Új privát üzeneted érkezett!

Gégéé: Érdekes én is most vagyok úgyhogy szívesen eszem az édességeket nem értem, eddig ennyire nem kívántam.
Hű de ennék egy finom puha házi csokis szeletet ... NYamm nyamm

Tud valaki Röné-ről?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok Lányok!
Gratu minden újbabás anyucinak!!!

A manöken alkat Zsóficán meg nem izgulni! Ha hízik akkor semmi gáz. Az én fiam is volt amikor alig hízta meg a heti 8 dkg-ot. Azt hiszem az a minimum??? :?

Egy anyukával egyszer mentem sétálni és mondta, hogy beugrik a védőbe megméretni a srácát aki három héttel fiatalabb az enyémnél. Jön ki, kérdezi az enyém mennyi, mondom hat körül lehet, ő meg, hogy 7100 gramm. :shock: Rákérdezett, hogy biztos??? Hogy lehet az, hogy idősebb három héttel és egy kilóval kevesebb??? Na innentől befejeztem mindenkivel a gyerek súlyáról való társalgást. Hízik és kész!!! Soha nem volt hurkás és beteg sem. Már elmúlt két éves. Mostanában azt vettem észre, hogy minden gyerek pocakos, főleg a kislányokon látom. Hát Zsófi majd nem ilyen lesz...

Tünci: még mindig téma a hasszorító??? Mert én a Brendonban vettem egy Sana Relax (azt hiszem) nevű hasszorítós bugyit szülés után. Imádtam, de tényleg!!! Nagyon kellemes viselet volt nyáron a dögmelegben is. Bár nekem nem volt has sebem, de szerintem próbáld ki mindenképp. Tegnap átnéztem a topicodba és ma reggel rád gondoltam amikor felkeltem. De hiába, nem tudom mivel lehetne téged is átlendíteni, mint Bettit. Remélem az azért felderít, hogy biztosan sokan gondolnak rád ebben a két topicban...
hettuli
 
 


Lányok !!!

Hajnal 4 óra 20-kor, 57 cm-el, 3650 grammal, császárral megszületett Danika Röné kisfia

Röné: Gratulálok, és sok boldogságot!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 

 
 

Röné

Gratulálok a kis Danihoz :lol: és sok tejcit. Ugye majd mesélsz nekünk?

Jaj csajok, most tuti lükének néztek :oops: , de
úgy lennék terhes, ma egy éve hogy megtudtam babám lesz.
Már dobogott a pici szíve annyira jó volt látni, bár uhun csak egy kis paca volt :D , most meg már itt van velem.
Bocsi de most több nem megy.
bibii
 
 


gratulálok Rönének! sok puszit neki.

bibii ez aranyos volt. én egy 10 percre szívesen átadom a pocicsomagom :P

lányok ki az aki nagyon szeret olvasni? miket olvastok/olvastatok mostanában?

tründike, én is ennék egy olyan házicsokist, de én olyat, amiben van cseresznye...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Hettuli!
Olyan hasszorítós bugyit vett nekem a sógornőm,csak levágta a bugyirészét, így nagyon jó,nem fáj a hasam alatta, csak viszket,de az a heg miatt van ahogy gyógyul, nagyon jól bevált..

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Éééééééén! Nagyon-nagyon szeretek olvasni!

Mire vágysz? Most vittem el egy mázsa könyvet az unokahúgomnak. Kismama és otthon pihizik. Mondtam neki, ha sokat olvas akkor tuti lemegy a vérnyomása. :lol: Ha kismamának való könyveket akarsz, akkor a Görögdinnye nagyon jó (huh elvittem és nem tudom az íróját) és kb egy hónapja láttam a Plázában (2 kötet és sárga rajta görögdinnye) az Alexandrában. Mert én már két éve vettem meg. Vagy Jennifer Weiner: Kismamák a pácban. Szintén jelen helyzetedhez passzoló írás. Aztán Szécsi Noémi két könyve a A kismama naplója és a Baba memoárja. Nekem főleg az első tetszett, de elmegy a babás is. Kell még???

Rákerestem és a Görögdinnye írója Mariann Keyes.

