Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti81
Már nekem is sikerült beállítani a gyógyszeradagot az alulműködésre, viszont a doki azt mondta, hogy nemhogy abbahagyni tilos, de még többet is kell szednem a gyógyszerből a terhesség alatt. Merthogy a 12. hétig a baba nem termel saját pajzsmirigy hormont, nekem meg amúgy sincs amiből adni tudnék. De ha most jó lesz a vérvétel eredményem, akkor ezen az adagon már nem is kell változtatni a terhesség végéig.

Ettike
Nagyon jól néz ki ez a babakocsi, és ahhoz képest, hogy hány részes nem is drága.
Nagyon irigylem, hogy már ennyire előre tartasz. Igazából nem türelmetlen vagyok, hanem szeretnék én is túljutni ezen a "veszélyes" 3 hónapon. De addig nekünk még van időnk. :D

Kép
tici
 
 


Sziasztok!

Ettike!

Jó a babakocsi.

Lányok!

Olyan nagy bajban vagyok a fiúnevekkel.
Nem tudok választani. A lánynevekkel annyira könnyebb. De szerintem megint fiunk lesz. Nem tudok dönteni...
Vendég
 


sziasztok.

tici:

én sem akartam még így belefolyni a dolgokba de hát ki tudna ellenálni a nézelődésnek egy bababoltban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de nekem a 12. hét utánn el kell kezdenem beszerezni a cuccokat mert most azért nem tudok havi több 10 ezret költeni a babura.így apránként beszerzem a szükséges dolgokat.

cat:

nálunk a lánynév az tuti fix.a fiú is úgy néz ki inkább Alex mint Kevin.de ezzel még ráérünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 

 
 

ja és én is úgy érzem fiú lessz ő is.
de azért reménykedek egy kislányban.
apa fiút szeretne holott Patriknál megvolt veszve hogy fia lessz mert ő lányt akart.ki érti őket :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


Mi nagyon kislány pártiak vagyunk. (persze ha fiú születik azt is hazahozzuk :lol: ) Lánynevünk már van több is, fiú meg egy se. Akartam venni egy utónévkönyvet, de belelapoztam és olyan nevek voltak benne, amiket még egyáltalán nem is hallottam, meg nem is adnám a gyerekemnek. Szóval azt tervezem, hogy végiglapozok egy naptárat, jegyzetelem ami tetszik, aztán majd közösen a férjemmel választunk.

Kép
tici
 
 


tici:

ha keresztnevekre vagy kiváncsi akkor keress neten.ezért igazán felesleges pénzt költeni.ugyanazok fenn vannak neten is.
én is szoktam olvasgatni és jókat nevetünk párommal a leírt neveken.

és milyen jány neveken gondolkodtok?

Kép
Kép
ettike
 
 


Először volt Viktória, aztán Vivien. Ezeket elvetettük. Most Ramóna és Tamara van. A Tamara jobban tetszik, viszont a Ramóna nagyon jól, dallamosan hangzik a vezetéknévvel együtt.

Kép
tici
 
 


Tici!

Ezek közül nálam a Tamara a nyerő.
Én gyerekkoromban úgy képzeltem, hogy ha lányaim lesznek, akkor Tamara és Rebeka lesz a nevük. De Apának nem tetszik. És úgy néz ki, hogy a második is fiú.
Vendég
 


a Vikrória nekem is tetszik csak párom nem rajong érte.
a Jázmin Abigél pedig mindkettőnknek tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: párom még próbál győzködni hogy fordítva legyen de úgyis én mondom meg a nevét és megtiltom hogy változtassanak rajta még ha pénzt kínál akkor sem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

többiek merre vagytok??

sildi is régen jelentkezett.vagy még nem értek haza?

Kép
Kép
ettike
 
 


Catherine
Eddig akiknek mondtuk a neveket, azok mind a Tamara mellett rakták le a voksukat... :) Aztán az is lehet, hogy a fiúnevek között kell kutakodnunk. A Benjámin is nagyon szép név. Van már fiú nevetek? Mert ha jól emlékszem egy darabig Ti is kislányban gondolkodtatok... Az ismerőseim között sokan szültek (szülnek) most: Gábor, Barnabás, Balázs, Sámuel, Máté.

