lenne látni már végre őket... Adna kis lelkierőt..

Én is hosszúra sikeredtem, mint mindig.. Azt hiszem én vagyok az egyik legszószátyárabb közülünk.. :D

Hja! Táblázat: részemről is ok. Milyen adatok is kellenének hozzá?

Kellemes estét mindenkinek!

Bea
abeatrix
 
 


abeatrix már kiírtam magamból azt amikor bántott az a görény a baba miatt! :roll: :(
egyépként én hiába akarnám a gyereket odaengedni hozzá mert ő le..ja...mentünk valamikor boltba anyós kint volt a kertbe a gyerek ment volna oda hozzá ere ő olyan szépen hátat fordított neki és a pi..ját mutatta a gyereknek..szóval ennyit arról a tetű gyökér anyósról..na most ez jó volt hogy ki káromkodhattam magam kicsit! :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt

Hogy vagytok?
Van egy kérdésem, tudom hogy van rá másik topik, de ott senki nem reagál, hátha tudtok nekem segíteni.
Nem tudja valaki (véletlenül) a MÁV Kórházban a Dr. Gulyás István elérhetőségét?

Köszi előre is.
Gondoltam elmennék hozzá, csak jókat hallottam róla, nem ártana már leelenőrizni a csemetémet a pocakban, hogy egyáltalán ott van-e, meg jól van-e.

Olyan felemásul érzem most magam.
Ugyebár a dokim kézi vizsgálat után azt mondta hogy baba van, de én nem láttam még a picurkát, és olyan erős terhes-tüneteim nincsenek is, hogy tényleg el tudjam hinni...Lehet hogy nem vagyok normális. Ahelyett hogy örvendeznék még itt kételkedem... :oops:
pingi
Veresegyház
 
 


pingi nem teszel fel vonalzot,hogy hol tartasz?mert él és egészséges a pocaklakód ez nem is kérdéses!.... :wink:
nem mindenkinek vana tünetei..például nekem egyik babánál se volt semmilyen tünetem mégis babás voltam... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Én szivesen teszek fel vonalzót, de csak olyat tudok, amihez a szmításokat nem orvos végezte el, hanem én saját magam.

Ha ez nem gond akkor szivesen teszek.
pingi
Veresegyház
 
 


szerintem nem gond... :lol: :wink: majd ha meg mész orvoshoz és ő mond pontosabb adatot akkor majd kijavítod..nem?! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


<A HREF="http://www.nagyonbaba.hu"><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-23-38-2009_05_14-Pocaklak4.jpg" BORDER=0></A>

Te jó ég, csak egy kriksz-kraksz van itt, remélem jól csináltam... :oops: :oops: :oops:
pingi
Veresegyház
 
 


Nem jó :( :( :(
pingi
Veresegyház
 
 


Akkor a másik kód:

Kép

Ha ez sem jó így akkor feladom...
pingi
Veresegyház
 
 


na szép lett a vonalzod!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Lányok,
nagyon köszönöm nektek a kedves fogadtatást .
annyira izgulok, hogy mi lesz... én már 10 éve (21 éves korom óta) szeretnék babát, de hát ehhez két ember kell ugye (és valahogy ebből a szempontból mindig beszari, éretlen pasikkal hozott össze a sors)... a férjem fülét már 3 éve rágom, hogy vágjunk bele, de ő is egy elég későn érő tipus, és nagyon be volt szarva. végül már az asztalra csaptam, és tényleg hatásos volt :) most azt mondta, hogy oké, szabad a pálya, de azért félek, hogy ha a tettekre kerül a sor.... na, hát majd meglátjuk...

ugyan a férjem nem egy egyszerű csávó, viszont az anyukáját nagyon szeretem. és mivel a férjem nővérének vannak gyerekei, és látom, hogy velük hogy viselkedik, abszolút megbízom majd benne. olvasva a ti hozzászólásaitokat, úgy tűnik, ha másban nem is annyira, de ebben legalább szerencsés vagyok.
mimilee
 
 


Sziasztok!

Akkor most próbálkozom a táblázattal. Kérném szépen mindenkitől az adatokat. És közben visszaolvasok..
Remélem sikerül! Kép 20080916
luli
 
 


Szia mimile

A jelenlegi párommal alig több mint egy éve vagyunk együtt, és az első pertől tudtam, ő lesz a gyermeke(im) apja.
És eddig is csak azért nem próbálkoztunk, mert hát hogy néz az ki hogy egy pár hónapos kapcsolatban jön a baba.
Most így a negyedik próbálkozós hónapban úgy tűnik sikerült, és boldog vagyok, hogy ilyen párom van. :lol:
:oops: Jaj teljesen elérzékenyültem.