Na én meg előre gratuláltam Rönének is, ügyi voltam!!!
hettuli
 
 


Szia Tünci!
Látom megvagy te is. Akkor ráéreztem ma erre is. Ugye, hogy jó? Én komolyan úgy éreztem, hogy kiesik minden a hasamból, mikor lehajoltam és még hegem sem volt.
hettuli
 
 


köszi hettuli ez a görögdinnye jól hangzik, amúgy is szeretem Keyes-t :D

én most Carole Matthews-tól olvasom a Csokoládéimádók klubját, s az is nagyon jó

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


szia hettuli! kicsit megnyugtattál. anyum szerint én sem voltam jó evő, de nem szopos koromban, hanem később...
meg hát a doki is megmondta, hogy "hát anyuka most láttam egy teljesen egészséges babát".

az a hasszorítós bugyi szülés után majdnem 3 hónappal is vissza tud rendezni valamennyire? a hasam akkora, mint egy félidősnek. ma próbáltam egy kicsit tornázni, meg a hasamra régen sokat hullahoppoztam, de megdöbbentett, hogy egyik hasizmot mozgató gyakorlat sem ment. egy nyamvadt felülést képtelen vagyok megcsinálni...
:cry: :cry: :cry:

rönének hatalmas gratula! ha Zsófi fiú lett volna, a dani volt az egyik tippünk!
Vendég
 


Én rögtön utána használtam (már a kórházban is) az említett bugyit. Szerintem nem is visszarendezett, hanem komfortérzetet biztosított. Mert nekem totál odavan ez a terület. Líg-lóg, ráncos... és nem a háj lóg, hanem a bőrke :( még két év után is :( 164-hez vagyok vagy 57 kg. De azért ne öljetek meg, jó! Na meg a köldököm is kidudorodik erőlködésre, és az izmaim sem túl acélosak. Mondjuk edzeni kéne, de az meg uncsi. Kb egy hónapja nekiálltam, de közben meg babucit is szeretnénk (lehet már van is???) és nem hiszem, hogy ez a legmegfelelőbb időpont :lol:
hettuli
 
 


Röné
Gratu a pici fiadhoz!!!! De jó neked!

Körülöttem már mindenki megszült és örvendezik a picinyének én meg sóvárgok!

Ma is vizsgáltak. A 2333 maradt, nem tágultam. A pici feje még nincs bent rendesen és még a méhszáj sem érett. Ennyivel lettem ma okosabb.. :?

anyany
Örülök, hogy Zsófival minden rendben!!! Szép karcsú hölgy lesz belőle! :)
zsula
 
 


lehet már van is?:) de jóóó lenne:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Uh, Zsula! Ez nagyon-nagyon fárasztó lehet. Épp most volt szó ezekről a méhnyakos értékekről és nekem az utolsó vizsgálatnál 2110 volt és 4 napra rá meg megszültem. Mire beértem már négy ujjnyira nyitva voltam, Kb 4 óra vajúdás után. Ez a gyerek!!! Tulajdonképpen mi is az igazi időpont? Az a nagykönyves, az utolsó menstruációtól számított 40 hét. Mert szerintem a baba méretei alapján... eléggé kérdéses, főleg, hogy általában nem jól becsülik meg a babákat :wink:
hettuli
 
 


Na igen! Köszi gégéé! Azért is nyomulok mostanság, hogy erősítsem a friss kismamik táborát. Kellett a feeling... :wink:
hettuli
 
 


Uh, Lányok! Ezt ki kell írni magamból!!!

Felhívtam anyukámat, hogy mi van velük. Egész végig panaszkodott, hogy milyen fáradt, mennyi dolga van, még velem beszélni sincs ideje... Én meg mondom neki, hogy milyen rossz most kettesben a gyerkőccel, nincs kihez szólnom, a férjem négy napig nincs itthon. De egy kétévessel kimozdulni nem egyszerű, meg ha megyek is. szinte csak rá tudok figyelni. Erre megkaptam, hogy ne nyavalyogjak már!

