Új privát üzeneted érkezett!

Pingi: gratula nektek!!! Nagyon vigyázz magadra és akkor nem lehet semmi baj.

Kutyafüle: remélem nem megy fel a lázad, csak vigyázz nehogy felfázz a hűtőfürdőben...

Svs: sajna nálam nem javul a helyzet, ma már beszéltem Marci gyerekorvosával, mert ő homeopata orvos is és javasolt valamit. Ma veszek és kipróbálom, hátha segít.

Encike: Te nem próbáltál ilyen homeos bogyókat??? Nekem a Sepia 9 CH-t javasolta. Ha beválik, akkor megírom...

Hajfestés: Nekem azt mondta a fodrásznőm, hogy nem az árt, hogy a fejünkön van, hanem az, ha belélegezzük, szóval ha jól szellőző helyiségben csináljátok, akkor nem lehet baj. Esetleg még a szőkéknek kell jobban odafigyelni, mert abban erősebb anyagok vannak. Én is festem a hajam, persze most ritkábban, de azért 12 hetet én sem várhatok vele :roll:

Hajrá mindenkinek, itt az idő!!!

Kép
Kép
nikole
 
 


ÓÓÓÓÓÓÓ, nem akartam elvenni előletek a laptetőt :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok!Épp sósmogyit majszolok, egy hete vágyom rá :roll:
Ma ment a hasam. Hát remélem nem ér el a vírus.
Vernike! nem is tudtam hogy te is ovónéni vagy. nekem is az a végzettségem, dolgoztam is 2 évet benne, de sajna most nincs állásom, vagyis irodai kisegítő vagyok diplomával, mert óvónéni nem kell itt. :cry: pedig imádtam a munkám, de ez van. folyamatosan keresgélek pedig....

Pingi! nagyon vigyázz magatokra!
Kutyafüle! én is akartam mondani, hogy vigyázz fel ne fázz, mert az nem tenne jót most neked :?
Nicole!nekem úgy mondta egy fodrász, hogy a fekete és a szőke festés a legveszélyesebb.
nekem is régen fekete volt a hajam és nagyon elkezdett hullani és akkkor mondták, hogy a két véglet a legjobban roncsoló és ártó.
Nem próbáltátok színezővel, mondjuk az csak sötétebb esetén jó.

Igen remélem ez a mi hónapunk :wink: induljatok be csajok :lol:

Kép
kissedi
 
 

 
 

Szisztok.Köszönöm a jókívánságokat! Javul a lázam. Tegnap óta egy újabb nagyon komoly egészségügyi gonddal kell szembenéznem. A babára nem lesz komolyabb kihatása. Ne haragudjatok,nem írom le pontosan miről van szó. Még én is emésztem és szoktatom magam a gomdolathoz.De az a lényeg, hogy nagyon optimistán állok a dologho, és hiszek a gyógyulásban. :)
Pingi!Nagyon sok szeretettel gratulálok!Pihenj sokat,próbálj ne izgulni és nem lesz semmi baj.Megtapad az a baba.Mondjad neki sokat.
Mindenkinek kellemes estét!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!megijesztessz :shock: remélem nincs semmi komoly, mindenesetre jobbulást és minden jót neked! nem igaz, hogy mindig b.szik valamit a kutya :oops: nehogy már nyugodt legyen az ember egy kicsit.
azért kitartás!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Kutyafüle örülök, hogy javult a lázad és bármi legyen is a baj (őszintén remélem nem túl komoly) mielőbbi gyógyulást kívánok belőle, valamint további pozitív hozzáállást.

Kissedi te mikor is tesztelsz?

Ki van a legközelebb teszteléshez? Kinek kell drukk??

Nikole ez a homeós bogyó hányinger ellen van?
Nekem a hajfestésről azt mondta a fodrászom, hogy ha nem ér a hajtövedhez a festék, akkor nem ártalmas. Nekem szőke és világosbarna melír van benne.

Kép
nyanya77
 
 


Kutyafüle!
Akkor jo, ha javulsz, de megijesztetteél a másik problémáddal, remélem nem komoly!!!!

Most telozott a munkáltatom, hogy hogy is akaroma szabikat. Tiszta káosz ez a könyvelő, mert azt se tudja mennyi szabi jár.!!!!
encike 2
 
 


Szisztok!Köszönöm a jókívánságokat.Igyekszem.
De megint csak az ideg.Egy más dolog miatt voltam hasi uh-n. És ha más ott voltam kértem a dokinőt,hogy nézzen rá a babára.És azt mondta a petezsák 24mm,de nem lát benne semmit. Pénteken a nődoki látta már a szikhólyag kezdeményt. Ma meg 5 nappal később semmi. Én kezdek kiborulni.Ezt a rengeteg ideget nem bírom lenyelni. Azt hittem, ha sikerül teherbe esnem,onnantól minden ok,szépen nyugodtan várom majd, hogy nőljön a baba.De hogy mindig csak ideg és rettegés legyen.Annyira kivagyok lányok. :cry: Ez a sok dolog mellett ami körülvesz,ha elvesztem a babát,nem tudom hogy bírom ki..... Megyek is nem nyavajgok,mert nem lesz jobb.És hívom a nőgyógyászt.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle! Az a legfontosabb h megnyugodj és ne stresszeld magad!!! Minél előbb menj el a dokihoz, és majd ő megmondja h mi van. De minden rendben lesz!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Ne izgulj, mert azzal csak ártasz! Minden oké lesz.
encike 2
 