Ettike
Szerintem se változtassatok a sorrenden, ez így hangzik jól.

Abban az egyben már megállapodtunk a férjemmel, hogy tuti csak egy nevet adunk a babának, merthogy ezt is elég lesz kitalálni. :roll:

Kép
tici
 
 


Sziasztok!

Ettike, jó a babakocsi, bár ugye nekünk tuti nem ilyen lesz. :)

Fiúnevekben nekem nagyon tetszik a Milán és a Kornél is, de Párom ezeket nem hajlandó elfogadni. Lánynévből sincs sok, amikre nekem tényleg megdobban a szívem (viszont sok van, ami "csak" tetszik), de azoknál is komoly puhítási akciókra lesz szükségem :)

Tici! Mi is így vagyunk ezzel, az ikrek miatt ráadásul nagyon jó lenne mielőbb megtudni a nemüket, különben kénytelenek leszünk 2-2 névben megegyezni :D

Tünemény: azért azt nem feltételezem, hogy a doki nem figyelne oda. Pl. ajánlotta az integrált tesztet az AFP helyett (sokkal pontosabban tudja szűrni a rendellenességeket), mondjuk én is úgy gondoltam, hogy becserélem ezt a két vizsgálatot.

Bababútor témában gondoltuk ma, hogy tájékozódási céllal benézünk a budakalászi RS-be. Jó nagyot koppantunk, azt az áruházat bezárták, hivatalosan "átköltözött a Reitter sarokra".



Kép

 
 


Tici!

Igen szeretnénk lányt is, de úgy néz ki, hogy ez a baba fiú.
És hát fiúnévből meg vagyunk lőve.

De remélem ma éjszaka megálmodom mi tetszene neki.

Mó!

Érdemes interneten is megnézni a Faktum bútorokat.
Vendég
 


Cat! Igen, már néztem, de pl. a honlapjukon elég hülye szögben látszanak. Ti honnan tudjátok, hogy a 2. is fiú?



Kép

 
 


Mó!

Megérzés.
És van egy-két ember az ismerőseim között, aki boszorkányos képességekkel bír. :)

Én hiszek ilyenekben is.

És még egy:

Eredetileg 3 gyereket szerettünk volna. Legalábbis az utóbbi időben volt erről szó. Akkor mindegy lett volna, hogy a második fiú vagy lány, sőt inkább fiút akartunk, hogy a kegkisebb legyen lány. De amikor kiderült, hogy magas a cukrom, úgy döntöttünk, hogy mégis inkább csak két gyerek, de akkor ez a mostani legyen lány.

És ekkor kezdődtek a gondok. Kétszer véreztem és görcsöltem.
Mintha a gyerek nem akarta volna maradni, mert úgy érezte hogy nem fogjuk szeretni, mert fiú. Mióta beszéltem hozzá, és megnyugtattam, hogy nekünk teljesen mindegy, hogy mi ő, akkor is szeretjük majd nagyon, ha fiú, azóta megnyugodott. Semmi vérzés, semmi görcs.

Szóval ez az oka annak, hogy UH nélkül is biztosak vagyunk a nemében. Már csak egy jó nevet kell találni neki.
És mégis jöhet majd a harmadik, ha orvosilag nem lesz akadálya.
Vendég
 


Mó!

Egyébként a cukrom miatt most már inzulint kell használom, ezért én is elmegyek a Istenhegyire egy kombinál tesztre a 12. héten.
Bár úgyis tudom, hogy a baba egészségesen fog megszületni, de jó erről orvosi paírt is látni.
Vendég
 


Cat, érdemes utánakérdezni a kombinált tesztnek. Nekem a védőnő mondta, hogy kb. 1 hónapja a Margitban tb-re megcsinálják (én III. kerületi vagyok). De simán lehet, hogy a többiben is...



Kép

 
 


Mó!