Kép
pingi
Veresegyház
 
 


Szia Pingi,
azt mi is mindketten tudtuk, hogy egymástól szeretnénk babát, csak ha rajta múlik még várna... (ő még "csak" 35).
de nagyon gratulálok nektek!

Luli,
nagyon jó fej vagy, hogy így bevállalod ezt az adminisztrációt :)
és akkor - ha lehet - én is csatlakoznék...

Mimilee - 2008. szeptember - 12 - 24 nap - Budapest - 31 év
mimilee
 
 


Szóval akkor:

terhes vitamin: én Gavidát kezdtem el szedni, a barátnőmtől kaptam.
Anyós téma: egyenlőre nagyon szerencsésnek érzem magam, no de nem szeretném elkiabálni. Tudom, hogy mennyire meg tudnak változni. Nekem is volt már rossz tapasztalatom és a környezetemben is sokat láttam. Először nagyon kedvesnek, aranyosnak tűnnek, aztán meg alattomos, sunyi módon támadnak, úgy hogy közben fiaik előtt ők próbálnak átatlannak, szentnek tűnni. Egy korábbi hosszú kapsolatomban a poklok poklát éltem meg az anyósommal. :) Egy igazi rosszindulatú rib....
De most, tényleg egy szavam sem lehet.Nagyon szeretem az anyósomat és úgy látom a párom hugának a kislányával is tökéletesen bánik.
Szerintem nagyon nagy ajándék és persze ritka a jó anyós. De nagy segítséget jelentenek a nagyszülők.

Pingi, a mi kapcsolatunk is hasolóan fiatal kapcsolat. De szinte a kezdetektől együtt élünk és imádjuk egymást. Sajnos a legrosszabb dolgot is megéltük már egymás mellett. Tragédiát. Nehéz és fájdalmas időszak van mögöttünk. Szóval elmondhatjuk, hogy jóban rosszban. Teljesen biztosak vagyunk magunkban és egymásban és alíg várjuk, hogy babánk szülessen.

Várom az adatokat lányok és töltöm a táblázatot. :)
luli
 
 


Mimilee, úgy tűnik Ti már túl is vagytok az akciós napokon ebben a hónapban. :) Ahogyan mi is. De azért folyamatosan gyakorolunk a következő hónapra is. :)
Persze nagyon boldog lennék, ha msot sikerült volna.
Mi is égóta beszélgetünk már a babaprojectről. Aztán pénteken a párom (a születésnapján) bejelentette, hogy ő szeretné, ha már nem védekeznénk. Nem teszünk semmit az ügy érdekében, de ellene sem. SZóval egyenlőre a Jóistenre bízzuk. A párom nagyon optimista, és azt gondolja, h. ő majd elsőre... Félek, hogy nagy lesz a csalódás. Én tisztában vagyok azzal, h. ennek milyen kevés az esélye.:(
luli
 
 


luli ime az adataim:
nitacska007...2008.szeptember...ciklusra még nem tudok mit irni mert várom hogy megjöjjön..vetpélések előtt 29-30 naposak voltak a ciklusaim...Halásztelek...22 éves vagyok.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska, a ciklusod hanyadik napján vagy most? Vagy ezt sem lehet tudni egyenlőre? Ilyen friss volt a vetélés? NAgyon sajnálom! :( :cry: El sem tudom képzelni milyen lehet. Remélem, hamar összejön a kistesó!
luli
 
 


Luli, nem még az akciós napok most jönnek először. kb. holnaptól 22-ig van rá a legnagyobb esély. pont ezért izgulok annyira, hogy mi lesz, amikor először élesben megy a dolog.
a férjem szintén azt gondolja, mint a te párod, hogy ugyan már, biztos elsőre összejön... hát, bár így lenne, de azért nem ez a realitás...
ja, és még ráadásul mostanában nem nagyon látjuk egymást vele, mert a munkájából adódóan most éjjel is dolgozik, és bár napközben vannak szabad órái, akkor meg én ülök az irodában. szóval így rohadt nehéz....
ááááááááá, kicsit be vagyok parázva. már úgy érzem, egy hónapot sem tudok várni....

Nitacska, én is nagyon szurkolok nektek. tudom, hogy ez most nem vigasztal, de annyira fiatal vagy még...
mimilee
 
 


luli már 3 menzim kimaradt szóval nemtudom hanyadik napon volnék... :(
az első vetélésem januárba a második májuba volt! :cry:
Soha ne is tudd meg milyen de soha!!!!!!!!!!!!!! :( :roll:

mimilee köszi rendes vagy! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?