 


Niki: sajnálom, h baj van! Azt írod, h a bébivel minden ok lesz, akkor talán nem olyan nagy a vész!
Beszélj a dokival, ő majd megnyugtat!
+++++++++++++++++++++
Az UH miatt meg tényleg ne izgulj! Ha a dokid múltkor látta a bébit, akkor ott is van!
Most már tényleg válassz egy dokit, akiben megbízol, és ne hallgass senki másra!!!!!!! :!:
Tök feleslegesen stresszeled magatokat!

Zsu
svs
 
 


Sziasztok!

Csatlakozhatnék? Úgy látom itt van a legnagyobb élet:) Jól kialakult társaság van, de hátha befogadtok?! Megpróbálom az eddigi összes hozzászólást végigolvasni :lol:
A múlt hónapban kezdtük a próbálkozást, de sajna sikertelen volt.
De persze várunk türelemmel!

Adri
irdab
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors beszaladás. Most kicsit feltorlódtak a dolgaim.

Először is köszi a jókívánságokat. Sajna Kende még mindig taknyos. Nekem már jobb a szemem, csak az orrom folyik még az allergiától.

Tegnap dokinál voltunk, ma államkincstárba ültem fél napot, közbe apóséknál paradicsom befőzés volt, holnap meg védőnőhöz megyek. De igyekszek most már ismét jönni.

Na és a mi a dokinál volt:
2 hét alatt a semmiből (mert eddig ugye nem láttunk) 14 mm-re nőtt. :lol: És szépen dobogott a szívecskéje. Nagyon kis cuki :) A korának pont megfelelő 7+4 napos volt tegnap, és az uh is ezt mutatta. Sajna csak 3 hét múlva kell mennem újra. De hosszú lesz ez a 3 hét....

Most csak ennyit, de igyekszem visszaolvasni, kivel mi történt a pár nap alatt, de remélem csak jókat olvasok...

Pingi: neked hatalmas gratula, menet közbe néha bepillantottam és láttam min mentél keresztül, de örülök, hogy a vége jó lett. Grat…

Puszika

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kutyafüle: szerintem nyugodj meg. Ott az a baba! Azt írod nem is nőgyógyász nézett. Szerintem minden uh-s dokinak megvan a spéci területe. Így lehet, hogy ez a doki azért nem látta, mert egyrészt nem az ő szakterülete, másrészt szerintem nem is akarta igazán tüzetesen megnézni a dolgokat. Kérje egy időpontot a nődokidtól és menj el hozzá, hogy megnyugtasson. Ez lesz a legjobb megoldás, de ne rágd magad, minden rendben van és lesz....

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!
Irdab Üdvözöllek a többiek nevében is!
Nyanya! Fogalmam nincs mikor teszteljek. nekem eddig még mindig napra pontosan megjött. de a héten hallotam hogy a szeptember és asszem még a március a legtermékenyebb hónap. hát remélem most lesz okom tesztelni :)
egyébként 20-án kell, vagyis nem kéne, hogy mejöjjön. hát majd kiderül mi lesz. egyébként szombaton megyek apinak megíratni az utolsó adag klostit és lehet hogy veszek egy tesztet is, ha már a gyógyszertárban leszek :roll:
Kutyafüle!sztem se idegeskedj. minden rendben lesz ne izgulj. csak hiddj és pihenjj!!!!

Kép
kissedi
 
 


Kisvirág! örülök, hogy szépen fejlődik a baby. remélem minden rendben lesz neked is!puszi és pocaksimi

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Kutyafüle: ne aggódj túl sokat (persze könnyű ezt mondani), próbáld meg lekötni magad, amíg nem tudsz dokihoz menni. Viszont tényleg jó lenne dokit választanod, akiben vakon meg tudsz bízni. Neked is, a babának is, és a dokinak is így lenne a legjobb... Kitartás!!!!!!!! :wink:

Adri: Sok szeretettel köszöntelek közöttünk! Őszintén kívánok neked becsavarodásmentes, mielőbbi babásodást! :wink: :D

Kissedi: akkor neked megy legelőször a drukk ebben a hónapban!!! :)

Nálunk semmi újság.. várjuk a pé-t.. lassan jön... én pedig türelmetlen vagyok, pedig ha valami kell ehhez a projekthez, az a türelem..