Erről nem is tudtam, hogy mehet TB-re is.

Csak valahogy jobban bízom a magánban. Ott nem annyira futószalagon működik talán, és jobban odafigyelnek, met Te fizetsz.
És mehet egészségpénztáron keresztül is. Azt pedig úgyis csak fogorvosra és szemüvegre szoktuk költeni.
Vendég
 


Sziasztok Kismamák:Nekem az orvosom adott csekket amin be kell füzetnem a down-kór teszt árát,de igazából nem tudom melyiket válasszuk.Ti hogy vagytok ezzel?A kombináltal és ultrahanggal kiszűrhető?Nem hiszem,hogy mindenkinek lenne az integrált tesztre 30e forintja ezt kifüzetni,de én úgy vagyok vele ha a négyes teszt is jó akkor inkább az választom.Irjatok véleményt.sziasztok

Kép
kriszti81
 
 


Kriszti!

"Inzulinfüggő cukorbetegség és ikerterhesség esetén konkrét kockázati érték csak a Kombinált teszttel adható, így lehetőség szerint ezt érdemes választani. Ezekben az esetekben -a Négyes és az Integrált tesztnél- a leletben csak annyi szerepel, hogy POZITÍV vagy NEGATÍV, így náluk a vizsgálat korlátozott értékű!"

Kombinált teszt: 12-14 hetes korban, UH+vér eredmény azonnal
Integrált teszt: 12-14 és 16-19 hetes korban vér és vér+AFP eredmény második után 1-4 nappal
Négyes teszt: 16-19 hetes korban vér+AFP eredmény 1-4 nap múlva
Szekvencia szűrés: 12-14 hetes: kombinált és 16-19 hetes: négyes teszt eredmény mindkettő után
AFP: 16-19 hetes korban eredmény 1,5 óra

Szóval lehetőség van bőven.
Én valamelyiket tuti választom, mert az AFP-t nem tartják túl megbízhatónak. Nagyon függ attól, hogy pontosan mikor veszik le a vért és egyéb tényzőktől is.
Külföldö már nem is nagyon használják sok helyen.

Én a kombináltra tuti elmegyek, de gondolkodom rajta, hogy a szekvencia szűrést választom.

Ráadásul egy másik, független doki is lát.
Vendég
 


Az első trimeszterben végzett Down-szűrésre két biokémiai marker bizonyult alkalmasnak, a szabad ß-hCG és a PAPP-A. A két szérum marker együttes vizsgálata mintegy 60 %-os szenzitivitást tesz lehetővé. Egy harmadik faktorral, a magzati tarkóredő (nuchal translucency – NT) vastagságának ultrahanggal történő mérésével kiegészített szabad b-hCG és PAPP-A vizsgálat („kombinált teszt”) érzékenysége eléri a 85 %-ot úgy, hogy a vizsgált terhességek 5 %-ában indikál invazív vizsgálatot.
Az első trimeszterbeli „kombinált teszt” hatékonysága így meghaladja a második trimeszterbeli „quad-teszt” hatékonyságát, azonban a tarkóredő vastagságának pontos és standardizált mérése kulcsfontosságú a módszer megbízhatósága szempontjából.


Magyar Tudomány, 2006/3 322. o.
Vendég
 


Catherine:Mi 1nap külömbséggel vagyunk kiirva,de a vonalzóm nekem is 9hét 4nap. Köszi a véleményt,én a szekvencia szűrésről nem hallottam.Holnap megyek dokihoz,majd kikérem neki is a véleményét.

Kép
kriszti81
 
 


Lehet, hogy csak az Isenhegyin hívják így.
Ott ugyanis az integráltban nincs benn az Uh, azt hozott eredmény alapján nézik. A szekvencia annyival több, hogy ott csinálnak UH-ot is. Tehát lehet, hogy máshol az az integrált.