Amióta megszültem mindig ez van!!! :cry: Folyamatosan a gyerek a téma, mit egyen, mikor aludjon, hogyan öltöztessem. Soha nem tudok egy jót beszélgetni vele, mert meg sem hall engem. Csak ha bunkó vagyok. Azt észreveszi! És mostanában szeretném, ha észrevenne, tehát gyakrabban kellene tuskónak lennem? :evil:
hettuli
 
 


hettuli
Utolsó mensitől szept. 3. lett volna.. de az túl korai, mivel dec. 20-án vagy utána napont fogant meg. és ez 100 %, mivel az volt az első alkalom, hogy próbálkoztunk és a dec-i mensi már nem is jött meg....
Meg én általában is eltérek a nagykönyvtől. Mindenben! :P

Babám meg állítólag aug 15-i uh szerint 3,5 kg körül volt.. lassan már elefántbébi méreteknél tartok.. :oops:

És a valami még nem biztos? :roll: Hát hajrá!!! :wink:
zsula
 
 


Hettuli
Otthon vagy gondolom gyerkőccel. Ő otthon volt veled anno??
zsula
 
 


Zsula! Akkor tovább nem is keserítelek :D ! Az öcsém 4,95 kg és 59 cm-es méretekkel jött világra a "rendes úton". Attól még szerencsére messze lehetsz. Remélem!!! Én nem tudom mit tettem volna a helyedben. Mondjuk apával rádolgoztunk csütörtökön este és másnap reggel már baba volt. Nagyon akartam, nehogy befektessenek! De szerencsére most ezren vannak a szülészeten, mondta az unokatesóm. Őt is beküldte a dokija, aztán elküldték, hogy nincs ágy, nála meg nincs konkrét probléma, figyeljen magára otthon. Jó mi!?
hettuli
 
 


Jaja, otthon vagyok keményen! Ő meg annyira otthon volt velünk, hogy ovis korunktól otthon is dolgozott. Minden nap ebéd várt a suliból hazajövet... meg beszélgetés anyucival, középiskolás koromig!
hettuli
 
 


Hettuli
A dokik már csak ilyenek! Mi csak munka vagyunk számukra.. :?
Nekem a rádolgozás már nem megy, nem kívánom a dolgot. Kajával már próbálkoztam, sétálgatok is sokat, de csak nem akaródzik kijönni.. Ragaszkodik hozzám nagyon. :P
Bár Berzsenyi kedden már felajánlotta, hogy magindítja, bár nem látja indokoltnak. Mondja ő.. Akkor meg ne piszkálják szegényemet nem?
Anyócád miatt lehiggadtál már?
zsula
 
 


Akkor csak öregszik.. ancim kettő. Telefonon elbeszélgetünk fél órákat, de ha itt van, 5 percig sem bírom.Mindenbe beleszól és kioktat.. :x Mi is ilyenek leszünk ám majd! :lol:
zsula
 
 


Igyekszem higgadtnak lenni, bár eléggé harapós kedvemben vagyok tegnap óta. Mondjuk akkor is együtt voltunk anyával és már azóta hergelem magam. Mindenki megy a maga dolgára és senkihez nem tudok szólni, nincs ideje rám. De ha én mondom, hogy most nem csinálom ezt vagy azt, akkor skandallum.

Melyik Berzsennyi?

Egyébként meg eléggé szórakoztató már egy kétéves. Főleg mikor hisztizik :lol: Beszél is, meg ilyenek. A legjobb időszak ez. De magasröptű eszmefuttatásokra még nem alkalmas. Apa mindig cikiz, hogy amikor náluk vagyok levegővétel nélkül beszélek folyamatosan. He-he-he! Próbálom abban a két percben elmondani a mondókám, amíg rám figyelnek :(
hettuli
 
 


hettuli, sajnálom, hogy anyud nem figyel rád. ne legyél akkorse tuskó...gyere beszélgess velünk...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


nálam is kicsit az a szitu, hogy mikor hazajön a férjem, én cak beszélek-beszélek-beszélek...és néha látom, hogy fárasztom őt, vagy ilyesmi, és az tök szarul esik...erre mikor mondom neki, akkor mondja, hogy ő dolgozni volt és fáradt....most erre én mit mondjak.....

hettuli mikor derül ki, hogy van-e a pocidben béjbi?:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


OK! Jövök, ha hagy ez a kis prüntyőke. Most azzal nevettetett meg, hogy én kiköpöm a szőlőmagot, bent egy kis műanyag tálkába, kint meg az udvaron szanaszét. Kérdezte, hogy mi van a tálban, mondom szőlőmag, anya kiköpi. Erre ő is nekiállt utánozni. Persze köpni még nem tud, főleg kiválogatni a szőlő közül a magot. Szóval nagyon tetszett...

Most meg jön ide és két centiről üvölti az arcomba, nagy őzike szemekkel, hogy: Ata, deje ide kiiiii!!! Meg a telefonomat nyomkodja és mondja, hogy Te (mármint ő) apa, híb feee. Apa deje, haza motojjaaaa. Szijaaaa! Behalás!!!