Vernike: neked mikor lesz kb pé? Úgy emlékszem, nekünk kb egyszerre szokott lenni... :roll:

Kellemes estét mindenkinek!

(Nálunk rotyog a fazékban a lecsó, és már érzem a friss kenyerünk illatát... úgy be fogok kajálni, hogy azt nem lehet szavakba önteni... :lol: :lol: )
abeatrix
 
 


Bea! kösz a drukkot, én is hasonlókat kívánok minden + tesztre vágyónak!!!!
Jó étvágyat a lecsóhoz. Hát nincs is jobb a friss kenyérnél, az bizti. én lekvárral imádom :lol: azért vigyázz meg ne csömölj :?
További szép estét mindenkinek!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Bea: nekem kb. a 19. héten kezdett némi kis pocakom lenni. ;) Szóval hogy kinek mikor látszik tök alkatfüggő.

Judi: mizu veled? Voltál dokinál?

Vernike: grat a vizsgádhoz!

Pingi: na tuti nem az én orvosomat fogtad ki a Máv kh-ba. Az enyém szerintem rögtön hormonpótlással indított volna és szigorú fekvéssel! Ja nő volt, akkor tényleg nem az én dokim :lol: Nekem pont 4+4 naposan látott a dokim egy 4 mm petezsákot és jó vastag méhnyálkahártyát. Nem tudom hogy nézett téged a dokinő…

Nyanya: jó a digitális hőmérő a hőzéshez. A mért adatokat írd be a neten található valamelyik programba és az majd igaz utólag de megmutatja mikor volt péd. Egy-két hónap és már előre te is fogod tudni mikor lesz péd. Figyeld a tested változásait is.

Kutyafüle: klassz a vonalzód ;)

Enci, Nikole: kitartást a vukhoz.

Teri: piri miatt :(

Zsu: neked drukk holnapra!

Kissedi: köszi a simiket :) Te én azt hittem te szeded a clostit. Hogy-hogy apa szedi? Mi gond van a katincsokkal???

Hajrá kismami jelöltek!!!

Na mára kinyúltam…. :lol:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


A szürke ég, a zuhogó eső és az őszies hangulat ellenére mindenkinek kellemes napot és pozitív híreket kívánok!

Kutyafüle, nagyon szurkolok Neked, én is csatlakozom a többiek véleményéhez, az a lényeg, amit a nőgyógyászod mond. Mivel nem szakorvos vizsgált meg, én fenntartásokkal fogadnám a szavait. Ne idegeskedj, mert az tényleg ártalmas, próbálj megnyugodni és a nőgyógyászban bízzál!!! Légyszi!! Nagy drukk Neked!

Irdab(Adri) üdv közöttünk! Neked is mihamarabb kívánok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++tesztet!!! Igen, itt tényleg van élet, régóta levelezgetünk egymással és van már sok kismamink, akikért izgulunk, a leendő kismamik pedig egymásnak drukkolnak a + tesztekért. Úgyhogy csatlakozzál bátran!

Bea, én is türelmetlen vagyok, bár nekem még csak most van távozóban piri, így ki tudja mikorra jön pé... :? Azért várom és számlálom a napokat. Újra belefogunk a projektbe a jövő héttől... Azt hiszem veszek egy mikroszkópot is a páfrányok vizsgálatára... valamelyikőtöknek van már? Inkább mikroszkóp, mint lh-teszt, mert az anyagi csőd.

Kissedi, akkor Te nemsokára tesztelsz, igaz?

Virág, nagyon örülök a jó hírek miatt, hogy szépen fejlődik a babód!

Encike, Te már lassan a 10. hétbe lépsz! Őrület, hogy halad az idő! És nemsokára látványosan kezd nőni a poci!! :wink:

Virág, nem voltam még dokinál, mert a héten nem tudtam menni piri miatt, telefonon konzultálok vele első körben. Viszont rájöttem, hogy még egyszer ebben az életben gyógyit nem szedek, mert tuti, hogy óriási problémákat okoz és felborítja az egész hormonháztartást. Pedig én még csak a gyengébb változatát szedtem, 4 évig. Nektek mi a véleményetek a témáról? Konzultálhatnánk ez ügyben!!

Kép
judi79
 
 


Sziasztok!

Irdab én is üdvözöllek itt köztünk és kÍvánok neked is minél előbb zebrás tesztet :D
És utólag is boldog névnapot neked.

Kissedi úgy látszik te leszel az első, aki tesztel ebben a hónapban. Drukkolok neked :D

Kutyafüle csatlakozom az előttem szólók véleményéhez. Szerintem se foglalkozz egy olyan dokival, aki nem szakorvos. Az a lényeg, hogy a saját dokidban megbízzál. Ne stresszeld magad, mert az nem tesz jót.