Én már rájöttem, hogy nekem nem 9 hét+4 napot, hanem 9,4 hetet mutat a vonalzóm. Nem tudom miért ilyen...
Vendég
 


Sziasztok!!!
Hú de hozzáértők vagytok ezekkel a vizsgálatokkal kapcsolatban! :oops: :oops: :oops:
Nekem a nőgyógyászom a 12. hétre hívott be UH-ra, hogy akkor a nyaki redőket megvizsgálja. Most volt vérvétel, és már ki is számolta, hogy a 16. héten mikor kell mennem az AFP-re.
Ennyit tudok...

Nekem egy általános vérvétel volt kedden, akkor nem néztem, hogy hány ampullával vettek le, de kb 3-4.
Pénteken pedig a többi szépség, a rubeola, toxi.., vércsoport, RH stb...
Az 4 volt, mert ott előre megkaptam, amit vinnem kellett magammal.
De olyan szépen levették, hogy szinte a szúrást sem éreztem, és a 4 kb fél perc volt... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jól néz ki a babakocsi Ettike! Nekem azonban a kicsi kerekesek a praktikusak.

Nekem most ez nagyon tetszik, amit csatoltam.
egyik ismerősünk most vette, vagyis kb fél éve, mert nyáron született a lányuk. Itthon 180. ezer ft lett volna, de Bécsben 108.ezer ft-ért vásárolták!!!!!!!!!!!!!
Nagyon sok részes, kis kerekekkel, picire összezárható, a mózes kosara egész nagy, alul lábak kinyithatóak, így akár vendégségben is benne tud aludni, és ha nincs kinyitva, akkor hintáztatni lehet. Autós ülése is van (hordozó), táska, stb.



babakocsi

Kép

Kép
eda7
 
 


Tegnap sikerült a párom rábeszélni a fényképezésre. Reggel készítettük, hogy a puffadtság ne látszódjon. Alul már kicsit látható.
Na, nem nagy még, de már én észreveszem magamon.
délután már durva, de az nem a baba.

Remélem kicsit látható a kép.10hét 6nap

Kép

Kép
eda7
 
 


Meg szeretném mutatni, hogy milyen szép az iskolás nagy fiam!! (Marci) Marci iskolás

Kép

Kép
eda7
 
 


sziasztok.

én sem értem ezeket a vizsgálatokat.
főleg azt nem hogy írtátok hogy a 12-14 hét között csinálják.namost engem a doki 29.-ére hivott vissza hogy majd akkor ad csekket,de akkor már betöltöm a 13.hetet és hónap vége lévén nem fogok tudni annyi pénzt áldozni rá.így meg sem csináltatom.védőnővel beszéltem már róla és szerinte nem nagy gond a korom miatt.mert ugye 20 leszek mire jön a baba.
annyira nem értem az egészségügyet.miért kell ilyen vizsgálatot fizetősé tenni.na de nem is érdekel.én tudom hogy egészséges babám lessz akárhány ampulla vért vesznek tőlem.

eda:

édes a nagyfiad :lol:
nem tudom nálatok milyenek a járdák,valószinűleg jobbak mint errefele hogy beválaltok kiskerekűt.
itt akadálypája az összes.egyszerűbb lenne az uton az autókat kerülgetni mint a járdán a gödröket.
sokszor még a nagy kerék ellenére is félrenyel Patrik ha épp olyan helyen megyünk és iszik.szóval pocsékak errefele a járdák.

felétek is hideg van??vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsések?
pulcsiban és kabátban fázok.komolyan ha Patrikot most kéne kocsiban tolnom valahova betakarnám.múlthéten meg meglehetett sülni.

Kép
Kép
ettike
 
 


Eda!

Nagyon nagy fiad van már! :D
És a pocid is látszik egy kicsit.

A babakocsi nagyon jó. Mi is ilyet vettünk Beninek. Most a húgomék használják.
És mfelénk is nagyon gödrösek voltak a járdák, de simán tudtok használni. Még földúton is.

Ettike!

Benivel én sem voltam semmi ilyen vizsgálaton. Csak most néztem utána. Mivel most rendszeresen inzulint használok, így az AFP eljesen irreális értékeket adhat, és nem akarok idegeskedni miatta.
Ráadásul én mindjárt 32 éves vagyok.
Vendég
 


Sziasztok!