Ja huszadika után már többet tudok mondani :oops:
hettuli
 
 


gégéé! Ötlet: amikor a párod hazaér ugráld körül, etesd, itasd, lesd minden gondolatát kb fél-egy óráig. Közben ne a saját dumád nyomd, hanem kérdezd, hallgasd. Ezzel lekötöd az energiád és utána meg ő is szívesebben figyel rád. Nálam bevált, kicsi önuralom kell hozzá. Ja és mindenképp hagyj neki egy kis magánéletet otthon. Mert neked ugye bőven van belőle, de neki csak olyan, hogy te is ott vagy.

Jó, ha gyakorolod ezt, mert ha meglesz a babuci utána meg arra kell figyelni, hogy ne panaszkodj folyton neki, hogy milyen szar itthon, meg a gyerek is... Boldog mosolygós anyuci legyél és csak mellesleg említsd meg, hogy totál kivagy és mennyire jó, hogy hazajött, mert így már történt valami pozitív dolog is ma.

És ez komoly! Lesz ám ilyen!!!
hettuli
 
 


:) édes lehet!!!!

okés, akkor huszadika után várjuk a híreket...bárcsak már ott tartanánk :) mostanában olyan lassan megy az idő...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Valóban nagyon édes!!! Már megfogalmaztam a nagy igazságot: ölni tudnék érte, és néha meg tudnám ölni!
hettuli
 
 


nálunk az anyós szól bele mindenbe, az anyukám meg hiába kérdezek tőle, nem nagyon mond semmit, vagy csak annyit, hogy "kérdezd meg a védőnőtől, vagy az orvostól"
pedig olykor jó jönne a tanács, pláne, hogy három gyereket felnevelt...
Vendég
 


hettuli! ezt a jótanácsot apaügyben nekem is meg kellene szívlelnem. "régen", azaz amikor terhes voltam, meg előtte is, mindig volt erőm meghallgatni, de msotanában nincsen.
lehet hogy ez is a baja?
Vendég
 


Hja, anyós! Hála az égieknek, ebbe az egybe nem szól bele! Nem is értem!!! De ezen kívül aztán mindenbe.

Anya sem olyanokat mond amit használhatnék. Pedig ő is hármat nevelt... No meg annyi minden változott ám azóta, mióta mi babák voltunk. Én pl már 4 hónaposan kötelezően főzeléket kaptam, mert a védő néni azt mondta. Na erre én abba is hagytam a fárasztó cicizést és a cumisüvegből ömlő kaját kértem anya nagy bánatára. Apropó, lehet, hogy Zsófi is ezért nem preferálja a cicit. Hiába az újszülött cumi, azért abból csak jobban jön, mint a ciciből.
hettuli
 
 


Na most aztán nagy sikerélményem van! Valószínűleg ez a bibi. Olvastam a nagy elmenésedről korábban. Akartam is írni, hogy ezt talán nem kellene... Mert a pasiknak is meg kell küzdeni az első gyerek megérkezésekori traumával. Na és kinek kell segíteni benne, hogy legyűrjék??? Igen, igen! Nekünk! + a sajátunkat, + a gyerek, ++++++
hettuli
 
 


sajnos muszáj volt. a követlen okokat nem akarom részletezni... azóta próbálunk változtatni mindketten.
én nagyon szeretném, ha igazi család lehetnénk...
Vendég
 


Sziasztok!

Hettuli tetszett ahogy leírtad, hogy hogy várjuk apát haza :D Igyekszem ezt a teóriát követni én is és szerencsére mindig visszakérdez, hogy itthon mi történt :D Kezd apuka formát ölteni és felnőni a feladathoz :D
Bár a múltkor is mondta már este, hogy fura lesz azért itt hárman lakni nem tudja elképzelni. Mondtam hogy igazából én is csak próbálom elképzelni, hogy milyen lesz egy babával de nem megy amikor tényleg itt szuszog majd velün kakkor megtudjuk. :D

Röné GRATULÁLOK Danihoz! Jó egészséget nektek!