Nálam hál' istennek tegnap elköszönt végre piri (nem mostanában szeretnék vele újra talizni). Úgyhogy most várakozom és próbálok nem türelmetlenkedni. Számolom a napokat én is és igyekszem rájönni mikor van pém. A hőmérőzést állandóan elfelejtem, ha meg nem, akkor Barnushoz rohangálok többször és olyankor meg úgy sincs értelme.
Judy én is vettem ilyen pg53 nevezetű mikroszkópot azzal is lesegetem magam. Erre gondoltál? A múlt kónapban volt akció, mikor azt mutatta termékeny vagyok és még sincs pocaklakóm :roll:

Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok!

Adri! Szia! Mielőbbi zebrásodást neked is!!!

Judi! Én kaptam kölcsön olyan mikroszkópot, azt figyelgettem, de baromira nem igazodtam ki rajta. Amikor páfrányos volt, akkor semmi, amikor meg nem, akkor jött össze Petra. Emellett hőmérőztem is. :oops:
Most is elkezdtem, rájöttem h előbb-utóbb ki fogok hűlni. 3 napig 36 fok volt, ma reggel már 35,7. :lol: :lol: :lol:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


irdab üdv köztünmk és mihamarabi pozitív tesztet kívánok!!!! :lol:
kutyafüle ott a baba csak picike még vagy bujócskázik kicsit!de semmiképpen ne stresszeld magad!!!!!!!!!!!!!!!
megvan a vérvétel eredménye abból kiderűlt mért halt meg a baba januárba :cry: :cry: :cry:
3 vírusfertőzésem volt!ami ellen ma már védett vagyok!
holnap megyek a dokimhoz kapok gyógyszert hogy beállítsák a menzim és kapok terhességmegtartó gyógyszert is ha létrejön a terhesség! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Egy kis (na jó, nagy) szünet után újra írok.
Nálam fejlemény semmi, azt leszámítva, hogy egyszerűen annyira feszül a hasam. Mint mensi előtt szokott, csak most nem megy össze. :-)) Meg mostmár a melleim is nagyon feszülnek. Szóval kezdem elhinni a dokinak, hogy tényleg babát várok.

kutyafüle:itt mindenki drukkol érted, de tényleg ne stresszelj be egy avatatlan véleménytől. Nekem még másfél hét van arra, hogy újra dokihoz menjek, akkorra rendelt vissza. Pedig legszivesebben most mennék, hoy nézzük meg a kicsikémet hátha már látszik...

kisvirág: akkor te szerencsés vagy, hogy jó dokid van. Én az enyémben bízok egyenlőre, de nem ismerem igazán. És képzeljétek azt mondta, hogy ő vállaja a terhesgondozást (de most néztem csak meg, hogy az ő rendelőjében nincs is UH, sőt szinte semmi), és amikor szülni kell, akkor meg a férje vesz át, mert ő a Péterfyben praktizál. Ez nem annyira szimpatikus így nekem. Lehet, hogy még most le kellene cserélnem? De hát hogyan talál az ember egy jó orvost???? Most ezen stressszelek egy kicsit, hogy ha visszamegyek hozzá amikorra mondta, akkor mégis mit fog tenni, ha még egy ultrahangja sincs amivel megnézhetnénk a babát? Biztos megkérdezi hogy vagyok ....vagy egyszerűen el sem tudom képzelni. Szerintetek váltsak dokit? És ha igen, akkor hogyan? Amúgy is a MÁV-ban akartam szülni és nem a Péterfyben...SEGÍTSÉG.Na oké, nyavalygás befejezve.

Na nekem mennem kell most mert vacsora vendég jön, akinek beigértem egy isteni rakottkrumplit.
Majd igyekszem visszatérni...

MIndenki vigyázzon magára, és sok sok ++++++ kíváánok.
pingi
Veresegyház
 
 


Kutyafüle! ne idegeld magad, rendben lesz minden hidd el
Pingi!ott van az a kis ravasz, ne izgulj. csak már most huncutkodik :wink:
sztem orvost a saját véleményed alapján válassz. aki hozzád viszonyulnak és szted jó ellátást adnak, azt válaszd. ha lehetőséged van válogatni
én mondjuk a negyedik orvost fogyasztom. az első nagyon elcseszett anyuval, így megingott a bizalmam. a második engem cseszett át (azt mondta babás vagyok-kézi vizsgálat után-uh semmit nem látott, és rá egy hétre megjött), a harmadik nagyon durva volt, mint a lópokróc.
Most a negyedik dokim van,aki sztem nagyon alapos, kedves, arab egyébként és sztem érti a dolgát. de majd kiderül. :roll:
visszatérve a második dokihoz. most hogy olvasgatlak titeket, lehet hogy tényleg volt baba csak elment :roll: :cry:
nem tudhatom.

Kép
kissedi
 
 


Köszönöm szépen a fogadtatást, és a névnapi köszöntést is! Nagyon aranyosak vagytok :lol:

Na végre idejutottam a géphez!
Még nem tudtam mindent végigolvasni, sajna :oops: , de igyekszem mielöbb bepótolni :roll: .