Csak egy gyorsat írok, mert most értünk haza Olaszországból és hulla fáradt vagyok. Még nem tudtam mindent visszaolvasni, de láttam, hogy készül táblázat, így gyorsan megadnám az adataimat :D

sildi83
25
2009.04.04
Eger, Markhot Ferenc Megyei Kórház
első baba

Amint tudok visszaolvasok, mert már nagyon kíváncsi vagyok ám :D

Kép

Kép
sildi83
 
 


sildi:

üdv. újra.már pont hiányoltalak.

raksz majd pár képet ugye??

cat:

hát szerintem azért könnyebb nagykereküvel közlekedni,föleg földuton.
de izlések és pofonok.
kinek ez,kinek az jön be.

Kép
Kép
ettike
 
 


Ettike!

Én még nem próbáltam nagy kerekűvel.
Azt viszont tudom, hogy ezt a szinte legkisebbere csukható kis kerekű babakocsit is neéz volt betuszkolni a kocsi csomagtartójába mindhárom alkalommal amikor Horvátországba mentünk. Pedig akkor még csak 1 gyerek volt.
De szinte minden távol töltött hétvégén így jártunk, és nekünk abból volt elég.

Így én vagy ugyanazt fogom használni, vagy egy hasonlót veszek.
(Esteleg Chicco-t mert annak van olyan változata, hogy a két kart egy kiegészítővel össze lehet kötni, és akkor könnyebb egy kézzel tolni.)
Vendég
 


Én ezt a babakocsit néztem ki.
De még változhat...

Chicco Trio For Me TS
Kép
Vendég
 


cat:

igen a kocsi mérete sokat számít a babakocsi választásnál.
nekünk nincs kocsink(még jogsink se)minket apum szokott fuvarozni és az ő kocsijába simánn befér a mi nagy kocsink.(pedig tényleg óriási összecsukva)és még 2 család nagybevásárlása is befér mellé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pedig sima 5 ajtós személyautó.csak majd 600 literes a csomagtartója :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jól néz ki ez a kocsi.szerintem is könnyebb egy kézzel tolni ha egyben van a tolókar.én a sportunkat ha egykézzel tolom akkor bizti elmegy valamerre :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
én mondjuk sokat járok Patrikkal töltésen sétálni kavicsban és ott nagyon jó hasznát veszem a nagy keréknek.tesóval is szeretnék majd mert Patrik nagyon élvezi mikor egy rét mellett megállunk és rohangálhat a füben.meg ha sikerül kiköltöznünk akkor arra is tudok szép helyeket amik viszont elég pocsék föld uton közelíthetőek csak meg.és mint mondottam kocsink nincs,felcipelni sem kell a kocsit,így nekem nem számít sem a mérete sem a súlya :lol: :lol: :lol: :lol:

na lassan indulnom kéne lecsopoltatni magam.csak nekéne a dokihoz előbb beadni a pappert.már rég ott csücsülnék :x :x :x

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!
Túlestem a vérvételen. Valóban 7 ampulla volt. :( De simán bírtam, nem volt semmi gond.

Kép
tici
 
 


Sziasztok Lányok!

Jók ezek a kocsik amiket felraktatok ide! Nekem lehet, olyan kéne, ami nagykerekű, de emelett könnyű is :lol: és hogy a baba felém is tudjon nézni, meg ha nagyobb lesz, előre is. ezért most abbahagytam a nézelődést, hallgattam rátok, és majd később körülnézünk.

MA VOLTUNK UH-n!!! 1,5cm a kicsike foltocskánk! 8 hetes, azt mondta a doki bácsi, apa le is fotózta a monitort, de mivel elég sokat bénáztunk (vakuval nem látszott semmi, utána meg leoltotta nekünk a lámpát, hogy vaku nélkül csináljunk pár képet, igy már látszódott), mondta hogy ma délután ügyeletes a Nyírőben, ott tud adni nekünk fotót róla :D :D :D annyira aranyos, hogy most már nála fogok szülni. nem akarok dokit váltani, mert nekem ő már bejött. ahogy kijöttünk egész úton az irodáig bőgtem az örömtől, hogy minden ok, és hogy még fotónk is van, és már másfél centis, és ő a mi kisbabánk, aki jó helyen van odabent!