Trundike ma vagyunk hétfordulósok mind a ketten :lol: :lol: :lol:

Anyu és anyós téma: Nekem anyuék sajna mesze laknak a Dunakanyarban és nekik ugye ott van a sérült öcsém meg mellette egy 13 éves imádnivaló öcsikém is, így a terhességemre úgymond kevés idejük marad. Igényelném őket de mellette meg terhelni sem akarom őket. Nehéz így.
Anyósom meg évek óta depresszióval le van százalékolva Fehérváron, és két hete bevonult Pesten a Nyírőbe gyógyszerállításra. Még jó, hogy nem nagyon számítottam rá. Párom mondogatta, hogy majd megkérjük, hogy jöjjön segítsen egy nagytakarításban pl. de rájöttünk, hogy ketten is megoldjuk.

Barátnőm jött hozzánk hétvégére odáig van, hogy már a babaszobában aludhat. Kértem, hogy azért inkább a heverőn aludjon ne a kiságyban :D
Rossul volt amikor meglátta, hogy este mennyire mocorgott a pocakom ahogy a Manó rakosgatta a fenekét meg a lábacskáját :D
De mellette meg kérdezgeti, hogy milyen érzés, neki még nincs gyereke így kiváncsi a folyamatra nagyon :D
Na lelövöm magam!
Szép napot mindenkinek!
Zsula kitartás!!!!!!!

KépKép
winchi
 
 


A borús idő ellenére örülök nagyon, hogy jó tanácsokat adtam. Mert nekünk is meg kellett szenvedni az első időt. Voltak nagy veszekedések és nagy kibékülések, de két év alatt eljutottunk oda, hogy minden percben arra gondolok, boldog vagyok és mindenben számíthatok a férjemre. Ráadásul kapom az elismeréseket, hogy jól nevelem a fiunkat és nem csak tőle, hanem másoktól is. Mondjuk főleg rám hárul ez a feladat, mert ugye azért, hogy én itthon lehessek neki sokkal többet kell dolgozni. Nem szabad a mi nyűgeinket rájuk pakolni. Valahogy fura ez az egész, mert az én vidámságom mindkét pasira átragad és ha ők boldogok, akkor nekem sincs semmi bajom. Vagy semmiségnek tűnik minden probléma. Ráadásul a férjem sokkal segítőkészebb, ha nem frusztrálom az itthoni dolgokkal. Illetve szó nélkül fürdet, tisztába tesz, játszik a lurkóval, ha látja, hogy fáradtnak tűnök. Nem kell mondani, látja még a mosolyom mögött is. Fura :lol:

Uh! Winchi megborzongtam az emlékektől. Nagyon szerettem kismamának lenni. Imádtam a nagy hancúrt a pocimban. Jó is lesz, ha újra átélhetem. Bár nem tudom most hogyan csinálom végig, hisz van már egy gyerkőcöm. Amikor belekucorodik az ölembe a fotelünkben arra gondolok amikor vele is itt ültem és akkora pocakom volt, nem tudtam a combom összezárni. Na és majd akkor hogyan ül ide??? Hogyan veszem fel, amikor most is alig bírom már el és vele is alig mocorogtam a végén. Fürdetés??? Mikor hajolni sem tud már az ember??? Na mindegy, majd meglátom! :lol: Állítólag két gyerek nem kétszer annyi probléma. Remélem!!!
hettuli
 
 


Ja, a férjem bele szokott mászni a kiságyba! Mondjuk ő csinálta, úgyhogy tudja mit bír ki. A kissrác engem ráncigált, hogy menjek be és nem értettem mire gondol. Na aztán egyszer fény derült a turpisságra, amikor őt hívta és bemászott...
hettuli
 
 


sziasztok!
hogy telt a hétvége?

majd kicsit felébredek, és írok még! puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Kép Kép
bende
 
 


Na itt vagyok!
KIcsit zsúfolt volt a hétvége és hiába nézegettem a telefonom, egyetlen sms sem érkezett Zsulától. Pedig az volt a tippem, hogy hétvégén megérkezik a babája.
Olvasom, hogy azért senkinél sem rózsaszín felhő a családi élet. Nálunk sem mindig. Terhesen nagyon féltékeny lettem és mivel még most sem nyertem vissza a régi alakomat és ezáltal az önbizalmamat sem, még most is előfordul, hogy hisztizek egy sort. Pedig ez nagyon nem volt jellemző rám. De azért most már lassan megértem, hogy mi vagyunk a legfontosabbak a páromnak- nézzétek meg a felső képet- és nem tenné ezt kockára holmi kalandért. Pénteken éjjel elment bulizni, de éjfélkor már küldött egy sms-t, hogy mennyire boldog velünk és hogy nagyon örül, hogy vagyunk neki. Egyébként én sem panaszkodom, mikor hazajön. Igyekszem kiszolgálni, mindig főtt étellel várom, reggel felkelek és csomagolok Neki, cserébe este Ő fürdet, altat és mosogat.