Judy: nekem is van ilyen mikroszkópom (PG53), a barátnőm ajánlotta nekem. Mind a két babája egyből összejött neki vele. Még a baba nemét is tudták befolyásolni, ő szerintuk. Múlt hónapban nem néztem, de a mostani hónapot minden reggel nézem. Hát ki is készültem tőle!
Nekem nem is volt páfrányos, csak két nap ilyen is meg olyan is (páfrányos-és buborékos) az is a 16-17 napomon. De olyan napom nem volt amikor csak páfrányos lett volna!!!
A mensim 28 naposan percre pontosan megjön :shock: , szóval normális esetben 12-14 nap között kellett volna péfrányosnak lennem, vagyis akkor kellet volna pérnem.
El is gondolkodtam rajta, hogy lehet h. nekem nincs is peteérésem, de akkor meg nem mensizhetnék?!
Vagy igen?
Meg már terhes is voltam (csak elment a babám :oops: ), akkor nem terveztük, de hozzám ért az Uram aztán már terhes is voltam :D :D :D :D

De Teri tapasztalatai alapján bizakodom, és tuti biztos, h. jövő hónaptól nem nézem, ha mégis megjönne, mert ebben a hónapban is csak összekavart!!!

Amúgy ma a 21. napomnál járok, szept 18-ra nem várom a mensimet. A cickóim mindjárt szétdurranak, és ma egy nagyon iciri-picirit barnáztam is :oops:
Lehet, hogy el kellene mennem e miatt dokihoz?!
Na így másodjára azért írtam szerintem éppen eleget :P
Megyek, vízszintesbe teszem magamat.
irdab
 
 


Kutyafüle: nagyon rosszul hangzik ez az újabb egészségügyi probléma, remélem azért gyorsan túlleszel rajta. A babáról én is azt mondom, hogy ha nem ért a doki annyira hozzá, akkor lehet azért nem látta, nem tudom kinél voltál. Mikor mész a sajátodhoz???

Nyanya: a homeós bogyó hányás és hányinger ellen van, de nem százas, legalábbis nálam. Napközben talán segít, de reggel sajna mindig jön kisvuk, bár ma még nem volt, de már kerülget :cry:

Irdab: üdv köztünk!!!

Kisvirág: de jó, már van szívhangotok, nekem még 1,5 hetem van, olyan jó lenne már tudni, hogy ver a kis szíve.

Ez az orvosválasztás tényleg nem egyszerű, tudom én is mit görcsöltem Marci előtt, hogy ki legyen az, de szerencsére úgy tűnik, jól választottam.

Ezt a mikroszkópos dolgot én kivételesen nem próbáltam, de remélem segít nektek a mielőbbi + teszthez!!!

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok!

Minden ok volt, 8 mm a kis drágánk és ver a szíve is!!!! A hosszabb ciklusom miatt a doki 4 nappal visszafiatalított, ápr. 27-et célozzuk meg! Legközelebb 1 hónap múlva kell csak mennem! :(
Emmussal nem ennél a dokinál kezdtem a terhességet, az előző sosoem vizsgált kézzel, most meg minden alkalommal fog sztem! Nem nagyon örülök neki! Titeket csak UH-znak?

Adri: szia, és neked is mennek a drukkok!!!!!!!!!! Mióta próbálkoztok?

Niki: mizujs? Voltál dokinál?

Nikole: ne aggódj, Te is nem sokára láthatod a szívműködését!! Mikorra is vagy kiírva elvileg? Mikor mész legközelebb dokihoz?

Nita: jó, h már nem lehet olyan baj, ami múltkor volt, gondolom megnyugtat!!!!

Pingi: Te jól vagy? Azért próbálsz pihenni, ugye!?

Lányok, kitartást nektek! Judi, Teri, Nyanya, Kisedi, Bea, Nita, Adri (remélem senkit nem hagytam ki :roll: ) hajrá szeptember!!!!!
Romlik az idő, kell keresni valami benti elfoglaltságot! Mit gondoltok, menni fog? :oops: :lol:

Zsu
svs
 
 


Zsu! Jaj de jó! irigyellek ám nagyok! De csak annyira m minden pocakost! :oops: :wink:

Talán menni fog valami benti elfoglaltságot találni :wink:
Bár még mindig nem tudom h szeretném-e most a babát. Néha nagyon, de aztán meg néha inkább nem, hanem majd csak akkor ha végleg hazaköltözünk. Nem tudom mi legyen. Azért nem védekezünk, m ha jönni akar(na) a baba, akkor úgyis jönne.

Nikol! Átérzem a helyzetet. Hú de rossz volt minden nap kergetni a kis Vukot. Remélem neked elmúlik hamar!