Ráadásul apa elpakolta a kiskönyvemet!!! Reggel kerestük, mindent felforgattunk, és nincs meg! Jól felhúztam magam, hogy milyen anya az ilyen aki a legfontosabb papirt is elhagyja! Szóval apa majd bemegy a védőnőhöz kérni egy másikat...(mert én nem merek)

a vérvétel eredménye is rendben lett, jajjj úgy de úgy örülök most, annyira hihetetlen, de ez a legcsodálatosabb élmény! már várom az 5órát hogy mehessünk a kórházba (legalább ott is megnézzük, milyen körülmények vannak) és majd rakok fel képet, legkésőbb holnap beszkennelem nektek :D :D :D

legyen nektek is ilyen fantasztikusan szép a napotok!!!
puszi
Era és a 1,5cm Foltocska

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!

Eda: nagyon helyes, nagy fiad van!!!

Jók a babakocsik, amiket feltettetek, valszeg én most ilyet vennék, a Peg Peregot. Dehát nekünk már van egy, nem hiszem, h pénzt adunk egy újra, bármennyire is szeretném!

Cat, Ti vesztek újat? Benié (szabad így hívni?) nincs már meg?

Ildi, mesélj milyen volt az út???? Tehetsz képeket is, ha van kedved!

Mi eszméletlen jót állatkerteztünk tegnap, Emma nagyon élvezte! Megsimogatott minden állatot, amelyiket meg lehetett, és egyátalán nem félt. Szinte alig használtuk a babakocsit, majd 2,5 órát sétált! Én viszont jól elfáradtam! :oops:

Mi Emmával voltunk az Istenhegyi-n a 12. héten, most tuti nem megyünk. Kihozták, h negatív az eredmény, bár az egyik értékem elég magas volt.
Kérdeztük, h miért, erre a válasz: Passz! :x Nekem ilyet ne mondjanak huszonxezerért! Elég lesz a sima UH is!

Mit csináltok ilyen szép időben? Apánknak ma van a szülinapja, barackos túrótortát csinálok, már majdnem kész! 8)

Zsu
svs
 
 


Tünemény
Gratula a 1,5 cm-hez. :) Szerdán én is megyek uh-ra, akkor kb annyi idős leszek, mint Te most, és elhatároztam, hogy én is megpróbálok fotót szerezni. Úgy gondoltam, hogy ha ezen az uh-on is minden rendben lesz, akkor nyilvánosságra hozom az örömhírt, és milyen jó dolog lenne az uh képet mutogatni hozzá.

Zsu
Én dolgozni próbálok ebben a szép időben. A főnököm szerint ez igazi könyvelő idő. Háát nem tudom, szerintem meg inkább alvásra való. Jó sütögetést!

Kép
tici
 
 


Jóóó reggelt!

Na, nagyjából kipihentem az utazás fáradalmait, írok egy rövid élménybeszámolót :D Először is azzal kezdeném, hogy ott a világon semmi bajom nem volt. Ettem, ittam rendesen, semmi hányinger, semmi undor. Itthon ma reggel kis híján nem tudtam távol tartani róka komát... Nem tudom mi áll a háttérben, de ha tehetném ott hordanám ki a babát.

Olaszországon belül Toscanaban voltunk, mindenkinek csak ajánlani tudom, gyönyörű hely!!! Minden nagyszerű volt, igaz egyszer majdnem vízbe fulladtam (egy hatalmas hullám vízbe borított), de szerencsére a párom kimentett :lol: Most mosolygok rajta, de akkor nagyon megijedtem ám. Az utazás volt egyedül kicsit hosszú és fárasztó, pláne mert alapból nem szeretek autózni.