Más: tegnap este, szopi után olyan ordítást csapott a leányzó mintha nyúznák. Nagyon nagyon megijesztett, még soha nem csinált ilyet. Szinte sikítva sírt pár percig, aztán minden átmenet nélkül elaludt a vállamon, de még jó 10 percig hüppögve vette a levegőt. Letettem, de 5 percenként benéztem hozzá, mert nem értettem, hogy mi történt. Utána én bőgtem egyet, mert mikor sírt rettentően tehetetlennek éreztem magam. Egész délután vigyorgott, nagyon jókedvű volt...rejtély, hogy miért sírt. Éjszaka szopizott utána nehezen aludt el, de reggel sokáig szundizott és ismét széles vigyorral ébredt.
bende
 
 


szia bende!

nagyon szépek a képek:) az első kimondottan tetszik. valamiért imádom az apuka+baba képeket.

lehet azért sírt sikítva, mert lenyelt egy nagy levegőt és bántotta a pocakját.

családi élet: Ma van az egy éves házassági évfordulónk.
Nem könnyű amúgy. Az ember csak egyre nagyobb, csak nő mindenem, ráadásul itthon vagyok, ő meg megy mindennap dolgozni...néha bennem is feltámad valami féltékenységszerűség...aztán amikor mondom neki, kinevet...pénteken elment egy haverjával, és nagyon, nagyon sokáig voltam egyedül....szar volt, ettől fordulok be néha, hogy ő megy mindenfele, én meg itthon posványosodok. De a hétvége szuper volt. sokat segített, sokat beszélgettünk, kicsit csavarogtunk is, sokat aludtunk, tényleg jó volt!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé! én is itthon voltam végig és bár nem éreztem azt, hogy kimaradok valamiből, a féltékenység elért. Igen egyre nagyobb az ember, az én párom nem nagyon mert hozzám érni és úgy éreztem, hogy biztos máshova viszi ezeket az igényeit. Akkor is szerveztünk közös programokat, de mivel nagyon meleg volt a vége felé ritkábban mozdultunk ki. Most már hármasban megyünk és ez csodálatos érzés. Bár a babakocsit ilyenkor soha nem tolhatom :))
bende
 
 


Jó reggelt sziasztok!

Bibii: Miért néznénk lükének? :) Tessék már pocit is kaptál kölcsönbe én is szívesen átadom egy időre jó lenne már rendesen fel tudni venni a cipőmet :)

Gégéé: Én a hétvégén a Szamos cukrászdában vettem fini csokis tortát Isteni volt. Neked sikerült sütizni?

Hettuli: Miket olvasok! :) Lehet???
Sajnálom. Nem egyszerű. Anyukám is ilyen. Panaszkodok egy kicsite rre megkaponm ésamikor ő 3 gyerekkel... Most nem az a téma hogy ő ... Most az lenne hogy én.
Gyere ide panaszkodni mi meghallgatunk :)
Édes lehet aza Manócska. Kép van róla?

Anyany: Reméálem hamar megoldódnak a problémák otthon. Kitartás!

Lányok: Én most az anyós meg anyukám témát fel sem hozom mert csak dühítem magam. Szóval no comment.

Zsula: Még semmi? Hát téged aztán megdolgoztat aza kicsike...

Bende: Sajnálom, lehet hogy csak nagyon fáradt volt, és álomba sírta (ordította) magát.
Nagyon édi a hölgy, apával nagyon jól mutatnak együtt :)

Én is teszek fel két apás képet :)
Kép

Kép

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Gégéé: BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Köszönöm!