Az orvosválasztást ne is említsétek! Engem annyi "szuper" dokihoz küldtek, h aztán maradtam az sztk-s néninél és vele jártam a világon a legjobban. Volt amelyik terhesen (11 hetes voltam), protekciósan berendelt, bementem, majd jól elhajtott, h ő nagyon szivesen foglalkozik velem a terhesrendelésen, de a szülést nem vállalja, m már tele van, de ha szerencsém van, épp ő lesz ügyeletben...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


sziasztok!
svs igen jó hogy kiderűlt mi volt a baj!most várom hogy megjöjjön kaptam norcolutot 5 napig kell szednem 2x2 szemet! :roll:
gratula minden babóhoz!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Zsu: Köszönöm az üdvözletet és a drukolást neked is! Próbálkozás, lassan 2 hónapja. Gratulálok a dobogó szívű pocaklakódhoz! Neked mennyi idő alatt jött össze a babóca? Még mindig nem jutottam a végére az oldalak olvasásával és lehet, h. már volt róla szó :oops: .

Teri, nem tudom, h most hól laktok, (mert nem olvastam végog :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ) de ha jönne a baba akkor biztos vagyok benne, h felgyorsulnánka a dolgok és mihamarabb hazaköltöznétek. Még akkor is lenne rá 9 hónapotok!
Próbáld a dolgot ++++++++++++++-an megközelíteni!

Hát negatív orvosi tapasztalataim sajnos nekem is vannak. És tényleg nagyon nehéz ma már szerintem jó orvost találni, akinek nem az az elsődleges, h a markát tartsa a pénzért, na és persze a szakmája terén is toppon legyen!

Összebújós délutánt kívánok a mihamarabbi ++++++++++ tesztekért :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


irdab nekem is szemét volt az előző orvosom na de a mostani nagyon rendes ha adok neki ha nem ugyanugy ellát és foglalkozik velem! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok.Ma kaptam meg a bizimet,úgyhogy már nem ússzátok meg,hogy minden nap jöjjek és zaklassak benneteket a hülyeségeimmel.... :oops: :wink: Főleg,hogy holnap újra indul a babaprojekt.Annyora bízom ebben a hónapban,augusztusban lehet érezte a pici,hogy korai is lenne meg nem is,azért nem jött,de most nagyon fogjuk várni!!!!!El se hiszem,hogy 3 hét múlva megint teszttel a kezembe izgulhatok majd....Múlt hónapba sajna elhanyagoltam az elevitet,de ettem sok gyümit,most majd újra kezdem.....
Szia Adri,üdvözölek én is.Drukkolok neked,hogy piri messze elkerüljön...
Pingi!Nem lesz semmi gond,minden kismama egészséges babát fog szülni!!!!Nincs még senkinek képe a manókról???
Beatrix,te egy picit előbb vagy,talán de csak pár nappal szerintem,nekem most van a piri 5.napja,kb.judival vagyok egy időbe nem?Az a lényeg,hogy 3-an,sőt szerintem Nyanya is együtt tesztelünk majd kb.,és remélem úgy mint 1 hónapja a kismamiaink!! :) :)
Holnap gondoljatok rám lányok,8 m magasan kell egy ócska álláson lambériát festenem!!! :x :x
Mindenkinek szép napot,még lehet este jövök!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernike vigyázz ám magadra azon a 8 méter magas állványon :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi nitácska,majd igyekszem nem leesni.....a férjemnek persze tériszonya van..... :shock:

Vernike

Kép
vernike25
 
 


jolvan vernike!de tudod mért mondtam hogy vigyázz nagyon magadra? :roll:
volt amikor mindíg mondtad mi történt veled,kisebb balesetekre gondolok! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Annyira örülök, hogy (így vagy úgy, de) mindenki jól van, igazán nagy baj nincs. :)

Vernike: szinte napra pontosan egyszerre fogunk tesztelni. Nekem a mai a 6.nap :) Mensi csak 2 napig volt, az is csak épphogy.. Mióta próbálkozunk, csak 1 rendes mensim volt... :roll: Biztos az izgalom :wink: :lol: Vigyázz magadra az állás tetején!!!! Nehogy leess!!!!

Mindenkinek köszi a drukkot! 100%-ra mondhatom, ki fogjuk használni a szeptemberi borongós, összebújós időt.. Remélhetőleg eredménye is lesz :D

Mindenkinek kellemes estét!

Bea
abeatrix
 
 


Vernike! Rakj fel vonalzót!!!! Lécci-lécci!! :)
abeatrix
 
 


Igyekszem Bea,a mai nappal nekem is a 6.Holnap este már bújunk apával,mert aztán 2 napig nem lesz.Az a baj lányok,hogy nem tudom mikor van pé-m,mert a hőmérőzést is mindíg elfelejtem.....na mindegy,majd mindíg szorgoskodunk...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Meg is van....bár a babásak jobban tetszettek,de azt majd 1 hónap múlva veled együtt!!!
Jó éjt mindenkinek!!!(Ja a 8 napot magától írta ki mikor beírtam a dátumokat...)

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Sziasztok!