Ez a hetem elég mozgalmas lesz, nagyon felgyülemlettek az esküvőszervezéssel járó feladatok. Ma este megyek ultrahangra, már alig várom :D Nekem a vérvétel a jövő hét pénteken lesz, na azt kevésbé várom :)

Tegnap hazafelé bementünk a Brendonba, meglestem azt a szoptatós párnát. Érdemes olyat venni? Mert az ára elég húzós szerintem. De valamelyikőtök írta, hogy aludni is jó rajta. Mondjuk odáig nem terjedt ott hirtelen a fantáziám, hogy kitaláljam, hogy milyen módon kell azt elképzelni :lol:

Ami a babakocsit illeti, én ezt néztem ki. A tapasztaltabb Anyukáktól szeretném kérdezni, hogy mi a véleményük róla? Árban megfelelő lenne nekem, meg tudja azokat a dolgokat, amiket fontosnak tartok (vízszintesig fektethető, átfordítható tolókar, bolygósítható kerék)

http://bababolt.echt.hu/babakocsi/pierrec?cid=18293

Most rohannom kell a háziorvoshoz a táppénzes papírért, ha hazajöttem megpróbálok felvarázsolni pár nyaralós képet :D

Kép

Kép
sildi83
 
 


Tünemény!

Gratulálok a másfél centis babához! Holnapra kérjük a képet is!

Én csütörötkön megyek Uh-ra. Remélem minden rendben lesz!

Zsu!

A húgoméknak májusban született a kislányuk, és ők használják a babkocsit, mert odaadtuk nekik. Ők mindketten pedagógusok, albérletben laknak... Nagyon megterhelő lett volna nekik, ha venni kell.
És mire apicúr megszületik, még nem lesz egy éves, így szerintem szüksége lesz rá.
Megpróbálom Apát meggyőzni, hogy vegyünk mi újat.
Ennek a Chicconak átfordítható a tolókarja is.

Barackos túrótorta... úgy megenném!

Sildi!

Jó szervezkedést az esküvőhöz!

Toscanaba é is szívesen elmennék. Biztosan nagyon szép volt.
Én most azért nem vllalkoznék hosszú autózásra. Főleg, mert jelenleg minél többet kell feküdnöm.
Vendég
 


Cat! de ügyi vagy! túrótorta!!! boldog szülinapot párodnak! Bár legalább a hétvégén ki tudtatok mozdulni, Emmának meg egy nagy élmény lehetett ennyi állatot látni! ráadásul szerintem úgy kifárasztottátok, hogy jót aludhatott utána!

Ildi biztos a tisztább levegő is hozzájárult ahhoz, hogy jól érezted magad, és semmi rosszullét nem volt! Mindjárt itt a nagy nap is!!! Izgulsz már, vagy még nem? Van aki segitsen, vagy neked kell egyedül rohangálni?

Tegnap született meg volt kollegám kislánya, és most csodáltuk meg a születés utáni első fotókat! Hát majdnem megkönnyeztem ezt is, olyan kis pici volt, és arra gondoltam, majd nekünk is lesz egy ilyen...

Könyvelőidő...nekem meg pont nincs kedvem semmihez!!! még el se kezdtem a munkát! pedig lenne mit csinálni, mert múlt héten meghagytam, hogy majd hétfőn megcsinálom... :( :roll: :roll:

Kép
tünemény
 
 


Tünemény!

Sajnos nem én sütöm a túrótortát és nem is voltunk kirándulni hétvégén.
Az Zsu volt.
Nekem még mindig feküdnöm kell lehetőség szerint, és a cukrom miatt nem ehetek édességet sem.
Bár az én férjemnek is csütörtökön lesz a születésnapja.
Vendég
 


JAAAAJJJJJ látjátok milyen lökött vagyok! Tényleg, Zsunak akartam volna irni! Csak utoljára olvastam Cat hozzászólását, és eszembe jutott a babakocsi is...hogy azon megforditható a tolókar!

akkor még egyszer, ZSU! ügyi vagy a túrótorta miatt, és örülök hogy jó volt az állatkertben!!!

most megyek iszok valami teát vagy valamit, hogy felébredjek, mert nagyon nem vagyok itt fejben!!! :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


Lányok, akiknek már van babájuk! mikor kérdezzem meg a dokit, hogy ő hogy szokott szülést levezetni, vagyis hogy ilyet egyáltalán kell/lehet? érzéstelenités vagy mire van mód? meg ilyenkor meg kell neki mondani, hogy őt akarom választani? nem tudom hogy megy ez...vagy a szülésznőt, hogy ő kivel dolgozik szivese, kit ajánl? vele ilyenkor már jó találkozni? vagy még ne mondjak semmit? annyira nem tudom...