És áááá nagggyon jók az apás képek!!!
Barnika arca nagyon édes, beleharapnék :) :D

Ahhha, sikerült...teleettem magam zserbóval a férjem nagymamájánál:) nagyon-nagyon sokat ettem belőle, de szerencsémre a férjem is, és az öccse is, így nem volt feltűnő, azt mondtuk, hogy nagyon finom (tényleg az volt), és 3an bezabáltunk :D

bende; nálam is ezek ilyen átmeneti érzések....lehet a hormonok is belejátszanak. csak azért írtam le, mert megnyugtató, hogy mások is; ti is vagytok néha így....hogy ti is bekattantok néha :D :twisted:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Jó Reggelt :)

Oké, szívesen átveszem, de ha ennyi a jelentkező felváltva tudom csak :lol:

Bende, tründi
nagyon édik a képek. Bende a lánykádnak, azok a nagy és érdeklődő szemei....., zabálni való :wink:
az a széles csibész vigyor Barninak..... háát nekem tetszik :P

Anyós és anyu témához inkább én se szólok,mert én is csak felhúzom magam, Tründi ha gondolod kezet foghatunk ez ügyben :roll:
bibii
 
 


Gégéé! remélem szép estétek lesz ma :) huncutkodjatok egy kicsit. Biztosan a hormonok is játszanak, de itt elsősorban velem volt a probléma. Ha nem szeretem magam- mert kövér vagyok..egyebek- akkor azt gondolom, hogy más se szeret. Ahhoz, hogy boldog legyek, rendben kell lennem önmagammal. Utóbbihoz meg az szükséges, hogyha tükörbe nézek, ne kelljen elfordulnom.
Most ott tartok, hogyha fél szemmel nézek bele, akkor elfogadható a látvány. Egy dolog azért megnyugtat... néhány csipőfarmeros kamaszlánynak nagyobb úszógumi van a derekán, mint nekem 7 héttel szülés után. Ruhában már egész jól nézek ki, de anélkül...Jó, hogy jön a tél...
Még mindig megvan a linea negrám és a plusz kilók is látszanak. Ja és mivel még mindig vérszegény vagyok folyamqatosan pattanak szét az erek a lábamon, ezért tele vagyok kékfoltokkal. Voltam 6 hetes kontrollon, kaptam is rá gyógyszert...meg ugye pihenni, pihenni...

Anyany- sajnálom, hogy így álltok. Írhatsz priviben ha szeretnéd valakivel megosztani és már nagyon várom, hogy személyesen találkozzunk. Szerintem használ később is a bugyi, de nekem van egy direkt szülés utáni hasszorítóm, nem bugyi, ha szeretnéd kölcsönadom. A bugyik horror drágák és szerintem az öv jobb is.

Trundike! én is fáradtságra tippeltem...Jók a pasik. Milyen vékony a férjed...Adsz neki eleget enni? :D
bende
 
 


Bibii! hiányzik a pocak??? én pont szombaton mostam meg először a kutyám lábát pocak nélkül....Tök fura volt. Pedig már 7 hete pocakmentes vagyok, de csak akkor jutott eszembe, milyen volt pcakosan térdelni az eb előtt...Szerintem most már Zsula is kölcsönadná...Mindjárt dobok is neki egy sms-t hogy mi újság.
bende
 
 


Ja még valami, a családi békéhez...Próbálok, nem csak anya, hanem nő is maradni. Igyekszem normális ruhákat felvenni, meg nem túl kócosnak lenni és mire hazaér, mindig rendbeszedem magam. Legalábbis igyekszem. De, hogy ezt mennyire másképp látja Ő, mint én, íme az eset: Pár nappal kórházból hazajövet után felvettem egy spagettipántos hálóinget, 12 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg, vékonynak éreztem magam és szépnek, majdnem szexinek...mire az én párom megszólal: milyen Anyukás vagy ebben a hálóingben...(mondanom sem kell, visszatért a tehénségérzet...)
bende
 
 


okés, majd kitalálok valamit estére...ha már a huncutkodásról van szó...nektek nem szokott utánna nagyon kemyén lenni a pocitok. nekem sem sokáig, csak olyan mondjuk 10 mp-ig, de az nagyon ijesztő tud lenni.


igen, igaz, hogy az önértékelés sokat számít. nálam is gyakori, hogy nem érzem magam vonzónak, de ez már a teherbeesés előtt is probléma volt. és sajnos én az a típusú nő vagyok, aki valahogy hülyén érzi magát magassarkúban, meg nem szívesen költ több tízezret ruhákra és sminkcuccokra. pedig én is szívesen lennék néha nagyon nő....ráadásul sminkelni sem tudok normálisan...

bende pihenj sokat akkor!!!!

most én is picit elmegyek a géptől...néha szar itt ülni, a baba is fura helyekre rúg (befelé, lefelé....)

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?