Vernike, Bea nekem ma van a 8. nap, majdnem egy időben vagyunk. Úgy emlékszem Judi lesz az első tesztelő.
A hőmérőzés nekem sem az erősségem, ma mértem először. De most már nem fogom elfelejteni, mert férjecskémnek szóltam, hogy jelezze reggel, ha én elfelejteném. :oops:

Nita örülök, hogy minden rendben van veled és kiderült mi a baj.

Zsu de jóóóó, hogy már van szívhangja is a kis manódnak. Azt olyan jó hallani :lol: Én majd elolvadtam, mikor először hallottam Barnusét :lol:

Adri nekem is volt olyan, hogy a kis mikroszkóp ilyet is meg olyat is mutatott egyszerre. :roll: Így mi biztos ami biztos akcióztunk akkor is.

Az orvos témához annyit, hogy én a Péterfyben szültem. A dokim hagyott 15 órán át vajúdni, kétszer kellett szúrni az eda-t, mert az első csak részlegesen zsibbasztott és a végén fogóval húzta ki belőlem szegény Barnabást, mert az sem segített, hogy közben egy másik dogi a hasamba könyökölve próbálta belőlem kipréselni :roll:
Ide tuti nem megyek vissza. A mostani dokimat nem ismerem eléggé, de nagyon megnyugtató a személyisége, egy barátnőm nála szülte mindkét gyerekét és nagyon finoman vizsgál.

Bocs ha kicsit hosszú voltam :oops:

jó éjt mindenkinek

Kép
nyanya77
 
 


Adri! Ez egy hosszú történet, de röviden ennyi, h én pesti vagyok, a párom vidéki. Anyósék tök aranyosak voltak, nagyon szerettem őket, aztán terhes lettem... Finoman fogalmazva nagyon megváltoztak. Minden csak úgy jó ahogy ő mondja, meghívtak ebédelni, és nem ültek le velem az asztalhoz, meg nem is beszélgettek velem. Volt olyan h behívott a konyhába, bementem, majd angolosan távozott... Persze nekem kellett leköltöznöm, m úgyis otthon vagyok a gyerekkel. De jövőre visszamegyek dolgozni ha nem jön a baba, ha meg jön, akkor mindenképp ott akarnék szülni akinél tavaly. Így mindenképpen jövő nyáron hazaköltözünk. A páromnak kell addig keresni vmi jó kis munkahelyet. Remélem találunk.

Vernike! Csatlakozom hozzátok! Nekem is ez az 5. nap.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok.Teri de jó!!!!!Milyen jó lesz majd 3 hét múlva egymásért izgulni!!! :) :) Már alig várom,hogy apa estére hazaérjen :oops: :oops:
Na megyek festeni!!!!!Még a szél is fúj..... :x
Vigyázzon magára mindenki!!!
Szép napot,majd jövök....remélem

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Sziasztok!
Verniek vigyázz le ne ess, a nagy festésben!
Teri - az anyóst hagyjuk. két hete már azon volt a vita, hogy milyen lenne a gyerek kiságya, meg mi... még úton sincs de már most dirigálna, hogy mit és hogyan. meg hogy neki babyruha (csupán 28 éves), de jó lesz az. meg ott a férjem régi kiságya... :twisted: :twisted: :twisted: na hagyjuk....

Én ma írattam apinak az utolsó(remélem) 6 doboz clostit. ha elfogy akkor katonavizit. remélem lesz mit számolni :wink:

Ma vettem a Rossmannban egy tesztet. jó lenne ha lenne okom használni! :?
Amúgy elég "izén" érzem magam. nem igazán tudom leírni. néha szurkál a hasam,néha megkívánok dolgokat, másra rá sem bírok nézni, fáj a mellem, alig tudok hason aludni... vagy már csak beképzelem :oops:
egy hét múlva kiderül :? remélem a kedvem is kiderül, és ++++ lesz a tesztem. :wink:

Kép
kissedi
 
 


Teri, mostmár értelek, nem lehet könnyű akkor így, és azt kívánom nektek, hogy a férjed minnél hamarabb találjon munkát!

Nekem ilyen téren nagyon nagy szerencsém van, nagyon jól kijövök anyósékkal, mondjuk nem lakunk együtt, de nem is laknék velünk attól függetlenül, hogy nagyon szretem Őket!
Jobb ez így mindenkinek. De hozzá teszem a szüleimet is imádom, de már velük sem laknék egy fedél alatt!

Nyanya, esetleg akkor fogant Barnabás? :P

Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni, hátha van valami jó ötletetek. Elég személyes, de hátha tudtok nekem segíteni.

Eléggé székrekedéses vagyok, annak ellenére, hogy nagyon odafigyelek, hogy mit eszem. (sok gyümi, zöldség, leves, folyadék).
Szóval van amikor 4-5 napig sem tudok elmenni sajna wc-re. Persze voltam vele orvosnál azt mondta egyek sok gyümölcsöt, zöldséget, és igyak sok folyadékoz. (szóval jól kisegített!!!)
Persze ilyenkor fáj a gyomrom elég rendesen, és a hasam is ilyenkor felpufad, szóval gusztustalan! Most kamilla teát iszom, ha nagyon kész vagyok, és elérem a 4-5 napot. Most nem merek hashajtót, vagy hashajtó jellegű teákat inni, hogy próbálkozunk. (Persze ezek engem nem hajtanak meg, csak végre el tudok menni a wc-re!) És attól rettegek, ha terhes leszek akkor a méreganyagok árthatnak majd a babának! Tudtok-e ajánlani valami teát, vagy olyan hashajtó bogyót amit kismamás állapotban is lehet fogyasztani?!
Ezt a nőgyógyászomnak is mondtam, ő is ugyan azt mondta, hogy egyek sok gyümit meg a szokásos, meg szilvalekvárt, stb.
Na ezeknek nem sok hatásuk van sajna rám. És mivel az 1 szem elevitnek az a hatása rám, hogy 1 hétig nem tudok elmenni tőle wc-re (de szó szerint 7 napig is!!!!), ezért azt mondta a dokim, hogy folsavat egyek, meg magne-B6-ot, és ez elég. (valószínű a vastartalma miatt fog meg-azt mondta, de nem vagyok vashiányos).
Szerintetek, van olyan babavédő vitamin amit még érdemes lenne kipróbálnom, vagy mit tanácsoltok, vásároljak fel mindből egy havi készletet, és próbálgassam. Jaj, már teljesen kész vagyok ettől :oops: :oops: :oops: :oops:
Kérlek ha tudtok segítsetek :oops: :oops: :oops: :oops: :? :? :?
Adri

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Szia Adri!
Sajnos ismerős az érzés. mondjuk én 3 napig húzom, van amikor meg minden nap megcélzom a mellékest, de inkább ritkábban.
szóval nekem is elég rendes székrekedést okoz az elevit (1 hónapig szedtem kb napi egyet) most így heti 2X veszek be.
hát én sem tudom mit teszek majd ha teherbe esem :roll:
mondjuk nekem használ a szőlő (az a nagyszemű) meg a tej.de ez egyénfüggő sztem.
Hát próbálgass ki dolgokat, de sztem mindenféleképpen menj urulógiára mert még gazdag is lehetsz emiatt :? (aranyérre gondolok :) )

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok.Egybe vagyok még...
Adri!Az elevittől nekem is az átlag 2 nap 4-re változott,így ha most megint szedem csak minden másnap míg nincs baba.Nálam nagyon bejön a vilmoskörte......ha már témánál vagyunk,nekem sajna epeköveim vannak (már most) és azt mondják,tuti végig vukkozom majd a terhességet és nagyon félek tőle,de mivel terhesség alatt újra előjöhet nem akarom megműtetni még.Van valakinek ehhez tapasztalata???Nagy segítség lenne...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Vagyok én is, csak 2 napja iszonyat rosszul voltam.

Nekem is van PG-m, de nem mindig jött be, mert ha az lh pozi volt még ez nem volt páfrányos.

Én terhesség előtt antioxant kapszulát szedtem, ami segitett teherbe esnem, (szerintem). Ja és még E vitamint szedtem.
encike 2
 
 


Szia Adri (és mindenki!!)

Az Elevitet szedem én is.
Az az igazság, hogy én előtte is meglehetősen ritkán jártam nagyvécére, úgyhogy a gyakoriság nem igazán változott, csak az állag. A vitamintól teljesen megkeményedett, és egyszerre kevesebb távozik . Én össze vissza szedtem eddig, most hogy babagyanús vagyok próbálom minden nap. De a tapasztalat ugyanaz mint amit az előbb írtam...Azt a kevés kis keményet pedig változó, hogy mi hatja ki belőlem.
Én azt tudom javasolni, (amire mondhatod hogy na jól kisegítettelek mint az orvos) :lol: :lol: , hogy az összes hashajtónak nevezett ételt és italt próbáld ki, és azok kombinációit, és meglesz az eredmény. Lehet hogy nem higul, de kijön erőlködés nélkül.

Bocsánat ha valakinek túl gusztustalan esetleg ahogy fogalmaztam, de nagyon nem akartam szépíteni egy olyan dolgot ami egyébként természetes dolog, és hát ugye mi meg magunk között vagyunk... :oops:

Na hosszú volt ez a hétvége, családlátogatáson voltunk vidéken, most érkeztünk haza = hulla fáradt vagyok. Lepihenek.

Mindenki vigyázzon magára!!
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!
na egy kicsit szontyi vagyok! :cry: Láttam a Naplóban rákos gyerekeket, és végigbőgtem az adást :?
aztán már előjött a saját problémánk, és alig tudott api megvígasztalni. tudom, hogy erősnek kéne lennem, meg minden, de néha eltörik a mécses... :?

Kép
kissedi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?