Kép
tünemény
 
 


Tünemény!

A szülésről szerintem már érdeklődhetsz, de a szülésznőt még korainak találom.
Az érzéstelenítés fontos, és az is, hogy hajlandó-e bemenni akkor is hozzád, ha éppen nem dolgozik.
Mondjuk az április ebből a szempontból szerncsés hónap, mert még nem mennek nyaralni az emberek, de már síelni sem.
Vendég
 


sziasztok.

tünemény:

gratu a 1,5cm-es babudhoz.

sildi:

batátosnémnak van ehhez hasonló és semmi gondja nem volt vele.
a pierre cardinokról én eddig nem hallotam rosszat.pedig sokaknak van a környezetemben.

zsu:

párodnak boldog szülinapot.
túrótorta......hm imádom.
én is szeretnék valamilyen tortát sütni anyumnak.csak lövésem sincs hogy milyet.

vérvételen túl vagyok.1,5 órát vártam hogy kiadják a papirokat.napló sorszámot kellett rá iratni.már mindenki elment aki velem eggyütt adta be mikor az enyém még sehol.
kérdeztem a nőt hogy megkapom e még ma vagy haza jöhetek és holnap próbáljam meg újra.erre még ő van felháborodva,a végén kiderült hogy rá tettek valami papírt és elfelejtették :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
ettike
 
 


Bár ahogy néztem április 12-13 húsvét...
Vendég
 


Ettike!

Sajnálom, hogy ennyit kellett várnod a vérvételnél!

Én inkább rendelek tortát a férjemnek. Va egy hely ahol nagyon finom diabetikus sütiket készítenek emberi áron. És nagyon finom. Aki nem tudja, hogy diabetikus, az észre sem veszi. És megmondják azt is, hogy mennyi CH van benne. Nekem így könnyebb.
Vendég
 


Catherine
Múlt héten voltam dokinál a kórházban. Éppen kampány-szerű vércukor mérés volt, és tanulva az esetedből megnézettem én is. Szerencsére pont jónak mondták. Azért nagyon együttérzek Veled a cukor miatt!!

Kép
tici
 
 


Tici!

Köszööm az együttérzést!

Bár úgy gondolom, hogy ez nekem valóban csak a terhesség miatt van.
Amikor ugyanis 2 hete először vettek vér a diabétesz rendelésen, akkor megnézték a hat hetes átalgot, és az 5,2 volt, ami tökéletes. Tehát tuti a terhességi hormonok okozzák a bajt. Az pedig 7 hónap múlva el is fog tűnni. Így sokkal könnyebb.
Vendég
 


Helyes-helyes! Így kell felfogni!
Pici baba jön, cukorbetegség megy! :wink:

Kép
tici
 
 


Etti legalább túl vagy rajta! Látod, még nekik áll feljebb, mikor pont ŐK hibáznak!!! Tipikus hozzáállás sajnos.

Cat köszi a tanácsot, majd megkérdezem. Ha tudtok még valamit, amit érdemes ilyenkor kérdezni, irjátok meg! Egyébként biztos finom lesz a torta is! Boldog szülinapot a Te Apudnak is! Beni biztos csinál majd neki valami saját készitésűt, mi? :D :D

tényleg, én B+ vércsoportú vagyok, most kell tudnom apa vércsoportját is, vagy ilyenkor nem fontos? nem tudom, hogy van ez az összeférhetetlenség dolog...mert akkor elküldöm vért adni :D :D

Kép
tünemény
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: